από τον Σταύρο Μιχαήλο
όπως προβάλλεται στην εκπομπή 'Αστροprovlepseis' στο www.newtv.gr

Οι διελεύσεις με βασικό ρυθμιστή τον Ήλιο είναι ένας εκ των πολλών τρόπων πρόβλεψης γεγονότων και καταστάσεων της καθημερινότητας σε παγκόσμιο επίπεδο.

Σε προσωπικό επίπεδο δείχνουν πότε θα ενεργοποιηθούν θετικά ή αρνητικά οι πλανήτες ή τα σημεία του γενέθλιου Ωροσκοπίου μας.

Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ

16/02/2018 ΕΩΣ 28/02/2018

16 έως 28 Φεβρουαρίου 2018

1) Ο Ήλιος θα κινηθεί από 27 και 10΄του Υδροχόου έως την 10 και 15΄ των Ιχθύων.

2) Η Σελήνη θα κινηθεί από 27 και 36΄ του Υδροχόου έως την 25 και 11΄ του Λέοντα.

3) Ο Ερμής θα κινηθεί από την 25 και 54΄ του Υδροχόου έως την 20 και 05΄ των Ιχθύων <αλλάζει ζώδιο στις 18/02> .

4) Η Αφροδίτη θα κινηθεί από την 6 και 11΄ των Ιχθύων έως την 22 και 26΄ του ζωδίου.

5) Ο Άρης θα κινηθεί 12 και 25΄του Τοξότη έως την 20 και 12΄του ζωδίου.

6) Ο Δίας θα κινηθεί από την 22 και 31΄ του Σκορπιού έως την 23 και 06΄ του ίδιου ζωδίου.

7) Ο Κρόνος θα κινηθεί από 06 και 15΄ του Αιγόκερω έως την 7 και 18΄ του ζωδίου.

8) Ο Ουρανός θα κινηθεί από την 25 και 23΄ του Κριού έως την 25 και 54΄ του ζωδίου.

9) Ο Ποσειδώνας θα κινηθεί από την 13 μοίρα και 18΄ των Ιχθύων έως την 13 μοίρα και 47΄ του ζωδίου.

10) Ο Πλούτωνας θα κινηθεί από την 20 και 16΄ του Αιγόκερου έως την 20 και 37΄ του ίδιου ζωδίου.

Οι κυριότερες όψεις των Πλανητών

16 έως 28 Φεβρουαρίου 2018

• Παρορμητικός Σταυρός: Κριός – Καρκίνος – Ζυγός – Αιγόκερος

• Σταθερός Σταυρός: Ταύρος – Λέων – Σκορπιός – Υδροχόος

• Μεταβλητός Σταυρός: Δίδυμος – Παρθένος – Τοξότης - Ιχθύες

Παρασκευή 16/02: σήμερα η ημέρα επηρεάζεται από την χθεσινή έκλειψη Ηλίου στον Υδροχόο φέρνοντας στο προσκήνιο οτιδήποτε έχει να κάνει με αλλαγές σε προσωπικό και συλλογικό επίπεδο. Είναι η ιδανική στιγμή να κάνουμε μια νέα αρχή πραγματοποιώντας τους στόχους μας. Επίσης σήμερα το εξάγωνο Αφροδίτης – Κρόνου μας δίνει την ευχέρεια να χειριστούμε τα ζητήματά μας με αξιοπιστία και σταθερότητα. Αφορά κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού και Μεταβλητού Σταυρού.

Σάββατο 17/02: Α) σήμερα ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ερμή μας βοηθά να επικοινωνήσουμε με ανθρώπους που θα βοηθήσουν να λύσουμε σημαντικά προσωπικά ή επαγγελματικά θέματα. Αφορά περισσότερο τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού του γ΄ δεκαημέρου.

Β) το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα είναι όψη δύσκολη και απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή. Ενδέχεται να υπάρξουν σκάνδαλα, εξαπατήσεις, μπερδέματα και συγχύσεις. Τα ταξίδια, οι σπουδές και θέματα θρησκείας χρειάζονται προσοχή. Επηρεάζει περισσότερο τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού του β΄ δεκαημέρου.

Κυριακή 18/02: Α) σήμερα ο Ερμής κάνει την είσοδο του στο ζώδιο των Ιχθύων όπου και θα παραμείνει ως τις 6 Μαρτίου δυσκολεύοντας μας να αντιμετωπίσουμε πρακτικά θέματα. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού, οι Καρκίνοι και οι Σκορπιοί.

Β) επίσης ο Ήλιος αργά το απόγευμα θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο των Ιχθύων όπου και θα παραμείνει έως τις 20 Μαρτίου.

Τετάρτη 21/02: Α) σήμερα το εξάγωνο Ερμή – Κρόνου μας κάνει υπεύθυνους και σοβαρούς βοηθώντας μας να λύσουμε τα προβλήματα μας προσεκτικά και λογικά. Αφορά τα ζώδια του Παρορμητικού και Μεταβλητού Σταυρού του α΄ δεκαημέρου.

Β) επίσης σήμερα η σύνοδος Αφροδίτης – Ποσειδώνα φέρνει στο προσκήνιο φλερτ, εξομολογήσεις από καρδιάς, ρομαντικούς έρωτες, ρομαντισμό, ευγένεια και φαντασία. Ίσως να δοθούν υποσχέσεις που μάλλον δεν θα τηρηθούν. Αφορά τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού του β΄ δεκαημέρου.

Κυριακή 25/02: Α) σήμερα με την σύνοδο Ερμή – Ποσειδώνα η λογική και η ψευδαίσθηση βρίσκονται σε σύγχυση με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να αντιμετωπίσουμε σοβαρά θέματα. Αφορά τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού του β΄ δεκαημέρου.

Β) ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Κρόνο μας βοηθά να είμαστε υπεύθυνοι και μεθοδικοί στην προσωπική και κοινωνική μας ζωή. Αφορά τα ζώδια του Παρορμητικού και Μεταβλητού Σταυρού του α΄ δεκαημέρου.

Γ) η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Άρη επηρεάζει τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού, κυρίως του β΄ δεκαημέρου. Ενδέχεται να φέρει αναστάτωση, χωρισμούς και ανασφάλειες στις ερωτικές σχέσεις.

Τρίτη 27/02: σήμερα το εξάγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα μας δίνει την δυνατότητα να απολαύσουμε έντονες συναισθηματικές στιγμές στις προσωπικές μας επαφές. Αφορά τα ζώδια του Παρορμητικού και Μεταβλητού Σταυρού που έχουν γεννηθεί στις αρχές του γ΄ δεκαημέρου.

ΚΡΙΟΣ

16/02/2018 ΕΩΣ 28/02/2018

Α’ δεκαήμερο γεννημένοι 21 έως 31 Μαρτίου

Αγαπητοί μου Κριοί του πρώτου δεκαημέρου, το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Φλεβάρη παρότι θα είστε πιο εσωστρεφείς η διαίσθηση σας σας βοηθά να υλοποιήσετε κάποιο στόχο σας.

Ο Ήλιος 19 με 28 Φεβρουαρίου από το ζώδιο των Ιχθύων θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο ενισχύοντας τις ανασφάλειες σας στην αισθηματική σας ζωή. Στις 25/02 το εξάγωνο Ηλίου Κρόνου σας βοηθά να πάρετε σωστές αποφάσεις σε θέματα καριέρας.

Ο Ερμής 18 με 23 Φεβρουαρίου μέσα από τον 12 ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο κάνοντάς σας ιδιαίτερα εσωστρεφείς και παρασκηνιακούς. Στις 21/02 το εξάγωνο Ερμή Κρόνου είναι ιδανικό για σοβαρές μυστικές συζητήσεις ή συμφωνίες.

Η Αφροδίτη 16 με 18 Φεβρουαρίου από το ζώδιο των Ιχθύων θα επηρεάζει τους γεννημένους 26 με 31 Μαρτίου κάνοντάς σας ιδιαίτερα ευάλωτους και μυστικοπαθείς σε συναισθηματικό επίπεδο. Στις 16/02 το εξάγωνο Αφροδίτης – Κρόνου σας δίνει την δυνατότητα να πάρετε σωστές αποφάσεις και να τακτοποιήσετε κάποιες κοινωνικές υποχρεώσεις.

Ο Κρόνος από το ζενίθ του ωροσκοπίου σας θα επηρεάζει τους γεννημένους 26 με 28 Μαρτίου αυξάνοντας τις υποχρεώσεις στην επαγγελματική σας ζωή.

Β΄ δεκαήμερο γεννημένοι 1 έως 10 Απριλίου

Αγαπητοί μου Κριοί του Β’ δεκαημέρου, στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Φλεβάρη φανείτε προσεκτικοί καθώς θα σας είναι δύσκολο να διακρίνετε την αλήθεια από το ψέμα.

Ο Ερμής 23 με 28 Φεβρουαρίου από το ζώδιο των Ιχθύων θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο. Συζητήσεις και επαφές των ημερών αυτών θα έχουν παρασκηνιακό χαρακτήρα. Στις 25/02 η σύνοδος Ερμή – Ποσειδώνα απαιτεί προσοχή εάν έχετε να αντιμετωπίσετε σοβαρά θέματα.

Η Αφροδίτη 19 με 26 Φεβρουαρίου μέσα από τον 12 ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο κάνοντάς σας ευάλωτους σε μυστικές σχέσεις. Στις 21/02 η σύνοδος Αφροδίτης – Ποσειδώνα φέρνει ρομαντικούς έρωτες και καλλιτεχνικές ανησυχίες. Μην βιαστείτε να επενδύσετε σε ανθρώπους που δεν γνωρίζετε καλά, ενδέχεται να εξαπατηθείτε. Στις 25/02 το τετράγωνο Αφροδίτης – Άρη φέρνει υπερβολικές απαιτήσεις, ασυμφωνία χαρακτήρων και χωρισμούς.

Ο Άρης 16 με 28 Φεβρουαρίου από το ζώδιο του Τοξότη θα επηρεάζει τους γεννημένους 4 με 10 Απριλίου δίνοντας σας την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε ένα όνειρο σας. Στις 17/02 το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα είναι μια δύσκολη όψη και απαιτεί προσοχή σε σπουδές, ταξίδια και μετακινήσεις. Μπορεί να υπάρξουν ατυχήματα, ιώσεις, μολύνσεις και αλλεργίες.

Γ΄ δεκαήμερο γεννημένοι 11 έως 20 Απριλίου

Αγαπητοί μου Κριοί του Γ’ δεκαημέρου, το τελευταίο δεκαπενθήμερο του Φλεβάρη φανείτε προσεκτικοί στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και στις φιλίες σας.

Ο Ήλιος 16 με 18 Φεβρουαρίου από το ζώδιο του Υδροχόου θα επηρεάζει τους γεννημένους 18 με 20 Απριλίου φέρνοντας στο προσκήνιο την κοινωνική σας ζωή. Στις 17/02 η σύνοδος Ηλίου – Ερμή είναι ιδανική για συζητήσεις, επαφές και νέες γνωριμίες.

Ο Ερμής 16 με 18 Φεβρουαρίου μέσα από τον 11ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει τους γεννημένους 17 με 20 Απριλίου κάνοντάς σας ιδιαίτερα κοινωνικούς και φιλικούς. Αρκετοί θα έχετε ενεργή συμμετοχή σε κοινωνικές δραστηριότητες.

Η Αφροδίτη 27 με 28 Φεβρουαρίου μέσα από τον 12ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει τους γεννημένους 11 και 12 Απριλίου κάνοντάς σας λίγο πιο εσωστρεφείς και παρασκηνιακούς. Στις 27/02 το εξάγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα ευνοεί μοιραίους έρωτες και τις καλές συνεργασίες.

Οι αδέσμευτοι θα έχετε την ευχέρεια να ανανεώσετε την προσωπική σας ζωή κάνοντας μία νέα γνωριμία αλλά και ζώντας έναν μοιραίο έρωτα.

Οι δεσμευμένοι φανείτε προσεκτικοί και αποφύγετε το παρασκήνιο και τις ακραίες καταστάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

16/02/2018 ΕΩΣ 28/02/2018

Α΄ δεκαήμερο γεννημένοι 21 έως 30 Απριλίου

Αγαπητοί μου Ταύροι του Α΄ δεκαημέρου, το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Φλεβάρη είναι μια ιδιαίτερα θετική περίοδος για εσάς.

Ο Ήλιος 19 με 28 Φεβρουαρίου από το ζώδιο των Ιχθύων θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο δίνοντας προτεραιότητα στην κοινωνική σας ζωή. Στις 25/02 το εξάγωνο Ηλίου Κρόνου σας βοηθά να διεκπεραιώσετε τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις σας με επιτυχία.

Ο Ερμής 18 με 23 Φεβρουαρίου μέσα από τον 11ο ηλιακό σας θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο εγκαινιάζοντας μια περίοδο ιδιαίτερα κοινωνική. Στις 21/02 με το εξάγωνο Ερμή - Κρόνου συζητήσεις και επαφές με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας ενδέχεται να επηρεάσουν τα σχέδια σας.

Η Αφροδίτη 16 με 18 Φεβρουαρίου από το φιλικό σας ζώδιο των Ιχθύων θα επηρεάζει τους γεννημένους 27 με 30 Απριλίου φέρνοντας στο προσκήνιο την κοινωνική σας ζωή και τους φίλους. Στις 16/02 το εξάγωνο Αφροδίτης – Κρόνου ανοίγει τον δρόμο για μια σταθερή σχέση ή φιλία.

Οι αδέσμευτοι αυτή την περίοδο θα έχετε ευκαιρίες να βγείτε, να διασκεδάσετε, να κάνετε νέες γνωριμίες και φλερτ.

Οι δεσμευμένοι θα είστε ιδιαίτερα φιλικοί και κοινωνικοί. Θα βγείτε και θα περάσετε καλά με τον/την σύντροφό σας και φιλικά πρόσωπα.

Β΄ δεκαήμερο γεννημένοι 1 έως 10 Μαΐου

Αγαπητοί μου Ταύροι του Β΄ δεκαημέρου, το τελευταίο δεκαπενθήμερο του Φλεβάρη πρέπει να είστε προσεκτικοί στις κοινωνικές σας επαφές. Ενδέχεται να υπάρξουν παρεξηγήσεις.

Ο Ερμής 23 με 28 Φεβρουαρίου από το ζώδιο των Ιχθύων θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο κάνοντάς σας ιδιαίτερα φιλικούς και ρομαντικούς. Στις 25/02 η σύνοδος Ερμή – Ποσειδώνα απαιτεί προσοχή στην διαχείριση των οικονομικών σας καθώς είναι εύκολο να προκύψουν εξαπατήσεις.

Η Αφροδίτη 19 με 26 Φεβρουαρίου από το φιλικό σας ζώδιο των Ιχθύων θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο δίνοντας σας την ευχέρεια να βγείτε, να διασκεδάσετε και να περάσετε όμορφα με αγαπημένα πρόσωπα και φίλους. Στις 21/02 η σύνοδος Αφροδίτης – Ποσειδώνα σας κάνει ονειροπόλους και ρομαντικούς. Στις 25/02 το τετράγωνο Αφροδίτης – Άρη απαιτεί προσοχή σε συναισθηματικά και οικονομικά θέματα.

Ο Άρης 16 με 28 Φεβρουαρίου μέσα από τον 8ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει τους γεννημένους 4 με 10 Μαΐου εγκαινιάζοντας μια περίοδο αυξημένων υποχρεώσεων. Στις 17/02 το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα είναι μια δύσκολη όψη και απαιτεί προσοχή σε οικονομικά και προσωπικά θέματα. Προσέχετε την υγεία σας και αποφύγετε τις καταχρήσεις.

Γ΄ δεκαήμερο γεννημένοι 11 έως 21 Μαΐου

Αγαπητοί μου Ταύροι του Γ΄ δεκαημέρου, το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Φλεβάρη ενισχύει την ανάγκη σας για επαγγελματική άνοδο. Ωστόσο αποφύγετε να είστε εριστικοί ή άκαμπτοι.

Ο Ήλιος 16 με 18 Φεβρουαρίου από το ζενίθ του ωροσκοπίου σας θα επηρεάζει τους γεννημένους 19 με 21 Μαΐου δίνοντας προτεραιότητα στην επαγγελματική σας ζωή. Στις 17/02 η σύνοδος Ηλίου – Ερμή είναι ιδανική για να συζητήσετε μια επαγγελματική πρόταση ή ένα οικονομικό ζήτημα.

Ο Ερμής 16 με 18 Φεβρουαρίου από το ζώδιο του Υδροχόου θα επηρεάζει τους γεννημένους 18 με 21 Μαΐου φέρνοντας στο προσκήνιο συζητήσεις και επαφές με άτομα κύρους.

Η Αφροδίτη 27 με 28 Φεβρουαρίου από το ζώδιο των Ιχθύων Υδροχόου θα επηρεάζει τους γεννημένους 11 με 12 Μαΐου ευνοώντας τις φιλικές σας επαφές. Στις 27/02 το εξάγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα ευνοεί τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και επαφές.

Οι αδέσμευτοι Ταύροι τις τελευταίες μέρες του μήνα ενδέχεται να ζήσετε έναν μοιραίο έρωτα που θα σας σημαδέψει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

16/02/2018 ΕΩΣ 28/02/2018

Α΄ δεκαήμερο γεννημένοι 22 έως 31 Μαΐου

Αγαπητοί μου Δίδυμοι του Α΄ δεκαημέρου, το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Φλεβάρη θα σας απασχολήσουν θέματα που αφορούν την προσωπική και επαγγελματική σας ζωή.

Ο Ήλιος 19 με 28 Φεβρουαρίου από το ζενίθ του ωροσκοπίου σας θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο φέρνοντας στο προσκήνιο την πορεία της επαγγελματικής σας ζωής καθώς και την εικόνα που δίνετε προς τα έξω. Στις 25/02 το εξάγωνο Ηλίου Κρόνου σας βοηθά να συνειδητοποιήσετε τυχόν λάθη που αφορούν την προσωπική και κοινωνική σας ζωή.

Ο Ερμής 18 με 23 Φεβρουαρίου από το ζώδιο των Ιχθύων θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο. Συζητήσεις και επαφές των ημερών αυτών θα αφορούν προσωπικά και επαγγελματικά θέματα. Στις 21/02 το εξάγωνο Ερμή - Κρόνου σας βοηθά να υπογράψετε ένα συμβόλαιο ή να κλείσετε μια συμφωνία που θα έχει οικονομικό όφελος.

Η Αφροδίτη 16 με 18 Φεβρουαρίου από το ζώδιο των Ιχθύων θα επηρεάζει τους γεννημένους 29 με 31 Μαΐου σηματοδοτώντας περισσότερες ευκολίες και διακρίσεις στην καριέρα σας. Στις 16/02 το εξάγωνο Αφροδίτης – Κρόνου σας βγάζει από ένα οικονομικό αδιέξοδο.

Β΄ δεκαήμερο γεννημένοι 1 έως 10 Ιουνίου

Αγαπητοί μου Δίδυμοι του Β΄ δεκαημέρου, το τελευταίο δεκαπενθήμερο του Φλεβάρη δεν θα πρέπει να πάρετε επαγγελματικά ρίσκα διότι είναι εύκολο να εξαπατηθείτε.

Ο Ερμής 23 με 28 Φεβρουαρίου από το ζενίθ του ωροσκοπίου σας θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο κάνοντάς σας αρκετά ευκολόπιστους και ονειροπόλους σε προσωπικά και επαγγελματικά θέματα. Στις 25/02 η σύνοδος Ερμή – Ποσειδώνα σας παρασύρει και μπορεί εύκολα να δώσετε υποσχέσεις που είναι αδύνατον να κρατήσετε.

Η Αφροδίτη 19 με 26 Φεβρουαρίου από το ζώδιο των Ιχθύων θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο κάνοντάς σας ιδιαίτερα αγαπητούς και γοητευτικούς στο χώρο της εργασίας σας. Στις 21/02 η σύνοδος Αφροδίτης – Ποσειδώνα απαιτεί προσοχή στην επαγγελματική και κοινωνική σας ζωή. Στις 25/02 το τετράγωνο Αφροδίτης – Άρη φέρνει προβλήματα σε σχέσεις και συνεργασίες. Ίσως υπάρξουν χωρισμοί και εντάσεις.

Ο Άρης 16 με 28 Φεβρουαρίου απέναντι από το δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο θα επηρεάζει τους γεννημένους 4 με 10 Ιουνίου εγκαινιάζοντας μια περίοδο εντάσεων και αντιπαραθέσεων με τον/την σύντροφο σας. Στις 17/02 το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα είναι μια δύσκολη όψη και απαιτεί προσοχή σε σχέσεις και συνεργασίες. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και αποφύγετε να κλείσετε μια συμφωνία ή μια συνεργασία.

Οι αδέσμευτοι Δίδυμοι με τον Άρη στον 7ο οίκο σας θα έχετε ευκαιρίες να κάνετε νέες γνωριμίες και φλερτ τις οποίες θα πρέπει να προσέξετε γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο να παραπλανηθείτε.

Οι δεσμευμένοι οπλιστείτε με διπλωματία και αποφύγετε τις εντάσεις και τους διαπληκτισμούς με τον/την σύντροφο σας.

Γ΄ δεκαήμερο γεννημένοι 11 έως 21 Ιουνίου

Αγαπητοί μου Δίδυμοι του τρίτου δεκαημέρου, το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Φλεβάρη ενδέχεται να έχετε αλλαγές στα επαγγελματικά σας.

Ο Ήλιος 16 με 18 Φεβρουαρίου από το ζώδιο του Υδροχόου θα επηρεάζει τους γεννημένους 19 με 21 Ιουνίου δίνοντας προτεραιότητα στα φιλόδοξα σχέδια σας. Αρκετοί θα σχεδιάσετε ένα ταξίδι ή θα εξετάσετε την πιθανότητα να μείνετε σε μια άλλη χώρα. Στις 17/02 η σύνοδος Ηλίου – με τον < Κυβερνήτη > σας Ερμή είναι ιδανική για συζητήσεις, υπογραφές συμβολαίων και μετακινήσεις.

Ο Ερμής 16 με 18 Φεβρουαρίου μέσα από τον 9ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει τους γεννημένους 18 με 21 Ιουνίου φέρνοντας στο προσκήνιο ταξίδια, σπουδές και νομικά ζητήματα.

Η Αφροδίτη 27 με 28 Φεβρουαρίου από το ζενίθ του ωροσκοπίου σας θα επηρεάζει τους γεννημένους 11 με 12 Ιουνίου στρέφοντας την προσοχή σας στην πορεία της καριέρας σας. Στις 27/02 το εξάγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα ευνοεί τις ερωτικές σας σχέσεις ιδιαιτέρως στο χώρο της εργασίας σας.

Ο Δίας 16 με 28 Φεβρουαρίου μέσα από τον 6ο ηλιακό σας οίκο επηρεάζει τους γεννημένους 11 με 13 Ιουνίου φέρνοντας υπερβολές στις καθημερινές σας υποχρεώσεις. Προσέχετε την υγεία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

16/02/2018 ΕΩΣ 28/02/2018

Α΄ δεκαήμερο γεννημένοι 22 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου

Αγαπητοί μου Καρκίνοι του Α΄ δεκαημέρου, το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Φλεβάρη είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή εποχή για την συναισθηματική σας ζωή.

Ο Ήλιος 19 με 28 Φεβρουαρίου από το φιλικό σας ζώδιο των Ιχθύων θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο βοηθώντας σας να πραγματοποιήσετε τα φιλόδοξα σχέδια σας. Στις 25/02 το εξάγωνο Ηλίου Κρόνου ευνοεί σχέσεις και συνεργασίες. Αρκετοί μπορεί να αποφασίσετε ένα γάμο, μια συγκατοίκηση ή να κάνετε μια πετυχημένη συνεργασία.

Ο Ερμής 18 με 23 Φεβρουαρίου μέσα από τον 9ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο κάνοντάς σας ιδιαίτερα αισιόδοξους και διορατικούς. Στις 21/02 το εξάγωνο Ερμή - Κρόνου σας βοηθά να υλοποιήσετε ένα σας όνειρο αλλά και να δώσετε υποσχέσεις που θα κρατήσουν στον χρόνο.

Η Αφροδίτη 16 με 18 Φεβρουαρίου από το φιλικό σας ζώδιο των Ιχθύων θα επηρεάζει τους γεννημένους 30 Ιουνίου με 2 Ιουλίου δίνοντας σας ευκαιρίες για εξόδους και διασκεδάσεις. Στις 16/02 το εξάγωνο Αφροδίτης – Κρόνου ευνοεί οικονομικά και συναισθηματικά θέματα.

Οι αδέσμευτοι Καρκίνοι θα έχετε την ευχέρεια να ζήσετε νέες γνωριμίες και φλερτ. Ίσως γοητευθείτε από ένα άτομο με το οποίο θα αποφασίσετε να ζήσετε μαζί.

Οι δεσμευμένοι τις τελευταίες μέρες του μήνα θα είστε πιο τρυφεροί και περιποιητικοί με τον/την σύντροφο σας.

Β΄ δεκαήμερο γεννημένοι 3 έως 12 Ιουλίου

Αγαπητοί μου Καρκίνοι του Β΄ δεκαημέρου, το τελευταίο δεκαπενθήμερο του Φλεβάρη μπορεί να σας φέρει απογοητεύσεις ή εξαπατήσεις.

Ο Ερμής 23 με 28 Φεβρουαρίου μέσα από τον 9ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο κάνοντάς σας ιδιαίτερα διορατικούς και ονειροπόλους. Στις 25/02 η σύνοδος Ερμή – Ποσειδώνα απαιτεί προσοχή εάν πρόκειται να διαχειριστείτε πρακτικά θέματα. Ιδανική μέρα για τους καλλιτέχνες Καρκίνους.

Η Αφροδίτη 19 με 26 Φεβρουαρίου από το ζώδιο των Ιχθύων σας κάνει ιδιαίτερα αισιόδοξους και γοητευτικούς. Στις 21/02 η σύνοδος Αφροδίτης – Ποσειδώνα σας κάνει ονειροπόλους και ρομαντικούς. Οι αδέσμευτοι μπορεί να ζήσετε ένα τρυφερό ειδύλλιο. Στις 25/02 το τετράγωνο Αφροδίτης – Άρη μπορεί να φέρει εντάσεις σε φιλικές σχέσεις.

Ο Άρης 16 με 28 Φεβρουαρίου από το ζώδιο του Τοξότη θα επηρεάζει τους γεννημένους 6 με 12 Ιουλίου εγκαινιάζοντας μια περίοδο έντονης επαγγελματικής δράσης. Στις 17/02 το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα είναι μια δύσκολη όψη και απαιτεί προσοχή σε θέματα εργασίας και υγείας. Δεν αποκλείεται μια λανθασμένη διάγνωση να σας δημιουργήσει άγχος.

Ο Ποσειδώνας 16 με 28 Φεβρουαρίου από το φιλικό σας ζώδιο των Ιχθύων θα επηρεάζει τους γεννημένους 5 με 6 Ιουλίου ευνοώντας ιδιαίτερα τα καλλιτεχνικά σας ενδιαφέροντα.

Γ΄ δεκαήμερο γεννημένοι 13 έως 22 Ιουλίου

Αγαπητοί μου Καρκίνοι του Γ΄ δεκαημέρου, το τελευταίο δεκαπενθήμερο του Φλεβάρη μην παραμελείτε θέματα που αφορούν οικονομικά τρίτων.

Ο Ήλιος 19 με 28 Φεβρουαρίου από το ζώδιο του Υδροχόου θα επηρεάζει τους γεννημένους 20 με 22 Ιουλίου φέρνοντας στο προσκήνιο τις οικονομικές σας υποχρεώσεις. Στις 17/02 η σύνοδος Ηλίου – Ερμή είναι θετική για να υπογράψετε ένα συμβόλαιο ή να κάνετε μια οικονομική συμφωνία.

Ο Ερμής 16 με 18 Φεβρουαρίου μέσα από τον 8ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει τους γεννημένους 19 με 22 Ιουλίου βοηθώντας σας να προωθήσετε οικονομικά, κληρονομικά ή φορολογικά θέματα.

Η Αφροδίτη 27 με 28 Φεβρουαρίου από το ζώδιο των Ιχθύων θα επηρεάζει τους γεννημένους 19 με 22 Ιουλίου ευνοώντας τις επαφές με τα άτομα που αγαπάτε. Στις 27/02 το εξάγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα μπορεί να φέρει στην ζωή σας έναν έρωτα γεμάτο πάθος.

Ο Ουρανός 16 με 28 Φεβρουαρίου από το ζώδιο του Κριού θα επηρεάζει τους γεννημένους 15 με 17 Ιουλίου φέρνοντας ανατροπές και ξαφνικές αλλαγές στην επαγγελματική σας ζωή.

ΛΕΩΝ

16/02/2018 ΕΩΣ 28/02/2018

Α΄ δεκαήμερο γεννημένοι 23 Ιουλίου έως 2 Αυγούστου

Αγαπητοί μου Λέοντες του πρώτου δεκαημέρου, το τελευταίο δεκαπενθήμερο του Φλεβάρη θα προσπαθήσετε να βάλετε σε τάξη οικονομικά, κληρονομικά ή φορολογικά θέματα.

Ο Ήλιος 19 με 28 Φεβρουαρίου από το ζώδιο των Ιχθύων θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο φέρνοντας στο προσκήνιο οικονομικά ζητήματα τα οποία βρίσκονται σε συνάρτηση με τρίτους. Στις 25/02 το εξάγωνο Ηλίου Κρόνου σας βοηθά να τακτοποιήσετε θέματα εργασιακά και οικονομικά.

Ο Ερμής 23 με 28 Φεβρουαρίου μέσα από τον 8ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο. Συζητήσεις, μετακινήσεις και επαφές θα αφορούν οικονομικά θέματα. Στις 21/02 το εξάγωνο Ερμή - Κρόνου είναι ιδανικό για να υπογράψετε ένα συμβόλαιο ή μία συμφωνία που σχετίζεται με οικονομικά.

Η Αφροδίτη 16 με 18 Φεβρουαρίου από το ζώδιο των Ιχθύων θα επηρεάζει τους γεννημένους 30 Ιουλίου με 2 Αυγούστου. Αυτή την περίοδο δεν αποκλείεται να επωφεληθείτε από οικονομικά τρίτων. Στις 16/02 το εξάγωνο Αφροδίτης – Κρόνου ευνοεί επαγγελματικά ζητήματα.

Ο Κρόνος 16 με 28 Φεβρουαρίου μέσα από τον 6ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει τους γεννημένους 27 με 28 Ιουλίου φέρνοντας στο προσκήνιο θέματα εργασίας ή υγείας.

Β΄ δεκαήμερο γεννημένοι 3 έως 12 Αυγούστου

Αγαπητοί μου Λέοντες του δευτέρου δεκαημέρου, το τελευταίο δεκαπενθήμερο του Φλεβάρη προσέχετε θέματα που αφορούν την συναισθηματική σας ζωή και τα οικονομικά.

Ο Ερμής 23 με 28 Φεβρουαρίου μέσα από τον 8ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο. Συζητήσεις και επαφές των ημερών αυτών θα αφορούν οικονομικά και συναισθηματικά θέματα όμως υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης. Στις 25/02 η σύνοδος Ερμή – Ποσειδώνα δεν ευνοεί οικονομικές συναλλαγές.

Η Αφροδίτη 19 με 26 Φεβρουαρίου από το ζώδιο των Ιχθύων θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο βοηθώντας σας να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες. Στις 21/02 η σύνοδος Αφροδίτης – Ποσειδώνα σας κάνει ιδιαίτερα τρυφερούς και ρομαντικούς. Ωστόσο δείξτε προσοχή στις οικονομικές σας συναλλαγές. Στις 25/02 το τετράγωνο Αφροδίτης – Άρη δεν ευνοεί επαγγελματικές συμφωνίες.

Ο Άρης 16 με 28 Φεβρουαρίου μέσα από τον 5ο ηλιακό σας οίκο σας κάνει ιδιαίτερα ερωτικούς και δημιουργικούς. Στις 17/02 το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα είναι μια δύσκολη όψη και απαιτεί προσοχή σε οικονομικά και συναισθηματικά θέματα. Ενδέχεται να υπάρξουν παρεξηγήσεις για αυτό κινηθείτε προσεκτικά.

Οι αδέσμευτοι Λέοντες μπορεί να ερωτευθείτε κάποιον-α που μένει μακριά, ωστόσο καλό είναι να μην βιαστείτε αλλά να αφήσετε τον χρόνο να δείξει.

Γ΄ δεκαήμερο γεννημένοι 13 έως 23 Αυγούστου

Αγαπητοί μου Λέοντες του τρίτου δεκαημέρου, το τελευταίο δεκαπενθήμερο του Φλεβάρη απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή σε σχέσεις και συνεργασίες.

Ο Ήλιος 19 με 28 Φεβρουαρίου απέναντι από το δικό σας ζώδιο θα επηρεάζει τους γεννημένους 20 με 23 Αυγούστου φέρνοντας στο προσκήνιο τα καλώς ή τα κακώς κείμενα μιας σχέσης ή μιας συνεργασίας. Στις 17/02 η σύνοδος Ηλίου – Ερμή ευνοεί τις συζητήσεις που αφορούν προσωπικά θέματα.

Ο Ερμής 16 με 18 Φεβρουαρίου απέναντι από το δικό σας ζώδιο θα επηρεάζει τους γεννημένους 20 με 23 Αυγούστου ενισχύοντας την ανάγκη σας για επικοινωνία με φίλους, συνεργάτες και αγαπημένα πρόσωπα.

Η Αφροδίτη 27 με 28 Φεβρουαρίου από το ζώδιο των Ιχθύων θα επηρεάζει τους γεννημένους 13 με 14 Αυγούστου ευνοώντας οικονομικά και συναισθηματικά θέματα. Στις 27/02 το εξάγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα σας κάνει έντονα ερωτικούς.

Οι αδέσμευτοι Λέοντες αυτή την περίοδο θα έχετε εύνοια σε φλερτ και σε ερωτικές συναντήσεις.

Οι δεσμευμένοι αποφύγετε να είστε απόλυτοι στις απόψεις σας εάν δεν θέλετε να υπάρξουν εντάσεις και χωρισμοί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

16/02/2018 ΕΩΣ 28/02/2018

Α΄ δεκαήμερο γεννημένοι 24 Αυγούστου έως 2 Σεπτεμβρίου

Αγαπητοί μου Παρθένοι του πρώτου δεκαημέρου, το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Φλεβάρη φανείτε προσεκτικοί σε σχέσεις και συνεργασίες.

Ο Ήλιος 19 με 28 Φεβρουαρίου απέναντι από το δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο φέρνει στην επιφάνεια τα καλώς ή τα κακώς κείμενα μιας σχέσης, ενός γάμου ή μιας συνεργασίας. Στις 25/02 το εξάγωνο Ηλίου Κρόνου σας βοηθά να συνειδητοποιήσετε καταστάσεις που εδώ και καιρό αγνοούσατε.

Ο Ερμής 23 με 28 Φεβρουαρίου από το ζώδιο των Ιχθύων θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο. Συζητήσεις και επαφές των ημερών αυτών θα αφορούν την πορεία της επαγγελματικής σας ζωής. Στις 21/02 το εξάγωνο Ερμή - Κρόνου είναι ιδανικό για να πάρετε σοβαρές αποφάσεις που αφορούν το μέλλον της προσωπικής σας ζωής.

Η Αφροδίτη 16 με 18 Φεβρουαρίου απέναντι από το δικό σας ζώδιο θα επηρεάζει τους γεννημένους 30 Αυγούστου με 2 Σεπτεμβρίου βελτιώνοντας σχέσεις και συνεργασίες. Στις 16/02 με το εξάγωνο Αφροδίτης – Κρόνου μπορεί να υπογράψετε μια συμφωνία ή να επισημοποιήσετε μια συντροφική σχέση.

Οι αδέσμευτοι Παρθένοι διανύεται μια περίοδο όπου θα είστε πιο τρυφεροί και εκδηλωτικοί από ότι συνήθως. Μπορεί μια νέα γνωριμία να εξελιχθεί σε σχέση ζωής.

Οι δεσμευμένοι αυτή την περίοδο νιώθετε ιδιαίτερα ασφαλείς μέσα στην αγκαλιά του/της συντρόφου σας.

Β΄ δεκαήμερο γεννημένοι 3 έως 12 Σεπτεμβρίου

Αγαπητοί μου Παρθένοι του δευτέρου δεκαημέρου, το τελευταίο δεκαπενθήμερο του Φλεβάρη κάποια προβλήματα που αφορούν οικογένεια ή ακίνητη περιουσία μπορεί να σας αναστατώσουν.

Ο Ερμής 23 με 28 Φεβρουαρίου απέναντι από το δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο ενισχύει συζητήσεις και επαφές με τον/την σύντροφο σας ή τους συνεργάτες σας. Στις 25/02 η σύνοδος Ερμή – Ποσειδώνα δεν ευνοεί την υπογραφή ενός συμβολαίου ή μιας συμφωνίας. Ωστόσο είναι ιδανική για όσους ανήκετε σε καλλιτεχνικούς χώρους.

Η Αφροδίτη 11 με 15 Φεβρουαρίου από το ζώδιο των Ιχθύων θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο βελτιώνοντας αισθητά τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Στις 21/02 η σύνοδος Αφροδίτης – Ποσειδώνα φέρνει φλερτ και ρομαντικούς έρωτες ενώ στις 25/02 το τετράγωνο Αφροδίτης – Άρη φέρνει αναστάτωση και χωρισμούς σε ερωτικές σχέσεις.

Ο Άρης 16 με 28 Φεβρουαρίου μέσα από τον 4ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει τους γεννημένους 5 με 12 Σεπτεμβρίου φέρνοντας στο προσκήνιο προσωπικά ή ερωτικά ζητήματα. Στις 17/02 το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα μπορεί να προκαλέσει εντάσεις και απογοητεύσεις στο σπίτι και την οικογένεια. Προσέχετε την υγεία σας.

Ο Ποσειδώνας απέναντι από το δικό σας ζώδιο θα επηρεάζει τους γεννημένους 5 με 7 Σεπτεμβρίου παρασύροντας σας σε λάθη και εξαπατήσεις.

Γ΄ δεκαήμερο γεννημένοι 13 έως 23 Σεπτεμβρίου

Αγαπητοί μου Παρθένοι του τρίτου δεκαημέρου, στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Φλεβάρη μπορεί να σας απασχολήσουν θέματα που αφορούν την υγεία σας ή την εργασία σας.

Ο Ήλιος 16 με 18 Φεβρουαρίου από το ζώδιο του Υδροχόου θα επηρεάζει τους γεννημένους 20 με 23 Σεπτεμβρίου φέρνοντας στο προσκήνιο θέματα που αφορούν την εργασία ή την υγεία σας. Στις 17/02 η σύνοδος Ηλίου – Ερμή είναι ιδανική για να τακτοποιήσετε θέματα εργασίας ή υγείας.

Ο Ερμής 16 με 18 Φεβρουαρίου μέσα από τον 6ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει τους γεννημένους 20 με 23 Σεπτεμβρίου φέρνοντας στο προσκήνιο οτιδήποτε έχει να κάνει με τις καθημερινές σας υποχρεώσεις.

Η Αφροδίτη 27 με 28 Φεβρουαρίου από το ζώδιο των Ιχθύων θα επηρεάζει τους γεννημένους 13 με 14 Σεπτεμβρίου κάνοντάς σας ιδιαίτερα τρυφερούς και συντροφικούς. Στις 27/02 το εξάγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα μπορεί να φέρει στη ζωή σας έναν έρωτα γεμάτο πάθος.

Ο Πλούτωνας 16 με 28/02 από το ζώδιο του φιλικού σας Αιγόκερου επηρεάζει τους γεννημένους 13 με 14 Σεπτεμβρίου ανεβάζοντας τα ερωτικά σας πάθη στα ύψη.

ΖΥΓΟΣ

16/02/2018 ΕΩΣ 28/02/2018

Α’ δεκαήμερο γεννημένοι 24 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου

Αγαπητοί μου Ζυγοί του Α’ δεκαημέρου, το τελευταίο δεκαπενθήμερο του Φλεβάρη σας βρίσκει προβληματισμένους περισσότερο με θέματα εργασίας.

Ο Ήλιος 19 με 28 Φεβρουαρίου από το ζώδιο των Ιχθύων θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο φέρνοντας στην επιφάνεια όσα αφορούν τις καθημερινές σας υποχρεώσεις. Στις 25/02 το εξάγωνο Ηλίου Κρόνου σας βοηθά να διαχειριστείτε σωστά τυχόν προβλήματα που έχουν να κάνουν με την οικογένεια και το σπίτι σας.

Ο Ερμής 18 με 23 Φεβρουαρίου μέσα από τον 6ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο. Συζητήσεις και επαφές των ημερών αυτών θα αφορούν εργασιακά θέματα ενώ δεν αποκλείεται να κάνετε ένα τσεκ-απ. Στις 21/02 το εξάγωνο Ερμή - Κρόνου σας βοηθά στην επίλυση πρακτικών θεμάτων ή στην τακτοποίηση ου εργασιακού σας χώρου.

Η Αφροδίτη 16 με 18 Φεβρουαρίου από το ζώδιο των Ιχθύων θα επηρεάζει τους γεννημένους 30 Σεπτεμβρίου με 2 Οκτωβρίου βελτιώνοντας αισθητά τις σχέσεις στο χώρο εργασίας σας. Στις 16/02 το εξάγωνο Αφροδίτης – Κρόνου είναι ιδανικό για την σταθεροποίηση μιας σχέσης ή μιας εργασιακής συμφωνίας.

Ο Κρόνος 16 με 28/2 μέσα από τον 4ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει τους γεννημένους 28 με 30 Σεπτεμβρίου φέρνοντας αλλαγές στην οικογενειακή σας ζωή.

Β’ δεκαήμερο γεννημένοι 3 έως 12 Οκτωβρίου

Αγαπητοί μου Ζυγοί του δευτέρου δεκαημέρου, το τελευταίο δεκαπενθήμερο του Φλεβάρη θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε θέματα που αφορούν την υγεία σας.

Ο Ερμής 23 με 28 Φεβρουαρίου μέσα από τον 6ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο φέρνοντας στο προσκήνιο συζητήσεις και επαφές που αφορούν εργασία ή υγεία. Στις 25/02 η σύνοδος Ερμή – Ποσειδώνα μπορεί να σας φέρει κόπωση ή μπερδέματα στο χώρο εργασίας σας. Προσέχετε την υγεία σας.

Η Αφροδίτη 19 με 25 Φεβρουαρίου από το ζώδιο των Ιχθύων θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο βελτιώνοντας τις σχέσεις σας στο χώρο εργασίας σας. Οι αδέσμευτοι μπορεί να ζήσετε μια νέα γνωριμία με ένα πρόσωπο από τον χώρο της δουλειάς σας. Στις 21/02 η σύνοδος Αφροδίτης – Ποσειδώνα είναι ιδανική για όσους ασχολούνται με τις τέχνες και την διακόσμηση. Αποφύγετε σήμερα τις επαγγελματικές συνεργασίες. Στις 25/02 το τετράγωνο Αφροδίτης – Άρη φέρνει εντάσεις και διαφωνίες.

Ο Άρης 16 με 28 Φεβρουαρίου από το ζώδιο του Τοξότη θα επηρεάζει τους γεννημένους 6 με 12 Οκτωβρίου ενεργοποιώντας δυναμικά την καθημερινότητα σας. Στις 17/02 το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα είναι μια δύσκολη όψη και απαιτεί προσοχή. Μπορεί να υπάρξουν δύσκολες καταστάσεις σε θέματα εργασίας ή υγείας. Προσέχετε τις μετακινήσεις σας και αποφύγετε τις συναλλαγές μέσω διαδικτύου.

Γ’ δεκαήμερο γεννημένοι 13 έως 23 Οκτωβρίου

Αγαπητοί μου Ζυγοί του τρίτου δεκαημέρου, το τελευταίο δεκαπενθήμερο του Φλεβάρη θα έρθουν στο προσκήνιο θέματα που αφορούν τα αισθηματικά σας.

Ο Ήλιος 16 με 18 Φεβρουαρίου από το ζώδιο του Υδροχόου θα επηρεάζει τους γεννημένους 6 με 12 Οκτωβρίου δίνοντας έμφαση στην συναισθηματική σας ζωή και στα παιδιά. Στις 17/02 η σύνοδος Ηλίου – Ερμή είναι ιδανική για συζητήσεις, επαφές και νέες γνωριμίες.

Ο Ερμής 16 με 18 Φεβρουαρίου μέσα από τον 5ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει τους γεννημένους 19 με 23 Οκτωβρίου κάνοντάς σας ιδιαίτερα δημιουργικούς και ερωτικούς. Ιδανική περίοδος για τους καλλιτέχνες Ζυγούς.

Η Αφροδίτη 27 με 28 Φεβρουαρίου από το ζώδιο των Ιχθύων θα επηρεάζει τους γεννημένους 13 με 14 Οκτωβρίου δίνοντας σας ευκαιρίες στην καθημερινή σας ζωή. Στις 27/02 το εξάγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα ευνοεί την επίλυση οικονομικών θεμάτων που αφορούν σπίτι και οικογένεια.

Ο Ουρανός απέναντι από το δικό σας ζώδιο επηρεάζει τους γεννημένους 17 με 18 Οκτωβρίου φέρνοντας ανατροπές στην συντροφική σας ζωή.

Οι αδέσμευτοι Ζυγοί αυτή τη περίοδο είναι πιθανόν να ζήσετε έναν ξαφνικό έρωτα, αρκεί να διαχειριστείτε σωστά τις καταστάσεις.

Οι δεσμευμένοι θα έχετε έντονη την ανάγκη για ανεξαρτησία γι’ αυτό προσέχετε τις αντιπαραθέσεις με τον/την σύντροφο σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

16/02/2018 ΕΩΣ 28/02/2018

Α’ δεκαήμερο γεννημένοι 24 Οκτωβρίου έως 2 Νοεμβρίου

Αγαπητοί μου Σκορπιοί του Α’ δεκαημέρου, το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Φλεβάρη σας δίνει την δυνατότητα να διακριθείτε.

Ο Ήλιος 19 με 28 Φεβρουαρίου από το φιλικό σας ζώδιο των Ιχθύων θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο

κάνοντάς σας ιδιαίτερα δημιουργικούς και ερωτικούς. Στις 25/02 το εξάγωνο Ηλίου Κρόνου σταθεροποιεί τα επιχειρηματικά σας σχέδια.

Ο Ερμής 18 με 23 Φεβρουαρίου μέσα από τον 5ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο κάνοντάς σας γλυκομίλητους και τρυφερούς. Στις 21/02 το εξάγωνο Ερμή - Κρόνου είναι κατάλληλο για σοβαρές συζητήσεις και επαφές ή για υπογραφές συμβολαίων και συμφωνιών.

Η Αφροδίτη 16 με 18 Φεβρουαρίου από το ζώδιο των Ιχθύων θα επηρεάζει τους γεννημένους 30 Οκτωβρίου έως 2 Νοεμβρίου κάνοντάς σας ιδιαίτερα γοητευτικούς και ερωτικούς. Στις 16/02 το εξάγωνο Αφροδίτης – Κρόνου σταθεροποιεί τις συναισθηματικές σας σχέσεις.

Οι αδέσμευτοι Σκορπιοί διανύεται μια περίοδο όπου ευνοούνται νέες γνωριμίες, ερωτικές σχέσεις και φλερτ.

Οι δεσμευμένοι θα περάσετε ευχάριστα με τον/την σύντροφο σας και τα παιδιά σας.

Β’ δεκαήμερο γεννημένοι 3 με 12 Νοεμβρίου

Αγαπητοί μου Σκορπιοί του δευτέρου δεκαημέρου, το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Φλεβάρη θα είστε έντονα ρομαντικοί και συντροφικοί.

Ο Ερμής 23 με 28 Φεβρουαρίου από το φιλικό σας ζώδιο των Ιχθύων θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο δίνοντας σας ευκαιρίες να βγείτε, να διασκεδάσετε και να χαρείτε. Στις 25/02 η σύνοδος Ερμή – Ποσειδώνα σας χαρίζει έμπνευση και φαντασία. Ιδανική μέρα για τους καλλιτέχνες Σκορπιούς.

Η Αφροδίτη 19 με 26 Φεβρουαρίου μέσα από τον 5ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο κάνοντάς σας ιδιαίτερα δημιουργικούς και ερωτικούς. Στις 21/02 η σύνοδος Αφροδίτης – Ποσειδώνα ενισχύει την ερωτική σας διάθεση χαρίζοντας σας όμορφες προσωπικές στιγμές. Στις 25/02 το τετράγωνο Αφροδίτης – Άρη μπορεί να φέρει ένταση στην προσωπική σας ζωή.

Ο Άρης 16 με 28 Φεβρουαρίου μέσα από τον 2ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει τους γεννημένους 6 με 12 Νοεμβρίου εγκαινιάζοντας μια περίοδο αρκετά καταναλωτική. Στις 17/02 το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα είναι μια δύσκολη όψη και απαιτεί προσοχή σε υπερβολές, καταχρήσεις και εξαπατήσεις.

Οι αδέσμευτοι Σκορπιοί θα έχετε ευκαιρίες για φλερτ και νέες γνωριμίες αρκεί να είστε προσεκτικοί γιατί μπορεί να υπάρξουν παραπλανήσεις.

Γ’ δεκαήμερο γεννημένοι 13 με 22 Νοεμβρίου

Αγαπητοί μου Σκορπιοί του τρίτου δεκαημέρου, το τελευταίο δεκαπενθήμερο του Φλεβάρη θα προβληματιστείτε για ζητήματα που αφορούν επαγγελματική ζωή και σπίτι.

Ο Ήλιος 19 με 28 Φεβρουαρίου από το ζώδιο του Υδροχόου θα επηρεάζει τους γεννημένους 20 με 22 Νοεμβρίου στρέφοντας το ενδιαφέρον σας στο σπίτι και την οικογένεια. Στις 17/02 η σύνοδος Ηλίου – Ερμή σας βοηθά να προωθήσετε οικογενειακά θέματα.

Ο Ερμής 16 με 28 Φεβρουαρίου μέσα από τον 4ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει τους γεννημένους 19 με 22 Νοεμβρίου. Συζητήσεις και επαφές των ημερών αυτών θα αφορούν την οικογένεια και την ακίνητη περιουσία.

Η Αφροδίτη 11 με 15 Φεβρουαρίου από το φιλικό σας ζώδιο των Ιχθύων θα επηρεάζει τους γεννημένους 13 με 14 Νοεμβρίου κάνοντας σας έντονα γοητευτικούς και ερωτικούς. Στις 27/02 το εξάγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα σας φέρνει έντονες συναισθηματικές καταστάσεις με ένα πρόσωπο από το κοντινό σας περιβάλλον.

Ο Δίας 16 με 28/2 στο δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο θα επηρεάζει τους γεννημένους 14 με 15 Νοεμβρίου χαρίζοντας σας σημαντικές ευκαιρίες αρκεί να τις εκμεταλλευτείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

16/02/2018 ΕΩΣ 28/02/2018

Α’ δεκαήμερο γεννημένοι 23 Νοεμβρίου έως 2 Δεκεμβρίου

Αγαπητοί μου Τοξότες του πρώτου δεκαημέρου, το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Φλεβάρη το ενδιαφέρον σας στρέφεται στην επαγγελματική σας ζωή.

Ο Ήλιος 19 με 28 Φεβρουαρίου θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο φέρνοντας στο προσκήνιο ζητήματα που αφορούν οικογένεια και σπίτι. Στις 25/02 το εξάγωνο Ηλίου Κρόνου σας βοηθά να επιλύσετε οικονομικά προβλήματα.

Ο Ερμής 18 με 23 Φεβρουαρίου μέσα από τον 4ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο. Συζητήσεις και επαφές με μέλη της οικογένειας σας σας οδηγούν σε σημαντικές αποφάσεις. Στις 21/02 το εξάγωνο Ερμή - Κρόνου σας βοηθά να κλείσετε μια οικονομική συμφωνία ή να ασχοληθείτε με πρακτικά θέματα.

Η Αφροδίτη 16 με 18 Φεβρουαρίου από το ζώδιο των Ιχθύων θα επηρεάζει τους γεννημένους 30 Νοεμβρίου έως 2 Δεκεμβρίου βελτιώνοντας τις σχέσεις σας με τα άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Στις 16/02 το εξάγωνο Αφροδίτης – Κρόνου σας ευνοεί σε οικονομικό επίπεδο από ένα άτομο της οικογένειας σας.

Ο Κρόνος 16 με 28/2 μέσα από τον 2ο ηλιακό σας οίκο αυτή την περίοδο θα επηρεάζει τους γεννημένους 27 με 29 Νοεμβρίου βοηθώντας σας να βάλετε σε μία τάξη τα οικονομικά σας.

Β’ δεκαήμερο γεννημένοι 3 έως 12 Δεκεμβρίου

Αγαπητοί μου Τοξότες του δευτέρου δεκαημέρου, το τελευταίο δεκαπενθήμερο του Φλεβάρη απαιτεί προσοχή στις διαπροσωπικές σας σχέσεις.

Ο Ερμής 23 με 28 Φεβρουαρίου από το ζώδιο των Ιχθύων θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο φέρνοντας στο προσκήνιο ζητήματα που αφορούν τις τρέχουσες υποχρεώσεις της οικογένειας. Στις 25/02 η σύνοδος Ερμή – Ποσειδώνα δεν ευνοεί την επίλυση πρακτικών θεμάτων. Ίσως υπάρξουν συγχύσεις και παραπλανήσεις.

Η Αφροδίτη 19 με 26 Φεβρουαρίου μέσα από τον 4ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο δίνοντας σας ιδιαίτερη έμφαση στην οικογενειακή ζωή. Στις 21/02 η σύνοδος Αφροδίτης – Ποσειδώνα σας κάνει ιδιαίτερα ρομαντικούς και συναισθηματικά εξαρτημένους από τα πρόσωπα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Στις 25/02 το τετράγωνο Αφροδίτης – Άρη μπορεί να φέρει διαφωνίες και εντάσεις τις οποίες πρέπει να χειριστείτε με διπλωματικό τρόπο για να μην υπάρξουν χωρισμοί.

Ο Άρης 16 με 28 Φεβρουαρίου στο δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο θα επηρεάζει τους γεννημένους 6 με 12 Δεκεμβρίου εγκαινιάζοντας μια από τις πιο δραστήριες περιόδους. Στις 17/02 το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα είναι μια δύσκολη όψη που μπορεί να σας παρασύρει σε καταχρήσεις και εξαπατήσεις. Προσέχετε την υγεία σας και επίσης τις υδραυλικές εγκαταστάσεις του σπιτιού ή του γραφείου σας.

Γ’ δεκαήμερο γεννημένοι 13 έως 21 Δεκεμβρίου

Αγαπητοί μου Τοξότες του τρίτου δεκαημέρου, το τελευταίο δεκαπενθήμερο του Φλεβάρη κρύβει για εσάς ευχάριστες εκπλήξεις αρκεί να εκμεταλλευτείτε σωστά κάποιες γνωριμίες ή συνεργασίες.

Ο Ήλιος 16 με 18 Φεβρουαρίου από το φιλικό σας ζώδιο του Υδροχόου θα επηρεάζει τους γεννημένους 9 με 21 Δεκεμβρίου ευνοώντας ιδιαιτέρως όσους ασχολούνται με επικοινωνία, ταξίδια, γραπτά και εμπόριο. Στις 17/02 η σύνοδος Ηλίου – Ερμή είναι ιδανική για να υπογράψετε ένα συμβόλαιο ή μια συμφωνία.

Ο Ερμής 16 με 18 Φεβρουαρίου μέσα από τον 3ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει τους γεννημένους 19 με 21 Δεκεμβρίου κάνοντάς σας ιδιαίτερα επικοινωνιακούς και φιλικούς. Ιδανική περίοδος για όσους ασχολούνται με εμπόριο και γραπτά.

Η Αφροδίτη 11 με 15 Φεβρουαρίου από το ζώδιο των Ιχθύων θα επηρεάζει τους γεννημένους 13 με 14 Δεκεμβρίου στρέφοντας το ενδιαφέρον σας στο σπίτι και την φροντίδα του. Στις 27/02 το εξάγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα ευνοεί οικονομικά και συναισθηματικά θέματα.

Οι αδέσμευτοι Τοξότες ίσως αυτή την εποχή να νιώθετε πως οι ευκαιρίες σας είναι λίγο περιορισμένες. Όμως μια νέα γνωριμία θα μπορούσε να προκύψει σε ένα σας ταξίδι ή σε μια σας κοινωνική εκδήλωση.

Οι δεσμευμένοι διανύεται μια περίοδο όπου το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στο σπίτι και τα παιδιά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

16/02/2018 ΕΩΣ 28/02/2018

Α’ δεκαήμερο γεννημένοι 22 έως 31 Δεκεμβρίου

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου, το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Φλεβάρη σας ευνοεί να λύσετε τυχόν εκκρεμότητες και να πάρετε σωστές αποφάσεις.

Ο Ήλιος 19 με 28 Φεβρουαρίου από το ζώδιο των Ιχθύων θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο φέρνοντας σας πιο κοντά με τα συγγενικά σας πρόσωπα. Στις 25/02 το εξάγωνο Ηλίου Κρόνου σας βοηθά να οργανώσετε καλύτερα τα οικονομικά σας αλλά και να πάρετε σωστές αποφάσεις.

Ο Ερμής 18 με 23 Φεβρουαρίου μέσα από τον 3ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο. Συζητήσεις και επαφές των ημερών αυτών θα αφορούν τις κοινωνικές σας επαφές ή την υπογραφή ενός συμβολαίου ή μιας συμφωνίας. Στις 21/02 το εξάγωνο Ερμή - Κρόνου ευνοεί τις σοβαρές συζητήσεις και αποφάσεις.

Η Αφροδίτη 16 με 18 Φεβρουαρίου από το φιλικό σας ζώδιο των Ιχθύων θα επηρεάζει τους γεννημένους 28 με 31 Δεκεμβρίου σταθεροποιώντας ένα γάμο, μια συγκατοίκηση ή μια συνεργασία. Στις 16/02 το εξάγωνο Αφροδίτης – Κρόνου ευνοεί τις σοβαρές σχέσεις και συνεργασίες.

Οι αδέσμευτοι διανύεται μια περίοδο όπου μπορεί να κάνετε μια νέα γνωριμία μέσω άλλων προσώπων η οποία θα εξελιχθεί σε σχέση ζωής.

Οι δεσμευμένοι θα είστε ιδιαιτέρως τρυφεροί με τον/την σύντροφό σας. Θα βγείτε, θα διασκεδάσετε και θα παρευρεθείτε σε κοινωνικές εκδηλώσεις.

Β’ δεκαήμερο γεννημένοι 1 έως 10 Ιανουαρίου

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι του δευτέρου δεκαημέρου, το τελευταίο δεκαπενθήμερο του Φλεβάρη καλό είναι να είστε προσεκτικοί και να διασταυρώνετε τις πληροφορίες διότι μπορεί να υπάρξουν παραπλανήσεις.

Ο Ερμής 23 με 28 Φεβρουαρίου μέσα από τον 3ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο στρέφοντας το ενδιαφέρον σας σε συζητήσεις και επαφές με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος. Στις 25/02 η σύνοδος Ερμή – Ποσειδώνα δεν ευνοεί τις σοβαρές συζητήσεις και αποφάσεις, μπορεί να υπάρξουν συγχύσεις, παρεξηγήσεις και παραπλανήσεις.

Η Αφροδίτη 19 με 26 Φεβρουαρίου από το ζώδιο των Ιχθύων θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο βελτιώνοντας τις καθημερινές σας επαφές. Στις 21/02 η σύνοδος Αφροδίτης – Ποσειδώνα σας κάνει ιδιαίτερα ρομαντικούς και τρυφερούς. Οι αδέσμευτοι μπορεί να ζήσετε ένα ειδύλλιο που θα σας γοητεύσει. Στις 25/02 το τετράγωνο Αφροδίτης – Άρη μπορεί να φέρει εντάσεις και χωρισμούς.

Ο Άρης 16 με 28 Φεβρουαρίου μέσα από τον 12ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει τους γεννημένους 4 με 10 Ιανουαρίου εγκαινιάζοντας μια περίοδο με αρκετό άγχος αλλά και παρασκήνιο. Στις 17/02 το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα απαιτεί προσοχή σε θέματα υγείας. Μην τρέχετε όταν οδηγείτε και αποφύγετε το παρασκήνιο.

Γ’ δεκαήμερο γεννημένοι 11 έως 20 Ιανουαρίου

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου, το τελευταίο δεκαπενθήμερο του Φλεβάρη το ενδιαφέρον σας θα είναι περισσότερο στραμμένο σε οικονομικά ζητήματα.

Ο Ήλιος 16 με 18 Φεβρουαρίου από το ζώδιο του Υδροχόου θα επηρεάζει τους γεννημένους 18 με 20 Ιανουαρίου φέρνοντας στο προσκήνιο οικονομικά ζητήματα. Στις 17/02 η σύνοδος Ηλίου – Ερμή ευνοεί τις συζητήσεις και τις επαφές για οικονομικά θέματα.

Ο Ερμής 16 με 18 Φεβρουαρίου μέσα από τον 2ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει τους γεννημένους 17 με 20 Ιανουαρίου στρέφοντας το ενδιαφέρον σας σε οικονομικά θέματα.

Η Αφροδίτη 27 με 28 Φεβρουαρίου από το ζώδιο των Ιχθύων θα επηρεάζει τους γεννημένους 11 με 12 Ιανουαρίου βελτιώνοντας τις κοινωνικές σας επαφές με συγγενικά πρόσωπα. Στις 27/02 το εξάγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα ευνοεί τις σχέσεις πάθους. Οι αδέσμευτοι Αιγόκεροι ενδέχεται να ζήσετε μια σχέση πάθους με ένα πρόσωπο που ανήκει στο φιλικό σας περιβάλλον. Καλή ημέρα για να τακτοποιήσετε επαγγελματικές εκκρεμότητες.

Ο Πλούτωνας 16 με 28/2 στο δικό σας ζώδιο θα επηρεάζει τους γεννημένους 11 με 12 Ιανουαρίου φέρνοντας ριζικές αλλαγές στην προσωπική σας ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

16/02/2018 ΕΩΣ 28/02/2018

Α’ δεκαήμερο γεννημένοι 21 με 31 Ιανουαρίου

Αγαπητοί μου Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου, το τελευταίο δεκαπενθήμερο του Φλεβάρη θα σας απασχολήσουν έντονα τα οικονομικά σας.

Ο Ήλιος 19 με 28 Φεβρουαρίου από το ζώδιο των Ιχθύων θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο βοηθώντας σας να οργανώσετε καλύτερα τα οικονομικά σας. Στις 25/02 το εξάγωνο Ηλίου - Κρόνου μπορεί να φέρει στο φως ένα οικονομικό θέμα το οποίο αγνοούσατε.

Ο Ερμής 18 με 23 Φεβρουαρίου μέσα από τον 2ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο. Συζητήσεις και επαφές των ημερών αυτών θα αφορούν ένα οικονομικό δάνειο ή κάποια ενδιαφέρουσα αγορά. Στις 21/02 το εξάγωνο Ερμή – Κρόνου σας βοηθά να επιλύσετε οικονομικά θέματα με παρασκηνιακό τρόπο.

Η Αφροδίτη 16 με 18 Φεβρουαρίου από το ζώδιο των Ιχθύων θα επηρεάζει τους γεννημένους 28 με 31 Ιανουαρίου βελτιώνοντας αισθητά τα οικονομικά σας. Στις 16/02 το εξάγωνο Αφροδίτης – Κρόνου σας φέρνει μια οικονομική ενίσχυση από τα άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος.

Ο Κρόνος 16 με 28 Φεβρουαρίου μέσα από τον 12ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει τους γεννημένους 26 με 27 Ιανουαρίου τονίζοντας τις ανασφάλειες και τους φόβους σας.

Β’ δεκαήμερο γεννημένοι 1 με 8 Φεβρουαρίου

Αγαπητοί μου Υδροχόοι του δευτέρου δεκαημέρου, το τελευταίο δεκαπενθήμερο του Φλεβάρη τα οικονομικά ανοίγματα χρειάζονται μια ψύχραιμη και ρεαλιστική αντιμετώπιση για να αποφύγετε λάθη και παρεξηγήσεις.

Ο Ερμής 23 με 28 Φεβρουαρίου μέσα από τον 2ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο φέρνοντας στο προσκήνιο οικονομικά ζητήματα τα οποία χρειάζονται αρκετή προσοχή. Στις 25/02 η σύνοδος Ερμή – Ποσειδώνα απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή σε οικονομικά θέματα για αυτό αποφύγετε τις συναλλαγές σήμερα.

Η Αφροδίτη 19 με 26 Φεβρουαρίου από το ζώδιο των Ιχθύων θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο βελτιώνοντας τα οικονομικά σας τα οποία δυστυχώς μπορεί να γίνουν αντικείμενο εκμετάλλευσης. Στις 21/02 η σύνοδος Αφροδίτης – Ποσειδώνα μπορεί να σας παρασύρει σε λαθεμένες οικονομικές κινήσεις. Στις 25/02 το τετράγωνο Αφροδίτης – Άρη προκαλεί εντάσεις και διαφωνίες με το οικογενειακό ή φιλικό σας περιβάλλον.

Ο Άρης 16 με 28 Φεβρουαρίου μέσα από τον 11ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει τους γεννημένους 3 με 8 Φεβρουαρίου κάνοντας ιδιαίτερα δραστήρια την κοινωνική σας ζωή. Στις 17/02 με το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα πρέπει να είστε προσεκτικοί με φίλους και συλλογικούς χώρους. Ενδέχεται να παρασυρθείτε σε λάθη και καταχρήσεις.

Γ’ δεκαήμερο γεννημένοι 9 με 19 Φεβρουαρίου

Αγαπητοί μου Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου, το τελευταίο δεκαπενθήμερο του Φλεβάρη σηματοδοτεί για εσάς μια περίοδο αλλαγών σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο.

Ο Ήλιος 16 με 18 Φεβρουαρίου στο δικό σας ζώδιο θα επηρεάζει τους γεννημένους 16 με 19 Φεβρουαρίου εγκαινιάζοντας μια περίοδο καταλυτικών αλλαγών. Στις 17/02 η σύνοδος Ηλίου – Ερμή είναι ιδανική για να υπογράψετε ένα συμβόλαιο ή μια συμφωνία αλλά και να ξεκινήσετε μία νέα ζωή από την αρχή.

Ο Ερμής 16 με 18 Φεβρουαρίου στο δικό σας ζώδιο θα επηρεάζει τους γεννημένους 15 με 19 Φεβρουαρίου δίνοντας σας την ευχέρεια να γοητεύσετε τους άλλους και να κλέβετε τις εντυπώσεις χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.

Η Αφροδίτη 27 με 28 Φεβρουαρίου από το ζώδιο των Ιχθύων θα επηρεάζει τους γεννημένους 9 με 10 Φεβρουαρίου ευνοώντας τα οικονομικά σας. Στις 27/02 το εξάγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα σας βοηθά να επιλύσετε έστω και με παρασκηνιακό τρόπο οικονομικές ή συναισθηματικές υποθέσεις.

Οι αδέσμευτοι Υδροχόοι μπορεί αυτή την περίοδο να κάνετε μια νέα γνωριμία η οποία θα αποδειχθεί καταλυτική για την περαιτέρω πορεία σας.

Οι δεσμευμένοι μπορεί να αντιμετωπίσετε εντάσεις και χωρισμούς αυτό το διάστημα.

ΙΧΘΥΣ

16/02/2018 ΕΩΣ 28/02/2018

Α’ δεκαήμερο γεννημένοι 20 με 29 Φεβρουαρίου

Αγαπητοί μου Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου, το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Φλεβάρη θα νιώσετε ότι είστε στο κέντρο της προσοχής.

Ο Ήλιος 19 με 28 Φεβρουαρίου στο δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο εγκαινιάζει την περίοδο των γενεθλίων σας κάνοντάς σας ιδιαίτερα χαρούμενους και αισιόδοξους. Στις 25/02 το εξάγωνο Ηλίου - Κρόνου σας βοηθά να ξεκαθαρίσετε παλιές υποθέσεις που εκκρεμούν και να βάλετε τα πράγματα σε μια τάξη.

Ο Ερμής 18 με 23 Φεβρουαρίου στο δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο θα σας κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακούς και συντροφικούς. Στις 21/02 το εξάγωνο Ερμή - Κρόνου είναι ιδανικό για να υπογράψετε ένα συμβόλαιο, να κλείσετε μια συμφωνία ή να κάνετε μια νέα γνωριμία η οποία θα έχει διάρκεια στο χρόνο.

Η Αφροδίτη 16 με 18 Φεβρουαρίου στο δικό σας ζώδιο θα επηρεάζει τους γεννημένους 26 με 29 Φεβρουαρίου. Θα βγείτε, θα δεχθείτε προσκλήσεις και θα κάνετε ευχάριστες καινούργιες γνωριμίες. Στις 16/02 το εξάγωνο Αφροδίτης – Κρόνου φέρνει κοντά σας πρόσωπα που σας στηρίζουν συναισθηματικά.

Ο Κρόνος 16 με 28 Φεβρουαρίου από το ζώδιο του Αιγόκερω θα επηρεάζει τους γεννημένους 26 με 27 Φεβρουαρίου σταθεροποιώντας την κοινωνική σας ζωή.

Β’ δεκαήμερο γεννημένοι 1 έως 10 Μαρτίου

Αγαπητοί μου Ιχθύες του δευτέρου δεκαημέρου, το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Φλεβάρη διαφυλάξτε τα μυστικά σας και μην δράτε παρασκηνιακά.

Ο Ερμής 23 με 28 Φεβρουαρίου στο δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο θα σας κάνει ιδιαίτερα διαισθητικούς και τρυφερούς με τα άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Στις 25/02 η σύνοδος Ερμή – Ποσειδώνα είναι κατάλληλη για όσους ασχολούνται με την τέχνη και τη συγγραφή. Αποφύγετε ασχολίες που απαιτούν πρακτική σκέψη.

Η Αφροδίτη 19 με 26 Φεβρουαρίου στο δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο θα σας κάνει ιδιαίτερα συναισθηματικούς και ευαίσθητους. Στις 21/02 η σύνοδος Αφροδίτης – Ποσειδώνα σας δίνει την ευκαιρία να λέτε το <σ’ αγαπώ> με τρυφερότητα και φαντασία. Στις 25/02 το τετράγωνο Αφροδίτης – Άρη σας ζητά να απορρίψετε από την ζωή σας όσους δεν μπορούν να σας δώσουν αγάπη και ευτυχία.

Ο Άρης 16 με 28 Φεβρουαρίου από το ζενίθ του ωροσκοπίου σας θα επηρεάζει τους γεννημένους 4 με 10 Μαρτίου εγκαινιάζοντας μια περίοδο με αρκετό άγχος και ένταση στην επαγγελματική σας ζωή. Στις 17/02 το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα είναι μια δύσκολη όψη και απαιτεί προσοχή στην επαγγελματική και προσωπική σας ζωή αλλά και στην υγεία σας.

Οι αδέσμευτοι Ιχθύες διανύεται μια περίοδο όπου είστε έντονα ρομαντικοί και ερωτικοί. Τις τελευταίες μέρες του μήνα μπορεί να ζήσετε κάτι ονειρικό!!

Οι δεσμευμένοι με την Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο έχετε την ευχέρεια να ζήσετε με τον/την σύντροφο σας την απόλυτη ευτυχία, αρκεί να είστε ειλικρινείς και πιστοί.

Γ’ δεκαήμερο γεννημένοι 11 με 20 Μαρτίου

Αγαπητοί μου Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου, το τελευταίο δεκαπενθήμερο του Φλεβάρη δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα που αφορούν την υγεία σας.

Ο Ήλιος 16 με 18 Φεβρουαρίου από το ζώδιο του Υδροχόου θα επηρεάζει τους γεννημένους 17 με 20 Μαρτίου φέρνοντας στο προσκήνιο τα άγχη και τις φοβίες σας. Στις 17/02 η σύνοδος Ηλίου – Ερμή είναι ιδανική για να κάνετε συζητήσεις και συναντήσεις με άτομα του περιβάλλοντος σας και να βρείτε λύσεις.

Ο Ερμής 16 με 18 Φεβρουαρίου μέσα από τον 12ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει τους γεννημένους 17 με 20 Μαρτίου κάνοντας σας αρκετά παρασκηνιακούς και μυστικοπαθείς. Αποφύγετε καταστάσεις που σας προκαλούν άγχος και ανασφάλειες.

Η Αφροδίτη 27 με 28 Φεβρουαρίου στο δικό σας ζώδιο θα επηρεάζει τους γεννημένους 11 με 12 Μαρτίου βελτιώνοντας αισθητά την διάθεση σας. Στις 27/02 το εξάγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα ευνοεί τα φιλόδοξα σχέδια σας. Μπορεί μια φιλία να εξελιχθεί σε έναν μοιραίο έρωτα.

Ο Δίας από το φιλικό σας ζώδιο του Σκορπιού 16 με 28/02 θα επηρεάζει τους γεννημένους 12 με 13 Μαρτίου χαρίζοντας σας αισιοδοξία και τύχη.

provlepseis.gr