Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις Λένορμαν 4/6 έως 10/6/2018


Κριός: 21 Μαρτίου ~ 20 Απριλίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Ιππέας
Σε σχέση
Αυτή η εβδομάδα έρχεται να ταράξει τα νερά στο δεσμό σου και να σου ξυπνήσει αναμνήσεις που προσπαθούσες να θάψεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου. Μέσα από κάποιες εντάσεις με το άλλο σου μισό, θα μπορέσεις να πάρεις κάποιες σημαντικές αποφάσεις και να βάλεις ένα τέλος σε θέματα που ανά διαστήματα φέρνουν ανισορροπία μεταξύ σας. Εστιάζεις στην οικοδόμηση μιας νέας αρχής, προσπαθείς να διορθώσεις τα λάθη σου και να επισημάνεις τι σε ενοχλεί στο ταίρι σου και φροντίζεις να απομακρύνεις όλους εκείνους τους καλοθελητές που λειτουργούν αρνητικά προς το δεσμό σου.

Χωρίς σχέση
Προσφέρονται ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, φλερτ και διασκεδάσεις. Έχεις πάρει τα πάνω σου και πλέον ετοιμάζεσαι να μπεις στο παιχνίδι του έρωτα αποφασιστικά και να γεμίσεις την καθημερινότητα σου με όμορφες επαφές, ενδιαφέρουσες γνωριμίες και να βάλεις ένα τέλος στη μοναξιά. Δεν αποκλείεται να δώσεις ευκαιρία σε ένα πρόσωπο που γνώρισες πρόσφατα να βγείτε ραντεβού, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σε κερδίσει. Από την άλλη παίζει και το ενδεχόμενο να έχεις κάποιο τηλέφωνο ή μια τυχαία συνάντηση με κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν. Όμως ήρθε καιρός να ανοίξεις τα φτερά σου προς νέες κατευθύνσεις και αυτό γιατί δεν έχεις καμία πρόθεση να περάσεις ξανά τα ίδια.

Ταύρος: 21 Απριλίου ~ 20 Μαΐου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Σπίτι
Σε σχέση
Το σπίτι θα αποτελέσει πηγή ευτυχίας και χαράς για την αισθηματική σου ζωή, αφού θα επιλέξεις να περάσεις πιο πολύ χρόνο με το άλλο σου μισό μακριά από την βαβούρα της κοινωνικής ζωής σας και να κάνετε πράγματα που θα σας φέρουν πιο κοντά. Είτε οργανώσεις ένα ρομαντικό δείπνο ή απλώς να δείτε μια ταινία αγκαλιά, θα βιώσεις μια πιο θερμή και αγαπησιάρικη συμπεριφορά. Θα μπορέσεις να διορθώσεις τα κακώς κείμενα του δεσμού σου μέσα από εποικοδομητικό διάλογο με το άλλο σου μισό και θα απολαύσεις την κατανόηση, την φροντίδα και την αγάπη που θα σου δώσει. Θα νιώσεις και πάλι ασφάλεια σε αυτή τη σχέση και συ με τον τρόπο σου θα κάνεις πράξεις για να ανταποδώσεις.

Χωρίς σχέση
Κάνεις προσπάθειες για να αφήσεις πίσω σου ό,τι σε έχει πληγώσει και κάνεις εκείνες τις ενέργειες που θα φέρουν ένα νέο έρωτα στη ζωή σου. Μπορεί να βγήκες από ένα γάμο ή μια μακροχρόνια σχέση και να έχει περάσεις αρκετός καιρός μοναξιάς, αλλά πλέον νιώθεις πως ήρθε η ώρα να ανοίξεις ξανά την καρδιά σου και να απαλλαχτείς απ το παρελθόν σου. Ένας έρωτας που θα σε αναζωογονήσει ψυχή και σώμα εμφανίζεται αυτή την εβδομάδα και σου υπόσχεται ατελείωτες νύχτες πάθους. Το πρόσωπο αυτό θα παίξει καταλυτικό ρόλο στη ζωή σου και από την πρώτη στιγμή που θα γνωριστείς μαζί του θα αισθανθείς πως υπάρχει πεπρωμένο μεταξύ σας.
Δίδυμος: 21 Μαΐου ~ 21 Ιουνίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Πουλιά
Σε σχέση
Προσοχή πρέπει να επιδείξεις σε θέματα επικοινωνίας με το άλλο σου μισό, αφού είναι πολύ εύκολο αυτή την εβδομάδα να παρεξηγηθείτε. Για εσένα είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει καλή επικοινωνία με το ταίρι σου, κι αν νιώσεις πως δεν εκπέμπετε στο ίδιο μήκος κύματος, δεν αποκλείεται να θελήσεις να δημιουργήσεις μια παράλληλη σχέση για να σε καλύψει εκεί που υστερεί το ταίρι σου. Βέβαια θα πρέπει να σκεφτείς διπλά και τριπλά αν αξίζει να θέσεις σε κίνδυνο το δεσμό σου, ίσως υπάρχει λύση στο θέμα που σε απασχολεί, αρκεί να το παλέψεις. Διαφορετικά δεν υπάρχει λόγος να τραβάς μια κατάσταση που δεν σε ευχαριστεί.

Χωρίς σχέση
Πολλά τα ερωτήματα που θα σε ταλανίσουν αυτή την εβδομάδα. Τι θα γίνει με τα αισθηματικά σου; Να κάνεις κινήσεις ή να τα αφήσεις να έρθουν τα πράγματα από μόνα τους; Αυτά που πιστεύεις πως ζητάς σε μια σχέση, ισχύουν; Ή μήπως πλέον ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις για πολλά; Αυτή την εβδομάδα κάνεις μια εσωτερική αναζήτηση και επαναξιολογείς τις επιθυμίες σου. Έχεις προβληματιστεί πάρα πολύ σχετικά με τα αισθηματικά σου, καθώς επικρατεί ένα μπέρδεμα και δεν ξέρεις προς ποια κατεύθυνση να κινηθείς. Κάτι τέτοιο βέβαια δεν σου είναι άγνωστο, αφού τις περισσότερες φορές πρέπει να επιλέξεις ανάμεσα σε διάφορες δελεαστικές καταστάσεις, αλλά αυτή τη φορά θα πρέπει να αποφύγεις να τα μπλέξεις γιατί δε θα σου βγει σε καλό

Καρκίνος: 22 Ιουνίου ~ 22 Ιουλίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Φίδι
Σε σχέση
Αισθάνεσαι πως συμβαίνουν κάποια πράγματα πίσω από την πλάτη σου ή πως το ταίρι σου κρύβει μυστικά, γεγονός που θα σε ωθήσει να απομακρυνθείς και να επεξεργαστείς με προσοχή τις πληροφορίες που κρατάς στα χέρια σου. Σε καμία περίπτωση δε θα έπρεπε να δέσεις κόμπο όσα ακούς από τρίτα πρόσωπα και κρίνεται αναγκαίο να δείξεις προσοχή σε άτομα που στο παίζουν φίλοι, ενώ δεν είναι. Θα θελήσεις να κάνεις ένα συναισθηματικό ξεκαθάρισμα με το ταίρι σου και να συζητήσεις μαζί του τις αμφιβολίες σου. Φυσικά αυτό είναι το καλύτερο που έχεις να κάνεις, ώστε να επαναφέρεις την ισορροπία στην προσωπική σου ζωή σου και να απαλλαχτείς από το βάρος που κρατάς στην ψυχή σου.

Χωρίς σχέση
Ο φόβος της μοναξιάς, πολύ πιθανό να σε οδηγεί σε λάθος επιλογές και σε καταστάσεις που δεν βγαίνουν πουθενά. Το αποτέλεσμα είναι να νιώθεις περισσότερη μοναξιά, απογοήτευση και αποπροσανατολισμό. Ωθείσαι να αλλάξεις τα δεδομένα στην ερωτική σου ζωή και να εστιάσεις αποκλειστικά σε αυτά που θες. Έχεις ενδοιασμούς σχετικά με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και ζυγίζεις συνεχώς τα πράγματα, αλλά δεν καταφέρνεις να κλείσεις προς μια πλευρά και καταλήγεις να αγχώνεσαι περισσότερο. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ασχοληθείς με τον εαυτό σου ώστε να ανακτήσεις την αυτοπεποίθησή σου και να διώξεις από τη ζωή σου ανθρώπους και καταστάσεις που δεν σου αξίζουν, για να κάνεις χώρο να εμφανιστεί ένας νέος πραγματικός έρωτας.

Λέων: 23 Ιουλίου ~ 22 Αυγούστου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι οι Κρίνοι
Σε σχέση
Αυτή την εβδομάδα νιώθεις υπέροχα με τον εαυτό σου, ασκείς μεγάλη γοητεία στο άλλο σου μισό και τον καταφέρνεις να περνάει το δικό σου! Ο ερωτισμός σου είναι έντονος και δε θα αφήσεις καμία ευκαιρία να πάει χαμένη για να αναζωογονήσεις το πάθος και τον αισθησιασμό στον σεξουαλικό τομέα. Θα απολαύσεις όμορφες στιγμές και θα νιώσεις πως ο έρωτας σας αναγεννιέται και περνάει σε ένα άλλο επίπεδο. Εσύ δε θα διστάσεις να εκφράσεις τα συναισθήματα σου με τον πιο γενναιόδωρο και ειλικρινή τρόπο, το ταίρι σου από την πλευρά του θα προσπαθήσει με κάθε μέσο και τρόπο να σε κάνει να αισθανθείς μοναδικά συναισθήματα. Το αποτέλεσμα φυσικά δικαιώνει κάθε προσπάθεια σου.

Χωρίς σχέση
Αυτή την εβδομάδα, διακατέχεσαι από μια έντονη διάθεση για εξόδους, φλερτ, περιπέτειες και δράση στον έρωτα που βρίσκει το κατάλληλο έδαφος για να δώσει καρπούς. Θα έχεις έντονη πέραση αυτή την εβδομάδα και οι επιλογές σου είτε για να βγεις έξω, να περάσεις καλά στον σεξουαλικό τομέα ή να κάνεις σχέση, θα είναι άφθονες. Όμως, ένα τηλεφώνημα ή μήνυμα από άτομο του ερωτικού σου παρελθόντος, σε βάζει σε έντονες σκέψεις και σου φουντώνει διλλήματα. Τελικά όμως, ίσως λειτουργήσεις τελείως αυθόρμητα, ακόμη κι αν αυτό περιπλέξει τα πράγματα στα ερωτικά σου.

Παρθένος: 23 Αυγούστου ~ 22 Σεπτεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Ήλιος
Σε σχέση
Απομακρύνεις τα προβλήματα που ταλαιπώρησαν το δεσμό σου και πλέον δικαιούσαι να απολαύσεις στιγμές ευτυχίας και διασκέδασης. Αυτή την εβδομάδα, η φλόγα του πάθους ανάβει και πάλι για τα καλά και ο έρωτας γλυκαίνει την καρδιά σου. Παίρνεις θετικές αποφάσεις για τη σχέση σου που αλλάζουν τα τωρινά δεδομένα, μιλάς με το ταίρι σου για θέματα που ήταν σε εκκρεμότητα, ξεκαθαρίζεις μελανά σημεία του παρελθόντος και ετοιμάζεσαι να πας τη σχέση σου ένα βήμα μπροστά. Θα νιώσεις πως η γνώμη σου μετράει για το άλλο σου μισό και αυτό θα τονώσει την εμπιστοσύνη μεταξύ σας, διώχνοντας μακριά τις αμφιβολίες σου περί αδιαφορίας και βολέματος.

Χωρίς σχέση
Αυτή την εβδομάδα έρχονται ανατροπές στον αισθηματικό τομέα που σε ξεσηκώνουν και φέρνουν νέο αέρα στη ζωή σου. Δε σε νοιάζει τώρα το παρελθόν, αλλά έχεις στρέψει την προσοχή σου σε μια νέα συναρπαστική γνωριμία, που όλες αυτές τις μέρες σου ξετυλίγεις τις πιο όμορφες πλευρές της. Θα ευνοηθείς γενικά σε νέες επαφές και στην σύναψη μιας νέας σχέσης. Έχεις κάνεις τους απολογισμούς σου, και έχεις ζυγίζει τα θέλω σου με μεγάλη προσοχή, είσαι πλέον σε θέση να εκπληρώσεις τις πιο βαθιές επιθυμίες σου. Μην ξεχνάς άλλωστε έχεις την βοήθεια του σύμπαντος αυτή την εβδομάδα.


Ζυγός: 23 Σεπτεμβρίου ~ 22 Οκτωβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Σελήνη
Σε σχέση
Καθ'όλη τη διάρκεια της εβδομάδας σου βγαίνει έντονος ρομαντισμός προς το ταίρι σου, έχοντας μια εκδηλωτική συμπεριφορά στα λόγια και στις πράξεις σου και του δείχνεις με κάθε τρόπο πως νιώθεις, αλλά και πόσο σημαντική είναι η παρουσία του στη ζωή σου. Φυσικά λαμβάνεις την ανάλογη ανταπόδοση και νιώθεις ότι συναισθηματικά είσαστε στην ίδια φάση. Θα κάνεις όμορφα σχέδια να περάσεις ρομαντικό χρόνο με το άλλο σου μισό, που θα συντελέσει θετικά στην ανανέωση του σεξουαλικού στοιχείου και θα σας φέρει πιο κοντά, αν το προηγούμενο διάστημα είχατε απομακρυνθεί ή πικραθεί λόγω κάποιων εντάσεων.

Χωρίς σχέση
Μπαίνεις στην διαδικασία να επανεξετάσεις τις αξίες σου γύρω από τον έρωτα. Θα επιδιώξεις να λάβεις αγάπη αλλά και να δώσεις, με ένα πολύ διαφορετικό τρόπο από ότι κατά το παρελθόν. Γενικότερα ενισχύεται η αποφασιστικότητα σου ώστε να μπορέσεις να κατευθύνεις τις καταστάσεις όπως εσύ επιθυμείς και να αξιοποιήσεις όλε τις ευκαιρίες που σου δίνονται, για να κάνεις μια πετυχημένη σχέση. Μπορεί να γνωρίσεις τον έρωτα της ζωής σου μέσα από κάποια φιλικά σου πρόσωπα ή σε ένα χώρο που επισκέπτεσαι συχνά για να ασχοληθείς με μια αγαπημένη σου δραστηριότητα.
Σκορπιός: 23 Οκτωβρίου ~ 21 Νοεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Αλεπού
Σε σχέση
Προσοχή χρειάζεται αυτή την εβδομάδα, διότι η πιθανότητα να δημιουργηθεί κάποια αναταραχή στη σχέση σου, είναι μεγάλη. Αν κρατάς κάποια μυστικά από το άλλο σου μισό, υπάρχει ο κίνδυνος να αποκαλυφθούν και να σας φέρουν σε ρήξη. Η τάση σου για μυστικά και κρυφά πάθη θα ανάψουν φωτιές και θα σε φέρουν προ των ευθυνών σου, δε γίνεται πάντα την γλυτώνεις όσο κι αν καλά ξέρεις να τα καλύπτεις. Ήρθε η ώρα να σταματήσεις να υποκρίνεσαι στον ίδιο τον εαυτό, πόσο μάλλον στο ταίρι σου και κάνεις κάποιες παραδοχές και ένα εσωτερικό απολογισμό, που ίσως καταλήξει σε μια απόφαση να χωρίσεις ή να προσπαθήσεις εν τέλει για τη σχέση αυτή.

Χωρίς σχέση
Ίντριγκα προβλέπεται στα αισθηματικά σου θέματα αυτή την εβδομάδα. Αν θέλεις να κάνεις μια σοβαρή σχέση στη ζωή σου, ίσως καλύτερα θα ήταν να αρχίσεις να επενδύεις συναισθηματικά σε άτομα που είναι διαθέσιμα και όχι δεσμευμένα, γιατί σε τέτοιες περιπτώσεις η κατάληξη είναι πολύ άσχημη και συναισθηματικά επώδυνη.. Από την άλλη, πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή σε μια νέα γνωριμία, που άλλο πρόσωπο σου παρουσιάζει και άλλο κρύβει.
Τοξότης: 22 Νοεμβρίου ~ 21 Δεκεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Άστρα
Σε σχέση
Το κλίμα στη σχέση σου αυτή την εβδομάδα θα είναι ιδιαίτερα καυτό και θα απολαύσεις στο μέγιστο τον έρωτα σου. Η ερωτική σου διάθεση θα είναι ενισχυμένη, γεγονός που θα συμβάλλει στην αναζωπύρωση του πάθους και θα σε ευνοήσουν να ζήσεις στιγμές ικανοποίησης. Επιπρόσθετα, έρχεται και μια θετική αλλαγή στη ζωή σου που θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο το δεσμό σου και θα σε φέρει πιο κοντά με το άλλο σου μισό. Καταλαβαίνεις πως ο εγωισμός δεν σε ωφελεί πουθενά, κι αν έσφαλες στο παρελθόν σε κάποια πράγματα, κοιτάς να τα παραδεχτείς και δείξεις στο ταίρι σου πως το υπολογίζεις και δεν κάνεις του κεφαλιού σου.

Χωρίς σχέση
Νιώθεις τον απόλυτο θαυμασμό που θα τονώσει την αυτοπεποίθηση και το εγώ σου. Διακατέχεσαι από μια υπεραισιοδοξία, χωρίς ωστόσο να σου βγει σε κακό. Αντιθέτως θα εκπέμπεις θετική ενέργεια που θα προσελκύσει κοντά σου ένα άτομο που θα σου αρέσει. Η εβδομάδα ευνοεί την αρχή ενός νέου ειδυλλίου που θα αποτελέσει κίνητρο για να εξωτερικεύσεις το φλογερό σου ταμπεραμέντο. Αν ήδη σου αρέσει κάποιο πρόσωπο και έχεις κρίνει πως αξίζει να μπει στη ζωή σου, τώρα είναι το διάστημα που θα του δώσεις το σήμα να προχωρήσει και θα ξεκινήσεις μαζί του μια όμορφη κατάσταση. Όλα θα εξελιχθούν με ένα απρόβλεπτο αλλά θετικό τρόπο.
Σε σχέση
Μπορεί να διαφωνήσεις έντονα με το ταίρι σου για οικονομικά ή επαγγελματικά ζητήματα. Ίσως θέλετε να συνεργαστείτε επαγγελματικά, αλλά τα σχέδια σας δεν προχωρούν ή παρουσιάζουν αναβολές. Παρόλη την ανακατωσούρα που επικρατεί, δεν σημαίνει πως δε θα έρθουν λύσεις στα χέρια σου. Εσύ θα προσπαθήσεις να μιλήσεις σε ήρεμους τόνους και να βρεις μια λύση που να συμφέρει και τους δύο. Πέρα από όλα αυτά, έρχεται και το παράπονο του αγαπημένου σου προσώπου πως δεν του αφιερώνεις πολύ χρόνο και δίνεις περισσότερο βάρος σε άλλα πράγματα. Μπορεί όντως να έχεις επωμιστεί αρκετές ευθύνες και συγχρόνως περνάς κάποιες δύσκολες στιγμές για θέματα που αφορούν την καθημερινότητά σου, όμως χρειάζεται να βρεις και λίγο χρόνο για το δεσμό σου.

Χωρίς σχέση
Η δουλειά σου και άλλες υποχρεώσεις τις καθημερινότητάς σου, επηρεάζουν αρκετά την προσωπική σου ζωή. Ίσως έχεις κλειστεί πολύ στον εαυτό σου, ενώ θα ήθελες να αρχίσεις να βγαίνεις περισσότερο και να κάνεις νέες γνωριμίες, έχεις εγκλωβιστεί σε μια ρουτίνα που σε περιορίζει αρκετά. Η πολύ δουλειά τρώει τον αφέντη, βρες χρόνο και για την προσωπική σου ζωή. Ένα ακόμη σενάριο που θα παίζει έντονα αυτή την εβδομάδα είναι να έχεις καταπιέσει πολύ τον πόθο σου για ένα άτομο από το παρελθόν σε σημείο να φτάσεις σε όρια απελπισίας. Το να φοβάσαι την απόρριψη αλλά και με το να μένεις σε στασιμότητα και να θάβεις όλα όσα αισθάνεσαι, γίνεσαι χειρότερα εσύ. Μάλλον ήρθε ο καιρός που πρέπει να πάρεις δραστικές πρωτοβουλίες και να αλλάξεις τη ζωή σου


Υδροχόος: 20 Ιανουαρίου ~ 18 Φεβρουαρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Δρεπάνι
Σε σχέση
Οι εντάσεις και οι αντιπαραθέσεις δε θα λείψουν αυτή την εβδομάδα μέσα στη σχέση σου. Ίσως αμφιβάλλεις για την αξιοπιστία του αγαπημένου σου προσώπου ή θα αισθανθείς πως δεν νιώθεις πλήρης σε αυτό το δεσμό. Πάρε το χρόνο για να προσδιορίσεις τι είναι αυτό που θέλεις και να δεις καθαρά τα πράγματα. Δεν είναι ακόμη η κατάλληλη στιγμή για να μιλήσεις μαζί του, πρώτα πρέπει εσύ να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα με τον εαυτό σου. Από την άλλη, επειδή πάντα φταίνε και οι δύο μέσα σε μια σχέση, αναλογίσου τα λάθη σου, κι αν τυχόν έχεις σφάλει, άφησε κατά μέρους τους εγωισμούς και κάνε τις παραδοχές σου.

Χωρίς σχέση
Ενώ έχει εμφανιστεί στη ζωή σου ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, εσύ αμφιβάλλεις αν είναι ο σωστός χρόνος για να κάνεις βήματα για μια σχέση ή αν όντως το θέλεις πραγματικά. Μπορεί να μην είναι η κατάλληλη περίοδος για να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, αφού πρώτα πρέπει να ψάξεις μέσα σου τα κίνητρα και τις επιθυμίες σου, αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα μπορέσεις, αν το θελήσεις εσύ φυσικά, να περάσεις όμορφες στιγμές, να βγεις ραντεβού και να φλερτάρεις. Ένα έμπιστο άτομο σου μπορεί να σου υποδείξει ίσως τους λάθους χειρισμούς και να ξεδιαλύνει κάποιες ασάφειες που έχεις.

Ιχθύες: 19 Φεβρουαρίου ~ 20 Μαρτίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Βιβλίο
Σε σχέση
Μια παραδοχή ότι έκανες λάθος, θα βοηθήσει να ισορροπήσει το κλίμα με το άλλο σου μισό και να αποφορτίσει την ένταση που προκλήθηκε το προηγούμενο διάστημα. Συν τοις άλλοις, θα νιώσεις μεγάλη ανακούφιση. Θα κάνεις προσπάθειες για να έρθεις πιο κοντά με το άλλο σου μισό και να διατηρήσεις ένα ήρεμο κλίμα στη σχέση σου. Μπορεί κάποια προβλήματα να δημιουργήθηκαν λόγω τρίτων προσώπων, εσύ όμως θα φροντίσεις να προφυλάξεις την σχέση σου από καλοθελητές και να απομακρύνεις πρόσωπα που θέλουν να σε επηρεάσουν αρνητικά προς το αγαπημένο σου πρόσωπο. Καταφέρνεις να ελέγξεις τον συναισθηματισμό σου και να δεις πιο λογικά κάποιες πλευρές τις σχέση σου με θετικό αποτέλεσμα.

Χωρίς σχέση
Καταλαβαίνεις πως όσο πιέζεις τα πράγματα στον ερωτικό τομέα , το άτομο που θέλεις αντί να έρχεται κοντά σου, όλο και περισσότερο απομακρύνεται. Αρχίζεις και ασχολείσαι περισσότερο με τον εαυτό σου και κοιτάς να κάνεις πράγματα που σου φτιάχνουν τη διάθεση, και όλα τα άλλα θα έρθουν από μόνα τους. Προσπαθείς να απελευθερώσεις τον εαυτό σου απ όλα αυτά που σε βαραίνουν και σε αυτό έχεις φιλικά σου πρόσωπα που προσπαθούν να σου δείξουν πως η ζωή έχει και μια άλλη όψη. Προς το τέλος της εβδομάδας ίσως κάποιες δυνατές επιθυμίες σου σε οδηγήσουν τελικά στην αγκαλιά ενός προσώπου που για κάποιο λόγο πρέπει να παραμείνει κρυφό όλο αυτό

https://astropedia.gr