Τρίγωνο Ερμή με Άρη 24/9: Δράση και Επίτευξη Στόχων
Μία δυναμική Δευτέρα είναι εδώ! Τρίγωνο Ερμή με Άρη! Δες πως θα σε ευνοήσει…

Το μυαλό μας πιο γρήγορο πλέον και σαφώς πιο εύστροφο, μας δίνει θέληση, εξυπνάδα, δυναμισμό, αποτελεσματικότητα και αποφασιστικότητα!

Όχι στα επιπόλαια παρορμητικά λόγια ή τα νεύρα, λόγω υπερβολικής αυτοπεποίθησης!

Ευνοημένοι είναι κυρίως τα Ζώδια του Αέρα και της Φωτιάς, του 1ου δεκαημέρου!

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

ΚΡΙΟΣ
Πολλές οι ευκαιρίες στην συντροφική ζωή τις οποίες θα καταφέρεις να εκμεταλλευτείς και να κατακτήσεις τους στόχους σου! Χωρίς εγωισμό, χρησιμοποίησε το λέγειν και το μυαλό σου, για να απολαύσεις εύνοια στην συντροφική ζωή!

ΤΑΥΡΟΣ
Μπορείς τώρα να πετύχεις πολλά στον εργασιακό τομέα και να βελτιώσεις τις επιδόσεις σου! Ιδανική περίοδος για την βελτίωση της φυσικής σου κατάστασης και της εμφάνισης σου!

ΔΙΔΥΜΟΣ
Ερωτικοί στόχοι πραγματοποιούνται και εσύ απολαμβάνεις φλερτ, πάθος και ρομαντισμό! Είσαι τυχερός, δημιουργικός, κεφάτος και απόλυτα ερωτεύσιμος!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Κάνεις πράξη αυτά που σκέφτεσαι και σχεδιάζεις, ιδίως σε θέματα σπιτιού και οικογένειας! Ένας έρωτας από το παρελθόν, επικοινωνεί μαζί σου!

ΛΕΩΝ
Είσαι έξυπνος, ομιλητικός, δραστήριος και δυναμικός. Μπορείς να κερδίσεις πολλά μέσα από μηνύματα, τηλεφωνήματα και συναντήσεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σταθεροποιείται η αισθηματική σου ζωή αλλά και τα οικονομικά σου! Η αυτοεκτίμηση σου στα ύψη, όπως και ο αισθησιασμός σου!

ΖΥΓΟΣ
Μπορείς να καταφέρεις ότι βαθιά επιθυμείς και να βελτιώσεις ότι θελήσεις αρκεί να δραστηριοποιηθείς! Είσαι γοητευτικός, έξυπνος, δυναμικός και αποφασιστικός!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Εμπιστεύσου άφοβα την διαίσθηση σου και θα νιώσεις πιο δυνατός από ποτέ! Ένας παρασκηνιακός έρωτας ξυπνάει το πάθος σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι φιλικές σου σχέσεις βελτιώνονται και οι σύμμαχοι σου για τους στόχους σου, σε στηρίζουν όσο ποτέ! Εκπληρώνεις ένα μεγαλεπήβολο όνειρο σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Δραστηριοποιήσου δυναμικά στην καριέρα, για να αποκτήσεις την καταξίωση που τόσο καιρό επιθυμούσες! Οι προσπάθειες σου και οι αγώνες σου, επιτέλους επιβραβεύονται!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η κοινωνικότητα σου και τα εκφραστικά σου μέσα, σε βοηθούν να πραγματοποιήσεις στόχους που επιθυμείς! Κάποιο σχέδιο σου ολοκληρώνεται μέσα από επαφές, συναντήσεις και μετακινήσεις! Η αισιοδοξία σου είναι στα ύψη!

ΙΧΘΥΣ
Έχεις την ευκαιρία να κερδίσεις χρήματα ή να διεκπεραιώσεις κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες και επιπλέον ανανεώνεις την ερωτική σου ζωή με πάθος και ερωτισμό!