Για αυτή την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου σας έχω και ευχάριστα αλλά και δυσάρεστα νέα! Από ποια από όλα θέλετε να ξεκινήσω;;;

Άντε λοιπόν ξεκινώ με τα «χαρούμενα» της ημέρας, που για μία ακόμα φορά αφορούν τους Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους αλλά και τους Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς του 2ου δεκαημέρου. Αυτή την ημέρα «κορυφώνεται» το εξάγωνο ανάμεσα στο Δία από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Για αυτή την αστρολογική όψη, έχουμε μιλήσει αρκετές φορές, τόσο μέσα από τις αστρολογικές μας εκπομπές, όσο και από τα άρθρα προβλέψεων του έτους και του μήνα. Συνοψίζοντας όμως, το διάστημα που διανύουμε είναι εξαιρετικό για την κατάκτηση σημαντικών στόχων ζωής αλλά και για την ουσιαστική ενδυνάμωση τόσο σε ψυχολογικό όσο και σε πρακτικό / υλικό επίπεδο. Όσοι λοιπόν έχετε γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο των ζωδίων, ή έχετε προσωπικούς πλανήτες, ή και ωροσκόπο κοντά στην 18η μοίρα των παραπάνω ζωδίων, έχετε κάθε λόγο να χαμογελάσετε από τύχη, να κινηθείτε με δυναμισμό, να διεκδικήσετε αυτό που θέλετε και να νιώσετε πληρότητα και κατάκτηση! Η πρόβλεψη αυτή ωστόσο, δεν ισχύει μόνο για σήμερα που κορυφώνεται αυτή η όψη, αλλά … μπορείτε επωφεληθείτε την εύνοιά σας σε όλη την διάρκεια του μήνα.

Συνεχίζουμε με τα πιο δυσάρεστα νέα, τα οποία όμως και θα διαχειριστούμε με τον κατάλληλο τρόπο, αφού η πρόγνωση μας βοηθά να είμαστε ένα βήμα μπροστά, κάνοντας τα σωστά βήματα…. Αυτή την Τετάρτη λοιπόν θα παρατηρήσουμε το κλίμα γύρω μας να είναι αρκετά τεταμένο και όταν λέω το «κλίμα» εννοώ τον ρυθμό των σχέσεων αλλά και των συνεργασιών μας. Κόντρες, ανταγωνισμοί, πάθη, πισώπλατα χτυπήματα , ίντριγκες αλλά και αναβρασμός είναι μόνο μερικά από τα έκδηλα στοιχεία που παρατηρούνται με την Αφροδίτη να κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού.

Η τάση του «τα θέλω όλα ή τίποτα» είναι ιδιαίτερα κυρίαρχη, ενώ η καχυποψία, η έλλειψη εμπιστοσύνης, η ζήλεια, οι κυριαρχικές απόλυτες στάσεις, αλλά και οι μάχες επικράτησης εξουσίας και ελέγχου έχουν πραγματικά την τιμητική τους, σε όλη την διάρκεια του φθινοπώρου, τόσο στον τομέα των αισθηματικών όσο και στον τομέα των οικονομικών. Μάλιστα, οι 3 αντιθέσεις που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το Σκορπιό με τον Ουρανό από τον Ταύρο, μας δείχνουν ότι κατά την διάρκεια του Φθινοπώρου αναμένεται να έχουμε ισχυρές και απρόβλεπτες «εκρήξεις» ανεξαρτησίας και απελευθέρωσης από όλα τα στοιχεία που σας ανέφερα παραπάνω. Θα δούμε λοιπόν το φετινό φθινόπωρο ξαφνικές ανατροπές, αλλαγές και αιφνιδιασμούς σε σχέσεις και σε συνεργασίες …

Αυτή την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου , παρατηρούμε ότι κορυφώνεται μία μεγάλη σύγκρουση ανάμεσα στην Αφροδίτη από τον Σκορπιό, τον Άρη από τον Υδροχόο και τον Ουρανό από τον Ταύρο. Αυτή την ημέρα λοιπόν να αναμένουμε και να προσέχουμε για τα εξής:

✔ Σκληρές αντιπαραθέσεις σε σχέσεις και συνεργασίες – γίνονται μάχες συμφερόντων και απόλυτης κυριαρχίας.

✔ Ξαφνικά ξεσπάσματα οργής, θυμού, ζήλειας, ανταγωνισμού και αναβρασμός αρνητικών συναισθημάτων

✔ Ξαφνικές και απότομες ρήξεις / χωρισμοί που θα φέρουν την απελευθέρωση από σχέσεις δυσλειτουργικές / τοξικές.

✔ Σκανδαλώδεις και προκλητικές ερωτικές εξελίξεις πουδημιουργούν σούσουρο.

✔ Ασυγκράτητα και ανεξέλεγκτα πάθη στα οποία είναι πολύ δύσκολο να διατηρηθεί η αντίσταση.

✔ Οικονομικά ρίσκα που θα φέρουν απώλειες.

Ποιοι δέχεστε άμεση επιρροή;
Παρόλο που τα παραπάνω στοιχεία που σας περιέγραψα, θα είναι εμφανή στην καθημερινότητα όλων μας, μεγαλύτερη προσοχή πρέπει να δείξουν οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες περίπου από την 0-4 μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Μεγαλύτερη ακόμα προσοχή τις βραδυνές ώρες που και η Σελήνη θα έχει περάσει στο Σκορπιό σχηματίζοντας και αυτός με την σειρά του τετράγωνο με τον Άρη και αντίθεση με τον Ουρανό.

Οι μεν Ταύροι, θα έχετε συγκρούσεις κυρίως με πρόσωπα του σχετίζεστε είτε επαγγελματικά, είτε συντροφικά. Αυτή την εποχή καλείστε να κάνετε τις αλλαγές εκείνες που θα σας βοηθήσουν να απελευθερωθείτε.

Οι Λέοντες, αιφνιδιάζεστε και νιώθετε έντονο συναισθηματικό εκνευρισμό από καταστάσεις που προκύπτουν στο σπίτι, στην οικογένεια και στα επαγγελματικά.

Οι Σκορπιοί, δεν μπορείτε εύκολα να τιθασεύσετε τα «θέλω» σας και αποφασίζετε, διατάζετε, κοντράρεστε και προκαλείτε! Προσοχή σε σχέσεις οικογενειακές και αισθηματικές.

Οι Υδροχόοι, αντιδράτε έντονα σε οτιδήποτε σας καταπιέζει και σας στερεί την πρωτοβουλία, την δράση και την αυτονομία σας.

Και κάτι για το τέλος …
Παρόλο που οι καταστάσεις στον τομέα των σχέσεων είναι εκρηκτικές αυτές τις μέρες, δεν παύει η Αφροδίτη να σχηματίζει και ένα εξάγωνο με τον Κρόνο, μία ημέρα αργότερα (την Πέμπτη 13/9). Έτσι λοιπόν θα μπορέσει εντέλει να επέλθει η λογική και η σταθεροποίηση κατόπιν αυτών των έντονων αντιδράσεων στις σχέσεις.

Μάλιστα οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι που έχετε γεννηθεί κοντά στις 21 με 23 του μήνα του ζωδίου σας αλλά και οι Παρθένοι που γεννηθήκατε περίπου 24/8 και οι Ιχθύες κοντά στις 21 Φεβρουαρίου και είστε ελεύθεροι δεν αποκλείεται αυτές τις μέρες να έχετε ξαφνικές εξελίξεις στα αισθηματικά σας (γνωριμίες, μία επαφή, μία μεγάλη έκπληξη), που θα σας προσφέρουν το αίσθημα της ανταμοιβής. Επιπλέον όσοι είστε εγκλωβισμένοι αυτό το διάστημα σε φιλίες, έρωτες και γενικότερα σχέσεις που σας φθείρουν , οι μέρες αυτές είναι ιδανικές για να κινητοποιηθείτε και να απομακρύνεται από κοντά σας ανθρώπους που εδώ και καιρό δεν θα έπρεπε να είχαν θέση στη ζωή σας.

Το σύνθημά μας λοιπόν για αυτή την Τετάρτη : Απελευθέρωση από την τοξικότητα