Από την Αλεξάνδρα Βενέτη
Το διάστημα 18 Ιανουαρίου με 11 Φεβρουαρίου η εμφάνιση της Αφροδίτης στον Υδροχόο θα βοηθήσει στην ομαλή εξέλιξη σχέσεων και επαφών. Σε κοινωνικό επίπεδο δίνεται ώθηση δραστηριοποίησης, διευρύνονται οι κύκλοι γνωριμιών , ανοίγονται νέοι ορίζοντες. Η παρούσα φάση ενδείκνυται για συμφιλιώσεις και επανασυνδέσεις, οι ελεύθεροι και μόνοι δεν αποκλείεται να ερωτευτούν, καινούργιες γνωριμίες θα φέρουν αναστατώσεις αισιόδοξες και ελπιδοφόρες. Ανατροπές θα υπάρξουν σε εσάς τους απογοητευμένους, οι συνθήκες θα αλλάξουν τα τελικά αποτελέσματα. Κλείνουν παλιά κεφάλαια, ανοίγονται καινούργια οικονομικά ενδεχόμενα, διαφοροποιούνται τα δεδομένα. Θέματα δέσμευσης βγαίνουν στο προσκήνιο, η ανάγκη για ασφάλεια και οριστικοποίηση θα ανοίξει δρόμο επισημοποιήσεων.

Πως θα επηρεάσει τα ζώδια η Αφροδίτη στον Υδροχόο;
ΚΡΙΟΣ

Φίλοι μου Κριοί, το χρονικό διάστημα 18 Ιανουαρίου με 11 Φεβρουαρίου δραστήριους, κινητικούς, και ζωτικούς θα σας κάνει ο ερχομός της Αφροδίτης στον Υδροχόο. Φορτωμένο θα είναι το πρόγραμμα σας, από την μια οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις από την άλλη οι κοινωνικές σας δραστηριότητες, θα εμφανιστείτε πολυάσχολοι, ταυτοχρόνως δεν θα αφήσετε σε δεύτερη μοίρα τις αισθηματικές σας υποθέσεις. Αλλαγές θα υπάρξουν στις εργασιακές σας συνθήκες, νέες προτάσεις θα σας βοηθήσουν να επεκταθείτε και να κυνηγήσετε την εξέλιξη της καριέρας σας. Στον αισθηματικό σας τομέα πολύ καλά θα κάνετε και θα κρατήσετε τις αισθήσεις σας σε ετοιμότητα, δεν αποκλείεται να προκύψει καινούργιο πρόσωπο. 

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλοι μου Ταύροι, ο ερχομός της Αφροδίτης στον Υδροχόο το χρονικό διάστημα 18 Ιανουαρίου με 11 Φεβρουαρίου σας φέρνει οικονομικά ανοίγματα που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση ή να την σταθεροποιήσετε. Ισορροπείτε τα έσοδα και τα έξοδα σας με αποτέλεσμα να είστε σε θέση να τακτοποιήσετε χρέη ή να ξεκινήσετε την εξοικονόμηση χρημάτων με στόχο κάποια συγκεκριμένη αγορά. Μπαίνουν σε τάξη οι υποθέσεις σας γεγονός που θα σας δώσει τη δυνατότητα να χαλαρώσετε και να αποφορτιστείτε από την ένταση των προηγούμενων ημερών. Στην σχέση σας περνάτε σε στάδιο ισορροπίας και σταθερότητας. 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Φίλοι μου Δίδυμοι, το χρονικό διάστημα 18 Ιανουαρίου με 11 Φεβρουαρίου που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Υδροχόο έντονη θα είναι η ανάγκη σας να ανανεωθείτε ψυχολογικά, απόσταση θα κρατήσετε από πρόσωπα και καταστάσεις που σας δυσανασχετούν. Το ενδιαφέρον σας θα εστιάσει γύρω από το πως θα μπορέσετε να ξεκουραστείτε, να ψυχαγωγηθείτε, και να αποκτήσετε ευχάριστες δραστηριότητες. Κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, ίσως να βρείτε καινούργια χόμπι, ανοιχτοί θα είστε σε διαφόρων ειδών γνωριμίες. Οξυδέρκεια θα σας χαρακτηρίζει, θα είστε σε θέση να καταλάβετε ποιες καταστάσεις είναι αναγκαίο να αποφύγετε και σε ποια ζητήματα θα πρέπει να δώσετε βάση και αξία. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλοι μου Καρκίνοι, το χρονικό διάστημα 18 Ιανουαρίου με 11 Φεβρουαρίου που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Υδροχόο θα υπάρξουν εξελίξεις σε οικονομικά θέματα. Ευνοϊκές θα είναι συνθήκες, σε περιπτώσεις δάνειων θα πρέπει να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή στους όρους και στις απαιτήσεις, όπου χρειάζεται να υπογράψετε ή να οριστικοποιήσετε θα πρέπει να είστε σίγουροι πως μπορείτε να ανταπεξέλθετε. Αυθορμητισμός και παρορμητικότητα θα υπάρξει στη στάση σας, στις αγορές σας και στις υποσχέσεις σας οι επιπολαιότητες θα σας στοιχίσουν. Στον αισθηματικό σας τομέα οι χωρισμένοι είναι πολύ πιθανόν να επανασυνδεθείτε, ανάγκη σας θα είναι η συναισθηματική ισορροπία.

ΛΕΩΝ

Αγαπητοί μου Λέοντες, η Αφροδίτη θα κάνει την εμφάνιση της στο ζώδιο του Υδροχόου, το χρονικό διάστημα 18 Ιανουαρίου με 11 Φεβρουαρίου είναι πολύ πιθανόν να αλλάξετε τις καθημερινές σας συνήθειες. Τα καινούργια ανοίγματα που θα προκύψουν σε συνδυασμό με την άμεση αξιοποίηση και την αποφασιστικότητα που θα σας διακατέχει, θα σας βοηθήσουν να βγείτε από την ρουτίνα και την ανία, αποκτά η ζωή σας σασπένς και νόημα. Στον αισθηματικό σας τομέα κάποιοι από εσάς θα βάλετε στη ζωή σας καινούργιο ταίρι, θετικοί θα είστε να ρισκάρετε και να ωθήσετε την καρδιά σας σε νέες συναισθηματικές δοκιμασίες. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλοι μου Παρθένοι, η Αφροδίτη εισέρχεται στον Υδροχόο, το διάστημα 18 Ιανουαρίου με 11 Φεβρουαρίου διαφοροποιείτε τις συνθήκες της καθημερινότητας σας με στόχο να ξεκουραστείτε, να ηρεμήσετε και να σταθεροποιήσετε την ψυχολογική σας κατάσταση. Σε αυτό το χρονικό διάστημα ίσως να μην αναλάβετε ρίσκα, θα αποφύγετε οτιδήποτε μπορεί σας προκαλέσει άγχος ή πίεση. Αναθεωρείτε σχετικά με αποφάσεις που είχατε πάρει την προηγούμενη περίοδο, στόχος σας θα είναι να ελαφρύνετε το πρόγραμμα σας, δε θα θελήσετε να επιβαρυνθείτε με φορτωμένες ευθύνες ή υποχρεώσεις. Χαλαρότητα θα δείξετε στα αισθηματικά σας ζητήματα, δε θα θελήσετε πιέσεις. 

ΖΥΓΟΣ

Φίλοι μου Ζυγοί, ο ερχομός της Αφροδίτης στον Υδροχόο θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τις σχέσεις σας, εργασιακές, φιλικές, και προσωπικές. Στο οικογενειακό σας περιβάλλον οι επαφές σας θα είναι ισορροπημένες, σε ζητήματα διαφόρων βρίσκετε λύσεις, θα αποκατασταθεί η σχέση σας με άτομο που υπήρχαν μεταξύ σας παρεξηγήσεις. Στον αισθηματικό σας τομέα, εσείς οι χωρισμένοι θα επανασυνδεθείτε, τακτοποιείται ο λόγος που σας πάγωσε με το πρόσωπο που αγαπάτε. Εσείς που διατηρείτε σταθερό δεσμό, το χρονικό διάστημα 18 Ιανουαρίου με 11 Φεβρουαρίου οι υποσχέσεις που θα δώσετε και θα ακούσετε θα είναι σοβαρές και ώριμες. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, το χρονικό διάστημα 18 Ιανουαρίου με 11 Φεβρουαρίου η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Υδροχόο, ομαλή θα είναι η επικοινωνία σας τόσο με συναδελφικά πρόσωπα ή συνεργάτες, όσο και με οικογενειακά σας άτομα. Αν υπάρχουν διαφορές, εντάσεις, ή εγωιστικοί ανταγωνισμοί καταλαγιάζουν τα πνεύματα, φεύγουν οι αρνητισμοί. Σε συγγενικά πρόσωπα θα δείξετε ενδιαφέρον και εκτίμηση, η συμπεριφορά σας θα είναι προστατευτική. Σε αισθηματικά ζητήματα βρίσκετε την ισορροπία που αναζητάτε, με το ταίρι σας θα ζήσετε ήρεμες και θερμές στιγμές. Εσείς που είστε πολλά χρόνια στην ίδια σχέση είναι πολύ πιθανό να πάρετε αποφάσεις δεσμευτικές. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλοι μου Τοξότες, η εμφάνιση της Αφροδίτης στον Υδροχόο θα έχει θετική επιρροή στην επικοινωνία σας με τους τρίτους. Διορατικότητα θα σας χαρακτηρίζει, πρωτότυπες θα είναι οι ιδέες σας, η οξυδέρκεια σας θα σας βοηθήσει να κλείσετε με επιτυχία επαγγελματικές συζητήσεις Από τις 18 Ιανουαρίου ως τις 11 Φεβρουαρίου οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για νέο ξεκίνημα τόσο στον επαγγελματικό σας τομέα, όσο και στον αισθηματικό. Θετική κατάληξη θα έχουν ανοιχτές οικογενειακές σας υποθέσεις, θα ρθείτε συναισθηματικά πιο κοντά με συγγενικά σας πρόσωπα. Στον αισθηματικό σας τομέα, είναι πολύ πιθανόν να ερωτευτείτε καινούργιο πρόσωπο. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, ο ερχομός της Αφροδίτης στον Υδροχόο θα σας ωθήσει στο να διαφοροποιήσετε τους στόχους σας επαγγελματικούς και οικονομικούς. Το χρονικό διάστημα 18 Ιανουαρίου 11 Φεβρουαρίου θα δείτε τις δυνατότητες και τις προοπτικές από μια άλλου είδους οπτική γωνία, περνάτε σε νέα σχέδια και καινούργιους προγραμματισμούς. Επιθυμία σας θα είναι να ενισχύσετε τα προσόντα σας, να αναδείξετε τα ταλέντα σας και γενικότερα να βελτιώσετε ή να ολοκληρώσετε τις ικανότητες σας. Στον αισθηματικό σας τομέα είναι πολύ πιθανόν να προκύψει νέα γνωριμία, εσείς ο μοναχικοί θα έχετε την ευκαιρία να αλλάξετε τα δεδομένα. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλοι μου Υδροχόοι, ο ερχομός της Αφροδίτης στο ζώδιο σας από τις 18 Ιανουαρίου ως τις 11 Φεβρουαρίου θα δώσει ώθηση στις κοινωνικές σας επαφές. Σε αυτό το διάστημα θα νιώσετε την ανάγκη να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, θα λάβετε συμμέτοχη σε νέες δραστηριότητες. Έντονο ενδιαφέρον θα δείξετε στην προσωπική σας εικόνα, όχι μόνο στην εξωτερική σας εμφάνιση, αλλά κυρίως στην κοινωνική σας όψη, στο πως αντιλαμβάνονται οι τρίτοι την προσωπικότητα και την ιδιοσυγκρασία σας. Στον αισθηματικό σας τομέα τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να σταθεροποιηθείτε ίσως και να δεσμευτείτε. Εσείς οι ελεύθεροι θα έχετε ευκαιρία νέας γνωριμίας κρατήσετε προσιτή στάση. 

ΙΧΘΥΣ

Φίλοι μου Ιχθείς, το χρονικό διάσημα 18 Ιανουαρίου με 11 Φεβρουαρίου η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόο αφήνετε στην άκρη προβληματισμούς και θέματα που σας δημιουργούν άγχος. Στην παρούσα φάση αυτό που θα θελήσετε θα είναι ξεκούραση σωματική και πνευματική. Κοινωνική θα είναι η στάση σας, πρόσχαρη η διάθεση σας, θα βρεθείτε σε παρέες, είναι πολύ πιθανό να προκύψει και μια νέα γνωριμία. Εσείς που είστε σε σταθερή σχέση, θα αναθεωρήσετε για κάποιες απόψεις σας σχετικά με το μέλλον του δεσμού σας. Τις προτάσεις σας θα πρέπει να τις σκεφτείτε πολύ καλά, χαλιναγωγήστε την παρορμητικότητα σας.

zwdiasimera.gr