Ημερήσιες Προβλέψεις 19 Ιουνίου 2018: Τρίγωνο Ερμή – Δία
Από Αθηνά Βαγενά 

Πες αυτά που αισθάνεσαι και δεν θα βγεις χαμένος, κάνε νέα σχέδια και αξιοποίησε τις ιδέες, τις προτάσεις αλλά και τις γνωριμίες σου και ξαφνικά θα δεις τα πάντα γύρω σου να γίνονται πολύ πιο όμορφα.

Αυτή την Τρίτη 19 Ιουνίου, ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία από το ζώδιο του Σκορπιού στην 13η μοίρα. Είναι μία ημέρα που παρουσιάζει σημαντικές ευκαιρίες για τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) αλλά και για τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) που γεννήθηκαν στο 2ο δεκάημερο μα πιο συγκεκριμένα κοντά στις ακόλουθες ημερομηνίες (μετρήστε περίπου δύο μέρες μπροστά ή πίσω): 4/5, 5/9, 4/1, 5/7,5/11,5/3. Τυχεροί όμως θα σταθούν και όσοι έχουν στον αστρολογικό χάρτη τους προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 13η μοίρα.

Πώς θα μας επηρεάσει όμως το τρίγωνο Ερμή – Δία;
Μέρα γεμάτη αισιοδοξία, εκφραστικότητα, πίστη, ελπίδα και ευκαιρίες
Ενδιαφέρουσες επικοινωνίες που σκορπούν χαμόγελα αλλά χαρίζουν και νέες προοπτικές
Κοινωνική Δραστηριοποίηση
Προτάσεις, Συζητήσεις και Συμφωνίες που θα μπορούν να έχουν θετική αλλά και τυχερή προοπτική.
Νέες γνωριμίες
Αποκατάσταση σχέσεων / συνεργασιών .
Νέα Σχέδια τα οποία μπαίνουν άμεσα σε εφαρμογή
Νέες Ιδέες και εμπνεύσεις που θα μπορούν να έχουν μία προοδευτική ανάπτυξη.
Μέρα ιδανική για την θετική έκβαση νομικών υποθέσεων.

Σε ποιους τομείς θα ευνοηθεί κάθε ζώδιο;
Κριός : Αναπτερώνεσαι ψυχολογικά / συναισθηματικά, έρχεσαι πιο κοντά στην οικογένεια και βρίσκεσαι και πιο ευνοημένος στα οικονομικά!

Ταύρος: Ιδανική μέρα για νέες συμφωνίες και συνεργασίες. Ευνοούνται μετακινήσεις , σχέδια διακοπών αλλά και ενδιαφέρουσες συζητήσεις ή και γνωριμίες που θα χαρίσουν περισσότερη σταθερότητα στις σχέσεις σου.

Δίδυμος: Βελτιώνονται οι ρυθμοί της εργασίας και της καθημερινότητάς σου και αυτή την ημέρα μπορείς να βγεις κερδισμένος μέσα από οικονομικές συμφωνίες.

Καρκίνος: Μέρα κατάλληλη για να εκφραστείς συναισθηματικά αλλά και για να έχεις όμορφες προοπτικές στην ερωτική σου ζωή. Χαρούμενες ειδήσεις μπορεί να προέρχονται και από τα παιδιά.

Λέων: Νιώθεις καλύτερα ψυχολογικά και συναισθηματικά, βελτιώνονται οι συνθήκες στο σπίτι και στην οικογένεια και δένεις ουσιαστικές σχέσεις με τους οικείους σου!

Παρθένος: Η μέρα προσφέρεται για κοινωνική δικτύωση, για ευχάριστες στιγμές, συζητήσεις και προτάσεις μέσα από τον κοινωνικό σου κύκλο. Εμπιστέψου τις σκέψεις και τις ιδέες που έχεις (ή που σου δίνονται αυτό τον καιρό). Αξιοποίησε τον κύκλο γνωριμιών σου που θα σε βοηθήσει στην εκπλήρωση κάποιων σχεδίων σου.

Ζυγός: Μέρα κατάλληλη για να βάλεις μπροστά επαγγελματικά σχέδια που θα σου αποδώσουν καρπούς. Οικονομικά αναπτερώνεσαι και ανεβαίνει και το ηθικό σου.

Σκορπιός: Μεγάλες ευκαιρίες επέκτασης σου δίνονται αυτή την ημέρα. Προτάσεις, Σχέδια, Επικοινωνίες και ευχάριστα νέα σε κάνουν να χαμογελάς.

Τοξότης: Αναπτερώνεσαι ψυχολογία και προχωράς σε επαγγελματικά σχέδια, καθώς και στην επίλυση προβλημάτων που σε απασχόλησαν την τελευταία περίοδο.

Αιγόκερως: Κοινωνική δικτύωση, επαφές, νέες σχέσεις και ενδιαφέρουσες επικοινωνίες με νόημα και προοπτική είναι μερικά από τα ευχάριστα νέα της ημέρας. Πες ναι σε νέες συνεργασίες.

Υδροχόος: Σου δίνονται επαγγελματικές ευκαιρίες που θα σε βοηθήσουν να βάλεις σε μία καλύτερη πορεία την καριέρα σου! Μέρα κατάλληλη για να αξιοποιήσεις ιδέες, συζητήσεις και γνωριμίες προκειμένου να δεις οφέλη στα επαγγελματικά σου.

Ιχθύς: Μέρα θετικής ενέργειας, χαρούμενων ειδήσεων και σχεδίων, αλλά και ευχάριστων συγκυριών στα αισθηματικά! Η δημιουργικότητα και η έμπνευση θα αποτελέσουν το «κλειδί» για την επιτυχία σου σε όποιο σχέδιο κάνεις. Στον έρωτα υπάρχουν οι λόγοι που θα σε κάνουν να χαμογελάσεις… Κάποια σχέδια εκπληρώνονται.

astrokouskous.oroskopos.gr