Πώς θα είναι η καινούρια εβδομάδα για τα ζώδια; Διαβάστε παρακάτω ή δείτε το βίντεο εδώ!

Μία δύσκολη εβδομάδα ξεκινά για εσάς τους Κριούς, με πολλά προβλήματα με φίλους, επιθυμίες και γενικά στο που κατευθύνεται η ζωή σας.

Το βασικό θέμα που θα σας απασχολήσει, είναι η ελευθερία σας. Εδώ και καιρό νιώθετε πως δεν πάει άλλο, ότι χρειάζεται να κάνετε κάτι προκειμένου να σπάσετε τις αλυσίδες, τις οποίες όμως εσείς βάλατε επάνω σας. Είτε είναι άνθρωποι, είτε είναι φίλοι σας, είτε είναι ομάδες, είτε είναι επιθυμίες, όλα έχουν γίνει μία θηλιά γύρω από τον λαιμό σας, και αυτή θα θελήσετε να αποτινάξετε. Το πρόβλημα είναι πως με τον τρόπο σας, έχετε παγιδεύσει μαζί σας και άλλους ανθρώπους, και για αυτό ό,τι κι αν κάνετε, πάντα θα έχει επίπτωση σε κάποιον άλλον. Δυστυχώς όμως, ο εγωκεντρισμός σας είναι τόσο μεγάλος, που δεν θα σας νοιάξει καθόλου ποιους θα πληγώσετε προκειμένου εσείς να νιώσετε ελεύθεροι. Κάποια στιγμή θα πρέπει να καταλάβετε πως δεν είστε μόνοι σας σε αυτόν τον κόσμο, και οτιδήποτε κάνετε ή λέτε έχει επιπτώσεις. Για αυτό φροντίστε να μαζευτείτε, ειδάλλως ο υπόλοιπος κόσμος θα είναι εκείνος που θα σας απομακρύνει από κοντά του.

Για εσάς τους Ταύρους η εβδομάδα ξεκινά περίεργα, και ανάλογα με το πως είναι δομημένο το προσωπικό σας ωροσκόπιο, θα βγάλετε στην επιφάνεια τα θετικά ή τα αρνητικά στοιχεία της.

Αν το ωροσκόπιό σας είναι γενικά θετικό, τότε τις επόμενες ημέρες θα νιώσετε την ανάγκη να ρίξετε τους ρυθμούς της ζωής σας. Θα προσπαθήσετε να φέρετε ξανά την αρμονία που χρειάζεστε, τόσο στο περιβάλλον όσο και στην σκέψη σας. Γενικά, θα αποφύγετε τις εντάσεις ή τους αρνητικούς ανθρώπους. Κάποιοι και κάποιες από εσάς, θα θελήσετε να πάτε ένα μικρό ταξείδι και να έλθετε σε επαφή με την ομορφιά της φύσης. Κάποιοι άλλοι, θα προσπαθήσετε να φτιάξετε τον προσωπικό σας χώρο και να τον κάνετε πιο όμορφο, ίσως και να τον γεμίσετε με λουλούδια ή κάτι αντίστοιχο.

Αν το ωροσκόπιό σας είναι γενικά αρνητικό, τότε θα βγάλετε στην επιφάνεια κάποια από τα μειονεκτήματα του χαρακτήρα σας, όπως η φιλαργυρία, η τεμπελιά, η δουλοπρέπεια, η έλλειψη διάθεσης συνεργασίας με τους άλλους, η πίεση των ανθρώπων που βρίσκονται γύρω σας ώστε να σας δώσουν αυτό που εσείς ορίζετε ως αγάπη και φροντίδα. Σε κάποιες περιπτώσεις θα χρησιμοποιήσετε τον γλυκό σας λόγο ώστε να προξενήσετε εντάσεις μέσα από ραδιουργίες.

Αρκετά χαοτική κι αναρχική θα είναι η εβδομάδα για εσάς τους Δίδυμους καθώς θα ζήσετε για λίγες ημέρες την ζωή του «τρελού καλλιτέχνη».

Ο καλλιτέχνης είναι μία διττή προσωπικότητα, όπως άλλωστε κι εσείς. Από την μία μπορεί να δείξετε την ευαισθησία που κρύβετε, την αγάπη και την κατανόηση στον συνάνθρωπο, ή ακόμη και να ασχοληθείτε με τα τεκταινόμενα στην πολιτική και κοινωνική ζωή, εκφράζοντας την άποψή σας για αυτά που σας απασχολούν, ενοχλούν, προβληματίζουν. Είναι επίσης καιρός να εκφράσετε τα ταλέντα σας. Μην τα αφήσετε ανεκμετάλλευτα ή αναξιοποίητα.

Όμως, ο καλλιτέχνης δεν είναι απλά ένας τύπος που ζει μία μποέμικη ζωή. Είναι επίσης ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Η αδυναμία να βρεθούν χρήματα για να συντηρηθεί ο χαλαρός τρόπος ζωής σας, η ακαταστασία που προξενεί η έλλειψη χρόνου αλλά και η τεμπελιά που υπάρχει επειδή δεν θέλετε να σας ενοχλούν με πεζά πράγματα, η φαυλότητα, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα των ημερών αυτών. Επιπλέον, οι απογοητεύσεις θα σας πληγώσουν περισσότερο από κάθε άλλη φορά, επειδή θα είστε πιο ευαίσθητοι.

Εσάς τους Καρκίνους σας περιμένει μία εβδομάδα με πολύ δυνατές συγκινήσεις, από τις οποίες επιτέλους θα πάρετε ένα ουσιαστικό μάθημα.

Για λίγες ημέρες θα έχετε συγκρούσεις, νομικά θέματα, προβλήματα με τον γάμο ή την σχέση σας, δυσκολία συνεννόησης στην εργασία σας. Όλα αυτά θα συμβούν επειδή έχετε την τάση να εμμένετε στις λάθος αποφάσεις σας ή να κάνετε ό,τι σας κατέβει, κι αυτό επειδή θέλετε να αποδείξετε στον κόσμο ότι μπορείτε να κάνετε το κάτι διαφορετικό, κάτι το οποίο θα σας γυρίσει μπούμερανγκ.

Αντ’ αυτού, χρησιμοποιήστε το μυαλό σας ώστε να λύσετε μόνοι τα προβλήματά σας. Η πραγματικότητα είναι αυτή που είναι, αλλά για αυτήν έχετε κι εσείς το δικό σας μερίδιο στην ευθύνη. Κάντε λοιπόν το αυτονόητο, αλλάξτε χωρίς να περιμένετε βοήθεια από τον οποιονδήποτε. Δείξτε πίστη στον εαυτό σας, και θα δείτε ότι μπορείτε να κάνετε θαύματα!

Τουλάχιστον στον έρωτα μπορείτε να πείτε ότι έχετε την τύχη με το μέρος σας. Τις επόμενες ημέρες θα μπορέσετε να βρείτε εκείνο το άτομο με το οποίο θα μπορέσετε να μοιραστείτε τις πιο ακραίες πτυχές του εαυτού σας!

Μία δύσκολη εβδομάδα ξεκινά για εσάς τους Λέοντες, καθώς θα υπάρξουν κάποιες ατυχίες. Αυτό που σας συμβαίνει είναι πως ζείτε μέσα σε καταστάσεις που σας τραβούν σε αντίθετες κατευθύνσεις.

Από την μία, δεν σας φοβίζει η εργασία, ούτε φοβάστε να δείξετε ότι είστε ανταγωνιστικοί (άλλωστε ο ανταγωνισμός σας κάνει καλό), αλλά η έλλειψη συνεννόησης και συνεργασίας με τον υπόλοιπο κόσμο, θα σας οδηγήσει στο να χάσετε πολλές ευκαιρίες. Σε αυτό βεβαίως φταίει και το γεγονός ότι χρησιμοποιείτε υπέρμετρα την προσωπική σας άποψη στο οτιδήποτε (διότι εσείς ξέρετε ποιο είναι σωστό και τί πρέπει να γίνει).

Από την άλλη, οι σχέσεις σας με το άλλο φύλλο, και τους ή τις συντρόφους σας, θα περάσουν κρίση επειδή είτε εσείς παρουσιάζετε μία ευαισθησία ως προς τον παραλογισμό των άλλων. Το πρόβλημα δεν είναι δικό τους όσο δικό σας, και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι σας είναι δύσκολο να ανεξαρτητοποιηθείτε από τον κόσμο που σας ενοχλεί, επειδή φοβάστε την μοναξιά. Για αυτό ενώ θα δείχνετε επιθετικοί, κακότροποι, μονόχνωτοι, δεν θα κάνετε τα απαραίτητα βήματα ώστε να θέσετε τα όρια που χρειάζονται, οπότε μην απορήσετε γιατί είστε σε δεύτερο πλάνο.

Για το μεγαλύτερο μέρος της εβδομάδας, εσείς οι Παρθένοι, θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε λίγο το τοπίο της ζωής σας πριν ξεκινήσετε να ανακαλύπτετε για ποιο λόγο θα γίνουν κάποια πράγματα από το τέλος αυτής της εβδομάδας και την επόμενη.

Η ζωή σας έχει γίνει ένας αγώνας για την καθημερινότητα, κυρίως για τα επαγγελματικά. Το βάρος της εργασίας είναι ιδιαιτέρως βαρύ για εσάς αυτό το διάστημα, καθώς τα βλέπετε όλα μονοδιάστατα. Αυτό σημαίνει πως είστε επιθετικοί, εριστικοί, επιφυλακτικοί, κι αυτό επειδή είτε δεν λαμβάνετε ικανοποίηση από αυτό που κάνετε, είτε τα χρήματα που παίρνετε δεν σας φθάνουν, είτε δεν έχετε εργασία αλλά αρνείστε να κάνετε κάτι που δεν σας ταιριάζει. Το αποτέλεσμα είναι να επικρατεί τεμπελιά, χάος, και γενικά μία ακαταστασία.

Από την άλλη όμως, το τελευταίο διάστημα ήλθατε σε επαφή με την φαυλότητα και την παράνοια που επικρατεί εκεί έξω. Όλα μπορείτε να τα ανεχθείτε, αλλά το χάος όχι. Έτσι θα αρχίσετε να μιλάτε και να εκφράζετε τις απόψεις σας, ακόμη κι αν αυτές δεν είναι αρεστές στον υπόλοιπο κόσμο. Η κριτική σας σε κάθε τι παράλογο, θα είναι αμείλικτη!

Στα ερωτικά σας συνεχίζει να υπάρχει μία στασιμότητα, για αυτό, αν σας δοθεί η ευκαιρία να βρεθείτε με έναν ή μία πρώην, να την αρπάξετε.

Εσείς οι Ζυγοί, τουλάχιστον μέχρι την Πέμπτη, θα πρέπει να βρείτε κάποιον τρόπο να χαλαρώσετε από τις ταραχές, είτε καλές είτε κακές, που έχουν συμβεί στις ζωές σας. Από την Πέμπτη και μετά, θα πρέπει να ασχοληθείτε σοβαρά με ένα άτομο ή με μία κατάσταση από το παρελθόν.

Μέχρι την Πέμπτη, ασχοληθείτε με πράγματα που σας χαλαρώνουν από την πίεση της εργασίας. Αν νιώθετε ότι πνίγεστε, κάντε ένα διάλειμμα. Αν έχετε την δυνατότητα, πηγαίνετε κάπου έξω, στην Φύση. Η επαφή με την φυσική ομορφιά του κόσμου, θα σας επιτρέψει να επανεκτιμήσετε κάποια πράγματα που χάσατε επειδή δεν ήσασταν οι εαυτοί σας. Αν πάλι το σπίτι ή ο χώρος σας, σας προκαλούν ασφυξία, λόγω ακαταστασίας ή παλαιότητας ή οτιδήποτε, κάντε μία ανακαίνιση. Θα δείτε ότι το καινούριο και το καθαρό, θα σας φτιάξει αμέσως την διάθεση.

Από την Πέμπτη και μετά θα αρχίσουν τα δύσκολα. Ένα άτομο από το παρελθόν έχει επιστρέψει εδώ και καιρό στις ζωές σας. Όμως, οι προτεραιότητές σας, σας κρατούσαν μακρυά του. Καλώς ή κακώς δεν το θέλετε, αλλά εκείνο δεν φεύγει. Αυτό θα είναι το επόμενο επεισόδιο στις ζωές σας. Αν είναι κατάσταση αυτό που σας απασχολεί, θα διαπιστώσετε ότι τελικά δεν σας κάνει τόσο χαρούμενους όσο πιστεύατε.

Εσείς οι Σκορπιοί, ανάλογα με το δεκαήμερο στο οποίο είστε γεννημένοι, θα βιώσετε διαφορετικές καταστάσεις και γεγονότα.

Εσείς που είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο, υπάρχουν και θετικά και αρνητικά γεγονότα. Στα θετικά, μία γυναίκα, κάποιος συνεργάτης ή, το συντροφικό σας πρόσωπο, θα σας βοηθήσει να εκφράσετε τον βαθύτατο συναισθηματισμό που κρύβετε! Το ευχάριστο είναι πως μόλις ξεκλειδώσετε, δεν θα σας πιάσει η μανία να ελέγξετε το άλλο άτομο επειδή τα κατάφερε. Μάλλον θα δείτε το γεγονός αυτό ως ένα ελαφρύ αεράκι, που μπήκε και άλλαξε τον μουχλιασμένο αέρα της κλεισούρας που σας χαρακτηρίζει. Στα αρνητικά, στα επαγγελματικά θα έχετε προβλήματα, επειδή οι άνθρωποι που συνεργάζεστε ή εργάζεστε για εκείνους, λειτουργούν με παρωπίδες, κι εσείς δεν μπορείτε να μην μιλήσετε, ειδικά όταν βλέπετε το λάθος.

Εσείς που είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο, ο Δίας συνεχίζει την επιρροή του επάνω σας, με την ανάδρομη κίνησή του. Αυτήν την φορά σας ζητά να πετάξετε από επάνω σας τα προβλήματα που έχετε με το άλλο φύλο ή με τους συνεργάτες σας. Έχετε την ομορφιά, τον ευγενικό χαρακτήρα, την αντοχή στις δυσκολίες, μην αφήνετε τους εαυτούς σας να μαραζώνουν επειδή κάποιοι άλλοι κοιτούν τους εαυτούς τους. Εμπρός, σπάστε τις αλυσσίδες που σας κρατούν στην γη, ανοίξτε τα φτερά σας και πετάξτε!

Εσείς που είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο, έχετε βαρεθεί να είστε με άξεστους ανθρώπους, να ζείτε βαρετές ζωές, να είστε νωθροί και παθητικοί. Σταματήστε! Πρέπει να κάνετε την υπέρβαση διότι όσο ακολουθείτε αυτό το μοτίβο, τόσο φθείρετε τους εαυτούς σας. Πρέπει να μάθετε να χαίρεστε και να απολαμβάνετε την ζωή.

Εσείς οι Τοξότες, θα έχετε μία δύσκολη εβδομάδα επειδή θα λείψουν αυτά που σας χαρακτηρίζουν, η αισιοδοξία και η χαρά.

Αυτό που σας συμβαίνει είναι ότι η ατονία έχει επικρατήσει, και δεν έχετε όρεξη για το κάτι παραπάνω. Ίσως να οφείλεται για αυτό, το γεγονός ότι ζείτε άσχημες κοινωνικές συνθήκες. Έτσι, με το παραμικρό, νιώθετε ότι δεν υπάρχει λόγος να το παλεύετε, και απλά εγκαταλείπετε κάθε προσπάθεια επειδή νιώθετε ότι δεν υπάρχει ελπίδα για κάτι καλύτερο. Δεν αποκλείεται μάλιστα αυτό το διάστημα να ξοδέψετε αρκετά χρήματα σε πράγματα που σας αρέσουν, αλλά μετά από λίγο θα διαπιστώσετε ότι τελικά δεν καταφέρατε κάτι.

Αυτό που χρειάζεστε, είναι ένα γεγονός που να σας βγάλει από την δύσκολη θέση που βρίσκεστε. Αυτό μπορεί να προέλθει είτε από την οικογένειά σας, η οποία σας βλέπει και θλίβεται με την κακή ψυχολογία σας, είτε από ένα άτομο που είχατε πολύ καιρό να το δείτε, και το οποίο έχει κάτι καινούριο να σας δώσει ή να σας βοηθήσει να βρείτε ξανά τον παλιό, καλό, εαυτό σας.

Ερωτικά, έχετε μπλέξει με άτομα που δεν σας δίνουν την χαρά που εσείς πιστεύατε ότι θα παίρνατε. Σύντομα όμως θα προσπαθήσετε να πείτε αντίο. Μπορεί να φαίνεται εύκολο, αλλά δεν είναι. Έχετε κολλήσει πολύ άσχημα με αυτό το άτομο που δύσκολα μπορείτε να πείτε τέλος.

Εσείς οι Αιγόκεροι θα έχετε διαφορετικά γεγονότα και καταστάσεις ανάλογα με το δεκαήμερο στο οποίο είστε γεννημένοι.

Εσείς που είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο, αδράξτε την ευκαιρία που σας δίνει το σύμπαν να αναζητήσετε για ποιον λόγο η ζωή σας είναι γκρίζα, μουντή, άχρωμη και βαρετή. Μόλις τον ανακαλύψετε, θα δείτε ότι το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μάθετε να ζείτε με αυτά που έχετε και να ζείτε το κάθε λεπτό της ζωής σας, σαν να είναι το τελευταίο.

Εσείς που είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο, είναι καιρός να χαλαρώσετε λίγο από την πίεση που σας προκαλούν οι άνθρωποι γενικά. Είτε είστε ελεύθεροι είτε είστε δεσμευμένοι, βρείτε τον χρόνο να πάτε μία σύντομη εκδρομή μέσα στην φύση. Εάν δεν μπορείτε ή δεν θέλετε, μπορείτε να κάνετε μία ανανέωση στο προσωπικό σας χώρο, πετώντας οτιδήποτε παλιό. Αν είστε δεσμευμένοι, περάστε λίγο ποιοτικό χρόνο με το ταίρι σας.

Εσείς που είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο, θα νιώσετε την ανάγκη να σταματήσετε να δίνετε έμφαση σε όλα αυτά που ακούτε μέσα στον χώρο τις εργασίας σας. Η διαρκής υπερένταση εξαιτίας του γεγονότος ότι δεν υπάρχει συνεννόηση ακόμη και για τα πιο απλά, πλέον σας έχει εξαντλήσει. Βρείτε την δύναμη να αποστασιοποιηθείτε από όλα αυτά που σας συμβαίνουν, χωρίς όμως να πιστέψετε ότι εσείς κάνετε κάτι λάθος, ή να πάρετε τα πάντα προσωπικά.

Κι εσείς οι Υδροχόοι, θα έχετε διαφορετικά γεγονότα και καταστάσεις ανάλογα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκετε.

Εσείς που είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο, αυτήν την περίοδο θα νιώσετε στον μέγιστο βαθμό την διαταραχή στις σχέσεις σας, είτε είναι επαγγελματικές είτε είναι προσωπικές, για αυτήν τη διαταραχή υπεύθυνοι είστε εσείς, επειδή άλλα θέλετε να κάνετε κι άλλα κάνετε. Το αποτέλεσμα, φασαρίες, διαπληκτισμοί, διακοπή συνεργασίας, ακόμη και χωρισμός.

Εσείς που είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο, το μόνο που σας απασχολεί είναι ο έρωτας. Αν είστε ελεύθεροι, για να βρείτε κάποιον ή κάποια, θα πρέπει να σταματήσετε να κρίνετε τους ανθρώπους με την προσωπική σας άποψη. Καλώς ή κακώς δεν είστε μόνοι σε αυτόν τον κόσμο, το οποίο σημαίνει ότι υπάρχουν πολλές και διαφορετικές προσωπικότητες, τις οποίες δεν θα πρέπει να κρίνετε με το καλημέρα. Εσείς που είστε δεσμευμένοι, μην είστε τόσο επιφυλακτικοί στις προτάσεις που θα σας κάνει το ταίρι σας. Ίσως να περάσετε καλύτερα από ό,τι φανταζόσασταν.

Εσείς που είστε γεννημένοι στον τρίτο δεκαήμερο, σταματήστε ότι κάνετε και βγείτε έξω στην φύση. Οι σκέψεις σας και οι λάθος εκτιμήσεις σας έχουν κάνει σχεδόν παρανοϊκούς. Η βόλτα στην φύση ή σε μία κοντινή παραλία, θα κάνει θαύματα στην πιεσμένη ψυχολογία σας.

Οι δύσκολες ημέρες συνεχίζονται για εσάς τους Ιχθύες, αλλά, με το πέρασμα των ημερών η πίεση που νιώθετε θα ελαχιστοποιηθεί και θα μηδενιστεί. Τα βασικά θέματα που θα σας απασχολήσουν είναι η εργασιακή αβεβαιότητα, η ευαισθησία που δείχνετε σε συγκεκριμένα άτομα, και κάποια προβλήματα με την υγεία σας.

Η εργασία είναι κάτι που σας απασχολεί άμεσα και σας προκαλεί ιδιαίτερο άγχος εάν υπάρχει αβεβαιότητα, είτε εργάζεστε είτε όχι. Αυτό που χρειάζεται είναι να κάνετε λίγο υπομονή, διότι σύντομα θα βγάλετε άκρη. Καθίστε, οργανωθείτε και στείλτε βιογραφικά όπου πιστεύετε ότι έχετε ελπίδες να σας πάρουν. αν έχετε εργασία, χαλαρώστε, η κρίση που προκάλεσε την ανησυχία σας, σύντομα θα πάψει να υφίσταται.

Όσον αφορά την ευαισθησία που δείχνετε σε ορισμένα πρόσωπα, μετά από μία έντονη αγχωτική περίοδο, όπου πραγματικά πληγώσατε και πληγωθήκατε, μπορείτε σιγά σιγά να ηρεμήσετε. Ό,τι ήταν αυτό που σας ενοχλούσε, σταδιακά θα πάψει να υφίσταται, και από την Πέμπτη και μετά δεν θα υπάρχει καθόλου.

Τα θέματα με την υγεία σας, και αυτά με την σειρά τους, θα παρουσιάσουν ύφεση. Μπορεί όντως να είχατε κάτι αλλά το πρόβλημα διογκώθηκε επειδή επηρεάστηκε η ψυχολογία σας. Όπως αντιλαμβάνεστε, τώρα που χαλαρώνει η κατάσταση θα δείτε και την υγεία σας να αποκαθίσταται.

.periastrologias.gr/