ΚΡΙΟΣ

Σήμερα δεν πιάνεστε οι Κριοί καθώς είστε γεμάτοι ενέργεια και αποφασιστικότητα. Η Σελήνη με Ερμή και Κρόνο σε αρμονικές όψεις θα διευκολύνουν την επίλυση ενός οικονομικού ζητήματος, ενώ θα δείτε και σημαντική αύξηση των κερδών σας. Ιδανική στιγμή για να ασχοληθείτε με θέματα καριέρας, για να ξεκινήσετε ένα νέο εγχείρημα ή μία συνεργασία. Ένας πρώην έρωτας σας κακολογεί και προσπαθεί να προκαλέσει αρνητικές εντυπώσεις στον κύκλο σας, είτε λόγω ανωριμότητας, είτε λόγω εκδικητικής μανίας. Αποφύγετε άτομα που το σιγοντάρουν και προσέξτε με ποιους μοιράζεστε τα μυστικά σας, ώστε να μην εκτεθείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Πολύ σημαντική ημέρα για εσάς που σας απασχολούν θέματα σπουδών ή ένα νομικό ζήτημα. Η Σελήνη στο ζώδιο σας σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο, ο οποίος είναι σε αρμονικές όψεις με Ήλιο και Ερμή, με αποτέλεσμα όλες οι συνθήκες να είναι με το μέρος σας. Ταξίδια και επαφές με το εξωτερικό ευνοούνται, οι μετακινήσεις σας όμως στην πόλη θα γίνουν με δυσκολία. Η περίεργη στάση ενός φιλικού σας προσώπου, θα πρέπει να σας βάλει σε σκέψεις. Αν δηλαδή, προσπαθεί να σας κάνει χαλάστρα με υποψήφιους εραστές ή αντιδρά παράξενα όταν σας φλερτάρουν, να είστε σίγουροι πως έχει αρχίσει να αποκτά ερωτικό ενδιαφέρον για εσάς.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Σήμερα μία θετική εξέλιξη στον οικονομικό τομέα, θα έχει να κάνει με χρήματα που θα λάβετε μέσω τρίτων και όχι από την εργασία σας και θα μπορέσετε να δρομολογήσετε ένα σημαντικό επαγγελματικό σας θέμα. Ο κυβερνήτης σας Ερμής που διανύει τον τομέα της καριέρας σε αρμονικές όψεις με Σελήνη και Κρόνο, ευνοούν την εφαρμογή των σχεδίων σας. Αποφύγετε τις κόντρες με το ταίρι σας καθώς η μέρα είναι περίεργη και μπορεί από μικρή αφορμή να ξεκινήσει ολόκληρη διαμάχη. Δώστε τόπο στην οργή και στην ανάγκη, πάτε μία βόλτα μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Η συζήτηση με ένα φιλικό σας πρόσωπο, θα σας χαλαρώσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η τύχη είναι με το μέρος σας σήμερα με τον Δία να υποστηρίζει τις προσπάθειες σας και προκύπτουν νέες συνεργασίες για εσάς που ασχολείστε με το εμπόριο και την παροχή υπηρεσιών. Ταυτόχρονα, η Σελήνη σε αρμονικές όψεις με Κρόνο και Ερμή ευνοεί την επικοινωνία και την προώθηση των δεξιοτήτων σας, οπότε αξιοποιήστε τη μέρα από νωρίς και θα βγείτε κερδισμένοι. Έντονη κοινωνική ζωή και νέοι έρωτες έρχονται στο προσκήνιο, κάτι που για εσάς τους ελεύθερους θα είναι όαση στην καθημερινότητα σας, εσείς όμως που είστε ήδη σε μια σχέση, θα μπείτε σε περιπέτειες. Ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα υγείας των παιδιών. Ενημερωθείτε από τον γιατρό σας.

ΛΕΩΝ

Αύξηση ευθυνών για εσάς του τρίτου δεκαημέρου και καθώς προσπαθείτε να δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό, μπορεί να προκύψουν θέματα υγείας λόγω κακής διατροφής και κούρασης. Η Σελήνη στον Ταύρο σε αρμονικές όψεις με Ερμή και Κρόνο, ο οποίος είναι επίσης σε αρμονικές όψεις με τον κυβερνήτη σας Ήλιο, φέρνουν σημαντικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σας. Στον ερωτικό τομέα αρχίζουν να πυκνώνουν τα σύννεφα πάνω από μια πρόσφατη σχέση καθώς οι σκηνές ζηλοτυπίας του/ης συντρόφου σας τείνουν να γίνουν καθημερινό φαινόμενο και επειδή δεν ανέχεστε την καταπίεση, οδεύετε με γοργούς ρυθμούς προς το χωρισμό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αυτοπεποίθηση και η θετική σας ενέργεια θα προκαλέσει καλές εντυπώσεις σε αυτούς που θα προωθήσετε τα ταλέντα ή μία ιδέα σας και κάτι καλό θα προκύψει σήμερα στον τομέα της καριέρας. Η δημιουργική σας διάθεση σας δεν σας αφήνει ούτε στιγμή άπραγους, με κίνδυνο να εξαντληθείτε. Τα οικονομικά σας είναι σε καλό δρόμο. Κρατήστε άμυνες. Αφιερώστε χρόνο στην ψυχαγωγία και την κοινωνική σας ζωή, ώστε να γεμίζετε ανά τακτά διαστήματα τις μπαταρίες σας. Η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη και στη δική σας περίπτωση, σας έχει καταπιεί. Επικοινωνήστε με φίλους που έχετε να δείτε καιρό, ή κάντε μία έξοδο με το ταίρι σας.

ΖΥΓΟΣ

Η βελτίωση των οικονομικών σας, σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε ορισμένες αλλαγές που έχουν να κάνουν με το σπίτι. Μπορεί να κάνετε μία μετακόμιση, ή να αλλάξετε τη διακόσμηση του χώρου σας. Η Σελήνη στον Ταύρο σε αρμονικές όψεις με τον Ερμή αλλά και τον Κρόνο, φέρνει ευχάριστες εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα και σταθεροποιεί τα οικονομικά σας. Σχέσεις με αδέλφια ή περνούν κάποια κρίση, ή υπάρχει κάτι σας προκαλεί ανησυχία. Ενδεχομένως να έχει σχέση με θέματα υγείας. Γενικά πρέπει να αποφύγετε τις υπερβολές με την έκφραση των αισθημάτων σας, ώστε να μην προκαλέσετε έστω και άθελα σας περισσότερη συναισθηματική φόρτιση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οικονομικές απώλειες μέσω μίας επένδυσης ή μιας σημαντικής αγοράς η οποία δε σας ικανοποιεί, ρίχνουν πίσω τις υποθέσεις σας και καλό είναι να μη προσπαθήσετε να πάρετε τη ρεβάνς, γιατί δεν θα σας βγει σε καλό. Ασχοληθείτε με τις επαγγελματικές σας υποθέσεις και μην κάνετε σπασμωδικές ενέργειες που θα σας κοστίσουν χρόνο και χρήμα. Η ερωτική σας ζωή παρουσιάζει αρκετό ενδιαφέρον καθώς ξεκινά ένα ερωτικό ειδύλλιο με άτομο από το χώρο της εργασίας ή των σπουδών και θα δείτε με άλλο μάτι την προοπτική μιας σοβαρής σχέσης, οι ορκισμένοι εργένηδες. Ιδανική μέρα για να τονώσετε το γάμο σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μέσα από την εργασία σας θα αυξηθούν τα έσοδα σας και θα τακτοποιήσετε αρκετές εκκρεμότητες, όμως, πρέπει να εξοικονομήσετε χρήματα και για τις προσωπικές σας επιθυμίες, ώστε να έχει και νόημα ο αγώνας που κάνετε. Η μέρα ευνοεί τις αγορές για τον εαυτό σας και το σπίτι, ενώ είναι μια πολύ καλή στιγμή για να ασχοληθείτε με τη βελτίωση της εμφάνισής σας. Η έλλειψη εμπιστοσύνης προς τους άλλους, έχει ως αποτέλεσμα να χάνονται κάποιες καλές ευκαιρίες όσον αφορά την ερωτική σας ζωή. Μην αφήνετε το παρελθόν να στοιχειώνει τις σχέσεις σας και φανείτε πρόθυμοι να σας πλησιάσουν κάποια αξιόλογα άτομα που δείχνουν το ενδιαφέρον τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Βάλτε σε τάξη από νωρίς τις υποχρεώσεις σας και μην ξεκινάτε κάτι αν δεν είστε σίγουροι για τις αποφάσεις σας. Το τελευταίο διάστημα έχετε μια τάση να πετάγεστε από το ένα θέμα στο άλλο και τελικά όχι μόνο δεν ολοκληρώνετε τίποτα, αλλά γίνονται και διάφορες αστοχίες που σας πηγαίνουν πίσω εξαντλώντας άσκοπα τις δυνάμεις σας. Τα οικονομικά σας σταθεροποιούνται. Ενδεχομένως να πιστεύετε πως σας προσπερνούν τα γεγονότα και ο χρόνος, με αποτέλεσμα να είστε σε μια χαοτική κατάσταση, όπου κανείς δεν μπορεί να σας βοηθήσει εκτός από εσάς τους ίδιους. Δώστε έμφαση στην επικοινωνία με φιλικά σας πρόσωπα, ώστε να ξεπεράσετε συναισθηματικά κενά που σας μπλοκάρουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η βιασύνη και η ανυπομονησία σας θα είναι χαρακτηριστικές, προσέξτε όμως καθώς είναι πιθανό να δημιουργήσετε μόνοι σας εμπόδια και καθυστερήσεις αν σας κατακυριεύσει ο πανικός. Άρης και Αφροδίτη είναι σε δυσαρμονικές όψεις και θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή στον χειρισμό εργαλείων και στην οδήγηση καθώς υπάρχει κίνδυνος ατυχημάτων. Αν είναι στα άμεσα σχέδια σας ένα ταξίδι στο εξωτερικό, ξεκινήστε από τώρα να το οργανώνετε, ώστε να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήμα. Ρίξτε μια ματιά στο διαδίκτυο για διάφορες προσφορές σε προορισμούς που σας ενδιαφέρουν και σίγουρα θα πετύχετε κάτι στα μέτρα σας.

ΙΧΘΥΣ

Έχετε ένα καλό προαίσθημα σχετικά με τη δουλειά σας και είναι κάτι που σας γεμίζει με αποφασιστικότητα για να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδια σας. Η συνεχής επαφή σας με κόσμο μόνο καλό μπορεί να κάνει στα επαγγελματικά σας και δεν είστε δατεθειμένοι να χάνετε ούτε στιγμή με δευτερεύουσες υποθέσεις. Ιδιαίτερη προσοχή στις αγορές που θα κάνετε. Μια έντονη διάθεση να εκφράσετε τα συναισθήματά σας θα σας φέρει πιο κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η μέρα ενδείκνυται για επικοινωνία και προβλέπονται όμορφες στιγμές οικογενειακής θαλπωρής. Οι ελεύθεροι προσέξτε, ώστε να αποφύγετε τις απογοητεύσεις.

ΜΑΡΙΒΙΚΥ ΚΑΛΛΕΡΓΗ 

Πηγή: www.lifo.gr