Ευκαιρία για πιο άμεσες και ελεύθερες δράσεις. Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα βρίσκεται σε θέση να μας επηρεάσει έτσι ώστε ελεύθερα να επιτρέψουμε στον εαυτό μας να κάνει σχέδια, αλλά και δράσεις, πρωτότυπα και δημιουργικά. Είμαστε έτοιμοι για το κάτι περισσότερο και η διαίσθησή μας θα μας καθοδηγήσει σοφά.

Η σύνοδος μεταξύ της Σελήνης και του Πλούτωνα βρίσκεται τώρα σε θέση να μας ενισχύσει ως προς το να επενδύσουμε στην μυστηριώδη πλευρά της γοητείας μας. Η αυξημένη διαίσθηση έρχεται και με αυτή την όψη και ταυτόχρονα έχουμε την ευκολία του να κινηθούμε μέσα σε ένα πιο μυστικό και ανεξήγητο πέπλο δράσης, κάτι που θα στηρίξει τις κινήσεις μας.

Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι προχωράτε πιο σίγουροι. Οι Κριοί είσαστε έτοιμοι για επόμενα βήματα. Οι Ζυγοί μην δώσετε έκταση σε μικρά πράγματα. Οι Καρκίνοι αποφεύγετε έντεχνα τους κινδύνους. Οι Αιγόκεροι δεν λέτε πολλά σήμερα. Για να έχετε ερωτικές επιτυχίες, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς προσεγγίζετε διαφορετικά τις καταστάσεις. Οι Δίδυμοι εμπιστεύεστε περισσότερο τον εαυτό σας. Οι Τοξότες αναδιαμορφώνετε καταστάσεις. Οι Παρθένοι πρέπει να βεβαιωθείτε για ορισμένους στόχους σας. Οι Ιχθείς προχωράτε με περισσότερη άνεση. Για να ξέρετε ποιες πρέπει να είναι οι κινήσεις σας, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί έχετε κινήσεις προσεγμένες. Οι Υδροχόοι μετράτε τις καταστάσεις. Οι Λέοντες αποφύγετε να κολλήσετε από τις ενοχές σας. Οι Ταύροι δράτε με περισσότερη φαντασία Οι Σκορπιοί κινείστε μυστικά .

oroskopos.tv