Από τις 6 ως τις 14 Φεβρουαρίου ο Ήλιος στο αέρινο και ανθρωπιστικό ζώδιο του Υδροχόου θα βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Δία στον Σκορπιό, μια δυσμενής όψη για τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους που έχουν γεννηθεί στα τέλη του δεύτερου δεκαημέρου και για όσους έχουν τον ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη) από την 19η ως την 25η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Δες στον γενέθλιο αστρολογικό σου χάρτη, αν σε επηρεάζει αυτή η όψη.

Αυτές τις ημέρες θέλεις να εκφραστείς με κάθε τρόπο και να δείξεις στους άλλους ποιος είσαι, την «ταυτότητά» σου και τι πραγματικά αντιπροσωπεύεις, ωστόσο αυτή σου η προσπάθεια έχει έντονες αποχρώσεις υπερβολής. Θέλεις να προβληθείς (Ήλιος) με πρωτοποριακό τρόπο (Υδροχόος), ωστόσο κάποιες φορές ξεφεύγεις και ενώ απαιτείς οι άλλοι να αποδεχτούν την δική σου προσωπικότητα, εσύ κρατάς μια πιο αδιάλλακτη στάση, και έχεις τάσεις να βλέπεις κάποιες φορές τους άλλους αφ’ υψηλού. Παράλληλα, ο Δίας στον Σκορπιό δίνει έμφαση σε ερωτήματα όπως «ποιος είμαι;», «πού πάω;» στη ζωή και αυτές τις μέρες έχεις κάποιες αμφιβολίες για το πού βαδίζεις ή για το αν οι επιλογές σου σε κάνουν καλύτερο.

Αυτές τις μέρες επίσης θέλεις να είσαι στο επίκεντρο της προσοχής και κερδίζεις τους άλλους με τον μαγνητισμό που εκπέμπεις, ωστόσο πρόσεξε να μην παρασυρθείς σε απερισκεψίες λόγω υπερβολικής πίστης στις δυνατότητές σου! Ο Δίας στον Σκορπιό επίσης μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια και κάποιες αθέατες πλευρές της προσωπικότητάς σου στην επιφάνεια, πρόσεχε λοιπόν να μην βάλεις σε κίνδυνο την εικόνα που οι άλλοι έχουν για σένα. Σε γενικές γραμμές πάντως δεν είναι τόσο αρνητική η όψη αυτή καθώς έχεις ανάγκη από περισσότερη διασκέδαση και αν λείπει αυτή η φλόγα από την καθημερινότητά σου, χρειάζεται να παθιαστείς ξανά με κάτι.

Τέλος, είναι καλές μέρες για να χειριστείς οικονομικά ζητήματα (Σκορπιός) που σχετίζονται με σημαντικά πρόσωπα (Ήλιος), με την προϋπόθεση πως δεν θα παρασυρθείς σε επιδειξιομανία, κομπασμούς και γενικότερα σε υπερβολές που θα μπορούσαν να σου κοστίσουν σε χρήμα.