Από την Έλενα Γκιτσάλη
Ο καθένας από εμάς έχει τις δικές του σκέψεις για το τι θέλει ακριβώς από μια σχέση. Φυσικά καθώς μεγαλώνουμε και αλλάζουν και οι ανάγκες μας αλλάζουν και τα θέλω μας. Ωστόσο, πάντα θα υπάρχουν κάποια λάθη που κάνουμε, τα οποία ως δια μαγείας θα παραμένουν ίδια. Τι μπορεί άραγε να φταίει; Τι φταίει τελικά που χαλάει η «συνταγή» ; Μήπως τα «υλικά» ή μήπως είναι κάτι που δεν είναι τόσο απλό; Μήπως αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κοιτάξουμε ψηλά στα αστέρια και στους πλανήτες για να δούμε τελικά τι κάνουμε λάθος; Η απάντηση είναι πως ναι . Ας δούμε παρακάτω κάποια λάθη που κάνουμε όλοι μας ανάλογα με το ζώδιο μας και ας προσπαθήσουμε να τα διορθώσουμε.

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο του ατόμου που σε ενδιαφέρει και μάθε τι λάθη κάνει στις σχέσεις του.

ΚΡΙΟΣ

Είστε άνθρωποι θερμόαιμοι και του εδώ και τώρα. Όταν ερωτεύεστε παθιάζεστε και λειτουργείτε με ένταση αλλά και βιασύνη και «τρέχετε» την σχέση σας με τρελούς ρυθμούς. Όλη αυτή η βιασύνη σας να προχωρήσετε από φλερτ σε σχέση και από σχέση σε συγκατοίκηση κ.λ.π. με το ανοιγοκλείσιμο του ματιού συνήθως δεν οδηγεί σε καλό. Γιατί δεν έχετε προλάβει να γνωρίσετε πραγματικά τον σύντροφο σας και δεν έχετε αφήσει να εξελιχθεί η σχέση σωστά. Επιπλέον επειδή είστε άνθρωποι έντονοι, παθιασμένοι και «αρπάζεστε» χωρίς δεύτερη σκέψη, είναι πάρα πολύ εύκολο κατά την διάρκεια ενός καβγά να πείτε απίστευτα βαριές κουβέντες στο ταίρι σας που και δεν τις εννοείτε κατά βάθος και που θα το πληγώσουν. 

ΤΑΥΡΟΣ

Είστε κυνηγοί των απολαύσεων και αν και εξωτερικά ήσυχοι , εσωτερικά είστε πραγματικά ηφαίστεια. Σας τραβάνε οι λαμπεροί και όμορφοι άνθρωποι που εκπέμπουν ερωτισμό και είναι γεμάτοι υποσχέσεις για καυτές καταστάσεις. Όμως παρασυρμένοι από τα θέλω σας, παραβλέπετε πράγματα που όταν περάσει το πρώτο κύμα ενθουσιασμού στην σχέση σας, θα σας τρομάξουν και εν τέλει θα σας απομακρύνουν. Όπως, ανωριμότητα, ανευθυνότητα, έλλειψη οικονομικής σταθερότητας και γενικά στόχου στην ζωή εκ μέρους του/της συντρόφου σας. Πέρα όμως από αυτό ακόμα ένα λάθος που κάνετε είναι ότι είστε απίστευτα ζηλιάρηδες και κτητικοί απέναντι στο ταίρι σας και αυτό σαν αποτέλεσμα έχει να το κουράζει σε αφόρητο βαθμό. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε τόσο έντονα επικοινωνιακοί και έχετε τόση ανάγκη από την ανταλλαγή πληροφοριών μέσα στην σχέση που μπορείτε να συζητάτε όλη μέρα για τα πάντα. Υπάρχουν στιγμές που βάζετε την διανοητική σας διέγερση πάνω από όλα. Ζητάτε στην ουσία, λοιπόν, από το σύντροφο σας, να είναι εγκεφαλικά «απίκο» για να μπορεί να αντεπεξέλθει στις δικές σας απαιτήσεις. Αυτό και δεδομένου του γεγονότος ότι το δικό σας μυαλό «τρέχει» με άλλες ταχύτητες, είναι για τους άλλους κουραστικό. Επίσης εξαιτίας της μεταβλητότητας σας, αλλάζετε συχνά γνώμη και γούστο και χάνετε εύκολα το ενδιαφέρον σας ακόμα και για ανθρώπους, με αποτέλεσμα να μην μπορείτε να δεθείτε συναισθηματικά και να οδηγείστε συχνά σε απιστία. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε εξαιρετικά συναισθηματικοί αλλά έχετε και την τάση να αλλάζετε συχνά διαθέσεις και να παρουσιάζετε στο ταίρι σας ένα κυκλοθυμικό, και πολύ δύσκολο στην διαχείριση του, εαυτό. Επιπλέον μέσα από την μουρμούρα και την γκρίνια διεκδικείτε την προσοχή των άλλων, αλλά και με τον τρόπο αυτό καταφέρνετε να περνάει το δικό σας. Πάντα ζητάτε το κάτι επιπλέον από τους άλλους με αποτέλεσμα να γίνεστε πιεστικοί. Ακόμα , έστω και αν δεν το κάνετε συνειδητά, έχοντας πρότυπο την δική σας οικογένεια δημιουργείτε μια πιεστική καθημερινότητα στο ταίρι σας βάζοντας του ως στόχο να καταφέρει να αντεπεξέλθει στο δικό σας ιδεατό σενάριο. 

ΛΕΩΝ

Ναι είστε άνθρωποι λαμπεροί, γενναιόδωροι και ανοιχτόκαρδοι αλλά κάποιες φορές γίνεστε υπερβολικοί και οι απαιτήσεις που έχετε από το ταίρι σας είναι μεγάλες. Θέλετε οι άλλοι να κάνουν focus αποκλειστικά σε σας και φυσικά μόνο στις δικές σας ανάγκες. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να κουράζετε τους άλλους οι οποίοι δεν είναι υποχρεωμένοι να ανέχονται τις εγωιστικές σας συμπεριφορές. Υπάρχουν στιγμές που το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι τα υλικά αγαθά και τείνετε να εκτιμάτε μόνο όσους μπορούν να σας τα προσφέρουν με αποτέλεσμα να δημιουργείτε εκνευρισμό στο ταίρι σας. Επιπλέον ελέγξτε την συνήθεια σας να κρατάτε τα βαθιά σας συναισθήματα για τον εαυτό σας για να μην φανείτε αδύναμοι στους άλλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε πολύ συντηρητικοί και χρησιμοποιείτε περισσότερο την λογική και όχι το συναίσθημα, αυτό φυσικά έχει ως αποτέλεσμα να φαίνεστε ψυχροί και απόμακροι. Έχοντας λοιπόν αυτή την συμπεριφορά, το ταίρι σας δεν μπορεί να σας ψυχολογήσει και να καταλάβει φυσικά τις ανάγκες σας. Επιπλέον έχετε μάθει να βάζετε πολύ ψηλά τον πήχη και συνήθως δημιουργείτε μέσα στο κεφάλι σας τον ιδανικό σύντροφο και την ιδανική σχέση. Φυσικά το τέλειο δεν υπάρχει και αυτό σαν αποτέλεσμα ούτε εσείς ούτε το ταίρι σας να είστε ευτυχισμένοι. Βγείτε από το "τριπάκι" του τέλειου και αποδεχτείτε τους άλλους όπως ακριβώς αυτοί είναι. Με ποιο ζώδιο θα περάσεις υπέροχες στιγμές; Μήπως θα έχεις την επανασύνδεση που προσδοκάς; 

ΖΥΓΟΣ

Είστε ρομαντικοί και έχετε ανάγκη από ένα σύντροφο για να είστε ισορροπημένοι. Το πρόβλημα είναι ότι η αγάπη σας για το ωραίο είναι υπερβολική. Αυτό σημαίνει ότι πολλές φορές σας ενδιαφέρει κυρίως η εξωτερική εμφάνιση των ανθρώπων παραβλέποντας τον χαρακτήρα τους με αποτέλεσμα για σας τις πολλές και συχνές απογοητεύσεις. Επιπλέον, ασχολείστε τόσο πολύ με τον εαυτό σας και την δική σας εμφάνιση και είστε τόσο επικεντρωμένοι στα δικά σας θέλω και στην δική σας καλοπέραση όπου στο τέλος ο καταλληλότερος σύντροφος για σας είναι ο καθρέπτης σας. Επίσης, δεν δείχνετε τα συναισθήματα σας ακολουθώντας ένα άτυπο Savoir Vivre σχέσεων αφήνοντας την εντύπωση του αδιάφορου ανθρώπου στους άλλους. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εσείς αγαπημένοι Σκορπιοί εξιδανικεύεται τον άνθρωπο που αγαπάτε και τον βάζετε πολύ ψηλά με αποτέλεσμα πολλές φορές να οδηγείστε σε απογοητεύσεις. Επίσης έχετε ακραία συναισθήματα και για σας όλα είναι άσπρο ή μαύρο. Αφήνετε τα πάθη σας να σας οδηγούν στο δρόμο της ζωής σας και αρνείστε να έρθετε σε επαφή τόσο με την λογική όσο και με την πραγματικότητα. Είστε εξαιρετικά φιλήδονοι άνθρωποι και αυτό που αποζητάτε είναι η απόλυτη παράδοση των άλλων σε εσάς. Σας αρέσει να ελέγχετε το ταίρι σας και ζηλεύετε παράφορα. Φυσικά όλα τα παραπάνω δημιουργούν μια πολύ καταπιεστική καθημερινότητα για το ταίρι σας που δύσκολα μπορεί να αντέξει. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το πρόβλημα για σας και κατ' επέκταση στους συντρόφους σας, ξεκινάει από το γεγονός του ότι αγαπάτε πολύ την ανεξαρτησία σας αλλά ταυτόχρονα έχετε απόλυτη ανάγκη την αγάπη και την προσοχή των άλλων. Η ανάγκη να έχετε ελευθερία, για να πάρουμε και τα πράγματα με την σειρά, σας προκαλεί την τάση δημιουργίας πολλών σχέσεων που ωστόσο δεν διακρίνονται από το βάθος των συναισθημάτων και αυτό γιατί η προοπτική συγκατοίκησης ή γάμου σας προκαλεί φόβο. Η ανάγκη σας για αγάπη όμως από την άλλη, απαιτεί από εσάς την λήψη ευθυνών για την δημιουργία μιας πιο σοβαρής σχέσης. Επιπλέον όλων αυτών, σχεδόν απαιτείτε από το ταίρι σας, εκτός από καλή εμφάνιση να διαθέτει εξυπνάδα και πάρα πολλά ενδιαφέροντα. Με ποιο ζώδιο θα περάσεις υπέροχες στιγμές; Μήπως θα έχεις την επανασύνδεση που προσδοκάς; 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εσείς είστε απόλυτα πειθαρχημένοι και λογικοί και πολλές φορές λειτουργείτε χωρίς συναίσθημα κοιτάζοντας σχεδόν αποκλειστικά το δικό σας συμφέρον. Θα πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβετε, ότι οι αισθηματικές σχέσεις δεν είναι εμπορικές συμφωνίες και ότι όσο φιλόδοξοι και αν είστε δεν μπορείτε να ταυτίζεται τις σχέσεις σας ή τον γάμο σας με την κοινωνική σας εξέλιξη. Επιπλέον δεν δείχνετε τα συναισθήματα σας στο ταίρι σας και οι εναλλαγές καλής και κακής διάθεσης, σιωπής και φλυαρίας, γέλιου και σοβαρότητας αποπροσανατολίζουν το ταίρι σας και καθιστούν την μεταξύ σας επικοινωνία σχεδόν αδύνατη. Χαλαρώστε λίγο και ας έρθετε σε επαφή με το παιδί που έχετε μέσα σας, κυρίως για το δικό σας καλό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε διαφορετικοί από όλο τον υπόλοιπο κόσμο. Είστε ενδιαφέροντες, συναρπαστικοί αλλά και εκκεντρικοί και ιδιόρρυθμοι. Θέλετε το ταίρι σας να συμμερίζεται τις ιδέες σας και τον εναλλακτικό τρόπο ζωή σας. Θεωρείτε ότι η ζωή ολόκληρη είναι ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο περιπέτειες και θέλετε να συμπαρασύρετε και όλο τον κόσμο σε αυτή σας την πεποίθηση. Έχετε μεγάλες ιδέες και αρέσκεστε να ασχολείστε με θέματα οικολογίας ή πολιτικά προβλήματα ξεχνώντας θέματα που αφορούν την ίδια σας την οικογένεια. Δυστυχώς δεν σας αφορούν τα προβλήματα της καθημερινότητας τα οποία αρνείστε πεισματικά να αναλάβετε έστω και επικουρικά, πετώντας το μπαλάκι στον σύντροφο σας τον οποίο και υπερφορτώνετε με υποχρεώσεις. 

ΙΧΘΥΣ

Είστε ευγενικές ψυχές και ρομαντικές αλλά πολλές φορές μοιάζετε σαν να ζείτε σε ένα εντελώς δικό σας κόσμο. Συνήθως, είτε από ανασφάλεια είτε από ευγένεια , δεν χαλάτε το χατίρι των δικών σας ανθρώπων με αποτέλεσμα να γίνεστε έρμαια των διαθέσεων, καλών ή κακών, των άλλων. Δημιουργείτε μέσα στο μυαλό σας ένα φανταστικό σενάριο σχετικό με τέλειες σχέσεις και ανθρώπους το οποίο η καθημερινότητα, και τα προβλήματα της, ακυρώνει. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να απογοητεύεστε και να απομακρύνεστε από το ταίρι σας, το οποίο στην ουσία δεν φταίει. Επιπλέον απογοητευμένοι καθώς είστε αποτυγχάνετε να αντιληφθείτε τις ανάγκες του δικού σας ανθρώπου.

zwdiasimera.gr/