Κριός

Θέματα παδιών ή ακόμα και τα ερωτικά σας, σας βάζουν σε δίλημμα όσον αφορά τουςστόχους σας και δεν είστε κατασταλαγμένοι σχετικά με τις μελλοντικές σας ενέργειες. Η μέρα προσφέρεται για επαγγελματικά ταξίδια και μπορεί να βγει κάτι καλό από τις επαφές που θα κάνετε. Ερμής και Άρης σε αρμονικές όψεις, ευνοούν την επικοινωνία. Πολύς προβληματισμός για το πού θα πάτε αν θα βγείτε και θα προκαλέσετε εκνευρισμό στο περιβάλλον σας με την αναποφασιστικότητα σας. Επειδή η μέρα είναι λίγο περίεργη όσον αφορά τις σχέσεις σας, μη ζορίζετε καταστάσεις και πάτε με τη ροή.

ΤΑΥΡΟΣ

Πιθανή αντροπή στα σχέδια σας θα σας βάλει σε διαδκασία αναθεώρησης των συνεργασιών σας και θα προβληματιστείτε πολύ. Είναι μία μέρα που θα νιώσετε πως σας πηγαίνουν κόντρα οι πάντες και θα θέλετε να βάλετε ένα τέλος σε όλο αυτό, όμως μην το κάνετε. Μην αφήσετε δηλαδή τη απογοήτευση να σας κατευθύνει καθώς είναι κακός σύμβουλος. Τα ερωτικά σας θα σας απασχολήσουν πολύ έντονα και είναι μια καλή στιγμή για να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα με έναν καινούριο έρωτα, ώστε να μη ζείτε μες στην αμφιβολία και την ανασφάλεια. Οι γονείς, ιδιαίτερη προσοχή σε μικροαδιαθεσίες των παιδιών.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Είστε στριμωγμένοι με τα οικονομικά σας καθώς υπάρχουν πολλές ανάγκες που πρέπει να καλυφθούν και είναι κάτι ππου επιβαρύνει την υγεία σας καθώς δεν είναι τους στυλ σας οι οφειλές. Ωστόσο, πρέπει να είστε προσεχτικοί με τον προγραμματισμό που θα κάνετε, ώστε να μη βρεθείτε ξαφνικά σε αδιέξοδο. Η μέρα ευνοεί την επικοινωνία. Στον αισθηματικό τομέα επικρατεί αρκετή αρμονία και διανύετε μία περίοδο της ζωής σας που ο σεβασμός και η αλληλοεκτίμηση με το ταίρι σας, σας δημιουργεί μια αίσθηση ολοκλήρωσης. Όσοι είστε ελεύθεροι, προτιμάτε την ανεξαρτησία σας, δίχως αυτό να σημαίνει πως λείπει το ερωτικό παιχνίδι από τη ζωή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Συγκρατήστε την ανυπομονησία σας σήμερα καθώς όσο κι αν αγχώνεστε, δεν πρόκειται να δρομολογηθεί πιο σύντομα τίποτα. Η μέρα δεν ενδείκνυται για ιδιαίτερη δράση και νέες προσπάθειες. Χρησιμοποιείστε την διαίσθησή σας αν πρόκειται να πάρετε μία απόφαση και αποφύγετε τις βιαστικές ενέργειες. Είναι σίγουρο πως κάτι θα σας διαφύγει και θα κάνετε διπλό κόπο μετά. Οι θετικές όψεις της Αφροδίτης ενισχύουν την γοητεία σας και είναι μια καλή ευκαιρία να τονώσετε την κοινωνική αλλά και ερωτική σας ζωή. Έξοδοι για ψυχαγωγία και επαφές με φιλικά σας πρόσωπα θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας και ίσως κάνετε μία ενδιαφέρουσα γνωριμία.

ΛΕΩΝ

Με ανεβασμένη τη διάθεση ξεκινάτε τη μέρα και μόνο που έχετε όλη αυτή τη θετική ενέργεια μέσα σας, ακόμη και κάποιο εμπόδιο να βρεθεί στο δρόμο σας, δεν πέφτει το ηθικό σας. Θέματα καριέρας που σας απασχολούν αρχίζουν να επιλύονται και ατενίζετε πλέον το μέλλον με περισσότερη σιγουριά και αισιοδοξία. Κατάλληλη στιγμή για επαφές με σημαντικά πρόσωπα. Κάποιες αποκαλύψεις που γίνονται μέσα στη μέρα από ένα φιλικό σας πρόσωπο, θα σας προβληματίσουν αρκετά καθώς δεν θα ξέρετε πώς να διαχειριστείτε την κατάσταση, στην πορεία όμως, κι αφού ξεπεράσετε το πρώτο σοκ, θα μπορέσετε να βρείτε μια ρέγουλα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι ατελείωτες απαιτήσεις της δουλειάς σας θα σας προκαλέσουν έντονη σωματική κούραση, με αποτέλεσμα να είστε εντελώς ντεφορμέ σήμερα. Μπορεί να ξεκινάτε να κάνετε κάτι και στην πορεία να το μετανιώνετε καθώς δεν θα έχετε κουράγιο για να ασχοληθείτε. Μην ζορίζετε τον οργανισμό σας αδίκως. Ασχοληθείτε με οτιδήποτε δεν σας προκαλεί σωματική. Αν δεν σκοπεύετε να κάνετε κάποια έξοδο, ασχοληθείτε με κάτι δημιουργικό στο σπίτι. Πειραματιστείτε με καινούριες συνταγές, ετοιμάστε γλυκά για την οικογένεια και τους φίλους, κεντήστε, ζωγραφίστε ή ό,τι άλλο σας ξεκουράζει και ευφραίνει την ψυχή σας. Απολαύστε τις στιγμές στον χώρο σας.

ΖΥΓΟΣ

Κρατήστε τα μελλοντικά σας σχέδια και τις επαγγελματικές σας επιτυχίες μακρυά από άτομα που γνωρίζετε εκ των προτέρων πως δεν πρόκειται να χαρούν με την χαρά σας. Όσο κι αν θέλετε να μοιραστείτε τα όνειρά σας, καλό θα είναι να επιλέξετε ένα άτομο που είστε σίγουροι για τις προθέσεις του. Η μέρα είναι κατάλληλη για να κάνετε καινούριες επαφές. Παίζετε σε διπλό ταμπλό με τα αισθηματικά σας και όσο κι αν απολαμβάνετε τις στιγμές προς το παρόν, σύντομα θα προβληματιστείτε πολύ καθώς θα πρέπει εκ των πραγμάτων να επιλέξετε μεταξύ ερωτικών συντρόφων, οπότε μην δένεστε και μην δίνετε υποσχέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είστε μες στην αγανάκτηση που βλέπετε τον προϋπολογισμό σας να εξανεμίζεται, ενώ στην ουσία δεν έχετε κάνει τίποτα για τον εαυτό σας και είναι κάτι που ρίχνει το ηθικό σας πολύ. Το γεγονός ό,τι δουλεύετε μόνο για να πληρώνετε υποχρεώσεις, σας έχει κουράσει και προσπαθείτε να βρείτε εναλλακτικές λύσεις, αλλά θα πρέπει να είστε προσεχτικοί, ώστε να μην πέσετε σε κάποια παγίδα. Θα απολαύσετε σήμερα όμορφες στιγμές με αγαπημένα σας πρόσωπα. Η εμπιστοσύνη που εμπνέετε και το γεγονός ό,τι δεν κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας, θα εκτιμηθεί πολύ από κάποια άτομα που θα θέλουν να εκφράσουν τα θετικά τους συναισθήματα για εσάς. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα σας πιάσει μια επαναστατική διάθεση για να κάνετε κάτι έξω από τα καθιερωμένα, αλλά θα υπερισχύσει η λογική και θα αποφύγετε δυσάρεστες εξελίξεις. Νομικά ζητήματα που είχατε στο πίσω μέρος του μυαλού σας κάνουν την επανεμφάνισή τους και είναι ό,τι χειρότερο για να ξεκινήσετε τη μέρα, αλλά θα πρέπει να τα αντιμετωπίσετε εγκαίρως. Προσέξτε από το απόγευμα και μετά πιθανή ένταση που μπορεί να σας φέρει σε ρήξη με το ταίρι σας και να χαλάσει όλα τα σχέδια που είχατε για ένα όμορφο και ρομαντικό βράδυ. Φροντίστε να κρατήσετε ψύχραιμη στάση και επιστρατεύστε το χιούμορ σας, ώστε να καλμάρει η ατμόσφαιρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα θα πρέπει να έχετε τα μάτια και τα αυτιά σας ορθάνοιχτα καθώς θα σας παρουσιαστεί μια καλή ευκαιρία που δεν θα πρέπει με κανέναν τρόπο να πάει χαμένη. Όσο κι αν είστε απορροφημένοι από τις υποχρεώσεις σας, φροντίστε να είστε σε εγρήγορση για να μην χάσετε τα τυχερά που θα βρεθούν στο δρόμο σας. Η ανησυχία σας για τη σχέση σας δεν σας αφήνει και πολλά περιθώρια να κάνετε όνειρα για το μέλλον εφόσον δεν είστε εντελώς σίγουροι πως τα αισθήματα είναι αμοιβαία και έχετε χάσει κάθε διάθεση για να ασχοληθείτε με το ταίρι σας και τις ανάγκες του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν είναι στο χέρι σας να κοντρολάρετε τις καταστάσεις και θα χρειαστεί ιδιαίτερη ψυχραιμία για να μην βγείτε εκτός ρυθμού. Κάποια κριτική που θα σας κάνουν σχετικά με τη δουλειά σας, δεν είναι ανάγκη να την πάρετε κατάκαρδα. Δείτε το σαν μια καλή ευκαιρία για να εντοπίσετε και να διορθώσετε τα λάθη σας ή να βελτιώσετε τις μεθόδους σας. Οι επιθυμίες σας είναι έντονες σχετικά με την ερωτική σας ζωή, αλλά δεν κάνετε κάτι για να βελτιωθεί η κατάσταση. Μόνο αναζητάτε κάτι αφηρημένο και είστε συνεχώς απογοητευμένοι από τη στασιμότητα που επικρατεί. Πάρτε δυναμικά την κατάσταση στα χέρια σας και μην κλαίγεστε.

ΙΧΘΥΣ

Πιθανή αντροπή στα σχέδια σας θα σας βάλει σε διαδκασία αναθεώρησης των συνεργασιών σας και θα προβληματιστείτε πολύ. Είναι μία μέρα που θα νιώσετε πως σας πηγαίνουν κόντρα οι πάντες και θα θέλετε να βάλετε ένα τέλος σε όλο αυτό, όμως μην το κάνετε. Μην αφήσετε δηλαδή τη απογοήτευση να σας κατευθύνει καθώς είναι κακός σύμβουλος. Τα ερωτικά σας θα σας απασχολήσουν πολύ έντονα και είναι μια καλή στιγμή για να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα με έναν καινούριο έρωτα, ώστε να μη ζείτε μες στην αμφιβολία και την ανασφάλεια. Οι γονείς, ιδιαίτερη προσοχή σε μικροαδιαθεσίες των παιδιών.

lifo.gr