Η εβδομάδα σας προτρέπει να ασχοληθείτε με τις σχέσεις σας, και να επιλύσετε κάποιες εκκρεμότητες καθώς θα έχετε την ευκαιρία για κάτι τέτοιο.

Το διάστημα αυτό θα έχετε την δυνατότητα να παίξετε το παιχνίδι με τους δικούς σας όρους ή αν το θέλετε να επιβάλλετε τους δικούς σας τρόπους. Προσοχή όμως μην φανείτε πιεστικοί - αυστηροί, γιατί τελικά θα βγείτε χαμένοι.

Οι συνθήκες που επικρατούν τώρα, βοηθούν και επιταχύνουν τις διαδικασίες ώστε να φέρετε τα πράγματα εκεί που θέλετε, όμως πρέπει να λάβετε και εσείς τις απαιτούμενες πρωτοβουλίες. Αναλογιστείτε τι ακριβώς θέλετε και τι ψάχνετε γενικά σε αυτήν την φάση. Στα επαγγελματικά σας θα έχετε μηνύματα ειδήσεις και προσκλήσεις.

Τα δεδομένα φανερώνουν ότι η εβδομάδα, σας παρέχει εξαιρετική ενέργεια και σας υποστηρίζει , ειδικά αν έχετε να κάνετε μια κουραστική δουλειά. Η εβδομάδα σας προτρέπει να εστιάσετε στους στόχους σας, να βρείτε τον τρόπο να ανταπεξέλθετε σε μια ενασχόληση που δεν είναι λαμπερή ή διασκεδαστική. Μην προσπαθήσετε να παρακάμψετε τις υποχρεώσεις σας, γιατί θα τις βρείτε μπροστά όπως λέγεται. Η ταρώ μπορεί να προβλέψει όσα θα συμβούν με το πρόσωπο που αγαπάς!

zwdiasimera.gr