Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για το διάστημα από 22 μέχρι 25 Ιανουαρίου 2018 και μάθε πως επηρεάζεται το ζώδιο σου. Σε αυτές τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας, ο Ερμής (από το ζώδιο του Αιγόκερου) σχηματίζει δύο όψεις, μια σύνοδο με τον Πλούτωνα, την Τετάρτη, και ένα εξάγωνο με τον Δία την Πέμπτη. Ενώνει ουσιαστικά αυτούς τους δύο πλανήτες, οι οποίοι συναντήθηκαν για πρώτη φορά στις 16 Ιανουαρίου 2018, και ανανεώνει τα δεδομένα που δημιούργησαν τις ημέρες που προηγήθηκαν.

Ο Ερμής σε σύνοδο με Πλούτωνα και εξάγωνο με Δία
Δώσε μεγάλη σημασία σε ότι διαδραματίζεται στη ζωή σου τις μέρες αυτές, γιατί οι ευκαιρίες που εμφανίζονται μπροστά σου ίσως να μην φαίνονται με την πρώτη ματιά!

Το διάστημα αυτό, θέματα που σχετίζονται με τα ζητήματα της επαγγελματικής σου ζωής, φαίνεται να περνούν σε πρώτη προτεραιότητα, και να ενεργοποιούν ένα κλίμα ευκαιριών που μπορείς να εκμεταλλευτείς.

Επανέρχονται συζητήσεις και σχέδια τα οποία ξεκίνησαν τις προηγούμενες ημέρες, αλλά είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν πληροφορίες ή ακόμα και αποκαλύψεις που να τα ενισχύσουν.

Εκείνο που είναι σημαντικό να θυμάσαι, είναι πως χρειάζεται να λειτουργήσεις με διπλωματία και στρατηγική, προκειμένου να μπορέσεις να είσαι αποτελεσματικός σε ότι καταπιάνεσαι.

Ο Ερμής στον Αιγόκερω έχει την τάση και την δυνατότητα να συγκροτεί την σκέψη, τον λόγο και γενικότερα ότι έχει να κάνει με την πρακτική πλευρά της ζωής και να το ενισχύει.

Πρόβλεψη σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή! Χωρίς να χρεώνεις το τηλέφωνό σου! Καλείς από την Ελλάδα και από όλες τις χώρες!

Πάσης φύσεως θέματα που σχετίζονται και με οικονομικά ανοίγματα είναι αυτά που μπορεί να ανοίξουν νέους ορίζοντες και προοπτικές και πολύ πιθανόν σε κάποιες περιπτώσεις να μπορέσεις να εξυπηρετηθείς με κάποιον τρόπο και σε ότι αφορά τα χρήματα σου.

Η συλλογικότητα και οι συνεργασίες μπορεί να δώσουν εξαιρετικά αποτελέσματα, μέσα από τη σύμπνοια και την ανταλλαγή.

Ωστόσο η απολυτότητα και η δογματική συμπεριφορά που ενδεχομένως υπάρχει ή η αυστηρότητα, είναι βέβαιο πως θα οδηγήσουν σε αντίθετα αποτελέσματα, μια και οι προσεκτικοί χειρισμοί είναι απαραίτητοι αυτήν την περίοδο.

Μπορεί να υπάρξουν σημαντικές συμφωνίες που τώρα θα ολοκληρωθούν ή νέα ανοίγματα που έχουν προοπτικές.

Το εξάγωνο του Δία με τον Πλούτωνα, δίνει καλές προοπτικές σε ότι αφορά οικονομικά θέματα και τώρα δεν έχεις παρά να το εκμεταλλευτείς.

Κυρίως αν ανήκεις στους :Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, και Αιγόκερους του δεύτερου δεκαημέρου ή αν έχεις ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 19η και 20η μοίρα των ζωδίων (δες το στον αστρολογικό χάρτη) εκμεταλλεύσου τις ημέρες αυτές για να προωθήσεις ότι μπορεί να σε ενδιαφέρει, να συζητήσεις σχέδια και ιδέες που σχετίζονται με την επαγγελματική σου ζωή, και να ολοκληρώσεις ίσως και ένα σημαντικό για εσένα εγχείρημα!

ΥΓ. Ας μην ξεχνάμε ωστόσο πως βρισκόμαστε κάτω από την επιρροή της Σεληνιακής έκλειψης που γίνεται στην επόμενη εβδομάδα, και χρειάζεται να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις αποφάσεις και τις επιλογές μας! Για λεπτομέρειες, διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις και δες επίσης παρακάτω την τηλεοπτική εκπομπή μας, για να μάθεις πως οι αστρολογικές όψεις θα επηρεάσουν το ζώδιο σου.