Την Τετάρτη 6 Ιουνίου, ο Ερμής και ο Ήλιος έρχονται σε Σύνοδο από το ζώδιο του Δίδυμου!

Μπορούμε να απολαύσουμε ευκολίες, χαρά και ευκαιρίες! Να υλοποιήσουμε ιδέες και να κατακτήσουμε στόχους!
Μηνύματα, ειδήσεις και αποφάσεις μας δίνουν χαρά και δύναμη!

Ωστόσο το Τετράγωνο του Ερμή και του Ήλιου με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες, θα φέρει μία καθημερινότητα αμφίβολη, επικοινωνία ομιχλώδης και οι σχέσεις μας θα κατακλύζονται από δυσπιστία.

Οι επαφές μας αποδυναμώνονται από την ψευδαισθητική και φαντασιόπληκτη φύση του Ποσειδώνα.

Θα ακούσουμε ή και θα δώσουμε πολλές ψεύτικες υποσχέσεις, θα υπερεκτιμήσουμε ανθρώπους μόνο από τα λόγια τους, χωρίς να το αξίζουν και οι αυταπάτες και οι εξαπατήσεις θα πρωταγωνιστήσουν στην επικοινωνία.

Τα ζώδια που θα πρέπει να προσέξουν αυτό το θολό τοπίο, είναι οι Μεταβλητοί του 2ου δεκαημέρου!

Τι μήνυμα θα έχεις με τις όψεις του Ερμή;
Στο προσωπικό σου ωροσκόπιο υπάρχουν όλες οι απαντήσεις!
Στείλε ΕΡΩΤΑΣ3 (ΚΕΝΟ) & την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754 ή κάλεσε από σταθερό ή κινητό στο 14724!

Προβλέψεις Ζωδίων

ΚΡΙΟΣ: Βελτίωση θα έχεις σε κοινωνική ζωή, επαφές, μετακινήσεις, συναντήσεις, γνωριμίες, ειδήσεις και στις σχέσεις σου με τα αδέρφια! Απέφυγε όμως κουτσομπολιά, ψέματα και ευπιστία!

ΤΑΥΡΟΣ: Εύνοια να περιμένεις στον οικονομικό τομέα αλλά και στη συναισθηματική ζωή όπως και αυξημένη αυτοπεποίθηση! Ωστόσο να θυμάσαι ότι στον έρωτα κανείς και κανένας δεν είναι δεδομένος...

ΔΙΔΥΜΟΣ: Εκπλήρωση προσωπικών σημαντικών στόχων και επιθυμιών, μπορείς τώρα να απολαύσεις. Όλοι οι τομείς της ζωής σου και οι διαπροσωπικές σου σχέσεις, βελτιώνονται! Ωστόσο, πρέπει να είσαι προσεκτικός σε ότι κι αν ακούς γύρω σου σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου, αλλά κι εσύ από τη μεριά σου, προσπάθησε να είσαι σαφής και ειλικρινής! Μην φαντάζεσαι καταστάσεις που δεν ισχύουν!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ενίσχυση της ψυχικής σου δύναμης και συναισθηματική ανανέωση μπορείς να περιμένεις και ιδιαίτερη τάση σε κάποια παρασκηνιακή ιστορία. Ωστόσο απέφυγε οπωσδήποτε οποιαδήποτε παράνομη ή κρυφή δραστηριότητα, ιδιαίτερα στον αισθηματικό τομέα.

ΛΕΩΝ: Έρχονται νέες σημαντικές γνωριμίες και εύνοια στο φιλικό τομέα, όπως και η εκπλήρωση ενός μεγάλου σου ονείρου ή στόχου! Ωστόσο να ξέρεις πως, οι φίλοι και οι κοινωνικές ομάδες που ανήκεις, ίσως τώρα δεν είναι τόσο έντιμοι και πιθανόν να σε παρασύρουν σε αυταπάτες!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μπορείς να αναμένεις εκπλήρωση φιλοδοξιών, βελτίωση κοινωνικής εικόνας και επιτυχίες σε καριέρα αλλά και οικογένεια! Ωστόσο να είσαι υποψιασμένος, αφού οφείλεις να μην πιστέψεις σε προτάσεις ή υποσχέσεις από οποιονδήποτε, ιδίως στο επάγγελμα!

ΖΥΓΟΣ: Θα έχεις σίγουρα αύξηση της αισιοδοξίας σου και εύνοια σε υποθέσεις που αφορούν εξωτερικό, σπουδές, κοινωνικές επαφές, γνωριμίες και μετακινήσεις! Ωστόσο θα πρέπει να προσέξεις και να μην πιστεύεις όσα σου λένε!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Έρχονται ευνοϊκές οικονομικές συμφωνίες, εισφορές ή κληρονομικά ζητήματα, καλή σεξουαλική και ερωτική ζωή! Ωστόσο εσύ θα πρέπει να είσαι προσγειωμένος στη διαχείριση σημαντικών οικονομικών υποθέσεων

ΤΟΞΟΤΗΣ: Επιτέλους εύνοια στη συντροφική ζωή, είτε είσαι δεσμευμένος, είτε ελεύθερος! Έρχεται μία σπουδαία πρόταση! Μόνο φρόντισε να μην φαντασιώνεσαι καταστάσεις και να μην εξιδανικεύεις ανθρώπους!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα έχεις εργασιακή εύνοια, θετικότερο επαγγελματικό περιβάλλον, βελτίωση της καθημερινότητας, αλλά και της εξωτερικής σου εμφάνισης! Ωστόσο απέφυγε επαγγελματικές συμφωνίες, γιατί είσαι μάλλον ευκολόπιστος τώρα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Έρχεται εύνοια στις ερωτικές σου υποθέσεις, αύξηση στην δημιουργικότητα σου, φήμη, έντονη κοινωνική ζωή, διασκεδάσεις και κατακτήσεις. Φρόντισε μόνο να μην εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις, λόγω έντονου ρομαντισμού!

ΙΧΘΥΣ: Θα έρθουν χαρές που έχουν να κάνουν με το σπίτι, την οικογένεια, τα αγαπημένα σου πρόσωπα αλλά και κάποια παρελθοντική ερωτική ιστορία! Φρόντισε μόνο να μην έχεις υπερβολικές προσδοκίες από κάποια παλιά αγάπη, γιατί τα αποτελέσματα θα είναι απογοητευτικά αν υπεραισιοδοξείς!

oroskopos.gr