από τον Σταύρο Μιχαήλο
όπως προβάλλεται στην εκπομπή 'Αστροprovlepseis' στο www.newtv.gr
Οι διελεύσεις με βασικό ρυθμιστή τον Ήλιο είναι ένας εκ των πολλών τρόπων πρόβλεψης γεγονότων και καταστάσεων της καθημερινότητας σε παγκόσμιο επίπεδο.

Σε προσωπικό επίπεδο δείχνουν πότε θα ενεργοποιηθούν θετικά ή αρνητικά οι πλανήτες ή τα σημεία του γενέθλιου Ωροσκοπίου μας.

Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ

1/2/2018 ΕΩΣ 15/2/2018

1 έως 15 Φεβρουαρίου 2018

1) Ο Ήλιος θα κινηθεί από 11 και 58΄ του Υδροχόου έως την 27 και 10΄ του ζωδίου.

2) Η Σελήνη θα κινηθεί από 16 και 57΄ του Λέοντα έως την 27 και 36΄ του Υδροχόου.

3) Ο Ερμής θα κινηθεί από την 0 και 33΄ του Υδροχόου έως την 25 και 54΄ του Υδροχόου.

4) Η Αφροδίτη θα κινηθεί από την 16 και 55΄ του Υδροχόου έως την 6 και 11΄ των Ιχθύων <αλλάζει ζώδιο στις 11/02> .

5) Ο Άρης θα κινηθεί 3 και 18΄του Τοξότη έως την 12 και 25΄του ζωδίου.

6) Ο Δίας θα κινηθεί από την 21 και 14΄ του Σκορπιού έως την 22 και 31΄ του ίδιου ζωδίου.

7) Ο Κρόνος θα κινηθεί από 04 και 49΄ του Αιγόκερω έως την 06 και 15΄ του ζωδίου.

8) Ο Ουρανός θα κινηθεί από την 24 και 56΄ του Κριού έως την 25 και 23΄ του ζωδίου.

9) Ο Ποσειδώνας θα κινηθεί από την 12 μοίρα και 46΄ των Ιχθύων έως την 13 μοίρα και 18΄ του ζωδίου.

10) Ο Πλούτωνας θα κινηθεί από την 19 και 49΄ του Αιγόκερου έως την 20 και 16΄ του ίδιου ζωδίου.

Οι κυριότερες όψεις των Πλανητών

από 1 έως 15 Φεβρουαρίου 2018

• Παρορμητικός Σταυρός: Κριός – Καρκίνος – Ζυγός – Αιγόκερος

• Σταθερός Σταυρός: Ταύρος – Λέων – Σκορπιός – Υδροχόος

• Μεταβλητός Σταυρός: Δίδυμος – Παρθένος – Τοξότης - Ιχθύες

Πέμπτη 1/2 : Καλό μήνα σε όλους μας. Η ημέρα απαιτεί προσοχή και νηφαλιότητα. Ενδέχεται να υπάρξουν συναισθηματικές εντάσεις λόγω της επιρροής της ολικής έκλειψης Σελήνης που πραγματοποιήθηκε στις 31 Ιανουαρίου (χθες).

Σάββατο 3/2 : σήμερα έχουμε το εξάγωνο Ερμή – Άρη. Κατάλληλη μέρα για να υπογράψουμε συμβόλαια, να ασχοληθούμε με επισκευές αλλά και για να πάρουμε τις ανάλογες αποφάσεις. Αφορά κυρίως τα ζώδια του Σταθερού και Μεταβλητού Σταυρού που έχουν γεννηθεί το α΄ δεκαήμερο.

Κυριακή 4/2 : σήμερα το τετράγωνο Αφροδίτης – Δία απαιτεί αυτοπειθαρχία για να μην υπάρξουν υπερβολές και καταχρήσεις. Προσέχετε τις αγορές σας αυτές τις μέρες. Είναι βέβαιο ότι θα αγοράσετε όμορφα πράγματα αυτές τις μέρες που όμως τελικά θα αποδειχθούν ακριβά ή άχρηστα. Αφορά κυρίως τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού που έχουν γεννηθεί αρχές γ΄ δεκαημέρου.

Τρίτη 6/2 : σήμερα το εξάγωνο Αφροδίτης – Ουρανού ευνοεί τις ξαφνικές καινούργιες γνωριμίες, τους κεραυνοβόλους έρωτες και τις ευχάριστες εκπλήξεις. Αφορά τα ζώδια του Μεταβλητού και Παρορμητικού Σταυρού του γ΄ δεκαημέρου.

Κυριακή 11/2 : Α) σήμερα το τετράγωνο Ηλίου – Δία απαιτεί προσοχή σε θέματα οικονομικά, διοικητικά, νομικά ή σχετικά με την εκπαίδευση. Αποφύγετε τις υπερβολές και μην ασχολείστε με πράγματα που δεν γνωρίζετε ή ξεπερνούν τις δυνατότητες σας. Αφορά κυρίως τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού του γ΄ δεκαημέρου.

Β) η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο των Ιχθύων όπου και θα μείνει έως τις 6 Μαρτίου ευνοώντας τα ζώδια του Νερού <Ιχθύς – Καρκίνους – Σκορπιούς> και της Γης < Ταύρους – Παρθένους – Αιγόκερους >.

Τετάρτη 14/2 : Α) σήμερα το εξάγωνο Ηλίου – Ουρανού ευνοεί τις ξαφνικές και ευχάριστες εκπλήξεις. Ιδανική μέρα για να ασχοληθείτε με την μελέτη ή την έρευνα τεχνολογικών θεμάτων. Αφορά κυρίως τα ζώδια του Σταθερού και Παρορμητικού Σταυρού του γ΄ δεκαημέρου.

Β) το τετράγωνο Ερμή – Δία δεν ευνοεί τις σοβαρές συζητήσεις ή τις εμπορικές συναλλαγές. Αποφύγετε να δώσετε υποσχέσεις τις οποίες πολύ γρήγορα μπορεί αναιρέσετε ή να ξεχάσετε. Αφορά κυρίως τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού του γ΄ δεκαημέρου.

Δευτέρα 15/2 : Α) σήμερα αργά το βράδυ πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο – Έκλειψη Ηλίου η οποία επηρεάζει περισσότερο τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού του γ΄ δεκαημέρου.

Β) το εξάγωνο Ερμή – Ουρανού είναι ευνοϊκή όψη που βοηθά την αγορά προϊόντων τεχνολογίας και τις ξαφνικές, πρωτότυπες ιδέες ή τις σημαντικές εφευρέσεις. Αφορά τα ζώδια του Σταθερού και Παρορμητικού Σταυρού του γ΄ δεκαημέρου.

ΚΡΙΟΣ

1/02/2018 ΕΩΣ 15/02/2018

Α’ δεκαήμερο γεννημένοι 21 έως 31 Μαρτίου

Αγαπητοί μου Κριοί του πρώτου δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Φλεβάρη θα είστε ιδιαίτερα κοινωνικοί και εξωστρεφείς. Αρκετοί θα ταξιδέψετε ή θα επικοινωνήσετε με άτομα που μένουν μακριά.

Ο Ερμής 1 με 6 Φεβρουαρίου από το φιλικό σας ζώδιο του Υδροχόου θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο. Αυτή η περίοδος είναι ιδανική για να βγείτε με φίλους, να συζητήσετε ή να εμπλακείτε σε συλλογικές δραστηριότητες. Στις 3/2 το εξάγωνο Ερμή – Άρη είναι κατάλληλη όψη για να συζητήσετε ένα θέμα που σας ταλαιπωρεί και να πάρετε αποφάσεις.

Η Αφροδίτη 11 με 15 Φεβρουαρίου από το ζώδιο των Ιχθύων θα επηρεάζει τους γεννημένους 21 με 26 Μαρτίου κάνοντας σας λίγο πιο εσωστρεφείς. Πολλοί νιώθετε την ανάγκη να μείνετε μακριά από έντονες συναισθηματικές καταστάσεις. Προσέχετε τις οικονομικές σας συναλλαγές.

Ο Άρης 1 με 11 Φεβρουαρίου μέσα από τον 9ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει τους γεννημένους 24 με 31 Μαρτίου. Ιδανική περίοδος να ταξιδέψετε στο εξωτερικό ή να επιδιώξετε να επικοινωνήσετε με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά. Προσέχετε οτιδήποτε έχει να κάνει με την έννομο τάξη και την δημόσια ζωή.

Β΄ δεκαήμερο γεννημένοι 1 έως 10 Απριλίου

Αγαπητοί μου Κριοί του Β’ δεκαημέρου, στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Φλεβάρη έχετε αρκετές πιθανότητες να πραγματοποιήσετε τα σχέδια σας και να πετύχετε ξεχωριστή διάκριση.

Ο Ήλιος 1 με 8 Φεβρουαρίου από το ζώδιο του Υδροχόου θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο κάνοντάς σας ιδιαίτερα κοινωνικούς και φιλικούς. Αρκετοί θα έχετε την ευχέρεια να υλοποιήσετε τις επιθυμίες και τα όνειρα σας.

Ο Ερμής 7 με 12 Φεβρουαρίου μέσα από τον 11ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο. Συζητήσεις και επαφές με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα ενδέχεται να επηρεάσουν τα σχέδια σας. Επίσης μπορεί να μοιραστείτε με φίλους ή με συμφοιτητές ένα ταξίδι, να παραστείτε ως μάρτυρας σε ένα συμβόλαιο ή μια προφορική συμφωνία.

Η Αφροδίτη 1 με 3 Φεβρουαρίου από το ζώδιο του Υδροχόου θα επηρεάζει τους γεννημένους 7 με 10 Απριλίου φέρνοντας στη ζωή σας πρόσωπα που σας αγαπούν και σας καταλαβαίνουν. Κατάλληλη περίοδος για να σας δοθεί ένα χρηματικό ποσό ως μπόνους ή ως αμοιβή για μια εργασία ή κοινωνική προσφορά.

Ο Άρης < Κυβερνήτης> σας 12 με 15 Φεβρουαρίου από το ζώδιο του Τοξότη θα επηρεάζει τους γεννημένους 1 με 3 Απριλίου δίνοντας σας την ευχέρεια να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους των γραμμάτων, του αθλητισμού, της πολιτικής, του νόμου ή της θρησκείας ,αλλά και με άτομα που μένουν στο εξωτερικό.

Γ΄ δεκαήμερο γεννημένοι 11 έως 20 Απριλίου

Αγαπητοί μου Κριοί του Γ’ δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Φλεβάρη σας βρίσκει ιδιαίτερα φιλικούς και γοητευτικούς. Η έκλειψη Ηλίου στις 15/2 στο ζώδιο του Υδροχόου επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο βοηθώντας σας να πραγματοποιήσετε τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας.

Ο Ήλιος 9 με 15 Φεβρουαρίου από το ζώδιο του Υδροχόου θα επηρεάζει τους γεννημένους 11 με 18 Απριλίου. Στις 11/2 το τετράγωνο Ηλίου – Δία απαιτεί προσοχή σε ζητήματα οικονομικά και νομικά. Στις 14/2 το εξάγωνο Ηλίου – Ουρανού ευνοεί τις ξαφνικές αλλαγές και συναντήσεις.

Ο Ερμής 12 με 15 Φεβρουαρίου μέσα από τον 11ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει τους γεννημένους 11 με 16 Απριλίου. Ιδανική εποχή να βγείτε με φίλους, να διασκεδάσετε ή να εμπλακείτε με τα κοινά. Στις 14/2 το τετράγωνο Ερμή – Δία δεν ευνοεί τις συμφωνίες και τις εμπορικές συναλλαγές. Στις 15/2 το εξάγωνο Ερμή – Ουρανού ευνοεί τις ξαφνικές συναντήσεις και εκπλήξεις.

Η Αφροδίτη 3 με 10 Φεβρουαρίου από το ζώδιο του Υδροχόου θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο φέρνοντας στο προσκήνιο τους φίλους σας και την κοινωνική σας ζωή. Στις 4/2 το τετράγωνο Αφροδίτης – Δία είναι ακατάλληλη όψη για επαγγελματικές και οικονομικές συναλλαγές. Στις 6/2 με το εξάγωνο Αφροδίτης – Ουρανού θα υπάρξουν ευκαιρίες τις οποίες πρέπει να εκμεταλλευτείτε.

Οι αδέσμευτοι διανύεται μια περίοδο όπου είστε ιδιαιτέρως κοινωνικοί και φιλικοί. Ενδέχεται να προκύψει μια νέα γνωριμία μέσα από τον φιλικό σας περίγυρο.

Οι δεσμευμένοι θα βγείτε με φίλους και θα μοιραστείτε ευχάριστες στιγμές με τον/την σύντροφό σας. Ωστόσο προσέχετε μετά τις 12/2.

ΤΑΥΡΟΣ

1/02/2018 ΕΩΣ 15/02/2018

Α΄ δεκαήμερο γεννημένοι 21 έως 30 Απριλίου

Αγαπητοί μου Ταύροι του Α΄ δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Φλεβάρη θα σας απασχολήσουν θέματα που έχουν να κάνουν με την οικογένεια και την καριέρα.

Ο Ερμής 1 με 6 Φεβρουαρίου από το ζενίθ του ωροσκοπίου σας θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο φέρνοντας στο προσκήνιο ζητήματα που αφορούν τα κοινωνικά και επαγγελματικά σας ενδιαφέροντα. Στις 3/2 το εξάγωνο Ερμή – Άρη σας βοηθά να τακτοποιήσετε τυχόν οικονομικές συναλλαγές.

Η Αφροδίτη 11 με 15 Φεβρουαρίου από το φιλικό σας ζώδιο των Ιχθύων θα επηρεάζει τους γεννημένους 21 με 26 Απριλίου κάνοντάς σας ιδιαίτερα κοινωνικούς και φιλικούς. Φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα θα είναι κοντά σας.

Ο Άρης 1 με 11 Φεβρουαρίου μέσα από τον 8ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει τους γεννημένους 24 με 30 Απριλίου φέρνοντας στο προσκήνιο φορολογικά και οικονομικά ζητήματα. Προσέχετε τα ψυχολογικά σας και αποφύγετε το αλκοόλ και τις κακές συνήθειες.

Οι αδέσμευτοι διανύεται μια περίοδο με πολλές προσκλήσεις για κοινωνικές εκδηλώσεις στις οποίες μπορεί να προκύψει μια νέα γνωριμία.

Οι δεσμευμένοι αυτή την περίοδο θα ασχοληθείτε με θέματα που αφορούν οικογένεια και σπίτι.

Β΄ δεκαήμερο γεννημένοι 1 έως 10 Μαΐου

Αγαπητοί μου Ταύροι του Β΄ δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Φλεβάρη θα δώσετε προτεραιότητα σε θέματα που αφορούν την επαγγελματική σας ζωή.

Ο Ήλιος 1 με 8 Φεβρουαρίου από το ζενίθ του ωροσκοπίου σας θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο δίνοντας προτεραιότητα στην καριέρα. Αρκετοί θα έχετε ευκαιρίες για να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια.

Ο Ερμής 7 με 12 Φεβρουαρίου από το ζώδιο του Υδροχόου θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο. Αρκετοί θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με τα κατάλληλα άτομα που θα σας βοηθήσουν στην επαγγελματική σας εξέλιξη.

Η Αφροδίτη < Κυβερνήτης > σας 1 με 3 Φεβρουαρίου μέσα από τον 10ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει τους γεννημένους 7 με 10 Μαΐου βελτιώνοντας την επαγγελματική σας εξέλιξη. Ενδέχεται άτομα κύρους να βοηθήσουν τα σχέδια σας.

Ο Άρης 12 με 15 Φεβρουαρίου από το ζώδιο του Τοξότη θα επηρεάζει τους γεννημένους 1 με 3 Μαΐου φέρνοντας στο προσκήνιο οικονομικά τρίτων < κληρονομικά, φορολογικά, οικονομικά, δάνεια και ασφάλειες>.

Γ΄ δεκαήμερο γεννημένοι 11 έως 21 Μαΐου

Αγαπητοί μου Ταύροι του Γ΄ δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Φλεβάρη είναι ιδιαίτερα έντονο για το δικό σας δεκαήμερο. Η έκλειψη Ηλίου στις 15/2 στο ζώδιο του Υδροχόου στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο. Φανείτε προσεκτικοί σε ζητήματα που αφορούν την επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Προσέχετε την οικογένεια.

Ο Ήλιος 9 με 15 Φεβρουαρίου από το ζενίθ του ωροσκοπίου σας θα επηρεάζει τους γεννημένους 11 με 19 Μαΐου φέρνοντας στο προσκήνιο τα κακώς κείμενα της οικογενειακής και επαγγελματικής σας ζωής. Στις 11/2 το τετράγωνο Ηλίου – Δία απαιτεί προσοχή σε σχέσεις και συνεργασίες. Στις 14/2 το εξάγωνο Ηλίου – Ουρανού σας φέρνει μια ευκαιρία που πρέπει να την εκμεταλλευτείτε σωστά.

Ο Ερμής 12 με 15 Φεβρουαρίου μέσα από τον 10ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει τους γεννημένους 11 με 16 Μαΐου. Συζητήσεις και επαφές των ημερών αυτών θα αφορούν την καριέρα σας. Στις 14/2 το τετράγωνο Ερμή – Δία είναι ακατάλληλο για σοβαρές επαγγελματικές ή προσωπικές συζητήσεις. Στις 15/2 το εξάγωνο Ερμή – Ουρανού ευνοεί έστω και με παρασκηνιακό τρόπο τις επαγγελματικές ευκαιρίες.

Η Αφροδίτη 11 με 15 Φεβρουαρίου από το ζώδιο του Υδροχόου θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο δίνοντας σας ευκαιρίες στην επαγγελματική σας ζωή. Στις 4/2 το τετράγωνο Αφροδίτης – Δία απαιτεί προσοχή σε οικονομικές συναλλαγές. Στις 6/2 με το εξάγωνο Αφροδίτης – Ουρανού είναι ευνοϊκή όψη για να βγείτε, να διασκεδάσετε, να κάνετε εντυπωσιακές γνωριμίες και γενικά να εκπληρώσετε τις κοινωνικές σας υποχρεώσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

1/02/2018 ΕΩΣ 15/02/2018

Α΄ δεκαήμερο γεννημένοι 22 έως 31 Μαΐου

Αγαπητοί μου Δίδυμοι του Α΄ δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Φλεβάρη προσέχετε τις εντάσεις και τις αντιπαραθέσεις σε σχέσεις και συνεργασίες.

Ο Ερμής, <Κυβερνήτης> σας, 1 με 6 Φεβρουαρίου από το ζώδιο του Υδροχόου θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο βοηθώντας σας να εκφράσετε με μεγαλύτερη άνεση και σιγουριά όλα όσα σας απασχολούν. Πολύ καλή περίοδος για συγγραφείς, δημοσιογράφους και καλλιτέχνες. Στις 3/2 το εξάγωνο Ερμή – Άρη σας βοηθά να επικεντρωθείτε και να πετύχετε τους στόχους σας με στρατηγική.

Η Αφροδίτη 11 με 15 Φεβρουαρίου από το ζενίθ του ωροσκοπίου σας θα επηρεάζει τους γεννημένους 22 με 26 Μαΐου κάνοντας σας ιδιαίτερα αγαπητούς και γοητευτικούς στο χώρο της εργασίας σας κερδίζοντας έδαφος εμπιστοσύνης από τους προϊσταμένους σας.

Ο Άρης 1 με 11 Φεβρουαρίου απέναντι από το δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο θα επηρεάζει τους γεννημένους 25 με 31 Μαΐου. Ενδέχεται το πρώτο δεκαήμερο του μήνα να έχεις μικρότερες ή μεγαλύτερες εντάσεις εξαιτίας της προκλητικής συμπεριφοράς των συνεργατών σας ή του/της συντρόφους σας. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και δείξτε ψυχραιμία.

Β΄ δεκαήμερο γεννημένοι 1 έως 10 Ιουνίου

Αγαπητοί μου Δίδυμοι του Β΄ δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Φλεβάρη είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για εσάς.

Ο Ήλιος 1 με 8 Φεβρουαρίου από το φιλικό σας ζώδιο του Υδροχόου θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο βοηθώντας σας να αντιμετωπίσετε τα όποια ζητήματα σας με αντικειμενική και φιλοσοφική κρίση. Αρκετοί θα έχετε την ευχέρεια να ταξιδέψετε ή να επικοινωνήσετε με άτομα που ζουν στο εξωτερικό.

Ο Ερμής 7 με 12 Φεβρουαρίου μέσα από τον 9ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο βοηθώντας σας να υλοποιήσετε ένα σας όνειρο. Κατάλληλη εποχή να πάρετε σημαντικές αποφάσεις που αφορούν το μέλλον σας.

Η Αφροδίτη 1 με 3 Φεβρουαρίου από το ζώδιο του Υδροχόου θα επηρεάζει τους γεννημένους 7 με 10 Ιουνίου κάνοντας σας ιδιαίτερα λαμπερούς και αισιόδοξους. Ιδανική περίοδος να πάτε ένα ταξίδι ή να συμμετάσχετε σε χώρους με πνευματικότητα και κουλτούρα.

Ο Άρης 12 με 15 Φεβρουαρίου από το ζώδιο του Τοξότη θα επηρεάζει τους γεννημένους 1 με 3 Ιουνίου φέρνοντας στο προσκήνιο εντάσεις κυρίως για λόγους οικονομικούς ή ερωτικούς.

Γ΄ δεκαήμερο γεννημένοι 11 έως 21 Ιουνίου

Αγαπητοί μου Δίδυμοι του τρίτου δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Φλεβάρη είναι ιδιαίτερα δυναμικό για το δικό σας δεκαήμερο. Η έκλειψη Ηλίου στις 15/2 στο ζώδιο του Υδροχόου επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο και σας βοηθά να πραγματοποιήσετε ένα σας φιλόδοξο στόχο.

Ο Ήλιος 1 με 8 Φεβρουαρίου από το ζώδιο του Υδροχόου θα επηρεάζει τους γεννημένους 11 με 18 Ιουνίου δίνοντας προτεραιότητα στα φιλόδοξα σχέδια σας. Στις 11/2 το τετράγωνο Ηλίου – Δία σας προτρέπει να είστε πρακτικοί και συντηρητικοί στις καταναλωτικές σας αγορές. Στις 14/2 το εξάγωνο Ηλίου – Ουρανού σας βοηθά να τολμήσετε αλλαγές αλλά και να τακτοποιήσετε μια υπόθεση η οποία παραμένει επί αρκετό καιρό σε εκκρεμότητα.

Ο Ερμής 12 με 15 Φεβρουαρίου μέσα από τον 9ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει τους γεννημένους 11 με 16 Ιουνίου. Συζητήσεις και επαφές των ημερών αυτών θα αφορούν σπουδές, νομικά θέματα και εξωτερικό. Στις 14/2 το τετράγωνο Ερμή – Δία δεν ευνοεί τις υπογραφές και τα νέα ξεκινήματα. Στις 15/2 το εξάγωνο Ερμή – Ουρανού σας βοηθά να κάνετε πολύ ενδιαφέρουσες συζητήσεις και αλλαγές.

Η Αφροδίτη 3 με 10 Φεβρουαρίου από το ζώδιο του Υδροχόου θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο δίνοντας αέρα αισιοδοξίας στα όνειρα σας. Στις 4/2 το τετράγωνο Αφροδίτης – Δία απαιτεί προσοχή σε υπερβολές και ακρότητες. Στις 6/2 με το εξάγωνο Αφροδίτης – Ουρανού είναι μια ιδιαίτερα ευνοϊκή όψη για ευχάριστες εκπλήξει και κεραυνοβόλους έρωτες.

Οι αδέσμευτοι διανύεται μια περίοδο που θα έχετε πολλές πιθανότητες να κάνετε μια νέα γνωριμία με ένα άτομο που ζει στο εξωτερικό.

Οι δεσμευμένοι θα ζήσετε όμορφες στιγμές με τον/την σύντροφό σας. Αρκετοί θα ταξιδέψετε και θα έρθετε σε επαφή με άτομα που ζουν μακριά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

1/02/2018 ΕΩΣ 15/02/2018

Α΄ δεκαήμερο γεννημένοι 22 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου

Αγαπητοί μου Καρκίνοι του Α΄ δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Φλεβάρη είναι κάπως αντιφατικό για το δικό σας δεκαήμερο. Ωστόσο μετά τις 11/2 οι εντάσεις υποχωρούν και φιλικά σας πρόσωπα σας στηρίζουν.

Ο Ερμής 1 με 6 Φεβρουαρίου από το ζώδιο του Υδροχόου θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο. Συζητήσεις και επαφές των ημερών αυτών θα αφορούν οικονομικές και κληρονομικές εκκρεμότητες. Στις 3/2 το εξάγωνο Ερμή – Άρη σας βοηθά να συζητήσετε επαγγελματικά θέματα και να βρείτε λύσεις.

Η Αφροδίτη 11 με 15 Φεβρουαρίου από το φιλικό σας ζώδιο των Ιχθύων θα επηρεάζει τους γεννημένους 22 με 27 Ιουνίου κάνοντας σας ιδιαίτερα φιλικούς και γοητευτικούς. Αρκετοί θα βγείτε, θα διασκεδάσετε, θα ταξιδέψετε και θα περάσετε ευχάριστες στιγμές με φίλους και οικεία πρόσωπα.

Ο Άρης 1 με 11 Φεβρουαρίου μέσα από τον 6ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει τους γεννημένους 24 Ιουνίου με 2 Ιουλίου φέρνοντας στο προσκήνιο ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητα σας. Αρκετοί ενδέχεται να αντιμετωπίσετε αυξημένες εργασιακές υποχρεώσεις αλλά και κάποιο πρόβλημα με την υγεία σας.

Οι αδέσμευτοι Καρκίνοι από τις 11/2 θα είστε ιδιαίτερα γοητευτικοί και ερωτικοί. Θα έχετε ευκαιρίες για φλερτ και έρωτα.

Οι δεσμευμένοι αποφύγετε να είστε κτητικοί ή αντιδραστικοί με τον εκλεκτό της καρδιά σας διότι η αντοχή της σχέσης σας μπορεί να δοκιμαστεί.

Β΄ δεκαήμερο γεννημένοι 3 έως 12 Ιουλίου

Αγαπητοί μου Καρκίνοι του Β΄ δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Φλεβάρη θα σας απασχολήσουν ζητήματα που έχουν να κάνουν με οικονομικά και φορολογικά.

Ο Ήλιος 1 με 8 Φεβρουαρίου από το ζώδιο του Υδροχόου θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο φέρνοντας στο προσκήνιο κληρονομικά, φορολογικά και οικονομικά θέματα. Ωστόσο ενδέχεται μέσω τρίτων να ενισχύσετε θετικά τα οικονομικά σας.

Ο Ερμής 7 με 12 Φεβρουαρίου μέσα από τον 8ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο. Συζητήσεις και επαφές των ημερών αυτών θα αφορούν φορολογικές και οικονομικές εκκρεμότητες. Καλή περίοδος για όσους ασχολούνται με μεταφυσικά και πνευματικά θέματα.

Η Αφροδίτη 11 με 15 Φεβρουαρίου από το ζώδιο του Υδροχόου θα επηρεάζει τους γεννημένους 9 με 12 Ιουλίου φέρνοντας στην επιφάνεια τις οικονομικές σας ανασφάλειες αλλά και τα ερωτικά σας πάθη. Καλή περίοδος για επενδύσεις ή για να διεκδικήσετε χρήματα που έχετε δανείσει.

Ο Άρης 12 με 15 Φεβρουαρίου από το ζώδιο του Τοξότη θα επηρεάζει τους γεννημένους 3 με 5 Ιουλίου εγκαινιάζοντας μια περίοδο έντονης επαγγελματικής δράσης. Προσέχετε την υγεία σας και τα ατυχήματα στο χώρο εργασίας σας.

Γ΄ δεκαήμερο γεννημένοι 13 έως 22 Ιουλίου

Αγαπητοί μου Καρκίνοι του Γ΄ δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Φλεβάρη καλείσθε να επιλύσετε οικονομικά θέματα. Η έκλειψη Ηλίου στις 15/2 στο ζώδιο του Υδροχόου επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο φέρνοντας στο προσκήνιο οικονομικά τρίτων.

Ο Ήλιος 9 με 15 Φεβρουαρίου από το ζώδιο του Υδροχόου σας προτρέπει να ασχοληθείτε με οικονομικά, φορολογικά ή κληρονομικά θέματα και ιδιαιτέρως όσους έχετε γεννηθεί 13 με 19 Ιουλίου. Τις τελευταίες μέρες του μήνα προσέχετε τους ανθρώπους που έχετε συναισθηματικό δέσιμο μαζί τους. Στις 14/2 το εξάγωνο Ηλίου – Ουρανού σας βοηθά να επιλύσετε ένα οικονομικό θέμα.

Ο Ερμής 12 με 15 Φεβρουαρίου μέσα από τον 8ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει τους γεννημένους 13 με 17 Ιουλίου δημιουργώντας σας μια πιο εσωστρεφή διάθεση. Στις 14/2 το τετράγωνο Ερμή – Δία δεν ευνοεί συναισθηματικές επαφές και συζητήσεις. Στις 15/2 το εξάγωνο Ερμή – Ουρανού σας διευκολύνει να επιλύσετε με έξυπνο τρόπο μια οικονομική ή κοινωνική συζήτηση.

Η Αφροδίτη 3 με 10 Φεβρουαρίου από το ζώδιο του Υδροχόου θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο βοηθώντας να βρείτε λύσεις σε οικονομικά θέματα που σχετίζονται με την οικογένεια και το σπίτι. Στις 4/2 το τετράγωνο Αφροδίτης – Δία ίσως σας παρασύρει σε έλλειψη αυτοπειθαρχίας. Μην εμπλέκεται τα οικονομικά σας με φιλικά πρόσωπα. Στις 6/2 με το εξάγωνο Αφροδίτης – Ουρανού φέρνει ευχάριστες ειδήσεις για ένα προσωπικό ή επαγγελματικό θέμα.

ΛΕΩΝ

1/02/2018 ΕΩΣ 15/02/2018

Α΄ δεκαήμερο γεννημένοι 23 Ιουλίου έως 2 Αυγούστου

Αγαπητοί μου Λέοντες του πρώτου δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Φλεβάρη θα είναι μια αρκετά δημιουργική εποχή για το δικό σας δεκαήμερο.

Ο Ερμής 1 με 6 Φεβρουαρίου απέναντι από το δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο ενισχύει την ανάγκη σας για περισσότερη επικοινωνία με φίλους, συνεργάτες και αγαπημένα σας πρόσωπα. Στις 3/2 το εξάγωνο Ερμή – Άρη είναι κατάλληλη μέρα για να επικοινωνήσετε με τα φιλικά σας πρόσωπα, να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι αλλά και να ασχοληθείτε με δουλειές που έχουν σχέση με γραπτό ή προφορικό λόγο.

Η Αφροδίτη 11 με 15 Φεβρουαρίου μέσα από τον 8ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει τους γεννημένους 23 με 29 Ιουλίου. Άτομα από το επαγγελματικό ή συγγενικό σας περιβάλλον δεν αποκλείεται να σας βοηθήσουν σε ένα οικονομικό ζήτημα.

Ο Άρης 1 με 11 Φεβρουαρίου μέσα από τον 5ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει τους γεννημένους 26 Ιουλίου με 2 Αυγούστου δίνοντας σας την ευχέρεια να εκμεταλλευτείτε ορισμένες καταστάσεις για προσωπικό σας όφελος χωρίς να προκαλέσετε αντιπάθειες.

Οι αδέσμευτοι Λέοντες διανύεται μια περίοδο ιδιαίτερα ερωτική. Θα βγείτε, θα βρεθείτε με φιλικά πρόσωπα, θα κάνετε νέες γνωριμίες και φλερτ.

Οι δεσμευμένοι θα ασχοληθείτε περισσότερο με τον/την σύντροφο σας ή με ένα σας συγγενικό πρόσωπο.

Β΄ δεκαήμερο γεννημένοι 3 έως 12 Αυγούστου

Αγαπητοί μου Λέοντες του δευτέρου δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Φλεβάρη σας παρέχει την δυνατότητα να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και να κάνετε νέες συνεργασίες.

Ο Ήλιος 1 με 8 Φεβρουαρίου απέναντι από το δικό σας ζώδιο σας φέρνει στο προσκήνιο τα καλώς και τα κακώς κείμενα ενός γάμου, μιας σχέσης ή μιας συνεργασίας. Δείξτε καλοπροαίρετη στάση και αποφύγετε να είστε ανταγωνιστικοί με τον/την σύντροφο σας ή τους συνεργάτες σας.

Ο Ερμής 7 με 12 Φεβρουαρίου από το ζώδιο του Υδροχόου θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο βοηθώντας σας να βρείτε λύσεις σε τυχόν διαφορές που είχατε με άλλα άτομα. Αρκετοί θα έχετε υποστήριξη από φίλους.

Η Αφροδίτη 1 με 3 Φεβρουαρίου μέσα από τον 7ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει τους γεννημένους 9 με 12 Αυγούστου κάνοντάς σας ιδιαίτερα συντροφικούς. Ιδανική περίοδος να προσπαθήσετε να αναθερμάνετε μια σχέση που έχει κλονιστεί κατά το παρελθόν.

Ο Άρης 12 με 15 Φεβρουαρίου από το ζώδιο του φιλικού σας Τοξότη θα επηρεάζει τους γεννημένους 3 με 5 Αυγούστου. Θα είστε ιδιαιτέρως γοητευτικοί και ερωτικοί. Αρκετοί ενδέχεται να επιδείξετε μεγαλύτερο ζήλο ως προς τα τυχερά παιχνίδια και όχι μόνο.

Γ΄ δεκαήμερο γεννημένοι 13 έως 23 Αυγούστου

Αγαπητοί μου Λέοντες του τρίτου δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Φλεβάρη θα είναι ιδιαίτερα ανατρεπτικό για την προσωπική σας ζωή. Η έκλειψη Ηλίου στις 15/2 στο ζώδιο του Υδροχόου πραγματοποιείται απέναντι από το δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο φέρνοντας στην επιφάνεια θέματα που έχουν να κάνουν με σχέσεις και συνεργασίες.

Ο Ήλιος 9 με 15 Φεβρουαρίου απέναντι από το δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο θα επηρεάζει τους γεννημένους 13 με 20 Αυγούστου. Αρκετοί ενδέχεται να έχετε μια απρόσμενη τροπή σε μια συνεργασία ή στο γάμο σας. Καλή περίοδος να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις και να απομακρύνεται από την ζωή σας άτομα που δεν σας εκτιμούν. Στις 11/2 το τετράγωνο Ηλίου – Δία απαιτεί προσοχή στις υπερβολές. Στις 14/2 το εξάγωνο Ηλίου – Ουρανού ευνοεί τις απρόσμενες ευκαιρίες.

Ο Ερμής 12 με 15 Φεβρουαρίου από το ζώδιο του Υδροχόου μέσα από τον 7ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει τους γεννημένους 13 με 18 Αυγούστου. Συζητήσεις και επαφές των ημερών αυτών θα αφορούν την πορεία μιας σχέσης, ενός γάμου ή μιας συνεργασίας. Στις 14/2 το τετράγωνο Ερμή – Δία δεν ευνοεί οικογενειακές συζητήσεις και επαφές. Στις 15/2 το εξάγωνο Ερμή – Ουρανού σας παρέχει βοήθεια και στήριξη στις φιλικές σας σχέσεις.

Η Αφροδίτη 3 με 10 Φεβρουαρίου από το ζώδιο του Υδροχόου θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο παρέχοντας σας την δυνατότητα για μια ευχάριστη κοινωνική ζωή. Στις 4/2 το τετράγωνο Αφροδίτης – Δία απαιτεί προσοχή για να μην υπάρξουν υπερβολικά έξοδα και επιπόλαιες συμπεριφορές. Στις 6/2 με το εξάγωνο Αφροδίτης – Ουρανού σας βοηθά να κάνετε εντυπωσιακές γνωριμίες αλλά και για να εκπληρώσετε διάφορες κοινωνικές υποχρεώσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

1/02/2018 ΕΩΣ 15/02/2018

Α΄ δεκαήμερο γεννημένοι 24 Αυγούστου έως 2 Σεπτεμβρίου

Αγαπητοί μου Παρθένοι του πρώτου δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Φλεβάρη θα έρθουν στο προσκήνιο ζητήματα που έχουν να κάνουν με την εργασία σας και την οικογενειακή ζωή.

Ο Ερμής, < Κυβερνήτης > σας, 1 με 6 Φεβρουαρίου μέσα από τον 6ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο. Συζητήσεις και επαφές των ημερών αυτών θα αφορούν την εργασία ή την υγεία σας. Στις 3/2 το εξάγωνο Ερμή – Άρη σας βοηθά να επιλύσετε τυχόν οικογενειακά θέματα με αμεσότητα και ειλικρίνεια.

Η Αφροδίτη 11 με 15 Φεβρουαρίου απέναντι από το δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο θα επηρεάζει τους γεννημένους 24 με 29 Αυγούστου κάνοντας σας ιδιαίτερα αισιόδοξους και συνεργάσιμους. Αρκετοί θα έχετε την επιθυμία να είστε μαζί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ο Άρης 1 με 11 Φεβρουαρίου από το ζώδιο του Τοξότη θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο και ιδιαιτέρως τους γεννημένους 25 Αυγούστου με 2 Σεπτεμβρίου ανεβάζοντας τους τόνους μέσα στο σπίτι. Ενδέχεται να υποστείτε πιέσεις για πράγματα του παρελθόντος τα οποία φυσιολογικά λόγω χρόνου θα έπρεπε να είχαν ξεχαστεί.

Οι αδέσμευτοι Παρθένοι μετά τις 10/2 θα έχετε ευκαιρίες να κάνετε νέες γνωριμίες και φλερτ στο χώρο εργασίας σας.

Οι δεσμευμένοι αυτή την περίοδο θα ασχοληθείτε με ζητήματα που αφορούν οικογένεια και σπίτι.

Β΄ δεκαήμερο γεννημένοι 3 έως 12 Σεπτεμβρίου

Αγαπητοί μου Παρθένοι του δευτέρου δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Φλεβάρη σας δίνει την δυνατότητα να οργανώσετε καλύτερα την καθημερινότητα σας και να κλείσετε εκκρεμότητες που έχουν να κάνουν με την εργασία ή την υγεία σας.

Ο Ήλιος 1 με 8 Φεβρουαρίου από το ζώδιο του Υδροχόου θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο θυμίζοντας σας τις υποχρεώσεις και τις δουλειές που έχετε να κάνετε. Προσέχετε στο χώρο εργασίας σας και μην αμελείτε την υγεία σας.

Ο Ερμής 7 με 12 Φεβρουαρίου μέσα από τον 6ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο φέρνοντας στο προσκήνιο τυχόν προβλήματα εργασίας ή υγείας. Καλή εποχή για να κάνετε ένα γενικό ιατρικό έλεγχο ή να δείτε κάποιο διαιτολόγο.

Η Αφροδίτη 1 με 3 Φεβρουαρίου από το ζώδιο του Υδροχόου θα επηρεάζει τους γεννημένους 9 με 12 Σεπτεμβρίου βοηθώντας σας να έχετε εύκολες και γρήγορες συναλλαγές με τους υφισταμένους σας ή του πελάτες σας. Ευνοϊκή εποχή για εκδότες και οργανωτές εορταστικών εκδηλώσεων.

Ο Άρης 12 με 15 Φεβρουαρίου μέσα από τον 4ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει τους γεννημένους 3 με 5 Σεπτεμβρίου φέρνοντας στην επιφάνεια υποχρεώσεις που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την ακίνητη περιουσία.

Γ΄ δεκαήμερο γεννημένοι 13 έως 23 Σεπτεμβρίου

Αγαπητοί μου Παρθένοι του τρίτου δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Φλεβάρη μείνετε μακριά από καταστάσεις που σας προκαλούν άγχος και ανασφάλεια. Η έκλειψη Ηλίου στις 15/2 στο ζώδιο του Υδροχόου επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο στρέφοντας την προσοχή σας σε θέματα εργασίας και υγείας.

Ο Ήλιος 9 με 15 Φεβρουαρίου από το ζώδιο του Υδροχόου θα επηρεάζει τους γεννημένους 13 με 19 Σεπτεμβρίου φέρνοντας στο προσκήνιο ζητήματα που αφορούν την εργασία ή την υγεία σας. Στις 11/2 το τετράγωνο Ηλίου – Δία σας παρασύρει σε μια επιπόλαιη συμπεριφορά με τα άτομα του συγγενικού σας περιβάλλοντος. Στις 14/2 το εξάγωνο Ηλίου – Ουρανού ευνοεί τις οικονομικές συναλλαγές.

Ο Ερμής 12 με 15 Φεβρουαρίου μέσα από τον 6ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει τους γεννημένους 13 με 17 Σεπτεμβρίου φέρνοντας στο προσκήνιο οτιδήποτε έχει να κάνει με τις καθημερινές σας υποχρεώσεις. Στις 14/2 το τετράγωνο Ερμή – Δία απαιτεί προσοχή στις μετακινήσεις και στις συζητήσεις. Στις 15/2 το εξάγωνο Ερμή – Ουρανού σας δίνει λύσεις σε οικονομικά θέματα.

Η Αφροδίτη 3 με 10 Φεβρουαρίου από το ζώδιο του Υδροχόου θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο βελτιώνοντας αισθητά την καθημερινή σας ζωή. Στις 4/2 το τετράγωνο Αφροδίτης – Δία ίσως σας παρασύρει σε υπερβολές. Μην δίνετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να τηρήσετε. Στις 6/2 το εξάγωνο Αφροδίτης – Ουρανού βελτιώνει τις σχέσεις σας στο χώρο εργασίας.

ΖΥΓΟΣ

1/02/2018 ΕΩΣ 15/02/2018

Α’ δεκαήμερο γεννημένοι 24 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου

Αγαπητοί μου Ζυγοί του Α’ δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Φλεβάρη σας βρίσκει ιδιαίτερα αισιόδοξους και δημιουργικούς.

Ο Ήλιος 1 με 8 Φεβρουαρίου από το φιλικό σας ζώδιο του Υδροχόου θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο δίνοντας σας την ευχέρεια να βγείτε, να διασκεδάσετε και να επικοινωνήσετε με αγαπημένα πρόσωπα. Στις 3/2 το εξάγωνο Ερμή – Άρη σας βοηθά να πάρετε πρωτοβουλίες χωρίς κίνδυνο παρεξήγησης.

Η Αφροδίτη 11 με 15 Φεβρουαρίου από το ζώδιο των Ιχθύων θα επηρεάζει τους γεννημένους 24 με 28 Σεπτεμβρίου βελτιώνοντας τις σχέσεις σας στο χώρο εργασίας. Ιδανική εποχή για όσους ασχολείστε με διακόσμηση, μόδα και διαιτητικά προϊόντα.

Ο Άρης 1 με 11 Φεβρουαρίου μέσα από τον 3ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει τους γεννημένους 26 Σεπτεμβρίου με 2 Οκτωβρίου κάνοντας ιδιαίτερα δραστήρια την καθημερινή σας ζωή. Αρκετοί θα επιδιώξετε να ξεκαθαρίσετε πράγματα που έχουν μείνει σε εκκρεμότητα εδώ και καιρό.

Β’ δεκαήμερο γεννημένοι 3 έως 12 Οκτωβρίου

Αγαπητοί μου Ζυγοί του δευτέρου δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Φλεβάρη θα έχετε έντονη διάθεση για επικοινωνία και επαφές.

Ο Ήλιος 1 με 8 Φεβρουαρίου από το φιλικό σας ζώδιο του Υδροχόου σας κάνει ιδιαίτερα γοητευτικούς και ερωτικούς. Θα βγείτε, θα δείτε φίλους και θα διασκεδάσετε. Αρκετοί θα υλοποιήσετε τις επιθυμίες σας και τα όνειρα σας. Ιδανική εποχή να δημιουργήσετε καινούργιους φιλικούς δεσμούς και να απομακρυνθείτε από καταστάσεις που σας πιέζουν.

Ο Ερμής 7 με 12 Φεβρουαρίου μέσα από τον 5ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο βοηθώντας σας να εκφράσετε τις απόψεις και τις ιδέες δίνοντας περισσότερη έμφαση στα προσωπικά σας ζητήματα. Ευνοϊκή εποχή για τους καλλιτέχνες και φοιτητές.

Η Αφροδίτη 1 με 3 Φεβρουαρίου από το ζώδιο του Υδροχόου θα επηρεάζει τους γεννημένους 3 με 5 Οκτωβρίου κάνοντας την περίοδο αυτή ιδιαίτερα ερωτική και δημιουργική. Ευνοϊκή εποχή για τους καλλιτέχνες Ζυγούς.

Ο Άρης 1 με 11 Φεβρουαρίου από το ζώδιο του Τοξότη θα επηρεάζει τους γεννημένους 3 με 5 Οκτωβρίου ενεργοποιώντας δυναμικά την καθημερινή σας ζωή. Προσέχετε τις μετακινήσεις σας και χρησιμοποιήστε τη φυσική σας ενέργεια όχι για φιλονικίες αλλά για να δημιουργήσετε σωστές βάσεις.

Γ’ δεκαήμερο γεννημένοι 13 έως 23 Οκτωβρίου

Αγαπητοί μου Ζυγοί του τρίτου δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Φλεβάρη θα σας απασχολήσουν θέματα που αφορούν την προσωπική σας ζωή. Η έκλειψη Ηλίου στις 15/2 στο ζώδιο του Υδροχόου επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο φέρνοντας στο προσκήνιο θέματα που αφορούν την συναισθηματική σας ζωή.

Ο Ήλιος 9 με 15 Φεβρουαρίου από το ζώδιο του Υδροχόου θα επηρεάζει τους γεννημένους 13 με 20 Οκτωβρίου δίνοντας έμφαση στην συναισθηματική σας ζωή και τα παιδιά. Στις 11/2 με το τετράγωνο Ηλίου – Δία αποφύγετε τις εντάσεις με τα πρόσωπα του συγγενικού σας περιβάλλοντος. Στις 14/2 το εξάγωνο Ηλίου – Ουρανού σας φέρνει κάτι απρόσμενο στην αισθηματική σας ζωή.

Ο Ερμής 12 με 15 Φεβρουαρίου μέσα από τον 5ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει τους γεννημένους 13 με 17 Οκτωβρίου δίνοντας σας ευκαιρίες να βγείτε, να διασκεδάσετε και να ταξιδέψετε. Στις 14/2 το τετράγωνο Ερμή – Δία θέλει προσοχή σε οικονομικές σχέσεις και συνεργασίες. Στις 15/2 με το εξάγωνο Ερμή – Ουρανού μια απρόσμενη είδηση σας χαροποιεί.

Η Αφροδίτη 3 με 10 Φεβρουαρίου από το ζώδιο του Υδροχόου θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο κάνοντας σας ιδιαίτερα φιλικούς και γοητευτικούς. Στις 4/2 με το τετράγωνο Αφροδίτης – Δία πρέπει να προσέξετε οικονομικά και συναισθηματικά θέματα. Στις 6/2 με το εξάγωνο Αφροδίτης – Ουρανού θα υπάρξουν ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και φλερτ.

Οι αδέσμευτοι Ζυγοί διανύεται μια έντονα ερωτική περίοδο. Θα έχετε ευκαιρίες να βγείτε, να διασκεδάσετε και θα κάνετε νέες γνωριμίες.

Οι δεσμευμένοι θα είστε ιδιαίτερα συντροφικοί και ερωτικοί με τον/την σύντροφό σας. Κάποιοι ίσως αποκτήσετε ένα νέο απόγονο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

1/02/2018 ΕΩΣ 15/02/2018

Α’ δεκαήμερο γεννημένοι 24 Οκτωβρίου έως 2 Νοεμβρίου

Αγαπητοί μου Σκορπιοί του Α’ δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Φλεβάρη έρχονται στο επίκεντρο θέματα που αφορούν την οικογένεια και την συναισθηματική σας ζωή.

Ο Ερμής 1 με 6 Φεβρουαρίου μέσα από τον 4ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο επαφές και συζητήσεις με άτομα της οικογένειας σας θα αφορούν θέματα σπιτιού ή ακίνητης περιουσίας. Στις 3/2 το εξάγωνο Ερμή – Άρη σας βοηθά να συζητήσετε και να τακτοποιήσετε οικονομικά θέματα.

Η Αφροδίτη 11 με 15 Φεβρουαρίου από το φιλικό σας ζώδιο των Ιχθύων θα επηρεάζει τους γεννημένους 24 με 29 Οκτωβρίου κάνοντας σας έντονα γοητευτικούς και ερωτικούς. Αφήστε την φαντασία σας να δημιουργήσει κάτι όμορφο και αισιόδοξο και εκδηλώστε τον έρωτα σε όλο του το μεγαλείο. Ευνοϊκή περίοδος για τους καλλιτέχνες.

Ο Άρης 1 με 11 Φεβρουαρίου από το ζώδιο του Τοξότη θα επηρεάζει τους γεννημένους 25 Οκτωβρίου με 2 Νοεμβρίου φέρνοντας στο προσκήνιο οικονομικά ζητήματα. Προσέχετε τα οικονομικά σας και περιορίστε την καταναλωτική σας δράση.

Οι αδέσμευτοι διανύεται μια ιδιαίτερα ερωτική περίοδο. Μια νέα γνωριμία γύρω στις 14/2 θα μπορούσε να εξελιχθεί σε ένα μεγάλο έρωτα.

Οι δεσμευμένοι διανύεται μια περίοδο όπου βγαίνει στην επιφάνεια η πιο ερωτική σας πλευρά. Αρκετοί θα ασχοληθείτε με τα παιδιά και τις ανάγκες του σπιτιού.

Β’ δεκαήμερο γεννημένοι 3 με 12 Νοεμβρίου

Αγαπητοί μου Σκορπιοί του δευτέρου δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Φλεβάρη στρέφει το ενδιαφέρον σας στο σπίτι και την οικογένεια.

Ο Ήλιος 1 με 8 Φεβρουαρίου από το ζώδιο του Υδροχόου θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο αυξάνοντας στο ενδιαφέρον σας για το σπίτι και τις ανάγκες του. Ιδανική εποχή για να ανοίξετε το σπίτι σας, να δεχθείτε κόσμο ή να φιλοξενήσετε αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ο Ερμής 7 με 12 Φεβρουαρίου μέσα από τον 4ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει τους γεννημένους 9 με 12 Νοεμβρίου βελτιώνοντας τις σχέσεις με τα οικεία σας άτομα. Επίσης θα ασχοληθείτε με την διακόσμηση του σπιτιού σας και με την φροντίδα των παιδιών σας.

Ο Άρης 12 με 15 Φεβρουαρίου μέσα από τον 2ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει τους γεννημένους 3 με 5 Νοεμβρίου εγκαινιάζοντας μια περίοδο αρκετά καταναλωτική με τάση προς την υπερβολή.

Γ’ δεκαήμερο γεννημένοι 13 με 22 Νοεμβρίου

Αγαπητοί μου Σκορπιοί του τρίτου δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Φλεβάρη στο επίκεντρο έρχονται επαγγελματικά και οικογενειακά ζητήματα. Η έκλειψη Ηλίου στις 15/2 στο ζώδιο του Υδροχόου επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο φέρνοντας στο προσκήνιο θέματα που αφορούν την οικογένεια και την ακίνητη περιουσία.

Ο Ήλιος 9 με 15 Φεβρουαρίου από το ζώδιο του Υδροχόου θα επηρεάζει τους γεννημένους 13 με 19 Νοεμβρίου δίνοντας προτεραιότητα σε θέματα που αφορούν την οικογένεια και την ακίνητη περιουσία. Στις 11/2 το τετράγωνο Ηλίου – Δία θέλει προσοχή στις υπερβολές και στις βιαστικές αποφάσεις. Στις 14/2 το εξάγωνο Ηλίου – Ουρανού ενδέχεται να φέρει στην επιφάνεια κρυμμένες οικογενειακές ή επαγγελματικές καταστάσεις.

Ο Ερμής 12 με 15 Φεβρουαρίου μέσα από τον 4ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει τους γεννημένους 13 με 17 Νοεμβρίου φέρνοντας σημαντικές εξελίξεις στην οικογενειακή σας ζωή. Στις 14/2 το τετράγωνο Ερμή – Δία δεν ευνοεί τις συζητήσεις και τις επαφές με τα πρόσωπα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Στις 15/2 το εξάγωνο Ερμή – Ουρανού σας δίνει λύσεις σε οικογενειακά θέματα.

Η Αφροδίτη 3 με 10 Φεβρουαρίου από το ζώδιο του Υδροχόου θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο κάνοντας σας ιδιαίτερα φιλόξενους και συντροφικούς. Στις 4/2 με το τετράγωνο Αφροδίτης – Δία αποφύγετε περιττά έξοδα και υπερβολές σε επαφές και συζητήσεις. Στις 6/2 με το εξάγωνο Αφροδίτης – Ουρανού θα υπάρξουν ευκαιρίες στο χώρο εργασίας σας.

Οι αδέσμευτοι Σκορπιοί μπορεί να κάνετε μια νέα γνωριμία στο χώρο εργασίας σας η οποία θα απογειώσει την συναισθηματική σας ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

1/02/2018 ΕΩΣ 15/02/2018

Α’ δεκαήμερο γεννημένοι 23 Νοεμβρίου έως 2 Δεκεμβρίου

Αγαπητοί μου Τοξότες του πρώτου δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Φλεβάρη είναι μια περίοδος δυναμισμού αλλά και συναισθηματικής έντασης.

Ο Ερμής 1 με 6 Φεβρουαρίου από το ζώδιο του Υδροχόου θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο κάνοντας σας ιδιαίτερα επικοινωνιακούς και συντροφικούς. Στις 3/2 το εξάγωνο Ερμή – Άρη σας δίνει την ευχέρεια να πάτε ένα ταξίδι, μια εκδρομή, να συναντηθείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα αλλά και να επισκεφθείτε συγγενικά πρόσωπα.

Η Αφροδίτη 11 με 15 Φεβρουαρίου από το ζώδιο των Ιχθύων θα επηρεάζει τους γεννημένους 23 με 28 Νοεμβρίου κάνοντας πιο ζεστή και αρμονική την οικογενειακή σας ζωή. Αρκετοί θα φροντίσετε την αισθητική του σπιτιού σας αγοράζοντας όμορφα πράγματα για το σπίτι.

Ο Άρης 1 με 11 Φεβρουαρίου από το δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο θα επηρεάζει τους γεννημένους 26 Νοεμβρίου με 2 Δεκεμβρίου εγκαινιάζοντας μια περίοδο μεγάλης δύναμης και σωματικής αντοχής. Ωστόσο καλό είναι να είστε προσεκτικοί διότι είστε ευάλωτοι σε ατυχήματα και ζημιές. Προσέχετε την ανεξέλεγκτη παρόρμηση σας και τις εκρήξεις θυμού.

Β’ δεκαήμερο γεννημένοι 3 έως 12 Δεκεμβρίου

Αγαπητοί μου Τοξότες του δευτέρου δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Φλεβάρη σας βρίσκει έντονα επικοινωνιακούς. Αρκετοί θα τολμήσετε να προσεγγίσετε ή να επικοινωνήσετε με πρόσωπα που μένουν μακριά.

Ο Ήλιος 1 με 8 Φεβρουαρίου από το ζώδιο του Υδροχόου θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο φέρνοντας στο προσκήνιο τις υποχρεώσεις της καθημερινής σας ζωής. Ιδανική περίοδος για να δείτε άτομα των γραμμάτων και των τεχνών ή να κλείσετε μια επαγγελματική συμφωνία.

Ο Ερμής 7 με 12 Φεβρουαρίου μέσα από τον 3ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει το δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο. Συζητήσεις και επαφές των ημερών αυτών θα έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το κλείσιμο μιας συμφωνίας ή για την υπογραφή ενός συμβολαίου.

Η Αφροδίτη 1 με 3 Φεβρουαρίου από το ζώδιο του Υδροχόου θα επηρεάζει τους γεννημένους 9 με 12 Δεκεμβρίου βελτιώνοντας τις καθημερινές σας συναλλαγές. Καλή περίοδος για τους ελεύθερους επαγγελματίες.

Ο Άρης 12 με 15 Φεβρουαρίου στο δικό σας ζώδιο θα επηρεάζει τους γεννημένους 3 με 5 Δεκεμβρίου δίνοντας σας την δύναμη και την αντοχή να κάνετε αυτά που θέλετε. Καλή περίοδος για να κάνετε νέα ξεκινήματα ή να αξιοποιήσετε τα ιδιαίτερα ταλέντα σας.

Γ’ δεκαήμερο γεννημένοι 13 έως 21 Δεκεμβρίου

Αγαπητοί μου Τοξότες του τρίτου δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Φλεβάρη κρύβει πολλές ευκαιρίες αλλά και εκπλήξεις. Η έκλειψη Ηλίου στις 15/2 στο ζώδιο του Υδροχόου επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο δίνοντας σας την ευχέρεια για απρόσμενες συναντήσεις και επαφές.

Ο Ήλιος 1 με 8 Φεβρουαρίου από το ζώδιο του Υδροχόου θα επηρεάζει τους γεννημένους 13 με 18 Δεκεμβρίου ευνοώντας μετακινήσεις και συζητήσεις. Ιδανική περίοδος για όσους ασχολούνται με εμπόριο, επικοινωνία, γραπτά και ταξίδια. Στις 11/2 το τετράγωνο Ηλίου – Δία απαιτεί προσοχή σε επαφές και συζητήσεις. Αποφύγετε το παρασκήνιο. Στις 14/2 το εξάγωνο Ηλίου – Ουρανού σας κάνει ιδιαιτέρως γοητευτικούς και ερωτικούς.

Ο Ερμής 12 με 15 Φεβρουαρίου μέσα από τον 3ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει τους γεννημένους 13 με 17 Δεκεμβρίου δίνοντας σας ευκαιρίες για να κάνετε νέες γνωριμίες, να επισκεφθείτε συγγενείς ή φίλους ή να πάτε ένα ταξίδι. Στις 14/2 το τετράγωνο Ερμή – Δία σας παρασύρει σε αποκαλύψεις που θα έπρεπε να τις κρατήσετε κρυφές. Στις 15/2 το εξάγωνο Ερμή – Ουρανού κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις και συναντήσεις.

Η Αφροδίτη 3 με 10 Φεβρουαρίου από το ζώδιο του φιλικού σας Υδροχόου θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο βελτιώνοντας αισθητά την συναισθηματική σας ζωή. Στις 4/2 το τετράγωνο Αφροδίτης – Δία θέλει αυτοπειθαρχία για να μην υπάρξουν δυσμενή σχόλια σε βάρος σας. Στις 6/2 το εξάγωνο Αφροδίτης – Ουρανού μπορεί να φέρει στο δρόμο σας ένα κεραυνοβόλο έρωτα.

Οι αδέσμευτοι θα βγείτε, θα διασκεδάσετε, θα κάνετε νέες γνωριμίες και φλερτ. Ιδιαιτέρως την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Οι δεσμευμένοι θα επισκεφθείτε συγγενικό σας πρόσωπα ή θα πάτε ένα ταξίδι, μια εκδρομή με τον/την σύντροφο σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

1/02/2018 ΕΩΣ 15/02/2018

Α’ δεκαήμερο γεννημένοι 22 έως 31 Δεκεμβρίου

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Φλεβάρη πρέπει να το χειριστείτε με διπλωματικό τρόπο για να έχετε ισορροπία στην οικογενειακή σας ζωή.

Ο Ερμής 1 με 6 Φεβρουαρίου από το ζώδιο του Υδροχόου θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο φέρνοντας στο προσκήνιο συζητήσεις και επαφές για θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας. Στις 3/2 το εξάγωνο Ερμή – Άρη σας βοηθά να διεκδικήσετε οικονομικές οφειλές από κάποιους ανθρώπους που τυχαίνει να χρωστούν.

Η Αφροδίτη 11 με 15 Φεβρουαρίου μέσα από τον 3ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει τους γεννημένους 22 με 27 Δεκεμβρίου κάνοντας σας ιδιαίτερα γοητευτικούς και φιλικούς. Πολλοί μπορεί να αποφασίσετε να αποφασίσετε ένα γάμο ή μια συγκατοίκηση.

Ο Άρης 1 με 11 Φεβρουαρίου μέσα από τον 12ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει τους γεννημένους 24 με 31 Δεκεμβρίου εγκαινιάζοντας μια περίοδο άγχους και εσωστρέφειας. Πολλοί μπορεί να αντιμετωπίσετε προβλήματα που έχουν να κάνουν με την οικογενειακή ζωή και την ακίνητη περιουσία.

Οι αδέσμευτοι Αιγόκεροι από τις 11/2 θα είστε έντονα κοινωνικοί και φιλικοί. Θα βγείτε, θα κάνετε νέες γνωριμίες και φλερτ.

Οι δεσμευμένοι αυτή την περίοδο θα ασχοληθείτε πολύ περισσότερο με τις οικονομικές σας ανάγκες. Μετά τις 10/2 προσέχετε το παρασκήνιο.

Β’ δεκαήμερο γεννημένοι 1 έως 10 Ιανουαρίου

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι του δευτέρου δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Φλεβάρη θα προσπαθήσετε να προωθήσετε οικονομικά θέματα.

Ο Ήλιος 1 με 8 Φεβρουαρίου από το ζώδιο του Υδροχόου θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο φέρνοντας στο προσκήνιο οικονομικά ζητήματα. Πολλοί σκέφτεστε μια αγορά ή μια επένδυση ωστόσο θα πρέπει να είστε επιφυλακτικοί στις κινήσεις σας.

Ο Ερμής 7 με 12 Φεβρουαρίου μέσα από τον 2ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο. Συζητήσεις και επαφές των ημερών αυτών θα αφορούν οικονομικά και επαγγελματικά θέματα. Αρκετοί θα έχετε στήριξη από ένα σας συνεργάτη ή από τον/την σύντροφο σας.

Η Αφροδίτη 1 με 3 Φεβρουαρίου από το ζώδιο του Υδροχόου θα επηρεάζει τους γεννημένους 7 με 10 Ιανουαρίου δίνοντας σας ευκαιρίες για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας ή για να επιλύσετε σημαντικά θέματα που αφορούν την κοινωνική σας ζωή.

Ο Άρης 12 με 15 Φεβρουαρίου από το ζώδιο του Τοξότη θα επηρεάζει τους γεννημένους 1 με 3 Ιανουαρίου δημιουργώντας σας εντάσεις, αγωνία και φασαρίες που έχουν να κάνουν με την οικογένεια και την ακίνητη περιουσία. Προσέχετε την ψυχολογική σας υγεία.

Γ’ δεκαήμερο γεννημένοι 11 έως 20 Ιανουαρίου

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Φλεβάρη να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε θέματα που αφορούν οικονομικά. Η έκλειψη Ηλίου στις 15/2 στο ζώδιο του Υδροχόου επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο και φέρνει στο προσκήνιο οικονομικά ζητήματα.

Ο Ήλιος 9 με 12 Φεβρουαρίου από το ζώδιο του Υδροχόου θα επηρεάζει τους γεννημένους 11 με 18 Ιανουαρίου βοηθώντας να επιλύσετε σημαντικά θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας. Στις 11/2 το τετράγωνο Ηλίου – Δία ίσως να φέρει κάποιες υπερβολές στην διαχείριση των οικονομικών σας. Στις 14/2 με το εξάγωνο Ηλίου – Ουρανού θα έχετε μια ξαφνική υποστήριξη από πρόσωπα της οικογένειας σας.

Ο Ερμής 12 με 15 Φεβρουαρίου μέσα από τον 2ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει τους γεννημένους 11 με 16 Ιανουαρίου. Συζητήσεις και επαφές των ημερών αυτών θα αφορούν οικονομικά ζητήματα. Στις 14/2 το τετράγωνο Ερμή – Δία δεν ευνοεί συζητήσεις και επαφές με φίλους και συναδέλφους. Στις 15/2 το εξάγωνο Ερμή – Ουρανού σας βοηθά να ολοκληρώσετε κάποιο σας σχέδιο με επιτυχία.

Η Αφροδίτη 3 με 10 Φεβρουαρίου από το ζώδιο του Υδροχόου θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο βοηθώντας σας να βελτιώσετε οικονομικά και επαγγελματικά θέματα. Στις 4/2 με το τετράγωνο Αφροδίτης – Δία θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις κοινωνικές σας σχέσεις. Ίσως υπάρξουν παρεξηγήσεις με φιλικά πρόσωπα. Στις 6/2 με το εξάγωνο Αφροδίτης – Ουρανού είναι ευνοϊκή μέρα για ξαφνικές συζητήσεις και συναντήσεις. Αρκετοί θα δείτε αγαπημένα πρόσωπα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

1/02/2018 ΕΩΣ 15/02/2018

Α’ δεκαήμερο γεννημένοι 21 με 31 Ιανουαρίου

Αγαπητοί μου Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Φλεβάρη θα είστε ιδιαίτερα δημιουργικοί και αισιόδοξοι.

Ο Ερμής 1 με 6 Φεβρουαρίου στο δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο σας βοηθά να υλοποιήσετε τα δημιουργικά σας σχέδια, να υπογράψετε ένα συμβόλαιο ή να κλείσετε μια οικονομική συνεργασία. Στις 3/2 το εξάγωνο Ερμή – Άρη είναι κατάλληλη όψη να δεχθείτε προτάσεις και προσκλήσεις ή ένα δώρο από τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή να πάτε μια εκδρομή ή ένα ταξίδι.

Η Αφροδίτη 11 με 15 Φεβρουαρίου από το ζώδιο των Ιχθύων θα επηρεάζει τους γεννημένους 21 με 26 Ιανουαρίου βελτιώνοντας αισθητά τα οικονομικά σας, μπορεί να έχετε οικονομικές ενισχύσεις από τα άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος.

Ο Άρης 1 με 11/2 από τον 11ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει τους γεννημένους 24 με 31 Ιανουαρίου, η κοινωνική σας ζωή θα είναι έντονη, θα βγείτε θα διασκεδάσετε θα βρεθείτε με φίλους και θα προσπαθήσετε να προωθήσετε τα σχέδια σας.

Οι αδέσμευτοι διανύεται μια περίοδο όπου είστε ιδιαίτερα κοινωνικοί και δραστήριοι. Θα βγείτε, θα χαρείτε με την παρέα φίλων, θα κάνετε νέες γνωριμίες και φλερτ.

Οι δεσμευμένοι θα είστε ιδιαιτέρως συντροφικοί με τον/την σύντροφο σας. Θα βγείτε και θα διασκεδάσετε με τους φίλους σας.

Β’ δεκαήμερο γεννημένοι 1 με 8 Φεβρουαρίου

Αγαπητοί μου Υδροχόοι του δευτέρου δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Φλεβάρη δεν αποκλείεται να βρεθείτε στο επίκεντρο της προσοχής.

Ο Ήλιος 1 με 8 Φεβρουαρίου από το δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο εγκαινιάζει την περίοδο των γενεθλίων σας κάνοντάς σας ιδιαίτερα αισιόδοξους και γοητευτικούς. Ιδανική εποχή να κάνετε πράγματα που σχετίζονται με τις επιθυμίες σας.

Ο Ερμής 7 με 12 Φεβρουαρίου από το δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο σας κάνει ιδιαίτερα εξωστρεφείς και κινητικούς. Αρκετοί θα βγείτε, θα διασκεδάσετε, θα δείτε αγαπημένα πρόσωπα, θα πάτε ένα ταξίδι ή θα δεχθείτε προσκλήσεις.

Η Αφροδίτη 1 με 3 Φεβρουαρίου στο δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο θα επηρεάζει τους γεννημένους 6 με 8 Φεβρουαρίου κάνοντας σας στοργικούς και τρυφερούς με τα οικεία σας πρόσωπα. Αρκετοί θα δεχθείτε προσκλήσεις, θα βγείτε και θα περάσετε όμορφα με φίλους και συγγενείς.

Ο Άρης 12 με 15 Φεβρουαρίου από το ζώδιο του Τοξότη θα επηρεάζει τους γεννημένους 1 με 3 Φεβρουαρίου κάνοντας δραστήρια την κοινωνική σας ζωή. Αρκετοί ίσως εμπλακείτε σε συλλογικές δραστηριότητες.

Οι αδέσμευτοι Υδροχόοι εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες για να κάνετε νέες γνωριμίες και φλερτ.

Γ’ δεκαήμερο γεννημένοι 9 με 19 Φεβρουαρίου

Αγαπητοί μου Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Φλεβάρη είναι ιδιαίτερα σημαντικό για το δικό σας δεκαήμερο. Η έκλειψη Ηλίου στις 15/2 πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο φέρνοντας στο προσκήνιο τις προσωπικές σας ανάγκες. Αρκετοί θα έχετε ξαφνικές αλλαγές.

Ο Ήλιος 9 με 15 Φεβρουαρίου από το δικό σας ζώδιο θα επηρεάζει τους γεννημένους 9 με 15 Φεβρουαρίου εγκαινιάζοντας την περίοδο των γενεθλίων σας. Αρκετοί θα προβληματιστείτε έντονα για πρόσωπα ή καταστάσεις που σας επηρεάζουν άμεσα.. Στις 11/2 με το τετράγωνο Ηλίου – Δία ίσως να υπάρξουν εντάσεις που θα αφορούν τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Ωστόσο στις 14/2 το εξάγωνο Ηλίου – Ουρανού σας βοηθά να επιλύσετε με έξυπνο τρόπο τυχόν παρεξηγήσεις.

Ο Ερμής 12 με 15 Φεβρουαρίου στο δικό σας ζώδιο θα επηρεάζει τους γεννημένους 9 με 14 Φεβρουαρίου. Αυτή την περίοδο εντυπωσιάζετε χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια και γοητεύετε με τον λόγο σας. Στις 14/2 με το τετράγωνο Ερμή – Δία να είστε προσεκτικοί σε συναντήσεις και συζητήσεις με άτομα κύρους. Στις 15/2 με το εξάγωνο Ερμή – Ουρανού εκμεταλλευτείτε τα ταλέντα σας για να επιλύσετε οικονομικές υποθέσεις.

Η Αφροδίτη 3 με 10 Φεβρουαρίου στο δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο σας φέρνει στο επίκεντρο της προσοχής. Φροντίστε για τις προσωπικές σας ανάγκες και προσπαθήστε να περάσετε όμορφα. Στις 4/2 με το τετράγωνο Αφροδίτης – Δία αποφύγετε τις υπερβολές και τις διαφωνίες με πρόσωπα του περιβάλλοντος σας. Στις 6/2 το εξάγωνο Αφροδίτης – Ουρανού μπορεί να φέρει στη ζωή σας μια ξαφνική συνάντηση ή έναν κεραυνοβόλο έρωτα.

ΙΧΘΥΣ

1/02/2018 ΕΩΣ 15/02/2018

Α’ δεκαήμερο γεννημένοι 20 με 29 Φεβρουαρίου

Αγαπητοί μου Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Φλεβάρη θα σας απασχολήσουν περισσότερο ζητήματα που έχουν να κάνουν με την καριέρα σας.

Ο Ερμής 1 με 6 Φεβρουαρίου από το ζώδιο του Υδροχόου θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο. Αρκετοί αυτή την περίοδο θα έχετε μυστικές επαφές και συζητήσεις. Προσέχετε την υγεία σας και αποφύγετε το παρασκήνιο. Στις 3/2 το εξάγωνο Ερμή – Άρη σας βοηθά έστω και με παρασκηνιακό τρόπο να επιλύσετε ένα θέμα που έχει να κάνει με τις επαγγελματικές σας αναζητήσεις.

Η Αφροδίτη 11 με 15 Φεβρουαρίου στο δικό σας ζώδιο θα επηρεάζει τους γεννημένους 20 με 25 Φεβρουαρίου κάνοντας σας ιδιαίτερα ρομαντικούς και ερωτικούς. Θα βγείτε, θα δεχθείτε προσκλήσεις και θα κάνετε ευχάριστες καινούργιες γνωριμίες. Ευνοϊκή εποχή για τους καλλιτέχνες Ιχθύες.

Ο Άρης 1 με 11 Φεβρουαρίου από το ζενίθ του ωροσκοπίου σας θα επηρεάζει τους γεννημένους 24 με 29 Φεβρουαρίου ανεβάζοντας τους τόνους στην επαγγελματική σας ζωή. Προσέχετε τις συζητήσεις με άτομα κύρους και χαμηλώστε τους τόνους στις επαγγελματικές σας σχέσεις.

Οι αδέσμευτοι Ιχθύες μετά τις 10/2 θα έχετε εύνοια για νέες γνωριμίες, φλερτ και ρομαντικούς περιπάτους.

Οι δεσμευμένοι αυτή την περίοδο είστε λίγο πιο εσωστρεφείς και μοναχικοί. Την τελευταία εβδομάδα όμως θα είστε πιο ρομαντικοί και συντροφικοί με τον/την σύντροφο σας.

Β’ δεκαήμερο γεννημένοι 1 έως 10 Μαρτίου

Αγαπητοί μου Ιχθύες του δευτέρου δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Φλεβάρη ίσως να νιώσετε την ανάγκη να μείνετε λίγο μόνοι ενώ δεν αποκλείεται να σας ταλαιπωρήσουν κρυολογήματα και ιώσεις.

Ο Ήλιος 1 με 8 Φεβρουαρίου από το ζώδιο του Υδροχόου θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο κάνοντάς σας πιο εσωστρεφείς και μοναχικούς. Ιδανική περίοδος για όσους ασχολούνται με την έρευνα, μεταφυσική και την προσφορά υπηρεσιών.

Ο Ερμής 7 με 12 Φεβρουαρίου μέσα από τον 2ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο κάνοντάς σας λίγο πιο μυστικοπαθείς. Ενδέχεται να σας απασχολήσουν θέματα που έχουν να κάνουν με την υγεία ενός συνεργάτη σας ή του/της συντρόφου σας.

Η Αφροδίτη 1 με 3 Φεβρουαρίου από το ζώδιο του Υδροχόου θα επηρεάζει τους γεννημένους 7 με 10 Μαρτίου κάνοντας σας συναισθηματικά εσωστρεφείς και μοναχικούς. Ιδανική εποχή να συμπαρασταθείτε σε ανθρώπους που χρειάζονται την βοήθεια σας.

Ο Άρης 12 με 15 Φεβρουαρίου από το ζώδιο του Τοξότη θα επηρεάζει τους γεννημένους 1 με 3 Μαρτίου ανεβάζοντας τους τόνους αντιπαράθεσης στην επαγγελματική σας ζωή. Χαμηλώστε τους τόνους και φερθείτε με διπλωματικό τρόπο για να μην υπάρξουν εντάσεις.

Γ’ δεκαήμερο γεννημένοι 11 με 20 Μαρτίου

Αγαπητοί μου Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Φλεβάρη προσέξτε ιδιαίτερα την υγεία σας. Η έκλειψη Ηλίου στις 15/2 στο ζώδιο του Υδροχόου επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο για αυτό αποφύγετε καταστάσεις που σας προκαλούν άγχος και ανασφάλειες.

Ο Ήλιος 9 με 15 Φεβρουαρίου από το ζώδιο του Υδροχόου θα επηρεάζει τους γεννημένους 11 με 17 Μαρτίου φέρνοντας στην επιφάνεια συναισθηματικά ή ψυχολογικά θέματα. Στις 11/2 το τετράγωνο Ηλίου – Δία απαιτεί προσοχή στις κοινωνικές σας σχέσεις για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις. Στις 14/2 το εξάγωνο Ηλίου – Ουρανού φέρνει μια απρόσμενη ευκαιρία για ένα σας οικονομικό πρόβλημα.

Ο Ερμής 12 με 15 Φεβρουαρίου μέσα από τον 12ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει τους γεννημένους 11 με 16 Μαρτίου. Συζητήσεις και επαφές των ημερών αυτών θα έχουν μυστικό χαρακτήρα. Στις 14/2 με το τετράγωνο Ερμή – Δία αποφύγετε το παρασκήνιο. Μην κοινολογήσετε σήμερα τα σχέδια σας. Στις 15/2 το εξάγωνο Ερμή – Ουρανού ευνοεί συζητήσεις για οικονομικά θέματα.

Η Αφροδίτη 3 με 10 Φεβρουαρίου από το ζώδιο του Υδροχόου θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο κάνοντας σας λίγο πιο απόκρυφους και μυστικούς. Στις 4/2 το τετράγωνο Αφροδίτης – Δία δεν ευνοεί τις κοινωνικές επαφές και τις δραστηριότητες. Στις 6/2 το εξάγωνο Αφροδίτης – Ουρανού ευνοεί οικονομικά και αισθηματικά θέματα.

provlepseis.gr