Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις Λένορμαν 26/2 έως 4/3/2018

Κριός 21 Μαρτίου - 20 Απριλίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Αλεπού
Σε σχέση
Η εβδομάδα αυτή κρύβει μπερδεμένα λόγια, μια ασυνεννοησία με το ταίρι σου και μια ένταση, την οποία μπορείς να αποφύγεις, αν λειτουργήσεις με ήρεμο τρόπο ώστε να την κουβέντα εκεί που θέλεις προκειμένου να μην θίξεις τα θέματα που καίνε με άγριο και εκρηκτικό τρόπο. Μπορεί κάτι που θα σου πει το ταίρι σου να σε δυσαρεστήσει, ή, εσύ να πεις κάτι που θα φέρει προβληματισμό, αλλά επειδή δε θα θες να χαλάσει το καλό κλίμα, γι’αυτό συμπεριφέρσου σαν να μην έγινε τίποτα. Θα αποφύγεις τώρα να πάρεις αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σας, καθώς δεν είναι το κατάλληλο διάστημα καθώς μπορεί να υπάρξουν αρκετές διαφωνίες στον τρόπο που θέλει ο καθένας να αντιμετωπίσει ένα ζήτημα.

Χωρίς σχέση
Αρκετά ευνοϊκή για τις αισθηματικές σου υποθέσεις προμηνύεται αυτή η εβδομάδα. Διακατέχεσαι από μια έντονη διάθεση να επικοινωνήσεις, να φλερτάρεις και να συναντήσεις φίλους, αλλά και να ανανεώσεις το κύκλο των γνωριμιών σου. Στο δρόμο σου ίσως συναντήσεις ένα άτομο που θα σε προσελκύσει το άνετο στυλ του, το χιούμορ του και η γοητευτική προσωπικότητά του. Αν θες να καταλήξει κάπου όλο αυτό, φρόντισε να μην αναλωθείς σε συζητήσεις περί ανέμων και υδάτων, αλλά σε κάτι πιο προσωπικό. Παράλληλη Σχέση… Νέα γνωριμία; Συμβίωση. Χωρισμός ή συναισθηματική ανασφάλεια… η Λένορμαν θα σε συμβουλέψει σωστά! Κάλεσε στο 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.


Ταύρος 21 Απριλίου - 20 Μαΐου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Ιππέας
Σε σχέση
Αυτή είναι μια εβδομάδα σημαντικών αποφάσεων στο δεσμό σου και αλλαγών. Διαμορφώνεται το κατάλληλο έδαφος για να κάνεις ένα λαμπρό νέο ξεκίνημα με το άλλο σου μισό, να προσπεράσετε εμπόδια, να αφήσετε πίσω σας όλα αυτά που κλόνισαν τη σχέση σας και να κοιτάξετε μπροστά. Τελευταίως μπορεί να έχεις αισθανθεί πως δεν υπήρχε κοινό σημείο αναφοράς με το άλλο σου μισό, γι αυτό και δε θα διστάσεις να μιλήσεις ανοιχτά μαζί του. Η σχέση σου επανακαθορίζεται και δεν αποκλείεται να παρθούν αποφάσεις που θα σφραγίσουν το μέλλον σας, είτε αυτό σημαίνει να συγκατοικήσετε ή ακόμα και να επισημοποιήσετε τη σχέση σας.

Χωρίς σχέση
Αποφασίζεις να δεσμευτείς και να προχωρήσεις μπροστά τη ζωή σου. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να υποδεχτείς μια ολοκαίνουργια αγάπη στη ζωή σου. Επίσης, υπάρχειπερίπτωση να αποφασίσεις να επανασυνδεθείς ξανά με κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν υπό κάποιες νέες και πιο σταθερές προοπτικές εξέλιξης. Το μόνο σίγουρο πάντως είναι πως τα ερωτικά σου θέματα θα έχουν θετική κινητικότητα αυτή την εβδομάδα. Παράλληλη Σχέση… Νέα γνωριμία; Συμβίωση. Χωρισμός ή συναισθηματική ανασφάλεια… η Λένορμαν θα σε συμβουλέψει σωστά! Κάλεσε στο 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.


Δίδυμος 21 Μαΐου - 21 Ιουνίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Ράβδος
Σε σχέση
Το ερωτικό στοιχείο στη σχέση σου θα πάρει μια ξαφνική και ανοδική πορεία αυτή την εβδομάδα, το ίδιο όμως και οι απαιτήσεις σου. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν σκαμπανεβάσματα με το άλλο σου μισό, που κατά κάποιο τρόπο καθρεφτίζουν τις εσωτερικές σου ανησυχίες αλλά και μια αβεβαιότητα για τα θέλω σου και για το που οδεύει το θέμα μεταξύ σας. Μπορεί να έχεις μια συμπεριφορά πολύ διεκδικητική, παθιασμένη και αποφασιστική και από την άλλη να σου βγαίνει μια δύσπιστη, εριστική και αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά, που μπερδεύει το ταίρι σου. Δύσκολα θα μπορέσεις να κρατήσεις μέσα σου πράγματα, ειδικά αν το έτερο ήμισυ σου κάνει ή λέει πράγματα που αισθάνεσαι πως σεαδικούν.

Χωρίς σχέση
Αυτή την εβδομάδα ξεφεύγεις από τις παγιωμένες συμπεριφορές και τις επιταγές της λογικής σου, αφήνοντας το πάθος να κυριαρχήσει στη ζωή σου. Οι παράτολμες κινήσεις θα κυριαρχήσουν στα ερωτικά σου θέματα και δεν θα φοβηθείς να τραβήξεις στα άκρα μια κατάσταση, για να πάρεις αυτό που θες. Δημιουργείς δυνατές εντυπώσεις, ελκύεις σαν μαγνήτης το αντίθετο φύλο και τα παίζεις όλα για όλα. Αν σου αρέσει κάποιο άτομο, ψάχνεις τρόπους για να πας πιο κοντά του και να το κερδίσεις, βαρέθηκες να περιμένεις για αυτό επιλέγεις να αναλάβεις πρωτοβουλίες. Από την άλλη, τώρα μπορεί να γνωρίσεις ένα νέο πρόσωπο που θα ανάψει για τα καλά το πάθος στη ζωή σου. Μπορεί η γνωριμία να γίνει μέσα από κάποια σύγκρουση ή διαφωνία, όμως θα εξελιχθεί σε κάτι εξαιρετικά δυνατό στο μέλλον. Παράλληλη Σχέση… Νέα γνωριμία; Συμβίωση. Χωρισμός ή συναισθηματική ανασφάλεια… η Λένορμαν θα σε συμβουλέψει σωστά! Κάλεσε στο 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.


Καρκίνος 22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Πύργος
Σε σχέση
Αντιμετωπίζεις ένα συναισθηματικό χάσμα που καλείσαι να γεφυρώσεις. Φταίει το ταίρι σου ή μήπως εσύ; Συνειδητοποιείς πως ο φόβος μήπως χάσεις το άλλο σου μισό, αλλά και κάποιες αρνητικές εμπειρίες του παρελθόντος, σε έκαναν να αισθανθείς μοναξιά, απόρριψη και εγκατάλειψη και σε έχουν οδηγήσει σε αμυντικές συμπεριφορές που σαφώς δεν συντελούν στο να έρθετε πιο κοντά και να εμβαθύνετε το συναισθηματικό σας δέσιμο. Από την άλλη ίσως η καθημερινότητά σας έχει γίνει αρκετά μονότονη και χρειάζεται να κάνεις κάτι για να τονώσεις το δεσμό σου και να επαναφέρεις τον ενθουσιασμό.

Χωρίς σχέση
Ενώ κατά καιρούς εμφανίζονται διάφορες ευκαιρίες για να ξεκινήσεις μια νέα σχέση, παρουσιάζεις αρκετά αυστηρή συμπεριφορά απέναντι στους άλλους, πράγμα που τους απομακρύνει. Ίσως είσαι σε φάση άμυνας, γιατί στο παρελθόν πληγώθηκες ή ένιωσες απόρριψη, όμως χρειάζεται να μαλακώσεις γιατί στο τέλος πάλι στο μηδέν θα μείνεις. Μπορεί να έχεις θέσει τον πήχη τόσο ψηλά και να βρίσκεις πάντα ελαττώματα για να μην προχωρήσεις, ενώ στην ουσία αυτό που συμβαίνει είναι ότι φοβάσαι να ανοιχτείς σε μια νέα κατάσταση. Αναθεώρησε την στάση σου και μην βιάζεσαι να κρίνεις μια κατάσταση, ανοίξου σε κάτι νέο, δοκίμασε το και μην φοβάσαι να επενδύσεις. Παράλληλη Σχέση… Νέα γνωριμία; Συμβίωση. Χωρισμός ή συναισθηματική ανασφάλεια… η Λένορμαν θα σε συμβουλέψει σωστά! Κάλεσε στο 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.


Λέων 23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Πουλιά
Σε σχέση
Αν αντιμετώπισες προβλήματα στην επικοινωνία με το ταίρι σου και υπήρξαν διαφωνίες, μην ανησυχείς, αυτή την εβδομάδα θα μπορέσετε να βγείτε κοινό έδαφος και να βελτιώσετε τον τρόπο που επικοινωνείτε ο ένας με τον άλλο. Θα μπορέσετε να συμφωνήσετε σε όλα όσα διαφωνήσατε και θα αφήσετε πίσω την κακή συνεννόηση. Δεν αποκλείεται να κανονίσετε κάποιο κοντινό ταξίδι ή μια μονοήμερη απόδραση για να ξεκουραστείτε και να απολαύσετε τον έρωτα σας. Μην κρατάς μέσα σου πράγματα, μίλα για αυτά που σκέφτεσαι και αισθάνεσαι .

Χωρίς σχέση
Η κοινωνική σου ζωή θα αναζωογονηθεί μέσα από διάφορες διαδρομές, εξόδους και συναντήσεις. Έχεις μια πιο εξωστρεφή και επικοινωνιακή συμπεριφορά με θετικό αντίκτυπο στις επαφές σου. Νέα φλερτ θα παρουσιαστούν κι εσύ θα δείξεις να το απολαμβάνεις απανωτά ραντεβού. Εάν ήδη βγαίνεις με κάποιο άτομο, το ευχάριστο της υπόθεσης είναι πως θα ανταλλάξετε πολλές κουβέντες για τα αισθήματα σας και αυτό θα σε χαροποιήσει πολύ ή μπορεί να ξεκινήσεις να βγαίνεις με κάποιο πρόσωπο που θα έχεις πολλά κοινά ενδιαφέροντα και τέλεια επικοινωνία. Παράλληλη Σχέση… Νέα γνωριμία; Συμβίωση. Χωρισμός ή συναισθηματική ανασφάλεια… η Λένορμαν θα σε συμβουλέψει σωστά! Κάλεσε στο 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.


Παρθένος 23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Φέρετρο
Σε σχέση
Καλείσαι να κάνεις ριζικές αλλαγές στο δεσμό σου και να εντοπίσεις ποια είναι αυτή η αλλαγή που θα κάνει την διαφορά. Κάτι πρέπει να κατεδαφιστεί και να ξαναχτιστεί από την αρχή. Προσπάθησε να καταγράψεις όλες τις συνήθειες σου και τις άμυνες σου που σαμποτάρουν την ευτυχία στο δεσμό σου. Ενώ μπορεί να είσαι σε σχέση, ίσως αισθάνεσαι μοναξιά και πως το ταίρι σου δε σε καταλαβαίνει ή πολλά έχουν μπει ανάμεσα σας. Όλα αυτά σε έχουν ρίξει ψυχολογικά όμως πρέπει να βρεις την δύναμη να τα αντιμετωπίσεις και να κάνεις σημαντικά ξεκαθαρίσματα.

Χωρίς σχέση
Αυτή η εβδομάδα βολιδοσκοπείς τα κίνητρα και τις επιθυμίες σχετικά με την αισθηματική σου ζωή. Αντιλαμβάνεσαι πόσο αναγκαίο είναι να κλείσεις κεφάλαια του παρελθόντος και να μην εναποθέτεις πλέον τις ελπίδες σου σε καταστάσεις που πλέον δεν έχουν τίποτα να σου δώσουν. Ίσως απογοητεύτηκες από μια νέα γνωριμία που δεν προχώρησε ή μια σχέση που έληξε άδοξα. Όμως να θυμάσαι κάθε τέλος φέρνει μια νέα αρχή. Μην φοβάσαι τις αλλαγές λοιπόν και άνοιξε χώρο στη ζωή σου για να υποδεχθείς κάτι καινούργιο στη ζωή σου. Παράλληλη Σχέση… Νέα γνωριμία; Συμβίωση. Χωρισμός ή συναισθηματική ανασφάλεια… η Λένορμαν θα σε συμβουλέψει σωστά! Κάλεσε στο 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.


Ζυγός 23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Δέντρο
Σε σχέση
Αυτή την εβδομάδα καλείσαι να αναθεωρήσεις τα πιστεύω σου γύρω από τη σχέση σου και την επικοινωνία με το ταίρι σου. Ο εγωισμός και η αδιαλλαξία στις συζητήσεις δεν βοηθάει καθόλου και θα πρέπει να βρεις τρόπους να βελτιώσεις τον τρόπο που επικοινωνείς με το αγαπημένο σου πρόσωπο, αλλά και να ξεκαθαρίσεις στο μυαλό σου κάποιες παρανοήσεις. Είναι σημαντικό να βουτήξεις στο βάθος των πραγμάτων και να βρεις τα πραγματικά αίτια που ευθύνονται για την δυσαρέσκεια και τις εκρήξεις θυμού σου. Αν τα κάνεις όλα αυτά, θα δεις μεγάλες αλλαγές στην επαφή σου με το άλλο σου μισό. Απέφυγε να επιρρίψεις ευθύνες προτού εσύ αναλογιστείς το μερίδιο της ευθύνης σου.

Χωρίς σχέση
Κολυμπάς στα βαθιά νερά της ψυχής σου και εντοπίζεις τι είναι αυτό που εμποδίζει την καρδιά σου να εμπιστευτεί και να ανοιχτεί στον έρωτα. Μπορεί να αναλογιστείς τους λόγους που δεν προχώρησε μια παρελθοντική σου σχέση ή γιατί γενικά δεν μπορείς να κάνεις μια σχέση. Οι συνειδητοποιήσεις που θα έχεις αυτή την εβδομάδα θα σε οδηγήσουν σε μεγάλες παραδοχές που θα ανοίξουν το δρόμο για την ερωτική ευτυχία και ικανοποίηση. Τέλος, είναι πολύ πιθανό να αποδεχτείς το ενδιαφέρον σου για κάποιο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και τόσο καιρό καταπίεζες τον εαυτό σου. Κάνεις ένα βαθύ εσωτερικό ψάξιμο που θα ξεμπλοκάρει τα ερωτικά σου. Παράλληλη Σχέση… Νέα γνωριμία; Συμβίωση. Χωρισμός ή συναισθηματική ανασφάλεια… η Λένορμαν θα σε συμβουλέψει σωστά! Κάλεσε στο 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.


Σκορπιός 23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Σκύλος
Σε σχέση
Μια εξαιρετική περίοδος όπου η σχέση σου με το άλλο σου μισό θα αναθερμανθεί και θα βγάλει στην επιφάνεια τα δυνατά σημεία της. Αναπτύσσεται μια καλύτερη επικοινωνία με το άλλο σου μισό, παράλληλα αυτή η εβδομάδα δίνει γόνιμο έδαφος για να αισθανθείς την συντροφικότητα, την αρμονία και την ισοτιμία στη σχέση σου. Θα επιδοθείτε σε ευχάριστες δραστηριότητες που θα σας φέρουν πιο κοντά και θα εστιάσετε σε όσα σας ενώνουν, απολαμβάνοντας όμορφες στιγμές παρέα ως φίλοι αλλά και εραστές.

Χωρίς σχέση
Η κοινωνική ζωή σου θα είναι έντονη αυτή την εβδομάδα, ενώ στις παρέες σου και στις φιλικές συναναστροφές σου, ίσως αναπτυχθούν ερωτικοί πόθοι που θα προσπερνούν τη λογική και θα χαρακτηρίζονται από μια ενστικτώδη ένταση. Δεν αποκλείεται να δεις με ερωτικό μάτι μια φιλία ή να αλλάξεις γνώμη για ένα πρόσωπο που είχες γνωρίσει παλιότερα σε φιλικό κύκλο. Αν σε ενδιαφέρει ήδη κάποιο πρόσωπο, μπορεί ένα φιλικό άτομο να σε βοηθήσει να το πλησιάσεις και να γνωριστείτε περισσότερο. Παράλληλη Σχέση… Νέα γνωριμία; Συμβίωση. Χωρισμός ή συναισθηματική ανασφάλεια… η Λένορμαν θα σε συμβουλέψει σωστά! Κάλεσε στο 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760.


Τοξότης 22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Κλειδί
Σε σχέση
Θα υπάρξει μεταμόρφωση στο δεσμό σου και θα έχεις ευκαιρίες για να αποκαταστήσεις την συναισθηματική σου ασφάλεια, να ξεκαθαρίσεις θέματα που προκάλεσαν εντάσεις με το αγαπημένο σου πρόσωπο και να βελτιώσεις την επικοινωνία σας. Τρυφερές στιγμές μεταξύ σας του και ευτυχή γεγονότα που επαναφέρουν το χαμόγελο στα χείλη σου, είναι μια σημαντική εβδομάδα γιατί η εμπιστοσύνη εδραιώνεται ξανά, εστιάζεις στα θετικά της σχέσης σου και δεν αφήνεις εξωτερικούς παράγοντες να σε αποπροσανατολίσουν.

Χωρίς σχέση
Με αισιοδοξία και δυναμισμό ξεκινάς την εβδομάδα σου και ετοιμάζεσαι να μπεις ξανά στο ερωτικό παιχνίδι δυναμικά. Η αισθηματική σου ζωή θα αναθερμανθεί με νέες γνωριμίες, φλερτ και συναρπαστικές ερωτικές εξελίξεις. Ο ερωτισμός σου θα είναι έντονος και το ερωτικό παιχνίδι θα απογειώσει την καθημερινότητα σου. Ίσως πάρεις την απόφαση να μπεις σε μια πολλά υποσχόμενη δέσμευση που θα ανατρέψει τα δεδομένα της ζωής σου και θα σε οδηγήσει σε εξελίξεις που είναι πέρα από τις προσδοκίες σου.


Αιγόκερως 22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Άστρα
Σε σχέση
Αυτή την εβδομάδα εξισορροπείς τις αντιθέσεις με το άλλο σου μισό, βρίσκεις έξυπνες λύσεις σε προβλήματα και ανανεώνεις το δεσμό σου. Η ερωτική σου ζωή γίνεται πιο ρομαντική και με περισσότερες ευχάριστες εκπλήξεις που θα επαναφέρουν τη καλή σου διάθεση και θα δημιουργήσουν ένα θετικό κλίμα μεταξύ σας! Θα περάσεις όμορφα με το άλλο σου μισό, κάνοντας μαζί διάφορα ευχάριστα πράγματα ή απλώς διασκεδάζοντας περισσότερο. Αντιμετωπίζεις τα πράγματα με πιο αισιόδοξο τρόπο και εστιάζεις στην θετική πλευρά του αγαπημένου σου προσώπου, που θα έχει ως αποτέλεσμα την ενδυνάμωση της σχέσης σου.

Χωρίς σχέση
Οι πιθανότητες να ερωτευτείς αυτή την εβδομάδα είναι μεγάλες.Οι ενέργειες των ημερών αυτών θα ευνοήσουν την αισθηματική σου ζωή και θα ζήσεις συναρπαστικές εμπειρίες, να απολαύσεις τις χαρές του έρωτα που θα σε ανανεώσουν σωματικά και ψυχικά. Νέες γνωριμίες, φλερτ και διασκεδάσεις φέρνουν νέο αέρα στην καθημερινότητα σου, ενώ δεν είναι καθόλου απίθανο σε κάποια έξοδο που θα κάνεις να προκύψει ένα νέο ρομαντικό ειδύλλιο που θα σε συναρπάσει. Ζήσε το όσο μπορείς, γιατί είναι απίθανο να διαρκέσει πολύ. 


Υδροχόος 20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Γράμμα
Σε σχέση
Αυτή την εβδομάδα πρέπει να προσέξεις πολύ τα όσα λες και το τρόπο που τα λες, γιατί μπορεί να δημιουργηθούν μπερδέματα. Ένα σχόλιο που μπορεί να μεταφραστεί λάθος από το ταίρι σου ή να του περάσεις άθελα σου λάθος μηνύματα για τις προθέσεις σου και του ανάψεις αμφιβολίες. Επίσης πρέπει να προσέξεις σε ποιους εκμυστηρεύεσαι τα αισθηματικά σου, κάποιοι καλοθελητές ίσως είναι η αιτία για να παρεξηγηθείς με το άλλο σου μισό. Κατά τα άλλα θα είναι μια καλή εβδομάδα για τα αισθηματικά σου και θα σου δώσει την δυνατότητα να αλλάξεις τα κακώς κείμενα στην επικοινωνία σου με το άλλο σου μισό, με λίγη προσπάθεια και επιμονή από πλευράς σου.

Χωρίς σχέση
Γενικότερα θα υπάρξει μεγάλη κινητικότητα σε νέες γνωριμίες μέσω διαδικτύου ή μπορεί να εξελιχθεί μια γνωριμία που ξεκίνησε από κάποια περίεργη επικοινωνία. Από την άλλη, δεν αποκλείεται κάποιο πρόσωπο από τα παλιά ή να σου στείλει μήνυμα ή να αρχίσετε να μιλάτε σε κάποιο κοινωνικό δίκτυο. Εσύ θα απολαύσεις όλο αυτό το επικοινωνιακό παιχνίδι, αλλά φρόντισε να μην μπλέξεις τα πράγματα και να προσέχεις τι λες για να μην σου γυρίσουν μπούμερανγκ τα λόγια σου αργότερα. 

Ιχθύες 19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Καρδιά
Σε σχέση
Υπάρχει το κατάλληλο έδαφος αυτή την εβδομάδα για να βελτιώσεις, να αποκαταστήσεις ή να ξαναζεστάνεις την σχέση σου ειδικά εάν ταλαιπωρήθηκε αρκετά. Βιώνεις εντονότερα την συντροφικότητα και τον έρωτα, το κλίμα θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστο και διακατέχεστε και οι δύο από μια πολύ ερωτική διάθεση που σας οδηγεί σε ευχάριστες στιγμές και ενδυναμώνει τα συναισθήματά σας. Δεν θα έχεις καμία αμφιβολία για το τι αισθάνεται το ταίρι σου και αυτό θα σε ωθήσει να αφεθείς περισσότερο στη σχέση αυτή και να κάνετε μακροπρόθεσμα σχέδια για το μέλλον σας.

Χωρίς σχέση
Η αυξημένη ερωτική σου διάθεση, η γοητεία που εκπέμπεις και η κοινωνικότητά σου συμβάλλουν θετικά σε νέες γνωριμίες και σε προσεγγίσεις από ευχάριστα και ενδιαφέροντα άτομα. Αυτή την εβδομάδα θα βρεθείς να διασκεδάζεις, να φλερτάρεις και ζεις έντονες ερωτικές στιγμές. Νιώθεις την αγάπη, τη συμπάθεια και το θαυμασμό από το περιβάλλον σου, εμπλουτίζεις τη λίστα των προσώπων που θέλουν να σε γνωρίσουν περισσότερο και νιώθεις όλα να πηγαίνουν προς το καλύτερο.