Φεβρουάριος 2018 και προβλέψεις για τα 12 ζώδια, από την Λιλή Ζαγκανά.

Τον Φεβρουάριο, θα τον νοιώσουμε όλοι μας λίγο εως πολύ, σαν κάτι πιο φρέσκο, σαν κάτι νέο να έχει να μας πει, δεν θα λειψουν βέβαια και οι δυσκολίες όμως σε γενικές γραμμες θα είναι ένας μήνας πιο απλός.


Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2018
Βασικό είναι οτι κατά τον Φεβρουάριο δεν έχουμε πανσέληνο. Είχαμε πανσέληνο και μαζί ολική σεληνιακή έκλειψη στις 31 ιανουαρίου και θα ξαναέχουμε την 1η Μαρτίου. Αυτό το γεγονός δηλαδή να μην εμφανιστεί πανσέληνος σε ένα μήνα συμβαίνει μόνο 4 με 5 φορές κάθε αιώνα, κάτι που είχε ξανασυμβεί το 1999.

Όμως ο μήνας θα χρωματιστεί από τη Νέα Σελήνη στις 15 Φεβρουαρίου, και συγκεκριμένα στην 27η μοιρα του Υδροχόου, μια ωραία και ανανεωτική σε γενικές γραμμές Νέα Σελήνη, που παράλληλα θα είναι και η πρώτη Μερική Ηλιακή Έκλειψη της χρονιάς.

Οι κυριότερες αστρολογικές όψεις που θα σχηματιστούν μέσα στο μήνα, είναι, στις 4 Φεβρουαρίου η Αφροδίτη απο τον Υδροχόο, κάνει όψη τετραγώνου με τον Δία απο τον Σκορπιό στην 21μοίρα. Αν στην αστρολογία μπορούμε να χαρακτηρίσουμε καλό ένα τετράγωνο τότε είναι αυτό εδώ. Ομως υπάρχει παντα ο κίνδυνος να οδηγηθούμε σε υπερβολική συμπεριφορά, σε άσκοπα έξοδα και να παραμελήσουμε τις υποχρεώσεις μας.

Στις 10 Φεβρουαρίου η Αφροδίτη μπαίνει στους Ιχθύς. Η νέα αυτή αστρολογική θέση της Αφροδίτης θα μας κάνει πιο ευαίσθητους και πιο δεκτικούς.

Πρόβλεψη σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή! Χωρίς να χρεώνεις το τηλέφωνό σου! Καλείς από την Ελλάδα και από όλες τις χώρες!

Επωφελήσου τώρα από την προσφορά μας, δες εδώ πόσο εύκολα και γρήγορα!

Στις 15 Φεβρουαρίου έχουμε τη Νέα Σελήνη και μαζί Μερική Έκλειψη του Ηλίου στην 27η μοίρα του Υδροχόου, που προετοιμάζει σε γενικές γραμμες το έδαφος για θετικές αλλαγές.

Στις 17 Φεβρουαρίου ο Ερμής περνάει στους ιχθύς για να αυξήσει τη δημιουργική μας φαντασία αλλά καμμιά φορά να μας μπερδέψει κιόλας, ενώ την ίδια μέρα έχουμε ένα δύσκολο τετράγωνο μεταξύ του Άρη από τις 13 μοίρες του Τοξότη με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς. Ένα τετράγωνο θα μας δοκιμάσει στο πόσο πολύ τελικά πιστεύουμε στον εαυτό μας και πόσο πολύ μπορούμε τελικά να ανασύρουμε τη δύναμη από μέσα μας και να μη λυγίζουμε στις εξωτερικές συνθήκες.

Μια μέρα μετά, στις 18 Φεβρουαρίου δηλαδή, μπαίνει στο ζώδιο των Ιχθύων και ο Ήλιος. Στις 21 Φεβρουαρίου η Αφροδίτη συναντά τον Ποσειδώνα, στην 13 μοιρα των Ιχθύων κάνοντας μας πιο ρομαντικούς, όμως σε κάποιες περιπτώσεις αυτή η όψη μπορεί να φέρει και απογοήτευση.

Στις 25 Φεβρουαρίου έχουμε το τετράγωνο της Αφροδίτης απο την 18η μοιρα των Ιχθύων με τον Άρη στον Τοξότη, μια όψη που θα δημιουργήσει εσωτερική ένταση και ανασφάλεια την οποία αν δεν καταφέρουμε να διαχειριστούμε θα υπάρξουν έντασεις και τσακωμοί στις σχέσεις μας με τους άλλους. Παράλληλα βέβαια την ίδια μέρα το εξάγωνο του Ήλιου από την 7η των Ιχθύων με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω, μας δίνει τη δυνατότητα να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε σε δύσκολες καταστάσεις, αφού μας γεμίζει με υπομονή, δύναμη και μεθοδικότητα.

Στο τέλος του μήνα και συγκεκριμένα στις 27 Φεβρουαρίου, η Αφροδίτη από την 20 μοίρα των ιχθύων σχηματίζει όψη εξαγώνου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και ο μήνας κλείνει με ερωτικες στιγμές και σε κάποιες περιπτώσεις με έντονο ερωτικό πάθος. Ο νέος μήνας σου φέρνει τα καλύτερα στον αισθηματικό τομέα!