Ταρώ Φεβρουαρίου
Η κάρτα του μήνα
Δέκα των Κυπέλλων
Αυτός είναι ένας μήνας που σε καλεί να εκφράσεις ευγνωμοσύνη στο σύμπαν για τη ζωή αλλά και στους αγαπημένους σου και τα μέλη της οικογένειάς σου. Αυτή η κάρτα αναφέρεται στη σημασία που έχουν στη ζωή σου τα πρόσωπα που σε πλαισιώνουν. Κάνεις απολογισμό των σημαντικών σχέσεων σου, βλέπεις ποιες έχουν αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου.

Αυτή η κάρτα δείχνει την υποστήριξη και την ανάγκη σου να είσαι με τους άλλους και αναφέρεται στην προσπάθεια για κάποιον ή κάτι που αξίζει και τα οποία σου προσφέρουν συναισθηματική εκπλήρωση και ασφάλεια. Το βαθύ καρμικό μήνυμα αυτής της κάρτας είναι να αφήσεις τα κοντινά και αγαπημένα σου πρόσωπα να ξέρουν πόσο σημαντικά είναι στη ζωή σου.

Να εκτιμήσεις ό, τι σου έχει προσφέρει η ζωή και να βρεθείς πιο κοντά με εκείνους που έχουν μεγαλύτερη σημασία για σένα: με την οικογένειά σου, τους φίλους σου και το άλλο σου μισό. 

Κριός
Η Κρίση
Η λογική και όχι τα συναισθήματα κυβερνά τη ζωή σου αυτό το μήνα. Στον επαγγελματικό τομέα, δεν είναι μόνο η λογική, αλλά και ότι γνωρίζεις το τι θέλεις να πετύχεις και με ποιους θα συναναστραφείς για την επιτυχία σου. Μπορεί ακόμα να έχεις ευκαιρίες για δημόσιες ομιλίες ή ακόμα και να απευθυνθείς σε ένα ευρύ κοινό. Μπορεί όμως να υπάρχουν στιγμές που ίσως χρησιμοποιήσεις πολύ σκληρά λόγια ή κάνεις επίδειξη δύναμης, έτσι φρόντισε να έχεις ψυχραιμία και να μην εμπλέκεσαι σε αντιπαραθέσεις.

Στη συναισθηματική σου ζωή, η καθαρή σκέψη σου και η λογική σου δεν θα σου επιτρέψουν να πλανηθείς, ούτε θα σου αποσπάσουν την προσοχή τα μεγάλα λόγια που ενδεχομένως να ακούσεις. Δεν αφήνεις τα συναισθήματά σου να ανατρέψουν τη λογική σου, αλλά αυτό δεν αποκλείει ένα νέο ειδύλλιο. Θα απολαύσεις μια ερωτική ατμόσφαιρα, αλλά χωρίς κατ’ ανάγκη να ψάχνεις τη δέσμευση ή να κάνεις σοβαρές συζητήσεις.

Αν είσαι εκτός σχέσης, μπορεί να βρεις κάποιο πρόσωπο το οποίο θα διεγείρει το μυαλό σου. Αυτό το μήνα κοιτάς περισσότερο την πνευματική πλευρά και τα κοινά ενδιαφέροντα και λιγότερο τα πάθη. Αν είσαι σε σχέση, το ταίρι σου θα σου προσφέρει υπέροχες εκπλήξεις, αποδεικνύοντας ότι ξέρει να διαβάζει τις σκέψεις σου και αντιλαμβάνεται τις ανάγκες σου. 

Ταύρος
Πέντε των Ξιφών
Προσοχή σε όλα τα μέτωπα, είναι το μήνυμα αυτού του μήνα καθώς μπορεί να αντιμετωπίσεις κάποιες ανταγωνιστικές ενέργειες στην καριέρα σου αλλά και συγκρούσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Η έκβαση των γεγονότων θα εξαρτηθεί από τη δική σου συμπεριφορά, οπότε απέφυγε να εμπλακείς σε διαμάχες ή ακόμα και σε κουτσομπολιά. Επαγγελματικά, μπορεί να διαπιστώσεις ότι η υπάρχουσα εργασία σου δεν σε εμπνέει και δεν προβάλει τις ικανότητές σου. Μην αποφασίσεις όμως να την εγκαταλείψεις, αλλά ούτε και να δημιουργείς αντιπαλότητα ή ανταγωνισμό με τους συναδέλφους σου.

Θα πρέπει να είσαι εγκρατής . Τόσο στην επαγγελματική όσο και τη συναισθηματική σου ζωή, σκέψου πολύ καλά το τι λες και δείξε αυτοσυγκράτηση ακόμα κι αν οι άλλοι σε προκαλούν. Συναισθηματικά, προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους με το ταίρι σου και μην υποκύπτεις στις απαιτήσεις των άλλων. Μπορεί να υπάρξει κάποια σύγκρουση στη σχέση σου, αν εμμένεις στις απόψεις σου τότε το ταίρι σου θα κουραστεί να συζητάει μαζί σου.

Αν έχεις αμφιβολίες για τη σχέση σου, σκέψου ήρεμα και προσεκτικά πριν αποφασίσεις να την τελειώσεις. Να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου, αποσαφηνίζοντας το τι πραγματικά σημαίνει για σένα αυτή η σχέση. Είναι σημαντικό να αποδεχτείς την πραγματικότητα και αν η συμπεριφορά του συντρόφου σου είναι πραγματικά απαράδεκτη, τότε ήρθε η ώρα να φύγεις οριστικά. 

Δίδυμοι
Ο Τρελός
Αυτός ο μήνας σε ενθαρρύνει να απολαύσεις μια πιο ανοικτή και αισιόδοξη άποψη για τη ζωή. Νέες ευκαιρίες και αλλαγές στη σταδιοδρομία σου ή νέες σχέσεις σε βγάζουν από τη ρουτίνα σου. Βλέπεις τον εαυτό σου και την πορεία της ζωής σου κάτω από νέο πρίσμα. Οι άλλοι γύρω σου δεν μπορούν να καταλάβουν τις απόψεις σου ή τις ενέργειές σου, αλλά αυτό τώρα δεν σε απασχολεί. Πραγματικά πιστεύεις στον εαυτό σου και τις επιλογές σου, δεν ανησυχείς για τίποτα και ζεις τη ζωή με ενθουσιασμό.

Στην επαγγελματική σου ζωή, είναι ένας πολύ καλός μήνας για να ακολουθήσεις τη δική σου διαδρομή, δημιουργώντας είτε τη δική σου επιχείρηση ή ένα νέο επιχειρηματικό εγχείρημα. Στην ερωτική σου ζωή, αν είσαι εκτός σχέσης, δεν νιώθεις ακόμα την ανάγκη για συναισθηματική δέσμευση. Αισθάνεσαι πιο ευτυχισμένος απλά απολαμβάνοντας τη διασκέδαση και την ελευθερία του φλερτ και γνωρίζοντας διαφορετικούς ανθρώπους και όχι αναζητώντας ένα νέο ερωτικό σύντροφο.

Είναι σημαντικό τώρα για σένα να δεις ποιο άτομο σου ταιριάζει πριν κάνεις το μεγάλο άλμα να χαρίσεις την καρδιά σου. Αν είσαι σε σχέση, συζητάς με το ταίρι σου κοινά θέματα που σας απασχολούν, όπως ο γάμος, τα παιδιά ή την από κοινού ιδιοκτησία και τα χρήματα. Η επιθυμία σου για σταθερότητα παράλληλα με τη ζωντάνια και τον αυθορμητισμό σου, θα ανανεώσουν τη σχέση σου. 

Καρκίνος
Ο Κόσμος
Ολοκληρώνεις ορισμένα από τα μακροπρόθεσμα σχέδιά σου, έχεις πίστη στον εαυτό σου ότι θα τα καταφέρεις, νιώθεις ψυχική και συναισθηματική χαλάρωση. Μην φοβάσαι να αφήσεις για λίγο τις επαγγελματικές και κοινωνικές σου υποχρεώσεις, δεν χρειάζεται να κάνεις τα πάντα για τους άλλους, ξεκουράσου και επεξεργάσου τυχόν μεγάλα σχέδια που έχεις.

Επαγγελματικά, οι μεγάλες προσπάθειες που κατέβαλες, σου φέρνουν ανταμοιβές, σημαντικά πρόσωπα σε βοηθούν να απομακρύνεις την ανισορροπία στην εργασία σου. Μπορεί να κάνεις ταξίδια και να συναντήσεις ενδιαφέροντες ανθρώπους, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Διασυνδέσεις με άλλες χώρες, θα σου προσφέρουν την ευκαιρία για νέες γνωριμίες τόσο στη συναισθηματική όσο και την επαγγελματική σου ζωή.

Αν είσαι εκτός σχέσης, άτομα από μακριά σου παρέχουν ενδιαφέρουσες δυνατότητες για να νιώσεις χαρά και ενθουσιασμό στη ζωή σου. Αν είσαι σε σχέση και βρισκόσουν σε ένα συναισθηματικό τέλμα και στασιμότητα, τότε οι συμπαντικές δυνάμεις σου φέρνουν μια πολύ πιο χαρούμενη και ανοιχτή ενέργεια. Αν προηγουμένως είχες αισθανθεί ότι παγιδεύτηκες σε στατικές ή επίπονες καταστάσεις, ανάμενε μια σημαντική αλλαγή. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... 

Λέων
Ο Βασιλιάς των Ράβδων
Προσελκύεις άφθονη προσοχή αυτό το μήνα, και στην επαγγελματική και την προσωπική ζώνη, κερδίζεις θαυμαστές. Κοινωνικοποιείσαι και απολαμβάνεις την παρέα των άλλων, ασχολείσαι με ποικίλες δραστηριότητες. Νέες ευκαιρίες έρχονται στην εργασία σου και πετυχαίνεις πολλά με λίγη προσπάθεια. Θα είσαι πολύ πιο ενεργητικός στην εργασία σου και θα εκπλαγείς με το πόσο μεγάλη ικανοποίηση θα νιώσεις με αυτό που κάνεις.

Στη συναισθηματική σου ζωή, σε περιβάλει επίσης μια χαρούμενη ενέργεια, διασκεδάζεις πολύ με τους φίλους σου, απολαμβάνεις συναρπαστικές στιγμές με τον αγαπημένο σου. Θα έχεις πολλές ευχάριστες εκπλήξεις που απομακρύνουν τη στασιμότητα και τη μονοτονία της σχέσης σου. Η οικογένεια και οι φίλοι σου θα σου δείξουν επίσης πόσο τους αρέσει να είσαι στην παρέα τους και αποβάλεις από την ψυχή σου το συναισθηματικό πόνο του παρελθόντος καθώς το σύμπαν σε βοηθά να άρεις τις παρεξηγήσεις και τις διαφωνίες.

Αν δεν υπάρχει σχέση στη ζωή σου, τότε μπορεί να νιώσεις έναν κεραυνοβόλο έρωτα, εκεί που δεν το περιμένεις! Αν πραγματικά ψάχνεις για μια νέα σχέση, να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και αποδέξου οποιεσδήποτε κοινωνικές προσκλήσεις. 

Παρθένος
Εννέα των Κυπέλλων
Αυτός είναι ένας μήνας κατά τον οποίο τα περισσότερα όνειρά σου, οι επιθυμίες σου και οι φιλοδοξίες σου θα γίνουν πραγματικότητα. Στην καριέρα σου, αν υπήρχε στασιμότητα, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις μεγάλα βήματα προς τα εμπρός. Τα ταλέντα σου τραβούν την προσοχή των ατόμων με ισχυρή επιρροή που είναι θετικά διατεθειμένοι να συνεργαστούν μαζί σου και να σε βοηθήσουν. Αν ψάχνεις μια νέα θέση εργασίας, μη διστάσεις να προβάλεις τον εαυτό σου, μια νέα επαγγελματική θέση διαφαίνεται στον ορίζοντα.

Είναι πολύ σημαντικό να έχεις πίστη στις δυνατότητές σου και να μην υποτιμάς τη δύναμη της θετικής σκέψης. Καλά πράγματα θα έρθουν στο δρόμο σου, αν πιστεύεις στον εαυτό σου και έχεις αισιοδοξία. Ήρθε η ώρα να χαμογελάσεις και στην ερωτική σου ζωή, κι αν είσαι σε δέσμευση, η σχέση σου γίνεται βαθύτερη και υπάρχει μια ατμόσφαιρα αισθησιασμού και έντονης σεξουαλικότητας.

Πρόκειται για ένα μήνα όπου προσπαθείς να απομακρύνεις την καθημερινότητα στη σχέση σου και να επιδοθείς σε διασκεδαστικές στιγμές και εκφράζοντας το πάθος σου. Ανεξάρτητα του πόσο καιρό είστε μαζί με το ταίρι σου, αυτό το μήνα θα θυμηθείς και πάλι την έντονη σεξουαλική έλξη που υπάρχει μεταξύ σας. Αν είσαι εκτός σχέσης, προσπάθησε να μην είσαι τελειομανής και προσπαθείς να βρεις την τέλεια σχέση. Είναι ειρωνεία το γεγονός, ότι όσο λιγότερο ψάχνεις τα πράγματα, τόσο πιο πιθανό είναι να βρεις τη μεγάλη αγάπη. 

Ζυγός
Άσσος Πεντάκτινο
Η ζωή σου παίρνει μια μεγάλη στροφή προς το καλύτερο από την άποψη ότι νιώθεις δύναμη να δημιουργήσεις αλλά και να διευθετήσεις τυχόν εκκρεμείς υποχρεώσεις. Στην επαγγελματική ζώνη, θα μπορούσες να αναλάβεις νέες ευθύνες ή ακόμα και μια νέα θέση. Κάποιες νέες και δελεαστικές επαγγελματικές ευκαιρίες που θα προκύψουν θα σε ενθουσιάσουν, ενώ νέες επαγγελματικές επαφές και διασυνδέσεις θα σε βοηθήσουν να προβάλεις δημόσια την εικόνα σου.

Ένα μήνυμα ανανέωσης φέρνουν οι συμπαντικές ενέργειες και στην ερωτική σου ζωή. Προχωράς μπροστά στη σχέση σου, κάνετε νέα πράγματα μαζί, βλέπεις να δημιουργείται ακόμα βαθύτερη κατανόηση μεταξύ σας και καλύτερη επικοινωνία. Αν ψάχνεις καιρό την αγάπη, όλος ο μήνας είναι εξαιρετικά θετικός για να βγεις έξω να διασκεδάσεις, να κάνεις διαφορετικά πράγματα και να συναντήσεις νέους συναρπαστικούς ανθρώπους.

Τυχόν νέες σχέσεις που μπορεί να δημιουργηθούν είναι πιθανό να μην είναι σταθερές, αλλά θα σου χαρίσουν ενθουσιασμό και περιπέτεια και θα σε απομακρύνουν από τη συνήθη ρουτίνα σου. Το σύμπαν σου δίνει τη δυνατότητα να θέσεις τέρμα σε συνήθειες ή συμπεριφορές που γνωρίζεις ότι αποτρέπουν την ευτυχία σου. Ξεκινάς ένα πνευματικό ταξίδι και αναζητάς άτομα που έχετε κοινή φιλοσοφία ζωής. 

Σκορπιός
Η Σελήνη
Μπορεί να υπάρχει ένα κλίμα σύγχυσης γύρω σου, ωστόσο, καθώς είσαι ιδιαίτερα διαισθητικό ζώδιο, το ένστικτό σου θα σε βοηθήσει να περιηγηθείς με ευκολία μέσα από δύσκολα μονοπάτια. Αν νιώθεις ότι κάποιον δεν πρέπει να τον εμπιστευθείς, τότε μάλλον δεν είναι φερέγγυος. Αν νιώθεις ότι κάτι δεν είναι αυτό που φαίνεται, τότε μάλλον δεν είναι. Επαγγελματικά, μην κάνεις οποιεσδήποτε σημαντικές αλλαγές αν δεν κάνεις ενδελεχή έρευνα στα πάντα και κυρίως να έχεις υπομονή.

Συναισθηματικά, νιώθεις μεγαλύτερη ευαισθησία και οι διαθέσεις σου αλλάζουν από στιγμή σε στιγμή. Αν και δεν μπορούμε να ελέγξουμε πάντα τα συναισθήματά μας, μπορούμε όμως να επιλέξουμε αν θα τα εκδηλώσουμε στους άλλους γύρω μας. Έτσι λοιπόν, ακόμη και αν νιώθεις πολύ οικεία με κάποια πρόσωπα, αυτό το μήνα λαμβάνεις μεγαλύτερη συναισθηματική ευχαρίστηση αν είσαι εκτός σχέσης.

Αν είσαι σε σχέση, έχε υπομονή με το ταίρι σου και πρόσεξε τις διακυμάνσεις των συναισθημάτων σου. Είναι καλύτερο να μην προβείς σε ξαφνικές και μεγάλες συναισθηματικές αποφάσεις ή δεσμεύσεις αυτό το μήνα, ιδιαίτερα αν αφορούν χωρισμό ή το ξεκίνημα μιας νέας σχέσης. 

Τοξότης
Τέσσερα των Ξιφών
Αυτό το μήνα θα χρειαστείς χαλάρωση και ξεκούραση, αναζητάς χρόνο και χώρο μόνο για σένα. Αν νιώθεις ότι οι γύρω σου έχουν μονοπωλήσει όλο το χρόνο και την ενέργειά σου, θέτεις τα όριά σου και δεν φοβάσαι να πεις «όχι» στους άλλους. Θα διαπιστώσεις ότι έχεις κουραστεί βοηθώντας στη ζωή και τα προβλήματα των άλλων. Επαγγελματικά, είναι ένας μήνας κατά τον οποίο θα αναζητήσεις περισσότερο προσωπικό χρόνο και θα διαπραγματευτείς κάποιες αλλαγές στην εργασία σου. Αν τα πράγματα δεν κινούνται όπως θα ήθελες στην καριέρα σου, μην εξαναγκάσεις κάποιες καταστάσεις ή πάρεις βιαστικές αποφάσεις.

Αν πραγματικά δεν μπορείς να ανεχτείς πλέον κάποια πράγματα στην εργασία σου, τότε μπορεί να έχει φτάσει η στιγμή για να κοιτάξεις αλλού. Προσπάθησε να σκεφτείς πολύ καλά πριν κάνεις το μεγάλο άλμα, μη φύγεις επειδή απλά χρειάζεσαι μια αλλαγή. Συναισθηματικά, εάν αισθάνεσαι απόμακρα από το ταίρι σου μην πανικοβάλλεσαι, ίσως απλά χρειάζεστε και οι δυο σας λίγο προσωπικό χρόνο προκειμένου να ασχοληθείτε με τις δικές σας δραστηριότητες.

Το παράδοξο της αγάπης είναι ότι μερικές φορές μια μικρή απόσταση είναι ό, τι χρειάζεται για να υπάρξει μεγαλύτερη εγγύτητα και πάθος. Αν ψάχνεις καιρό την αγάπη, σκέψου μήπως χρειάζεται να αλλάξεις στάση, λιγότερη προσκόλληση θα έχει και καλύτερα αποτελέσματα. Σκέψου σε βάθος τι πραγματικά θέλεις από μια σχέση και μην αναζητάς κάποιο ταίρι απλά για να μη νιώθεις μοναξιά. 

Αιγόκερως
Δύο των κυπέλλων
Η ατμόσφαιρα γύρω σου θα είναι γεμάτη από αγάπη και εκτίμηση αυτό το μήνα, θα αισθανθείς τη φροντίδα και την εκτίμηση των άλλων. Θα υπάρχει ισορροπία όχι μόνο στην προσωπική σου ζωή αλλά και στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Λαμβάνεις ικανοποίηση από την εργασία σου, ξεχωρίζεις και παίρνεις εύσημα και αναγνώριση.

Αν σχεδιάζεις να κάνεις μια αλλαγή στη σταδιοδρομία σου, αυτός ο μήνας φέρνει κάποια ενδιαφέροντα και αξιόλογα άτομα στο δρόμο σου τα οποία θαυμάζουν τα προσωπικά σου χαρακτηριστικά και τα επαγγελματικά ταλέντα σου. Επίσης μπορείς να διαπραγματευτείς καλύτερες οικονομικές ανταμοιβές και να αναγνωριστείς για τις ικανότητές σου. Στη συναισθηματική σφαίρα, αγωνίζεσαι για την ισορροπία και τα συναισθήματα.

Δεν είναι ώρα για εφησυχασμό ή να θεωρήσεις το ταίρι σου δεδομένο! Η σχέση σου θα είναι πραγματικά το επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου αυτό το μήνα και μπορεί να γίνουν συνομιλίες για γάμο ή δέσμευση. Εάν βρίσκεσαι στην αναζήτηση του έρωτα, μπορεί να τον βρεις σε μια ήδη υπάρχουσα φιλία ή νέα γνωριμία. Πρόσεξε όμως, μην παγιδευτείς στα συναισθήματα κάποιου που δεν μπορεί να σου προσφέρει την αληθινή αγάπη αλλά ένα φευγαλέο πάθος. 

Υδροχόος
Ο Ιεροφάντης
Αυτός είναι ένας μήνας όπου δεν πρέπει να πάρεις βιαστικές αποφάσεις αλλά ούτε και να είσαι ο επαναστάτης προκειμένου να ικανοποιήσεις τις ανάγκες σου. Μην ανησυχείς, το σίγουρο είναι ότι η ζωή σου δεν θα είναι καθόλου βαρετή αλλά για να έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα σε όλους τους τομείς της ζωής σου, θα πρέπει να επιδείξεις λίγη αυτοσυγκράτηση στις ενέργειές σου.

Η οργάνωση και η τάξη θα είναι οι στυλοβάτες της ζωής σου. Στην επαγγελματική σου ζωή, θα επιδείξεις μεγάλη σχολαστικότητα, ελέγχοντας τις μικρές λεπτομέρειες και θα εργαστείς στο πλαίσιο κάποιων αυστηρών κανόνων με αποτέλεσμα να έχεις επιτυχία. Οποιαδήποτε συμμετοχή σου σε ομαδική εργασία θα έχει μια πολύ θετική επιρροή στην επαγγελματική σου ζωή.

Στην ερωτική σου ζωή αναζητάτε κάποιο πρόσωπο που να σου δείχνει αγάπη και αφοσίωση, δεν θέλεις φευγαλέες σχέσεις αλλά περισσότερη σταθερότητα και ρομαντισμό. Ίσως βρεις ένα άτομο που να διεγείρει το μυαλό σου και να αποδεχτεί το ελεύθερο πνεύμα σου. Τα κοινά ενδιαφέροντα είναι το κλειδί της επίτευξης της ευτυχίας σου.

Τα νέα άτομα που θα συναντήσεις αυτό το μήνα είναι πιο πιθανό να ψάχνουν για μια σταθερή σχέση. Αν είσαι ήδη σε σχέση, ίσως συζητήσεις κοινά θέματα που απασχολούν εσένα και το ταίρι σου, που αφορούν την σχέση σας και την εξέλιξη της. Είναι ένας πολύ καλός μήνας για να δημιουργήσεις το δικό σου ασφαλές περιβάλλον. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει .

Ιχθύες
Οχτώ Πεντάκτινο
Αυτό το μήνα θα διαπιστώσεις ότι πρέπει να κάνεις προσπάθειες για να υπάρξει ισορροπία μεταξύ της εργασίας σου και της προσωπικής σου ζωής. Επαγγελματικά, μπορεί να χρειαστεί να αποδείξεις τις ικανότητές σου και ίσως αναλάβεις ορισμένες δύσκολες υποχρεώσεις ή οι ανώτεροι σου θα είναι απαιτητικοί. Με ηρεμία και διπλωματία σας θα καταφέρεις να δείξεις στους γύρω σου ότι οι ικανότητες σου ξεπερνούν την αναγκαιότητα σου.

Αν δεν αντλείς αρκετή ευχαρίστηση από τα κέρδη ή τις ανταμοιβές σου, τότε ίσως θα πρέπει να εξετάσεις κάτι καλύτερο για σένα. Στην ερωτική σου ζωή, θα αισθανθείς ότι πρέπει να κάνεις περισσότερο χώρο για το ταίρι σου, εξετάζοντας σε βάθος τη σχέση σας και το μέλλον της.

Αν είσαι εκτός σχέσης και ψάχνεις την αγάπη, θα δώσεις προτεραιότητα στη διασκέδαση και την ευχαρίστηση και αυτό θα οδηγήσει στη συναισθηματική εκπλήρωση και ίσως βρεθεί κάποιο άτομο μέσα από το κοινωνικό σου περιβάλλον.