ΚΡΙΟΣ Σημαντκή μέρα η σημερινή καθώς δέχεστε τη θετική επίδραση του τριγώνου Σελήνης, Ερμή, Αφροδίτης και Δία, ο οποίος με τη σειρά του σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα, οπότε προβλέπονται αξιοσημείωτες εξελίξεις στον τομέα της καριέρας, που θα συμβάλλουν και στην επίλυση ενός περιουσιακού θέματος. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας. Η επαφή με ένα πρόσωπο από το εξωτερικό δίνει νόημα την καθημερινότητα σας και πάνω που αρχίζετε να νιώθετε γοητευμένοι, χάνεται η επαφή και μένετε με ένα τεράστιο ερωτηματικό. Ενδεχομένως να διστάζετε να εκφράσετε το ενδιαφέρον σας, κάτι που σας προκαλεί οργή με τον εαυτό σας.

ΤΑΥΡΟΣ Η εβδομάδα ξεκινά πολύ θετικά εξαιτίας των αρμονικών όψεων της Σελήνης με Ερμή, Αφροδίτη και Δία, που σημαίνει πως μέσα από ένα ταξίδι και τις επαφές που θα κάνετε, θα προκύψει μια πολύ καλή συνεργασία. Η επιβράβευση σας θα είναι οικονομική και ηθική καθώς είναι εμφανή τα σημάδια βελτίωσης της ζωής σας, ενώ αυξάνεται και η αναγνωρισιμότητα σας. Ιδιαίτερη προσοχή εσείς του πρώτου και τρίτου δεκαημέρου καθώς δέχεστε την επίδραση των δυσαρμονικών όψεων του Άρη με τον Ερμή και την Αφροδίτη. Προβλέπονται εντάσεις με αδέλφια, γείτονες, κλπ. Για τους υπόλοιπους, προβλέπονται εντάσεις και ασυνεννοησία στον ερωτικό τομέα.

ΔΙΔΥΜΟΣ Για εσάς το τρίγωνο Σελήνης, Ερμή, Αφροδίτης και Δία θα επηρεάσει θετικά τον οικονομικό και επαγγελματικό τομέα και οι εξελίξεις θα είναι πέρα των προσδοκιών σας. Η τύχη είναι με το μέρος σας σήμερα και δεν πρέπει να χάνετε ούτε λεπτό με υποθέσεις που δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντα σας. Θέματα καριέρας μπαίνουν σε μία σειρά και αισθάνεστε σιγουριά. Στον τομέα σχέσης/γάμου υπάρχει αυτό το τετράγωνο του Άρη με τον Ερμή και την Αφροδίτη που δυσχεραίνει την επικοινωνία με το ταίρι σας, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται εντάσεις. Εσείς που είστε από τη φύση σας ευέλικτοι και διαλλακτικοί, βάλτε νερό στο κρασί σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Σήμερα έχετε όλες τις συνθήκες με το μέρος σας για να κερδίσετε τις εντυπώσεις και να κλείσετε μία καινούρια συμφωνία που θα αποβεί πολύ κερδοφόρα. Η Σελήνη σε αρμονικές όψεις με Ερμή, Αφροδίτη και Δία, ο οποίος με τη σειρά του σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα, φέρνει σημαντικές εξελίξεις στον τομέα της καριέρας. Ταξίδια και μετακινήσεις ευνοούνται. Η ερωτική σας ζωή θα μπορούσε να είναι τέλεια, αρκεί να ξεπερνούσατε τις ανασφάλειες σας. Ενδεχομένως να σας κόβει τα φτερά το οικονομικό, όμως δεν είναι λόγος να μονάσετε. Τώρα που βελτιώνεται η κατάσταση, δώσε έμφαση στην προσωπική σας ζωή και δεν θα χάσετε.

ΛΕΩΝ Εξίσου σημαντική μέρα είναι και για εσάς η σημερινή καθώς όλη η θετική επίδραση της Σελήνης με Ήλιο, Ερμή, Αφροδίτη και Δία πέφτει στον επαγγελματικό και οικογενειακό τομέα και είστε γεμάτοι ενθουσιασμό με τις εξελίξεις. Όμως, επειδή το πρόγραμμα σας είναι ήδη φορτωμένο, φροντίστε να ασχοληθείτε με τις τρέχουσες υποθέσεις και μην αναλαμβάνετε άλλες. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο, αντιμετωπίζετε προβλήματα στην ερωτική σας ζωή εξαιτίας της αδυναμίας σας να διαχειριστείτε τη ζήλια σας, με αποτέλεσμα να μη προχωρούν σχέσεις που θα μπορούσαν να εξελιχθούν ομαλά. Οι υπόλοιποι, απολαμβάνετε την αρμονία στη σχέση σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Πολλές οι μετακινήσεις σας για επαγγελματικούς σκοπούς και καθώς δέχεστε τη θετική επίδραση της Σελήνης με Ερμή, Αφροδίτη και Δία, κάτι καλό πρόκειται να προκύψει, που θα έχει να κάνει με μία καινούρια συνεργασία. Η μέρα ευνοεί τις επαφές με άτομα που μπορούν να σας δώσουν ώθηση και το μόνο που χρειάζεστε είναι, η θετική σας διάθεση. Στον οικογενειακό τομέα υπάρχουν εντάσεις καθώς σας απασχολούν θέματα παιδιών, δεν είναι όμως λύση το να προσπαθείτε να διαμορφώσετε γνώμες μέσω των πιέσεων που ασκείτε. Μπορεί να μη συμφωνείτε με ορισμένα πράγματα, αλλά το να θέτετε βέτο στους άλλους,είναι ό,τι χειρότερο.

ΖΥΓΟΣ Οι Ζυγοί με τόσο πολλές θετικές επιρροές που δέχεται ο τομέας της καριέρας και των οικονομικών, μόνο ευχάριστες εξελίξεις μπορείτε να περιμένετε. Η Σελήνη στον Καρκίνο σε τρίγωνο με Ερμή, Αφροδίτη και Δία φέρνει τύχη και κέρδη και είναι ιδανική στιγμή για να κάνετε μία επένδυση. Ιδιαίτερη προσοχή στις συναλλαγές σας. Μη μιλάτε στο κινητό ενώ συναλλάσσεστε. Ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα υγείας. Το τελευταίο διάστημα έχετε επιδοθεί σε έναν καθημερινό αγώνα που σας εξαντλεί, κάτι που έχει ως συνέπεια να έχετε χάσει εντελώς τη διάθεση σας για κοινωνικές επαφές. Σήμερα δώστε έμφαση στην φυσική και ψυχική σας ευεξία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Τα αποτελέσματα προηγούμενων προσπαθειών είναι πέρα τω προσδοκιών σας και είστε γεμάτοι ενθουσιασμό. Πολλά τα έξοδα για τις μετακινήσεις σας, αποδίδουν όμως καρπούς οι επαφές που κάνετε. Θέματα σπουδών, ταξίδια, επαφές με το εξωτερικό ευνοούνται καθώς και νομικά ζητήματα. Ο Δίας στο ζώδιο σας φέρνει τύχη και ευημερία. Τον ερωτικό τομέα δεν λείπουν οι εντάσεις και είναι θέμα χρόνο να διαλυθεί μια πρόσφατη σχέση που ξεκίνησε με πολύ θετικούς οιωνούς. Ενδεχομένως να μη μπορείτε να συντονιστείτε ερωτικά με το ταίρι σας και να είστε απογοητευμένοι. Πάτε με τη ροή και μην πιέζετε καταστάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ Οι Τοξότες διανύετε μια πολύ θετική φάση καθώς βλέπετε σημαντική αύξηση του εισοδήματος σας, ενώ συνεχώς προκύπτουν και νέες εξελίξεις στον τομέα της καριέρας, με αποτέλεσμα να είστε πιο ήρεμοι από κάθε άλλη στιγμή τουλάχιστον των τελευταίων μηνών. Δίας, Σελήνη και Αφροδίτη σε τρίγωνο φέρνουν τύχη και ευκολίες. Αξιοποιήστε τη μέρα. Το πάθος και η κτητικότητα σας, θα προκαλέσουν εντάσεις στον ερωτικό τομέα. Ο Άρης στο ζώδιο σας σε δυσαρμονικές όψεις με τη Σελήνη κάνει τα πάθη ανεξέλεγκτα και μπορεί να βλέπετε διογκωμένα τα γεγονότα, ενώ σας πιάνουν και κάτι ανασφάλειες που θολώνουν εντελώς το μυαλό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Πολύ ευχάριστα ξεκινά η νέα εβδομάδα εξαιτίας των ευνοϊκών όψεων της Σελήνης με με Ερμή, Αφροδίτη και Δία και μπορεί να ανοίξουν πιο εύκολα πόρτες που θα χτυπήσετε, ή να λάβετε ορισμένα χρήματα που σας οφείλουν. Πρόσωπα από το παρελθόν εμφανίζονται στο δρόμο σας και θα βρεθείτε σε μέρη που θα σας προκαλέσουν όμορφες αναμνήσεις και συναισθήματα. Δεν ακούτε όταν σας συμβουλεύουν, ενώ είναι φως – φανάρι πως οι επιλογές σας είναι λανθασμένες και στο τέλος δεν έχετε τα μούτρα να αναγνωρίσετε τα λάθη σας, με αποτέλεσμα να αποξενώνεστε από οικεία σας πρόσωπα. Προκειμένου να σας «φάει» η μοναξιά, πείτε ότι σφάλατε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Η Σελήνη σχηματίζει θετικές όψεις με ένα σωρό πλανήτες, οπότε και κάποιες δυσκολίες αν βρεθούν στο δρόμο σας, θα ξεπεραστούν εξαιτίας της υποστηρικτικής της δράσης. Η μέρα απαιτεί σύνεση και υπευθυνότητα και θα πρέπει να αναζητήσετε τρόπους αύξησης των κερδών σας, μέσω της μείωσης των εξόδων στη δουλειά σας. Αγοράστε ένα λαχείο. Μην δυσκολεύετε ακόμα περισσότερο τη θέση σας αρνούμενοι να αναγνωρίσετε τα λάθη σας. Κάτι που μπορεί να εκνευρίζει αφάνταστα το ταίρι σας, είναι η άρνηση σας να αναλάβετε το μέρος των ευθυνών που σας αντιστοιχούν. Κάντε το, για να τελειώσουν τα βάσανα σας.

ΙΧΘΥΣ Θετικό ξεκίνημα εβδομάδας καθώς μπαίνουν πολλά θέματα που σας απασχολούν σε μία τάξη και θα καταφέρετε να πραγματοποιήσετε μία επιθμία σας. Μπορεί να είναι ένα ταξίδι, ή μία σημαντική αγορά. Η Σελήνη σε τρίγωνο με Ερμή, Αφροδίτη και Δία φέρνει εύνοια σε νομικά ζητήματα, θέματα σπουδών και στα ταξίδια, οπότε κάτι πολύ καλό θα συμβεί σήμερα. Πιθανή αδιαθεσία μην την θεωρείτε ασήμαντη και κάντε όλα τα απαραίτητα προτού σας ρίξει εντελώς. Η μέρα προσφέρεται για ενασχόληση με τον εαυτό σας και θα είναι κρίμα να τη χαραμίσετε με υποχρεώσεις που δεν επείγουν. Στον οικογενειακό τομέα επικρατεί αρμονία.

Πηγή: www.lifo.grC