Από την Όλγα Αγγέλου
Μάθε πως θα κυλήσει στα αισθηματικά σου το διήμερο 3 με 4 Μαρτίου 2018. Δες τα 6 αστρολογικά tips για να περάσεις ένα αξέχαστο, υπέροχο σαββατοκύριακο!!

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου και μάθε πως θα περάσεις το σαββατοκύριακο στα αισθηματικά σου:
ΚΡΙΟΣ

Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων, το αστρολογικό φαινόμενο που γίνεται την Παρασκευή, αλλά θα επηρεάσει όλο το τριήμερό μας η ενέργειά της. Εσένα Κριαράκι μου, η ενέργειά της κλέβει την ενέργειά σου και την ορμητικότητά σου. Θες να ξαπλώσεις στον καναπέ σου και να ονειρεύεσαι. Καλά θα κάνεις να ενημερώσεις έγκαιρα το ταίρι σου μην κανονίσει εξόδους και ξενύχτια.

Και αν είσαι μόνος/η, μην μείνεις στην πρώτη εντύπωση σε μια νέα, γνωριμία, μάλλον θα εξαπατηθείς.
Το Σάββατο, με την Σελήνη πια στον Ζυγό, αναζητάς την αποδοχή και τον θαυμασμό του περιβάλλοντός σου, χρησιμοποιώντας διπλωματικά τερτίπια, με αποτέλεσμα η σχέση με το ταίρι σου να είναι αρμονική και ισορροπημένη.
Για τους ίδιους λόγους, έχεις επιτυχία και αποδοχή σε μια νέα γνωριμία, αν είσαι μόνος/η.
Την Κυριακή η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ζυγό αλλά κάνει τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, εντείνεται η παρορμητικότητά σου, ριζικές αλλαγές και βαθιές τομές παραμονεύουν, οπότε προσπάθησε να αποφύγεις τις εντάσεις με το ταίρι σου, δεν ξέρεις που θα καταλήξουν.

Επίσης, προσπάθησε να ελέγξεις τις παρορμήσεις σου, σε μια νέα γνωριμία, αν είσαι μόνος/η. Άσε πρώτα να γνωριστείτε καλύτερα και μετά αποφασίζεις για την συνέχεια. 

ΤΑΥΡΟΣ

Εσένα η Πανσέληνος σε γεμίζει εξωστρέφεια και τάση για γλέντια και διασκέδαση με τους φίλους σου. Μην αφήσεις όμως και το ταίρι σου έξω από αυτή τη ‘γιορτή’, θα είναι άδικο.
Αν όμως είσαι μόνος/η, πρόσεξε μήπως από υπεραισιοδοξία πάρεις λάθος αποφάσεις σχετικά με μια νέα γνωριμία.
Το Σάββατο που η Σελήνη περνάει στο Ζυγό και σε φορτώνει με επαγγελματικές υποχρεώσεις. Αναγκάζεσαι να παραμελήσεις το ταίρι σου και υφίστασαι την δικαιολογημένη γκρίνια του/της.
Και αν ψάχνεις για νέο ταίρι, σήμερα θα είσαι αρκετά απασχολημένος/η και ίσως και κουρασμένος/η ώστε να μην έχεις και πολύ όρεξη για μια τέτοια αναζήτηση.
Κυριακή και η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ζυγό σχηματίζοντας τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Συνεχίζονται οι υποχρεώσεις και οι αγγαρείες και προστίθενται και καινούργιες. Εσύ φορτώνεσαι με ένταση και νεύρα και ξεσπάς στο ταίρι σου, χωρίς λόγο. Πρόσεξε λίγο τα νεύρα και τα ξεσπάσματά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Παρασκευή με Πανσέληνο και εσύ έχεις ανάγκη την ζεστασιά και την ασφάλεια της μητρικής αγκαλιάς. Όμως, το ταίρι σου είναι διατεθειμένο να το παίξει ‘μανούλα’; Μήπως πρέπει να ασχοληθείς και εσύ λίγο με τις δικές του/της ανάγκες για να αποφύγετε την σύγκρουση;
Αν είσαι μόνος/η, σήμερα πρόσεξε τις εξαπατήσεις και την αμετροέπεια, είτε από την πλευρά σου είτε από την πλευρά του ατόμου που σε ενδιαφέρει.
Σάββατο, και η Σελήνη στο Ζυγό ακουμπάει τον οίκο σου των ερώτων, της χαράς, της δημιουργίας και της διασκέδασης. Πάρε το ταίρι σου από το χέρι και, είτε οι δυό σας είτε με παρέα, κάντε ότι σας ευχαριστεί. Πρόσεξε μόνο τις υπερβολικές εκδηλώσεις προς τρίτους, μήπως ζηλέψει.
Αν κάνεις μια νέα γνωριμία φρόντισε να μετριάσεις την υπερβολική αισιοδοξία σου, βάζοντας και λίγη λογική στην εξίσωση.
Κυριακή, η Σελήνη ακόμα στον Ζυγό αλλά σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Προσπάθησε να συγκρατήσεις την Πλουτώνια διεισδυτικότητα προς το ταίρι σου γιατί θα το καταπιέσεις και θα αντιδράσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Την Παρασκευή, με την Πανσέληνο στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων πρέπει να αποφύγεις, τόσο εσύ όσο και το ταίρι σου, να ασχοληθείτε με κακοπροαίρετα σχόλια και κουτσομπολιά τρίτων. Θα βλάψουν την σχέση σας.
Αν είσαι μόνος/η, μην παρασυρθείς από τις θετικές συστάσεις τρίτων για κάποιο άτομο. Φρόντισε να διαμορφώσεις δική σου γνώμη και άποψη πριν προχωρήσεις.
Το Σάββατο, με την Σελήνη στο Ζυγό, έχεις ανάγκη από την ζεστασιά και την ασφάλεια που σου χαρίζει η ‘φωλίτσα’ σου. Αν και το ταίρι σου δεν έχει αντίρρηση, ο καναπές σου είναι το καλύτερο για απόψε.
Αν, όμως, είσαι μόνος/η, μια πολύ ευχάριστη αλλαγή φαίνεται να έρχεται στη ζωή σου. Φτάνει και εσύ να την κυνηγήσεις λίγο.
Την Κυριακή, με την Σελήνη ακόμα στον Ζυγό αλλά σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, φορτώνεσαι με οικογενειακές υποχρεώσεις και αγγαρείες, εκνευρίζεσαι και ξεσπάς τα νεύρα σου στο ταίρι σου. Καταλαβαίνεις, βεβαίως, ότι αυτό είναι άδικο.
Και αν κάνεις μια νέα γνωριμία, μην εκβιάσεις τα πράγματα. 

ΛΕΩΝ

Η Πανσέληνος της Παρασκευής μπορεί να σου προκαλέσει κάποια ανασφάλεια σχετικά με ψυχικές και υλικές αξίες και ανάγκες σου. Το ταίρι σου από την άλλη μεριά, έχει την διάθεση να σε καλύψει αλλά αν υπερβάλλεις μπορεί και να κουραστεί.
Σε μία νέα γνωριμία, το τοπίο δεν φαίνεται να είναι πολύ ξεκάθαρο. Βάλε τα δυνατά σου να σιγουρευτείς για τις προθέσεις του ατόμου που σε ενδιαφέρει.
Σάββατο, Σελήνη στον Ζυγό και το επικοινωνιακό σου ταλέντο στο φόρτε του! Ένα οικογενειακό τραπέζι, με αδέλφια, ξαδέλφια, θείες θείους, θα είναι ότι καλύτερο για εσένα και το ταίρι σου σήμερα.
Και, αν είσαι μόνος/η, σε ένα τέτοιο περιβάλλον, ασκώντας και το ταλέντο σου στην επικοινωνία και την αυτοπροβολή, μπορεί να κάνεις μια πολλά υποσχόμενη νέα γνωριμία.
Την Κυριακή η Σελήνη παραμένει στο Ζυγό αλλά κάνει τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Αυτό σε κάνει και επικριτικό/η και αμετακίνητο στις απόψεις σου. Γι’ αυτό φρόντισε να μην έρθεις σε διαφωνία με το ταίρι σου, γιατί δεν θα βρείτε άκρη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Πανσέληνος της Παρασκευής αυξάνει τον εγωκεντρισμό σου και ίσως και την τάση σου για υπερβολική και ίσως άδικη κριτική. Πρόσεξε μην κάνεις το ταίρι σου αποδέκτη τέτοιων συμπεριφορών. Θα έχεις άσχημα ξεμπερδέματα.
Αν είσαι μόνος/η, σε μια νέα γνωριμία, φρόντισε να σιγουρευτείς για τις προθέσεις του/της. Μην αρκεστείς στην καλή πρώτη εντύπωση.
Το Σάββατο που η Σελήνη περνάει στο Ζυγό, σε πιάνουν οι, οικονομικές κυρίως, ανασφάλειές σου. Μην κουράσεις το ταίρι σου με πράξεις και λογαριασμούς.
Αν είσαι μόνος/η θυμήσου ‘το καλό πράγμα αργεί να γίνει’. Μην σε πιάσουν οι βιασύνες σου και δεχτείς ‘φύκια για μεταξωτές κορδέλες’.
Με την Σελήνη ακόμα στον Ζυγό και το τετράγωνό της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, οι ανασφάλειές σου, οικονομικές και συναισθηματικές, εντείνονται και ζητάς τα ‘ρέστα’ από το ταίρι σου. Λάθος τακτική.
Αν είσαι μόνος/η, φρόντισε να συγκρατήσεις την συναισθηματική σου ανασφάλεια και μην προσπαθήσεις να ‘γαντζωθείς’ από μια νέα γνωριμία. 

ΖΥΓΟΣ

Με την Πανσέληνο στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων, σου προκαλεί εσωστρέφεια, έντονη τάση για ονειροπολήσεις και δυσκολία στην επαφή με την πραγματικότητα. Θα συμμετέχει και το ταίρι σου σε αυτά τα ταξίδια του μυαλού σου ή θα αντιδράσει;
Αν είσαι μόνος/η υπάρχει κίνδυνος κάποιοι κρυφοί εχθροί να σου προκαλέσου προβλήματα σε μια νέα γνωριμία. Μην εμπλέξεις τρίτους.
Το Σάββατο, που η Σελήνη περνάει στο ζώδιό σου, τονίζει το ‘Εγώ’ σου, σε κάνει παρορμητικό/η και σου προκαλεί και κάποιες μεταπτώσεις στη διάθεση. Και αν ξεσπάσεις όλη αυτή την ένταση στο ταίρι σου θα είναι άδικο. Συγκρατήσου λίγο.
Πάντως, αν είσαι μόνος/η, θα κάνεις ‘εντυπωσιακή είσοδο’ σε μια νέα γνωριμία.
Την Κυριακή, η Σελήνη εξακολουθεί να είναι στο ζώδιό σου και να προκαλεί τις ίδιες μεταπτώσεις στην διάθεσή σου. Αυτό εντείνεται από το τετράγωνό της με τον σκοτεινό Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, που ανακατεύει και ταράζει τις πιο μύχιες πλευρές και ανησυχίες του ψυχισμού σου. Αν δεν αποφύγεις κάποιον καυγά με το ταίρι σου σήμερα, υπάρχει κίνδυνος να φτάσουν τα πράγματα στο απροχώρητο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Την Παρασκευή, με την Πανσέληνο στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων, το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται στους φίλους και τις συλλογικές σου δραστηριότητες. Έτσι παραμελείς το ταίρι σου και, φυσικά, εκείνο παραπονιέται και γκρινιάζει. Προσπάθησε να κρατήσεις ισορροπία ανάμεσα στις δυο πλευρές ώστε να είναι όλοι ευχαριστημένοι.
Αν είσαι μόνος/η, προσπάθησε να μην παρασυρθείς από γνώμες γνωστών και φίλων, σχετικά με μια νέα γνωριμία. Φρόντισε να σχηματίσεις την δική σου άποψη.
Το Σάββατο, η Σελήνη στο Ζυγό, φέρνει στην επιφάνεια, απωθημένα από το παρελθόν, εσωστρέφεια, ανασφάλεια και, ίσως, κρυφούς εχθρούς και παρασκήνιο εις βάρος σου. Όμως, αν δεν έχεις σοβαρές αποδείξεις, δεν θα ήταν φρόνιμο να δείξεις στο ταίρι σου ότι δεν το εμπιστεύεσαι.
Αν είσαι μόνος/η, απόφυγε τις νέες γνωριμίες, γιατί κάτι το πιθανό παρασκήνιο κάτι τα δικά σου απωθημένα δεν υπόσχονται επιτυχία.
Κυριακή και η Σελήνη, ακόμα, στο Ζυγό και σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Η ανησυχίες και οι φοβίες σου εντείνονται και υπάρχει φόβος άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος να μπουν ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. Μην το επιτρέψεις, δεν θα είναι για καλό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων, και η προσοχή σου είναι στραμμένη σε επαγγελματικά σου ζητήματα. Άραγε συμφωνεί το ταίρι σου ή θα αντιδράσει; Προσπάθησε να το πείσεις για την σοβαρότητα των θεμάτων που σε απασχολούν και όλα θα πάνε καλά.
Αν ψάχνεις για νέο ταίρι, μακριά από το επαγγελματικό σου περιβάλλον. Όπως έχουμε ξαναπεί, ‘…μακριά από την δουλειά μας και την γειτονιά μας.’
Το Σάββατο, που η Σελήνη περνάει στο Ζυγό, έχεις ανάγκη να βρεθείς σε φιλικό περιβάλλον όπου θα αισθάνεσαι ζεστασιά και ασφάλεια. Οργάνωσε λοιπόν, με το ταίρι σου, μια φιλική συγκέντρωση και θα περάσετε πολύ καλά.
Αν είσαι μόνος/η, σε μια τέτοια φιλική συγκέντρωση μπορεί να συναντήσεις τον/την μελλοντικό/η σου σύντροφο.
Την Κυριακή, παρ’ όλο που η Σελήνη παραμένει στον διπλωμάτη Ζυγό, εσύ επηρεάζεσαι από το τετράγωνό της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω που σου προκαλεί μια ακαμψία στη σκέψη και προσήλωση στην ικανοποίηση των υλικών και συναισθηματικών σου αναγκών. Πρόσεξε γιατί η αμετακίνητη στάση σου μπορεί να προκαλέσει ένταση στην σχέση σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εσένα η Πανσέληνος ξυπνάει την επιθυμία σου για ταξίδια, γενικώς. Είτε κυριολεκτικά είτε ταξίδια του μυαλού και της σκέψης. Αυτό μπορεί να σε κάνει ‘ονειροπαρμένο/η’ και, ίσως, κάπως απόμακρο/η. Αν το ταίρι σου δεν σε ακολουθήσει και είναι πιο προσγειωμένο, μάλλον για σύγκρουση πάει το πράγμα.
Πρόσεξε λίγο τα κουτσομπολιά και τα κακοπροαίρετα σχόλια από τρίτους στην περίπτωση μιας νέας γνωριμίας.
Το Σάββατο, κάτι που η Σελήνη είναι στο Ζυγό, το Ζώδιο που αποζητά την αποδοχή όσο κανένα άλλο, κάτι που ακουμπάει τον οίκο της κοινωνικής σου και επαγγελματικής προβολής και αναγνώρισης, σε βλέπω να κάνεις με το ταίρι σου, καλοντυμένοι και περιποιημένοι, μια εντυπωσιακή εμφάνιση σε κάποια κοσμική εκδήλωση. Και, γιατί όχι!
Και αν ψάχνεις το μελλοντικό σου ταίρι, στον επαγγελματικό σου κύκλο έχεις πολλές ελπίδες να το βρεις.
Την Κυριακή, είναι το τετράγωνο της Σελήνης, που παραμένει στον Ζυγό, με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου. Φρόντισε να μην εκδηλώσεις αρχηγικές τάσεις στο ταίρι σου, δεν είναι υπάλληλός σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων ανεβάζει την λίμπιντό σου στα ύψη. Την συνταγή την ξέρεις, κεριά, καλό κρασί και στιγμές μόνο για δύο. Αυτό το βράδυ της Παρασκευής θα σας μείνει αξέχαστο, εσένα και του/της συντρόφου σου.
Αν όμως κάνεις μια νέα γνωριμία, μην σε τυφλώσει το πάθος. Προσπάθησε να δεις ψύχραιμα και καθαρά τα νέα δεδομένα.
Με την Σελήνη στον Ζυγό, το Σάββατο, ξυπνά η δίψα σου για μάθηση. Μια επίσκεψη σε κάποιο μουσείο ή μία ταινία επιστημονικού περιεχομένου ή κάποια επιστημονική διάλεξη θα είναι ότι καλύτερο για εσένα και το ταίρι σου.
Και αν είσαι μόνος/η, μια συζήτηση φιλοσοφικού περιεχομένου θα σε εξιτάρει σε μια νέα γνωριμία.
Κυριακή και η Σελήνη στο Ζυγό, σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Υπάρχει περίπτωση να εμφανιστούν κρυφοί εχθροί που επιβουλεύονται εσένα και το ταίρι σου. Προσέξτε και αποφύγετε τις πολλές επαφές με κόσμο.

ΙΧΘΥΣ

Λίγο απατηλή η Παρασκευή με την Πανσέληνο στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων. Παρανοήσεις και ασυνεννοησία επικρατούν. Δείξε διπλωματικότητα και μην αφήσεις εντάσεις να μπουν ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου.
Αν κάνεις μια νέα γνωριμία να είσαι επιφυλακτικός/η και μην πιστεύεις σε κολακείες.
Το Σάββατο, που η Σελήνη περνάει στο Ζυγό, ανάβει το ερωτικό σου πάθος και μπορείς να χαρίσεις ‘χίλιες και μία νύχτες’ στο ταίρι σου. Εκμεταλλεύσου το.
Αν όμως κάνεις μια νέα γνωριμία το ίδιο πάθος είναι που μπορεί να σε οδηγήσει σε επιπόλαιες και βιαστικές αποφάσεις. Πρόσεξε.
Την Κυριακή η Σελήνη, ακόμα στον Ζυγό, σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Ένα σχήμα που βγάζει από τα τρίσβαθα της ψυχής σου απωθημένα του παρελθόντος. Μην τα μεταφέρεις στη σχέση σου, θα πληγώσεις άδικα το ταίρι σου.
Και τα ίδια απωθημένα μπορεί να σε βλάψουν σε μια νέα γνωριμία, που θα μπορούσε να έχει καλό μέλλον.

zwdiasimera.gr/

Tags: