Μία δύσκολη εβδομάδα ξεκινάει για εσάς τους Κριούς, για την οποία υπεύθυνοι θα είστε εσείς. Τα κολλήματα που έχετε αυτήν την περίοδο, θα σας φέρουν αντιμέτωπους με τους υπόλοιπους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας. Κάτι το οικονομικό, κάτι οι ανασφάλειές σας, θα σας πιάσουν οι ξαφνικές παρορμήσεις, η αδιακρισία, και το πείσμα. Το αποτέλεσμα θα είναι να γίνετε επιθετικοί και να οδηγήσετε τους ανθρώπους δίπλα σας είτε να αρχίσουν να γκρινιάζουν, είτε να πάθουν εκνευρισμό από το άγχος, οπότε αναμενόμενο είναι τις επόμενες ημέρες να σας κρατήσουν μούτρα, να σας αποφεύγουν, να σταματήσουν να σας μιλούν, ακόμη και στην ακραία περίπτωση, να σας χωρίσουν επειδή δεν σας αντέχουν άλλο. Το κακό είναι πως ακόμη και όλα τα παραπάνω να συμβούν, εσείς δεν πρόκειται να πτοηθείτε. Θα συνεχίσετε ακάθεκτοι να διασκορπίζετε την ενέργειά σας σε διαφωνίες, διαπληκτισμούς, και άσκοπους αγώνες.

Ερωτικά, μπορείτε να έχετε μία καλή εβδομάδα, με νέες γνωριμίες, αλλά, για να είναι καλή θα πρέπει επιτέλους να αφήσετε την εργασία και τα προβλήματά της στην άκρη. Ειδάλλως, ο έρωτας θα σας προσπεράσει.

Εσείς οι Ταύροι θα έχετε μία πολύ έντονη εβδομάδα, τόσο με χαρές όσο και με λύπες. Αφορμή για όλα αυτά θα σταθεί, τι άλλο, ο έρωτας.

Ο έρωτας για εσάς αυτήν την περίοδο, είναι μία περίεργη υπόθεση. Κρύβει εντάσεις, πάθη, απογοητεύσεις, αδυναμίες, αγάπη και μίσος ταυτόχρονα. Από την μία, θέλετε να ζήσετε το ροζ όνειρο που έχετε στερηθεί από τις διάφορες παλινωδίες που υφίστανται οι σύντροφοι ή τα άτομα με τα οποία θέλετε να συσχετιστείτε, και από την άλλη, οι δικές σας αδυναμίες είναι εκείνες που δεν σας αφήνουν να κάνετε τα σωστά βήματα εμπρός. Το κακό είναι πως τις αδυναμίες αυτές, τις βαπτίζετε προτερήματα, ορθές αποφάσεις, λογική σκέψη, ορθολογισμό. Στην πραγματικότητα όλα αυτά είναι υπέροχα ψέμματα, που τα χρησιμοποιείτε για να βαυκαλίσετε τα αυτιά σας και τίποτα παραπάνω. Αν σας δοθεί η ευκαιρία, θα πέσετε και πάλι με χαρακτηριστική άνεση στην άβυσσο των ανθρώπινων παθών, μόνο και μόνο διότι έτσι θα νιώσετε ότι οι άλλοι σας αποδέχονται και σας αγαπούν. Θέλει δύναμη, σθένος, θάρρος, ώστε να μπορέσετε να πετάξετε από επάνω σας αυτήν την μοιρολατρική στάση που πάτε να κρατήσετε, ειδικά με άτομα που δεν το αξίζουν.

Εσείς οι Δίδυμοι, θα έχετε μία δύσκολη εβδομάδα, τουλάχιστον μέχρι την Πέμπτη. Από εκεί και μετά, χαλαρώνετε.

Αυτό που θα συμβεί, είναι ότι ξαφνικά θα σας πιάσει μία άνευ προηγουμένου εμμονή. Εκεί που κάθεστε, θα σας πιάσει μία μανία για το ποιος ή ποια κοιτάζει το ταίρι σας, για ποιο λόγο οι παράνομοι εραστές ή ερωμένες, δεν σας έδωσαν αρκετές διαβεβαιώσεις ότι σας ποθούν και ότι δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς εσάς, για το αν πληρώθηκαν οι λογαριασμοί, την ώρα που ο σύντροφός σας βλέπει τον αγώνα, ή η σύντροφός σας βλέπει την αγαπημένη της σειρά, και άλλα τέτοια φαιδρά. Μην απορήσετε λοιπόν αν για λίγες ημέρες σας κόψουν την καλημέρα, ή σας αποφεύγουν. Απλά θα περιμένουν από εσάς να συνέλθετε, και μετά όλα θα γίνουν όπως και πρώτα.

Στον έρωτα, θα νιώσετε τέτοια ανασφάλεια, που όποιο άτομο κι αν σας αρέσει, θα το πιάσετε και θα αρχίσετε να του λέτε για τα εσώψυχά σας. Θα είναι τέτοια η φλυαρία σας, που θα κάνετε τα άτομα που ενδιαφέρονται για εσάς, να κάνουν αρκετά βήματα πίσω.

Εσείς οι Καρκίνοι, ανάλογα με το δεκαήμερο στο οποίο έχετε γεννηθεί, θα έχετε διαφορετικά γεγονότα και καταστάσεις,

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο, είναι καιρός να καθίσετε κάτω και να κάνετε ένα γερό ξεκαθάρισμα στα άτομα που τελικά αξίζουν να είναι στη ζωή σας. Σε αυτήν την περίπτωση δεν πρέπει να μιλήσει το συναίσθημα, αλλά η απλή λογική. Μου έδωσες, σου δίνω. Τόσο απλά. Τότε είναι που θα διαπιστώσετε ότι η ζωή σας γίνεται καλύτερη και πλουσιότερη.

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο, θα βιώσετε μία περίοδο εμμονών, όσον αφορά τις σχέσεις και τα οικονομικά σας. Στις σχέσεις σας, θα γίνετε αφόρητα πιεστικοί έως ότου αποσπάσετε από το ταίρι σας όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης, κυριολεκτικά πνίγοντάς το. Μην απορήστε λοιπόν αν ακούσετε το «μην με πάρεις εσύ, θα σε πάρω εγώ». Στα οικονομικά, θα αρχίσετε να ανησυχείτε και για το παραμικρό έξοδο, και θα νιώθετε ότι δεν σας φτάνουν τα λεφτά για να ζήσετε. Ευτυχώς που όλα αυτά είναι μέσα στο μυαλό σας.

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο, έχετε πολλές ικανότητες, αλλά και πολλές αδυναμίες. Το θέμα είναι να μην αφήσετε όσους σας εμποδίζουν να πετύχετε, να σας κάνουν ό,τι θέλουν. Πρέπει να δείξετε θάρρος και τόλμη. Αν είναι άτομα του ευρύτερου κύκλου σας, μάλλον ήλθε η εποχή που πρέπει να πάψετε να ασχολείστε μαζί τους. Δεν χρειάζεται να τα έχετε καλά με όλο τον κόσμο.

Κι εσείς οι Λέοντες, ανάλογα, με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκετε, θα έχετε διαφορετικά γεγονότα και καταστάσεις.

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο, θα νιώσετε πως όλοι έχουν βαλθεί να σας βάζουν εμπόδια προκειμένου να μην πάτε μπροστά, να μην εξελιχθείτε, και με τον τρόπο τους να σας κρατούν δέσμιους. Αυτές τις ημέρες δυστυχώς θα τα καταφέρουν. Μην απογοητεύεστε όμως, σύντομα θα αλλάξουν τα πράγματα.

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο, θα σας πιάσει εμμονή με την υγεία σας, ότι κάτι έχετε, ότι πεθαίνετε, και όλα αυτά επειδή μπορεί να παρουσιάσετε ένα μικρό θέμα, το οποίο όμως θα σας ανασύρει μνήμες από κάτι παλαιότερο και επώδυνο. Ευτυχώς που μετά από λίγες ημέρες θα επανέλθετε στα συγκαλά σας, και θα πλησιάσετε ξανά τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας, που ίσως είχατε απομακρύνει με αυτή την εμμονική συμπεριφορά. Εσείς που έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο, κυριολεκτικά νιώθετε να σας απομυζούν την ενέργεια οι άλλοι με τα προβλήματά τους.

Επειδή έχετε κι εσείς ζωή να ζήσετε, θα πρέπει να βάλετε προτεραιότητες, ποιοι έχουν πραγματικά προβλήματα, και ποιοι ψάχνουν απλά προφάσεις για να τραβήξουν την προσοχή σας. Ό,τι κι αν συμβεί, είναι καιρός για τις υπηρεσίες που προσφέρετε, να ζητάτε αντίτιμο, ειδάλλως να πάψετε να ασχολείστε με την τρέλλα του καθενός.

Κι εσείς οι Παρθένοι, θα επηρεαστείτε διαφορετικά αυτήν την εβδομάδα ανάλογα με το δεκαήμερο στο οποίο είστε γεννημένοι.


Εσείς που έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο, θα αντιμετωπίσετε πρόβλημα με τις ερωτικές σας σχέσεις. Εσείς οι γυναίκες, είναι καιρός να γευθείτε ξανά τον έρωτα, αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να κόψετε κάθε δεσμό με το παρελθόν σας. Αρκετά δηλητηριαστήκατε. Εσείς οι άνδρες, πρέπει να ξεπεράσετε το πρόβλημα με την ντροπή που νιώθετε μπροστά στις γυναίκες. Δεν είναι εχθροί σας, οπότε δεν χρειάζεται να τα χάνετε. Μείνετε απλοί στις προσεγγίσεις σας. Αποφύγετε τις γυναίκες που γνωρίζετε ότι είναι ψυχρές, και ότι παίζουν μαζί σας.

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο, θα ζήσετε έναν τρελλό έρωτα (τουλάχιστον για λίγες ημέρες), και πραγματικά θα τα χάσετε! Είτε είστε σε σχέση, είτε είστε ελεύθεροι, θα νιώσετε έντονη την ανάγκη να ζήσετε τον έρωτα, έστω και για λίγο, έστω κι αν είναι παράνομος. Τίποτα και κανείς δεν θα μπορέσει να σας συγκρατήσει. Ευτυχώς σύντομα θα έλθετε στα συγκαλά σας.

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο, θα νιώσετε ένα έντονο κύμα συναισθημάτων να σας χτυπά, κάτι που ας μην κρυβόμαστε δεν θα σας αρέσει. Όσοι από εσάς δεν μπορέσετε να το ελέγξετε, απλά θα νιώσετε ιδιαιτέρως ευσυγκίνητοι. Όσοι από εσάς τα καταφέρετε, θα ανακαλύψετε τελικά ότι πραγματικά αγαπάτε τους εαυτούς σας, ό,τι κι αν λένε οι άλλοι για εσάς.

Εσείς οι Ζυγοί θα έχετε μία ιδιαιτέρως δύσκολη εβδομάδα, οπότε θέλει λίγη προσοχή.

Τα θέματα της εργασίας, σας έχουν αγχώσει υπερβολικά. Παρ’ ότι είστε αρκετά επιφυλακτικοί με το τί θα συμβεί στο μέλλον, δεν σας λείπει η ευαισθησία και η καλοσύνη. Η πίεση που αισθάνεστε θα βγάλει στην επιφάνεια τον πιο ντροπαλό εαυτό σας, ο οποίος θα εκδηλωθεί είτε με απομόνωση, είτε με άκομψες και άγαρμπες κινήσεις. Επιπλέον, θα σας πιάσει αδιαφορία προς την συντήρηση και την τακτοποίηση της οικίας σας. Από εκεί και πέρα, η συμπεριφορά σας προς το άλλο φύλο θα γίνει προβληματική. Επειδή όταν βρίσκεστε σε καθεστώς πίεσης και ανισορροπίας, δεν είστε οι εαυτοί σας, θα νιώσετε ότι το άλλο φύλο είναι ο εχθρός σας, και ότι εκείνος ή εκείνη φταίνε για όλα. Αν είστε ελεύθεροι, το γεγονός αυτό θα γίνει φαύλος κύκλος. Όσο πλησιάζετε το άλλο άτομο άναρχα, τόσο εκείνο θα σας απωθεί. Όσο θα σας απωθεί, τόσο εσείς θα κατηγορείτε το άλλο φύλο για τα δεινά σας. Οι δεσμευμένοι απλά θα νιώσετε ότι πρέπει να απομονωθείτε από το ταίρι σας. Δεν θα έχει σημασία εάν αγαπάτε το ταίρι σας, αυτό το διάστημα θα δείχνετε αρκετά ψυχροί.

Λίγοι κι εκλεκτοί από εσάς, θα βιώσετε τις ημέρες αυτές ως αποκάλυψη, καθώς θα ανακαλύψετε ότι τελικά δεν φταίτε εσείς για όλα όσα συμβαίνουν, αλλά οι προβληματικοί άνθρωποι με τους οποίους έρχεστε σε επαφή. Για αυτό και θα συμβούν δύο πράγματα. Το ένα είναι ότι θα αγαπήσετε τον εαυτό σας περισσότερο, και το δεύτερο ότι θα γίνετε άριστοι στην εργασία σας.

Εσείς οι Σκορπιοί, ανάλογα, με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκετε, θα έχετε διαφορετικά γεγονότα και καταστάσεις.


Εσείς που έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο, θα έλθετε σε σφοδρή λεκτική αντιπαράθεση με άτομα μέσα από τον χώρο της εργασίας σας, τα οποία θα σας κάνουν τον βίο αβίωτο με τις εμμονές τους. Για λίγες ημέρες δεν θα μπορείτε να κάνετε κάτι για αυτό, οπότε θα ζείτε μέσα στην υπερένταση.

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο, τώρα που τα πράγματα ηρεμούν στις ζωές σας, θα αρχίσετε να βγάζετε στην επιφάνεια τις καλές πτυχές του χαρακτήρα σας, καθώς θα αρχίσετε να αγαπάτε τον εαυτό σας περισσότερο. Το αποτέλεσμα θα είναι να πετάξετε από επάνω σας το άγχος, και σταδιακά θα αποκαθιστάτε τις σχέσεις σας με τους ανθρώπους. Ερωτικά θα έχετε κάποια προβλήματα, επειδή θα νιώσετε ότι ακόμη δεν είστε 100% έτοιμοι.

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο, θα έχετε μία μεικτή σε συναισθήματα εβδομάδα. Από την μία, θα νιώσετε την αγάπη και την στήριξη των φίλων σας, ειδικά εάν αντιμετωπίζετε οικονομικά προβλήματα. Από την άλλη, η ερωτική σας φύση θα σας κάνει να χαθείτε στην άβυσσο των ανθρώπινων παθών. Προσέξτε όμως, διότι αυτό που θα ζήσετε δεν έχει καμία σχέση με την ανιδιοτελή αγάπη που τόσο αναζητάτε.

Εσείς οι Τοξότες, γενικά θα έχετε μία καλή εβδομάδα, καθώς μέρα με την ημέρα επιστρέφει η καλή σας διάθεση.

Κάθε μέρα που ξημερώνει, αρχίζετε να νιώθετε καλύτερα, καθώς αγαπάτε τον εαυτό σας όλο και περισσότερο. Το χαμόγελο αρχίζει να φωτίζει και πάλι το πρόσωπό σας, και αναδύονται αργά αλλά σταθερά οι αξιαγάπητες αρετές σας. Επιστρέφουν λοιπόν η ανοικτή καρδιά, η ευθύτητα, η αθωότητα, οι πτυχές της προσωπικότητάς σας που κάνουν τους άλλους να σας αγαπούν, και να νιώθουν περήφανοι που σας έχουν πλάι τους, είτε σαν φίλους, είτε σαν συνεργάτες, είτε σαν συντρόφους. Η περίοδος αυτή, ευνοεί το να περάσετε από την φάση των επιθυμιών και των ευχών, στην φάση της πραγματοποίησής τους. Ευτυχώς δεν θα σας βιάζει ο χρόνος για να τα πραγματοποιήσετε, αλλά σίγουρα χρειάζεται καλός προγραμματισμός.

Στο έρωτα, το επόμενο διάστημα θα έχετε αρκετές και ζωηρές φαντασιώσεις. Μπορεί να τις επικοινωνήσετε στα άτομα που σας ενδιαφέρουν, αλλά μάλλον θα δυσκολευτείτε να τις κάνετε πράξη, επειδή ακόμη ερωτικά δεν νιώθετε καλά με τους εαυτούς σας. Το επικοινωνιακό παιγνίδι όμως, θα σας προσφέρει αρκετή ηδονή.

Εσείς οι Αιγόκεροι θα βιώσετε διαφορετικά γεγονότα και καταστάσεις ανάλογα με το δεκαήμερο στο οποίο είστε γεννημένοι.

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο, θα συνεχίσετε τα ερωτικά ανοίγματα, αλλά μέχρι τα μέσα της εβδομάδος. Παράλληλα όμως θα σας πιάσει εμμονή για το αν σας αγαπούν, για τα έξοδα, για το πού πάνε τα λεφτά που εισπράττετε, αν θα κάνετε σεξ, και άλλα τέτοια. Ευτυχώς που από την Παρασκευή και μετά, ηρεμείτε.

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο, αν και θα είστε ιδιαίτερα προσαρμοστικοί στο περιβάλλον σας, θα γίνετε ανυπόφοροι με την επιπολαιότητα και τις εμμονές σας. Ειδικά εσείς οι γυναίκες Αιγόκεροι, θα ενοχλήσετε με την ματαιοδοξία και την φιλαρέσκειά σας, τους συντρόφους σας ή τους άνδρες που σας επιθυμούν.

Εσείς που έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο, θα επιδείξετε αφάνταστη επιμονή στις προκλήσεις. Δεν θα ανεχθείτε τους περιορισμούς και τα εμπόδια που σας βάζουν τρίτοι. Το καλό είναι πως σε αυτόν τον αγώνα δεν θα είστε μόνοι. Επειδή είστε άξιοι, θα προσελκύσετε την βοήθεια των κατάλληλων ανθρώπων.

Μεικτή σε συναισθήματα θα είναι η καινούρια εβδομάδα για εσάς τους Υδροχόους. Από την μία, πρέπει να διαχειριστείτε τις σχέσεις σας με τους ανθρώπους, και από την άλλη, τον ίδιο σας τον εαυτό.

Πολλά είναι τα θέματα που σας απασχολούν, κυρίως γιατί επαναλαμβάνονται καταστάσεις και γιατί η ζωή σας είναι στάσιμη. Σε προσωπικό επίπεδο, καλώς ή κακώς, η σκέψη σας είναι θολωμένη επειδή ενδωματώνετε τις εμπειρίες της ζωής σας με λανθασμένο τρόπο, πάνω στην βάση ενός κακώς εννοούμενου εγωισμού. Θέλοντας να προστατεύσετε τους εαυτούς σας, κάνετε τα πάντα λάθος. Και αντί να καθίσετε και να κάνετε την αυτοκριτική σας, κατηγορείτε με περισσή ευκολία τον κόσμο γύρω σας. Η συμπεριφορά αυτή έχει ένα τίμημα, το οποίο το πληρώνετε «ευχαρίστως».

Οι σχέσεις σας, και όχι μόνο οι προσωπικές, περνούν κρίση επειδή δεν εννοείτε να αλλάξετε. Σε επαγγελματικό επίπεδο, μία συνεργασία ή μία συμφωνία πρόκειται να τερματιστεί. Σε προσωπικό, μάλλον τερματίζεται μία σχέση που είχε καταντήσει προβληματική. Όμως, δεν είναι όλα μαύρα. Οι ημέρες αυτές θα σας φέρουν κοντά με άτομα που έχουν αρκετή διαφορά ηλικίας από εσάς, είτε προς τα πάνω είτε προς τα κάτω. Σημασία έχει ότι οι γνωριμίες αυτές θα σας προσφέρουν έντονες συγκινήσεις!

Φαίνεται πως εσείς οι Ιχθύες αυτήν την εβδομάδα θα αντιστρέψετε τους ρόλους, και αντί να είστε τα θύματα, θα γίνετε οι θύτες.

Το Σύμπαν φαίνεται πως αποφάσισε ότι είναι καιρός να βγείτε από τον προσωπικό σας κόσμο, και να αντιμετωπίσετε επί ίσοις όροις τον κόσμο εκεί έξω. Από χαριτωμένα ψαράκια θα γίνετε πιράνχας, καθώς με εντελώς παράτολμο και παρορμητικό τρόπο θα διεκδικήσετε το δικαίωμα στο όνειρο, και θα απαιτήσετε να σας δείξουν τον σεβασμό που σας αξίζει. Από εκεί και πέρα, η ζωηρή σας φαντασία θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε νέους στόχους που θέλετε να κατακτήσετε, ή να βρείτε το θάρρος να κυνηγήσετε αυτούς που έχετε. Το καλό είναι πως το Σύμπαν σας προστατεύει από τις κακοτοπιές, καθώς ας μην κρυβόμαστε, με την ορμή και την τόλμη δεν το έχετε, οπότε θα γλιτώσετε τις καταστροφικές συνέπειες που σας συμβαίνουν όταν σας πιάνει αυτή η μανία.

Ερωτικά, πλέον όποιος ή όποια δεν σας κάνει, απλά θα του λέτε να πάει στο καλό! Δεν θα καθίσετε πια να σας πιπιλάνε τα αυτιά, για μεγάλους έρωτες και όρκους αιώνιας πίστης. Τα πράγματα θα είναι απλά για εσάς, ή ζεις αυτό που έχεις ή το αφήνεις να φύγει. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να την αφήνετε να περνά έτσι, και πλέον το αναγνωρίζετε κι εσείς.