ΚΡΙΟΣ Η πρώτη μέρα του μήνα φέρνει ευχάριστες εξελίξεις που έχουν σχέση με το εξωτερικό ή με ένα νομικό ζήτημα και τι πιο θετικό ξεκίνημα από αυτό; Η Σελήνη στην Παρθένο σε αρμονικές όψεις με τον Κρόνο σας κάνει σχολαστικούς με τη δουλειά σας και είναι μια καλή στιγμή για να επανεξετάσετε τις λεπτομέρειες των πλάνων σας. Δεν σας αρέσει η απόρριψη (σε ποιον αρέσει άλλωστε), εσείς όμως αντιδράτε πολύ εγωιστικά όταν δεν ικανοποιούνται οι προσδοκίες σας, με αποτέλεσμα να δημιουργείτε ένα αρνητικό κλίμα γύρω σας. Σήμερα καλύτερα να ασχοληθείτε με τους φίλους σας και όχι με τα ερωτικά σας.

ΤΑΥΡΟΣ Θα βρεθείτε στη μέση μιας διαφωνίας και ενδεχομένως να σας ζητηθεί να πάρετε θέση, κάτι που δεν θα είναι καλό για τη μετέπειτα πορεία σας καθώς θα έχετε επιλέξει στρατόπεδο και θα εμπλακείτε σε καταστάσεις που δεν σας αφορούν. Κρατήστε διακριτική στάση και προσπαθήστε να παραμείνετε αμέτοχοι. Η μέρα κρύβει ορισμένες παγίδες προσοχή. Η μέρα ενισχύει τη γοητεία σας και είναι μια καλή ευκαιρία να τονώσετε την κοινωνική αλλά και ερωτική σας ζωή. Έξοδοι για ψυχαγωγία και επαφές με φιλικά σας πρόσωπα θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας και ίσως κάνετε μία ενδιαφέρουσα γνωριμία που θα σας γοητεύσει πολύ.

ΔΙΔΥΜΟΣ Έχετε πάρα πολλές ευθύνες και κινδυνεύετε να χάσετε τον έλεγχο αν συνεχίσετε με αυτούς τους ρυθμούς. Στον τομέα της καριέρας γίνονται πολλά και ταυτόχρονα βήματα, κάτι που είναι και καλό και κακό. Καλό από την άποψη ότι έχετε να περιμένετε πράγματα, κακό επειδή δεν υπάρχει καθόλου προσωπικός χρόνος, με αποτέλεσμα να χάνετε το κέφι σας. Η Σελήνη στην Παρθένο στρέφει την προσοχή σας στο σπίτι και την οικογένεια και καλό είναι να περάσετε ευχάριστο και ποιοτικό χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μην αναλώνεστε με θέματα που μπορούν να επιλυθούν κάποια άλλη στιγμή και δώστε έμφαση στην επικοινωνία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Περιμένετε με αγωνία μία απάντηση σχετικά με μία συνεργασία και μάλλον θα τη λάβετε σήμερα που οι αρμονικές όψεις της Σελήνης στην Παρθένο ευνοούν τα εργασιακά σας θέματα. Όσον αφορά τα οικονομικά σας, ενδεχομένως να έχετε υπερβολικά έξοδα για τις προσωπικές σας ανάγκες και κάπως θα πρέπει να τα κουμαντάρετε. Δεν βλέπετε ξεκάθαρα τις ερωτικές προθέσεις ενός ατόμου που σας πολιορκεί και συμπεριφέρεστε σαν να είστε φιλαράκια, κάτι που αργά ή γρήγορα θα το απομακρύνει από κοντά σας. Μετά μην αναρωτιέστε γιατί μένει στάσιμη η ερωτική σας ζωή αφού παίζετε καρπαζιές με τους ενδιαφερόμενους..

ΛΕΩΝ Για εσάς ξεκινά ένας κύκλος ευχάριστων γεγονότων που έχουν να κάνουν με τα επαγγελματικά αλλά και τα οικονομικά σας και τώρα που σας δίνεται η ευκαιρία να κερδίσετε το χαμένο έδαφος, δεν σας σταματάει κανείς. Σήμερα δώστε έμφαση στην οργάνωση του χρόνου σας καθώς οι ευθύνες σας αυξάνονται και δεν θα θέλατε να αφήσετε εκκρεμότητες. Αναθεωρήστε την κατάσταση στην ερωτική σας ζωή και μην κάθεστε και βασανίζεστε με ιστορίες που δεν σας δίνουν καμία ικανοποίηση. Καλύτερα να είστε ελεύθεροι ώστε να έχετε τη δυνατότητα να βρείτε το κατάλληλο άτομο που θα σας κάνει να νιώθετε πλήρεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Κρατήστε τα μελλοντικά σας σχέδια και τις επαγγελματικές σας επιτυχίες μακρυά από άτομα που ξέρετε εκ των προτέρων πως δεν πρόκειται να χαρούν με την χαρά σας. Όσο κι αν θέλετε να μοιραστείτε τα όνειρά σας, καλό θα είναι να επιλέξετε ένα άτομο που είστε σίγουροι για τις προθέσεις του. Η μέρα είναι κατάλληλη για να κάνετε καινούριες επαφές. Κάποια παράπονα ενός ατόμου μεγαλύτερης ηλικίας από το οικογενειακό σας περιβάλλον σχετικά με τη συνεχή απουσία σας, δεχτείτε τα με τρυφερότητα και μην του πάτε κόντρα. Είναι καλύτερο να παραπονιούνται πως δε σας βλέπουν και τους λείπετε, παρά να αδιαφορούν για εσάς.

ΖΥΓΟΣ Αρκετά νευρικούς σας βρίσκει η σημερινή μέρα και είναι αποτέλεσμα κάποιων σημαντικών αλλαγών τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε οικονομικό επίπεδο. Αν δεν αφήσετε την ταραχή που σας έχει πιάσει να σας μπλοκάρει εντελώς, θα καταφέρετε να δείτε πιο διεξοδικά την κατάσταση, οπότε μη βιάζεστε να τα βάψετε μαύρα. Λύσεις υπάρχουν για όλα τα προβλήματα. Στον αισθηματικό τομέα επικρατεί αρκετή σύγχυση και δεν μπορείτε να ξεκαθαρίσετε μέσα σας τι είναι αυτό που ζητάτε από το σύντροφό σας, ώστε να νιώσετε ικανοποιημένοι και πλήρεις. Ένα ζήτημα που ενδεχομένως να σας προβληματίζει είναι η έλλειψη επικοινωνίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Αποφύγετε να λύσετε τις διαφορές σας με κάποιο άτομο που γνωρίζετε από πρώτο χέρι πως είναι ανένδοτο στις απόψεις του και θεωρεί πως για όλα φταίνε οι άλλοι, γιατί αδίκως θα ταλαιπωρηθείτε και θα τεντωθούν τα νεύρα σας. Ειδικά αν πρόκειται για διαφωνίες σχετικά με την πολιτική, θα χάσετε χρόνο και ενέργεια άσκοπα. Έντονη η ανάγκη σας να ερωτευτείτε και να ζήσετε ένα μεγάλο πάθος, αλλά οι μέχρι πρότινος επιλογές που είχατε ήταν απογοητευτικές, οπότε αρχίζετε να στρέφεστε σε άλλες διεξόδους πιο δημιουργικές, κάτι που δεν είναι απαραίτητα κακό. Μπορεί να παθιαστείτε με κάτι άλλο που θα δώσει νόημα στη ζωή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ Αν και είναι αρκετά θετικές οι εξελίξεις στα επαγγελματικά σας, προσπαθήστε να είστε πολύ προσεχτικοί με τα χρήματά σας, καθώς δεν έχει περάσει ακόμα η δύσκολη περίοδος για εσάς, οπότε φροντίστε να κρατήσετε άμυνες, τουλάχιστον μέχρι να σιγουρευτείτε και για την εξέλιξη των οικονομικών σας. Η μέρα απαιτεί προσεχτικές ενέργειες. Μια αλλαγή στην εξωτερική σας εμφάνιση, ίσως ένα νέο χτένισμα, κάποια ρούχα που σας κολακεύουν περισσότερο, θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον του ερωτικού σας συντρόφου σε μεγάλο βαθμό, οπότε να περιμένετε από το απόγευμα και μετά να ζήσετε στιγμές που θα τις θυμάστε για καιρό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Ενδεχομένως να χρειαστεί να ασχοληθείτε εκτενώς με το πρόβλημα κάποιου φίλου σας, αλλά στην πορεία θα εκνευριστείτε από την αδυναμία του να διαχειριστεί τα προβλήματά του και θα πείτε σκληρές κουβέντες που θα επιβαρύνουν ακόμα περισσότερο την κατάστασή του. Κάντε υπομονή, δείξτε κατανόηση και μην περιμένετε να αντιμετωπίζουν όλοι τα προβλήματά τους όπως εσείς. Στον οικογενειακό τομέα πρέπει να ρίξετε περισσότερο την προσοχή σας και να οργανώσετε τον χρόνο σας έτσι ώστε, να περνάτε περισσότερες ώρες με τα πρόσωπα της οικογένειας. Όσες κι αν είναι οι υποχρεώσεις σας κατά τη διάρκεια της ημέρας, βασική προτεραιότητά σας πρέπει να είναι η οικογένεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Η επιτυχία των προσπαθειών σας εξαρτάται σήμερα αποκλειστικά από εσάς. Μην περιμένετε τη στήριξη κανενός και πάρτε στα χέρια σας την ευθύνη των πράξεών σας. Έχετε πολλές προοπτικές για καινούριες γνωριμίες ή συνεργασίες, αρκεί να αφήσετε πίσω σας το παρελθόν και να επικεντρωθείτε με σιγουριά και αυτοπεποίθηση στο παρόν και το μέλλον. Ξεπεράστε τις ανασφάλειες και τις αναστολές σας και μην κάθεστε κλεισμένοι στο καβούκι σας. Καθώς όλα είναι θέμα διάθεσης και αντιμετώπισης των καταστάσεων, δεν έχετε κανένα λόγο να αισθάνεστε πως είστε σε δεύτερη μοίρα συγκριτικά με άλλους. Εκτιμήστε τον εαυτό σας και στη συνέχεια θα το εισπράξετε κι από τους άλλους.

ΙΧΘΥΣ Με τα οικονομικά σας να μπαίνουν σε μια τάξη, σας δίνεται η ευκαιρία να κάνετε ορισμένες αγορές για το σπίτι και να ξεφορτωθείτε οτιδήποτε χαλασμένο που σας χαλούσε την ψυχολογία και μόνο που το βλέπατε. Φροντίστε να αγοράσετε και λουλούδια με έντονα χρώματα που θα σας φτιάχνουν τη διάθεση και θα ανανεώνουν την ενέργεια του χώρου σας. Μην αφήνετε την ανασφάλειά σας σχετικά με την εξέλιξη της σχέσης σας να σας καταβάλλει και αν υπάρχει κάτι στη συμπεριφορά του συντρόφου σας που σας δημιουργεί αμφιβολίες, δεν έχετε παρά να το συζητήσετε μαζί του. Η Σελήνη στην Παρθένο ευνοεί τον τομέα σχέσης/γάμου.

Πηγή: www.lifo.gr