από τον Σταύρο Μιχαήλο
όπως προβάλλεται στην εκπομπή 'Αστροprovlepseis' στο www.newtv.gr

Οι διελεύσεις με βασικό ρυθμιστή τον Ήλιο είναι ένας εκ των πολλών τρόπων πρόβλεψης γεγονότων και καταστάσεων της καθημερινότητας σε παγκόσμιο επίπεδο.

Σε προσωπικό επίπεδο δείχνουν πότε θα ενεργοποιηθούν θετικά ή αρνητικά οι πλανήτες ή τα σημεία του γενέθλιου Ωροσκοπίου μας.

Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ

01/03/2018 ΕΩΣ 15/03/2018

1 έως 15 Μαρτίου 2018

1) Ο Ήλιος θα κινηθεί από την 10 και 15΄ των Ιχθύων έως την 25 και 15΄ των Ιχθύων.

2) Η Σελήνη θα κινηθεί από την 25 και 11΄ του Λέοντα έως την 06 και 07΄ των Ιχθύων.

3) Ο Ερμής θα κινηθεί από την 20 και 05΄ των Ιχθύων έως την 13 και 31΄ του Κριού <αλλάζει ζώδιο στις 06/03> .

4) Η Αφροδίτη θα κινηθεί από την 22 και 26΄ των Ιχθύων έως την 11 και 05΄ του Κριού.

5) Ο Άρης θα κινηθεί 20 και 12΄του Τοξότη έως την 28 και 58΄του ζωδίου.

6) Ο Δίας θα κινηθεί από την 23 και 06΄ του Σκορπιού έως την 23 και 09΄ του ίδιου ζωδίου <αναδρομεί στις 10/03>.

7) Ο Κρόνος θα κινηθεί από την 7 και 18΄ του Αιγόκερω έως την 8 και 15΄ του ζωδίου.

8) Ο Ουρανός θα κινηθεί από την 25 και 54΄ του Κριού έως την 26 και 37΄ του ζωδίου.

9) Ο Ποσειδώνας θα κινηθεί από την 13η μοίρα και 18΄ των Ιχθύων έως την 14 μοίρα και 21΄ του ζωδίου.

10) Ο Πλούτωνας θα κινηθεί από την 20 και 16΄ του Αιγόκερω έως την 20 και 56΄ του ίδιου ζωδίου.

Οι κυριότερες όψεις των Πλανητών

01/03/2018 ΕΩΣ 15/03/2018

• Παρορμητικός Σταυρός: Κριός – Καρκίνος – Ζυγός – Αιγόκερος

• Σταθερός Σταυρός: Ταύρος – Λέων – Σκορπιός – Υδροχόος

• Μεταβλητός Σταυρός: Δίδυμος – Παρθένος – Τοξότης - Ιχθύες

Πέμπτη 1/03: Καλό μήνα σε όλους μας.

Α) ο μήνας μας κάνει ποδαρικό με το τετράγωνο Ερμή – Άρη όψη δύσκολη που δημιουργεί οξυθυμία, εγωιστική συμπεριφορά, εντάσεις και μικροατυχήματα από βιασύνη ή τσακωμούς.

Β) το εξάγωνο Ερμή – Πλούτωνα μας δίνει εσωτερική δύναμη και την ψυχραιμία να αντιμετωπίσουμε τις καταστάσεις. Αφορά κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού που έχουν γεννηθεί αρχές του γ΄ δεκαημέρου.

Γ) το τρίγωνο Αφροδίτης – Δία είναι μια πολύ ευνοϊκή όψη που μπορεί να μας χαρίσει απολαύσεις, διασκεδάσεις και καλοπέραση. Αφορά τα ζώδια του Μεταβλητού και Σταθερού Σταυρού του γ΄ δεκαημέρου.

Παρασκευή 2/03: Α) σήμερα πραγματοποιείται η πρώτη Πανσέληνος του Μαρτίου στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων. Η παρουσία του Ποσειδώνα απαιτεί προσοχή στην διαχείριση πρακτικών θεμάτων.

Β) το τρίγωνο Ερμή – Δία μας βοηθά να έχουμε θετικές εξελίξεις σε επιχειρηματικές και κοινωνικές υποχρεώσεις. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του Μεταβλητού και Σταθερού Σταυρού του γ΄ δεκαημέρου.

Κυριακή 4/03: Α) σήμερα η σύνοδος Ηλίου – Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων έχει δύο έννοιες. Η μία είναι να αφήσουμε να φανούν όλες οι ευαισθησίες μας και η άλλη να βρεθούμε σε πλήρη σύγχυση και αφηρημάδα. Αφορά κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού του β΄ δεκαημέρου.

Β) η σύνοδος Ερμή – Αφροδίτης μας χαρίζει άνεση στην επικοινωνία και την έκφραση των συναισθημάτων μας. Αφορά τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού του γ΄ δεκαημέρου.

Τρίτη 6/03: σήμερα ο Ερμής κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Κριού όπου και θα παραμείνει για ένα αρκετά μεγάλο διάστημα έως τις 13 Μαΐου διότι από τις 23/03 έως τις 15/04 θα κινηθεί ανάδρομος. Επηρεάζει περισσότερο τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού.

Τετάρτη 7/03: σήμερα η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Κριού όπου και θα παραμείνει έως τις 31 Μαρτίου. Ευνοούνται τα ζώδια της φωτιάς Κριοί – Λέοντες – Τοξότες και του αέρα Δίδυμοι – Ζυγοί – Υδροχόοι.

Παρασκευή 9/03: Ο Δίας ετοιμάζεται για την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Σκορπιού η οποία θα διαρκέσει έως τις 10 Ιουλίου φέρνοντας καθυστερήσεις και αναθεωρήσεις στα ζώδια του Σταθερού Σταυρού.

Κυριακή 11/3: Α) σήμερα το τετράγωνο Ερμή – Κρόνου προκαλεί δυσκολίες και καθυστερήσεις στην επικοινωνία και στις μετακινήσεις. Ακατάλληλη μέρα για εμπορικές συναλλαγές και υπογραφή εγγράφων. Επηρεάζει περισσότερο τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού του α΄ δεκαημέρου.

Β) το τρίγωνο Άρη – Ουρανού μας φέρνει ξαφνικές λύσεις στα θέματα που μας απασχολούν αρκεί να τολμήσουμε. Αφορά κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού και Παρορμητικού Σταυρού του γ΄ δεκαημέρου.

Γ) το εξάγωνο Ηλίου – Πλούτωνα ευνοεί τις επαγγελματικές υποθέσεις και την αύξηση κεφαλαίων. Αφορά κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού και Παρορμητικού Σταυρού που έχουν γεννηθεί αρχές του γ΄ δεκαημέρου.

Τρίτη 13/03: Α) σήμερα το τετράγωνο Αφροδίτης – Κρόνου είναι μια δύσκολη όψη που απαιτεί προσοχή στις διαπροσωπικές μας σχέσεις και στις οικονομικές συναλλαγές. Οπλιστείτε με κατανόηση και υπομονή για να μην υπάρξουν προβλήματα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αφορά κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού του α΄ δεκαημέρου.

Β) το τρίγωνο Ηλίου – Δία είναι θετική όψη και μας δίνει ευκαιρίες, επιτυχία και εύκολες λύσεις. Ιδανική μέρα για να κάνουμε ένα ταξίδι, να δούμε φίλους αλλά και να ρυθμίσουμε επαγγελματικά θέματα. Αφορά περισσότερο τα ζώδια του Μεταβλητού και Σταθερού Σταυρού του γ΄ δεκαημέρου.

ΚΡΙΟΣ

01/03/2018 ΕΩΣ 15/03/2018

Α’ δεκαήμερο γεννημένοι 21 έως 31 Μαρτίου

Αγαπητοί μου Κριοί του πρώτου δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μάρτη θα είστε ιδιαίτερα εξωστρεφείς και ερωτικοί.

Ο Ερμής 6 με 12 Μαρτίου από το δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο σας κάνει έντονα επικοινωνιακούς και κινητικούς. Στις 11/03 το τετράγωνο Ερμή – Κρόνου μπορεί να σας φέρει δυσκολίες και καθυστερήσεις σε συζητήσεις και μετακινήσεις. Αποφύγετε σήμερα την υπογραφή σοβαρών εγγράφων και τα νέα ξεκινήματα.

Η Αφροδίτη 7 με 15 Μαρτίου στο δικό σας ζώδιο θα επηρεάζει το δεκαήμερο σας κάνοντας σας ιδιαίτερα ευχάριστους και συντροφικούς. Στις 13/03 το τετράγωνο Αφροδίτης – Κρόνου απαιτεί προσοχή σε σχέσεις και συνεργασίες. Ίσως νιώσετε ένα αίσθημα μοναξιάς, εγκατάλειψης ή απόρριψης από ένα αγαπημένο σας πρόσωπο. Προσοχή σε οικονομικές συναλλαγές.

Ο Κρόνος από το ζενίθ του ωροσκοπίου σας 1 με 15 Μαρτίου θα επηρεάζει τους γεννημένους 26 με 28 Μαρτίου φέρνοντας εμπόδια στην επικοινωνία και στην συναισθηματική σας ζωή.

Οι αδέσμευτοι Κριοί από τις 7/03 με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας θα είστε αρκετά ερωτικοί και ελκυστικοί ευνοώντας νέες γνωριμίες και φλερτ.

Οι δεσμευμένοι αποφύγετε την περίοδο αυτή τις λεκτικές αντιπαραθέσεις με τον/την σύντροφο σας για να μην υπάρξουν εντάσεις και χωρισμοί.

Β΄ δεκαήμερο γεννημένοι 1 έως 10 Απριλίου

Αγαπητοί μου Κριοί του Β’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 2/03 στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο φέρνοντας στο προσκήνιο ζητήματα που αφορούν εργασία και υγεία.

Ο Ήλιος 1 με 10 Μαρτίου από το ζώδιο των Ιχθύων θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο κάνοντάς σας πιο εσωστρεφείς και μοναχικούς. Στις 4/03 η σύνοδος Ηλίου – Ποσειδώνα απαιτεί προσοχή σε θέματα υγείας. Αποφύγετε τις καταχρήσεις και προσέχετε την υγεία σας.

Ο Ερμής 12 με 15 Μαρτίου από το δικό σας ζώδιο θα επηρεάζει τους γεννημένους 1 με 3 Απριλίου δίνοντας σας την ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με πολλά άτομα και να ανταλλάξετε πληροφορίες. Αρκετοί θα πάτε ένα ταξίδι ή μια εκδρομή.

Ο Ποσειδώνας 1 με 15/03 μέσα από τον 12ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει τους γεννημένους 3 με 4 Απριλίου ενισχύοντας την δημιουργική σας φαντασία.

Γ΄ δεκαήμερο γεννημένοι 11 έως 20 Απριλίου

Αγαπητοί μου Κριοί του Γ’ δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μάρτη θα είστε ιδιαίτερα εσωστρεφείς. Προσέχετε την υγεία σας.

Ο Ήλιος 1 με 10 Μαρτίου από το ζώδιο των Ιχθύων θα επηρεάζει τους γεννημένους 11 με 15 Απριλίου ενισχύοντας τις ανασφάλειες και τις αμφιβολίες σας. Στις 11/03 το εξάγωνο Ηλίου – Πλούτωνα ευνοεί τα σχέδια σας με μυστικό τρόπο. Στις 13/03 το τρίγωνο Ηλίου – Δία σας δίνει την ευκαιρία να τακτοποιήσετε τυχόν οικονομικές οφειλές με επιτυχία.

Ο Ερμής 1 με 6 Μαρτίου μέσα από τον 12ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο κάνοντάς σας ιδιαίτερα παρασκηνιακούς. Στις 1/03 το τετράγωνο του Ερμή με τον Κυβερνήτη σας Άρη απαιτεί προσοχή διότι είναι εύκολο να παρεξηγηθείτε ή να παραπλανηθείτε. Προσέχετε τις μετακινήσεις σας. Ωστόσο την ίδια μέρα το εξάγωνο Ερμή – Πλούτωνα ευνοεί μυστικές επαφές και συζητήσεις. Στις 4/03 η σύνοδος Ερμή – Αφροδίτης ευνοεί τις φιλικές επισκέψεις και τις μυστικές επαφές.

Η Αφροδίτη 1 με 6 Μαρτίου από το ζώδιο των Ιχθύων θα επηρεάζει τους γεννημένους 13 με 21 Απριλίου κάνοντάς σας ιδιαίτερα ευαίσθητους. Στις 01/03 το τρίγωνο Αφροδίτης – Δία είναι μια ευχάριστη όψη που μας δίνει ευκαιρίες για φλερτ, νέες γνωριμίες και για οικονομικές εξελίξεις.

Ο Άρης 1 με 15 Μαρτίου από το ζώδιο του Τοξότη θα επηρεάζει τους γεννημένους 11 με 19 Απριλίου κάνοντάς σας ιδιαίτερα αισιόδοξους και δημιουργικούς. Αρκετοί θα ταξιδέψετε ή θα επικοινωνήσετε με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά. Στις 11/03 το τρίγωνο Άρη – Ουρανού σας βοηθά να πραγματοποιήσετε άμεσα και ξαφνικά τους στόχους και τις επιθυμίες σας.

ΤΑΥΡΟΣ

01/03/2018 ΕΩΣ 15/03/2018

Α΄ δεκαήμερο γεννημένοι 21 έως 30 Απριλίου

Αγαπητοί μου Ταύροι του Α΄ δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μάρτη γίνεστε πιο εσωστρεφείς και δυσκολεύεστε να εκφραστείτε ανοιχτά.

Ο Ερμής 6 με 12 Μαρτίου από το ζώδιο του Κριού θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο κάνοντάς σας ιδιαίτερα εσωστρεφείς και μυστικοπαθείς. Στις 11/03 το τετράγωνο Ερμή – Κρόνου χρειάζεται προσοχή για να μην παρασυρθείτε σε λανθασμένες οικονομικές συναλλαγές.

Η Αφροδίτη 7 με 15 Μαρτίου σας κάνει σε συναισθηματικό επίπεδο αρκετά εσωστρεφείς και ανασφαλείς. Ακόμα και εάν έχετε την διάθεση να εκφραστείτε κάτι μέσα σας σας εμποδίζει. Στις 13/03 το τετράγωνο Αφροδίτης < Κυβερνήτης σας > – Κρόνου σας ωθεί σε οριστικές λύσεις σε συναισθηματικά προβλήματα που τυχόν υπάρχουν. Ένας γάμος ή μια μακροχρόνια σχέση μπορεί να δοκιμαστούν.

Ο Κρόνος από το ζώδιο του Αιγόκερω 1 με 15 Μαρτίου θα επηρεάζει τους γεννημένους 26 με 27 Απριλίου ενισχύοντας τις προσωπικές σας ανασφάλειες.

Β΄ δεκαήμερο γεννημένοι 1 έως 10 Μαΐου

Αγαπητοί μου Ταύροι του Β΄ δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μάρτη θα δώσει έμφαση στην κοινωνική σας ζωή. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 2/03 στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο δίνοντας σας την εύνοια να προωθήσετε τους στόχους σας.

Ο Ήλιος 1 με 10 Μαρτίου από το ζώδιο των Ιχθύων θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο δίνοντας σας ευκαιρίες να βγείτε, να διασκεδάσετε και να ασχοληθείτε με τα οικεία σας πρόσωπα. Στις 4/03 η σύνοδος Ηλίου – Ποσειδώνα ενισχύει την δημιουργική σας φαντασία και το όνειρο.

Ο Ερμής 12 με 15 Μαρτίου από το ζώδιο του Κριού θα επηρεάζει τους γεννημένους 1 με 3 Μαΐου. Συζητήσεις και επαφές των ημερών αυτών θα έχουν μυστικό χαρακτήρα. Μπορεί να εμπλακείτε σε παρασκήνιο, προσέξτε όμως σε ποιους εμπιστεύεστε τις πληροφορίες σας.

Ο Ποσειδώνας 1 με 15/3 από το φιλικό σας ζώδιο των Ιχθύων επηρεάζει τους γεννημένους 3 με 4 Μαΐου κάνοντάς σας ιδιαίτερα ευαίσθητους και ονειροπόλους.

Γ΄ δεκαήμερο γεννημένοι 11 έως 21 Μαΐου

Αγαπητοί μου Ταύροι του Γ΄ δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μάρτη η κοινωνική σας ζωή θα είναι σημαντική. Φίλοι θα είναι κοντά σας.

Ο Ήλιος 11 με 15 Μαρτίου από το ζώδιο των Ιχθύων θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο κάνοντάς σας ιδιαίτερα κοινωνικούς και φιλικούς. Στις 11/03 το εξάγωνο Ηλίου – Πλούτωνα σας κάνει αποφασιστικούς και δυναμικούς στην προώθηση των σχεδίων σας. Στις 13/03 το τρίγωνο Ηλίου – Δία σας δίνει την ευκαιρία να πετύχετε κάτι καλό και χρήσιμο για εσάς.

Ο Ερμής 1 με 6 Μαρτίου μέσα από τον 11ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο κάνοντας σας ιδιαίτερα ευχάριστους και φιλικούς. Στις 1/03 το τετράγωνο Ερμή - Άρη ίσως σας εμπλέξει σε οικονομικές διαφορές και λεκτικές αντιπαραθέσεις. Την ίδια μέρα το εξάγωνο Ερμή – Πλούτωνα σας δίνει την δυνατότητα να πετύχετε μια καλή συνεργασία ή φιλία. Στις 2/03 το τρίγωνο Ερμή – Δία ευνοεί τις συνεργασίες και στις 4/03 η σύνοδος Ερμή – Αφροδίτης σας κάνει ιδιαίτερα κοινωνικούς και φιλικούς.

Η Αφροδίτη 1 με 6 Μαρτίου από το ζώδιο των Ιχθύων θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο κάνοντάς σας ιδιαίτερα τρυφερούς και συντροφικούς απέναντι σε πρόσωπα που αγαπάτε. Στις 1/03 το τρίγωνο Αφροδίτης – Δία είναι μια ευχάριστη όψη που ευνοεί οικονομικές επενδύσεις ενώ ευνοεί τις καλές σχέσεις και συνεργασίες.

Ο Άρης 1 με 15 Μαρτίου από το ζώδιο του Τοξότη θα επηρεάζει τους γεννημένους 11 με 19 Μαΐου φέρνοντας στην επιφάνεια τυχόν οικονομικές εκκρεμότητες προς τρίτους. Στις 11/03 το τρίγωνο Άρη – Ουρανού σας βοηθά να επιλύσετε τυχόν επαγγελματικές ή οικονομικές εκκρεμότητες.

Οι αδέσμευτοι Ταύροι αυτή την περίοδο ενδέχεται να ζήσετε ένα συναρπαστικό έρωτα.

Οι δεσμευμένοι θα είστε ιδιαίτερα συντροφικοί και υποστηρικτικοί με τον/την σύντροφο σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

01/03/2018 ΕΩΣ 15/03/2018

Α΄ δεκαήμερο γεννημένοι 22 έως 31 Μαΐου

Αγαπητοί μου Δίδυμοι του Α΄ δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μάρτη φίλοι και κοινωνική ζωή έρχονται στο προσκήνιο.

Ο Ερμής 6 με 12 Μαρτίου από το ζώδιο του Κριού θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο κάνοντάς σας έντονα κοινωνικούς και φιλικούς. Στις 11/03 το τετράγωνο του < Κυβερνήτης σας >Ερμή με τον Κρόνο χρειάζεται προσοχή στις κοινωνικές σας σχέσεις για να μην υπάρξουν διαφωνίες.

Η Αφροδίτη 7 με 15 Μαρτίου μέσα από τον 11ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο κάνοντας σας δημοφιλείς και αγαπητούς στο φιλικό και κοινωνικό σας περιβάλλον. Στις 13/03 το τετράγωνο Αφροδίτης – Κρόνου δεν ευνοεί τις κοινωνικές σας συναλλαγές. Ίσως ένα οικονομικό θέμα να αποτελέσει αιτία για να διαλυθεί μια ερωτική σχέση.

Ο Κρόνος μέσα από τον 8ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει τους γεννημένους 26 με 28 Μαΐου φέρνοντας στο προσκήνιο ζητήματα που αφορούν τις οικονομικές και ψυχολογικές σας ανασφάλειες.

Β΄ δεκαήμερο γεννημένοι 1 έως 10 Ιουνίου

Αγαπητοί μου Δίδυμοι του Β΄ δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μάρτη απαιτεί ψυχραιμία και υπομονή. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 2/03 στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο ενισχύοντας τα άγχη και τις ανασφάλειες για το σπίτι, την οικογένεια και την επαγγελματική σας ζωή.

Ο Ήλιος 1 με 10 Μαρτίου από το ζενίθ του ωροσκοπίου σας θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο φέρνοντας στο προσκήνιο όσα αφορούν την οικογενειακή σας ζωή. Στις 4/03 η σύνοδος Ηλίου – Ποσειδώνα διαστρεβλώνει την πραγματικότητα κάνοντας την περίπλοκη και ασαφή.

Ο Ερμής 12 με 15 Μαρτίου από το ζώδιο του Κριού θα επηρεάζει τους γεννημένους 1 με 3 Ιουνίου ευνοώντας τις συζητήσεις και τις επαφές με φίλους και ομοϊδεάτες.

Ο Ποσειδώνας 1 με 15 Μαρτίου από το ζενίθ του ωροσκοπίου σας επηρεάζει τους γεννημένους 3 με 4 Ιουνίου φέρνοντας στο προσκήνιο αβεβαιότητα και σύγχυση στην επαγγελματική σας ζωή.

Γ΄ δεκαήμερο γεννημένοι 11 έως 21 Ιουνίου

Αγαπητοί μου Δίδυμοι του τρίτου δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μάρτη ξεκινά με εντάσεις και δυσκολίες.

Ο Ήλιος 11 με 15 Μαρτίου από το ζώδιο των Ιχθύων επηρεάζει τους γεννημένους 11 με 15 Ιουνίου ευνοώντας σας να πετύχετε στην επαγγελματική σας ζωή. Ιδιαίτερα αν ασχολείστε με γραπτά, εμπόριο και δημόσιες σχέσεις. Στις 11/03 το εξάγωνο Ηλίου – Πλούτωνα σας βοηθά στην επίλυση ενός οικονομικού σας προβλήματος. Στις 13/03 το τρίγωνο Ηλίου – Δία ευνοεί θέματα εργασίας ή υγείας.

Ο Ερμής 1 με 6 Μαρτίου < Κυβερνήτης σας > από το ζενίθ του ωροσκοπίου σας θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο δίνοντας έμφαση στην επαγγελματική σας ζωή. Στις 1/03 το τετράγωνο Ερμή - Άρη μπορεί να φέρει εντάσεις και αντιπαραθέσεις με τον/την σύντροφο σας ή με έναν συνεργάτη σας. Την ίδια μέρα το εξάγωνο Ερμή – Πλούτωνα ευνοεί ένα θέμα εργασίας ή μια οικονομική συμφωνία. Στις 2/03 το τρίγωνο Ερμή – Δία ενισχύει τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες. Στις 4/03 η σύνοδος Ερμή – Αφροδίτης ευνοεί τις ευχάριστες επαφές και συζητήσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Η Αφροδίτη 1 με 6 Μαρτίου από το ζώδιο των Ιχθύων θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο κάνοντάς σας ιδιαίτερα γοητευτικούς στον επαγγελματικό σας χώρο. Στις 1/03 το τρίγωνο Αφροδίτης – Δία είναι μια πολύ καλή όψη που δίνει τύχη και ευκολία στη ζωή μας.

Ο Άρης 1 με 15 Μαρτίου απέναντι από το δικό σας ζώδιο θα επηρεάζει τους γεννημένους 11 με 19 Ιουνίου εγκαινιάζοντας μια περίοδο δυσκολιών και αντιπαραθέσεων με τον/την σύντροφο σας ή έναν συνεργάτη σας. Στις 11/03 το τρίγωνο Άρη – Ουρανού σας δίνει ευκαιρίες για μια σχέση ή μια συνεργασία.

Οι αδέσμευτοι Δίδυμοι θα έχετε την ευκαιρία για την αρχή μιας όμορφης σχέσης αρκεί να τολμήσετε.

Οι δεσμευμένοι διανύετε μια περίοδο όπου η πολύ δουλειά και οι αυξημένες υποχρεώσεις σας δημιουργούν εντάσεις και δυσκολίες με τον/την σύντροφο σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

01/03/2018 ΕΩΣ 15/03/2018

Α΄ δεκαήμερο γεννημένοι 22 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου

Αγαπητοί μου Καρκίνοι του Α΄ δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μάρτη θα σας απασχολήσουν θέματα που έχουν να κάνουν με την προσωπική ή επαγγελματική σας ζωή.

Ο Ερμής 6 με 12 Μαρτίου από το ζενίθ του ωροσκοπίου σας θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο φέρνοντας στο προσκήνιο θέματα καριέρας. Στις 11/03 το τετράγωνο Ερμή – Κρόνου είναι μια δύσκολη όψη που απαιτεί προσοχή σε σχέσεις, συνεργασίες και νέα ξεκινήματα.

Η Αφροδίτη 7 με 15 Μαρτίου από το ζώδιο του Κριού θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο διευρύνοντας την κοινωνικότητα σας. Στις 13/03 με το τετράγωνο Αφροδίτης – Κρόνου ενδέχεται να υπάρξουν δυσκολίες στην επαγγελματική και κοινωνική σας ζωή ή ένας επώδυνος χωρισμός.

Ο Κρόνος απέναντι από το δικό σας ζώδιο θα επηρεάζει τους γεννημένους 27 με 29 Ιουνίου δείχνοντας τα σωστά ή τα λάθη μιας σχέσης ή συνεργασίας.

Β΄ δεκαήμερο γεννημένοι 3 έως 12 Ιουλίου

Αγαπητοί μου Καρκίνοι του Β΄ δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μάρτη θα είστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι και ρομαντικοί. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 2/03 στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων σας κάνει γοητευτικούς και αγαπητούς στο περιβάλλον σας.

Ο Ήλιος 1 με 10 Μαρτίου από το φιλικό σας ζώδιο των Ιχθύων θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο ενισχύοντας την ονειροπόλα και ρομαντική σας διάθεση. Στις 4/03 η σύνοδος Ηλίου – Ποσειδώνα δεν ευνοεί την επίλυση πρακτικών θεμάτων. Καλή ημέρα για τους καλλιτέχνες του ζωδίου σας.

Ο Ερμής 12 με 15 Μαρτίου από το ζώδιο του Κριού θα επηρεάζει τους γεννημένους 3 με 5 Ιουλίου δίνοντας σας την ευκαιρία να διεκδικήσετε κάτι καλύτερο στην καριέρα σας. Ιδανική εποχή για όσους ασχολείστε με διαφήμιση και προώθηση προϊόντων.

Ο Ποσειδώνας 1 με 15 Μαρτίου από το φιλικό σας ζώδιο των Ιχθύων επηρεάζει τους γεννημένους 5 με 6 Ιουλίου κάνοντάς σας έντονα ρομαντικούς και δημιουργικούς.

Γ΄ δεκαήμερο γεννημένοι 13 έως 22 Ιουλίου

Αγαπητοί μου Καρκίνοι του Γ΄ δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μάρτη είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για το δικό σας δεκαήμερο.

Ο Ήλιος 11 με 15 Μαρτίου από το φιλικό σας ζώδιο των Ιχθύων θα επηρεάζει τους γεννημένους 13 με 17 Ιουλίου κάνοντας σας γοητευτικούς και αισιόδοξους. Στις 11/03 το εξάγωνο Ηλίου – Πλούτωνα σας βοηθά σε οικονομικές συζητήσεις και συμφωνίες. Στις 13/03 το τρίγωνο Ηλίου – Δία είναι μια πολύ καλή όψη που σας βοηθά να αντιμετωπίσετε κάθε δυσκολία με επιτυχία.

Ο Ερμής 1 με 6 Μαρτίου από το ζώδιο των Ιχθύων θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο κάνοντάς σας ιδιαίτερα γοητευτικούς στην διαχείριση του λόγου. Στις 1/03 το τετράγωνο Ερμή - Άρη δεν ευνοεί τα νέα ξεκινήματα και την αγορά μηχανημάτων. Μπορεί να υπάρξουν εντάσεις και ανατροπές. Την ίδια μέρα το εξάγωνο Ερμή – Πλούτωνα σας κάνει ιδιαίτερα πειστικούς στην χρήση του λόγου. Στις 2/03 το τρίγωνο Ερμή – Δία σας φέρνει πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Στις 4/03 η σύνοδος Ερμή – Αφροδίτης ευνοεί τις ευχάριστες συναντήσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Η Αφροδίτη 7 με 15 Μαρτίου μέσα από τον 9ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο κάνοντάς σας ιδιαίτερα ονειροπόλους και ερωτικούς. Στις 1/03 το τρίγωνο Αφροδίτης – Δία σας κάνει ιδιαίτερα γοητευτικούς και συντροφικούς.

Ο Άρης 1 με 15 Μαρτίου από το ζώδιο του Τοξότη θα επηρεάζει τους γεννημένους 13 με 20 Ιουλίου φέρνοντας στο προσκήνιο ζητήματα εργασίας ή υγείας. Στις 11/03 το τρίγωνο Άρη – Ουρανού φέρνει σημαντικές ευκαιρίες στο χώρο εργασίας σας αλλά και ευχάριστες εξελίξεις σε ένα θέμα υγείας.

Οι αδέσμευτοι Καρκίνοι την πρώτη βδομάδα του μήνα θα έχετε ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, φλερτ και διασκεδάσεις.

Οι δεσμευμένοι το πρώτο δεκαήμερο του μήνα θα βγείτε, θα διασκεδάσετε και θα περάσετε ευχάριστες στιγμές με τον/την σύντροφο σας.

ΛΕΩΝ

01/03/2018 ΕΩΣ 15/03/2018

Α΄ δεκαήμερο γεννημένοι 23 Ιουλίου έως 2 Αυγούστου

Αγαπητοί μου Λέοντες του πρώτου δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μάρτη θα έχετε ευκαιρίες να προωθήσετε τα φιλόδοξα σχέδια σας.

Ο Ερμής 6 με 12 Μαρτίου από το φιλικό σας ζώδιο του Κριού θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο κάνοντάς σας ιδιαίτερα αισιόδοξους και κοινωνικούς. Πολλοί μπορεί να ταξιδέψετε ή να επικοινωνήσετε με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά. Στις 11/03 το τετράγωνο Ερμή – Κρόνου χρειάζεται προσοχή σε συζητήσεις και επαφές στον χώρο εργασίας σας.

Η Αφροδίτη 7 με 15 Μαρτίου μέσα από τον 9ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο εγκαινιάζοντας μια ευχάριστη περίοδο στις κοινωνικές σας σχέσεις. Στις 13/03 το τετράγωνο Αφροδίτης – Κρόνου βάζει τις ερωτικές σας σχέσεις αλλά και ζητήματα υγείας σε δοκιμασία.

Ο Κρόνος 1 με 15 Μαρτίου μέσα από τον 6ο ηλιακό σας οίκο επηρεάζει τους γεννημένους 27 με 30 Ιουλίου αυξάνοντας τις καθημερινές σας υποχρεώσεις. Προσέχετε την υγεία σας.

Β΄ δεκαήμερο γεννημένοι 3 έως 12 Αυγούστου

Αγαπητοί μου Λέοντες του δευτέρου δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μάρτη θα σας απασχολήσουν οικονομικά ζητήματα. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 2/03 στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο φέρνοντας στο προσκήνιο ζητήματα που αφορούν την πορεία των οικονομικών σας.

Ο Ήλιος 1 με 10 Μαρτίου από το ζώδιο των Ιχθύων θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο δίνοντας έμφαση σε φορολογικά και κληρονομικά ζητήματα. Στις 4/03 η σύνοδος Ηλίου – Ποσειδώνα απαιτεί προσοχή στην διαχείριση των οικονομικών σας συναλλαγών για να μην υπάρξουν παραπλανήσεις και εξαπατήσεις.

Ο Ερμής 12 με 15 Μαρτίου από το ζώδιο του Κριού θα επηρεάζει τους γεννημένους 3 με 5 Αυγούστου προωθώντας οτιδήποτε έχει να κάνει με ταξίδια, εξωτερικό και σπουδές. Ιδανική περίοδος για συγγραφείς και καλλιτέχνες.

Ο Ποσειδώνας 1 με 15/03 μέσα από τον 8ο ηλιακό σας οίκο επηρεάζει τους γεννημένους 5 με 6 Αυγούστου φέρνοντας εξαπατήσεις και περιπλοκές σε οικονομικά και φορολογικά.

Γ΄ δεκαήμερο γεννημένοι 13 έως 23 Αυγούστου

Αγαπητοί μου Λέοντες του τρίτου δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μάρτη είναι μια καλή εποχή για να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας υποχρεώσεις που έχουν να κάνουν με τρίτους.

Ο Ήλιος 11 με 15 Μαρτίου μέσα από τον 8ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει τους γεννημένους 13 με 17 Αυγούστου δίνοντας σας ευκαιρίες να τακτοποιήσετε οικονομικές και φορολογικές εκκρεμότητες. Στις 11/03 το εξάγωνο Ηλίου – Πλούτωνα σας βοηθά να πετύχετε ένα σας στόχο. Στις 13/03 το τρίγωνο Ηλίου – Δία σας φέρνει τύχη σε οικονομικά και οικογενειακά θέματα.

Ο Ερμής 1 με 6 Μαρτίου μέσα από τον 8ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο βοηθώντας σας να προωθήσετε οικονομικά, κληρονομικά ή φορολογικά θέματα. Στις 1/03 το τετράγωνο Ερμή - Άρη απαιτεί προσοχή διότι μπορεί να οδηγήσει τις συζητήσεις στα άκρα με αποτέλεσμα να υπάρξουν εντάσεις και χωρισμοί. Την ίδια μέρα το εξάγωνο Ερμή – Πλούτωνα ευνοεί τις σωστές αποφάσεις. Στις 2/03 το τρίγωνο Ερμή – Δία ευνοεί σε οικογενειακά θέματα. Στις 4/03 η σύνοδος Ερμή – Αφροδίτης είναι ιδανική όψη για να ξεκαθαρίσουν συναισθηματικά ή επαγγελματικά θέματα.

Η Αφροδίτη 1 με 6 Μαρτίου από το ζώδιο των Ιχθύων θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο ευνοώντας σας σε οικονομικό επίπεδο. Στις 1/03 το τρίγωνο Αφροδίτης – Δία είναι μια ευχάριστη όψη που σας φέρνει μια απρόσμενη εύνοια στα οικονομικά.

Ο Άρης 1 με 15 Μαρτίου από το ζώδιο του Τοξότη θα επηρεάζει τους γεννημένους 13 με 21 Αυγούστου δίνοντας σας την ευχέρεια να βγείτε, να διασκεδάσετε αλλά και να ασχοληθείτε με τα δημιουργικά ή επιχειρηματικά σας σχέδια. Στις 11/03 το τρίγωνο Άρη – Ουρανού θα σας δώσει ξαφνικές ευκαιρίες αρκεί να τις εκμεταλλευτείτε.

Οι αδέσμευτοι Λέοντες με τον Άρη στον 5ο ηλιακό σας οίκο θα έχετε ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, φλερτ και διασκεδάσεις.

Οι δεσμευμένοι θα ασχοληθείτε περισσότερο με τα οικονομικά και το σπίτι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

01/03/2018 ΕΩΣ 15/03/2018

Α΄ δεκαήμερο γεννημένοι 24 Αυγούστου έως 2 Σεπτεμβρίου

Αγαπητοί μου Παρθένοι του πρώτου δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μάρτη το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο σε οικονομικά θέματα.

Ο Ερμής 6 με 12 Μαρτίου μέσα από τον 8ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο φέρνοντας στην επιφάνεια θέματα που αφορούν οικονομικά, επενδύσεις και κληρονομικά. Στις 11/03 το τετράγωνο Ερμή – Κρόνου σας δημιουργεί μια έντονη εσωστρεφική διάθεση και ένα κλίμα ψυχρότητας στις συζητήσεις της ημέρας.

Η Αφροδίτη 7 με 15 Μαρτίου από το ζώδιο του Κριού θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο φέρνοντας στην επιφάνεια έντονα συναισθήματα κτητικότητας ή ζήλιας. Στις 13/03 το τετράγωνο Αφροδίτης – Κρόνου είναι μια δύσκολη όψη για τα αισθηματικά. Καλό θα ήταν να μην προσπαθήσετε να ξεκαθαρίσετε συναισθηματικά θέματα αυτή την ημέρα διότι θα απογοητευθείτε.

Ο Κρόνος 1 με 15/03 από το ζώδιο του Αιγόκερω θα επηρεάζει τους γεννημένους 27 με 30 Απριλίου φέρνοντας ένα κλίμα αυστηρότητας ή ψυχρότητας στην συναισθηματική σας ζωή.

Β΄ δεκαήμερο γεννημένοι 3 έως 12 Σεπτεμβρίου

Αγαπητοί μου Παρθένοι του δευτέρου δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μάρτη θα σας απασχολήσουν θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 2/03 στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο φέρνοντας στο προσκήνιο την προσωπική σας ζωή.

Ο Ήλιος 1 με 10 Μαρτίου απέναντι από το δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο βγάζει στην επιφάνεια τα καλώς και τα κακώς κείμενα ενός γάμου, μιας σχέσης ή μιας συνεργασίας. Στις 4/03 η σύνοδος Ηλίου – Ποσειδώνα σας κάνει ιδιαίτερα ρομαντικούς και ονειροπόλους με αποτέλεσμα να διαψευστείτε ακόμα και από πολύ αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ο Ερμής 12 με 15 Μαρτίου μέσα από τον 8ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει τους γεννημένους 3 με 5 Σεπτεμβρίου περιπλέκοντας ακόμα περισσότερο ότι έχει να κάνει με οικονομικά τρίτων (κληρονομικά, φορολογικά, δάνεια και ασφάλειες).

Ο Ποσειδώνας 1 με 15/03 απέναντι από το δικό σας ζώδιο θα επηρεάζει τους γεννημένους 5 με 6 Σεπτεμβρίου κάνοντας σας το πρώτο δεκαήμερο του μήνα ευαίσθητους και ρομαντικούς.

Γ΄ δεκαήμερο γεννημένοι 13 έως 23 Σεπτεμβρίου

Αγαπητοί μου Παρθένοι του τρίτου δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μάρτη θα σας απασχολήσει η πορεία της προσωπικής σας ζωής.

Ο Ήλιος 11 με 15 Μαρτίου απέναντι από το δικό σας ζώδιο θα επηρεάζει τους γεννημένους 13 με 17 Σεπτεμβρίου. Ότι αφορά την προσωπική σας ζωή θα αποτελεί προτεραιότητα για εσάς. Στις 11/03 το εξάγωνο Ηλίου – Πλούτωνα σας βοηθά να πετύχετε ένα σας σκοπό. Στις 13/03 με το τρίγωνο Ηλίου – Δία η τύχη είναι με το μέρος σας για να υπογράψετε μια συμφωνία ή να ρυθμίσετε οικονομικές εκκρεμότητες.

Ο Ερμής 1 με 6 Μαρτίου απέναντι από το δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο θα φέρει στο προσκήνιο ζητήματα που έχουν να κάνουν με την προσωπική σας ζωή. Στις 1/03 το τετράγωνο Ερμή - Άρη σας κάνει ευέξαπτους και παρορμητικούς στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Την ίδια μέρα το εξάγωνο Ερμή – Πλούτωνα σας βοηθά παρά τα εμπόδια να ολοκληρώσετε τις υποθέσεις σας. Στις 2/03 το τρίγωνο Ερμή – Δία ευνοεί συζητήσεις και επαφές. Στις 4/03 η σύνοδος Ερμή – Αφροδίτης είναι ιδανική για φλερτ και νέες γνωριμίες.

Η Αφροδίτη 1 με 6 Μαρτίου από το ζώδιο των Ιχθύων θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο κάνοντας σας ιδιαίτερα ελκυστικούς και συντροφικούς. Στις 1/03 το τρίγωνο Αφροδίτης – Δία είναι μια ιδανική όψη για την ερωτική σας ζωή.

Ο Άρης 1 με 15 Μαρτίου μέσα από τον 4ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο κάνοντας σας ιδιαίτερα ελκυστικούς και συντροφικούς. Στις 11/03 το τρίγωνο Άρη – Ουρανού σας χαρίζει ξαφνικές ευχάριστες οικογενειακές ειδήσεις.

Οι αδέσμευτοι Παρθένοι διανύεται μια περίοδο όπου είστε έντονα γοητευτικοί και ερωτικοί. Σχέσεις που θα δημιουργηθούν αυτή την περίοδο θα έχουν καλή εξέλιξη στον χρόνο.

Οι δεσμευμένοι θα είστε ιδιαιτέρως συντροφικοί με τον/την σύντροφο σας χαρίζοντας του όμορφες στιγμές.

ΖΥΓΟΣ

01/03/2018 ΕΩΣ 15/03/2018

Α’ δεκαήμερο γεννημένοι 24 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου

Αγαπητοί μου Ζυγοί του Α’ δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μάρτη ενδέχεται να αντιμετωπίσετε δυσκολίες στο οικογενειακό σας περιβάλλον.

Ο Ερμής 6 με 12 Μαρτίου απέναντι από το δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο σας δημιουργεί την ευχέρεια να έχετε μια πιο δραστήρια κοινωνική ζωή. Αρκετοί θα πάρετε μέρος ή θα παρακολουθήσετε καλλιτεχνικές παραστάσεις ή γιορτές. Στις 11/03 το τετράγωνο Ερμή – Κρόνου χρειάζεται προσοχή σε οικογενειακά θέματα.

Η Αφροδίτη 7 με 15 Μαρτίου από το ζώδιο του Κριού θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο δίνοντας έμφαση σε σχέσεις και συνεργασίες. Στις 13/03 το τετράγωνο Αφροδίτης – Κρόνου απαιτεί προσοχή σε προσωπικά και οικογενειακά θέματα. Αρκετοί ενδέχεται να αντιμετωπίσετε δυσκολίες.

Ο Κρόνος μέσα από τον 4ο ηλιακό σας οίκο 1 με 15/03 θα επηρεάζει τους γεννημένους 27 με 30/9 φέρνοντας στο προσκήνιο οικογενειακά θέματα.

Β’ δεκαήμερο γεννημένοι 3 έως 12 Οκτωβρίου

Αγαπητοί μου Ζυγοί του δευτέρου δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μάρτη προσέχετε την υγεία σας. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 2/03 στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο κάνοντας σας πιο εσωστρεφείς. Ίσως νιώσετε άγχος για κάποιο ζήτημα εργασίας ή υγείας.

Ο Ήλιος 1 με 10 Μαρτίου από το ζώδιο των Ιχθύων θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο φέρνοντας στο προσκήνιο τις οικογενειακές σας υποχρεώσεις. Στις 4/03 η σύνοδος Ηλίου – Ποσειδώνα απαιτεί προσοχή αν αντιμετωπίζετε κάποιο σοβαρό θέμα με την εργασία ή την υγεία σας. Ακατάλληλη μέρα για νέα ξεκινήματα ή ιατρικές εξετάσεις.

Ο Ερμής 6 με 12 Μαρτίου από το ζώδιο του Κριού θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο. Συζητήσεις και επαφές θα αφορούν μια σχέση ή μια συνεργασία.

Ο Ποσειδώνας μέσα από τον 6ο ηλιακό σας οίκο 1 με 15 Μαρτίου θα επηρεάζει τους γεννημένους 5 με 6 Οκτωβρίου φέρνοντας συγχύσεις και παραπλανήσεις στην καθημερινότητα σας.

Γ’ δεκαήμερο γεννημένοι 13 έως 23 Οκτωβρίου

Αγαπητοί μου Ζυγοί του τρίτου δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μάρτη η καθημερινότητα σας θα είναι έντονη.

Ο Ήλιος 11 με 15 Μαρτίου μέσα από τον 6ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει τους γεννημένους 13 με 17 Οκτωβρίου. Αυτή την περίοδο οι υποχρεώσεις σας θα είναι αυξημένες για αυτό φροντίστε τον εαυτό σας και προσέξτε την διατροφή σας. Στις 11/03 το εξάγωνο Ηλίου – Πλούτωνα σας βοηθά σε οικονομικά ζητήματα. Στις 13/03 το τρίγωνο Ηλίου – Δία σας δίνει εύνοια σε ένα θέμα εργασίας ή υγείας.

Ο Ερμής 1 με 6 Μαρτίου μέσα από τον 6ο ηλιακό σας οίκο στρέφει την σκέψη σας στο χώρο εργασίας σας. Στις 1/03 το τετράγωνο Ερμή - Άρη απαιτεί προσοχή στις επαφές και στις μετακινήσεις σας. Την ίδια μέρα το εξάγωνο Ερμή – Πλούτωνα ευνοεί την βελτίωση των οικονομικών σας. Στις 2/03 το τρίγωνο Ερμή – Δία σας βοηθά να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Στις 4/03 η σύνοδος Ερμή – Αφροδίτης σας φέρνει κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Η Αφροδίτη 1 με 6 Μαρτίου από το ζώδιο των Ιχθύων θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο δίνοντας σας ευκαιρίες στο χώρο εργασίας σας. Στις 1/03 το τρίγωνο Αφροδίτης – Δία σας δίνει τύχη και ευκολία να διεκπεραιώσετε τις υποθέσεις σας. Καλή μέρα για αισθηματικά και οικονομικά.

Ο Άρης 1 με 15 Μαρτίου μέσα από τον 3ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει τους γεννημένους 13 με 21 Οκτωβρίου κάνοντας σας έντονα δραστήριους. Στις 11/03 το τρίγωνο Άρη – Ουρανού ευνοεί μετακινήσεις και υπογραφές. Αρκετοί θα έχετε ξαφνικά ευχάριστα νέα από τα συγγενικά σας πρόσωπα.

Οι αδέσμευτοι Ζυγοί μπορεί να κάνετε μια ξαφνική νέα γνωριμία στο χώρο εργασίας σας η οποία θα είναι πολύ σημαντική για το μέλλον.

Οι δεσμευμένοι αυτή την περίοδο θα ασχοληθείτε με υποχρεώσεις που αφορούν συγγενικά σας πρόσωπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

01/03/2018 ΕΩΣ 15/03/2018

Α’ δεκαήμερο γεννημένοι 24 Οκτωβρίου έως 2 Νοεμβρίου

Αγαπητοί μου Σκορπιοί του Α’ δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μάρτη η καθημερινότητα σας ενδέχεται να είναι αρκετά πιεστική.

Ο Ερμής 6 με 12 Μαρτίου από το ζώδιο του Κριού θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο. Συζητήσεις και επαφές αυτών των ημερών θα έχουν σχέση με θέματα εργασίας ή υγείας. Στις 11/03 το τετράγωνο Ερμή – Κρόνου χρειάζεται προσοχή στην επικοινωνία με τα συγγενικά σας πρόσωπα αλλά και σε τυχόν προβλήματα υγείας.

Η Αφροδίτη 7 με 15 Μαρτίου μέσα από τον 6ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο δίνοντας σας ευκαιρίες να αναπτύξετε καλές σχέσεις με τα άτομα του εργασιακού σας περιβάλλοντος. Στις 13/03 το τετράγωνο Αφροδίτης – Κρόνου απαιτεί προσοχή. Ίσως να αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες σε προσωπικό ή εργασιακό επίπεδο.

Ο Κρόνος από το ζώδιο του Αιγόκερω 1 με 15/03 θα επηρεάζει του γεννημένους 27 με 30 Οκτωβρίου περιορίζοντας αρκετά τον ελεύθερο χρόνο σας.

Β’ δεκαήμερο γεννημένοι 3 με 12 Νοεμβρίου

Αγαπητοί μου Σκορπιοί του δευτέρου δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μάρτη ξεκινά μέσα σε κλίμα ιδιαίτερα ρομαντικό και δημιουργικό. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 2/03 στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο κάνοντας σας έντονα ερωτικούς.

Ο Ήλιος 1 με 10 Μαρτίου από το ζώδιο των Ιχθύων θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο κάνοντας σας ιδιαίτερα αγαπητούς και δημιουργικούς. Στις 4/03 η σύνοδος Ηλίου – Ποσειδώνα είναι ιδανική για να ζήσετε την ρομαντική πλευρά του εαυτού σας, να βγείτε, να χαρείτε και να ερωτευθείτε. Ιδανική μέρα για τους καλλιτέχνες Σκορπιούς.

Ο Ερμής 12 με 15 Μαρτίου από το ζώδιο του Κριού θα επηρεάζει τους γεννημένους 3 με 5 Νοεμβρίου φέρνοντας στο προσκήνιο ότι έχει σχέση με εργασία ή υγεία.

Ο Ποσειδώνας 1 με 15/03 από τον 5ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει τους γεννημένους 5 με 6 Νοεμβρίου ενισχύοντας την φαντασία και την δημιουργική σας διάθεση.

Οι αδέσμευτοι Σκορπιοί διανύεται μια περίοδο ιδιαίτερα ερωτική. Αρκετοί ίσως νιώσετε την καρδιά σας να χτυπά ερωτικά για ένα πρόσωπο που ανήκει στο φιλικό σας περιβάλλον.

Οι δεσμευμένοι θα βγείτε, θα διασκεδάσετε με την παρέα φίλων και θα περάσετε όμορφες στιγμές με τον/την σύντροφο σας.

Γ’ δεκαήμερο γεννημένοι 13 με 22 Νοεμβρίου

Αγαπητοί μου Σκορπιοί του τρίτου δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μάρτη θα είστε ιδιαίτερα δημοφιλείς.

Ο Ήλιος 11 με 15 Μαρτίου από το ζώδιο των Ιχθύων θα επηρεάζει τους γεννημένους 13 με 17 Νοεμβρίου κάνοντας σας έντονα αισιόδοξους και δημιουργικούς. Στις 11/03 το εξάγωνο Ηλίου – Πλούτωνα σας δίνει ευκαιρίες για καλές επενδύσεις. Στις 13/03 το τρίγωνο Ηλίου – Δία είναι ιδανική όψη για να διεκπεραιώσετε με επιτυχία προσωπικές υποθέσεις σας και να υλοποιήσετε τα όνειρα σας.

Ο Ερμής 1 με 6 Μαρτίου από το ζώδιο των Ιχθύων θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο τονώνοντας την αισιοδοξία σας. Στις 1/03 το τετράγωνο Ερμή - Άρη δεν σας αφήνει πολλά περιθώρια να εκφράσετε χωρίς εντάσεις τις απόψεις σας. Προσέχετε τις εντάσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Την ίδια μέρα το εξάγωνο Ερμή – με τον < Κυβερνήτης σας > Πλούτωνα βοηθά την σκέψη σας. Στις 2/03 το τρίγωνο Ερμή – Δία σας κάνει ιδιαίτερα αισιόδοξους και δημιουργικούς. Στις 4/03 η σύνοδος Ερμή – Αφροδίτης σας χαρίζει ευκαιρίες για διασκεδάσεις και νέες γνωριμίες.

Η Αφροδίτη 1 με 6 Μαρτίου μέσα από τον 5ο ηλιακό σας οίκο σας κάνει ρομαντικούς και άκρως ερωτικούς. Στις 1/03 το τρίγωνο Αφροδίτης – Δία σας χαρίζει τύχη και επιτυχία στα προσωπικά σας.

Ο Άρης 1 με 15 Μαρτίου από το ζώδιο του Τοξότη θα επηρεάζει τους γεννημένους 13 με 20 Νοεμβρίου αυξάνοντας τα έξοδα σας. Στις 11/03 το τρίγωνο Άρη – Ουρανού σας φέρνει ευκαιρίες και ξαφνική εύνοια στα οικονομικά σας.

Οι αδέσμευτοι Σκορπιοί εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και φλερτ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

01/03/2018 ΕΩΣ 15/03/2018

Α’ δεκαήμερο γεννημένοι 23 Νοεμβρίου έως 2 Δεκεμβρίου

Αγαπητοί μου Τοξότες του πρώτου δεκαημέρου, μετά τις 6/03, θα νιώθετε πιο απελευθερωμένοι και αισιόδοξοι για την πορεία της ζωής σας.

Ο Ερμής 6 με 12 Μαρτίου από το φιλικό σας ζώδιο του Κριού θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο κάνοντας σας ιδιαίτερα γλυκομίλητους και συντροφικούς. Στις 11/03 το τετράγωνο Ερμή – Κρόνου απαιτεί προσοχή στην διαχείριση των οικονομικών σας. Ίσως μια επαγγελματική είδηση να σας απογοητεύσει.

Η Αφροδίτη 7 με 15 Μαρτίου μέσα από τον 5ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο κάνοντας σας γοητευτικούς και ερωτικούς. Θα βγείτε, θα διασκεδάσετε και θα περάσετε όμορφα. Στις 13/03 το τετράγωνο Αφροδίτης – Κρόνου είναι δύσκολη όψη για τα συναισθηματικά σας. Ίσως νιώσετε αισθήματα μοναξιάς, χωρισμού και απομόνωσης.

Ο Κρόνος μέσα από τον 2ο ηλιακό σας οίκο 1 με 15 Μαρτίου επηρεάζει τους γεννημένους 27 με 30 Νοεμβρίου επιβάλλοντας περιορισμούς στα έσοδα σας.

Οι αδέσμευτοι Τοξότες από τις 7/3 που ο πλανήτης της αγάπης περνά στον τομέα των ερωτικών σας σχέσεων, θα σας δώσει την ευχέρεια να κάνετε μια νέα γνωριμία ή να ζήσετε μια ερωτική σχέση.

Οι δεσμευμένοι προσέχετε τις τελευταίες ημέρες την σχέση σας με τον/την σύντροφο σας για να μην υπάρξουν δυσκολίες και χωρισμοί.

Β’ δεκαήμερο γεννημένοι 3 έως 12 Δεκεμβρίου

Αγαπητοί μου Τοξότες του δευτέρου δεκαημέρου, η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 2/03 στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο φέρνοντας στην επιφάνεια ζητήματα που αφορούν την επαγγελματική ή την οικογενειακή σας ζωή.

Ο Ήλιος 1 με 10 Μαρτίου από το ζώδιο των Ιχθύων θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο δίνοντας έμφαση στην οικογενειακή σας ζωή. Ίσως προκύψουν κάποια προβλήματα υγείας στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Στις 4/03 η σύνοδος Ηλίου – Ποσειδώνα απαιτεί προσοχή στην διαχείριση οικογενειακών καταστάσεων για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις και παραπλανήσεις.

Ο Ερμής 12 με 15 Μαρτίου από το ζώδιο του Κριού θα επηρεάζει τους γεννημένους 3 με 5 Δεκεμβρίου κάνοντας σας έντονα αισιόδοξους και δημιουργικούς. Θα βγείτε, θα διασκεδάσετε και θα φλερτάρετε.

Ο Ποσειδώνας 1 με 15 Μαρτίου από τον 4ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει τους γεννημένους 5 με 6 Δεκεμβρίου φέρνοντας σύγχυση και ανασφάλεια στον τρόπο που χειρίζεστε τις οικογενειακές σας υποθέσεις.

Γ’ δεκαήμερο γεννημένοι 13 έως 21 Δεκεμβρίου

Αγαπητοί μου Τοξότες του τρίτου δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μάρτη θα σας απασχολήσει η οικογενειακή σας ζωή. Αρκετοί θα είστε νευρικοί και απρόσεκτοι.

Ο Ήλιος 11 με 15 Μαρτίου από το ζώδιο των Ιχθύων θα επηρεάζει τους γεννημένους 13 με 17 Δεκεμβρίου δίνοντας έμφαση στην οικογενειακή σας ζωή. Αρκετοί θα έχετε ευχάριστα γεγονότα. Στις 11/03 το εξάγωνο Ηλίου – Πλούτωνα σας βοηθά στα οικονομικά. Στις 13/03 με το τρίγωνο Ηλίου – Δία εκμεταλλευτείτε όλες τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν.

Ο Ερμής 1 με 6 Μαρτίου μέσα από τον 4ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο. Συζητήσεις και επαφές θα αφορούν την οικογενειακή σας ζωή. Στις 1/03 το τετράγωνο Ερμή - Άρη μπορεί να σας φέρει εντάσεις και διαφωνίες με τα πρόσωπα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Ωστόσο την ίδια μέρα το εξάγωνο Ερμή – Πλούτωνα βοηθά να πέσουν οι τόνοι κάνοντας σας πιο διπλωματικούς. Στις 2/03 το τρίγωνο Ερμή – Δία φέρνει ευχάριστες ειδήσεις και τύχη. Στις 4/03 η σύνοδος Ερμή – Αφροδίτης σας χαρίζει ευκαιρίες για φλερτ.

Η Αφροδίτη 1 με 6 Μαρτίου από το ζώδιο των Ιχθύων θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο ευνοώντας τις σχέσεις μέσα στο σπίτι. Στις 1/03 το τρίγωνο Αφροδίτης – Δία σας χαρίζει δυνατά συναισθήματα για ένα σας αγαπημένο πρόσωπο. Οι αδέσμευτοι θα έχετε ευκαιρίες για φλερτ και διασκεδάσεις.

Ο Άρης 1 με 15 Μαρτίου από το δικό σας ζώδιο θα επηρεάζει τους γεννημένους 13 με 19 Δεκεμβρίου βοηθώντας σας να υλοποιήσετε τα σχέδια σας. Στις 11/03 το τρίγωνο Άρη – Ουρανού σας δίνει ερωτικές και επαγγελματικές ευκαιρίες αρκεί να τις εκμεταλλευτείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

01/03/2018 ΕΩΣ 15/03/2018

Α’ δεκαήμερο γεννημένοι 22 έως 31 Δεκεμβρίου

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου, μετά τις 5 Μαρτίου το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στις υποχρεώσεις της οικογενειακής σας ζωής.

Ο Ερμής 6 με 12 Μαρτίου από το ζώδιο του Κριού θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο. Συζητήσεις και επαφές των ημερών αυτών θα αφορούν οικογενειακά θέματα. Στις 11/03 το τετράγωνο Ερμή – Κρόνου δείχνει δυσκολίες και πιέσεις μέσα στο σπίτι.

Η Αφροδίτη 7 με 15 Μαρτίου μέσα από τον 4ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο ευνοώντας τις σχέσεις με τα άτομα του οικογενειακούς σας περιβάλλοντος. Στις 13/03 το τετράγωνο Αφροδίτης – Κρόνου μπορεί να φέρει δυσκολίες, χωρισμούς και εμπόδια στην οικογενειακή σας ζωή.

Ο < Κυβερνήτης σας > Κρόνος 1 με 15 Μαρτίου από το δικό σας ζώδιο θα επηρεάζει τους γεννημένους 26 με 29 Δεκεμβρίου φέρνοντας δυσκολίες στην προσωπική σας ζωή.

Β’ δεκαήμερο γεννημένοι 1 έως 10 Ιανουαρίου

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι του δευτέρους δεκαημέρου η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 2/03 στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο και σας βρίσκει δυναμικούς και έτοιμους να υλοποιήσετε τα σχέδια σας.

Ο Ήλιος 1 με 10 Μαρτίου από το ζώδιο των Ιχθύων θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο. Αρκετοί θα επικοινωνήσετε με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά. Θα πάτε μία εκδρομή ή ένα ταξίδι, θα συμπαρασταθείτε σε συγγενείς ή φίλους. Στις 4/03 η σύνοδος Ηλίου – Ποσειδώνα σας βοηθά να εκφράσετε συναισθήματα τρυφερότητας και αγάπης στα άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Καλή ημέρα για τους καλλιτέχνες Αιγόκερους.

Ο Ερμής 12 με 15 Μαρτίου από τον 4ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει τους γεννημένους 1 με 4 Ιανουαρίου δίνοντας έμφαση στην οικογενειακή ζωή.

Ο Ποσειδώνας 1 με 15/03 από το ζώδιο των Ιχθύων θα επηρεάζει τους γεννημένους 3 με 4 Ιανουαρίου κάνοντας σας ιδιαίτερα δημιουργικούς και διαισθητικούς.

Γ’ δεκαήμερο γεννημένοι 11 έως 20 Ιανουαρίου

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μάρτη θα είναι αντιφατικό. Από την μια θα είστε ευαίσθητοι και τρυφεροί και από την άλλη επιρρεπείς να εμπλακείτε σε κάθε είδους καταχρήσεις.

Ο Ήλιος 11 με 15 Μαρτίου από το ζώδιο των Ιχθύων θα επηρεάζει τους γεννημένους 11 με 15 Ιανουαρίου κάνοντας σας ιδιαίτερα κοινωνικούς και δημιουργικούς. Στις 11/03 το εξάγωνο Ηλίου – Πλούτωνα ευνοεί τις σωστές αποφάσεις. Στις 13/03 το τρίγωνο Ηλίου – Δία σας βοηθά να ολοκληρώσετε τους στόχους σας με επιτυχία.

Ο Ερμής 1 με 6 Μαρτίου από το ζώδιο των Ιχθύων θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο. Ιδανική εποχή για να έρθετε σε επαφή με άλλα άτομα και να κάνετε δημόσιες σχέσεις. Στις 1/03 το τετράγωνο Ερμή - Άρη ενδέχεται να φέρει προβλήματα και εντάσεις. Προσέχετε τις συζητήσεις και τις μετακινήσεις μπορεί να υπάρξουν ατυχήματα. Την ίδια μέρα το εξάγωνο Ερμή – Πλούτωνα σας βοηθά να πάρετε σωστές αποφάσεις για την προσωπική σας ζωή. Στις 2/03 το τρίγωνο Ερμή – Δία σας φέρνει μια ευχάριστη είδηση για ένα αγαπημένο σας πρόσωπο. Στις 4/03 η σύνοδος Ερμή – Αφροδίτης ευνοεί τις νέες γνωριμίες και τα φλερτ.

Η Αφροδίτη 1 με 6 Μαρτίου μέσα από τον 3ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο κάνοντας σας ιδιαίτερα δημοφιλείς και γοητευτικούς. Στις 1/03 το τρίγωνο Αφροδίτης – Δία σας κάνει έντονα ερωτικούς με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ο Άρης 1 με 15 Μαρτίου από το ζώδιο του Τοξότη θα επηρεάζει τους γεννημένους 11 με 18 Ιανουαρίου τονίζοντας το άγχος και την κούραση των ημερών. Προσέχετε την υγεία σας και αποφύγετε το παρασκήνιο. Στις 11/03 το τρίγωνο Άρη – Ουρανού σας βοηθά να ξεπεράσετε με επιτυχία άγχη, φοβίες, μελαγχολίες και προβλήματα του παρελθόντος.

Οι αδέσμευτοι Αιγόκεροι θα έχετε ευχάριστες συναντήσεις και ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και φλερτ.

Οι δεσμευμένοι θα βγείτε, θα διασκεδάσετε μαζί με φίλους και θα επισκεφθείτε συγγενικά πρόσωπα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

01/03/2018 ΕΩΣ 15/03/2018

Α’ δεκαήμερο γεννημένοι 21 με 31 Ιανουαρίου

Αγαπητοί μου Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μάρτη η καθημερινή σας ζωή θα γίνει πιο ενδιαφέρουσα.

Ο Ερμής 6 με 12 Μαρτίου από το ζώδιο του φιλικού σας Κριού θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο δίνοντας έμφαση στις επικοινωνιακές σας ικανότητες. Θα κάνετε νέες γνωριμίες και θα επισκεφθείτε φιλικά ή συγγενικά πρόσωπα. Στις 11/03 το τετράγωνο Ερμή – Κρόνου ενδέχεται να σας φέρει δυσκολίες και ψυχρότητα σε σχέσεις και επαφές. Προσέχετε την υγεία σας και αποφύγετε το παρασκήνιο.

Η Αφροδίτη 7 με 15 Μαρτίου μέσα από τον 3ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο. Ευνοϊκή περίοδος για να διεκπεραιώσετε με μεγαλύτερη ευκολία τις καθημερινές σας υποχρεώσεις αλλά και για να πάτε ένα ταξίδι ή μια εκδρομή. Στις 13/03 το τετράγωνο Αφροδίτης – Κρόνου δυσκολεύει τις επαφές με τα φιλικά ή συγγενικά σας πρόσωπα. Ίσως να αισθανθείτε συναισθήματα μοναξιάς ή απόρριψης.

Ο Κρόνος 1 με 15 Μαρτίου μέσα από τον 12ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει τους γεννημένους 26 με 28 Ιανουαρίου τονίζοντας τις ανασφάλειες και τις φοβίες σας.

Β’ δεκαήμερο γεννημένοι 1 με 8 Φεβρουαρίου

Αγαπητοί μου Υδροχόοι του δευτέρου δεκαημέρου, η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 2/03 στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο φέρνοντας στο επίκεντρο της προσοχής οικονομικά, φορολογικά ή κληρονομικά θέματα.

Ο Ήλιος 1 με 10 Μαρτίου από το ζώδιο των Ιχθύων θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο δίνοντας προτεραιότητα σε οικονομικά θέματα. Στις 4/03 η σύνοδος Ηλίου – Ποσειδώνα απαιτεί προσοχή διότι είναι πολύ εύκολο να οδηγηθείτε σε οικονομικά λάθη και εξαπατήσεις.

Ο Ερμής 12 με 15 Μαρτίου από το ζώδιο του Κριού θα επηρεάζει τους γεννημένους 1 με 3 Φεβρουαρίου κάνοντάς σας ιδιαίτερα κοινωνικούς και γοητευτικούς. Θα βγείτε, θα διασκεδάσετε και θα κάνετε νέες γνωριμίες.

Ο Ποσειδώνας 1 με 15/03 από το ζώδιο των Ιχθύων μέσα από τον 2ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει τους γεννημένους 2 με 3 Φεβρουαρίου φέρνοντας εξαπατήσεις ή παραπλανήσεις στα οικονομικά σας.

Οι αδέσμευτοι Υδροχόοι από τις 7/3 θα έχετε ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, φλερτ και διασκεδάσεις.

Οι δεσμευμένοι αυτή την περίοδο θα ασχοληθείτε περισσότερο με τα συγγενικά και φιλικά σας πρόσωπα.

Γ’ δεκαήμερο γεννημένοι 9 με 19 Φεβρουαρίου

Αγαπητοί μου Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μάρτη θα αποδειχθεί ιδιαίτερα δραστήριο και δυναμικό.

Ο Ήλιος 11 με 15 Μαρτίου από το ζώδιο των Ιχθύων θα επηρεάζει τους γεννημένους 9 με 13 Φεβρουαρίου βελτιώνοντας αισθητά τα οικονομικά σας. Στις 11/03 το εξάγωνο Ηλίου – Πλούτωνα σας βοηθά να πετύχετε αυτό που θέλετε. Στις 13/03 το τρίγωνο Ηλίου – Δία σας δίνει την ευχέρεια να προωθήσετε με επιτυχία ένα επαγγελματικό θέμα.

Ο Ερμής 1 με 6 Μαρτίου από το ζώδιο των Ιχθύων θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο ευνοώντας συζητήσεις και επαφές πάνω σε οικονομικά θέματα. Στις 1/03 το τετράγωνο Ερμή - Άρη απαιτεί προσοχή διότι μπορεί να φέρει διαπληκτισμούς και εντάσεις με συγγενικά ή αγαπημένα πρόσωπα. Την ίδια μέρα το εξάγωνο Ερμή – Πλούτωνα ευνοεί επαγγελματικές συζητήσεις. Στις 2/03 το τρίγωνο Ερμή – Δία είναι ιδανικό για συζητήσεις και επαφές με άτομα κύρους. Στις 4/03 η σύνοδος Ερμή – Αφροδίτης προωθεί οικονομικά θέματα.

Η Αφροδίτη 1 με 6 Μαρτίου μέσα από τον 2ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο βελτιώνοντας αισθητά τα οικονομικά σας. Στις 1/03 με το τρίγωνο Αφροδίτης – Δία μπορεί να πάρετε οικονομική ενίσχυση από ένα πρόσωπο του οικογενειακού σας περιβάλλοντος.

Ο Άρης 1 με 15 Μαρτίου από το ζώδιο του Τοξότη θα επηρεάζει τους γεννημένους 9 με 17 Φεβρουαρίου κάνοντας δραστήρια την κοινωνική σας ζωή. Φίλοι θα είναι κοντά σας. Στις 11/03 το τρίγωνο Άρη – Ουρανού είναι μια ευχάριστη όψη που σας φέρνει απροσδόκητες ευκαιρίες για να διευρύνεται τον κοινωνικό και φιλικό σας κύκλο.

ΙΧΘΥΣ

01/03/2018 ΕΩΣ 15/03/2018

Α’ δεκαήμερο γεννημένοι 20 με 29 Φεβρουαρίου

Αγαπητοί μου Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μάρτη προσέχετε τα οικονομικά σας καθώς και τις επαφές σας.

Ο Ερμής 1 με 6 Μαρτίου από το ζώδιο του Κριού θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο. Συζητήσεις και επαφές των ημερών αυτών θα αφορούν τα οικονομικά σας. Στις 11/03 το τετράγωνο Ερμή – Κρόνου είναι μια αρνητική όψη και μπορεί να φέρει λεκτικές αντιπαραθέσεις ή απομακρύνσεις από οικεία ή φιλικά πρόσωπα.

Η Αφροδίτη 7 με 15 Μαρτίου από το ζώδιο του Κριού θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο δίνοντας ευκαιρίες οικονομικής φύσεως. Στις 13/03 το τετράγωνο Αφροδίτης – Κρόνου μπορεί να σας φέρει κάποιες δυσκολίες σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε επαγγελματικό.

Ο Κρόνος από το ζώδιο του Αιγόκερω 1 με 15 Μαρτίου θα επηρεάζει τους γεννημένους 26 με 27 Φεβρουαρίου απομακρύνοντας από την ζωή σας πρόσωπα που δεν αξίζουν.

Β’ δεκαήμερο γεννημένοι 1 έως 10 Μαρτίου

Αγαπητοί μου Ιχθύες του δευτέρου δεκαημέρου, η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 2/03 στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων επηρεάζει άμεσα το δικό σας δεκαήμερο φέρνοντας στην επιφάνεια όλα όσα έχουν να κάνουν με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας.

Ο Ήλιος 1 με 10 Μαρτίου στο δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο εγκαινιάζει την περίοδο των γενεθλίων σας η οποία σας βρίσκει σε μια άκρως ερωτική διάθεση. Στις 4/03 η σύνοδος Ηλίου με τον < Κυβερνήτης σας > Ποσειδώνα σας κάνει ιδιαίτερα ρομαντικούς και ονειροπόλους. Ιδανική περίοδος για όσους ασχολούνται με τις τέχνες ή την φιλανθρωπία.

Ο Ερμής 12 με 15 Μαρτίου από το ζώδιο του Κριού θα επηρεάζει τους γεννημένους 1 με 3 Μαρτίου φέρνοντας στο προσκήνιο ζητήματα που αφορούν οικογένεια και σπίτι.

Ο Ποσειδώνας 1 με 15/03 από το ζώδιο σας θα επηρεάζει τους γεννημένους 3 με 4 Μαρτίου ενισχύοντας την ρομαντική σας διάθεση. Αποφύγετε την πρώτη βδομάδα του μήνα νέα ξεκινήματα που έχουν να κάνουν με πρακτικά θέματα.

Γ’ δεκαήμερο γεννημένοι 11 με 20 Μαρτίου

Αγαπητοί μου Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μάρτη θα έχετε ευκαιρίες να κάνετε μια νέα αρχή στην προσωπική σας ζωή.

Ο Ήλιος 11 με 15 Μαρτίου από το δικό σας ζώδιο θα επηρεάζει τους γεννημένους 11 με 16 Μαρτίου κάνοντάς σας ιδιαίτερα αισιόδοξους και γοητευτικούς. Στις 11/03 το εξάγωνο Ηλίου – Πλούτωνα σας δίνει λύσεις σε εργασιακά θέματα. Στις 13/03 το τρίγωνο Ηλίου – Δία σας φέρνει ευχάριστες ειδήσεις για ένα θέμα εργασίας ή υγείας.

Ο Ερμής 1 με 6 Μαρτίου στο δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο σας κάνει ιδιαίτερα συντροφικούς και επικοινωνιακούς. Στις 1/03 το τετράγωνο Ερμή - Άρη απαιτεί προσοχή. Μπορεί να φέρει εντάσεις με άτομα κύρους. Προσέχετε τις μετακινήσεις σας. Την ίδια μέρα το εξάγωνο Ερμή – Πλούτωνα προωθεί ένα σας στόχο. Στις 2/03 το τρίγωνο Ερμή – Δία προωθεί συμφωνίες, συμβόλαια, ταξίδια και νέες γνωριμίες. Στις 4/03 η σύνοδος Ερμή – Αφροδίτης σας κάνει ιδιαίτερα γλυκομίλητους και συντροφικούς.

Η Αφροδίτη 1 με 6 Μαρτίου στο δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο σας γεμίζει με χάρη και γοητεία βελτιώνοντας αισθητά την διάθεση σας. Στις 1/03 το τρίγωνο Αφροδίτης – Δία είναι ιδανική όψη για να κάνετε νέες γνωριμίες, φλερτ ή να πάτε ένα ταξίδι.

Ο Άρης 1 με 15 Μαρτίου από το ζενίθ του ωροσκοπίου σας θα επηρεάζει τους γεννημένους 1 με 9 Μαρτίου φέρνοντας στο προσκήνιο τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Στις 11/03 το τρίγωνο Άρη – Ουρανού σας δίνει ευκαιρίες στην επαγγελματική ζωή.

Οι αδέσμευτοι Ιχθύες έχετε την τύχη όλη αυτή την περίοδο με το μέρος σας να βγείτε, να χαρείτε, να γοητεύσετε και να κάνετε νέες γνωριμίες.

Οι δεσμευμένοι θα ζήσετε όμορφες στιγμές με τον/την σύντροφο σας. Ίσως πάτε μια εκδρομή ή ένα προγραμματισμένο ταξίδι.

provlepseis.gr