Μάθε τι θα συμβεί στην αισθηματική σου ζωή τον Ιούλιο 2018 ανάλογα με τις αστρολογικές όψεις.
Αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου 2018

ΚΡΙΟΣ

Στα αισθηματικά ο φετινός Ιούλιος με την Αφροδίτη να κινείται στην Παρθένο από τις 10 και μετά και τον Δία να επιστρέφει σε ορθή πορεία από τον Σκορπιό την ίδια μέρα θα σου χαρίσει την ευκαιρία να εκφράσεις το ρομαντικό και γενναιόδωρο εαυτό σου, έτσι ώστε να κατακτήσεις το αντίθετο φύλο. Τί και αν βρίσκεσαι σε σχέση, τί και αν είσαι μόνος; Η γοητεία και το παιχνίδι της αποπλάνησης πάντα μπορεί να εφαρμοστεί. Με τον Ερμή στον Λέων σε ορθή πορεία μέχρι τις 26 σαγήνευσε το ταίρι σου και κάνε το να σε ξαναερωτευτεί. Όσο για εσένα που ψάχνεσαι, εκμεταλλεύσου τον μήνα για να φέρεις κοντά σου ένα πρόσωπο που σε συγκινεί, ιδιαίτερα τις μέρες της Έκλειψης Σελήνης που θα λάβει χώρα στις 27 στον Υδροχόο και ευνοεί τις κοινωνικές συναναστροφές ιδιαίτερα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η κυβερνήτης σου, Αφροδίτη, εισέρχεται στο ζώδιο της Παρθένου στις 10 του μήνα, και ο Δίας επιστρέφει σε ορθή πορεία από τον Σκορπιό την ίδια μέρα οπότε η συναισθηματική σου ζωή – και όχι μόνο- αποκτάει φωτεινότητα, σπιρτάδα και ενθουσιασμό. Σαν παιδί ξέρεις πώς να διασκεδάσεις και να διώξεις την μουντή χροιά της καθημερινότητας από την σχέση σου. Αυτό το διάστημα είναι η ευκαιρία να συνεπάρεις το ταίρι σου μακριά από τα τετριμμένα προβλήματα, να διασκεδάσεις, να φλερτάρεις, να περάσεις όμορφα. Τί και αν είσαι μόνος; Μπορείς και πάλι να γευθείς το συναίσθημα, την αγάπη, το ενδιαφέρον, την τρυφερότητα. Άφησε το χαμόγελό σου να συναρπάσει και να είσαι βέβαιος πως δεν θα χάσεις!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στα αισθηματικά ξεκινάει μια νέα περίοδος για εσένα, καθώς η Αφροδίτη θα κινείται στην φιλική για εσένα Παρθένο από τις 10 του μήνα και μετά και ο Δίας επιστρέφει σε ορθή πορεία από τον Σκορπιό την ίδια μέρα, γεγονός που σε φέρνει κοντά στο συναίσθημα και σε κάνει πιο επικοινωνιακό. Η προσέγγισή σου γίνεται πιο ζεστή και η καρδιά είναι ικανή να σε κατευθύνει, αλλά με έντονο δυναμισμό. Μπορείς να συγκινήσεις τον σύντροφό σου ή να κάνεις μια νέα γνωριμία μέσα από εκδηλώσεις της τέχνης. Η μουσική, το θέατρο, η τέχνη σε κάθε μορφή ξυπνάει το συναίσθημα και σου θέτει νέα ερεθίσματα. Φρόντισε μόνο να ελέγξεις την εναλλαγή συναισθημάτων που θα σου φέρει η ανάδρομη κίνηση του κυβερνήτη σου στον Λέων από τις 26 Ιουλίου και μετά καθώς θα έχει την τάση να σε κάνει κυκλοθυμικό. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Αφροδίτη να κινείται για το μεγαλύτερο μέρος του Ιουλίου και συγκεκριμένα από τις 10 και μετά στην Παρθένο ο μήνας που ακολουθεί θα δώσει ζωή στην σχέση σου και στην αισθηματική σου ζωή γενικότερα. Γίνεσαι πιο περιπετειώδης και η χιουμοριστική σου πλευρά βγαίνει στην επιφάνεια. Τί άλλο να ζητήσει το ταίρι σου; Είσαι τόσο ευδιάθετος και ομιλητικός που τίποτα δεν δημιουργεί σκιές ανάμεσά σας. Αν πάλι η ζωή σου είναι πιο μοναχική, η ζωντάνια αυτή που εκπέμπεις ενισχύει την γοητεία σου και φέρνει κοντά σου πρόσωπα που δεν θα το πιστεύεις! Ανοίξου, μίλα, εκφράσου και μην αφήσεις τον φόβο της απόρριψης να σε σταματήσει. Αυτός ο μήνας με τον Δία να επιστρέφει σε ορθή πορεία από τον Σκορπιό στις 10 θα σε ανταμείψει!

ΛΕΩΝ

Τα αισθηματικά σου βρίσκονται στο ζενίθ τους τόσο το πρώτο δεκαήμερο του μήνα που η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο σου όσο και μέχρι τις 26 Ιουλίου που ο Ερμής θα κινείται σε ορθή πορεία επίσης στο ζώδιο σου και θα κάνουν αμφότεροι την επικοινωνία σου με τον σύντροφό σου πιο συναισθηματική, πιο ρομαντική. Δεν μπαίνεις στην διαδικασία της αναμέτρησης και της επικράτησης, όπως έκανες μέχρι τώρα, αλλά προτιμάς να σαγηνεύσεις, να παρασύρεις τον άνθρωπό σου κάνοντας επίκληση στο συναίσθημα! Οι δημιουργικές σου ιδέες μπορούν να σε φέρουν κοντά σε ένα νέο πρόσωπο και να σε βοηθήσουν να το γοητεύσεις με έναν μοναδικό και ιδιαίτερο τρόπο!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα αισθηματικά σου μπαίνουν σε μια νέα εποχή με την Αφροδίτη να εισέρχεται στο ζώδιο σου στις 10 του μήνα και τον Δία να επιστρέφει σε ορθή πορεία από τον Σκορπιό την ίδια μέρα. Η στάση σου γίνεται πιο αυθόρμητη, τρυφερή και γεμάτη κατανόηση. Όπως καταλαβαίνεις αυτό θα είναι πολύ βοηθητικό για την σχέση σου. Τώρα μπορείς να επιλύσεις ζητήματα και να βρεις εποικοδομητικές λύσεις, να θέσεις νέες βάσεις στη σχέση και να κάνεις πιο μακροπρόθεσμα σχέδια. Όσο για εσένα που ψάχνεις να βρεις το άλλο σου μισό, η περίοδος αυτή σε κάνει σίγουρα πιο ελκυστικό και ευχάριστο, οπότε θα νιώσεις και πιο έντονα την προσέγγιση από πρόσωπα που θα σου τραβήξουν το ενδιαφέρον.

ΖΥΓΟΣ

Ο ρομαντισμός και η γενναιοδωρία γίνονται αυτόν τον Ιούλιο έντονα στοιχεία της συμπεριφοράς σου με αποτέλεσμα να καταφέρεις να καθηλώσεις το άλλο φύλο. Με τον Ερμή να σε ευνοεί από το ζώδιο του Λέοντα – μέχρι τις 26 σε ορθή πορεία, σαγήνευσε δυναμικά το άλλο σου μισό και κάνε τα προβλήματα του παρελθόντος ανάμνηση! Είσαι σε θέση να ακούσεις το ταίρι σου και να νιώσεις τις ανάγκες του, κρατώντας μακριά τον απόλυτο τρόπο σκέψης που σε χαρακτήριζε τελευταία. Η αρμονία στη σχέση και γενικότερα στην αισθηματική σου ζωή θα σου χαρίσει ευχαρίστηση και βαθιά ικανοποίηση. Εσύ που είσαι μόνος, μην κάθεσαι! Δραστηριοποιήσου, γιατί τώρα είναι η στιγμή να κάνεις το «παιχνίδι» σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο φετινός Ιούλιος είναι πολύ καλός για τα αισθηματικά σου ζητήματα αγαπημένε Σκορπιέ. Η Αφροδίτη στην Παρθένο από τις 10 και μετά και ο Δίας που επιστρέφει σε ορθή πορεία από το ζώδιο σου την ίδια μέρα, σε ωθεί να ασχοληθείς με τον εαυτό σου, αλλά κυρίως με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Ο σύντροφός σου φαίνεται ότι θα είναι αρκετά ευνοημένος και θα απολαύσει την προσοχή και τα χάδια σου. Η γαλήνη και η ικανοποίηση έρχεται από την ασφάλεια που νιώθεις στην σχέση. Αν είσαι μόνος, μπορείς να φλερτάρεις άφοβα με τον Ερμή να κινείται σε ορθή πορεία στον Λέων μέχρι τις 26 Ιουλίου. Οι ευαισθησίες σου προβάλλονται στις συζητήσεις σου και έτσι δημιουργείς οικειότητα και γοητεία στο συνομιλητή σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η αισθηματική σου ζωή θα λάμψει τον φετινό Ιούλιο αγαπημένε Τοξότη! Είναι ο Ερμής που θα κινείται στον φιλικό για εσένα Λέων ( μέχρι τις 26 σε ορθή πορεία) και ο Δίας που επιστρέφει σε ορθή πορεία από τον Σκορπιό στις 10 του μήνα και αναπόφευκτα δίνει νέα επιρροή στον τομέα των σχέσεων. Τώρα τα πράγματα φωτίζονται, αποκτούν ζωντάνια και η αισιοδοξία πλημμυρίζει την αισθηματική σου ζωή. Βλέπεις την σχέση σου με θετικότερη ματιά ή καταφέρνεις να δεις την μοναξιά σου ως πλεονέκτημα. Πώς; Μα έχεις κάθε ελπίδα να γεμίσεις την ζωή σου με το ιδανικό ταίρι. Αρκεί να βγεις εκεί έξω και να ψάξεις. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά και θα νοιώσεις σύντομα την χαρά της δέσμευσης!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Αφροδίτη στην Παρθένο από τις 10 Ιουλίου και μετά αναζητάς την προσοχή στα αισθηματικά σου και νιώθεις την ανάγκη να γίνεις το επίκεντρο της προσοχής. Μια τέτοια ανάγκη δεν περνάει απαρατήρητη από τον σύντροφό σου που όπως φαίνεται θα κάνει ό,τι μπορεί για να σε κάνει να νιώσεις μοναδικός. Είσαι ιδιαίτερα εκφραστικός στην επικοινωνία σου και ειδικά στις προσωπικές, τρυφερές σου στιγμές. Η περίοδος αυτή αλλά και ιδιαίτερα μέχρι τις 26 που ο Ερμής θα κινείται σε ορθή πορεία στο Λέων γεφυρώνει τα χάσματα στις σχέσεις που η απόσταση έχει φέρει ψυχρότητα. Αν είσαι μόνος, η γοητεία σου θα είναι έντονη. Τραβάς τα βλέμματα στις παρέες και το φλερτ θα γίνει πηγή αναζωογόνησης. Απόλαυσέ το και εκμεταλλεύσου το!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στα αισθηματικά η είσοδος της Αφροδίτης στην Παρθένο στις 10 Ιουλίου και ο Δίας που επιστρέφει σε ορθή πορεία από τον Σκορπιό την ίδια μέρα χαρίζει νέο αέρα στη σχέση σου. Η τρυφερότητα και ο δυναμισμός συνδυάζονται, αποτελώντας ένα ιδανικό «πάντρεμα» για να σε κάνουν να νιώσεις ενθουσιασμό και έξαψη. Μίλα με τον σύντροφό σου και επικοινώνησε χωρίς φόβο. Οι λέξεις θα βρίσκουν τον ιδανικό δρόμο και οι εξελίξεις θα σε ενθουσιάσουν. Ειδικά εσένα που ακόμη αναζητάς το πάθος και την συγκίνηση, νέες καταστάσεις προκύπτουν μέσα από φιλικές παρέες…

ΙΧΘΕΙΣ

Ο φετινός Ιούλιος θα είναι πολύ ευνοϊκός για τα αισθηματικά σου. Από τις 10 του μήνα και μετά που η Αφροδίτη θα εισέλθει στην Παρθένο και ο Δίας θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στον Σκορπιό η επικοινωνία με το ταίρι σου θα γίνει πιο ξεκάθαρη, αληθινή και επιτυχημένη. Οι συζητήσεις οδηγούν σε ουσιαστικά συμπεράσματα και έτσι τα σύννεφα που, ίσως, επισκίαζαν τη σχέση απομακρύνονται. Εσύ που είσαι μόνος, φαίνεται ότι το παρελθόν σου ξαναχτυπά την πόρτα με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Οι αναμνήσεις έρχονται στην επιφάνεια και τα συναισθήματα ξυπνούν. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα πρόσωπα επανέρχονται, αλλά ότι κάποιες φορές για να απελευθερωθείς από τις μνήμες πρέπει να τις ξαναζήσεις. Μόνο έτσι θα έρθει η λύτρωση.

myastro.gr