facebook_page_plugin

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Κώστα Λεφάκη 9-15 Ιουλίου 2018

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Κώστα Λεφάκη 9-15 Ιουλίου 2018
Ετοιμάσου για την Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο! 


Η έκλειψη του Ήλιου της Παρασκευής στον Καρκίνο σηματοδοτεί τις εξελίξεις της εβδομάδας και φέρνει σημαντικές ανακατατάξεις στο καθημερινό σκηνικό της ζωής μας. Οι μεγάλες προσδοκίες επηρεάζονται περισσότερο από συνήθως και μια κάποια απογοήτευση σε συνεννοήσεις, συνεργασίες και προσωπικές σχέσεις πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Κριός
Η εβδομάδα της έκλειψης ξεκινά με επαγγελματικές συνεννοήσεις και κάποιες οικονομικές διευθετήσεις. Φροντίστε να είστε συνεπείς ως προς τις υποχρεώσεις σας. Αισθηματικά τα νερά εξακολουθούν να είναι θολά αλλά, έχετε κι εσείς μερίδιο της ευθύνης, γι αυτό μπορείτε να ξαναβάλετε τα πράγματα στη θέση τους, αρκεί να το θέλετε και να έχετε υπολογίσει σωστά στο κόστος μιας νέας ευθύνης που χρειάζεται να αναλάβετε.Ξεχωρίστε τη θέση σας από εκείνους οι οποίοι λειτουργούν αντίθετα με το συλλογικό συμφέρον.

Ταύρος
Μην αναλώνεστε σε σκέψεις που αυτή τη στιγμή δεν οδηγούν κάπου. Οι αντιθέσεις στο περιβάλλον σαςεξακολουθούν να σας ταλαιπωρούν και να σας αναγκάζουν να είστε περισσότερο του δέοντος συμβιβαστικοί. Ασχοληθείτε όμως και με ότι σας ευχαριστεί, έστω και με μέτρο και επιδιώξτε στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης χωρίς όμως να χάνετε ούτε τον έλεγχο, ούτε να αλλάξετε τακτική στις επιδιώξεις σας.

Δίδυμοι
Εκτίθεστε περισσότερο απέναντι στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, λόγω των επιδιώξεών σας. Η εβδομάδα είναι προβληματική στις εξελίξεις της και πρέπει να είστε διπλά προσεκτικοί στις συμφωνίες, στην επικοινωνία με τον σύντροφό σας και στις μετακινήσεις. Κρατηθείτε μακριά από οικονομικά έξοδα που δεν είναι απαραίτητα και δεν ευνοούν τον προγραμματισμό σας.Η ρευστότητα της εβδομάδας σας απαγορεύει να παίρνετε τοις μετρητοίς τα γεγονότα που αναστατώνουν το πρόγραμμά σας! 

Καρκίνος
Επηρεάζεστε άμεσα από τα πλανητικά φαινόμενα και θα πρέπει να προφυλάξετε τον ψυχισμό σας από άκαιρες επιθέσεις τους ανικανοποίητου. Όσα δεν έχετε καταφέρει μέχρι τώρα έρχονται στην επιφάνεια και έχουν τη δύναμη να στρέψουν τα βέλη τους κατευθείαν στις αντοχές και στις αμφιβολίες σας. Προφυλαχτείτε από κινδύνους στο δρόμο, στις μετακινήσεις και στην διαχείριση των οικονομικών σας εφοδίων.Αν το θελήσετε, μπορείτε τώρα να επενδύσετε περισσότερο σε κάποιον άνθρωπο που θεωρούσατε καλύτερό σας. 

Λέων
Ανήκετε στην ομάδα που επηρεάζεται σταδιακά από τις πλανητικές ατασθαλίες και πρέπει να είστε συνετοί στις επιδιώξεις σας, συμβιβαστικοί στις σχέσεις σας και αδιάφοροι απέναντι σε γεγονότα που σύντομα θα ξεχαστούν. Μην παίρνετε τοις μετρητοίς κάποιες αστοχίες του συντρόφου σας και μην αφήνετε στους άλλους περιθώρια να σας ενοχλήσουν. Οικονομικά σκεφτείτε περισσότερο την επόμενη κίνησή σας και δώστε ώθηση στο συμφέρον σας! Φροντίστε να αποφύγετε την ένταση στα αισθηματικά σας και να μη βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα από ενδείξεις. 

Παρθένος
Έχετε το χάρισμα να φέρνετε τις καταστάσεις στα μέτρα σας και είστε από εκείνους που δεν επηρεάζονται τόσο από τα πλανητικά φαινόμενα. Εκμεταλλευτείτε την πλεονεκτική σας θέση, ξεφύγετε όμως από τα τετριμμένα που σας απασχολούν και από την κάπως ανταγωνιστική σας διάθεση απέναντι σε εκείνους οι οποίοι σας έχουν δώσει αφορμές για κάτι τέτοιο στο παρελθόν. Ξεκουραστείτε στις διακοπές σας και μην δημιουργείτε θέματα με εκείνους οι οποίοι κάνουν το ίδιο.Οικονομικά φροντίστε να μην ξοδεύετε περισσότερα από όσα μπορείτε να αναπληρώσετε! 

Ζυγός
Η βιασύνη σας κάνει απρόσεκτους και ανυπόμονους. Πολλά έχουν βελτιωθεί στη ζωή σας, ιδιαίτερα η σχέση σας, αλλά πολλά πρέπει να γίνουν ακόμα για να αισθάνεστε απόλυτα ασφαλείς. Βεβαιωθείτε ότι γίνεστε απόλυτα κατανοητοί στην επικοινωνία σας με το περιβάλλον, αλλά επίσης, ότι δεν παρεξηγούνται οι προθέσεις σας. Μην παρουσιάζετε όμως τόσο απροκάλυπτα τα όπλα που διαθέτετε!Θεωρητικά οι εξελίξεις στα γεγονότα που σας αφορούν, μπορούν να πάρουν οποιαδήποτε κατεύθυνση θέλετε, ή φοβάστε! 

Σκορπιός
Διαισθάνεστε ότι η κατάσταση στα επαγγελματικά σας αλλάζει σταδιακά και πρέπει να πάρετε κάποιες αποφάσεις και να κάνετε μεθοδικές κινήσεις για να διατηρήσετε τα κεκτημένα σας. Σχέσεις με συναδέλφους και πελάτες περνούν φάση κρίσης και επαναπροσδιορισμού, επομένως, εκτός από την εργατικότητά σας, φροντίστε να έχετε και απτά αποτελέσματα στις ενέργειές σας!Σκεφτείτε όλες τις εκδοχές και λάβετε υπόψη σας όλα τα δεδομένα σε κάθε σας κίνηση. 

Τοξότης
Έχετε υποστήριξη από το περιβάλλον στις ενέργειές σας, η ζωή σας διευκολύνεται αρκετά από εκείνους που σας αγαπούν, αλλά πρέπει να σκεφτείτε κι εσείς τις μελλοντικές σας ενέργειες ως προς τα ζητήματα που σας απασχολούν. Εμπιστευθείτε την εμπειρία σας, ακούστε το ένστικτό σας και οργανώστε καλύτερα τις ενέργειές σας. Οικονομικά η βελτίωση που επιδιώκετε δεν φαίνεται να είναι άμεση. Όπου υπάρχει ανάγκη, προσπαθήστε να ανακυκλώσετε τα χρήματα που σας είναι διαθέσιμα.Δώστε περισσότερο χρόνο, ώστε να ωριμάσουν κάποιες συνθήκες και να επιτύχετε ευνοϊκότερη εξέλιξη στις υποθέσεις σας! 

Αιγόκερως
Τα μικρά καθημερινά σας θέματα βρίσκονται στο προσκήνιο αυτήν την εβδομάδα, γι αυτό φροντίστε να αξιολογήσετε τις προτεραιότητές σας και να απομονώσετε τις εστίες έντασης που μπορεί να προκληθούν από συγκρούσεις συμφερόντων. Κρατήστε τις σκέψεις σας για τον εαυτό σας, ανταποκριθείτε στις οικογενειακές σας υποχρεώσεις και φροντίστε να μην ασχολείστε με πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Η εβδομάδα προκρίνει τα μικρά βήματα προς την κατεύθυνση της οικονομικής σας ασφάλεια. 

Υδροχόος
Νέα σχέδια κάνουν την εμφάνισή τους στη σκέψη σας, αλλά φροντίστε να διεκπεραιώσετε πρώτα τα παλιά, ιδιαίτερα αν έχετε κάνει κάποιους ανθρώπους να τα πιστέψουν και να τα υποστηρίξουν έμπρακτα. Είναι εύκολο να παρασυρθείτε σε λάθος εκτιμήσεις για τις δυνατότητές σας και αυτό λόγω του ρευστού κλίματος που δημιουργούν οι πλανητικές όψεις της εβδομάδας και που σας επηρεάζουν άμεσα. Φανείτε δημιουργικοί στα αισθηματικά σας! 

Ιχθύες
Η επικοινωνία με το σύντροφό σας δυσκολεύει τις αποφάσεις σας και επηρεάζει αισθητά τις εξελίξεις της εβδομάδας σε αυτόν τον τομέα. Φροντίστε να ξεκαθαρίσετε τις προθέσεις σας αλλά και να καταλάβετε γιατί κάποια πράγματα δεν λειτουργούν σύμφωνα με τις επιθυμίες σας. Η διαρκής σας υποχώρηση δίνει λάθος εντύπωση για το δυναμισμό σας με αποτέλεσμα να σας υπολογίζουν λάθος και να σας πιέζουν πολύ περισσότερο από όσο συνήθως.Βρείτε την χρυσή τομή ανάμεσα στο καθήκον και στις επιθυμίες σας!

forwoman

Μείνετε ενημερωμένοι. Εγγραφείτε στο Newsletter μας.

Ζώδια - Σχέσεις

Υγεία

Παιδί

Τέχνες

Επικαιρότητα

Τα cookies βοηθάνε στην καλύτερη εμπειρία σας στην περιήγηση της ιστοσελίδας μας, συνεχίζοντας συμφωνείτε με τη χρήση τους.