Μάθε πως θα κυλήσει στα αισθηματικά σου το διήμερο 5 με 6 Μαΐου 2018. Δες τα 6 αστρολογικά tips για να περάσεις ένα αξέχαστο, υπέροχο σαββατοκύριακο!!

Από την Όλγα Αγγέλου

ΚΡΙΟΣ

Παρασκευή, με την Σελήνη στον Αιγόκερω, σχηματίζοντας σύνοδο με τον Κρόνο, δεν σου αφήνει το παραμικρό χρονικό περιθώριο να ασχοληθείς με οτιδήποτε άλλο, εκτός από τα επαγγελματικά σου. Προειδοποίησε το ταίρι σου σχετικά, για να μην έχεις γκρίνιες.
Αν είσαι μόνος/η, δεν θα έχεις καθόλου ελεύθερο χρόνο, ακύρωσε τυχόν ραντεβού που έχεις κλείσει.
Το Σάββατο η Σελήνη, στον Αιγόκερω πάντα, σχηματίζει τρίγωνο με τον Ήλιο στον Ταύρο, πράγμα που σε ωθεί, με πείσμα και αυτοπεποίθηση να διεκδικήσεις και να κερδίσεις μια μεγάλη νίκη στα επαγγελματικά σου θέματα. Φρόντισε να το γιορτάσεις με ένα ωραίο δείπνο παρέα με το ταίρι σου.
Αλλά και για τα αισθηματικά σου οι προοπτικές είναι άριστες. Τόλμησε να προσεγγίσεις αισθηματικά κάποιο άτομο που έχεις βάλει στο στόχαστρο.
Την Κυριακή, μέχρι το απόγευμα, με την Σελήνη στον Αιγόκερω και σε τετράγωνο με τον Ουρανό από το ζώδιό σου, κάποιες ανατροπές και αλλαγή σχεδίων σχετικά με τα επαγγελματικά σου θα σε εκνευρίσουν. Το απόγευμα όμως περνάει στον Υδροχόο και σου θυμίζει φίλους και ταίρι. Μια έξοδος με μεγάλη παρέα και το ταίρι σου θα σε αποφορτίσει.
Και στην περίπτωση μιας νέας γνωριμίας, φρόντισε να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό που σου έχει προκαλέσει κάποιο επαγγελματικό ζήτημα. 

ΤΑΥΡΟΣ

Την Παρασκευή με την Σελήνη στον Αιγόκερω ξεκινάει η μέρα σου με μια πρόσχαρη διάθεση καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω. Το απόγευμα, όμως που σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο, η διάθεσή σου αλλάζει. Γίνεσαι υπερβολικά σοβαρός/η, απότομος/η και ισχυρογνώμων. Απόφυγε λοιπόν τις σοβαρές συζητήσεις με τον/την σύντροφό σου σήμερα. Η παραμικρή διαφωνία μπορεί να οδηγήσει σε ρήξη.
Αν είσαι μόνος/η, αντιμετώπισε χαλαρά μια νέα γνωριμία και άσε τον χρόνο να αποδείξει αν αξίζει ή όχι.
Το Σάββατο με την Σελήνη στον Αιγόκερω να σχηματίζει τρίγωνο με τον Ήλιο στο ζώδιό σου αυξάνεται η φιλομάθειά σου και η διάθεσή σου για ταξίδια. Κανόνισε μια επίσκεψη σε κάποιο αρχαιολογικό μουσείο, όπου θα ξεναγήσεις το ταίρι σου και θα το καταπλήξεις με τις γνώσεις σου.
Σε κάποιο επιμορφωτικό σεμινάριο ή σε συγκέντρωση με συζητήσεις φιλοσοφικού περιεχομένου έχεις πολλές ελπίδες να βρεις το μελλοντικό σου ταίρι, αν είσαι μόνος/η.
Την Κυριακή η Σελήνη ως το απόγευμα στον Αιγόκερω και μετά περνάει στον Υδροχόο. Εκείνο, όμως που σε επηρεάζει συναισθηματικά, και μάλλον αρνητικά, είναι το τετράγωνό της με τον Ουρανό στον Κριό. Φέρνει στην επιφάνεια απωθημένα σου και υπάρχει κίνδυνος να ξεσπάσεις στο ταίρι σου. Απόφυγέ το.
Και αν κάνεις μια νέα γνωριμία, μην προβάλλεις επάνω της τα απωθημένα σου και θολώσει η κρίση σου. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Την Παρασκευή με την Σελήνη στον Αιγόκερω και, ακόμα χειρότερα, το απόγευμα με την σύνοδό της με τον Κρόνο, από την μια μεριά θυμάσαι ‘περσινά ξινά σταφύλια’ από την άλλη σε πιέζουν οικονομικά θέματα και οφειλές προς τρίτους. Χρησιμοποίησε την ευστροφία σου και φρόντισε να μην επιβαρύνεις την σχέση σου.
Αν κάνεις μια νέα γνωριμία φρόντισε να καταπολεμήσεις αυτή την άσκημη ψυχολογική σου διάθεση, αν θες να κάνεις καλή εντύπωση.
Το Σάββατο με η Σελήνη ακόμα στον Αιγόκερω να σχηματίζει τρίγωνο με τον Ήλιο στον Ταύρο, σου προκαλεί συναισθηματική υπερχείλιση. Έχεις τώρα την ευκαιρία να εκδηλώσεις με πάθος τον έρωτά σου στο ταίρι σου και να ξαναζωντανέψει η σχέση σας.
Στην περίπτωση, όμως, μιας νέας γνωριμίας θα πρέπει να συγκρατήσεις το πάθος σου και να φερθείς με τακτ, για να μην τρομάξει το αντικείμενο του πόθου σου.
Την Κυριακή, η Σελήνη ως το απόγευμα στον Αιγόκερω και το τετράγωνό της με τον Ουρανό σου χαλάει την διάθεση και επηρεάζει αρνητικά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Από το απόγευμα, όμως, που περνάει στον Υδροχόο φτιάχνει το κέφι σου και μπορείς κάλλιστα να βγεις με τους φίλους και το ταίρι σου, για διασκέδαση.
Τις βραδινές ώρες διάλεξε για να εξασκήσεις το αγαπημένο σου σπορ, το φλερτ, αν είσαι μόνος/η. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Την Παρασκευή με την Σελήνη στον Αιγόκερω προτεραιότητά σου είναι η σχέση σου με το ταίρι σου. Μην επιτρέψεις, το απόγευμα, η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο να προκαλέσει ψυχρότητα και απομάκρυνση ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου.
Με την συγκεκριμένη σύνοδο να σε επηρεάζει, καλύτερα να αποφύγεις σήμερα τις αισθηματικές προσεγγίσεις, αν είσαι μόνος/η.
Το Σάββατο η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και η σχέση σου στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου. Πολύ βοηθητικό και το τρίγωνό της με τον Ήλιο στον Ταύρο, γοητεύεις το ταίρι σου και η σχέση σας απογειώνεται.
Αν είσαι μόνος/η, σήμερα μπορείς να γοητεύσεις και να κερδίσεις όποιον/α θελήσεις.
Την Κυριακή αλλάζει το σκηνικό, καθώς η Σελήνη στον Αιγόκερω, ως το απόγευμα, σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό στον Κριό προκύπτουν προβλήματα στα επαγγελματικά σου και εκνευρίζεσαι. Το δε απόγευμα που η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο απωθημένα σου βγαίνουν στην επιφάνεια και η ένταση κορυφώνεται. Μην την μεταφέρεις, όμως, στην σχέση σου, θα είναι άδικο για το ταίρι σου.
Και στην περίπτωση που κάνεις μια νέα γνωριμία, φρόντισε να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό και την έντασή σου αν θες να κάνεις καλή εντύπωση. 

ΛΕΩΝ

Την Παρασκευή η Σελήνη στον Αιγόκερω και πολύ περισσότερο η σύνοδός της με τον Κρόνο το απόγευμα επιβαρύνει ιδιαίτερα την καθημερινή σου ρουτίνα με δουλειές και υποχρεώσεις, με αποτέλεσμα να σε καταβάλλει σωματικά. Ζήτησε από το ταίρι και την βοήθεια και την κατανόησή του/της γιατί δεν θα έχεις αντοχές για εξόδους και διασκεδάσεις.
Αν είσαι μόνος/η και προγραμμάτιζες κάποιο αισθηματικό ραντεβού, άφησέ το για άλλη μέρα. Η κούραση δεν σου το επιτρέπει σήμερα.
Και το Σάββατο επιβαρυμένη επαγγελματικά η μέρα σου με την Σελήνη στον Αιγόκερω. Όμως το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο στον Ταύρο είναι αυτό που αναγνωρίζει τους κόπους σου και επιβραβεύει τις προσπάθειές σου. Πάντως, η κούραση καλά κρατεί και επομένως το βράδυ, με το ταίρι σου αγκαλιά, πέρασέ το χαλαρά στον καναπέ σου.
Φυσικά, ούτε σήμερα θα έχεις κουράγια και αντοχές για φλερτάκια και αισθηματικές προσεγγίσεις.
Η κούραση και η πίεση της καθημερινότητας συνεχίζεται ως το απόγευμα της Κυριακής που επί τέλους η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο και μπορείς να πάρεις μια ανάσα. Ένας χαλαρωτικός περίπατος σε κάποιο πάρκο, με το ταίρι σου χέρι-χέρι, είναι ότι χρειάζεσαι. Θα σε ξεκουράσει και θα σε αποφορτίσει.
Αν έχεις καταφέρει να βρεις χρόνο να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις κάπως, θα μπορούσες να κάνεις μια προσπάθεια προς αναζήτηση νέου συντρόφου. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φρόντισε να εκμεταλλευτείς το πρώτο μισό της μέρας, την Παρασκευή, με την Σελήνη στον Αιγόκερω και να ασχοληθείς με τον έρωτά σου και ότι μπορεί να σε γεμίσει χαρά και ευτυχία, εσένα και το ταίρι σου. Γιατί το απόγευμα η Σελήνη θα κάνει σύνοδο με τον Κρόνο και μπορεί να σου φέρει ξαφνικές υποχρεώσεις και αναγκαστική απομάκρυνση από το ταίρι σου.
Πρόσεξε λίγο γιατί ο Κρόνος μπορεί να σε κάνει αυστηρό και επικριτικό, παραπάνω από όσο χρειάζεται, αν κάνεις μια νέα γνωριμία.
Ακόμα καλύτερη μέρα για εσένα το Σάββατο, αφού η Σελήνη στον Αιγόκερω κάνει τρίγωνο με τον Ήλιο στον Ταύρο που γίνεσαι ακόμα πιο πρόσχαρος/η, εξωστρεφής και, επομένως, δημοφιλής. Σαγηνεύεις το ταίρι σου και κερδίζεις όποιον/α βρεθεί κοντά σου.
Αν είσαι μόνος/η, με τέτοια διάθεση και λάμψη, δεν θα είσαι για πολύ.
Την Κυριακή αλλάζει το κλίμα καθώς η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό στον Κριό προκαλώντας σου δυσθυμία και εσωστρέφεια, ενώ το απόγευμα που περνάει στον Υδροχόο σου υπενθυμίζει ότι πρέπει να ξαναβάλλεις στην ζωή σου την ρουτίνα με τις υποχρεώσεις της. Μην ξεσπάσεις με ένταση και καυγάδες στο ταίρι σου.
Ο Ανατρεπτικό Ουρανός και η παρόρμηση του Κριού, μπορεί να σου δημιουργήσουν πρόβλημα στην περίπτωση μιας νέας γνωριμίας. Πρόσεξε την συμπεριφορά σου. 

ΖΥΓΟΣ

Την Παρασκευή, με την Σελήνη στον Αιγόκερω και την σύνοδό της με τον Κρόνο η προσοχή σου και το ενδιαφέρον σου στρέφεται στην γονεϊκή σου οικογένεια. Ίσως προκύψει κάποιο πρόβλημα και να είναι απαραίτητη η παρουσία σου. Πάρε λοιπόν το ταίρι σου και κάντε μια επίσκεψη στο πατρικό σου.
Αν κάνεις μια νέα γνωριμία, φρόντισε να συγκρατήσεις την επικριτικότητα που μπορεί να σου προκαλέσει ο αυστηρός Κρόνος.
Το Σάββατο, με την Σελήνη ακόμα στον Αιγόκερω, θα ήταν καλή ιδέα να απολαύσεις με το ταίρι σου την ζεστασιά και την ασφάλεια που σου προσφέρει το σπιτικό σου. Cocooning λοιπόν, γιατί όχι!
Αν κάνεις μια νέα γνωριμία, το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο στον Ταύρο είναι αυτό που θα την κάνει να ευδοκιμήσει και να εξελιχτεί σύντομα σε βαθειά και στενή σχέση.
Κάνε λίγο υπομονή, την Κυριακή ως το απόγευμα, γιατί η Σελήνη στον Αιγόκερω και το τετράγωνό της με τον Ουρανό μπορεί να σε φορτίσει φέρνοντας απρόσμενα προβλήματα με το σπίτι. Το απόγευμα όμως περνάει στον Υδροχόο, ξεχνάς τα πάντα και απολαμβάνεις τις χαρές της ζωής και του έρωτα με το ταίρι σου.
Πολύ καλές προοπτικές και για νέα αισθηματικά ξεκινήματα, αν είσαι μόνος/η. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Την Παρασκευή η σύνοδος της Σελήνης στον Αιγόκερω με τον Κρόνο είναι αυτή που θα προκαλέσει ασυνεννοησία και παρεξηγήσεις ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. Προσπάθησε να το αποφύγεις.
Αν κάνεις μια νέα γνωριμία προσπάθησε να είσαι σαφής και ξεκάθαρος/η για να αποφύγεις τις παρανοήσεις.
Το Σάββατο η Σελήνη στον Αιγόκερω και το τρίγωνό της με τον Ήλιο στον Ταύρο σου ξυπνάει την επιθυμία για κοινωνικότητες και επαφές με αγαπημένους στενούς συγγενείς. Οπότε μια επίσκεψη με το ταίρι σου σε συγγενικό σπίτι θα ήταν μια πολύ καλή ιδέα για σήμερα.
Αν είσαι μόνος/η, μια νέα γνωριμία που θα μπορούσε να εξελιχτεί σε σχέση ζωής, μάλλον σου χτυπάει την πόρτα.
Την Κυριακή ως το απόγευμα η Σελήνη ακόμα στον Αιγόκερω σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Κριό σου προκαλεί εκνευρισμό και σε κάνει απότομο/η και απόλυτο/η. Μετά περνάει στον Υδροχόο και αποζητάς την ζεστασιά του σπιτιού σου ή του πατρικού σου. Διάλεξε, αλλά ότι κάνεις να είναι και το ταίρι σου μαζί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Την Παρασκευή η Σελήνη από τον Αιγόκερω σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο. Αυτό σε γεμίζει με υλική και συναισθηματική ανασφάλεια. Φρόντισε να μην εκδηλώσεις έντονη κτητικότητα και καχυποψίας απέναντι στο ταίρι σου γιατί μόνο αντίδραση μπορεί να εισπράξεις.
Αν κάνεις μια νέα γνωριμία φρόντισε η ανασφάλειά σου να μην εκδηλωθεί σαν επιθετικότητα, αν θες να κάνεις καλή εντύπωση.
Παρ’ όλο που η Σελήνη είναι ακόμα στον Αιγόκερω, το τρίγωνό της με τον Ήλιο στον Ταύρο μειώνει την ανασφάλειά σου και καταφέρνεις να προβάλλεις τα χαρίσματά σου, τα οποία και αναγνωρίζονται από το ταίρι σου.
Καλή η μέρα και για την εξέλιξη μιας νέας γνωριμίας, φτάνει να μην την αντιμετωπίσεις επιπόλαια.
Την Κυριακή με την Σελήνη, ως το απόγευμα, στον Αιγόκερω να σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό στον Κριό η πίεση και η απασχόλησή σου με τα οικονομικά εντείνεται. Μετά, περνώντας η Σελήνη στον Υδροχόο, αλλάζει το σκηνικό. Γίνεσαι επικοινωνιακός/η, ασχολείσαι με τους στενούς συγγενείς σου και καλά θα κάνεις να επισκεφτείς με το ταίρι σου κάποιο συγγενικό σπίτι. Θα το ευχαριστηθείτε όλοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Σελήνη στο ζώδιό σου, την Παρασκευή, να σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο, ο εγωκεντρισμός σου εντείνεται και προστίθεται και η ισχυρογνωμοσύνη και η αυστηρότητα στο σκηνικό. Μην εκδηλώσεις τέτοιες συμπεριφορές στο ταίρι σου, θα χαλάσεις το τριήμερό σας.
Επίσης, και στην περίπτωση μιας νέας γνωριμίας, μην ξεκινήσεις ασκώντας κριτική, και μάλιστα αυστηρή.
Το Σάββατο η Σελήνη βρίσκεται ακόμα στο ζώδιό σου σχηματίζοντας τρίγωνο με τον Ήλιο στον Ταύρο. Προτεραιότητά σου γίνεται η χαρά της ζωής, η καλλιτεχνία, ο έρωτας. Μαγεύεις το ταίρι σου με την εξωστρέφειά σου και την καλή σου διάθεση και περνάτε εξαιρετικά, ότι και αν κάνετε.
Αυτή η καλή σου διάθεση είναι που θα βοηθήσεις να κερδίσεις όποιον/α έχεις βάλει στο μάτι, αν είσαι μόνος/η.
Την Κυριακή, είναι πιο δύσκολα τα πράγματα, καθώς η Σελήνη στο ζώδιό σου τονίζει την ισχυρογνωμοσύνη σου, το τετράγωνό της με τον Ουρανό στον Κριό σου προκαλεί ένταση και νεύρα, και το απόγευμα που περνάει στον Υδροχόο τονίζει τις ανασφάλειές σου. Προσπάθησε να μην εκτονώσεις όλη αυτήν την ένταση στο ταίρι σου.
Επίσης, αν θες να κάνεις καλή εντύπωση στην περίπτωση μιας νέας γνωριμίας, θα πρέπει να ελέγξεις τον εκνευρισμό και τις παρορμήσεις σου. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Την Παρασκευή, η Σελήνη στον Αιγόκερω και η σύνοδός της με τον Κρόνο σου χαλάει την ψυχολογία, προκαλώντας σου εσωστρέφεια, βγάζοντας στην επιφάνεια απωθημένα και φοβίες σου και σε κάνει να βλέπεις παντού κρυφούς εχθρούς. Μην αρχίσεις να κατηγορείς το ταίρι σου για πράγματα που υπάρχουν μόνο στην φαντασία σου.
Αν κάνεις μια νέα γνωριμία μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα για το άτομο που έχεις απέναντί σου.
Το Σάββατο, που η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω, είναι το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο στον Ταύρο που σε στρέφει προς την γονεϊκή σου οικογένεια. Εκεί θα βρεις ζεστασιά και ασφάλεια και θα φτιάξει το κέφι σου. Άρα, παίρνεις το ταίρι σου και περνάτε την μέρα σας στο πατρικό σου.
Αν είσαι μόνος/η, αν έχεις καταφέρει να απομακρύνεις από το μυαλό σου τα απωθημένα που σε βασανίζουν, μια νέα γνωριμία θα μπορούσε να έχει καλές προοπτικές εξέλιξης.
Την Κυριακή, ως το απόγευμα, η Σελήνη ακόμα στον Αιγόκερω σχηματίζοντας τετράγωνο με τον Ουρανό στον Κριό επαναφέρει στο προσκήνιο απωθημένα και φοβίες προσθέτοντας ασυνεννοησία και παρεξηγήσεις. Ενώ από το απόγευμα που θα περάσει στο ζώδιό σου, ξαναβρίσκεις το κέφι σου και τονώνεται η αυτοπεποίθησή σου. Φρόντισε, λοιπόν, τότε να συναντήσεις το ταίρι σου και να περάσετε χαλαρά και ευχάριστα το βράδυ σας.

ΙΧΘΥΣ

Σελήνη στον Αιγόκερω σε σύνοδο με τον Κρόνο την Παρασκευή. Αφ’ ενός το ενδιαφέρον σου το μονοπωλούν οι φίλοι σου, αφ’ ετέρου υπάρχει κίνδυνος να εκδηλώσεις υπερβολική αυστηρότητα στο ταίρι σου και να το πληγώσεις. Απόφυγε κάτι τέτοιο.
Αν είσαι μόνος/η, φρόντισε να μην επηρεαστείς από την γνώμη των φίλων σου στις αποφάσεις σου σχετικά με μια νέα γνωριμία.
Και το Σάββατο προτεραιότητα αποτελούν οι φίλοι σου, με την Σελήνη στον Αιγόκερω. Έρχεται και το τρίγωνό της με τον Ήλιο στον Ταύρο που τονώνει την διάθεσή σου για επαφές και επικοινωνία. Πρόσεξε όμως να μην υπερβάλλεις στις εκδηλώσεις σου προς φίλο/η σου γιατί θα προκαλέσεις την ζήλεια του/της συντρόφου σου.
Σήμερα μπορείς να συμβουλευτείς κάποιο/α φίλο/η σχετικά με μια νέα γνωριμία. Θα σε βοηθήσει.
Την Κυριακή, με την Σελήνη στον Αιγόκερω, ως το απόγευμα, εξακολουθείς να ασχολείσαι σχεδόν αποκλειστικά με τους φίλους σου, παραμελείς το ταίρι σου και εισπράττεις την δικαιολογημένη αντίδρασή του/της. Φρόντισε λοιπόν να περάσετε μαζί το βράδυ χαλαρά και ξεκούραστα, πράγμα που ευνοεί η Σελήνη που πέρασε στον Υδροχόο.
Αν είσαι μόνος/η υπάρχει περίπτωση να προκύψει κάποια ανατροπή σε ένα πρόσφατο φλερτ σου. Μην αγχώνεσαι, σκέψου ότι όλα συμβαίνουν για κάποιον λόγο.

zwdiasimera.gr/