Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις Λένορμαν 25/6 εως 01/07/2018

Κριός: 21 Μαρτίου ~ 20 Απριλίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Δρεπάνι
Σε σχέση: Η εβδομάδα αυτή θα είναι πιεστική και δύσκολη. Μέσα σου νοιώθεις έντονα ότι στη σχέση σου υπάρχουν πολλά πράγματα που σε ενοχλούν και ότι έφτασε η στιγμή να αλλάξουν. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι θέλεις οι αλλαγές να ξεκινήσουν από εσένα προσωπικά. Θα βάλεις πολύ αυστηρά κριτήρια και δεν θα δώσεις δεύτερη ευκαιρία ούτε στο ταίρι σου αλλά ούτε στο ίδιο σου το εαυτό. Το μόνο που θα σε ενδιαφέρει αυτή την εβδομάδα είναι η ριζική και τελεσίδικη απαλλαγή από όλα τα κακώς κείμενα μεταξύ σας.

Χωρίς σχέση: Έχεις πιεστεί έντονα τον τελευταίο καιρό από την μοναχική ζωή. Αυτή την εβδομάδα θα νιώσεις επιτακτικά την ανάγκη να αλλάξεις αυτή την κατάσταση και να ανατρέψεις όλα τα άσχημα συναισθήματα, που σε περιτριγυρίζουν. Νιώθεις ότι εσύ είσαι η αιτία που δεν μπορείς να βρεις το ταίρι που έχεις ανάγκη και θα θελήσεις να κάνεις ριζικές αλλαγές στην συμπεριφορά σου, στην εμφάνιση σου σε όλο σου το στυλ, προκειμένου να πετύχεις αυτό που προσδοκείς.

Ταύρος: 21 Απριλίου ~ 20 Μαΐου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Ποντίκια
Σε σχέση: Μια εβδομάδα όπου το ταίρι σου θα έχει απορροφηθεί από τις υποχρεώσεις του και αυτό θα σε κάνει να πιστέψεις ότι παραγκωνίζεσαι . Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση μεταξύ σας και να βγουν στην επιφάνεια προβλήματα από το παρελθόν. Θα νιώσεις την ανάγκη να μιλήσετε για αυτά και να τα ξεκαθαρίσετε. Με λίγη καλή θέληση και από τους δύο η σχέση σας θα ξαναβρεί το δρόμο της. Ίσως νιώσεις ότι έχετε πολύ καιρό να περάσετε ευχάριστες και ξένοιαστες στιγμές μαζί και αυτό θα σου φέρει απογοήτευση. Προσπάθησε να δώσεις λίγο χρόνο στον ταίρι σου και θα δεις ότι όλα σύντομα θα ξαναγίνουν όπως πριν.

Χωρίς σχέση: Αυτή η εβδομάδα σε βρίσκει με μπερδεμένες σκέψεις. Γύρω σου συμβαίνουν διάφορα πράγματα τα οποία με δυσκολία μπορείς να κατανοήσεις. Βρίσκεσαι συνεχώς σε μία κατάσταση αμφιβολίας για τα λεγόμενα των άλλων τα οποία ίσως κρύβουν και κάποιες παγίδες. Υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να παρεξηγηθείς από το άτομο που σε ενδιαφέρει, αλλά και να παρεξηγήσεις κάποιες κινήσεις του. Θα πρέπει να δείξεις προσοχή αυτή την εβδομάδα η οποία δεν ενδείκνυται για να κάνεις βήματα προς μια νέα σχέση ή για να πάρεις σοβαρά κάποιες προτάσεις που μπορεί να σου γίνουν καθώς δεν θα μπορείς να καταλάβεις ποιος είναι ο πραγματικός στόχος τους.

Δίδυμος: 21 Μαΐου ~ 21 Ιουνίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Ήλιος
Σε σχέση: Μια πολύ ευχάριστη εβδομάδα ξεκινάει για εσένα και το ταίρι σου. Ότι αρνητικό υπήρχε μέχρι σήμερα εξαφανίζεται ως δια μαγείας και ανατέλλουν μέρες ρομαντισμού και τρυφερότητας. Αν είχατε απομακρυνθεί από τυχόν ασήμαντες παρεξηγήσεις τώρα θα έρθετε πολύ κοντά ο ένας στον άλλον και θα προσπαθήσετε να κερδίσετε τον χαμένο σας χρόνο. Η σχέση θα γεμίσει αισιοδοξία και θα κάνετε πολλά ευχάριστα σχέδια για το μέλλον. Θα σκεφτείτε έντονα πως είναι καιρός να μοιραστείτε την ίδια στέγη.

Χωρίς σχέση: Πολλές ευχάριστες εκπλήξεις και μεγάλη τύχη θα φέρει αυτή η εβδομάδα στα αισθηματικά σου. Θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις κάποιο πολύ ενδιαφέρον άτομο που θα παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σου. Αν υπάρχει ήδη κάποιο άτομο που σε ενδιαφέρει θα σου κάνει μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση που θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα

Καρκίνος: 22 Ιουνίου ~ 22 Ιουλίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Ιππέας
Σε σχέση: Κάτι ετοιμάζει το μέλλον για την σχέση σου. Το άλλο σου μισό θα σου φέρει νέα που θα σε προβληματίσουν. Μην αφήσεις αρνητικές σκέψεις να σου χαλάσουν τη διάθεση. Ότι ακούσεις να το μετρήσεις με προσοχή και να περιμένεις με υπομονή να δεις αν είναι για καλό ή για κακό. Μην πάρεις αποφάσεις λειτουργώντας κάτω από τον επήρεια των συναισθημάτων της πρώτης στιγμής. Το βέβαιο είναι ότι κάτι καινούργιο ξεκινάει μέσα στη σχέση σου, στο χέρι σου είναι αν θα έχει θετική ή αρνητική εξέλιξη.

Χωρίς σχέση: Νέα αισιόδοξα μηνύματα για τα αισθηματικά σου έχει αυτή η εβδομάδα. Κάποιο πρόσωπο που ενδιαφέρεται για εσένα θα προσπαθήσει να επικοινωνήσει μαζί σου. Ίσως δεν μένει στην ίδια πόλη με εσένα και αποφασίζει να κάνει δρόμο για να σε συναντήσει.

Λέων: 23 Ιουλίου ~ 22 Αυγούστου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Σπίτι
Σε σχέση: Στην σχέση σου θα ανθίσει η σιγουριά και η ασφάλεια αυτή την εβδομάδα. Μπαίνει τέρμα στα μικροκαυγαδάκια ,στις γκρίνιες και στις ζήλιες. Οι στιγμές ωριμότητας και σταθερότητας που θα ζήσεις θα εξαφανίσουν κάθε ίχνος αμφιβολίας που τυχόν είχες για το ταίρι σου. Όλη η προσοχή του θα στραφεί επάνω σου και θα σε κάνει να νιώσεις πόσο σημαντικό ρολό παίζεις στη ζωή του. Θα χαλαρώσεις και θα νιώσεις πως δεν υπάρχει καλύτερο μέρος στον κόσμο από την αγκαλιά και την φροντίδα του.

Χωρίς σχέση: Έχεις κουραστεί από τη μοναξιά και αποζητάς μια σχέση που να αποτελεί μια σταθερή βάση στη ζωή σου. Ένας μεγαλύτερο ηλικιακά πρόσωπο από σένα θα μπει στη ζωή σου και αυτό θα σε κάνει να νιώσεις ότι τόσο καιρό δεν περίμενες άδικα.

Παρθένος: 23 Αυγούστου ~ 22 Σεπτεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Παιδί
Σε σχέση: Μια πολύ ευχάριστη εβδομάδα ξεκινάει για την σχέση σου. Είσαι σε μια διάθεση ανανέωσης και σε αυτό παρασύρεις και το ταίρι σου. Η σχέση σας γεμίζει φρεσκάδα και ενθουσιασμό τόσο, που όσοι σας βλέπουν για πρώτη φορά νομίζουν ότι μόλις έχετε γνωριστεί. Νιώθετε σαν να βγαίνετε στα πρώτα ραντεβού σας και πρακτικά είναι σαν να ξαναγνωρίζετε ο ένας τον άλλον. Δεν σας αγγίζει τίποτα από την πεζή καθημερινότητα με τα προβλήματά της και το μόνο σας μέλημα είναι να χορτάσετε τις χαρές της ζωής.

Χωρίς σχέση: Μια νέα γνωριμία θα σε ενθουσιάσει και θα σε κάνει να θυμηθείς ότι η ζωή είναι γεμάτη χαρά και παιχνίδι. Το άτομο αυτό ίσως είναι νεότερό σου, ή ίσως με τον τρόπο του μπορέσει να βγάλει το παιδί που κρύβεις μέσα σου. Πρόσεξε όμως μήπως σε παρασύρει σε επιπόλαιες πράξεις που θα σε κάνουν να μετανιώσεις αργότερα.
Ζυγός: 23 Σεπτεμβρίου ~ 22 Οκτωβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Πύργος
Σε σχέση: Μια πολύ δύσκολη εβδομάδα ξεκινάει. Καθώς θα έχεις μεγάλη δυσκολία στο να εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Θα έχεις την ανάγκη να κλειστείς στον εαυτό σου και να ψάξεις βαθιά μέσα σου να βρεις τι σου δίνει και τι σου στερεί η σχέση σου. Από την άλλη μεριά το ταίρι σου σου θα το λαμβάνει αυτό σαν αδιαφορία και ψυχρότητα. Αυτό αν δεν το προσέξεις ίσως σας φέρει σε ρήξη με άσχημα αποτελέσματα. Αν η σχέση σας έχει μακροχρόνια προβλήματα ίσως αποφασίσετε από κοινού ότι θα ήταν καλύτερα να φτάσει στο τέλος της.

Χωρίς σχέση: Αποζητάς την απομόνωση αυτήν την εβδομάδα. Θέλεις να οπωσδήποτε να κάνεις την αυτοκριτική σου. Είναι η ώρα που ο καθένας μπορεί να κάνει τον απολογισμό που χρειάζεται για το παρελθόν και να σκεφτεί πιο σοβαρά το μέλλον. Η επικοινωνία σου με τους γύρω σου γίνεται δύσκολη και οι κοινωνικές συναναστροφές σου φαίνονται ανούσιες. Θέλεις να σταθείς σε μια γωνιά και από σταθερή εσωτερική βάση να παρατηρήσεις τους γύρω σου για να μπορέσεις να αντιληφθείς χωρίς εξωτερικές επιρροές τι σημαίνει ο καθένας για την ζωή σου.

Σκορπιός: 23 Οκτωβρίου ~ 21 Νοεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Καρδιά
Σε σχέση: Η σπίθα του πάθους φουντώνει για τα καλά αυτή την εβδομάδα. Ο έρωτας της ζωή σου ξαναζωντανεύει και όχι μόνο. Το αγαπημένο σου πρόσωπο είναι δίπλα σου και θέλει να σε κάνει να το νιώσεις βαθιά και σίγουρα. Αλλά και εσύ δεν πας πίσω. Η ερωτική σου ενέργεια ξεχειλίζει και την εκφράζεις σε κάθε ευκαιρία που σου δίνεται. Μπορείς χωρίς κανένα φόβο να το ζήσεις μέχρι τέλους και σε όλο του το μεγαλείο. Κάθε φόβος για το μέλλον είναι άστοχος και κάθε κακή ανάμνηση από το παρελθόν έχει εξαφανιστεί. Όλα έχουν μπει στον δρόμο που και οι δύο ονειρευτήκατε από την αρχή.

Χωρίς σχέση: Οι μέρες τις μοναξιάς φτάνουν στο τέλος τους. Έρχεται η ώρα να ζήσεις τον έρωτα της ζωής σου. Η γνωριμία που θα προκύψει ξαφνικά με ένα νεότερο πρόσωπο θα φέρει στην καρδιά σου μεγάλη αναστάτωση. Θα σε γεμίσει επιθυμία και έρωτα. Με την ευγένεια και την μεγαλοψυχία του θα σε κάνει να νιώσεις πως βρήκες το άλλο σου μισό. Θα σε κάνει να νιώσεις βαθιά συναισθήματα που δεν φανταζόσουν ότι θα μπορούσες ποτέ να ζήσεις.

Τοξότης: 22 Νοεμβρίου ~ 21 Δεκεμβρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Φίδι
Σε σχέση: Αυτή την εβδομάδα θα επικρατεί μια σκοτεινή ατμόσφαιρα αμφιβολίας στη σχέση σου. Θα σε κάνει να νιώθεις ότι απειλείσαι και έντονα συναισθήματα ζήλιας θα σε κατακλύζουν, αλλά ίσως και να μην έχεις άδικο. Ίσως στον ορίζοντα να έχει εμφανιστεί ένα τρίτο πρόσωπο που θα σε βάλει σε μπελάδες. Οι σκηνές ζήλιας όμως δεν είναι ότι καλύτερο. Φρόντισε να νιώσεις αυτοπεποίθηση και να δώσεις στο ταίρι σου να καταλάβει πόσο σημαντική και σπουδαία είναι και για τους δύο σας η σχέση που έχετε.

Χωρίς σχέση: Αυτή την εβδομάδα θα νιώσεις πως η μοναξιά σου έχει γίνει αναπάντεχη Θα σε κατακλύζει μια έντονη ερωτική ενέργεια που θα σε κάνει απεγνωσμένα να βρεις τρόπο να την διοχετεύσεις. Θα πρέπει να προσέξεις γιατί αυτό ίσως σε οδηγήσει να πάρεις αποφάσεις που δεν είναι σύμφωνες με τις αξίες και τις αρχές σου.
Αιγόκερως: 22 Δεκεμβρίου ~ 19 Ιανουαρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Αλεπού
Σε σχέση: Αυτή την εβδομάδα η σχέση σου θα περάσει από την φάση της αμφισβήτησης. Όπου υπήρχε ρομαντισμός τώρα θα εμφανιστεί η αμφιβολία και όπου υπήρχε τρυφερότητα θα εμφανιστεί η πονηριά. Για όλα θα έχεις μία ερώτηση να θέσεις στο ταίρι σου και θα πρέπει να λάβεις την κατάλληλη απάντηση αλλιώς δε θα του βγει σε καλό. Μην παρασυρθείς από τις αρνητικές σκέψεις που θα σε κατακλύζουν Οδήγησε το μυαλό σου και την καρδιά σου προς την θετική κατεύθυνση των πραγμάτων και όλα σύντομα θα μπουν στη θέση τους.

Χωρίς σχέση: Κάποιο ιδιαιτέρα έξυπνο άτομο, αλλά με προθέσεις αμφίβολης ποιότητας, θα σε πλησιάσει αυτή την εβδομάδα. Θα πρέπει να κινηθείς πολύ προσεκτικά απέναντι του γιατί δεν θα είναι καθόλου εύκολο να καταλάβεις τι κρύβει στο πίσω μέρος του μυαλού του. Θα σε γοητεύσει με την γρηγοράδα της σκέψης του και θα σε κάνει να το σκέφτεσαι συνέχεια. Ίσως σου κάνει δελεαστικές προτάσεις για ένα περιπετειώδες Σαββατοκύριακο, όμως να ξέρεις πως σίγουρα το ενδιαφέρον του εστιάζεται στην υλική απόλαυση και όχι τόσο στη συναισθηματική σύνδεση μαζί σου.

Υδροχόος: 20 Ιανουαρίου ~ 18 Φεβρουαρίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Σκύλος
Σε σχέση: Αυτή την εβδομάδα αρχικά θα αναρωτηθείς αν και κατά πόσον το ταίρι σου είναι πιστό. Οι απαντήσεις όμως που θα πάρεις θα είναι απολύτως ενθαρρυντικές. Θα νιώσεις ότι δίπλα σου έχεις έναν άνθρωπο που θα είναι πάντα στο πλάι σου και στις χαρές και στις λύπες. Η καρδιά σου θα γεμίσει από ένα αίσθημα εμπιστοσύνης προς το άτομό του και αυτό θα σε οδηγήσει σε στιγμές χαράς και γαλήνης.

Χωρίς σχέση: Η διάθεσή σου για περιπέτειες έχει ξεθωριάσει και αυτό που θέλεις είναι να βρεθείς δίπλα σε ένα άτομο οικείο και πιστό που να μπορέσει να σε κερδίσει αποδεικνύοντας ότι πέρα από το ερωτικό κομμάτι μπορεί να είναι και σε φιλικά πλαίσια. Ίσως να σου γίνει ενδιαφέρουσα πρόταση από άτομο που γνωρίζεις πολύ καιρό, αλλά δεν είχε περάσει ποτέ από το μυαλό σου ότι μπορεί να σε έβλεπε ερωτικά.


Ιχθύες: 19 Φεβρουαρίου ~ 20 Μαρτίου
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Κρίνα
Σε σχέση: Αυτή την εβδομάδα το ταίρι σου θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή σου. Θα σε βοηθήσει και θα σε καθοδηγήσει να ξεπεράσεις τυχόν δυσκολίες που αντιμετωπίζεις με την οικογένεια ή στα εργασιακά σου. Αν η σχέση σας δεν είναι σε καλό επίπεδο είναι μια ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά του και να ζητήσεις την βοήθεια του. Οι συμβουλές του θα σου φανούν πολύ χρήσιμες και θα σε οδηγήσουν στο ποθητό αποτέλεσμα. Αυτό θα σας δέσει πολύ περισσότερο και θα μπορέσετε να ενισχύσετε την εμπιστοσύνη του ενός προς τον άλλον.

Χωρίς σχέση: Οι δυσκολίες της τελευταίας περιόδου σε έχουν κάνει να αποζητάς ανθρώπους που θα μπορέσουν να σε συμβουλέψουν και να σε καθοδηγήσουν. Ένας τέτοιος άνθρωπος θα έρθει στην ζωή σου αυτή την εβδομάδα. Ένα πρόσωπο με φιλοδοξίες και μεγάλη επιρροή θα σε πλησιάσει έχοντας μαγνητιστεί από την παρουσία σου και θα θελήσει να μπει στη ζωή σου με δυναμικό τρόπο. Θα πρέπει να δείξεις λίγη προσοχή γιατί ίσως σου υποσχεθεί περισσότερα από αυτά που μπορεί να κάνει στην πραγματικότητα.

https://astropedia.gr