Ο αριθμολόγος – μαθηματικός Μάνος Μηκίδης προβλέπει τα πάντα μέσα από το βίντεο του με τις Εβδομαδιαίες προβλέψεις Ταρώ για την εβδομάδα 26 Μαρτίου έως 1 Απριλίου 2018.


Η κάρτα της εβδομάδας 26 Μαρτίου έως 1 Απριλίου 2018 – ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΩΝ

Στα συναισθηματικά σας θέματα θα έχετε το πάθος και την αυτοπεποίθηση που απαιτείται, για να θέσετε μακροπρόθεσμους στόχους στη σχέση σας.

Οι δεσμευμένοι θα βιώσετε μια ανανεωμένη αίσθηση του σκοπού, της επιθυμίας και της προθυμίας σας να κάνετε κάποια πράγματα να συμβούν.

Επιτέλους, αρχίζετε να βλέπετε τις προσπάθειες σας να πιάνουν τόπο στα επαγγελματικά σας. Μπορεί να έχετε πρόσφατα ανακαλύψει ότι έχετε βρει τις λύσεις που αναζητούσατε εναγώνια ή ότι έχετε αποβάλει τα εμπόδια που σας κρατούσαν δέσμιους στο παρελθόν.

Από εδώ και εμπρός, θα έχετε την ευκαιρία να διευρύνετε τους ορίζοντές σας, είτε είστε μόνοι, είτε δεσμευμένοι. Τώρα είναι η ώρα να ανοίξετε τα φτερά σας.

Οι γύρω σας θα επικροτήσουν τις ιδέες σας ,θα αποδεχτούν τις ιδιοτροπίες σας ,τον τρόπο που κάνετε τα πράγματα. Εμπιστευθείτε το ένστικτο και αφήστε το να σας οδηγήσει στο πως να χειριστείτε τα πράγματα

zwdiasimera.gr