από τον Σταύρο Μιχαήλο

όπως προβάλλεται στην εκπομπή 'Αστροprovlepseis' στο www.newtv.g

ΙΟΥΛΙΟΣ – ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2018

ΚΡΙΟΣ

(21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)

ΙΟΥΛΙΟΣ – ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2018

Αγαπητοί μου Κριοί, ο Ιούλιος και ο Αύγουστος για εσάς θα είναι μία πραγματική πρόκληση. Ο Κυβερνήτης σας Άρης από το ζώδιο του Υδροχόου θα κινείται ανάδρομος έως τις 27 Αυγούστου επηρεάζοντας 1 Ιουλίου με 13 Αυγούστου τους Κριούς του Α' δεκαημέρου και 13 με 27 Αυγούστου τους Κριούς του Γ' δεκαημέρου περιορίζοντας σημαντικά την ενέργεια και τη ζωτικότητά σας. Αρκετοί ενδέχεται να αντιμετωπίσετε εντάσεις ή συγκρούσεις με φίλους ή με κοινωνικές ομάδες για αυτό προσέξτε τις παρεξηγήσεις για να μην διακοπούν για πάντα σχέσεις και φιλίες χρόνων. Αποφύγετε τυχόν επεμβάσεις σε θέματα υγείας καθώς και τα νέα ξεκινήματα.

Η πρώτη από τις τρεις Εκλείψεις του καλοκαιριού που πραγματοποιείται στις 13 Ιουλίου στο ζώδιο του Καρκίνου επηρεάζει τους Κριούς που έχετε γεννηθεί τέλος του Β΄ και αρχές του Γ΄ δεκαημέρου (8-13/4) φέρνοντας στο προσκήνιο θέματα που έχουν να κάνουν με επαγγελματικά και οικογενειακά ζητήματα. Ίσως υπάρξουν απώλειες, χωρισμοί και αλλαγές στο οικογενειακό τοπίο.

Η δεύτερη Έκλειψη είναι Σελήνης και πραγματοποιείται στις 27 Ιουλίου στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα και επηρεάζει εσάς που έχετε γεννηθεί το Α΄ δεκαήμερο. Λόγω της συμμετοχής του Κυβερνήτη σας Άρη μπορεί να υπάρξουν εντάσεις και εμπλοκές σε σχέσεις και φιλίες. Όσοι είστε γονείς προσέχετε τυχόν διαφωνίες που ενδέχεται να προκύψουν με τα παιδιά σας.

Η τρίτη Ηλιακή Έκλειψη που πραγματοποιείται στις 11 Αυγούστου στο ζώδιο του Λέοντα επηρεάζει εσάς που έχετε γεννηθεί το Β΄ δεκαήμερο κάνοντάς σας ιδιαίτερα γοητευτικούς και ερωτικούς. Ωστόσο φροντίστε να είστε προσεκτικοί γιατί λόγω του ανάδρομου Άρη και Ερμή ενδέχεται να προκύψουν ανατροπές στα σχέδιά σας.

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή, 26 Ιουλίου με 20 Αυγούστου επηρεάζει τους Κριούς του Β΄ και Γ΄ δεκαημέρου φέρνοντας καθυστερήσεις και αναβολές στα σχέδιά σας. Ίσως υπάρξουν επανασυνδέσεις με άτομα από το παρελθόν σας.

Η Αφροδίτη, 1 με 10 Ιουλίου σας κάνει έντονα ερωτικούς και δημιουργικούς ιδιαιτέρως εσάς τους Κριούς του Γ΄ δεκαημέρου. Από τις 10 Ιουλίου έως τις 7 Αυγούστου θα έχετε εύνοια σε πρακτικά θέματα ενώ από τις 7 Αυγούστου έως τέλος του μήνα θα έχετε περισσότερο ανάγκη από αγάπη και συντροφικότητα.

ΤΑΥΡΟΣ

(21 Απριλίου – 21 Μαΐου)

ΙΟΥΛΙΟΣ – ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2018

Αγαπητή μου Ταύροι, ο Ιούλιος και ο Αύγουστος θα είναι μία περίοδος όπου αρκετοί θα νιώσετε πιεσμένοι και κουρασμένοι για θέματα που αφορούν την καριέρα σας και το σπίτι σας.

Ο Άρης, από το ζενίθ του ωροσκοπίου σας θα κινείται ανάδρομος, επηρεάζοντας 1 Ιουλίου με 13 Αυγούστου εσάς που έχετε γεννηθεί το Α΄ δεκαήμερο (21 με 31/4) φέρνοντας στο προσκήνιο εντάσεις, άγχος και κούραση στην επαγγελματική σας ζωή. Αρκετοί θα αναγκαστείτε να υποστείτε πιέσεις για πράγματα του παρελθόντος τα οποία θα έπρεπε να έχουν ξεχαστεί.

Ο ανάδρομος Άρης, 13 με 27 Αυγούστου θα επηρεάζει τους γεννημένους το Γ ΄ δεκαήμερο. Ενδέχεται να αντιμετωπίσετε καθυστερήσεις και ανατροπές σε θέματα που αφορούν ταξίδια, εξωτερικό και σπουδές.

Η Έκλειψη Ηλίου στις 13 Ιουλίου που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Καρκίνου, επηρεάζει τους Ταύρους που έχετε γεννηθεί τέλος του Β΄ και αρχές του Γ΄ δεκαημέρου και είναι αρκετά έντονη. Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ευνοϊκή για εσάς, αρκεί να είστε προσεκτικοί στην επικοινωνία και στις μετακινήσεις σας.

Η Έκλειψη Σελήνης στις 27 Ιουλίου στον άξονα Υδροχόου -Λέοντα είναι αρκετά περίπλοκη για εσάς και ιδιαιτέρως για όσους έχετε γεννηθεί το Α΄ δεκαήμερο, φέρνοντας έντονες καταστάσεις που αφορούν καριέρα και σπίτι παρότι είστε κάτω από την προστασία του Κρόνου.

Η τρίτη Ηλιακή Έκλειψη που πραγματοποιείται στις 11 Αυγούστου στο ζώδιο του Λέοντα, θα επηρεάσει περισσότερο τους Ταύρους που έχετε γεννηθεί το Β΄ δεκαήμερο. Ίσως να αντιμετωπίσετε κάποιες απογοητεύσεις από τα άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, όμως πάρα τις παροδικές δυσκολίες που ενδέχεται να έχετε σίγουρα είστε οι πιο ευνοημένοι του ζωδίου σας κατά την διάρκεια του καλοκαιριού.

Ο Ερμής σε αναδρομή κίνηση, 26 Ιουλίου με 20 Αυγούστου από τον 4ο ηλιακό σας οίκο, θα επηρεάζει τους γεννημένους το Β΄ και Γ΄ δεκαήμερο φέρνοντας καθυστερήσεις και παρεξηγήσεις σε θέματα που αφορούν σπίτι και οικογένεια.

Η Αφροδίτη < Κυβερνήτης σας >, 10 Ιουλίου με 7 Αυγούστου ανεβάζει την ερωτική σας διάθεση στα ύψη. Αρκετοί θα ζήσετε ένα καλοκαίρι με φλερτ και διασκεδάσεις. Από τις 7 Αυγούστου και έως τέλος του μήνα το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο σε θέματα που αφορούν εργασία και υγεία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

(22 Μαΐου – 21 Ιουνίου)

ΙΟΥΛΙΟΣ – ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2018

Αγαπητή μου Δίδυμοι, αν και αυτό το καλοκαίρι δεν προβλέπεται για εσάς περίπλοκο θα πρέπει να προσέξετε της επιπόλαιες αποφάσεις καθώς και τις μετακινήσεις σας.

Ο Άρης από το ζώδιο του Υδροχόου, σε ανάδρομη κίνηση, 1 με 13 Αυγούστου θα επηρεάζει εσάς που έχετε γεννηθεί το Α΄ δεκαήμερο προκαλώντας αναβολές σε ταξίδια και σπουδές. Δείξτε ιδιαίτερη προσοχή στην οδήγηση και γενικά στις μετακινήσεις σας και φανείτε υπομονετικοί για να ισορροπήσετε τις καταστάσεις.

Ο ανάδρομος Άρης, 13 με 27 Αυγούστου από το ζώδιο του Αιγόκερω θα επηρεάζει τους γεννημένους των τελευταίων ημερών του Γ΄ δεκαημέρου, δίνοντας σας την δυνατότητα να επανεξετάσετε ή να τακτοποιήσετε τυχόν οικονομικές εκκρεμότητες, ωστόσο δεν θα λείψουν τα μπερδέματα στις οικονομικές σας συναλλαγές.

Η πρώτη Ηλιακή Έκλειψη που πραγματοποιείται στις 13 Ιουλίου στο ζώδιο του Καρκίνου επηρεάζει εσάς που έχετε γεννηθεί τέλος του Β΄ και αρχές του Γ΄ δεκαημέρου επηρεάζοντας τον τομέα των οικονομικών σας. Προσέξτε διότι είναι πολύ εύκολο να βγείτε εκτός προϋπολογισμού.

Η Έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται στις 27 Ιουλίου στον άξονα Υδροχόου - Λέοντα επηρεάζει εσάς που έχετε γεννηθεί το Α΄ δεκαήμερο και παρότι είναι συμβατή με το δικό σας ζώδιο ενδέχεται να σας φέρει εντάσεις και ανατροπές στην καθημερινή σας ζωή. Προσέχετε τις μετακινήσεις και αποφύγετε τις διενέξεις.

Η δεύτερη Ηλιακή Έκλειψη που πραγματοποιείται στις 11 Αυγούστου στο ζώδιο του Λέοντα, θα επηρεάσει εσάς που έχετε γεννηθεί το Β΄ δεκαήμερο κάνοντας σας ιδιαίτερα εξωστρεφείς και επικοινωνιακούς. Αρκετοί θα πάτε διακοπές ή θα επισκεφτείτε συγγενικά σας πρόσωπα, ωστόσο προτιμήστε να συναντήσετε άτομα που θα σας χαλαρώσουν και θα σας κάνουν να περάσετε καλά.

Ο < Κυβερνήτης σας> Ερμής, 26 Ιουλίου με 2 Αυγούστου θα κινείται σε αναδρομή κίνηση επηρεάζοντας περισσότερο εσάς που έχετε γεννηθεί το Β΄ και το Γ΄ δεκαήμερο φέρνοντας παρεξηγήσεις, καθυστερήσεις και αναβολές στην καθημερινή σας ζωή. Αποφύγετε τα νέα ξεκινήματα και τις υπογραφές συμβολαίων και συμφωνιών.

Η Αφροδίτη 1 με 10 Ιουλίου, θα επηρεάζει εσάς που έχετε γεννηθεί το Γ΄ δεκαήμερο κάνοντας ευχάριστες τις πρώτες ημέρες του Ιουλίου. Η Αφροδίτη 7 Αυγούστου με 9 Σεπτεμβρίου από το φιλικό σας ζώδιο του Ζυγού σας κάνει ιδιαίτερα γοητευτικούς και ερωτικούς. Αρκετοί μπορεί να αποφασίσετε μια συγκατοίκηση ή ένα γάμο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

(22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

ΙΟΥΛΙΟΣ – ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2018

Αγαπητοί μου Καρκίνοι για εσάς το φετινό καλοκαίρι αναμένεται ιδιαίτερα θερμό.

Ο Άρης από το ζώδιο του Υδροχόου σε ανάδρομη κίνηση, θα επηρεάζει 1 με 13 Αυγούστου τους γεννημένους το Α΄ δεκαήμερο φέρνοντας στο προσκήνιο αρκετά μπλεξίματα σε οικονομικά, φορολογικά και κληρονομικά ζητήματα. Δεν είναι απίθανο μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού να βγούνε εμπόδια, καθυστερήσεις και διαφωνίες που ενδέχεται να εξαντλήσουν τα αποθέματα της υπομονής σας.

Ο Άρης 13 με 27 Αυγούστου, σε ανάδρομη πορεία μέσα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα επηρεάζει εσάς τους γεννημένους το Γ΄ δεκαήμερο προξενώντας εντάσεις και παρεξηγήσεις σε σχέσεις και συνεργασίες. Χαμηλώστε τους τόνους και προσπαθήστε να επιλύσετε τυχόν παρεξηγήσεις μετά τις 27 Αυγούστου.

Η Έκλειψη Ηλίου στις 13 Ιουλίου πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο και επηρεάζει τους γεννημένους τέλος του Β΄ και αρχές του Γ΄ δεκαημέρου (10-15/07) φέρνοντας σημαντικές αλλαγές στην προσωπική σας ζωή. Αρκετοί ίσως να αντιμετωπίσετε εντάσεις και δύσκολες καταστάσεις σε σχέσεις και συνεργασίες.

Η Έκλειψη Σελήνης στις 27 Ιουλίου στον άξονα Υδροχόου - Λέοντα επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους το Α΄ δεκαήμερο φέρνοντας απρόσμενες εξελίξεις στα οικονομικά σας. Αποφύγετε αυτή την περίοδο τις σημαντικές αγορές.

Η δεύτερη Έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Λέοντα στις 11 Αυγούστου, επηρεάζει εσάς τους Καρκίνους που έχετε γεννηθεί το Β΄ δεκαήμερο και χρειάζεται λίγο προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών σας. Ίσως υπάρξουν έκτακτα έξοδα.

Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή 26 Ιουλίου με 2 Αυγούστου από το ζώδιο του Λέοντα, επηρεάζει τους Καρκίνους του Β΄ και Γ΄ δεκαημέρου. Ίσως υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις ωστόσο καλό είναι να αποφύγετε τις σημαντικές αγορές. Αρκετοί ίσως αναγκαστείτε να αναθεωρήσετε υποσχέσεις που δώσατε το περασμένο διάστημα.

Η Αφροδίτη 1 με 10 Ιουλίου από το ζώδιο του Λέοντα, βοηθά τους Καρκίνους του Γ΄ δεκαημέρου βελτιώνοντας τα οικονομικά σας. 10 με 7 Αυγούστου η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου σας κάνει ιδιαίτερα δημοφιλείς και αγαπητούς. Αρκετοί θα περάσετε όμορφες διακοπές, θα δείτε αγαπημένα πρόσωπα ή θα πάτε ένα ταξίδι. Φυσικά πιο ευνοημένοι θα είστε εσείς του Β΄ δεκαημέρου καθώς θα έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας ιδιαιτέρως μετά τις 19 Αυγούστου.

ΛΕΩΝ

(23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

ΙΟΥΛΙΟΣ – ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2018

Αγαπητοί μου Λέοντες, το καλοκαίρι για εσάς είναι μία περίοδος αρκετά αντιφατική καθώς θα έχετε το ενδιαφέρον σας στραμμένο σε πολλά μέτωπα.

Ο Άρης, σε ανάδρομη κίνηση απέναντι από το δικό σας ζώδιο, θα επηρεάζει έως τις 13 Αυγούστου τους Λέοντες του Α΄ δεκαημέρου φέρνοντας στην επιφάνεια προβλήματα από το παρελθόν που αφορούν σχέσεις και συνεργασίες. Ωστόσο το τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό δεν αποκλείεται να σας δημιουργήσει δυσκολίες και στην επαγγελματική σας ζωή. Αρκετοί ίσως να αναζητήσετε μία παλιά σας σχέση η οποία μπορεί να μην εξελιχθεί όπως τη φαντάζεστε. Αποφύγετε τα νέα ξεκινήματα και προσέξτε τις επιλογές σας.

Ο Άρης 13 με 27 Αυγούστου ανάδρομος από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα επηρεάζει τους γεννημένους το Γ΄ δεκαήμερο επαναφέροντας τυχόν εκκρεμότητες που αφορούν την εργασία ή ένα θέμα υγείας.

Η Έκλειψη Ηλίου στις 13 Ιουλίου στο ζώδιο του Καρκίνου επηρεάζει εσάς που έχετε γεννηθεί τέλος Β΄ και αρχές Γ΄ δεκαημέρου (10-15/08) βγάζοντας στην επιφάνεια εσωστρέφεια, άγχος, κούραση και προβλήματα στην υγεία σας. Χαλαρώστε και αποφύγετε τις έντονες δραστηριότητες.

Η Έκλειψη Σελήνης στις 27 Ιουλίου στο δικό σας άξονα επηρεάζει εσάς που έχετε γεννηθεί το Α΄ δεκαήμερο. Παρότι σας συναρπάζει αισθηματικά, η συμμετοχή του Άρη απέναντι σας δείχνει πως δεν πρέπει να βιαστείτε διότι ενδέχεται να υπάρξουν εντάσεις και χωρισμοί.

Η δεύτερη Ηλιακή Έκλειψη στις 11 Αυγούστου στο δικό σας ζώδιο, επηρεάζει τους γεννημένους το Β΄ δεκαήμερο κάνοντας σας ιδιαίτερα λαμπερούς και γοητευτικούς. Αρκετοί θα έχετε αλλαγές στην προσωπική σας ζωή. Ίσως να αλλάξετε σπίτι ή να υποδεχτείτε ένα νέο μέλος στην οικογένεια.

Ο Ερμής 26 Ιουλίου με 20 Αυγούστου θα κινείται σε ανάδρομη κίνηση στο δικό σας ζώδιο επηρεάζοντας κυρίως τους γεννημένους το Β΄ και Γ΄ δεκαήμερο, φέρνοντας παρεξηγήσεις και καθυστερήσεις στην καθημερινότητά σας. Ίσως χρειαστεί να επανεξετάσετε κάποια φιλία σας ή ένα οικονομικό σας ζήτημα. Αρκετοί θα έχετε ευκαιρίες να επικοινωνήσετε με αγαπημένα πρόσωπα που έχετε να δείτε πολύ καιρό, ωστόσο αυτή την περίοδο δεν αποκλείεται να υπάρξουν αρκετές ερωτικές επανασυνδέσεις.

Η Αφροδίτη 1 με 10 Ιουλίου στο δικό σας ζώδιο θα επηρεάζει τους γεννημένους στο Γ΄ δεκαήμερο απογειώνοντας την ερωτική σας διάθεση. Θα βγείτε, θα διασκεδάσετε, θα ερωτευθείτε και θα φλερτάρετε. 10 Ιουλίου με 7 Αυγούστου η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου σας βοηθά να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. 7 Αυγούστου με 9 Σεπτεμβρίου η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού σας υπόσχεται απολαυστικές διακοπές και επαφές με συγγενικά πρόσωπα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

(23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

ΙΟΥΛΙΟΣ – ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2018

Αγαπητοί μου Παρθένοι, αυτό το καλοκαίρι θα είναι ιδιαίτερα σημαντικό αρκεί να κινηθείτε έξυπνα και να μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις.

Ο Άρης από το ζώδιο του Υδροχόου σε ανάδρομη πορεία, θα επηρεάζει 1 Ιουλίου με 13 Αυγούστου τους γεννημένους στο Α΄ δεκαήμερο φέρνοντας καθυστερήσεις και άγχος στην καθημερινότητά σας. Αρκετοί ίσως νιώσετε ότι δεν μπορείτε να προωθήσετε τα θέματα της εργασίας σας όπως θα θέλατε ή κάποιο πρόβλημα με την υγεία σας να απαιτεί αρκετό χρόνο για να ξεπεραστεί.

Ο Άρης 13 με 27 Αυγούστου ανάδρομος από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα επηρεάζει τους γεννημένους του Γ΄ δεκαημέρου δίνοντας ευκαιρίες στην αισθηματική σας ζωή αρκεί να είστε προσεκτικοί διότι λόγω ανάδρομου Άρη μπορεί αργότερα να μην εξελιχθούν τα πράγματα όπως θα θέλατε. Όσοι είστε γονείς ίσως προκύψουν κάποια προβλήματα με τα παιδιά σας.

Η Έκλειψη Ηλίου στις 13 Ιουλίου στο ζώδιο του Καρκίνου επηρεάζει εσάς που έχετε γεννηθεί τέλος του Β΄ και αρχές του Γ΄ δεκαημέρου (7-10/9) προβληματίζοντας σας έντονα σε θέματα που έχουν να κάνουν με τους στόχους και τις επιθυμίες σας. Αρκετοί ενδέχεται να προβείτε σε ξεκαθαρίσματα σχέσεων

Η δεύτερη Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται στις 11 Αυγούστου στο ζώδιο του Λέοντα επηρεάζει όσους έχετε γεννηθεί το Β΄ δεκαήμερο κάνοντάς σας αρκετά εσωστρεφείς και μυστικοπαθείς

Η Έκλειψη Σελήνης στις 27 Ιουλίου στον άξονα Υδροχόου- Λέοντα είναι αρκετά έντονη και επηρεάζει όσους έχετε γεννηθεί το Α΄ δεκαήμερο. Αποφύγετε τις εντάσεις στο χώρο εργασίας σας και προσέχετε την υγεία σας.

Ο Ερμής < Κυβερνήτης σας > 26 Ιουλίου με 20 Αυγούστου θα κινείται σε ανάδρομη πορεία από το ζώδιο του Λέοντα επηρεάζοντας ιδιαιτέρως τους γεννημένους το Β΄ και Γ΄ δεκαήμερο κάνοντας την περίοδο αυτή ακατάλληλη για να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο ή να υπογράψετε συμφωνίες και συμβόλαια. Ενδέχεται να αντιμετωπίσετε προβλήματα και στην επαγγελματική σας ζωή

Η Αφροδίτη 10 Ιουλίου με 7 Αυγούστου θα βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο αλλάζοντας ολοκληρωτικά την διάθεσή σας. Θα έχετε ευκαιρίες να βγείτε, να διασκεδάσετε, να πάτε διακοπές, να ερωτευτείτε και να περάσετε όμορφες ημέρες κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Από τις 7 Αυγούστου έως τις 9 Σεπτεμβρίου η Αφροδίτη σας βοηθά να βάλετε σε μία τάξη τον προϋπολογισμό σας και να βελτιώσετε αρκετά τα οικονομικά σας.

ΖΥΓΟΣ

(23 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου)

ΙΟΥΛΙΟΣ – ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2018

Αγαπητοί μου Ζυγοί, παρά τις αυξημένες οικογενειακές σας υποχρεώσεις το καλοκαίρι αυτό προβλέπεται άκρως ερωτικό.

Ο Άρης σε ανάδρομη πορεία από το ζώδιο του φιλικού σας Υδροχόου, 1 Ιουλίου με 13 Αυγούστου θα επηρεάζει εσάς που έχετε γεννηθεί το Α΄ δεκαήμερο φέρνοντας καθυστερήσεις και αναβολές στα σχέδιά σας. Όσοι είστε γονείς μπορεί να σας προβληματίσουν θέματα παιδιών. Έρωτες ξεχασμένοι από το παρελθόν δεν είναι απίθανο να εμφανιστούν αυτή την περίοδο.

Ο Άρης 13 με 27 Αυγούστου ανάδρομος από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα επηρεάζει τους Ζυγούς του Γ΄ δεκαημέρου φέρνοντας στην επιφάνεια θέματα οικογένειας και σπιτιού. Κάντε σωστές κινήσεις και αποφύγετε υπογραφές συμβολαίων που αφορούν την ακίνητη περιουσία.

Η πρώτη Ηλιακή Έκλειψη του καλοκαιριού που πραγματοποιείται στις 13 Ιουλίου στο Ζενίθ του ωροσκοπίου σας επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους τέλος του Β΄ και αρχές του Γ΄ δεκαημέρου (10-15/10). Προσέξτε ιδιαιτέρως θέματα που αφορούν την καριέρα σας αλλά και το σπίτι. Ίσως υπάρξουν απώλειες και χωρισμοί.

Η Σεληνιακή Έκλειψη που πραγματοποιείται στις 27 Ιουλίου είναι ιδιαιτέρως εκρηκτική και επηρεάζει τους Ζυγούς του Α΄ δεκαημέρου. Μπορεί να σας φέρει παρεξηγήσεις με φίλους και χωρισμούς από τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Δείξτε κατανόηση για να μη χαλάσετε σχέσεις ζωής. Όσοι είστε γονείς προσέχετε τα παιδιά σας.

Η δεύτερη Ηλιακή Έκλειψη που πραγματοποιείται στις 11 Αυγούστου στο ζώδιο του Λέοντα, επηρεάζει τους Ζυγούς του Β΄ δεκαημέρου φέρνοντάς σας στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Αποφύγετε όσοι είστε δεσμευμένοι να κάνετε παρασκηνιακές κινήσεις που μπορεί να σας εκθέσουν. Ωστόσο δεν παύει αυτό το καλοκαίρι να είστε οι πιο ευνοημένοι του ζωδίου σας σε όλους τους τομείς.

Ο Ερμής 26 Ιουλίου με 20 Αυγούστου θα κινείται ανάδρομος από το ζώδιο του Λέοντα επηρεάζοντας όσους έχετε γεννηθεί το Β΄ και Γ΄ δεκαήμερο. Αποφύγετε τις παρεξηγήσεις με τον κοινωνικό σας περίγυρο και προσπαθήστε να είστε σαφείς. Αρκετοί ίσως να έχετε συναντήσεις με πρόσωπα από το παρελθόν.

Η Αφροδίτη 10 Ιουλίου με 7 Αυγούστου από το ζώδιο της Παρθένου σας κάνει λίγο πιο εσωστρεφείς και μοναχικούς. Ίσως υπάρξει παρασκήνιο και κρυφές επαφές. Η Αφροδίτη 7 Αυγούστου με 9 Σεπτεμβρίου στο δικό σας ζώδιο προμηνύει ευχάριστες εξελίξεις τον Αύγουστο. Αξιοποιήστε τις ημέρες αυτές για να περάσετε όμορφες διακοπές κοντά στα αγαπημένα σας άτομα. Αρκετοί θα σταθεροποιήσετε σχέσεις με σημαντικούς ανθρώπους και θα ζήσετε τον ιδανικό έρωτα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

(24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου)

ΙΟΥΛΙΟΣ – ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2018

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, το φετινό καλοκαίρι είναι ιδιαίτερα έντονο. Ίσως κάποια εμπόδια σας δημιουργήσουν εντάσεις και προστριβές.

Ο Άρης < παραδοσιακός Κυβερνήτης σας > σε ανάδρομη κίνηση από το ζώδιο του Υδροχόου, 1 Ιουλίου με 13 Αυγούστου θα επηρεάζει τους γεννημένους το Α΄ δεκαήμερο φέρνοντας στην επιφάνεια εντάσεις και παρεξηγήσεις που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια. Αρκετοί ενδέχεται να αντιμετωπίσετε οικογενειακές υποθέσεις με τις οποίες θεωρούσατε ότι είχατε τελειώσει.

Ο Άρης 13 με 27 Αυγούστου, ανάδρομος από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα επηρεάζει εσάς που έχετε γεννηθεί το Γ΄ δεκαήμερο κάνοντας σας ιδιαίτερα έντονους με τα άτομα του περιβάλλοντός σας. Αποφύγετε τις παρεξηγήσεις με συγγενείς, φίλους και γείτονες και προσέχετε στις μετακινήσεις σας.

Η πρώτη Ηλιακή Έκλειψη του καλοκαιριού στις 13 Ιουλίου στο ζώδιο του φιλικού σας Καρκίνου επηρεάζει εσάς που έχετε γεννηθεί τέλος του Β΄ και αρχές του Γ΄ δεκαημέρου (10-15/11) κάνοντάς σας πιο τρυφερούς και ευαίσθητους με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αρκετοί έστω και μετ’εμποδίων θα έχετε ευκαιρίες να ταξιδέψετε στο εξωτερικό ή να συναντηθείτε με αγαπημένα πρόσωπα που ζουν μακριά.

Η Έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα στις 27 Ιουλίου επηρεάζει εσάς που έχετε γεννηθεί το Α΄ δεκαήμερο και είναι αρκετά έντονη. Ίσως να αντιμετωπίσετε διλλήματα ανάμεσα σε καριέρα και οικογένεια, αλλά και να δεχθείτε παράπονα από τα οικεία σας πρόσωπα. Αποφύγετε τις εντάσεις και προσέξτε τον τρόπο που αντιδράτε απέναντι από τα οικογενειακά σας πρόσωπα.

Η δεύτερη Ηλιακή Έκλειψη στις 11 Αυγούστου στο ζώδιο του Λέοντα, επηρεάζει εσάς που έχετε γεννηθεί το Β΄ δεκαήμερο και σας δίνει τη δυνατότητα για νέα επαγγελματικά σχέδια. Αρκετοί μπορεί να προγραμματίσετε ένα νέο αντικείμενο επαγγελματικής απασχόλησης καθώς το δεκαήμερο σας ευνοείται όλο το καλοκαίρι.

Ο Ερμής 26 Ιουλίου με 20 Αυγούστου από το Ζενίθ του ωροσκοπίου σας θα κινείται ανάδρομος, επηρεάζοντας τους γεννημένους το Β΄ και Γ΄ δεκαήμερο φέρνοντας καθυστερήσεις και παρεξηγήσεις στα επαγγελματικά σας σχέδια. Κινηθείτε διακριτικά και μην διστάσετε να διορθώσετε λάθη του παρελθόντος.

Η Αφροδίτη 1 με 10 Ιουλίου από το Ζενίθ του ωροσκοπίου σας θα επηρεάζει τους γεννημένους το Γ΄ δεκαήμερο και σας βοηθά να προωθήσετε επαγγελματικά θέματα. 10 Ιουλίου με 7 Αυγούστου θα έχετε μία ευχάριστη κοινωνική ζωή κοντά σε φίλους και σε αγαπημένα πρόσωπα. Ευνοϊκή περίοδος για φλερτ και έρωτες. 7 Αυγούστου με 9 Σεπτεμβρίου σε συναισθηματικό επίπεδο θα είστε αρκετά μυστικοπαθείς και αρκετοί θα περηφανεύεστε για τις κατακτήσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

(23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

ΙΟΥΛΙΟΣ – ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2018

Αγαπητοί μου Τοξότες, αυτό το καλοκαίρι αρκετοί από εσάς θα είστε στο επίκεντρο των εξελίξεων. Δείτε κάποια ζητήματα πιο χαλαρά καθώς κάποιες καταστάσεις δεν μπορείτε να τις ελέγξετε όπως εσείς θα θέλατε.

Ο Άρης σε ανάδρομη πορεία 1 Ιουλίου με 13 Αυγούστου από το ζώδιο του Υδροχόου, θα επηρεάζει εσάς που έχετε γεννηθεί το Α΄ δεκαήμερο. Ίσως αυτή την περίοδο σωματικά και ψυχικά να νοιώθετε κουρασμένοι. Μπορεί να συναντήσετε εμπόδια και καθυστερήσεις από τους άλλους που είναι γύρω σας. Επίσης θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις σας και πολύ περισσότερο εάν οδηγείτε.

Ο Άρης 13 με 27 Αυγούστου θα κινείται σε ανάδρομη πορεία μέσα από το ζώδιο του Υδροχόου επηρεάζοντας τους γεννημένους του Γ΄ δεκαήμερο φέρνοντας στο προσκήνιο τυχόν οικονομικές εκκρεμότητες. Αποφύγετε αυτή την περίοδο τις οικονομικές επενδύσεις.

Η πρώτη Ηλιακή Έκλειψη γίνεται στο ζώδιο του Καρκίνου στις 13 Ιουλίου και επηρεάζει τους γεννημένους τέλος του Β΄ και αρχές του Γ΄ δεκαημέρου (10-15/12). Ενδέχεται να σας απασχολήσουν οικονομικά και συναισθηματικά θέματα. Μπορεί να υποστείτε κάποιες οικονομικές απώλειες και να βρεθείτε οικονομικά εκτεθειμένοι. Ίσως κάποιες συναισθηματικές αναμνήσεις σας φορτίσουν.

Η Έκλειψη Σελήνης στις 27 Ιουλίου στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα επηρεάζει εσάς που έχετε γεννηθεί το Α΄ δεκαήμερο και παρότι δεν είναι δυσαρμονική με το ζώδιό σας λόγω της συμμετοχής του Άρη και του Ουρανού φέρνει τα πάνω κάτω στις σχέσεις με άτομα του περιβάλλοντός σας δημιουργώντας ένα εκρηκτικό κλίμα και ρήξεις στις σχέσεις σας.

Η δεύτερη Ηλιακή Έκλειψη που πραγματοποιείται στις 11 Αυγούστου στο φιλικό σας ζώδιο του Λέοντα επηρεάζει τους γεννημένους το Β΄ δεκαήμερο. Ιδανική περίοδος για να έρθετε κοντά με τους αγαπημένους σας. Επίσης θα έχετε ευκαιρίες να προωθήσετε ταξίδια στο εξωτερικό και πνευματικές εργασίες ιδιαιτέρως μετά τις 18 Αυγούστου.

Ο Ερμής 26 Ιουλίου με 20 Αυγούστου, ανάδρομος από το ζώδιο του Λέοντα θα επηρεάζει τους γεννημένους το Β΄ και Γ΄ δεκαήμερο. Ίσως υπάρξουν κάποιες αναθεωρήσεις στα φιλόδοξα σχέδιά σας. Αποφύγετε την επιθετική συμπεριφορά με πρόσωπα που συνεργάζεστε στενά.

Η Αφροδίτη 1 με 10 Ιουλίου από το φιλικό σας ζώδιο του Λέοντα θα επηρεάζει όσους έχετε γεννηθεί το Γ΄ δεκαήμερο κάνοντάς σας έντονα αισιόδοξους, λαμπερούς και έτοιμους για νέες περιπέτειες. 10 Ιουλίου με 7 Αυγούστου η Αφροδίτη από το Ζενίθ του ωροσκοπίου σας σας δίνει επαγγελματικές ευκαιρίες. Ενδέχεται να έχετε ενδιαφέρουσες προτάσεις από πρόσωπα κύρους. 7 Αυγούστου με 9 Σεπτεμβρίου θα είστε ιδιαίτερα αγαπητοί στο κοινωνικό σας περίγυρο. Αρκετοί θα ζήσετε νέες φιλίες και ερωτικά πάθη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

(22 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου)

ΙΟΥΛΙΟΣ – ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2018

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, αν τα οικονομικά σας δεν σας πίεζαν τόσο θα μπορούσατε να απολαύσετε ένα ευχάριστο καλοκαίρι.

Ο Άρης < Κυβερνήτης από έξαρση > σε ανάδρομη κίνηση 1η Ιουλίου με 13 Αυγούστου από το ζώδιο του Υδροχόου, θα επηρεάζει τους γεννημένους του Α΄ δεκαημέρου. Αρκετοί ίσως νιώσετε κουρασμένοι σωματικά και ψυχικά καθώς θα σας είναι δύσκολο να προγραμματίσετε τα έξοδά σας, ωστόσο καλό θα είναι να αποφύγετε σημαντικές αγορές.

Ο Άρης 13 με 27 Αυγούστου από το ζώδιο του Αιγόκερω θα επηρεάζει τους γεννημένους του Γ΄ δεκαημέρου προτρέποντας σας να κάνετε μία βαθιά ενδοσκόπηση των γεγονότων και των καταστάσεων του παρελθόντος τα οποία κατά βάση αφορούν την οικογενειακή σας κατάσταση. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας κρατώντας χαμηλό προφίλ.

Η πρώτη Ηλιακή Έκλειψη που πραγματοποιείται στις 13 Ιουλίου απέναντι από το δικό σας ζώδιο θα επηρεάζει τους γεννημένους τέλος του Β΄ και αρχές του Γ΄ δεκαημέρου (8-13/01). Λόγω συμμετοχής του Πλούτωνα ενδέχεται να φορτίσει σχέσεις και συνεργασίες. Φροντίστε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους για να μην υπάρξουν εντάσεις και χωρισμοί σε σχέσεις και συνεργασίες.

Η Έκλειψη Σελήνης στις 27 Ιουλίου στον άξονα Υδροχόου - Λέοντα επηρεάζει τους γεννημένους το Α΄ δεκαήμερο φέρνοντας στο προσκήνιο οικονομικές ανακατατάξεις και έξοδα που δεν είχατε υπολογίσει αλλά και μία ψυχολογική αναταραχή σε συναισθηματικά θέματα. Μείνετε ψύχραιμοι και προετοιμαστείτε για αλλαγές.

Η δεύτερη Ηλιακή Έκλειψη στις 11 Αυγούστου στο ζώδιο του Λέοντα επηρεάζει εσάς που έχετε γεννηθεί το Β΄ δεκαήμερο φέρνοντας εξελίξεις σε οικονομικά, κληρονομικά ή φορολογικά θέματα. Φροντίστε να είστε ήρεμοι ψυχολογικά και αποφύγετε τις υπερβολές. Οι φίλοι και η κοινωνική σας ζωή σας βοηθούν να ανασυνταχθείτε ψυχολογικά ιδιαίτερως μετά τις 19 Αυγούστου.

Ο Ερμής 26 Ιουλίου με 20 Αυγούστου, σε ανάδρομη πορεία από το ζώδιο του Λέοντα, θα επηρεάζει όσους έχετε γεννηθεί το Β΄ και Γ΄ δεκαήμερο φέρνοντας καθυστερήσεις και αναβολές σε οικονομικά ζητήματα. Ακατάλληλη περίοδος για να υπογράψετε μία οικονομική συμφωνία ή ένα συμβόλαιο.

Η Αφροδίτη 10 Ιουλίου με 7 Αυγούστου σας κάνει ιδιαίτερα λαμπερούς και ερωτικούς, έτοιμους για διακοπές και περιπέτειες. 7 Αυγούστου με 9 Σεπτεμβρίου η Αφροδίτη από το Ζενίθ του ωροσκοπίου σας, σας κάνει ιδιαίτερα γοητευτικούς στο χώρο της επαγγελματικής σας ζωής.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

(21 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου)

ΙΟΥΛΙΟΣ – ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2018

Αγαπητοί μου Υδροχόοι, το φετινό καλοκαίρι αναμένεται ιδιαίτερα σημαντικό και για πολλούς έντονα εκρηκτικό.

Ο Άρης 1 Ιουλίου έως 27 Αυγούστου θα κινείται σε ανάδρομη κίνηση στο δικό σας ζώδιο φέρνοντάς καθυστερήσεις και ανασφάλειες στην προσωπική σας ζωή. 1 Ιουλίου με 13 Αυγούστου θα επηρεάζει τους γεννημένους του Α΄ δεκαημέρου περιορίζοντας την ενέργειά σας και τις αντιστάσεις σας. Αρκετοί μέσα από δύσκολες καταστάσεις θα συνειδητοποιήσετε πράγματα που εδώ και καιρό αγνοούσατε. 13 με 27 Αυγούστου ο Άρης πάντα σε ανάδρομη κίνηση από το ζώδιο του Αιγόκερω θα επηρεάζει εσάς που έχετε γεννηθεί το Γ΄ δεκαήμερο φέρνοντας στο προσκήνιο τις αγωνίες και τις ανασφάλειές σας. Προσέχετε ιδιαίτερα το παρασκήνιο και αποφύγετε τις εντάσεις.

Η πρώτη Ηλιακή Έκλειψη στις 13 Ιουλίου στο ζώδιο του Καρκίνου επηρεάζει τους γεννημένους τέλος του Β΄ και αρχές του Γ΄ δεκαημέρου (8-13/2) καλώντας σας να είστε προσεκτικοί σε θέματα που σχετίζονται με εργασία και υγεία.

Η Έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται στις 27 Ιουλίου στο δικό σας ζώδιο επηρεάζει τους γεννημένους το Α΄ δεκαήμερο. Λόγω της συμμετοχής του Άρη και του Ουρανού είναι απρόβλεπτη και δύσκολη κάνοντάς σας ιδιαίτερα ευαίσθητους και νευρικούς, φέρνοντας επίσης τα πάνω-κάτω σε ένα γάμο ή μία συνεργασία. Προσέξτε τα ατυχήματα.

Η δεύτερη Ηλιακή Έκλειψη στις 18 Αυγούστου απέναντι από το δικό σας ζώδιο επηρεάζει τους γεννημένους το Β΄ δεκαήμερο φέρνοντας στο προσκήνιο οτιδήποτε έχει να κάνει με σχέσεις και συνεργασίες. Ωστόσο εσείς θα είστε οι πιο τυχεροί του ζωδίου σας αυτό το καλοκαίρι και ιδιαιτέρως από τις 19 Αυγούστου και έπειτα.

Ο Ερμής 26 Ιουλίου με 20 Αυγούστου σε ανάδρομη κίνηση απέναντι από το δικό σας ζώδιο, θα επηρεάζει τους γεννημένους του Β΄ και Γ΄ δεκαημέρου φέρνοντας παρεξηγήσεις και συγχύσεις με τον σύντροφό σας ή με τους συνεργάτες σας. Αρκετοί δεν αποκλείεται να έχετε επανασυνδέσεις με άτομα από το παρελθόν.

Η Αφροδίτη 1 με 10 Ιουλίου απέναντι από το ζώδιό σας, θα επηρεάζει τους γεννημένους του Γ΄ δεκαημέρου κάνοντάς σας ιδιαίτερα συντροφικούς και ερωτικούς. 10 Ιουλίου με 7 Αυγούστου ευνοείστε σε οικονομικά, φορολογικά και κληρονομικά ζητήματα. 7 Αυγούστου με 9 Σεπτεμβρίου η Αφροδίτη από το φιλικό ζώδιο του Ζυγού θα σας χαρίσει ευκαιρίες να βγείτε, να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε, να ταξιδέψετε και να περάσετε όμορφες στιγμές.

ΙΧΘΥΣ

ΙΟΥΛΙΟΣ – ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2018

(20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Αγαπητοί μου Ιχθύες, για εσάς το φετινό καλοκαίρι κυλά αντιφατικά για το δικό σας ζώδιο καθώς αρκετοί βρίσκεστε μπροστά σε σημαντικές αποφάσεις.

Ο Άρης 1 με 13 Αυγούστου από το ζώδιο του Υδροχόου σε ανάδρομη κίνηση, θα επηρεάζει τους γεννημένους του Α΄ δεκαημέρου φέρνοντας στην επιφάνεια καταστάσεις του παρελθόντος που θεωρούσατε ότι είχατε αφήσει πίσω. Προσέξτε την υγεία σας και αποφύγετε τις εντάσεις και το παρασκήνιο.

Ο Άρης 13 με 27 Αυγούστου σε ανάδρομη κίνηση από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα επηρεάζει τους γεννημένους το Γ΄ δεκαήμερο. Ίσως υπάρξουν μπερδέματα και παρεξηγήσεις με φίλους ή με αγαπημένα σας πρόσωπα. Δείξτε ιδιαίτερη προσοχή εάν συμμετέχετε σε μία συλλογική δράση, ίσως υπάρξουν δυσκολίες.

Η πρώτη Ηλιακή Έκλειψη στις 13 Ιουλίου στο φιλικό σας ζώδιο του Καρκίνου, επηρεάζει εσάς τους γεννημένους στο τέλος του Β΄ και αρχές του Γ΄ δεκαημέρου (8-13/03) ευνοώντας ιδιαίτερα την συναισθηματική σας ζωή αρκεί να είστε προσεκτικοί.

Η Έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται στις 27 Ιουλίου στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα επηρεάζει όσους έχετε γεννηθεί το Α΄ δεκαήμερο φέρνοντας άγχος και αγωνίες. Ίσως αντιμετωπίσετε θέματα που αφορούν υγεία ή εργασία. Προσέξτε το παρασκήνιο καθώς μπορεί να υπάρξουν κρυφοί ανταγωνιστές που θα πλήξουν την αξιοπιστία σας.

Η δεύτερη Ηλιακή Έκλειψη που πραγματοποιείται στις 11 Αυγούστου στο ζώδιο του Λέοντα, επηρεάζει τους γεννημένους του Β΄ δεκαημέρου και σας καλεί να ασχοληθείτε ιδιαίτερα με θέματα που αφορούν την καθημερινότητά σας (εργασία – υγεία). Ωστόσο δεν παύει να είστε οι περισσότερο ευνοημένοι του ζωδίου σας αυτό το καλοκαίρι καθώς θα μπορέσετε να πραγματοποιήσετε πολλά από τα σχέδια σας ιδιαιτέρως μετά τις 18 Αυγούστου.

Ο Ερμής 20 Ιουλίου με 20 Αυγούστου από το ζώδιο του Λέοντα θα κινείται σε ανάδρομη πορεία επηρεάζοντας τους γεννημένους το Β΄ και Γ΄ δεκαήμερο. Ίσως υπάρξουν παρεξηγήσεις, λάθη και καθυστερήσεις.

Η Αφροδίτη 10 Ιουλίου με 7 Αυγούστου απέναντι από το δικό σας ζώδιο, σας φέρνει πιο κοντά στον σύντροφό σας και στους συνεργάτες σας βελτιώνοντας αισθητά την προσωπική και κοινωνική σας ζωή. Ευνοϊκή περίοδος για εσάς που είστε αδέσμευτοι καθώς ο αισθησιασμός επιστρέφει στη ζωή σας.

provlepseis.gr