Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Κώστα Λεφάκη 20 - 26 Αυγούστου 2018
Ο Κώστας Λεφάκης μας δίνει τις αστρολογικές του προβλέψεις για 20 ως 26 Αυγούστου 2018! Μάθε τα πάντα για το ζώδιο σου!


Η εβδομάδα φέρνει στο προσκήνιο την οικονομία και τις δράσεις που θα αναληφθούν. Ο εντυπωσιασμός και η ασάφεια θα είναι το βασικό χαρακτηριστικό όσων ακουστούν ένθεν και ένθεν. Αυτό και μόνο το γεγονός θα φέρει ακόμα μεγαλύτερη πόλωση στο πολιτικό σκηνικό της χώρας ενώ ταυτόχρονα προβλέπεται και ένταση στο εσωτερικό των μεγάλων κομμάτων.

Κριός
Χρειάζεται λίγη ακόμα σκέψη και μελέτη προν αναλάβετε δράση και πριν δώσετε κατεύθυνση στις πρακτικές, επαγγελματικές και οικονομικές σας ανησυχίες. Οι συνεργασίες προβλέπεται να σας προβληματίσουν σημαντικά και πολλοί από εσάς θα θελήσετε να αλλάξετε περιβάλλον. Όσοι βρίσκεστε σε διακοπές έχετε τα περιθώρια που χρειάζεστε για να οργανωθείτε καλύτερα θεωρητικά. Ο έρωτας είναι στο προσκήνιο και έχει ευχάριστες εκπλήξεις για εσάς!

Ταύρος
Οι διακοπές είναι στο φόρτε τους και πολλοί από εσάς θα χρειαστεί να περιμένετε λίγο ακόμα μέχρι να αναλάβετε δράση στα πρακτικά σας θέματα. Οι εκλείψεις που προηγήθηκαν διαμόρφωσαν νέες συνθήκες στο περιβάλλον σας και πολλοί από εσάς χρειάστηκε να προσφέρετε, ή να ζητήσετε βοήθεια. Ας είστε τώρα λίγο προσεκτικοί με τα οικονομικά σας, αποφύγετε εντάσεις στο προσωπικό σας περιβάλλον και δώστε μεγαλύτερη προσοχή στις ανάγκες των παιδιών.

Δίδυμοι
Έχετε πολλά μέτωπα ανοιχτά και αυτό σας αποσπά από τη χαρά της καθημερινότητας. Βέβαια έχετε την ικανότητα να επιλέγετε το θετικό σενάριο σε ότι σας απασχολεί και αυτό σας χαρίζει ενέργεια. Εχετε τον τρόπο να ξεπερνάτε τις δυσκολίες, αν και κάποιοι από εσάς, αρέσκεστε στη μεμψιμοιρία. Να θυμάστε ότι ο σύντροφός σας ξέρει καλά τους λόγους για τους οποίους είναι μαζί σας καθώς επίσης, κάνει συνειδητές επιλογές να μένει στο παρασκήνιο όταν σας βλέπει εκνευρισμένους.

Καρκίνος
Οι περισσότεροι από εσάς ξεπεράσατε πολύ δύσκολες καταστάσεις και τώρα θέλετε να ηρεμήσετε και να ξεκουραστείτε. Επιλέξτε το κατάλληλο μέρος για διακοπές, πάρτε ανάσες χαλάρωσης και μην απασχολείτε το μυαλό σας με αρνητικές σκέψεις για τις εξελίξεις των θεμάτων που σας ενδιαφέρουν. Οι μεγαλύτεροι από εσάς θα ξεπεράσετε τους προβληματισμούς σας με μεγαλύτερη δόση αδιαφορίας, ενώ οι νεότεροι προβλέπεται να προσεγγίσετε τα κατάλληλα άτομα τα οποία θα σας βοηθήσουν στις υποθέσεις σας.

Λέων
Βιάζεστε να αποκαταστήσετε τις ζημιές που προκάλεσαν οι εκλείψεις που προηγήθηκαν και αυτό σας κάνει απρόσεκτους, ιδιαίτερα όσον αφορά στην συμπεριφορά σας απέναντι σε εκείνους που έμειναν δίπλα σας στα δύσκολα. Οι άλλοι σας βλέπουν διαφορετικά από ότι βλέπετε εσείς τον εαυτό σας και πολλοί από εσάς θα εκπλαγείτε από κουβέντες που θα ακούσετε για το πόσο βαθειά έχουν διεισδύσει στην πραγματικότητά σας. Είναι καλύτερα να έχετε φίλους και υποστηρικτές, από το να ακολουθήσετε μια ματαιόδοξη συμπεριφορά.

Παρθένος
Πρέπει να επιλέξετε ανάμεσα σε ότι σας ευχαριστεί και στο άγνωστο που προκύπτει και σε ότι γνωρίζετε καλά που δεν σας προσφέρει συναισθηματική ικανοποίηση. Η εβδομάδα σας βοηθά να χαλαρώσετε τα μέτρα ασφάλειας που έχετε εφαρμόσει για τον εαυτό σας. Αν αφεθείτε για λίγο θα διαπιστώσετε ότι όσα και αν έχετε καταφέρει στα επαγγελματικά σας, δεν είναι ικανά να αναπληρώσουν το συναισθηματικό σας ανικανοποίητο. Τα πράγματα γίνονται χειρότερα όταν διαπιστώσετε ότι είστε εσείς οι ίδιοι οι οποίοι φοβηθήκατε την προσφορά των άλλων.

Ζυγός
Ενισχύεται η προσωπικότητά σας και ικανοποιούνται πολλές από τις προσωπικές σας επιθυμίες. Αν θέλετε να έχουν διάρκεια όλα αυτά θα πρέπει να καταστρώσετε μια εποικοδομητική στρατηγική και να καλλιεργήσετε πιο αποδοτικές σχέσεις με όλους εκείνους οι οποίοι σας βάζουν δύσκολα. Σκεφτείτε ότι με όλους τους άλλους τα έχετε καταφέρει, αλλά τους έχετε δίπλα σας για να τους εκφράζετε τις δυσκολίες και τα παράπονά σας. Δοκιμάστε μιαν άλλη συμπεριφορά που να περιλαμβάνει και τις πικρές αλήθειες που δεν θέλετε να παραδεχτείτε.

Σκορπιός
Συντελούνται κάποιες αλλαγές στο περιβάλλον σας και είστε αναγκασμένοι να αποφασίσετε ποιο δρόμο θα ακολουθήσετε για να υποστηρίξετε αποτελεσματικότερα τα συμφέροντά σας. Ερευνήστε λοιπόν προθέσεις και υπολογίστε σωστά τις κινήσεις σας. Αισθηματικά υπάρχει μια αβεβαιότητα ή ένα ανικανοποίητο το οποίο σας ταλαιπωρεί καιρό τώρα. Ας τελειώσει ο μήνας και δίνετε την κατεύθυνση που θέλετε στα αισθηματικά σας, όταν θα έχετε μεγαλύτερη πλανητική εύνοια!

Τοξότης
Μπορεί το Καλοκαίρι να μην ήταν αυτό που περιμένατε, σκεφτείτε όμως ότι κάποιες καίριες λεπτομέρειες ήταν αρκετές για να αλλάξετε πορεία, να κερδίσετε μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων στα επαγγελματικά και στα προσωπικά σας και ότι τώρα βλέπετε μπροστά σας ένα πιο ξεκάθαρο τοπίο. Εκμεταλλευτείτε το διάστημα των διακοπών σας για να γεμίσετε τις μπαταρίες σας, ασχοληθείτε με ότι σας ευχαριστεί και φανείτε δοτικοί και μεγαλόψυχοι. Είναι καιρός που έχετε θέσει υψηλούς στόχους και έτσι δεν σας απασχολούν και τόσο οι μικρότητες των άλλων. Απλά σας δικαιώνουν όταν αποστασιοποιείστε!

Αιγόκερως
Το καθήκον θα παίξει και πάλι το ρόλο του, όπως και εσείς θα καταφέρετε να ανταποκριθείτε στα προστάγματά του στο ακέραιο. Να θυμάστε όταν παραπονιέστε ότι εσείς είστε εκείνοι οι οποίοι επιλέξατε αυτόν τον δρόμο, ενώ είχατε και πολλές άλλες επιλογές. Μάλλον είστε δέσμιοι της εικόνας σας και δεν θέλετε να χαλαρώσετε με τον τρόπο που σας προτείνουν εκείνοι οι οποίοι σας αγαπούν. Είναι κρίμα όμως να περάσετε τις διακοπές σας με ένταση και ανησυχία για το προκείμενο μέλλον.

Υδροχόος
Πολλά θα σας απασχολήσουν και αυτήν την εβδομάδα, όχι όμως με την ένταση των προηγούμενων. Κύρια αιτία είναι η βιασύνη σας να νιώσετε και πάλι ασφαλείς και να βεβαιωθείτε ότι έχετε ξεπεράσει οριστικά τους κινδύνους των ανατροπών που υποστήκατε το προηγούμενο διάστημα. Επαγγελματικά και οικονομικά θέματα σας απασχολούν θεωρητικά καθώς καθυστερούν, λόγω εποχής, κάποιες απαντήσεις που περιμένετε και στις οποίες έχετε βασίσει όλες σας τις προσδοκίες.

Ιχθύες
Όσοι βρίσκεστε σε διακοπές φροντίστε να έχετε δημιουργικό και απολαυστικό χρόνο. Πολλές φορές οι επιθυμίες και τα σχέδιά σας δεν συμβαδίζουν με την συντροφιά σας, αλλά θα ήταν λάθος να υποχωρήσετε και να νιώσετε μια καταπίεση που δεν θα σας ανακουφίσει. Οικονομικά έχετε ακόμα περιθώρια να καθυστερήσετε μια σας υποχρέωση, αυτό όμως δεν σας δίνει το δικαίωμα να την αγνοήσετε εντελώς. Αισθηματικά αποφύγετε να θίξετε τώρα τα κακώς κείμενα της σχέσης σας.