Και αυτήν την εβδομάδα, εσείς οι Κριοί, θα βιώσετε διαφορετικές καταστάσεις και γεγονότα ανάλογα με το δεκαήμερο που έχετε γεννηθεί.

Εσείς του πρώτου δεκαήμερου, η επικοινωνία μπορεί μεν να αποκαταστάθηκε, και πλέον μπορείτε να συνεννοηθείτε σαν άνθρωποι, αλλά, είτε λόγω εργασίας, είτε λόγω θεμάτων με το σπίτι σας, η ψυχολογία σας θα είναι πεσμένη. Η εργασία, σας προκαλεί μεγάλο άγχος και ίσως να εργασθείτε πολύ περισσότερο αυτό το διάστημα, κάτι που σημαίνει ότι το σπίτι σας δεν θα σας βλέπει. Όπως και να έχει, για να σπάσετε την μιζέρια θα αρχίσετε να κάνετε ευχάριστες δραστηριότητες εκτός οικίας.

Εσείς του δευτέρου δεκαήμερου, νιώθετε έτοιμοι να κάνετε το οικονομικό άνοιγμα που θέλετε. Οι ελεύθεροι κι ελεύθερες, ετοιμαστείτε για μία σχέση σοβαρή και πολύ δυνατή, ίσως και με έναν ή μία πρώην.

Εσείς του τρίτου δεκαήμερου, με την επιρροή του Ουρανού, θα νιώσετε ότι ήλθε ο καιρός να δημιουργήσετε τις δικές σας επιτυχίες. Η σκληρή εργασία δεν θα σας φοβίσει. Μάλιστα, ό,τι συναισθηματικά θέματα κι αν έχετε, θα τα αφήσετε στην άκρη, καθώς η εργασία και μόνο αυτή θα σας ενδιαφέρει.

Περίεργα αλλά καλά, ξεκινά για εσάς τους Ταύρους η τελευταία εβδομάδα του Απριλίου. Με εξαίρεση εσάς του πρώτου δεκαημέρου, οι υπόλοιποι θα ασχοληθείτε με την ουσία των σχέσεων και την αγάπη. Οι περισσότεροι θα θελήσετε να έλθετε σε ερωτική επαφή με άτομα που μπορούν να σας εξελίξουν ως ανθρώπους. Μία μερίδα θα εκφράσει την σεξουαλικότητά της με έναν σχεδόν αθώο τρόπο και αυτό θα σας κάνει ακαταμάχητους. Εσείς που διατηρείτε δεσμό, είστε διατεθειμένοι να κάνετε πολλές θυσίες, ακόμη κι αν νιώθετε ότι με αυτόν τον τρόπο χάνετε την ατομικότητά σας. Άλλοι πάλι, θα νιώσετε ότι η έκφραση της αγάπης δεν περιορίζεται μόνο στον ερωτικό τομέα. Μπορείτε να αγαπήσετε και να αφοσιωθείτε σε ένα αντικείμενο μελέτης ή σε μία δημιουργική δραστηριότητα.

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο, αν σας πει κάποιος ότι θα κάνετε πρωτότυπα πράγματα θα νομίσετε ότι σας κοροϊδεύουν. Στην πραγματικότητα αυτό θα κάνετε. Θα χρησιμοποιήσετε το μυαλό σας για να κάνετε το αδύνατο δυνατό, και θα χαρείτε για αυτό. Το αδύνατο σημείο θα είναι η έκφραση της σεξουαλικότητάς σας. Είτε δεν θα μπορέσετε να την εκφράσετε σωστά, μάλλον λόγω χυδαίας συμπεριφοράς, ή θα προτιμήσετε την ασκητική ζωή, καθώς έχετε με άλλα θέματα να ασχοληθείτε.

Εσείς οι Δίδυμοι, με εξαίρεση τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο, θα ασχοληθείτε με το πως θα αποκαταστήσετε την ελπίδα σας για το μέλλον, με τυχόν παρεξηγήσεις με φίλους, και γενικά με το να αρχίσετε και πάλι να κοινωνικοποιείστε.

Η αυτοπεποίθησή σας είναι τόσο έντονη που μπορεί να φθάσει στον παραλογισμό. Όμως, αν μετριαστεί, ετοιμαστείτε να αρχίσετε να παλεύετε για αυτό που θεωρείτε ότι σας ανήκει. Η έλλειψη ταπεινοφροσύνης θα σας οδηγήσει να βγάλετε στην επιφάνεια τις ηγετικές σας ικανότητες. Γιατί να ακούσετε τους άλλους, όταν ξέρετε ότι αυτό που κάνετε εσείς είναι το σωστό; Όσο και να ακούγεται κάτι τέτοιο ματαιόδοξο, δεν είναι. Είναι απλά η αλήθεια.

Στις παρέες σας, θα γίνετε εκείνοι που θα οδηγήσουν τους άλλους να διασκεδάσουν! Τυχόν παρεξηγήσεις με φίλους που έγιναν όσο ο κυβερνήτης σας Ερμής ήταν ανάδρομος, θα λυθούν επειδή είστε μεγαλόψυχοι και μεγαλόκαρδοι, και για αυτό δεν πρόκειται να κρατήσετε κακίες ή πείσματα.

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο, μία σχέση που σας έκανε να κλάψετε τελειώνει. Επειδή όμως είστε τα παιδιά του ζωδιακού κύκλου θα κάνετε ό,τι κάνουν κι εκείνα, θα βγείτε έξω και θα παίξετε. Αυτή η παιδικότητα που θα αποπνέετε θα σας κάνει απίστευτα ποθητούς!

Εσείς οι Καρκίνοι θα έχετε μία δύσκολη εβδομάδα όσον αφορά στην επικοινωνία, μία μέτρια στα οικονομικά, αλλά πολύ καλή όσον αφορά στις σχέσεις σας.

Αυτές τις ημέρες θα βγάλετε στην επιφάνεια τον απλό, ειλικρινή, και χωρίς προκαταλήψεις εαυτό σας. Έχετε ιδανικά και πίστη στον εαυτό σας, και με αυτά πορεύσετε. Όμως, αυτό το διάστημα θα αντιμετωπίσετε ψέμματα, συκοφαντίες, αχαριστία. Πρέπει για μία φορά στις ζωές σας να σκεφθείτε ποίους έχετε πραγματικά ανάγκη να φροντίσετε. Δεν μπορείτε αδιακρίτως να κάνετε τους καλούς. Σε αυτήν την περίπτωση, μην απορήσετε εάν πέσετε θύματα εξαπάτησης. Κοιτάξτε πρώτα τους δικούς σας ανθρώπους και μετά τους άλλους, όχι το ανάποδο.

Στα οικονομικά, είναι καιρός να χρησιμοποιήσετε την ευφυΐα σας για να βγάλετε χρήματα. Μία νέα συμφωνία ή η επαφή με το κοινό, θα μπορέσει να σας δώσει την οικονομική άνεση που επιζητάτε. Πρέπει όμως να πάρετε εσείς τις πρωτοβουλίες και να βγείτε μπροστά, διαφορετικά θα χάσετε την ευκαιρία που σας δίνεται.

Τουλάχιστον αυτό το διάστημα, ακριβώς επειδή δεν θέλετε να είστε τα θύματα, θα βγείτε έξω και θα γίνεται κυνηγοί, είτε είστε άνδρες είτε είστε γυναίκες. Η άνεση που θα έχετε θα τραβήξει επάνω σας τα βλέμματα πολύ κόσμου!

Για εσάς τους Λέοντες ξεκινάει μία πορεία όπου η επιτυχία ή η αποτυχία θα εξαρτηθεί αποκλειστικά από εσάς.

Μπορεί να υπάρχουν προβλήματα με την εργασία, μπορεί να έχετε αγωνία για τα οικονομικά, μπορεί να νιώθετε ότι όλοι σας έχουν βάλει στο μάτι, αλλά, ξεχνάτε κάτι πολύ βασικό, είστε Λέοντες! Αυτό σημαίνει πως έχετε τα φόντα να πετύχετε εκεί που οι άλλοι δεν μπορούν, μόνο και μόνο επειδή εσείς το πιστεύετε. Και ναι, εσείς και μόνο εσείς είστε ικανοί να αλλάξετε τον κόσμο και να τον κάνετε όπως τον έχετε οραματιστεί. Ειδικά, στο κεφάλαιο επαγγελματική αποκατάσταση, μπορείτε να κερδίσετε χρήματα, αίγλη, αναγνώριση, επειδή μπορείτε να σκεφθείτε εξωσυμβατικά και νεωτεριστικά. Οτιδήποτε κάνετε θα φέρει φρέσκο αέρα! Μπορεί στην αρχή να αντιμετωπίσετε την αντίδραση του κόσμου αλλά για αυτό είστε αρχηγοί, οπότε αποδείξτε ότι μπορείτε να κάνετε αυτό που θέλετε και οι υπόλοιποι θα ακολουθήσουν.

Η ερωτική σας ζωή θα είναι το αδύνατό σας σημείο για αυτήν την εβδομάδα. Σίγουρα, είστε άτομα που σας αρέσει το σεξ και ο έρωτας αλλά θα γίνετε άγαρμποι με την συμπεριφορά σας. Επίσης, ετοιμαστείτε να διαγράψετε πολύ κόσμο επειδή δεν θα ανταποκριθεί στα κελεύσματά σας.

Εσείς οι Παρθένοι θα έχετε μία περίεργη εβδομάδα, ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας.

Οι ημέρες αυτές κρύβουν κάτι το επανασταστικό για εσάς. Καθώς τα προβλήματα σιγά σιγά παίρνουν τον δρόμο τους για την λύση, είναι καιρός να κοιτάξετε τους εαυτούς σας. Μπορεί αυτά να ακούγεται τρομακτικό στα αυτιά σας, αλλά έτσι είναι τα πράγματα. Θα πρέπει να κάνετε όλες εκείνες τις κινήσεις που χρειάζονται, ώστε να ζήσετε επιτέλους χωρίς την σκέψη ότι πρέπει να υπηρετείτε σώνει και ντε κάποιον άλλον ώστε να έχει νόημα η ζωή σας. Τον μόνο άνθρωπο που πρέπει να υπηρετείτε, είναι τον ίδιο σας τον εαυτό.

Για εσάς που έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο, τα πράγματα θα είναι ακόμη πιο δύσκολα διότι είστε δέσμιοι του προγραμματισμού σας. Κάθε είδους ανεξάρτητη κίνηση, όχι μόνο θα είναι τρομακτική για εσάς, αλλά θα κάνετε τα πάντα προκειμένου να μην αλλάξει κάτι από αυτό που έχετε ήδη.

Στον έρωτα, φαίνεται πως κινείστε ταχύτατα στο να κάνετε ξανά σοβαρή σχέση με έναν ή μία πρώην σας. Προς το τέλος της εβδομάδος, κι αν είστε χαλαροί και χαλαρές με την ερωτική σας φύση, σας περιμένουν άγριες ερωτικές εμπειρίες.

Με μεικτά συναισθήματα ξεκινά για εσάς τους Ζυγούς η τελευταία εβδομάδα του Απριλίου. Οι σχέσεις θα είναι αυτές που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σας, οι οποίες δεν θα περιοριστούν μόνο στις προσωπικές. Αυτό που θα βιώσετε, θα είναι ένα γερό ξεκαθάρισμα μέσα σας για το τί είδους ανθρώπους θέλετε να έχετε δίπλα σας. Χωρίς προκαταλήψεις, εγκάρδιοι, ευγενικοί, δίνετε τους εαυτούς σας στους ανθρώπους γύρω σας. Αυτά τα χαρακτηριστικά σας γνωρίσματα, σας βοηθούν να γίνετε αγαπητοί από τον κόσμο αλλά δεν σημαίνει ότι εσείς αυτομάτως θα είστε ευτυχισμένοι. Μπορεί να μπείτε σε μία σχέση, να κάνετε μία φιλία ή μία συνεργασία, στην οποία τελικά να βγείτε ζημιωμένοι. Αυτού του είδους το σενάριο είναι και το πλέον σύνηθες. Αυτό είναι που πρέπει να αλλάξετε. Είναι καιρός, ακόμη κι αν κλάψετε, να κόψετε τον γόρδιο δεσμό με την ανάγκη σας να ικανοποιείτε τους άλλους προκειμένου να μην είστε μόνοι. Πρέπει επιτέλους να καταλάβουν και οι άλλοι ότι είστε αυτοί που είστε, και δεν χρειάζεται να αλλάζετε για τον οποιονδήποτε.

Ερωτικά, σύντομα θα μπλέξετε σε μία παράνομη ερωτική σχέση με ένα άτομο από το παρελθόν.

Για εσάς τους Σκορπιούς η τελευταία εβδομάδα του Απριλίου σηματοδοτεί την απαρχή της ουσιαστικής στασιμότητας στις ζωές σας. Φαίνεται πως το Σύμπαν αποφάσισε ότι είναι καιρός να αφήσετε ό,τι κάνετε και να ασχοληθείτε πάλι με καταστάσεις, γεγονότα και ανθρώπους, που θεωρητικά είχατε αφήσει πίσω. Στην προκειμένη περίπτωση, κάτι τέτοιο δεν είναι τόσο κακό όσο μπορεί να φαίνεται ή να ακούγεται, διότι θα σας δοθεί ο απαραίτητος χρόνος να διορθώσετε λάθη, να δείτε κόσμο που έχετε καιρό να δείτε, να ασχοληθείτε με πράγματα που θεωρητικά είχαν κλείσει, και γενικά να μην κάνετε τίποτα απολύτως καινούριο.

Από ό,τι φαίνεται, το Σύμπαν ορίζει ότι είναι καιρός να σταματήσετε να μοχθείτε τόσο πολύ. Ειδικά στον χώρο της εργασίας σας, αλλά και γενικά στις ζωές σας, έχετε βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια. Θέλετε ένα διάλειμμα. Ε, λοιπόν κάντε το! Ασχοληθείτε με όλα εκείνα που διακόψατε επειδή δεν είχατε χρόνο παρά μόνο για την εργασία σας. Ασχοληθείτε με πράγματα που θα ξυπνήσουν τον «άγριο» εαυτό σας!

Ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου, θα νιώσετε το αίμα σας να βράζει και θα αρχίσετε να αντιδράτε σε οποιονδήποτε περιορισμό ή αρνητικό άνθρωπο!

Ερωτικά, έχετε απογοητευθεί από τις παρούσες σχέσεις σας. Για αυτό είναι πολύ πιθανό να αναζητήσετε κάποιο άτομο από το παρελθόν, το οποίο έκανε την καρδιά σας να σκιρτά!

Για εσάς τους Τοξότες ήλθε η στιγμή να κάνετε αυτό που ξέρετε καλά, να ζήσετε τις ζωές σας ελεύθερες, πέρα από κάθε περιορισμό. Αυτή η ανάγκη για ελευθερία θα βγει στην επιφάνεια επειδή έχετε καταπιέσει πολλά μέσα σας, και ας μην κρυβόμαστε, κάποια στιγμή θα κάνατε την έκρηξη. Αυτή η στιγμή είναι τώρα! Πλέον νιώθετε απαυδισμένοι με το συνεχές κυνήγι για χρήματα, για ασφάλεια, για την οικογένειά σας, για το σπίτι σας. Όπως ξέρουμε όλοι μας, κάτι τέτοιο δεν σας αντιπροσωπεύει. Αυτό που θέλετε είναι να ζείτε τις ζωές σας στον μέγιστο βαθμό, και όχι διεκπεραιωτικά. Έτσι, το επόμενο διάστημα θα βγάλετε τον κρυμμένο «άγριο» χαρακτήρα σας, ο οποίος αν δεν δεν προσεχθεί, κάλλιστα μπορείτε να ξεφύγετε από τα επιτρεπτά όρια και να γίνετε ανήθικοι. Όμως, σε γενικά πλαίσια θα δείξετε ότι απλά έχετε βαρεθεί τους δήθεν και τους καμπόσους. Αυτού του είδους τους ανθρώπους θα τους βάλετε στο μάτι, και θα τους κυνηγήσετε, ειδικά εάν πειράξουν δικούς σας ανθρώπους.


Ερωτικά, μάλλον θα έχετε προβλήματα, επειδή κυριολεκτικά θα γίνετε “κάφροι”! Ακόμη και οι πιο προχωρημένοι σε σεξουαλικά ζητήματα, θα εκπλαγούν με τον ωμό τρόπο που ζητάτε να συμβεί το οτιδήποτε!

Εσείς οι Αιγόκεροι θα βιώσετε διαφορετικά γεγονότα και καταστάσεις ανάλογα με το δεκαήμερο στο οποίο έχετε γεννηθεί.

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο, η περίοδος της εσωστρέφειας ξεκίνησε. Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, θα σταματήσετε να ασχολείστε με το μέλλον σας, ή, θα αρχίσετε να διαλύετε σχέσεις που πλέον δεν σας κάνουν. Γενικά, η διάθεσή σας θα είναι να κάνετε όλα εκείνα που ξεδιαλύνουν τις παρούσες καταστάσεις που ζείτε, ενώ παράλληλα θα ενδυναμώσετε τις σχέσεις σας με του ανθρώπους εκείνους που πιστεύετε ότι πρέπει να έχετε στις ζωές σας.

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο, θα βιώσετε μία εσωτερική αναγέννηση καθώς θα αναγνωρίσετε τις λάθος αποφάσεις που έχετε πάρει κατά καιρούς, και θα αρχίσετε να τις διορθώνετε. Μία από αυτές είναι η διαχείριση της ερωτικής ζωής. Τώρα είναι που θα αναγνωρίσετε ότι κάποια γίνονται όταν νιώθεις ελεύθερος, και όχι όταν έχεις καθήκον έναντι του άλλου ατόμου.

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο, ετοιμαστείτε να κάνετε ένα γερό διάλειμμα από την πίεση που δέχεστε εδώ και καιρό. Δράξτε της ευκαιρίας και ζήστε ελεύθεροι, χωρίς έγνοια για το τι θα συμβεί αύριο, για το αν οι ζωές σας είναι γεμάτες δυσκολίες. Όλα αυτά θα υπάρχουν και αύριο, αλλά, θα μπορέσετε να τα διαχειριστείτε καλύτερα εάν είστε ξεκούραστοι.

Κι εσείς οι Υδροχόοι, θα βιώσετε διαφορετικά γεγονότα και καταστάσεις ανάλογα με το δεκαήμερο στο οποίο έχετε γεννηθεί.

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο, θα νιώσετε ότι δεν έχετε αντοχές, ότι η ζωτικότητά σας είναι πεσμένη. Κάποια από εσάς θα νιώσετε ότι είστε μπερδεμένοι για ένα θέμα που σας απασχολεί. Κάποιοι άλλοι ίσως χάσετε κάτι το οποίο θα σας κάνει να νιώσετε απογοήτευση.

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο, θα έχετε την επίσκεψη ενός ή περισσοτέρων ατόμων από το παρελθόν. Ίσως αυτήν να είναι η ευκαιρία να συμφιλιωθείτε. Για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει να κάνετε εσείς τις απαραίτητες κινήσεις διότι οι άλλοι πεισματικά θέλουν από εσάς να δουν ότι το εννοείτε.

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο, θα έχετε μία περίοδο όπου θα αποβάλλετε από μέσα όλες τις αρνητικές ερωτικές εμπειρίες του παρελθόντος. Χάρη σε αυτήν την εκκαθάριση ετοιμαστείτε να ερωτευθείτε ξανά!

Εσείς οι Ιχθύες θα έχετε γενικά μία δύσκολη εβδομάδα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η ψυχολογία σας θα επηρεαστεί από τις σχέσεις σας με τους ανθρώπους, οι οποίες δεν θα είναι και οι καλύτερες.

Προσέξτε λοιπόν το επόμενο διάστημα διότι υπάρχει κίνδυνος να εκτεθείτε σε περίεργες ή παράξενες επιρροές. Μπορεί επίσης να γίνετε αντικείμενο εκμεταλλεύσεως από άλλους ανθρώπους. Μπορεί να νιώσετε αδυναμία, η οποία προέρχεται από συναισθηματική υπερένταση. Κάλλιστα μπορεί να σας πιάσει τεμπελιά, νωθρότητα στις κινήσεις σας, και γενική αδιαφορία για το τι συμβαίνει γύρω σας.

Εσείς που έχετε δεσμό ή που είστε παντρεμένοι, προσέξτε διότι με την ιδιοτροπία, την παραξενιά και την σκυθρωπότητα , θα δυναμιτίσετε το κλίμα και θα υπονομεύσετε το γάμο σας.

Εσείς οι γυναίκες Ιχθύες, θα έχετε προβλήματα υγείας, κυρίως γυναικολογικά, αλλά και θέματα με πρηξίματα, προβλήματα στα μάτια, και πολύ ευαίσθητα νεύρα. Επίσης, θα έχετε προβλήματα με τους συντρόφους σας επειδή θα νιώσετε ότι δεν σας καταλαβαίνουν ή από την έλλειψη εμπιστοσύνης.

periastrologias.gr