Η Άννα Μπελίτση μας δίνει τις προβλέψεις Ταρώ του Σαββατοκύριακου 15-16 Απριλίου 2018!

 

Η δύναμη κρύβεται μέσα μας και αν είναι αυτό που οφείλουμε στον εαυτό μας να κάνουμε, είναι τις στιγμές που νιώθουμε ότι περνάμε μία αξεπέραστη κρίση, να μπορούμε να επιβαλλόμαστε στις σκέψεις και στα συναισθήματά μας και να προχωράμε παρακάτω ... Το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Απριλίου μας βοηθά να νιώσουμε πιο δυνατοί μέσα μας, μας δίνει την ευκαιρία να προσεγγίσουμε τους ανθρώπους που αγαπάμε και να αποκαταστήσουμε την σχέση μας μαζί τους, παράλληλα έχουμε και την ευκαιρία να μπούμε περισσότερο στην θέση των ανθρώπων που μας περιβάλλουν και να τους νιώσουμε πραγματικά.

Δεν θα λείψουν και οι στιγμές αναποφασιστικότητας, διλήμματος, ενώ αν είναι κάτι το οποίο πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα την Κυριακή, είναι την αναποφασιστικότητα, τα διλήμματα και τις αυταπάτες ... Ίσως κάποια σχέδια αναβληθούν, ή κάποια όνειρα να μείνουν στην μέση. Ας δείξουμε κατανόηση και ας μελετήσουμε πολύ παραπάνω τις κινήσεις μας....

Η κάρτα Ταρώ του Σαββάτου 14 Απριλίου : Η ΔΥΝΑΜΗ

Η τάση της ημέρας: Ισορροπία, αρμονία, εσωτερική δύναμη, δύναμη χαρακτήρα, κατανόηση, συμφιλίωση, αποδοχή.

Τα Τυχερά Ζώδια της ημέρας : Λέων, Παρθένος, Σκορπιός, Αιγόκερως, Ιχθύς

Τα Ζώδια που θα δυσκολευτούν: Ταύρος, Τοξότης

Η κάρτα Ταρώ της Κυριακής 15 Απριλίου : Ο ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ

Η τάση της ημέρας: Ιδεαλισμός, Ονειρόποληση, Φαντασίωση, Διαίσθηση, Θυσία, Αυτοβελτίωση, Αστάθεια, Δίλημμα, Αυταπάτη.

Τα Τυχερά Ζώδια της ημέρας : Λέων, Ζυγός, Τοξότης, Υδροχόος, Ιχθύς

Τα Ζώδια που θα δυσκολευτούν: Κριός, Καρκίνος, Σκορπιός, Αιγόκερως

Το άγνωστο πλέον δεν θα σε φοβίζει ... γιατί θα γνωρίζεις με 100% ακρίβεια όλα όσα προετοιμάζει για σένα η τύχη!

ΚΡΙΟΣ: Βρίσκεσαι στο μεταίχμιο σημαντικών αποφάσεων και αλλαγών. Κάποιες σχέσεις ολοκληρώνουν τον κύκλο τους και πρέπει να το αποδεχτείς για να πας παρακάτω ... Το τέλος μίας εποχής, φέρνει το άνοιγμα μίας νέας, μη το ξεχνάς ποτέ αυτό.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι αμφιβολίες, οι φόβοι και οι ανασφάλειες είναι βασικά χαρακτηριστικά αυτού του Σαββάτου, όμως θα δεχθείς την στήριξη και την αγάπη που χρειάζεσαι και αυτό θα σε βοηθήσει να νιώσεις πιο δυνατά. Την Κυριακή αποκαθιστάς το κλίμα σε μία σχέση που ήταν τεταμένη την τελευταία περίοδο.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Αυτό το Σαββατοκύριακο δίνεις όλη σου την προσοχή στις σχέσεις σου με τους ανθρώπους που εκτιμάς, αγαπάς και έχεις ανάγκη να είναι στη ζωή σου! Νιώθεις πιο ήρεμα από την εξέλιξη κάποιων συναισθηματικών υποθέσεων. Το αρνητικό του διημέρου; Τα πάθη και οι σπατάλες που θα εκδηλωθούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το ένστικτό σου ήδη σου δίνει κάποια μηνύματα για ένα θέμα που σε καίει και μπορώ να πω ότι αυτό το διήμερο σου κρούει τον κώδωνα του κινδύνου. Ψυχολογικός αναβρασμός, παράπονα και καταστάσεις του παρελθόντος που έμειναν στην μέση φαίνεται ότι σου καλούν το όμορφο κλίμα.

ΛΕΩΝ: Αυτό το Σάββατο βρίσκεις την δύναμη να λύσεις υποθέσεις που σε προβλημάτισαν, σε πλήγωσαν και σε άφησαν εδώ και καιρό πίσω. Κάποιες αποκαλύψεις θα ανακουφίσουν με κάποιο τρόπο την ψυχή σου αυτό το Σάββατο, γιατί θα διαπιστώσεις ότι το ένστικτό σου δεν έπεσε έξω. Η Κυριακή είναι μέρα ανεμελιάς, τύχης, γνωριμιών και ... διασκέδασης!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ξεκινά ένα διήμερο που σίγουρα σου δίνονται οι ευκαιρίες να περάσεις καλά, να γεμίσεις τις μπαταρίες σου μέσα από την αγάπη και την ζεστασιά που θα σου εκφράσουν οι δικοί σου άνθρωποι! Ευχάριστες συναντήσεις με άτομα του παρελθόντος ευνοούνται!

ΖΥΓΟΣ: Αυτό το Σαββατοκύριακο είναι ιδανικό για να κάνεις νέες γνωριμίες, να φλερτάρεις, να επικοινωνήσεις ή και να ταξιδέψεις. Ήλιος και Σελήνη – που είναι οι κάρτες που σε αντιπροσωπεύουν για αυτές τις μέρες - θα σου δώσουν όλα τα φόντα για να νιώσεις κάλυψη, ευφορία, ικανοποίηση!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Το Σάββατο είναι ιδανικό για να περάσεις όμορφες στιγμές, να κάνεις μία μετακίνηση, να έχεις έμπνευση, ζωντάνια, δημιουργικότητα... Γνωρίζεις καλά όμως ότι διανύεις και μία περίοδο που πρέπει να παρθούν με ρεαλισμό κάποιες αποφάσεις... Η Κυριακή ενδείκνυται για ορθολογιστική σκέψη!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ολοκληρώνονται σχέδια, προσδοκίες και επιθυμίες που είχες εδώ και καιρό μέσα σου! Το Σαββατοκύριακο είναι σημαντικό για να πάρεις απαντήσεις που χρειαζόσουν εδώ και καιρό, ενώ πλέον θα κατανοήσεις ποιοι είναι οι άνθρωποι που σε αγαπούν και σε νοιάζονται πραγματικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Από το διήμερο που ξεκινά πιο θετικό είναι για σένα το Σάββατο το οποίο σου δίνει την ευκαιρία να αφήσεις πίσω σου εγωισμούς, πάθη και λάθη και να δείξεις άνευ όρων την αγάπη σου, λαμβάνοντας και την ανταπόκριση που θα θελες. Την Κυριακή κάποιες καταστάσεις θα σε μπερδέψουν και θα σου προκαλέσουν σύγχυση. Πρόσεξε περισσότερο τα λόγια σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Νέα ξεκινήματα με κέφι, ενθουσιασμό και εγρήγορση γίνονται αυτό το Σαββατοκύριακο. Οι σχέσεις σου σε εκπλήσσουν ευχάριστα ενώ οι προτάσεις που θα δεχθείς θα σε κάνουν να βρεις και πάλι το χαμόγελό σου!

ΙΧΘΥΣ: Το πιο ευνοημένο ζώδιο του Σαββατοκύριακου, είσαι εσύ, αφού οι κάρτες που σε αντιπροσωπεύουν για τις μέρες που ακολουθούν είναι ο Ιεροφάντης και οι Εραστές που προϊδεάζουν ότι η καρδιά σου γεμίζει με όμορφα συναισθήματα που σου φέρνουν πληρότητα! Μία ερωτική σχέση μπορεί να έχει μία πολύ εντυπωσιακή εξέλιξη!

οroskopos.gr/