ΚΡΙΟΣ

Σήμερα μπορείτε να διευθετήσετε τις υποχρεώσεις σας με ιδιαίτερη ευκολία καθώς Σελήη και Άρης σε αρμονικές όψεις ευνοούν τα ταξίδια και τις επαφές, όμως πρέπει να εστιάσετε σε λεπτομέρειες αν πρόκειται να υπογράψετε ένα συμβόλαιο ή αν κλείσετε μία συμφωνία. Ιδιαίτερη προσοχή στα έξοδα που έχουν να κάνουν με την ψυχαγωγία. Η διάθεση σας από το απόγευμα και μετά δεν θα είναι και ό,τι καλύτερο, με αποτέλεσμα να αναζητάτε στιγμές με τον εαυτό σας. Ωστόσο, μία έκπληξη θα σας δώσει χαρά. Οι ελεύθεροι, θα νιώσετε ανάμεικτα συναισθήματα λόγω ημέρας, τα οποία δύσκολα θα διαχειριστείτε. Επιδοθείτε στο φλερτ.

ΤΑΥΡΟΣ

Κόντρες και παιχνίδια εξουσίας στον επαγγελματικό τομέα σας φθείρουν ψυχολογικά και είστε προβληματισμένοι με τη δουλειά σας. Ωστόσο, η μέρα δίνει ευκαιρίες και εκεί θα πρέπει να εστιάσετε την προσοχή σας. Ήλιος και Ερμής σε δυναμικές όψεις σας δίνουν την ώθηση που χρειάζεστε, ενώ παράλληλα βελτιώνουν τις επικοινωνιακές σας ικανότητες. Ψάχνετε να βρείτε τρόπους για να τραβήξετε το ενδιαφέρον του συντρόφου σας, αλλά στην πορεία σας πιάνει η αγανάκτηση και όχι μόνο δεν προσπαθείτε να γίνετε πιο θελκτικοί, αλλά προκαλείτε εντάσεις. Επιστρατεύστε τον αισθησιασμό και τη γλυκύτητα σας, ώστε να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Μία κρίσιμη κατάσταση στη δουλειά σας, αντιμετωπίστε την με ψυχραιμία. Είναι πολύ σημαντικό το πώς θα διαχειριστείτε τα γεγονότα και στην προκειμένη φάση, θα πρέπει να φερθείτε διπλωματικά, ώστε να μην προκαλέσετε έντονες αντιδράσεις. Η μέρα είναι ασταθής και δεν είναι κατάλληλη για να ασχοληθείτε με επενδύσεις. Ασχοληθείτε με την εργασία σας. Η σχέση σας αρχίζει να σας κουράζει καθώς διαπιστώνετε πως δεν υπάρχουν κοινά σημεία πλέον με το ταίρι σας και είστε σε προβληματισμό. Η ανάγκη σας για περισσότερη επικοινωνία δεν ικανοποιείται, εσείς όμως κατά πόσο το επιδιώκετε; Πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δώστε έμφαση σήμερα στην προώθηση των υπηρεσιών σας και μην τεμπελιάζετε, καθώς προβλέπονται θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σας, αρκεί να είστε σε εγρήγορση δίχως να αποπροσανατολίζεστε από τους στόχους σας. Κάποια έκτακτα θέματα χρήζουν ευελιξίας για να αντιμετωπιστούν, ώστε να μην φρενάρουν τις ενέργειες σας. Αρχίζετε να παίρνετε ανάποδες εξαιτίας της απόμακρης στάσης του συντρόφου σας και είναι θέμα χρόνου να τον ξαποστείλετε. Η συνεχής ενασχόληση του με το διαδίκτυο έχει αποκτήσει εμμονικό χαρακτήρα κι εσείς παίζετε τον ρόλο του κομπάρσου.

ΛΕΩΝ

Με σωστό προγραμματισμό και αποφεύγοντας τις επιπολαιότητες με τα χρήματά σας, μπορείτε να καλύψετε κάποια έξοδα που σας προκαλούν πανικό, αρκεί να μην τα αμελήσετε. Η μέρα δίνει αρκετές ευκαιρίες, εσείς έχετε πολλή ενέργεια μέσα σας και είναι ιδανική στιγμή για να πιάσετε τους στόχους σας. Όσοι αναζητάτε μια θέση εργασίας, αλλάξτε ρότα. Υπάρχουν στιγμές που αισθάνεστε απογοητευμένοι από τον εαυτό σας εξαιτίας της συμπεριφοράς σας που μπορεί να είναι ακραία και η αυτοεκτίμησή σας πιάνει πάτο. Καλό είναι ότι το συνειδητοποιείτε, καλύτερο ακόμα θα είναι αν το κοντρολάρετε. Κατάλληλη μέρα για αυτοκριτική.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σας έχει φάει η σκέψη σχετικά με μια σημαντική απόφαση που πρέπει να πάρετε και δεν είστε για πολλά – πολλά σήμερα οι Παρθένοι. Οποιαδήποτε συζήτηση σας προκαλεί κούραση μιας και το μυαλό σας είναι σε πρoσωπικά θέματα που σας απασχολούν και είναι σχεδόν απίθανο να προσελκύσει κάτι άλλο την προσοχή σας. Ιδιαίτερη προσοχή σε οικονομικές συναλλαγές. Δεν έχετε ξεπεράσει έναν πρώην έρωτα, αλλά σας ενδιαφέρει πολύ τι θα πει ο περίγυρος, με αποτέλεσμα να προσπαθείτε μάταια να κυριαρχήσετε στα συναισθήματα σας και το μόνο που καταφέρνετε είναι να είστε δυστυχισμένοι. Σήμερα, θα κάνετε μία ενδιαφέρουσα γνωριμία.

ΖΥΓΟΣ

Θα σας πιάσει μεγάλη τεμπελιά, σε σημείο να μη θέλετε να ασχοηθείτε με τίποτα απολύτως. Όλα αυτά, μέχρι το μεσημέρι καθώς από εκεί κι έπειτα μπορεί να ζωντανέψετε εξαιτίας μιας ευχάριστης είδησης που θα ακούσετε και δεν θα πιάνεστε. Αξιοποιήστε την ενέργειά σας σε κάτι δημιουργικό και μην ασχολήστε με οικονομικά θέματα. Στον ερωτικό τομέα είναι τόσες πολλές οι εναλλαγές με τις οποίες έρχεστε αντιμέτωποι, με αποτέλεσμα να μην ξέρετε πότε τα εννοεί αυτά που λέει το ταίρι σας, αν είναι όντως αλήθεια, ή αν είναι αποτέλεσμα του εκνευρισμού του. Ακατάλληλη στιγμή για επίλυση προβλημάτων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάτι έκτακτο που προκύπτει σήμερα, ενδεχομένως να μην αφορά άμεσα εσάς, θα αφορά όμως μέλη της οικογένειας, οπότε η προσοχή σας θα είναι στραμμένη εκεί. Επαγγελματικά ζητήματα έρχονται σε δεύτερη μοίρα και ο τρόπος με τον οποίο θα διαχειριστείτε τις καταστάσεις θα είναι καθοριστικός. Αποφύγετε τις εντάσεις στο χώρο εργασίας. Μη σας πιάνει απελπισία αν δεν καταφέρνετε να βρεθείτε με το ταίρι σας εξαιτίας των πολλών υποχρεώσεων και το κυριότερο, μην προκαλείτε εντάσεις όταν είστε μαζί. Φροντίστε να απολαμβάνετε τις στιγμές όσο λίγες κι αν σας φαίνονται, ώστε να καλύπτετε τα κενά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η μέρα περιλαμβάνει αρκετή σωματική κόπωση και οι υποχρεώσεις σας είναι πολλές. Αν δεν βάλετε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα και καταπιάνεστε με διαφορετικές δουλειές ταυτόχρονα, δεν θα ολοκληρώσετε τίποτα και θα πάθετε αδίκως πανικό. Στον οικονομικό τομέα πρέπει να ρίξετε την προσοχή σας και να κρατήσετε άμυνες καθώς είναι θέμα ημερών να προκύψουν ανάγκες. Έχετε αποφασίσει τι ακριβώς θέλετε και δεν αρκείστε σε ημίμετρα, με αποτέλεσμα να διανύετε μια περίοδο μοναχικότητας. Η προσοχή σας είναι στραμμένη στη συνολική σας βελτίωση δίχως να σας απασχολεί και πολύ η έλλειψη ερωτικού συντρόφου. Ωστόσο, η μέρα θα είναι αρκετά ερωτική.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ευδιάθετους σας βρίσκει η μέρα και καθώς οι συνθήκες είναι με το μέρος σας, μπορείτε να πετύχετε με άνεση τους στόχους σας μικρούς ή μεγάλους. Καινούριες στρατηγικές που ακολουθείτε βλέπετε να αποδίδουν πέρα από τις προσδοκίες σας και η θέλησή σας για να εντείνετε τις προσπάθειές σας είναι μεγάλη. Αποφύγετε άτομα που ρίχνουν το ηθικό σας. Θα δεχτείτε ένα τηλεφώνημα που θα σας ξαφνιάσει και ενδεχομένως να μην θέλετε να απαντήσετε, από την άλλη όμως θα σας «φάει» η περιέργεια και θα σπαταλήσετε αδίκως φαιά ουσία. Ευχάριστα νέα θα αφορούν και εσάς, οπότε μην αποφεύγετε την επικοινωνία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πολλές είναι οι μετακινήσεις σας σήμερα και θα πρέπει να ξεκινήσετε από νωρίς το πρόγραμμά σας για να αποφύγετε τις καθυστερήσεις. Όσοι ασχολείστε με το εμπόριο έχετε πολλές πιθανότητες για να αυξήσετε τα κέρδη σας, αρκεί να είστε προσγειωμένοι στην πραγματικότητα. Ιδιαίτερη προσοχή στις δοσοληψίες σας. Η βιασύνη μπορεί να σας προκαλέσει απώλειες. Η ανάγκη σας να ξεκαθαρίσετε την κατάσταση με το ταίρι σας μπορεί να σας κάνει υπερβολικούς και απότομους ορισμένες φορές. Οι δυσαρμονικές όψεις της Σελήνης σας κάνει να σκέφτεστε κατά πόσο είστε ευτυχισμένοι με τη ζωή σας και θα θέλετε να δώσετε ένα τέλος σε όσα σας καταπιέζουν

ΙΧΘΥΣ

Είστε γεμάτοι προσμονή σχετικά με την έναρξη μιας καινούριας συνεργασίας, θα πρέπει όμως να είστε προετοιμασμένοι για κάποια τεχνικά εμπόδια που μπορούν να προκαλέσουν καθυστερήσεις στην υλοποίηση των σχεδίων σας. Φανείτε πρόθυμοι να αναλάβετε πρωτοβουλίες, βάλτε όμως μέτρο στη λήψη περαιτέρω ευθυνών, ώστε να αποφύγετε λάθη και παραλείψεις. Η ανάγκη σας να εξετάσετε το δούναι και λαβείν στη σχέση σας μπορεί να είναι αποτέλεσμα της επιρροής που ασκούν πάνω σας πρόσωπα του περιβάλλοντος σας και εκεί θα πρέπει να είστε αντικειμενικοί, ειδικά αν πρόκειται να πάρετε ορισμένες σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή σας.

 ΜΑΡΙΒΙΚΥ ΚΑΛΛΕΡΓΗ

Πηγή: www.lifo.gr