ΜΑΡΙΒΙΚΥ ΚΑΛΛΕΡΓΗ 

ΚΡΙΟΣ Από σήμερα περνά ο Ερμής στο ζώδιο σας και θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές σας ικανότητες, θα έχετε γρήγορη σκέψη και θα βλέπετε πιο ξεκάθαρα τα γεγονότα, όμως, πρέπει να είστε πολύ προσεχτικοί στις ενέργειες σας, προς αποφυγή παραλήψεων. Αξιοποιήστε τη μέρα που είναι μία από τις καλύτερες του μήνα και δώστε έμφαση σε θέματα καριέρας που ευνοούνται πολύ. Φανταστική στιγμή για την ερωτική σας ζωή καθώς η Σελήνη στον Σκορπιό αυξάνει τον ερωτισμό και τη γοητεία σας και είναι ιδανική ευκαιρία για να βελτιώσετε τη σχέση σας. Οι ελεύθεροι, θα συναντήσετε ένα πρόσωπο που θα σας κάνει ιδιαίτερη εντύπωση και θα αλλάξει τον τρόπο σκέψης σας.

ΤΑΥΡΟΣ Η είσοδος του Ερμή στον Κριό σας προκαλεί μια εσωστρέφεια καθώς στρέφεται η προσοχή σας σε θέματα που έχουν να κάνουν κυρίως με τον ψυχισμό σας και σήμερα που είναι μία από τις πιο καλές μέρες του μήνα όσον αφορά τις πλανητικές θέσεις που είναι όλες σε αρμονία, θα γίνουν πολλά που θα ενισχύσουν τη διάθεση σας. Θετικά εξελίσσονται τα εργασιακά σας θέματα και προκύπτουν νέες προτάσεις. Από το απόγευμα και μετά, ευνοούνται οι κοινωνικές επαφές και οι συναντήσεις, όσοι από εσάς ασχολείστε με πολιτιστικά δρώμενα έχετε στραμμένα τα φώτα πάνω σας και κερδίζετε τις εντυπώσεις, ενώ είναι και μια πολύ καλή στιγμή για την ερωτική σας ζωή. Τύχη και εύνοια για τα αισθηματικά σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ Σημαντική μέρα η σημερινή καθώς όλοι ο πλανήτες βρίσκονται σε αρμονικές θέσεις και αρχίζουν να δρομολογούνται με γοργούς ρυθμούς οι επαγγελματικές σας υποθέσεις, οπότε προβλέπεται έντονη κινητοποίηση και δράση. Ταξίδια για εμπορικούς σκοπούς ευνοούνται, οι μετακινήσεις σας όμως στην πόλη, θα συναντήσουν εμπόδια και καθυστερήσεις. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται. Η σχέση σας με ένα φιλικό σας πρόσωπο αρχίζει να αποκτά ερωτικό χαρακτήρα και ζείτε μεγάλες στιγμές εσείς του δεύτερου και τρίτου δεκαημέρου. Οι υπόλοιποι, είστε λίγο χαμένοι στις σκέψεις σας και μπορεί ούτε καν να αντιλαμβάνεστε ότι σας φλερτάρουν. Ένα καινούριο άτομο στην παρέα θα κάνει αισθητή την παρουσία του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Οικονομικά, επαγγελματικά και νομικά ζητήματα ευνοούνται πολύ καθώς είναι μια μέρα με πολλά θετικά στοιχεία, εξαιτίας των αρμονικών όψεων του Ήλιου με τη Σελήνη, είναι και ο Δίας με τον Πλούτωνα που ενισχύουν τον τομέα των συνεργασιών και όλα βαίνουν καλώς σήμερα. Η είσοδος του Ερμή στον Κριό αυξάνει τις επικοινωνιακές σας ικανότητες και ευνοεί την προώθηση των υπηρεσιών σας. Θέματα παιδιών θα σας δώσουν χαρά τους γονείς, ενώ οι ελεύθεροι θα ζήσετε ένα ερωτικό ειδύλλιο με πολύ πάθος, κάτι που είναι καλό και κακό. Καλό είναι επειδή ικανοποιούνται οι ανάγκες σας, κακό μπορεί να είναι σε περίπτωση που τυφλωθείτε από το πάθος και αρχίσετε τις σκηνές ζηλοτυπίας.

ΛΕΩΝ Βιώνετε τόσο πολλές αλλαγές στην παρούσα φάση της ζωής σας, με αποτέλεσμα να περνά ο χρόνος προτού καν καλά – καλά το συνειδητοποιήσετε. Στον επαγγελματικό τομέα οι ικανότητες και τα ταλέντα σας έχουν εκτιμηθεί, ενώ παράλληλα βρίσκετε τρόπους για να προχωρήσετε στην εφαρμογή των σχεδίων σας, όμως, επειδή συμβαίνουν πολλά μαζί, πρέπει να έχετε τα μάτια σας; δεκατέσσερα. Κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσετε διατροφή και άσκηση. Προμηθευτείτε όλα τα απαραίτητα υλικά ώστε να τρέφεστε ανά τακτά διαστήματα μέσα στη μέρα και σε περίπτωση που δεν μπορείτε να γραφτείτε σε κάποιο γυμναστήριο, υπάρχουν έξυπνοι τρόποι για να γυμναστείτε στο χώρο σας και μάλιστα εντελώς ανέξοδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Εμπορικές συμφωνίες, ταξίδια, νομικά ζητήματα και θέματα καριέρας έχουν όλες τις προοπτικές για ένα αίσιο αποτέλεσμα και είναι μια πολύ σημαντική μέρα η σημερινή. Αν αναζητάτε μια θέση εργασίας, είναι μια πολύ καλή στιγμή για να εντείνετε τις προσπάθειές σας. Τακτοποιήστε εκκρεμότητες και θέματα Δημοσίου σήμερα που δεν προβλέπονται εμπόδια και καθυστερήσεις. Ο Ερμής στον Κριό, φέρνει θετικά νέα. Κατάλληλη μέρα για οργάνωση σπιτιού και παιδιών. Ετοιμάστε μια λίστα με όλες σας τις υποχρεώσεις ανά ημέρα της εβδομάδας, ώστε να σβήνετε αυτές που φέρνετε εις πέρας και να νιώθετε ικανοποίηση αλλά και για να μη χάνετε το μπούσουλα κάνοντας σπασμωδικές ενέργειες. Περιποιηθείτε και τον εαυτό σας. Μην τον ξεχνάτε.

ΖΥΓΟΣ Σημαντική βελτίωση προβλέπεται για τα επαγγελματικά σας καθώς ο Δίας διανύει (επηρεάζοντας θετικά) τον τομέα της καριέρας και της τύχης και θα σας δοθούν πολλές ευκαιρίες για να αυξήσετε το εισόδημά σας. Κατάλληλη στιγμή για να τακτοποιήσετε λογαριασμούς και οφειλές προς τρίτους, ώστε να αποφύγετε τη δημιουργία παρεξηγήσεων και εντάσεων. Η αισθηματική σας αστάθεια περνά συγκεχυμένα μηνύματα στο ταίρι σας και ίσως να βρεθείτε προ εκπλήξεως αν δεν δείτε αντικειμενικά τη συμπεριφορά σας ώστε να τη βελτιώσετε όσο είναι καιρός. Μια ειλικρινής συζήτηση αρχικά με τον εαυτό σας, θα σας γλυτώσει από δυσάρεστες εξελίξεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να εντείνετε τις προσπάθειές σας σχετικά με τη δουλειά σας καθώς Άρης και Δίας ευνοούν τον επαγγελματικό τομέα, αυξάνοντας όχι μόνο την ενέργειά σας, αλλά και την τύχη σας. Οικονομικά ζητήματα που σας απασχολούν, ενδεχομένως να οφείλονται στην αδυναμία σας να κόψετε ορισμένες συνήθειες που σας βγάζουν εκτός προϋπολογισμού. Είστε αρκετά δημοφιλείς, σήμερα όμως, θα σας δοθεί η ευκαιρία να προκαλέσετε πολύ θετικές εντυπώσεις στον περίγυρό σας μιας και η αυτοπεποίθηση και ο δυναμισμός σας γίνονται αρκετά αισθητοί, προκαλώντας θαυμασμό στο περιβάλλον που κινείστε. Η μέρα είναι ευνοϊκή για πολλούς τομείς της ζωής σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ Οι επιτυχίες στα επαγγελματικά σας δεν θα έχουν προηγούμενο. Αξιοποιήστε τη μέρα δίνοντας έμφαση στις επαφές σας με μελλοντικούς και νυν συνεργάτες και μην αμελείτε την προώθηση των υπηρεσιών σας. Στύψτε το μυαλό σας, ώστε να μην αφήσετε καμία προοπτική συνεργασίας να πάει χαμένη. Η ενίσχυση του εισοδήματός σας μπορεί να συμβεί από τη μια στιγμή στην άλλη. Βάλτε λίγη περιπέτεια στη ζωή σας και προσπαθήστε να βγαίνετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας έστω και νοητά, σε περίπτωση που δεν έχετε όρεξη για εξόδους. Διαβάστε ένα βιβλίο, δείτε μια ταινία κι αφήστε το μυαλό σας να ταξιδέψει σε άγνωστα μονοπάτια. Είναι πολύ ευφραντικό για το πνεύμα και την ψυχή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Οργανώστε τις οικονομικές σας υποχρεώσεις και μην τις αφήνετε να συσσωρεύονται καθώς μετά θα είναι πολύ δύσκολο να τις βάλετε σε μα τάξη. Κοιτάξτε να δείτε από που μπορείτε να πάρετε κάποια παράταση, ή να ορισμένες ρυθμίσεις και μην το καθυστερείτε άλλο, όσο κι αν σιχαίνεστε αυτές τις διαδικασίες. Στον επαγγελματικό τομέα, χρειάζεται να εντείνετε τις προσπάθειες σας με περισσότερο τσαγανό. Στον ερωτικό τομέα εσείς μπορεί να νομίζετε πως έχετε εξασφαλίσει με τον τρόπο σας την εμπιστοσύνη και την αφοσίωση του συντρόφου σας, αλλά θα πρέπει να προσέξετε τις ξαφνικές μεταπτώσεις της διάθεσής σας, γιατί τίποτα δεν είναι σίγουρο πως θα κρατήσει για πάντα, ειδικά όταν υπάρχει συνεχώς ένα δυσάρεστο κλίμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Οι φιλοφρονήσεις κάπου θα αποσκοπούν, οπότε προτού γοητευτείτε από τα θετικά λόγια που θα ακούσετε, καλύτερα να πονηρευτείτε και να φυλάτε τα νώτα σας. Ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας δίχως να μοιράζεστε τα μελλοντικά σας σχέδια με άλλους και βάλτε σωστές προτεραιότητες στις ανάγκες του σπιτιού σας. Μην αφήνετε οφειλές που μπορεί να σας φέρουν σε αδιέξοδο. Όσοι έχετε μακροχρόνια σχέση, αν αποβάλλετε το άγχος της πιθανότητας να ξεθυμάνει ο έρωτας μέσα από ένα γάμο, θα αρχίσετε να σκέφτεστε σοβαρά το επόμενο βήμα, που δεν είναι άλλο από την επισημοποίησης της. Μην ακούτε τι λέει ο καθένας που έχει ξενερώσει με τη ζωή του.

ΙΧΘΥΣ Οι αυξημένες ευθύνες είναι μέσα στο πρόγραμμα, αλλά αν διαχειριστείτε σωστά το χρόνο σας θα καταφέρετε να έχετε θετικά αποτελέσματα, δίχως να εξαντληθείτε ψυχικά και σωματικά. Όσοι ψάχνετε εργασία, αν είστε ανοιχτοί σε κάθε είδους ευκαιρίες και δε μείνετε κολλημένοι σε συγκεκριμένες κατευθύνσεις, θα έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε την τύχη σας σε νέους τομείς. Είστε πολύ συμπονετικοί και δεν μένετε αδιάφοροι μπροστά στα προβλήματα των άλλων. Σήμερα μπορεί να διαπιστώσετε πως κάποιος φίλος σας έχει προβλήματα αλλά διστάζει να σας τα πει και θα θέλετε να βρείτε τρόπο για να τον βοηθήσετε παραμένοντας αφανείς. Κάντε το καλό και θα σας επιστραφεί κάποια στιγμή.

Πηγή: www.lifo.gr