Ο τρίτος και καλύτερος κατά πολλούς μήνας του καλοκαιριού, ο χαλαρός Αύγουστος, έρχεται να επουλώσει πληγές, να ενώσει ανθρώπους να υμνήσει την αξία της αγάπης και της συντροφικότητας αλλά όλα αυτά μετά το πρώτο του δεκαήμερο καθώς μέχρι τότε η έκλειψη που προηγήθηκε αλλά και μια ακόμη στις 11/8 δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για χαμόγελα..

Τα καλά νέα είναι ότι ο Ερμής και ο Άρης επιστρέφουν σε ορθή πορεία βάζοντας πολλά πράγματα στη θέση τους αλλά η αναδρομή του Ουρανού μας καλεί στις επάλξεις του νέου, του σύγχρονου, της πρωτοτυπίας αλλά και της αντίδρασης..

Ευτυχώς που η Αφροδίτη περνά στο Ζυγό και οι αντιδράσεις δεν θα έχουν αποδέκτες τα αγαπημένα σας πρόσωπα..

Ας δούμε λοιπόν ποιες είναι οι πλέον σημαντικές πλανητικές όψεις του μήνα και πως αυτές μας επηρεάζουν!

Σημείωση:Οι ημερομηνίες αφορούν σε όλα τα ζώδια και όχι μόνο αυτά στα οποία δίνεται η έμφαση, ενώ εξίσου σημαντική είναι η επιρροή και όταν στα ζώδια που αναφέρουμε βρίσκεται ο ωροσκόπος μας!

Τα φεγγάρια του μήνα:

11/8 Νέα Σελήνη-Μερική Ηλιακή έκλειψη στον Λέοντα στις 18.41΄ (επιρροή +/-15 ημέρες): Ο έρωτας, οι σχέσεις η δημιουργία και η εξέλιξη μας είναι αυτά που μας απασχολούν με αυτή την έκλειψη ενώ ισχυρή θα είναι η επιθυμία μας να βάλουμε τη ζωή μας σε σταθερές μεν βάσεις αλλά σε βάσεις που θα μπορούν να αντέξουν και τις μεταβολές που θα έρθουν μέσω των στόχων και των σχεδίων μας που θα εκπληρωθούν μέσα από σκληρή δουλειά και μακρά αφοσίωση. Τα παιδιά επίσης είναι ένας τομέας που θα απασχολήσει αρκετούς από εμάς είτε με την απόκτηση τους είτε με την εξέλιξη και τη διαπαιδαγώγησή τους.
Τα σταθερά ζώδια(Ταύροι-Σκορπιοί,Λέοντες-Υδροχόοι) του δευτέρου δεκαημέρου καλείστε να πάρετε σημαντικές και καθοριστικές αποφάσεις για τη ζωή σας και σε αυτές θα παίξουν ρόλο και κάποιες πληροφορίες που θα φτάσουν στα αυτιά σας και θα σας εκπλήξουν!

26/8 Πανσέληνος στις 3.12' των Ιχθύων (επιρροή +/- 7 ημέρες): Πρόκειται για μια πνευματική Πανσέληνο που θέλει να μας δείξει τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε αν θέλουμε να αποκτήσουμε ψυχική ηρεμία και πνευματική γαλήνη. Οι βαθύτερες επιθυμίες μας, οι ανάγκες και οι αναζητήσεις μας έρχονται τώρα στην επιφάνεια και μας οδηγούν σε ένα δρόμο ίσως διαφορετικό από αυτόν που ακολουθούσαμε ως τώρα με σκοπό να αφυπνίσει τη συνείδηση μας και να λειτουργούμε βάσει συναισθήματος και όχι λογικής. Γινόμαστε τώρα υπερβολικά ευαίσθητοι και συμπονετικοί αλλά αυτό μπορεί να οδηγήσει σε εσωτερική κατάπτωση καθώς θα παίρνουμε μέσα μας όλα όσα ταλαιπωρούν και στεναχωρούν τους γύρω μας.

Τα μεταβλητά ζώδια (Δίδυμοι-Τοξότες,Παρθένοι-Ιχθύες) θα δείτε τους κόπους σας να αποδίδουν είτε αυτοί ήταν σε επαγγελματικό επίπεδο είτε σε συναισθηματικό. Ακόμη και αν με κάποια πρόσωπα είχατε έρθει σε αντιπαράθεση στο πρόσφατο παρελθόν τώρα μπορείτε να εξομαλύνετε τις σχέσεις σας.

2/8 Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Ουρανό (επιρροή +/-7 ημέρες): Στην προσπάθεια μας να διεκδικήσουμε την ανεξαρτησία και την ελευθερία μας ερχόμαστε σε σύγκρουση με το περιβάλλον μας με την εγωιστική μας συμπεριφορά να απομακρύνει τους άλλους από κοντά μας. Επίσης δεν αποκλείονται βλάβες σε μηχανήματα και συσκευές που αναστατώνουν την καθημερινότητα μας.
Όσοι ανήκετε στα σταθερά ζώδια (Ταύροι-Σκορπιοί, Λέοντες-Υδροχόοι) του πρώτου δεκαημέρου δεν θα ανεχθείτε συμβουλές και παραινέσεις στη ζωή σας με την συμπεριφορά σας απέναντι σε όποιον προσπαθεί να σας περιορίσει να γίνεται εκρηκτική!

7/8 Η Αφροδίτη περνά στον Ζυγό (επιρροή ως 9 Σεπτεμβρίου): Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο που κυβερνά και η αισθηματική μας ζωή αποκτά ξεχωριστή σημασία! Αναζητούμε το πρόσωπο εκείνο που θα φέρει στη ζωή μας αγάπη, αρμονία και ισορροπία ενώ οι δεσμευμένοι μπορούν να ανάψουν και πάλι τη φλόγα του έρωτα τους! Γενικότερα στις σχέσεις μας επιδιώκουμε την ευγένεια,την λεπτότητα και την ευαισθησία και το πιο πιθανό είναι να τα βρούμε.
Όσοι ανήκετε στα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί,Λέοντες, Τοξότες) και του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) ευνοείστε ακόμη περισσότερο και αρκετοί από εσάς θα δημιουργήσουν μια σχέση που θα σας κάνει ευτυχισμένους ενώ όσοι βρίσκεστε ήδη σε μια ερωτική σχέση θα τη δείτε να ανανεώνεται!
7/8 Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Δία (επιρροή +/- 2 ημέρες): Με την όψη αυτοί αισθανόμαστε παντοδύναμοι και πολύ δημιουργικοί, προσοχή όμως μήπως η υπερβολική εμπιστοσύνη στον εαυτό μας οδηγεί σε λάθος αξιολογήσεις προσώπων και καταστάσεων.
Ειδικά όσοι ανήκετε στα σταθερά ζώδια του δευτέρου δεκαημέρου προσπαθείστε να κρατήσετε το μέτρο σε ότι λέτε και σε ότι κάνετε! Προσοχή επίσης σε άσκοπα έξοδα..
7/8 Ο Ουρανός ξεκινά την ανάδρομη πορεία του (επιρροή ως 6 Νοεμβρίου): Το διάστημα που ο Ουρανός θα κινείται ανάδρομος θα επαναξιολογήσουμε την αντίδραση μας μπροστά στις αλλαγές, θα είμαστε πιο χαλαροί μπροστά σε καινούργιες καταστάσεις ενώ ξυπνά μέσα μας μια μεγαλύτερη διάθεση για ελευθερία και περιπέτεια. Προσοχή σε σχέσεις και συνεργασίες που είναι σημαντικές καθώς η διάθεση για ανεξαρτησία μπορεί να μας απομακρύνει από αυτές και αργότερα να το μετανιώσουμε. Νέες ιδέες έρχονται στο μυαλό μας αλλά για να τις βάλουμε σε εφαρμογή καλό είναι να περιμένουμε την ορθοδρόμηση του πλανήτη.
8/7 Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Ερμή (επιρροή+/-7 ημέρες): Μια όψη αφιερωμένη στην ερωτική μας ζωή, την ανεμπόδιστη έκφραση της σεξουαλικότητας μας, τις παθιασμένες συνερεύσεις. Δεν αποκλείεται η επανεμφάνιση ενός έρωτα από το παρελθόν που διεκδικεί μια ακόμη ευκαιρία.. Τα οικονομικά μας επίσης επηρεάζονται από αυτή την όψη και είτε θα σας επιστραφούν κάποια χρήματα, είτε θα ανακινηθεί μια υπόθεση οφειλών..
Όσοι ανήκετε στα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί,Λέοντες, Τοξότες) και του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι)του πρώτου δεκαημέρου είστε ιδιαιτέρως γοητευτικοί και ελκυστικοί, φροντίστε λοιπόν να εκμεταλλευτείτε τις ερωτικές ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν..
9/8 Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον ανάδρομη Ερμή(επιρροή +/-2 ημέρες): Η όψη αυτή προκαλεί πνευματική υπερδιέγρση και θέλουμε όσο τίποτε να μιλήσουμε, να επικοινωνήσουμε, να ανταλλάξουμε μηνύματα ακόμη και να εκφραστούμε μέσω του γραπτού λόγου. Ωστόσο λόγω της ανάδρομης κίνησης του Ερμή ίσως υπάρξει κάποιο μπλοκάρισμα σε όλες αυτές τις διαδικασίες.
Τα σταθερά ζώδια του δευτέρου δεκαημέρου θα έχετε επιπλέον δραστηριότητες που ενδεχομένως να σας κουράσουν, ενώ θα πρέπει να αποφύγετε την υπογραφή οποιονδήποτε σημαντικών εγγράφων .
Νέες χαμηλές χρεώσεις για να έχεις με κάθε λεπτομέρεια την απάντηση σε ότι σε απασχολεί! Κάλεσε τώρα στο 875 875 8801 με χρέωση 0,75/1'!
10/8 Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο(επιρροή +/- 2 ημέρες): Δυσκολία στην έκφραση των συναισθημάτων μας και ένα “μοίρασμα” ανάμεσα στις υποχρεώσεις και τη διάθεση για καλοπέραση φέρνει αυτή η όψη με τις ευθύνες να κερδίζουν το παιχνίδι δημιουργώντας μας ψυχολογική φόρτιση.
Τα παρορμητικά ζώδια (Κριοί-Ζυγοί,Καρκίνοι-Αιγόκεροι) του δευτέρου δεκαημέρου αισθάνεστε απόμακροι και αποκομμένοι από τα πρόσωπα της συναισθηματικής σας ζωής και το αίσθημα της μοναξιάς που βιώνετε ίσως σας οδηγήσει σε ρήξη με αυτά τα πρόσωπα ενώ και τα οικονομικά σας θέματα σας προκαλούν ανησυχία..
11/8 Ο Ερμής (ανάδρομος) σε τετράγωνο με τον Δία (επιρροή +/- 2 ημέρες): Η υπέρμετρη αισιοδοξία σε συνδυασμό με μια δόση υπερβολής μπορεί να οδηγήσει σε επιπόλαιες πράξεις, ασυνέπεια ακόμη και εγωιστικές συμπεριφορές. Θα υπάρξουν άτομα που θα θελήσουν να μας εξαπατήσουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί.
Τα σταθερά ζώδια του δευτέρου δεκαημέρου φροντίστε να ελέγξετε τις πληροφορίες που λαμβάνετε καθώς μπορεί να υπάρχει κάτι λάθος και εξίσου και εσείς αποφύγετε ασάφειες καια αοριστίες στα λόγια σας.
13/8 Ο Άρης σε ανάδρομη κίνηση περνά στον Αιγόκερω (επιρροή ως 27 Αυγούστου): Στόχοι , φιλοδοξίες και δράση καθυστερούν με τον πλανήτη που τα επηρεάζει να μπαίνει σε ανάδρομη πορεία ενώ σε ότι έχει σχέση με υποχρεώσεις, ευθύνες και κανόνες αισθανόμαστε ότι δεν λειτουργούμε σωστά. Σε επαγγελματικό επίπεδο θα πρέπει να εργαστούμε διπλά για να αποδείξουμε την αξία μας καθώς κανείς δεν είναι πρόθυμος να δείξει επιείκεια.
Οι Κριοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι και Ζυγοί του τρίτου δεκαημέρου το διάστημα αυτό θα αισθάνεστε πιεσμένοι από ευθύνες και υποχρεώσεις που δείχνουν να μην έχουν τελειωμό ενώ στα συναισθηματικά σας θα υπάρξουν εντάσεις και διαξιφισμοί. Ενδεχομένως ένα πρόσωπο από το παρελθόν να κάνει την επανεμφάνισή του αλλά δεν είναι σίγουρο ότι αξίζει να ασχοληθείτε..
Ταύροι-Σκορπιοί, Παρθένοι και Ιχθύες φροντίστε να είστε σίγουροι πριν κάνετε οποιαδήποτε κίνηση. Δείτε τις καθυστερήσεις που θα παρουσιαστούν όχι ως πρόβλημα αλλά ως ευκαιρία να εξετάσετε τα θέματα σε βάθος πριν κάνετε σημαντικά βήματα.
18/8 Ο Ερμής(ανάδρομος) σε εξάγωνο με την Αφροδίτη (επιρροή+/-2 ημέρες): Μυστικά αποκαλύπτονται, παλιοί έρωτες μας χτυπούν την πόρτα, συνεργάτες από τα παλιά μας ξαναθυμούνται..Όλα είναι πιθανά με την επιρροή αυτής της όψης αν και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στα όσα ακούμε καθώς μπορεί να παρανοήσουμε ή να παρεξηγήσουμε κάτι που θα μας πουν.
Για όσους ανήκετε στα ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα οι ημέρες αυτές ευνοούν την κοινωνική σας ζωή, το φλερτ, τις γνωριμίες.. Αν θέλετε να λύσετε κάποια παρεξήγηση με ένα πρόσωπο από το φιλικό σας περιβάλλον με το οποίο έχετε απομακρυνθεί τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή.
19/8 Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Λέοντα (επιρροή ως 6 Σεπτεμβρίου): Επιτέλους ο Ερμής κινείται ορθά και ο ενθουσιασμός, η δημιουργικότητα, οι νέες ιδέες και η διάθεση για πρόοδο κυριαρχούν! Η επικοινωνία εμπλουτίζεται από τη ζεστασιά και τη γενναιοδωρία του Λέοντα και τώρα είμαστε έτοιμοι να ξεπεράσουμε δυσάρεστες καταστάσεις του παρελθόντος.
Τα ζώδια της Φωτιάς και τα ζώδια του Αέρα έχετε την ικανότητα να μαγεύετε τους άλλους με τον τρόπο που εκφράζεστε ενώ οι δεσμευμένοι θα δείτε την επικοινωνία με τον σύντροφό σας να αλλάζει επίπεδο!
19/8 Ο Δίας σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα (επιρροή +/- 20 ημέρες):Πρόκειται για μια όψη αφύπνισης και πνευματικής ανάπτυξης με το ενδιαφέρον μας να τραβά κάθε τι που έχει σχέση με τα μυστήρια της ζωής, τη μεταφυσική, τη θρησκεία και τα ιδανικά μας ενώ μας παροτρύνει να ασχοληθούμε με τους συνανθρώπους μας, να δείξουμε συμπόνια και αλληλεγγύη.
Τα ζώδια του Νερού αλλά και οι Ταύροι-Αιγόκεροι θα είστε δημιουργικοί, θα έχετε ανεπτυγμένη διαίσθηση ενώ η ανάγκη σας να ανακαλύψετε τις αλήθειες της ζωής μπορεί να σας οδηγήσει σε κάποια πνευματική ομάδα με την οποία θα μοιραστείτε τις ανησυχίες σας.
23/8 Ο Ήλιος περνά στην Παρθένο (επιρροή ως 22 Σεπτεμβρίου ): Σε διακοπές ή όχι η νέα θέση του Ήλιου μας βάζει σε διαδικασία οργάνωσης, τάξης και προγραμματισμού ενώ βάζουμε μικρούς στόχους που αποτελούν τμήματα ενός μεγαλύτερου και σπουδαιότερου για τον οποίο δουλεύουμε αθόρυβα. Από την άλλη η έλλειψη ενθουσιασμού και η αυτοσυγκράτηση που δείχνουμε στις σχέσεις μπορεί να μας προστατεύει από κακοτοπιές αλλά δεν δίνει και ενδιαφέρον στη ζωή..
25/8 Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ουρανό(επιρροή +/- 2 ημέρες): Με τη δύναμη που μας δίνει η όψη αυτή εκφράζουμε τις απόψεις μας με μεγάλη ευκολία ενώ μας αρέσει να ασχολούμαστε με νέες θεωρίες, καινοτόμες ιδέες και οτιδήποτε περικλείει μέσα του την πρόοδο και την εξέλιξη. Εργασίες που έχουν σχέση με υπολογιστές, ηλεκτρονικά και νέες τεχνολογίες γενικότερα ευνοούνται και ίσως γίνουν η πηγή ενός έξτρα εισοδήματος.
Καρκίνοι-Αιγόκεροι και Παρθένοι-Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου θα δείτε τις υποθέσεις σας να τρέχουν πιο γρήγορα ενώ καινούργιες ιδέες σας βοηθούν να εντυπωσιάσετε το επαγγελματικό σας περιβάλλον!
26/8 Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Κρόνο(επιρροή +/- 2 ημέρες): Η όψη αυτή ανταμείβει την επιμονή αλλά και την υπομονή ενώ στηρίζει κάθε απόφαση που βασίζεται στη λογική και στον ορθολογισμό. Τυχόν συνεργασίες που ξεκινούν τώρα έχουν όλες τις προοπτικές να είναι αποδοτικές και σταθερές !
Ταύροι-Σκορπιοί και Παρθένοι-Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου βαδίζετε σταθερά προς την επιτυχία καθώς εργάζεστε ακούραστα και αφοσιωμένα για την επίτευξη των στόχων σας και αυτό είναι κάτι που αναγνωρίζεται από το περιβάλλον σας.
26/8 Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα(επιρροή +/- 2 ημέρες): Πρόκειται για μια δύσκολη όψη που φέρνει στο φως κάθε δύσκολο σημείο στις σχέσεις μας με σκοπό να το λύσουμε και να το ξεπεράσουμε αν και μερικές φορές τα δύσκολα αυτά σημεία μπορεί να μας οδηγήσουν σε εντελώς διαφορετική κατεύθυνση.. Αλληλοσυγκρουόμενα συναισθήματα μας κάνουν από τη μια να επιδιώκουμε να ελέγξουμε το ταίρι μας και από την άλλη να ζήσουμε ένα παθιασμένο έρωτα με κάποιο τρίτο πρόσωπο.
Εσείς τα παρορμητικά ζώδια(Κριοί-Ζυγοί, Καρκίνοι-Αιγόκεροι) φροντίστε να περιορίστε τη ζήλια και την καχυποψία στη σχέση σας με τον σύντροφό σας αν δε θέλετε να αντιμετωπίσετε τον εκνευρισμό του. Από την άλλη μπορεί να αισθανθείτε έντονη έλξη για κάποιο πρόσωπο που το μέλλον θα δείξει αν σταθεί μοιραίο για τη ζωή σας.
27/8 Ο Άρης από τον Αιγόκερω επιστρέφει σε ορθή πορεία (επιρροή ως 11 Σεπτεμβρίου): Κάθε τι που καθυστερούσε τη δράση και την ενεργητικότητα μας μπορούμε πλέον να το αντιμετωπίσουμε με δύναμη και ορμή ενώ δίνουμε όλη μας την ενέργεια στην προσπάθεια μας να κατακτήσουμε την κορυφή τόσο σε επαγγελματικό όσο και κοινωνικό επίπεδο. Από την άλλη δεν είμαστε τόσο εκδηλωτικοί ή ομιλητικοί και θέλουμε να δείχνουμε αλλά και να μας δείχνουν τα συναισθήματά τους με πράξεις. Δεν θα λείψουν κάποιες στιγμές απομόνωσης ώστε να επαναπροσδιορίσουμε τις κινήσεις μας.

Ταύροι-Σκορπιοί, Παρθένοι-Ιχθύες και Αιγόκεροι μπορείτε τώρα να ρισκάρετε και να κερδίσετε αυτό που επιδιώκετε καθώς δε σας λείπει το θάρρος, ή τόλμη αλλά και η σύνεση όπου χρειάζεται. Στα ερωτικά σας ζείτε μοναδικές στιγμές!
Κριοί-Ζυγοί και Καρκίνοι αποφύγετε να έρθετε σε αντιπαράθεση με τους άλλους απλά και μόνο για την κόντρα καθώς αυτό θα έχει αντίκτυπο τόσο στα επαγγελματικά-οικονομικά όσο και στα συναισθηματικά σας.
28/8 Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Δία (επιρροή +/- 2 ημέρες): Με την όψη αυτή αισθανόμαστε ότι να ξέρουμε όλα και μάλιστα καλά, θέλουμε να παίρνουμε γρήγορες αποφάσεις αλλά συνήθως οι βιαστικές ενέργειες δεν έχουν καλά αποτελέσματα. Αποφεύγουμε τις ευθύνες και την πρακτική πλευρά της ζωής αλλά το αντιστάθμισμα είναι μια ζωηρή φαντασία και έμπνευση!

Ταύροι-Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι του δευτέρου δεκαημέρου φροντίστε πρώτα να ακούτε προσεκτικά τον συνομιλητή σας και ύστερα να καταλήξετε σε κάποιο συμπέρασμα. Να θυμάστε επίσης οτι δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια όλα όσα ακούτε και θα πρέπει να διακρίνετε τα ανούσια σχόλια και κουτσομπολιά από τις πραγματικές πληροφορίες.

astrologos.gr