Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 26/3 – 1/4
Είμαστε στην τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου και μια ανάσα πριν το Πάσχα όπου όλα μας θυμίζουν πως ο πλανήτης βρίσκεται σε αναβρασμό. Από τις προσωπικές μέχρι τις διακρατικές σχέσεις το πολεμικό κλίμα είναι αυτό που υπερτερεί επιβεβαιώνοντας τη διάθεση των πλανητών για ευθεία αντιπαράθεση. Κατά τη διάρκεια της νέας εβδομάδας θα μας δοθεί η ευκαιρία να ξεσπαθώσουμε σε όποιο ζώδιο και αν ανήκουμε γιατί σίγουρα θα έχουμε δίπλα μας κάποιον που επηρεάζεται.

Ο Ερμής ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα ανάδρομος στον Κριό φέρνει τα γνωστά εμπόδια, ταλαιπωρίες, ματαιώσεις και παρεξηγήσεις ωστόσο μπορεί να βοηθήσει στην έρευνα και ανεύρεση χαμένων αντικειμένων ή προσώπων. Οι επόμενες μέρες δεν είναι οι καταλληλότερες για να ξεκινήσουμε κάτι νέο αλλά σίγουρα θ’ ασχοληθούμε με κάτι παλιό. Περισσότερο βεβαίως ταλαιπωρούνται οι Παρορμητικοί (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) οι οποίοι θα πρέπει να ξαναβρούν τη χαμένη δημιουργικότητα τους μέσα από τις ταλαιπωρίες και τις απογοητεύσεις της καθημερινότητας. Η Αφροδίτη πριν εγκαταλείψει τον Κριό θα βρεθεί σε σύνοδο την Πέμπτη 29 Μαρτίου με τον εκκεντρικό Ουρανό ο οποίος θα την ωθήσει σε ακρότητες ως προς τις σχέσεις και τα οικονομικά. Εφήμεροι δεσμοί, ανάγκη για απελευθέρωση από καταπιεστικές σχέσεις, ρομαντική διάθεση, επανασυνδέσεις λόγω του ανάδρομου Ερμή, αλλά και οικονομικά ρίσκα, σπατάλη και εκκεντρικότητες στην εμφάνιση είναι μερικά από τα ‘δεινά’ που θα κτυπήσουν τους Παρορμητικούς του τρίτου δεκαημέρου.

Μέχρι εδώ όλα καλά. Από την ίδια ημέρα όμως αρχίζουν να δημιουργούνται αρνητικές συνθήκες που θα κάνουν πιο βαριά την ατμόσφαιρα. Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο στις 29/3 που επηρεάζει τους παρορμητικούς του τέλους του πρώτου δεκαημέρου αλλά και των αρχών του δευτέρου (9η μοίρα) είναι μία όψη λιτότητας, απομόνωσης, στέρησης και προβλημάτων υγείας. Οι υπερβολικές απαιτήσεις των άλλων μειώνουν την αυτοπεποίθηση μας σπέρνοντας τον σπόρο της αμφιβολίας ως προς τις ικανότητες και τις ανάγκες μας. Συνήθως αντιδρούμε πιέζοντας τον εαυτό μας να κάνει πράγματα που θα ικανοποιήσουν τους άλλους παίρνοντας τελικά την επιβεβαίωση που μας λείπει. Αυτή η διαδικασία μας αγχώνει, μας λυπεί και τέλος μας γεμίζει απαισιόδοξες σκέψεις για το μέλλον. Η συνέχεια είναι ακόμη δυσκολότερη με μία εξαιρετικά αρνητική Πανσέληνο στις 31/3 στον άξονα Ζυγού/Κριού που θα επηρεάσει τους Παρορμητικούς των αρχών του δευτέρου δεκαημέρου. Τα συστατικά του εκρηκτικού κοκτέιλ είναι εκτός από το παραπάνω τετράγωνο και η συγκλίνουσα σύνοδος Άρη/Κρόνου που τετραγωνίζει το φαινόμενο. Είναι μία Πανσέληνος που μιλάει για ατυχήματα, βιαιότητες, καταστροφές και απώλειες που σίγουρα θα δούμε σε συλλογικό επίπεδο αλλά και προσωπικό. Επίσης σε κίνδυνο βρίσκονται άνθρωποι που βρίσκονται σε ηγετικές θέσεις. Για τη χώρα μας προσοχή χρειάζεται στου χώρους αναψυχής, εστίασης, θεάματος και αθλητικών εκδηλώσεων. Επίσης είναι πολύ πιθανό η φετινή έξοδος του Πάσχα να έχει πολύ σημαντικά προβλήματα. Οπωσδήποτε τίποτα δε δείχνει ότι θα υπάρξει εξομάλυνση των σχέσεων με τους γείτονες ή λύση των προβλημάτων που είναι σε εξέλιξη.

Η θετική νότα της εβδομάδας είναι η μετάβαση της Αφροδίτης στο ζώδιο της Κυριαρχίας της, τον Ταύρο το Σάββατο 31 Μαρτίου. Από εκεί ο μικρός ευεργέτης του ζωδιακού θα ευνοήσει τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί & Υδροχόοι) των πρώτων ημερών γι’ αυτή την εβδομάδα, δίνοντας αυτοπεποίθηση, γοητεία, καλή διάθεση και οικονομικές ευκαιρίες.

Εδώ θα ήθελα να σημειώσω ότι συνήθως η εκδήλωση των γεγονότων μιας όψης δεν γίνεται την ημέρα που η όψη είναι ακριβής. Τα γεγονότα εκδηλώνονται πριν ή μετά ανάλογα με τους γεωγραφικούς ή προσωπικούς συντελεστές.

Κριός

Η νέα εβδομάδα είναι από τις πιο σημαντικές περιόδους της χρονιάς κυρίως για τους γεννημένους κοντά στις 31/3. Η φετινή γενέθλια περίοδος δεν συνοδεύεται από αισιόδοξα συναισθήματα αντιθέτως νιώθετε αρκετά καταβεβλημένοι από το βάρος των ευθυνών και των δυσκολιών. Οι επόμενες επτά ημέρες θέλουν ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα επαγγελματικά, διαπροσωπικών σχέσεων καθώς και υγείας. Όσοι ταξιδέψετε την περίοδο των διακοπών χρειάζεται να είστε περισσότερο προσεκτικοί απ’ ότι συνήθως. Σε περίπτωση επανασύνδεσης τ’ αποτελέσματα δε θα είναι αυτά που περιμένετε. Οι γεννημένοι όμως από τις 4 Απριλίου μέχρι και τις 16 Απριλίου περίπου, δεν πιέζεστε ούτε περιορίζεστε. Οι συνθήκες μπορεί να μην είναι οι ευνοϊκότερες αλλά μπορείτε ν’ απολαύσετε τις ημέρες χωρίς ιδιαίτερα εμπόδια. Οι γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου υποκύπτουν σε επικίνδυνα ερωτικά καλέσματα ενώ άλλοι αποφασίζουν δραστικές αλλαγές στην αισθηματική τους ζωή καθώς και στην εμφάνιση τους. Προσοχή στα έξοδα.

Ταύρος

Για εσάς οι όψεις της εβδομάδας καθώς και η Πανσέληνος γίνονται σε ζώδια που δεν είναι αρνητικά προς το δικό σας. Ωστόσο μια γενικευμένη δύσκολη κατάσταση απαιτεί τη χρήση της λογικής και της ψυχραιμίας απ’ όλους μας. Δυσκολίες μπορεί ν’ αντιμετωπίσετε κατά τη διάρκεια των ταξιδιών σας αλλά για πολλούς αυτή η εποχή χαρακτηρίζεται από μία έντονη μυστική διεργασία ή ένα στάδιο προετοιμασίας που σας κρατά αγχωμένους και ιδιαίτερα νευρικούς. Η Πανσέληνος με δεικτικό τρόπο θα επιφέρει αλλαγές στις εργασιακές συνθήκες ή στο τρόπο ζωής σας. Υιοθετήστε πιο υγιεινές συνήθειες ή μία πιο φιλική συμπεριφορά απέναντι σε συναδέλφους κυρίως υφισταμένους. Από το τέλος της εβδομάδας η παρουσία του κυβερνήτη σας της Αφροδίτης στο ζώδιο σας θα διώξει τα βαριά σύννεφα και θα σας ωθήσει ν’ ανανεωθείτε εμφανισιακά. Οι αλλαγές αυτές θα συμβάλλουν στην αύξηση της αυτοπεποίθησης σας κάτι που θα σας κάνει πιο γοητευτικούς. Εκμεταλλευτείτε τη θετική σας εικόνα σε επαγγελματικά και αισθηματικά αλλά αποφύγετε την υπερκατανάλωση τροφής και αλκοόλ.

Δίδυμοι

Οι επόμενες μέρες είναι αρκετά πονηρές σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά. Η ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη του ζωδίου Ερμή επαναφέρει θέματα που αφορούν τα έσοδα κυρίως για τους ελευθέριους επαγγελματίες. Ωστόσο οι δύσκολες όψεις μέσα στον οίκο των οικονομικών που μοιράζεστε, οφείλετε ή προέρχονται από τρίτη πηγή δημιουργούν απαγορευτικό κλίμα για οποιαδήποτε λήψη απόφασης ή κίνηση σχετικά με αυτά. Με τα παραπάνω θέματα καλύτερα ν’ ασχοληθείτε μετά το τέλος του Απριλίου. Η Πανσέληνος στο τέλος του μήνα σίγουρα θα στρέψει την προσοχή σας σε θέματα που αφορούν την αισθηματική σας ζωή, τα παιδιά ή τα δημιουργικά σας σχέδια. Η αρνητική ατμόσφαιρα δεν είναι επικίνδυνη για εσάς αλλά κάποια αναστάτωση ενδέχεται να προκληθεί. Τα παραπάνω αφορούν κυρίως όσους έχουν γεννηθεί κοντά στην 31 Μαΐου.

Καρκίνος

Η νέα εβδομάδα δεν είναι και από τις καλύτερες εποχές που έχετε περάσει κυρίως για όσους έχουν γεννηθεί κοντά στις 2 Ιουλίου. Ήλιος, Άρης, Κρόνος και η Πανσέληνος στις 31 του μηνός φαίνεται να τα έχουν βάλει μαζί σας. Η διάθεση των ανθρώπων που βρίσκονται γύρω σας γίνεται ακόμη και επιθετική πολλές φορές. Δύσκολοι οι καιροί για γάμους, σχέσεις, συνεργασίες ή νομικά ζητήματα. Ότι έχει φθάσει σε τέλμα θα τελειώσει αλλά ακόμη και οι ουσιαστικές σχέσεις ή οι καλές συνεργασίες αυτές τις ημέρες θα περάσουν κρίση. Η ψυχραιμία, η λογική και η υπομονή αποτελούν τη φαρέτρα σας. Μερικές φορές το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε προκείμενου τα πράγματα να πάρουν το δρόμο τους. Σε πολλές περιπτώσεις ενδέχεται να μην σας απασχολήσει ο ίδιος ο γάμος αλλά ένα πρόβλημα του συντρόφου αντίστοιχα στα επαγγελματικά μπορεί η δουλειά να πηγαίνει καλά αλλά ένας στενός συνεργάτης ν’ αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα. Επίσης καλό είναι να είστε προσεκτικοί με την υγεία σας.

Λέων

Μπορεί το τσουνάμι των αρνητικών όψεων, που δεν περιορίζεται σε αυτή την εβδομάδα, να μην αφορά άμεσα το δικό σας ζώδιο, ωστόσο ο τομείς που επηρεάζονται απαιτούν προσοχή. Υγεία, εργασία και καθημερινότητα βρίσκονται στο μάτι του κυκλώνα και κάνουν τα πάντα ν’ αναχαιτίσουν τα σχέδια και τα όνειρα σας. Οι συνθήκες στο επαγγελματικό περιβάλλον, οι υφιστάμενοι ή ένα θέμα υγείας που πιθανόν σας ταλαιπωρεί εδώ και έξι μήνες φαίνεται ότι σας χαλούν τη διάθεση και σας βάζουν σε σκέψεις και δράσεις που θα θέλατε ν’ αποφύγετε. Για κάποιους αυτή η περίοδος θα είναι η αρχή ενός πιο υγιεινού τρόπου ζωής κάτι βέβαια που θα επιβληθεί για το καλό σας. Το διάστημα επίσης απαιτεί προσοχή κατά τη διάρκεια των μετακινήσεων ακόμη και στις καθημερινές διαδρομές. Τα παραπάνω αφορούν κυρίως όσους έχουν γεννηθεί κοντά στις 2 Αυγούστου. Για όσους ανήκουν στο τρίτο δεκαήμερο τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά. Ο έρωτας συναρπάζει με νέες λαμπερές γνωριμίες. Αφήνεστε στο συναίσθημα και ζείτε μία πολύ όμορφη περίοδο. Όμως καλό είναι να γνωρίζετε ότι πιθανόν οι μέρες τις ευτυχίες να μην κρατήσουν πολύ.

Παρθένος

Για πολλούς Παρθένους η ερωτική τους ζωή έχει μετατραπεί σ’ ένα σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες. Ίσως οι πολλές επιλογές κάπου να σας μπέρδεψαν, ίσως πάλι η εξιδανίκευση να λειτούργησε αρνητικά στην λήψη των αποφάσεων σας με αποτέλεσμα σήμερα να μην συμφωνείτε μ’ αυτές. Όμως τα πράγματα δεν είναι τραγικά για εσάς. Με εύκολο σχετικά τρόπο θα καταφέρετε να ξεφύγετε από τις καταπιεστικές συναισθηματικά καταστάσεις που εσείς έχετε δημιουργήσει. Θέματα παιδιών θα σας αγχώσουν αυτή την εβδομάδα με ευτυχή όμως κατάληξη. Ένα άλλο θέμα που πιθανόν ταλαιπωρεί αυτή την εβδομάδα είναι το οικονομικό που προέρχεται κυρίως από τρίτες πηγές ή τον/την σύντροφο. Οι ανακατατάξεις είναι αιφνίδιες και θα σας πάρει λίγο χρόνο μέχρι να προσαρμοστείτε σ’ αυτές. Από το τέλος της εβδομάδας η Αφροδίτη μετακινείται στον Ταύρο απ’ όπου θα σας χαρίσει γοητεία και επιτυχία. Η αυτοπεποίθηση σας θ’ ανέβει κατακόρυφα και πιθανότατα να καταφέρετε κάποια σημαντικά οικονομικά βήματα.

Ζυγός

Τον τελευταίο καιρό η ζωή φαίνεται λίγο σκληρή μαζί σας. Κυρίως οι Ζυγοί του πρώτου δεκαημέρου διανύουν μία αρκετά δύσκολη φάση που αφορά σημαντικότατους τομείς όπως η οικογένεια, οι σχέσεις και τα επαγγελματικά. Μαγικές συνταγές για να ξεπεράσουμε τις περιόδους κρίσης δυστυχώς δεν υπάρχουν. Η νέα εβδομάδα αλλά και η επόμενη προσφέρουν απλόχερα σημαντικές προκλήσεις για ν’ αποδείξετε το επίπεδο της ετοιμότητας, ψυχραιμίας και διπλωματίας που κατέχετε. Οι συνθήκες κατά κύριο λόγω στο σπίτι είναι δύσκολες και αυτό σας προκαλεί πόνο ψυχής αλλά και σας πεισμώνει ταυτόχρονα. Είστε αποφασισμένοι ν’ αλλάξετε ότι χρειάζεται προκείμενου να φτιάξετε τις συνθήκες διαβίωσης σας. Το δεύτερο δεκαήμερο ταλαιπωρείτε κυρίως από την αναδρομή του Ερμή που φέρνει ασυνεννοησία και παρεξηγήσεις με συντρόφους, συνεργάτες. Το τρίτο δεκαήμερο αντιμετωπίζει ανατρεπτικές καταστάσεις όπως ένας νέος κεραυνοβόλος έρωτας, μία ξαφνική αλλαγή δουλειάς και αλλά τέτοια που δεν σας αφήνουν να βαρεθείτε.

Σκορπιός

Μπορεί η χρονιά που διανύεται να είναι πολύ καλή υπάρχουν όμως και κάποιες μέρες που χρειάζονται προσοχή. Η νέα εβδομάδα παρότι δεν τα βάζει μαζί σας απαιτεί ψυχραιμία και σωστή διαχείριση. Η δύσκολες όψεις σε συνδυασμό με την Πανσέληνο το Σάββατο δημιουργούν μία εκρηκτική ατμόσφαιρα που επηρεάζει την καθημερινότητα σας. Προσοχή απαιτείται στις μετακινήσεις (μην ξεχνάμε και τον ανάδρομο) αλλά και στις σχέσεις με αδέρφια, λοιπούς συγγενείς και φίλους. Οι παρεξηγήσεις και τα σκληρά λόγια είναι πολύ εύκολο να δημιουργήσουν μία απόσταση με κάποιο κοντινό σας άτομο. Επίσης προβλήματα στον εργασιακό χώρο που αφορούν στις συνθήκες εργασίας ή σε κάποιον υφιστάμενο είναι πιθανό να σας αναστατώσουν και να σας υποχρεώσουν ν’ αναλάβετε δύσκολες ευθύνες. Όπως καταλαβαίνετε όταν γύρω μας γίνεται χαμός δεν είναι δυνατόν να μην επηρεαστούμε έστω και λίγο. Ο ρόλος σας αυτή την εβδομάδα είναι του υποστηρικτή και του πυροσβέστη.

Τοξότης

Οι μάχες αυτή την εβδομάδα γίνονται για τα λεφτά και τον έρωτα κάτι που θυμίζει περισσότερο Σκορπιό παρά Τοξότη, ωστόσο το μάθημα είναι δικό σας τις επόμενες ημέρες. Οικονομικά σίγουρα δεν διανύεται και την πιο παραγωγική εποχή. Ο Κρόνος από τον Αιγόκερω σας έχει βάλει σε στενό προϋπολογισμό κάτι που έρχεται να επιβαρύνει ο ορμητικός Άρης. Δε φτάνει λοιπόν που με κάποιο τρόπο τα έσοδα έχουν μειωθεί αυτή την εβδομάδα προκύπτουν και ανυπολόγιστα έξοδα που θα σας φέρουν σε αμηχανία. Επειδή όμως το πλανητικό σκηνικό δεν είναι αρνητικό προς το ζώδιο σας, στο τέλος θα βρείτε την άκρη και θα καταφέρετε έστω και με μεγάλες θυσίες ν’ ανταπεξέρθετε στις απαιτήσεις των καιρών. Το θέμα έρωτας, παιδιά και δημιουργία που σας αποζημιώνει εξαιρετικά τον τελευταίο καιρό, αυτή την εβδομάδα θα φέρει άγχος, καβγάδες και μία τάση για απομόνωση λόγω απογοήτευσης. Εξαίρεση αποτελούν οι γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες που ζουν συναρπαστικές στιγμές με τους αγαπημένους και τα παιδιά τους.

Αιγόκερως

Τη μεγαλύτερη πίεση των καιρών τη νιώθουν χωρίς αμφιβολία οι Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου που θα περάσουν ένα δεκαπενθήμερο αρκετά δύσκολο. Άρης και Κρόνος στο ζώδιο σας φέρνει καβγάδες, εμπόδια, μειωμένη ενέργεια και μία τάση για απομόνωση. Καλό είναι να μην αναλάβετε δύσκολα εγχειρήματα αυτό το διάστημα γιατί από τη μία δε θα έχετε την απαιτούμενη δύναμη για να τα εκπονήσετε και από την άλλη θα βρίσκετε μπροστά σας συνεχώς προβλήματα που θα ρουφούν όλη την ενέργεια σας. Το αποτέλεσμα θα είναι να μένετε μόνοι, κουρασμένοι και άπραγοι. Όλα αυτά χαλάνε φυσικά τη διάθεση σας και σας κάνουν αρκετά επιθετικούς εκεί που δεν πρέπει, δε θα είναι λίγες οι φορές που θα παρουσιάσετε ένα πολύ σκληρό πρόσωπο ακόμη και σε ανθρώπους που σας αγαπάνε και σας έχουν στηρίξει επανειλημμένως. Το δεύτερο δεκαήμερο αυτή την εβδομάδα ταλαιπωρείται κυρίως από τον ανάδρομο Ερμή που δημιουργεί παρεξηγήσεις στον οικογενειακό κύκλο αλλά φέρνει και επιστροφές ατόμων που έχουν λείψει. Το τρίτο δεκαήμερο που βιώνει εξίσου σημαντική πίεση με το πρώτο τις αμέσως επόμενες ημέρες έχει να διαπραγματευτεί με ανατροπές στην συναισθηματική ζωή, ξαφνικές εφήμερες σχέσεις, αλόγιστα έξοδα καθώς και αλλαγές εντός του οικογενειακού κύκλου. Όλοι οι Αιγόκεροι οφείλουν να είναι προσεκτικοί στις μετακινήσεις και με την υγεία τους.

Υδροχόος

Εβδομάδα καβγάδων, διαρροής μυστικών, παρασκηνιακών δραστηριοτήτων αλλά και μετακινήσεων, επικοινωνίας όχι πάντα επιτυχημένης. Απ’ όλα έχει η νέα εβδομάδα που αν μη τι άλλο σας βάζει στο τρέξιμο προκειμένου να τα τελειώσετε όλα πριν το Πάσχα. Έχετε λογαριάσει όμως χωρίς τον ξενοδόχο (ανάδρομος Ερμής) ειδικά αν επιθυμείτε να κλείσετε κάτι της τελευταίας στιγμής για τις γιορτές. Εμπόδια, αναβολές, ματαιώσεις, βλάβες και λάθη κάνουν τις μετακινήσεις σας αρκετά δύσκολες και τα νεύρα σας τσατάλια. Πριν από οτιδήποτε επιθυμείτε να κάνετε βεβαιωθείτε ότι το έχετε σχεδιάσει καλά και ότι δεν έχετε ξεχάσει κάτι. Επίσης μεγάλη προσοχή απαιτείτε στις σχέσεις με αδέρφια, συγγενείς, γείτονες κλπ που δείχνουν λίγο παράξενοι αυτές τις ημέρες. Μάλιστα θα λέγαμε ότι πιθανόν το παρασκήνιο να υποκινείται από εκείνη τη μεριά. Μην συμμετέχετε σε κουτσομπολιά γιατί είναι πολύ πιθανό ότι θα εκτεθείτε. Η διάθεση σας είναι αρκετά κυκλοθυμική και τις περισσότερες φορές οι δράκοι είναι δημιουργήματα της φαντασίας σας. Κάποιοι ενοχλητικοί συνάδελφοι θα σας εκνευρίζουν για αρκετό διάστημα.

Ιχθύες

Παρότι οι σημαντικές όψεις της εβδομάδας δεν είναι κατά σας δεν μπορούμε να παραβλέψουμε το γεγονός ότι δημιουργείται μία τεταμένη ατμόσφαιρα πολλές φορές επικίνδυνη. Ο φιλικός κύκλος είναι σε μία κατάσταση αναβρασμού λόγω προβλημάτων που υπάρχουν μέσα σ’ αυτόν. Είναι πιθανό ν’ ασχοληθείτε και να υποστηρίξετε ένα φιλικό σας πρόσωπο λόγω δικού του προβλήματος ή εσείς να έχετε πρόβλημα μαζί τους. Επίσης οι σχέσεις μέσα σε συλλόγους ή ομάδες δείχνουν ότι είναι και αυτές σε ένταση, ενώ αν διεκδικείτε την πρωτοκαθεδρία σ’ ένα τέτοιο περιβάλλον θα δεχθείτε τα πυρά από τους αντιπάλους σας. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα αντιμετωπίσουν αυξημένα έξοδα στις επιχειρήσεις τους. Γενικά το χρήμα δε φαίνεται να σας αγαπάει αυτό το διάστημα. Εκεί που το έχετε στα χεριά εκεί εξαφανίζεται και δεν προλαβαίνετε να το χαρείτε. Αυτό μάλλον θα ενταθεί αυτή την εβδομάδα που δείχνει να μην υπακούει στον οικονομικό σας προϋπολογισμό. Όμως ότι πρόβλημα και να προκύψει ή δε θα σας αφορά άμεσα ή θα βρείτε τη λύση πολύ γρήγορα. Δεν είστε απ’ αυτούς που πρέπει ν’ ανησυχούν.

syllastria.gr/