facebook_page_plugin

Τα Ζώδια Της Τετάρτης 7/3

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

ΜΑΡΙΒΙΚΥ ΚΑΛΛΕΡΓΗ

ΚΡΙΟΣ Σελήνη και Δίας σε σύνοδο σήμερα και προβλέπεται σημαντική αύξηση του εισοδήματος σας μέσω τρίτων (μπορεί να λάβετε χρήματα για μια καινούρια συνεργασία), κάτι που θα δώσει ώθηση στην άμεση εφαρμογή των σχεδίων σας. Δώστε μεγάλη προσοχή σε πληροφορίες που θα ακούσετε καθώς μπορούν να σας γλιτώσουν από άσκοπη σπατάλη χρόνου και κυρίως χρήματος. Από σήμερα που περνά και η Αφροδίτη στο ζώδιο σας, έχετε μια αισιόδοξη διάθεση, το ενδιαφέρον σας στρέφεται περισσότερο στη βελτίωση της εμφάνισης σας και εκπέμπετε έναν ερωτισμό που μαγνητίζει τα βλέμματα. Αγορές ρούχων και αξεσουάρ θα ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση σας. Προσοχή στα έξοδα.

ΤΑΥΡΟΣ Σήμερα είναι μια πολύ καλή μέρα για τις σχέσεις σας τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς έχουμε τη σύνοδο Σελήνης – Δία που είναι μία πάρα πολύ τυχερή όψη και είναι ιδανική στιγμή για να διαπραγματευτείτε και να κλείσετε μια καλή συμφωνία. Ταξίδια, θέματα σπουδών ευνοούνται, ενώ η τύχη είναι με το μέρος σας και μπορείτε να ρισκάρετε με μεγάλα ποσοστά επιτυχίας. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Κριό, σας κάνει πιο συμπονετικούς με τους άλλους και θέλετε να στηρίξετε αγαπημένα πρόσωπα που μπορεί να περνούν κάποιες δυσκολίες, κάτι που σας φέρνει πιο κοντά με φιλικά ή συγγενικά σας πρόσωπα. Ιδανική στιγμή για σύσφιξη σχέσεων, και έκφραση συναισθημάτων.

ΔΙΔΥΜΟΣ Κυνηγήστε ευκαιρίες σήμερα που η Σελήνη με τον Δία σε σύνοδο φέρνει τύχη και εύνοια στα εργασιακά σας και σε θέματα που έχουν να κάνουν με τα μελλοντικά σας σχέδια, ενώ παράλληλα διευκολύνεται πολύ η καθημερινότητα σας. Μια συνεργασία με φιλικό σας πρόσωπο θα εξελιχθεί ομαλά και θα έχει μεγάλη διάρκεια και ένα θετικό νέο θα έρθει από το εξωτερικό. Πολύ καλή στιγμή για τη σχέση σας και για όσους το έχετε πάρει απόφαση σχετικά με την επισημοποίηση της. Γενικά προβλέπονται ριζικές αλλαγές στην προσωπική σας ζωή και καλό είναι να απολαύσετε όλες αυτές τις σημαντικές στιγμές που θα σας μείνουν αξέχαστες. Οι ελεύθεροι, επιστρατεύστε τον αισθησιασμό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Σήμερα περνά και η Αφροδίτη στον Κριό ενισχύοντας τον τομέα της καριέρας και είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για να ασχοληθείτε με την εφαρμογή των σχεδίων σας. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται, ενώ ευνοούνται και οι επενδύσεις καθώς έχουμε και τη σύνοδο Σελήνης – Δία που φέρνει τύχη και επιτυχίες. Βγείτε έξω από νωρίς, μιλήστε με κόσμο και κάντε όσο το δυνατό περισσότερες επαφές. Ιδανική ευκαιρία σήμερα για να πολιορκήσετε το πρόσωπο που σας έχει γοητεύσει για να εκδηλώσετε τις προθέσεις σας. Ο ερωτισμός στην ατμόσφαιρα θα είναι διάχυτος και θα παρασύρει ακόμα και εσάς τους ορκισμένους εργένηδες. Σημαντικές αλλαγές προβλέπονται στα αισθηματικά σας.

ΛΕΩΝ Σελήνη και Δίας σε σύνοδο θα επηρεάσουν θετικά ό,τι έχει να κάνει με τα χρήματα και την περιουσία σας και είναι ιδανική στιγμή για να ανοίξετε τη δική σας επιχείρηση, για να ασχοληθείτε με αγορές ακινήτων και κάθε είδους επενδύσεις. Ένα νομικό ζήτημα που μπορεί να προκύψει, δεν θα πρέπει να σας πανικοβάλει μια και δεν προβλέπεται κάποια δυσάρεστη εξέλιξη. Στον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων αρχίζει να εξομαλύνεται η κατάσταση και μπορείτε να ασχοληθείτε με περισσή όρεξη με τα ταλέντα καθώς και την ερωτική σας ζωή. Ιδανική μέρα για εξόδους με φίλους και φλερτ ή με το ταίρι σας εσείς που είστε σε σχέση. Ενδιαφέρουσες γνωριμίες θα σας χαροποιήσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Έχετε διαπιστώσει πως πολλά από αυτά που σας έχουν τάξει για μια καινούρια συνεργασία είναι φούμαρα και είστε πολύ αγανακτισμένοι, όμως, καλό θα είναι αυτή τη δυναμική να την αξιοποιήσετε έτσι ώστε, να βρείτε νέες κατευθύνσεις που θα εξυπηρετήσουν όντως τα συμφέροντα σας. Ένα άτομο με το οποίο έχετε χαθεί το τελευταίο διάστημα, θα σας προειδοποιήσει σχετικά με πιθανή κακοτοπιά. Τώρα που περνά και η Αφροδίτη στον Κριό και διανύει τον τομέα του χρήματος και του σεξ, είναι ιδανική εποχή για να δώσετε έμφαση στην ερωτική σας ζωή, αφήνοντας πίσω καταστάσεις που σας είχαν απογοητεύσει και κόπηκαν τα φτερά σας. Η τύχη είναι με το μέρος σας και πρέπει να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες.

ΖΥΓΟΣ Και σήμερα είναι μια πολύ καλή μέρα για να ασχοληθείτε με επενδύσεις και αγοραπωλησίες ακινήτων καθώς έχουμε τη σύνοδο Σελήνης και Δία στον Σκορπιό και είναι από τις σπάνιες στιγμές που ευνοούνται τόσο πολύ τα οικονομικά σας. Παράλληλα, Ήλιος και Πλούτωνας επίσης δίνουν επίσης ευκαιρίες για αύξηση του εισοδήματος σας, υπό την προϋπόθεση όμως, πως τις έχετε εξετάσει διεξοδικά. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Κριό επιδρά θετικά στον τομέα σχέσης/γάμου και ξεκινά μια εποχή αρμονίας για εσάς που έχετε μια μακροχρόνια σχέση. Γενικά ευνοούνται οι σχέσεις σας και αν υπάρχουν κάποιες που μπορεί στο παρελθόν να είχαν ψυχραθεί, είναι ευκαιρία να τις αναθερμάνετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Οι επαγγελματικές σας υποθέσεις σε γενικές γραμμές πηγαίνουν καλά, είναι όμως θέμα χρόνου να βρεθείτε ξεκρέμαστοι από άτομα που μπορούν να συμβάλλουν στην εφαρμογή των σχεδίων σας, εξαιτίας οικονομικών οφειλών προς αυτά. Μην έχετε την ψευδαίσθηση πως μπορείτε να πορευτείτε μόνοι σας εσείς που έχετε κάνει ένα σωρό ανοίγματα προς πάσα κατεύθυνση. Θα βρεθείτε σε αδιέξοδο σύντομα. Προσέξτε τι λέτε και τι δηλώνετε δημόσια, ειδικά όταν οι δηλώσεις σας αφορούν άτομα που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας (όπως ένας πρώην έρωτας). Δεν θα θέλατε ξαφνικά να βρεθείτε αντιμέτωποι με το μένος αυτού ή αυτής που σχολιάζετε αρνητικά κι ας πρόκειται ακόμα και για ένα φιλικό σας πρόσωπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ Τώρα που αρχίζει πλέον να φεύγει η θολούρα που σας προκαλούσε ο Ποσειδώνας και βλέπετε τις καταστάσεις πιο αντικειμενικά, μπορεί μεν να πέσατε από τα σύννεφα, αλλά τουλάχιστον έχετε πάψει να τρέφετε αυταπάτες και αναλαμβάνετε δράση χωρίς να περιμένετε τον από μηχανής θεό. Η διάθεση σας να κερδίσετε το χαμένο έδαφος σας κάνει ευρηματικούς και δεν σας σταματάει τίποτα. Έχετε παρεξηγηθεί με ένα φίλο σας κι ενώ σκοπεύατε να κάνετε το βαρύ πεπόνι, τελικά η έλλειψη της συντροφιάς του σας προκαλεί την ανάγκη να κάνετε εσείς κάποια κίνηση για να επιλύσετε τις διαφορές σας. Κάντε το και μην το πολυσκέφτεστε. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Κριό ευνοεί τη σύσφιξη σχέσεων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Η διάθεσή σας είναι ανεβασμένη και είστε πεπεισμένοι πως ξεκινάει ένας νέος κύκλος για τα επαγγελματικά σας. Αν είστε γεννημένοι μέσα στο πρώτο δεκαήμερο, μια επαγγελματική πρόταση σας ανοίγει μια καινούρια πόρτα, προσέξτε όμως και ζυγίστε τα υπέρ και τα κατά προτού δεσμευτείτε με υπογραφές και συμβόλαια. Οι υπόλοιποι, μεριμνήστε για τη βελτίωση των σχέσεων σας. Σας έχει απογοητεύσει η έκβαση κάποιων σημαντικών γεγονότων σχετικά με την οικογένειά σας και περιμένετε με αγωνία τις εξελίξεις. Μην πανικοβάλλεστε και κυρίως μην ξεσπάτε σε τρίτους την ένταση που νιώθετε. Από το απόγευμα και μετά, αρχίζετε να βλέπετε με περισσότερη συγκατάβαση την κατάσταση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Μια ανησυχία που νιώθετε σχετικά με τη μελλοντική σας πορεία στον επαγγελματικό τομέα, ειδικά σήμερα θα σας δημιουργήσει αρκετό άγχος και εκνευρισμό, σε σημείο να τα βλέπετε όλα αρνητικά και να μη μπορείτε να κάνετε κάποια πλάνα ώστε να έχετε και μια δεύτερη εναλλακτική λύση. Ωστόσο, είναι μια δυνατή μέρα για τα επαγγελματικά σας. Η σύνοδος Σελήνης – Δία, φέρνει νέες ευκαιρίες. Ο εγωισμός σας δε σας αφήνει κανένα περιθώριο να δείτε κάποια λάθη στη συμπεριφορά σας και κινδυνεύετε να μείνετε μόνοι. Μια απλή λύση είναι να σκεφτείτε ειλικρινά αν θα άρεσε σε εσάς μια τέτοιου είδους μεταχείριση από τους άλλους , ώστε από εδώ και πέρα να μην είστε τόσο σκληροί στα σχόλιά σας.

ΙΧΘΥΣ Θέματα καθημερινής ρουτίνας σας έχουν κουράσει και το μυαλό σας ταξιδεύει στα μελλοντικά σας σχέδια, σε καταστάσεις που σας προκαλούν ψυχική ευφορία και δεν είστε σε φάση για να κυνηγήσετε τους στόχους σας. Ασχοληθείτε με πρακτικά ζητήματα, τακτοποιήστε την χαρτούρα και σκεφτείτε νέες στρατηγικές που θα αυξήσουν το εισόδημά σας μια και η μέρα το ευνοεί. Η βελτίωση των οικονομικών σας, σας δίνει την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε ορισμένα σχέδια σας και είστε αποφασισμένοι να κάνετε μια έκπληξη στο σύντροφο σας, ώστε να αναθερμάνετε τη σχέση σας. Οι ελεύθεροι, κάντε την πρώτη κίνηση στο φλερτ και δεν θα βγείτε χαμένοι. Σελήνη και Δίας φέρνουν εύνοια στα ερωτικά σας.

Πηγή: www.lifo.gr

forwoman

Μείνετε ενημερωμένοι. Εγγραφείτε στο Newsletter μας.

Ζώδια - Σχέσεις

Υγεία

Παιδί

Τέχνες

Επικαιρότητα

Τα cookies βοηθάνε στην καλύτερη εμπειρία σας στην περιήγηση της ιστοσελίδας μας, συνεχίζοντας συμφωνείτε με τη χρήση τους.