Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις Λένορμαν 7/5έως 13/5/2018
Κριός: 21 Μαρτίου ~ 20 Απριλίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Άγκυρα
Σε σχέση
Ξαφνικές αλλαγές σε επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα θα προκαλέσουν τριγμούς στο δεσμό σου και θα δοκιμάσουν έντονα το αίσθημα της ασφάλειας σου. Θα γίνουν κάποιες αναπροσαρμογές που θα σε βγάλουν από τα δεδομένα σου, που ωστόσο θα εξελιχθούν πολύ καλά για το μέλλον. Προσπάθησε να μην διοχετεύεις αυτή την ένταση στη σχέση σου. Μίλησε ήρεμα και ανοιχτά με το ταίρι σου για όλα όσα σε προβληματίζουν, διότι η τάση σου να κλείνεσαι του δημιουργεί ανασφάλεια και αμφιβολίες.

Χωρίς σχέση
Η δουλειά σου σε έχει απορροφήσει για τα καλά και μέσα από την εργασιομανία σου προσπαθείς να αναπληρώσεις το κενό στην ερωτική σου ζωή. Ωστόσο ακόμη κι αν κρύβεσαι στο γραφείο σου για να αποφύγεις τον έρωτα, αυτός πιθανόν να σου κάνει την εμφάνιση του μέσα στο χώρο της δουλειάς σου. Μπορεί να αρχίσει φλερτ με ένα συναδελφικό πρόσωπο ή ένα νέο πρόσωπο που θα αρχίζει να εργάζεται στον ίδιο χώρο με σένα. 


Ταύρος: 21 Απριλίου ~ 20 Μαΐου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Δρόμος
Σε σχέση
Θα βρεθείς μπροστά σε μεγάλο δίλημμα, αναφορικά με το αν θα συνεχίσεις να παραμένεις μέσα στο πλαίσιο ασφάλειας ή θα κάνεις ριζικές αλλαγές στο δεσμό σου που δεν μπορείς να ξέρεις πώς θα εξελιχθούν μελλοντικά. Θα σου είναι δύσκολο να πάρεις μια απόφαση σχετικά με ένα ερωτικό θέμα που όσο αφήνεις να αιωρείται θα προκαλεί σκαμπανεβάσματα στο δεσμό σου. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου για να δεις τι πραγματικά θες.

Χωρίς σχέση
Αυτή την εβδομάδα μπορεί να συναντήσεις ένα νέο έρωτα που θα φέρει μεγάλες αλλαγές στη ζωή σου, που ωστόσο θα συνοδεύεται από ένα ξεκαθάρισμα μιας παλιάς κατάστασης που δυσκολεύεσαι να κλείσεις. Ίσως φοβάσαι να αποχωριστείς αυτή την κατάσταση λόγω συνήθειας, όμως είναι σημαντικό πριν κάνεις το νέο ξεκίνημα να έχεις τελειώσει με το παρελθόν σου και να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου απέναντι στο νέο πρόσωπο για να αποφύγεις τα μπερδέματα στο μέλλον. 


Δίδυμος: 21 Μαΐου ~ 21 Ιουνίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Σύννεφα
Σε σχέση
Θα έχεις κάπως ψυχρή συμπεριφορά απέναντι στο ταίρι σου και ο λόγος είναι η δυσαρέσκεια σου για την συμπεριφορά του. Ίσως νιώθεις πως σε παραμελεί ή δεν δείχνει σοβαρότητα απέναντι σε ζητήματα που είναι αρκετά σημαντικά για σένα. Όπως κι αν έχει, θα θελήσεις να αποτραβηχτείς λίγο και να σκεφτείς πιο καθαρά κάποια πράγματα. Δεν ενδείκνυται αυτή η περίοδος για να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Κράτα την ψυχραιμία σου και απόφυγε να λογομαχήσεις μαζί του.

Χωρίς σχέση
Νιώθεις μεγάλη απογοήτευση απ την τροπή που έχουν πάρει τα συναισθηματικά σου. Αισθάνεσαι πως κάθε φορά που πάει να συμβεί κάτι καλό, ένας απρόβλεπτος παράγοντας επηρεάζει τα πάντα. Δεν θα έχεις διάθεση να γνωρίσεις νέα άτομα κι αν έχεις κάνει πρόσφατα κάποια γνωριμία, οι εξελίξεις παγώνουν και αυτό σε προβληματίζει αρκετά. Κάνε λίγο υπομονή και μην πιέσεις τα πράγματα καθόλου. Όταν η εβδομάδα φτάσει στο τέλος της, θα αρχίζουν τα σύννεφα να αποχωρούν. 


Καρκίνος: 22 Ιουνίου ~ 22 Ιουλίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Σπαθιά
Σε σχέση
Παίρνεις ανάσα από τα προβλήματα και το άγχος της καθημερινότητας και περνάς περισσότερο χρόνο με το άλλο σου μισό. Αυτή η εβδομάδα προβλέπεται άκρως ευχάριστη και διασκεδαστική. Θα έχεις μια ανέμελη και αυθόρμητη συμπεριφορά. Θα δοκιμάσεις νέα πράγματα με σκοπό να φέρεις ανανέωση στο δεσμό σου, πράγμα που θα καταφέρεις και θα περάσεις πολύ καλά. Οι εξελίξεις είναι πολύ θετικές και θα αναπτερώσουν την αισιοδοξία σου.

Χωρίς σχέση
Αυτή την εβδομάδα βγαίνεις έξω περισσότερο, περνάς καλά και έχεις διάθεση για φλερτ, περιπέτειες και εκπλήξεις στον έρωτα. Η τύχη είναι με το μέρος σου και οποιονδήποτε βάλεις στο μάτι θα μπορέσεις να τον κατακτήσεις. Η ευχάριστη διάθεση σου προσελκύει νέα άτομα και νέα φλερτ στη ζωή σου. Θα έχεις αρκετές ευκαιρίες για να περάσεις καλά αλλά όχι να δημιουργήσεις κάτι πιο σταθερό. Περνάς καλά χωρίς να σκέφτεσαι το μετά. 

Λέων: 23 Ιουλίου ~ 22 Αυγούστου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Δέντρο
Σε σχέση
Αυτή την εβδομάδα προσπαθείς να φτάσεις στο κέντρο των προβλημάτων που υπάρχουν και δημιουργούν εμπόδια στη σχέση σου. Παρατηρείς, αναλύεις και κάνεις τον απολογισμό σου. Εντοπίζεις τα λάθη σου και κάνεις προσπάθειες για να αλλάξεις αρρωστημένους τρόπους συμπεριφοράς. Για σένα είναι σημαντικό να μπορέσεις να δεθείς πιο πολύ με το ταίρι σου και να βάλετε τις βάσεις για μια νέα καλύτερη αρχή στο μέλλον. Με όπλα την θετική σκέψη και την κατανόηση χτίζεις εκ νέου την εμπιστοσύνη.

Χωρίς σχέση
Ποιος είναι ο βαθύτερος λόγος που υπάρχει αδράνεια στα αισθηματικά σου; Μήπως αρέσκεσαι στη μοναξιά γιατί φοβάσαι να δεθείς; Ή μήπως επιλέγεις ακατάλληλα άτομα γιατί θες καταφέρνοντας κάτι δύσκολο να τονώσεις το εγώ σου; Στρέφεσαι εντός σου και αναζητάς τις απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα. Για να βρεις την ευτυχία, απαιτείται πρώτα να γνωρίσεις καλύτερα τον εαυτό σου και να θεραπεύσεις τραύματα που βάζουν τροχοπέδη στην ερωτική ζωή σου. 


Παρθένος: 23 Αυγούστου ~ 22 Σεπτεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Άνθη
Σε σχέση
Είσαι αποδέκτης αγάπης, δώρων και θαυμασμού αυτή την εβδομάδα. Το ταίρι σου θα κάνει πράξεις που θα ενισχύσουν τα συναισθήματα και σας φέρνουν πιο κοντά. Αισθάνεσαι την απόλυτη ερωτική ευτυχία μαζί του, εστιάζεις στα θετικά στοιχεία και ατενίζεις το μέλλον σας με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Το κλίμα θα είναι τέτοιο που θα σου επιτρέψει και συ να εκφράσεις με άνεση τα συναισθήματα σου. Λόγια αγάπης και υποσχέσεις δίνουν νέο αέρα στο δεσμό σου.

Χωρίς σχέση
Αυτή την εβδομάδα θα έχεις πολλές προτάσεις για να βγεις ραντεβού, να γνωρίσεις νέα άτομα, να ερωτευτείς και να ξεκινήσεις μια νέα σχέση. Προβλέπεται έντονο φλερτ που θα ευχαριστηθείς και θα τονώσει ακόμη περισσότερο την αυτοπεποίθηση σου. Κάθε επιθυμία σου μπορεί να πραγματοποιηθεί αρκεί εσύ να το θελήσεις πολύ.


Ζυγός: 23 Σεπτεμβρίου ~ 22 Οκτωβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Δρεπάνι
Σε σχέση
Θα θελήσεις να βάλεις σε τάξη την προσωπική σου ζωή και να απελευθερωθείς από ό,τι σε καταπιέζει, από αρρωστημένους τρόπους συμπεριφοράς και συνήθειες που κάνουν κακό στον δεσμό σου. Σ’ αυτή τη διαδικασία μπορεί να έρθεις σε σύγκρουση με το άλλο σου μισό, ωστόσο εσύ δε θα κάνεις πίσω και θα σταματήσεις να κρατάς μέσα σου όλα αυτά που σε ενοχλούν και να δέχεσαι συμπεριφορές που δεν συμβαδίζουν με όσα αξίζεις.

Χωρίς σχέση
Θα υπάρξει ριζική μεταστροφή σε θέματα έρωτα και σχέσεων αυτή την εβδομάδα. Θα αποκόψεις από τη ζωή σου καταστάσεις που δεν πάνε πουθενά και θα πάψεις να ασχολείσαι με κάποιον που δεν μπορεί να σου προσφέρει αυτά που έχεις ανάγκη. Θα κάνεις χώρο για να έρθει κάτι νέο στη ζωή σου. Ξέρεις τι θέλεις και δεν θα κάνεις πίσω. Θα έχεις κάποια επιφύλαξη απέναντι σε νέες γνωριμίες και δε θα δώσεις το πράσινο φως αν το άτομο που θα έχεις απέναντι σου δεν αποδείξει πρακτικά το ενδιαφέρον του. 


Σκορπιός: 23 Οκτωβρίου ~ 21 Νοεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Πύργος
Σε σχέση
Εβδομάδα αναθεωρήσεων και διορθώσεων. Αν υπήρξαν θέματα που σε απασχόλησαν αρκετά το προηγούμενο διάστημα, τα βάζεις κάτω με το ταίρι σου και προσπαθείτε να τα λύσετε. Αν έχεις σφάλει σε κάποια πράγματα, θα προβείς στις κατάλληλες διευθετήσεις ούτως ώστε να μην αφήσεις να υπάρχουν δυσαρέσκειες μεταξύ σας. Αναγνωρίζεις το γεγονός πως ενώ έχεις συναισθήματα, πολλές φορές κλείνεσαι και αυτό σας φέρνει σε απόσταση και προσπαθείς σιγά σιγά να το αλλάξεις.

Χωρίς σχέση
Μήπως ήρθε η ώρα να αφήσεις την ελεύθερη και ανέμελη ζωή και να κατασταλάξεις στα αισθηματικά σου; Μια απόφαση πολύ δύσκολη για σένα, που καλείσαι να πάρεις αυτό το διάστημα. Αυτή την εβδομάδα θα κάνεις ένα βήμα πίσω και θα αξιολογήσεις τη μέχρι τώρα πορεία των σχέσεων σου. Ενδέχεται η επανεμφάνιση μιας πρώην σχέσης σου να σε προβληματίσει ιδιαίτερα για το αν πρέπει να δώσεις ευκαιρία ή όχι. Μπορεί να έχουν μείνει κάποια απωθημένα, πράγματα που δεν έκανες και τώρα δίνεται η ευκαιρία να φερθείς αλλιώς. 


Τοξότης: 22 Νοεμβρίου ~ 21 Δεκεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Σελήνη
Σε σχέση
Αυτή την εβδομάδα διαμορφώνεται ένα όμορφο σκηνικό στη σχέση σου. Οι εντάσεις εξομαλύνονται και μέσα από συζητήσεις με το άλλο σου μισό θα αισθανθείς την αγάπη, την δοτικότητα, αλλά και την περιποίηση του, κάνοντας σε να του ανοιχτείς με τη σειρά σου συναισθηματικά και να εκφράσεις τις πιο ρομαντικές πτυχές του εαυτού σου. Απόλαυσε τον έρωτα υπό το φως των κεριών και τόλμησε ό,τι μέχρι τώρα φοβόσουν.

Χωρίς σχέση
Αυτή την εβδομάδα η επιθυμία σου να ζήσεις ένα παραμυθένιο έρωτα είναι ισχυρή. Μπορεί να σε απασχολήσει ένας πλατωνικός έρωτας ή ένα πρόσωπο από το ερωτικό παρελθόν σου. Το άρωμα του έρωτα έρχεται προς το τέλος της εβδομάδας να σε μαγέψει και να σε κάνει να αισθανθείς βαθιά συναισθήματα που θα ζωντανέψουν την ψυχή σου. Μια πρόταση ή κίνηση από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει θα έχει πολύ θετική εξέλιξη. 


Αιγόκερως: 22 Δεκεμβρίου ~ 19 Ιανουαρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Παιδί
Σε σχέση
Αν είχες μαλώσει με το αγαπημένο σου πρόσωπο και ήσασταν απομακρυσμένοι, μέσα από ήρεμο διάλογο και προσπαθώντας να κατανοήσεις καλύτερα τους προβληματισμούς του, συμφωνείτε για ένα νέο ξεκίνημα στη σχέση σας. Αφήνετε ό,τι έγινε πίσω και κοιτάτε από δω και πέρα τι γίνεται. Δείχνοντας του μεγαλύτερη εμπιστοσύνη, τον κάνεις να βγάζει προς τα έξω τον καλύτερο του εαυτό με θετικό αντίκτυπο στο δεσμό σας.

Χωρίς σχέση
Προμηνύεται ένα νέο ξεκίνημα στα ερωτικά σου που θα σου δώσει μεγάλη χαρά και ικανοποίηση. Είτε καταφέρνεις να κερδίσεις το πρόσωπο που εδώ και καιρό είχες βάλει στο μάτι και αυτό σου δίνει μεγάλη ικανοποίηση ή γνωρίζεις ένα νέο πρόσωπο που θα σου κλέψει την καρδιά. Αυτό το άτομο θα ενισχύσει την αυτοέκφραση σου και θα δείξει μια άλλη όψη της ζωής, φέρνοντας σε πιο κοντά με την πιο παιχνιδιάρικη φύση σου. 


Υδροχόος: 20 Ιανουαρίου ~ 18 Φεβρουαρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Άστρα
Σε σχέση
Απρόσμενες αλλαγές επιφυλάσσει αυτή η εβδομάδα γι' αυτό να είσαι σε επαγρύπνηση και μην αφήσεις τις ευκαιρίες να πάνε χαμένες. Θα υπάρξει κάποιο άνοιγμα που θα φέρει τα πάνω κάτω στο δεσμό σου για καλό. Μπορεί να υπάρξει μια ξαφνική πρόταση που θα φέρει τη σχέση σου σε ένα νέο επίπεδο, μια συνεργασία, μια συγκατοίκηση, η απόκτηση ενός παιδιού ή συζητήσεις για επισημοποίηση. Όπως κι αν έχει, εσύ δεν θα πλέεις σε πελάγη ευτυχίας απ τη χαρά σου.

Χωρίς σχέση
Η εβδομάδα αυτή σηματοδοτεί την πραγματοποίηση των πιο έντονων επιθυμιών σου. Αυτό μπορεί να μεταφράζεται σε μια επανασύνδεση με κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν ή ένα νέο έρωτα στη ζωή σου που θα σε συνεπάρει. Δεν αποκλείεται να πάρεις την απόφαση να μπεις σε σχέση μετά από πολύ καιρό που θα σε απογειώσει . Αν πάλι επιλέξεις να κρατήσεις την ελεύθερη ζωή σου, τα φλερτ, οι νέες επαφές και οι περιπέτειες δε θα λείψουν και θα σε κρατάνε σε έντονους ρυθμούς. 


Ιχθύες: 19 Φεβρουαρίου ~ 20 Μαρτίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Σπίτι
Σε σχέση
Θα θελήσεις αυτή την εβδομάδα να περάσεις χρόνο με το ταίρι σου πιο πολύ στο σπίτι και να μείνετε λίγο μακριά απ την κοινωνική ζωή σας για να γεμίσετε τις μπαταρίες σας. Θα φροντίσεις να φτιάξεις την ιδανική ατμόσφαιρα στο σπίτι και να δημιουργήσεις ένα ζεστό κλίμα. Το κρεβάτι σας θα ανανεωθεί και θα έρθετε πιο κοντά ο ένας με τον άλλο. Το ταίρι σου από την άλλη θα σου βγάλει μια πιο προστατευτική και στοργική συμπεριφορά που θα σε ικανοποιήσει βαθύτατα.

Χωρίς σχέση
Σε ενδιαφέρει να κάνεις μια σοβαρή νέα γνωριμία και όχι να μπλέξεις σε περιπέτειες και επιπόλαιες καταστάσεις. Γι αυτό, ενώ θα εμφανιστούν διάφοροι ενδιαφερόμενοι στο προσκήνιο, εσύ θα είσαι πολύ προσεκτική και δε θα βιαστείς να ασχοληθείς με κάποιον αν δεν σου δείξει πρώτα σοβαρές προθέσεις. Από την άλλη θα πρέπει να σκεφτείς προσεκτικά αν και κατά πόσο οι αρνητικές εμπειρίες του παρελθόντος έχουν επηρεάσει τη συμπεριφορά σου και αντιμετωπίζεις τον έρωτα απόλυτα.

https://astropedia.gr