Από την Φούλα Γρηγοροπούλου
Το σκηνικό του Ουρανού είναι αρκετά ενδιαφέρον για όλο τον Οκτώβριο και το Νοέμβριο του 2018 καθώς η Αφροδίτη που ξεκινά την ανάδρομη πορεία της στις 5/10 το ζώδιο του Σκορπιού (στη δέκατη μοίρα) δεν θα μας αφήσει να βαρεθούμε! Είναι πιθανό να ξεκινήσει φέρνοντας στο προσκήνιο ερωτικά ζητήματα που θα δυσκολέψουν λίγο τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Λέοντες, Υδροχόους, Ταύρους). Οι Σκορπιοί και κυρίως του πρώτου δεκαημέρου παρότι ανήκετε στα σταθερά ζώδια θα χαρείτε και τα δώρα της Αφροδίτης μιας και τη φιλοξενείτε!

Η Αφροδίτη στο Σκορπιό μπορεί να δημιουργήσει το κατάλληλο κλίμα για αισθηματικές ευκαιρίες στα ζώδια του νερού (Καρκίνοι, Ιχθύς και Σκορπιοί) αλλά και τη δυνατότητα να διορθώσουν τα κακώς κείμενα σε αισθηματικές σχέσεις και να έχουν και μια δεύτερη ευκαιρία.

Έως τις 12/10 καλό θα είναι να προσέχουμε καθώς το τετράγωνο της Θεάς του έρωτα με τον Άρη από τον Υδροχόο μπορεί να φέρει εντάσεις στα ζευγάρια, ζήλια, αλόγιστα έξοδα αλλά και αυξημένη λίμπιντο η οποία βέβαια θα συνοδεύεται από γερούς καυγάδες και την ανάγκη ελέγχου.

Έως και τις 16/10 θα υπάρχουν βέβαια και οι ευκαιρίες για ερωτικά ξεκαθαρίσματα καθώς η σύνοδος της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Ερμή στο Σκορπιό θα δημιουργήσει το κατάλληλο σκηνικό για οριστική λύση κυρίως καταστάσεις και ζητήματα του παρελθόντος.

Ο Νοέμβριος κάνει «ποδαρικό» με την Αφροδίτη που περνά σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Ζυγού. Θα επηρεάσει ιδιαίτερα τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού του τρίτου δεκαημέρου

(Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) και από τις 8 έως τις 12/11 το διάστημα θα είναι ευνοϊκό για ερωτικά ξεκαθαρίσματα αλλά και «αναζωπυρώσεις» καθώς το τρίγωνο της με τον Άρη θα βοηθήσει πολύ προς αυτή την κατεύθυνση.

Ο Νοέμβριος έχει και άλλα δώρα πέρα από τις ευνοϊκές όψεις μεταξύ Άρη και Αφροδίτης οι οποίοι βρίσκονταν σε «σύρραξη» από το καλοκαίρι, καθώς στις 8/11 ο Δίας θα περάσει στο ζώδιο που κυβερνά τον Τοξότη. Εξαιρετική πλανητική μετακίνηση για τα ζώδια της φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) και σε δεύτερη φάση για τα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Υδροχόοι, Ζυγοί) οι οποίοι όσο και να βάλλονται από τις διελεύσεις άλλων πλανητών σίγουρα θα έχουν μία χείρα βοηθείας και προστασίας στα ζητήματα τους.

Προσοχή χρειάζεται το διάστημα γύρω από τις 16/11 καθώς η είσοδος του Άρη στους Ιχθύς συνοδεύεται με το αντίστοιχο τετράγωνο του με το Δία από τον Τοξότη δημιουργώντας υπερβολές σε σπατάλες, κραιπάλες, φλερτ και γενικότερα στα αισθηματικά ζητήματα.

Στις 17/11 η Αφροδίτη γυρίζει επιτέλους σε ορθή πορεία στο Ζυγό (25η μοίρα) υποδηλώνοντας πως η προηγούμενη περίοδος γεμάτη εντάσεις και επιστροφές παλαιότερων αισθηματικών ζητημάτων φτάνει στο τέλος της και θα ξεκαθαρίσει το τοπίο. Έως τις 3/12 η παραμονή της Αφροδίτης στο ζώδιο που κυβερνά το Ζυγό, θα γλυκάνει το κλίμα, θα βοηθήσει και θα χαρίσει ευκαιρίες σε αισθηματικά και οικονομικά ζητήματα.

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου και μάθε πως θα είναι το φθινόπωρο στα αισθηματικά σου:
ΚΡΙΟΣ

Το φθινόπωρο προβλέπεται έντονο για εσάς καθώς είναι πολύ πιθανόν να έχετε επιστροφές ανθρώπων του παρελθόντος οι οποίες αν μη τι άλλο θα σας βάλουν σε σκέψεις. H ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης από τις 5/10 στο Σκορπιό θα φέρει αυξημένη ερωτική διάθεση η οποία θα εκτονωθεί σε περιστασιακές περιπέτειες που πιθανόν να είναι και με παλιούς γνώριμους. Έως και τα μέσα Οκτωβρίου θα πρέπει να είστε προσεκτικοί καθώς το τετράγωνο της με τον Άρη μπορεί να δημιουργήσει συγκρούσεις είτε στους ελεύθερους είτε στους δεσμευμένους ή να φέρει ένα αισθηματικό μπλέξιμο με κάποιο πρόσωπο του φιλικού σας περιβάλλοντος.

Την 1η Νοεμβρίου η Αφροδίτη περνά ανάδρομη στο Ζυγό και πιθανόν να σας κάνει να σκεφτείτε ξανά την επανασύνδεση με κάποιο πρόσωπο του παρελθόντος κυρίως εσείς του τρίτου δεκαημέρου.

Από τις 8 έως τι 12/11 το τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη είναι πολύ βοηθητικό για να μπορέσετε να πάρετε μία ανάσα στα αισθηματικά αλλά και τα οικονομικά σας ζητήματα.

Προσοχή κατά το δεύτερο μισό του Νοεμβρίου καθώς η είσοδος του Δία στον Τοξότη θα σας ευνοήσει, όμως το τετράγωνο του με τον Άρη που θα μπει στους Ιχθύς μπορεί να φέρει υπερβολές και απιστίες από εσάς. Από τις 17/11 που η Αφροδίτη γυρίζει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ζυγού τα πράγματα για τη σχέση σας θα ξεκαθαρίσουν και θα μπορέσετε να πάρετε τις τελικές αποφάσεις. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη από τις 5/10 γυρίζει ανάδρομη στο ζώδιο που βρίσκεται απέναντί σας, στο Σκορπιό κάνοντας επιτακτική την ανάγκη να ξαναδείτε αισθηματικές σχέσεις αλλά και συνεργασίες. Ιδιαίτερα εσείς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο θα παρατηρήσετε πώς θα κάνουν την εμφάνισή τους άνθρωποι από το παρελθόν και πιθανόν να δοκιμάσουν τις αντοχές σας. Ιδιαίτερη προσοχή αν έχετε ήδη μία σχέση και δεν θέλετε να τη βάλετε σε κίνδυνο.

Έως τα μέσα Οκτωβρίου τα μάτια σας δεκατέσσερα καθώς είναι μία περίοδος –λόγω του τετραγώνου της Αφροδίτης με τον Άρη- κατά την οποία θα εκνευρίζεστε με το παραμικρό κυρίως με αφορμή επαγγελματικά ζητήματα, τα «απόνερα» των οποίων θα πέσουν στα αισθηματικά σας. Δώστε προσοχή και στην ανάγκη ελέγχου του/ης συντρόφους σας αλλά και οποιουδήποτε σχετίζεστε ακόμα και σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς μπορεί να δημιουργήσει δυσφορία.

Την 1η Νοεμβρίου η Αφροδίτη συνεχίζει την ανάδρομη πορεία της στο ζώδιο του Ζυγού. Μία περίοδος κατά την οποία τα εργασιακά στα ζητήματα θα σας απασχολήσουν περισσότερο, όμως το τρίγωνο της με τον Άρη από τις 8 έως τις 12/11 υποδηλώνει πως δεν αποκλείεται να προκύψουν ευκαιρίες για μία σχέση στο επαγγελματικό/ εργασιακό σας περιβάλλον. Στις 17/11 η Αφροδίτη γυρίζει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ζυγού βοηθώντας σας να δείτε καλύτερα τις προοπτικές που έχει μία γνωριμία που κάνατε αυτό το διάστημα. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το φθινόπωρο χρωματίζεται από την ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης που ξεκινά στις 5/10 στο ζώδιο του Σκορπιού. Αυτό το διάστημα είναι πιθανόν να έχετε μία επιστροφή ενός παλαιότερου φλερτ το οποίο είχε ξεκινήσει στο εργασιακό σας περιβάλλον και επανέρχεται δριμύτερο. Έως και τα μέσα Οκτωβρίου το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη από τον Υδροχόο υποδηλώνει πως θα πρέπει να είσαστε προσεκτικοί

-ιδιαίτερα εσείς που έχετε ήδη μία σχέση- καθώς η εμπλοκή «καλοθελητών» σε αυτή μπορεί να δημιουργήσει συγκρούσεις ανάμεσα σε εσάς και το/η σύντροφό σας.

Την 1η Νοεμβρίου η Αφροδίτη περνά ανάδρομη στο ζώδιο του Ζυγού και από αυτή τη θέση θα βοηθήσει περισσότερο κυρίως εσάς που έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας, καθώς θα φέρει και ευκαιρίες για επανασυνδέσεις αλλά και ευκαιρίες για νέες γνωριμίες. Λίγο μετά τις αρχές και έως τις 12/11 θα σχηματίσει ευνοϊκή όψη με τον Άρη και θα είναι μία μεγάλη ανάσα για εσάς και για τα αισθηματικά σας ζητήματα. Δεν αποκλείεται να κάνετε και νέες γνωριμίες πάνω σε κάποιο ταξίδι σας ή να γνωρίσετε κάποιο πρόσωπο με διαφορετική νοοτροπία και κουλτούρα από τη δική σας που θα σας συναρπάσει.

Στις 8/11 ο Δίας περνά στο ζώδιο του Τοξότη εμπλουτίζοντας με νέους ανθρώπους τον περίγυρό σας. Χρειάζεται βέβαια προσοχή μετά τα μέσα Νοεμβρίου καθώς το τετράγωνο του με τον Άρη από τους Ιχθύς μπορεί να αποκαλύψει ένα ερωτικό ζήτημα που ξεκίνησε στο επαγγελματικό σας περιβάλλον.

Στις 17/11 η Αφροδίτη γυρίζει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ζυγού και σας φέρνει ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, νέες σχέσεις και νέους κεραυνοβόλος έρωτας. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το φθινόπωρο προβλέπεται καυτό για τα αισθηματικά σας ζητήματα μιας και η αρχή της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης στο Σκορπιό από τις 5/10 θα σας δώσει τη δυνατότητα να αξιολογήσετε ερωτικές σχέσεις του παρελθόντος, και πιθανόν να έχετε την ευκαιρία να τις ξανά φέρετε στη ζωή σας.

Έως τα μέσα Οκτωβρίου θα πρέπει οτιδήποτε και να κάνετε να το κάνετε με σύνεση και χωρίς νεύρα καθώς το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη από τον Υδροχόο θα σας θυμίσει γεγονότα του παρελθόντος που σας πλήγωσαν -κυρίως αισθηματικού περιεχομένου- τα οποία θα σας δημιουργήσουν ένα διάχυτο εκνευρισμό.

Ο Νοέμβριος έρχεται παρέα με την ανάδρομη Αφροδίτη η οποία την πρώτη ημέρα του περνάει στο ζώδιο του Ζυγού. Εσείς που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας δεν αποκλείεται να έρθουν γεγονότα που θα σας κάνουν να αναθεωρήσετε μία σχέση του παρελθόντος. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη από τις 8 έως και τις 12/11 θα φέρει μία μεγάλη ανάσα για τα ερωτικά σας ζητήματα και θα σας βοηθήσει να αφήσετε οριστικά πίσω σας κάποια από αυτά.

Στις 17/11 είναι μία ημερομηνία ορόσημο για το φθινόπωρο καθώς η επιστροφή της Αφροδίτης σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ζυγού θα κατευνάσει σχέσεις που είχαν διαταραχθεί το προηγούμενο διάστημα. Ακόμα δεν αποκλείεται για εσάς που έχετε μία σχέση που έχει αντέξει στο χρόνο, να πάρετε την απόφαση ή να σας γίνει η πρόταση για να συγκατοικήσετε. 

ΛΕΩΝ

Το φθινόπωρο έρχεται μαζί με την πορεία της ανάδρομης Αφροδίτης στο Σκορπιό στις 5/10 η οποία θα σας βάλει σκέψεις για να γυρίσετε σε μία παλιά σε σχέση, ιδιαίτερα αν εκείνη ήταν μακροχρόνια ή ζούσατε κάτω από την ίδια στέγη. Θα πρέπει να προσέξετε το πως θα διαχειριστείτε τέτοιου είδους «επιστροφές» αλλά και τα αισθηματικά σας ζητήματα κυρίως εσείς του πρώτου δεκαημέρου. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη από τον Υδροχόο έως και τα μέσα Οκτωβρίου υποδηλώνει πως τα νεύρα σας θα «τσιμπήσουν» λίγο παραπάνω από το κανονικό και μπορεί να φέρουν ρήξεις σε προσωπικές σχέσεις.

Ο Νοέμβριος φαίνεται να είναι καλύτερος για εσάς σε αισθηματικά ζητήματα καθώς η Αφροδίτη ανάδρομη περνά στο ζώδιο του Ζυγού που είναι σαφώς πιο φιλικό για εσάς από ότι ο Σκορπιός, και από τις 8 έως τις 12/11 σχηματίζει όψη τριγώνου με τον Άρη από τον Υδροχόο. Εκείνο το διάστημα θα έχετε την ευκαιρία να διορθώσετε μία σχέση που μπορεί να δημιουργήθηκε θέμα το προηγούμενο διάστημα. Στις 8/11 η είσοδος του Δία στον Τοξότη ευνοεί εξαιρετικά νέα ξεκινήματα και νέους έρωτες!

Η καλή σας διάθεση, οι νέες γνωριμίες και η εύνοια του Δία είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας για νέες και υπάρχουσες σχέσεις.

Στις 17/11 η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία στο Ζυγό εξομαλύνοντας τα αισθηματικά ζητήματα αλλά και τις σχέσεις με τον περίγυρο σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το φθινόπωρο θα έχει ευκαιρίες για εσάς όσον αφορά τα αισθηματικά σας ζητήματα καθώς και κάποιες αναθεωρήσεις ιδιαίτερα από τις 5/10 και έπειτα που η Αφροδίτη θα γυρίσει ανάδρομη στο ζώδιο του Σκορπιού. Έως και τα μέσα Οκτωβρίου θα πρέπει να είστε προσεκτικοί καθώς μπορεί να υπάρξουν κάποιες επιστροφές ανθρώπων από το παρελθόν, οι οποίοι μπορεί να χρησιμοποιήσουν και κάποιο πρόσωπο του περιβάλλοντός σας ώστε να καταφέρουν ξανά να σας προσεγγίσουν.

Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη που θα λαμβάνει χώρα έως τα μέσα Οκτωβρίου υποδηλώνει νεύρα και μία δυσκολία στο να κατασταλάξετε σε αισθηματικά ζητήματα.

Την 1η Νοεμβρίου η Αφροδίτη όντας ανάδρομη, περνά στο ζώδιο του Ζυγού και το επόμενο διάστημα και συγκεκριμένα από τις 8 έως και τις 12/11 το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη υποδηλώνει πως θα είναι περισσότερο ευνοϊκή περίοδο για αισθηματικά ζητήματα.

Το τετράγωνο του Δία που έχει μπει στον Τοξότη με τον Άρη από τους Ιχθύς στις 16/11 σας προτρέπει να είστε προσεκτικοί καθώς μία λάθος υπεραισιόδοξη εκτίμηση για μία προσωπική σου σχέση δε συνάδει με την πραγματικότητα.

Το δεύτερο μισό του μήνα και συγκεκριμένα από τις 17/11 και έπειτα η Αφροδίτη θα γυρίσει επιτέλους σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ζυγού και θα σας βοηθήσει να δείτε τα αισθηματικά σας ζητήματα με πιο καθαρό μυαλό. 

ΖΥΓΟΣ

Το φθινόπωρο προβλέπεται ιδιαίτερο καθώς στις 5/10 η Αφροδίτη γυρίζει σε ανάδρομη πορεία στο γειτονικό ζώδιο του Σκορπιού, δημιουργώντας τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να δείτε μία σχέση που ήδη έχετε και να αναγνωρίσετε τα «κακώς κείμενα». Οι εκπλήξεις από επιστροφές ατόμων του παρελθόντος δεν θα λείψουν και θα είναι το αλατοπίπερο του μήνα. Έως και τα μέσα Οκτωβρίου χρειάζεται προσοχή καθώς το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Υδροχόο μπορεί να φέρει εντάσεις στη σχέση με το/η σύντροφό σας και εντάσεις στα αισθηματικά σας ζητήματα γενικότερα.

Ο Νοέμβριος έρχεται την ίδια στιγμή με το πέρασμα της Αφροδίτης σε ανάδρομη πορεία στο δικό σας ζώδιο γεγονός που θα σας ευνοήσει πολύ, ιδιαίτερα εσάς που σκέφτεστε τα λάθη που είχατε κάνει σε μία παλιά σας σχέση και θέλετε μία δεύτερη ευκαιρία. Η ευκαιρία θα έρθει πιο εύκολα για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας που έχουν γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο φυσικά δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες και για τους άλλους. Από τις 8 έως τις 12/11 η πρώτη θετική όψη της Αφροδίτης με τον Άρη ύστερα από καιρό θα είναι μία όαση για τις αισθηματικές σας σχέσεις καθώς θα κάνει πιο εύκολο τον συντονισμό των επιθυμιών και των αισθηματικών αναγκών σας. Τα πράγματα για εσάς θα γίνουν πολύ- πολύ καλύτερα μετά τις 17/11 που η Αφροδίτη γυρίζει σε ορθή πορεία στο ζώδιό σας, φτιάχνοντας το κλίμα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις αλλά και τη διάθεσή σας. Ο Δίας ο οποίος έχει μπει στον Τοξότη από τις 8/11 θα βάλει και εκείνος το χεράκι του φέρνοντας νέες γνωριμίες μέσα από ανθρώπους του στενού σας περιβάλλοντος. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα αισθηματικά σας ζητήματα από τον Οκτώβριο θα σας κρατήσουν απασχολημένους, καθώς η Αφροδίτη που γυρίζει αναδρομή στο ζώδιό σας στις 5/10 δεν θα σας αφήσει να βαρεθείτε. Η πολυποίκιλη προσωπική ζωή, οι επιστροφές πρώην σχέσεων, οι νέες γνωριμίες αλλά και πολλοί πειρασμοί για εσάς που είστε ήδη δεσμευμένοι είναι μερικά από τα σενάρια. Έως τα μέσα Οκτωβρίου θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με τα αισθηματικά σας ζητήματα καθώς το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη από τον Υδροχόο υποδηλώνει πως θα έχετε μία εσωτερική αναστάτωση με αφορμή τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Αυτή μπορεί να εκτονωθεί με νεύρα στο/η σύντροφό σας τα οποία βέβαια θα προκαλέσουν και έντονη ερωτική διάθεση, στοιχείο θετικό ανάμεσα στα υπόλοιπα.

Από την 1η Νοεμβρίου η Αφροδίτη συνεχίζοντας την ανάδρομη πορεία της περνά στο ζώδιο του Ζυγού, μία θέση από την οποία μπορεί να ανοίξει πολλούς και ταυτοχρόνους συναισθηματικούς λογαριασμούς, θέτοντας σε κίνδυνο σταθερές σχέσεις.

Από τις 8 έως και τις 12/11 είναι θετικές ημέρες καθώς η Αφροδίτη με τον Άρη θα συναντηθούν σε τρίγωνο αυτή τη φορά και θα βοηθήσουν λίγο την κατάσταση και την επικοινωνία μεταξύ εσάς και των άλλων. Βέβαια θα πρέπει να ξεκινήσετε να είστε πιο προσεκτικοί με τον τρόπο που θα διαχειριστείτε και τις συναισθηματικές επιτυχίες σας αλλά και τη σχέση σας, καθώς ο Δίας θα εγκαταλείψει το ζώδιό σας στις 7/11. Αυτό σημαίνει πως δεν θα έχετε την ευκολία που είχατε να «ξεφεύγετε» ακόμα και την τελευταία στιγμή.

Στις 17/11 η επιστροφή της Αφροδίτης σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ζυγού θα σας βοηθήσει να δείτε καλύτερα τα κρυφά κείμενα των αισθηματικών σας ζητημάτων. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ένα έντονο φθινόπωρο ξεκινά και για εσάς αγαπημένοι μου Τοξότες μία και στις 5/10 η Αφροδίτη ξεκινά την ανάδρομη πορεία της στο ζώδιο του Σκορπιού. Πρώην σχέσεις, αισθηματικά απωθημένα αλλά και η ανάγκη να καταφέρετε τους αισθηματικούς σας στόχους πάση θυσία, θα είναι αυτά που θα σας απασχολήσουν όλο τον Οκτώβριο. Έως και τα μέσα Οκτωβρίου θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τον τρόπο που θα διαχειριστείτε ζητήματα που μπορεί να προκύψουν με το/η σύντροφό σας καθώς το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη από τον Υδροχόο δεν θα βοηθήσει στα νεύρα, αντίθετα θα εγείρει ακόμα περισσότερα.

Την 1η Νοεμβρίου η Αφροδίτη συνεχίζει την ανάδρομη πορεία της περνώντας στο ζώδιο του Ζυγού, και δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να επιστρέψει το ερωτικό ενδιαφέρον κάποιου προσώπου που βρίσκεται στο ευρύτερο φιλικό σας περιβάλλον.

Από τις 8 έως και τις 12/11 ο Άρης και η Αφροδίτη θα συναντηθούν σε τρίγωνο αυτή τη φορά και αυτές οι ημέρες θα είναι μία όαση για τα αισθηματικά σας ζητήματα καθώς θα μπορέσουν να δώσουν θετικά δείγματα.

Στις 8/11 ο Δίας ο κυβερνήτης σας περνά στο ζώδιο σας, γεγονός που σας κάνει το πιο ευνοημένο ζώδιο για έναν ολόκληρο χρόνο. Σίγουρα θα αισθάνεστε πιο άνετοι και ευδιάθετοι με τον κυβερνήτη σας πάνω από το κεφάλι σας όμως στα μέσα του Νοέμβριου το τετράγωνο του Δία με τον Άρη που πέρασε στους Ιχθύς θα φέρει υπερβολές και μία αδυναμία να διαχειριστείτε ορθά τις αισθηματικές σας καταστάσεις.

Στις 17/11 η Αφροδίτη επανέρχεται σε ορθή πορεία στο Ζυγό δίνοντας μία ανάσα στα αισθηματικά σας ζητήματα. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Οκτώβριος έρχεται με «άγριες» διαθέσεις καθώς στις 5/10 η Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη στο Σκορπιό, γεγονός που θα φέρει στο προσκήνιο σχέσεις του παρελθόντος. Είναι πιθανόν να έχετε ξανά συναντήσεις και μάλιστα στο φιλικό σας περιβάλλον με κάποιο παλιό σας γνώριμο και αυτές οι συναντήσεις να γίνουν αφορμή να ξαναδείτε μία πρώην σχέση σας. Σε κάθε περίπτωση έως και τα μέσα Οκτωβρίου θα πρέπει να είστε προσεκτικοί καθώς τα λάθη στα αισθηματικά ζητήματα καραδοκούν. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη από τον Υδροχόο υποδηλώνει πως οι λάθος κινήσεις θα σας στοιχίσουν στην αυτοπεποίθησή σας.

Την 1η Νοεμβρίου η Αφροδίτη περνά σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Ζυγού, δημιουργώντας το ιδανικό κλίμα για να φουντώσει ξανά ένα ειδύλλιο που έχει δημιουργηθεί στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Από τις 8 έως και τις 12/11 είναι καλές ημέρες για να ξεκαθαρίσετε λίγο το τοπίο στα αισθηματικά σας καθώς το τρίγωνο της Αφροδίτης που άλλαξε ζώδιο και πήγε στο Ζυγό και του Άρη από τον Υδροχόο θα σας βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση.

Στις 8/11 η είσοδος του Δία στο ζώδιο του Τοξότη υποδηλώνει πως θα έχετε για ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα ένα φύλακα-άγγελο ο οποίος θα σας προστατεύει -πέρα από όλα τα υπόλοιπα- και από τις δύσκολες αισθηματικές καταστάσεις, και θα σας βοηθά ακόμα και την τελευταία στιγμή.

Στις 17/11 η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ζυγού και δημιουργεί ένα πολύ καλό κλίμα για να πάρετε αποφάσεις σχετικά με κάποιον που σχετίζεστε επαγγελματικά αλλά υποβόσκει και ένα αισθηματικό ενδιαφέρον. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτό το φθινόπωρο προμηνύεται έντονο για τα αισθηματικά σου ζητήματα καθώς η αναδρομή της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού από τις 5/10 θα φέρει στο προσκήνιο παλαιότερες σχέσεις και ενδεχομένως να αναθεωρήσετε την άποψή σας για κάποιες από αυτές. Ακόμα και αν είστε δεσμευμένοι δεν αποκλείεται το μυαλό σας να τρέχει σε πρόσωπα του παρελθόντος με αποτέλεσμα να υπάρχει ένας διάχυτος εκνευρισμός. Σε αυτό θα βοηθήσει και το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιό σας το οποίο θα είναι σε έντονη ισχύ μέχρι και τα μέσα Οκτωβρίου.

Ο Νοέμβριος προμηνύεται καλύτερος για εσάς καθώς την 1η του μήνα η Αφροδίτη συνεχίζοντας την ανάδρομη πορεία της περνά στο ζώδιο του Ζυγού. Αυτό δείχνει πως ένα ταξίδι ή μία μίνι απόδραση σε αγαπημένο προορισμό θα είναι πάρα πολύ ευνοϊκή και για τη διάθεσή σας αλλά και για τη σχέση με το/η σύντροφό σας καθώς θα κατευνάσει το περίεργο κλίμα.

Αν είστε ελεύθεροι θα έχετε αυξημένες πιθανότητες να κάνετε μία νέα γνωριμία σε ένα μέρος εκτός του τόπου κατοικίας σας, με έναν άνθρωπο μακριά από αυτό που αναζητούσατε ως τώρα. Από τις 8 έως και τις 12/11 το τρίγωνο της Αφροδίτης από το Ζυγό με τον Άρη από το ζώδιό σας θα βοηθήσει το φλερτ και θα σας χαρίσει αισθηματικές επιτυχίες.

Στις 8/11 ο Δίας περνά στον Τοξότη σε μία θέση που θα φέρει νέες γνωριμίες μέσα από φίλους, από κοινωνικές υποχρεώσεις αλλά και από ομάδες ή συλλόγους με τους οποίους ασχολείστε.

Στις 17/11 η Αφροδίτη γυρίζει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ζυγού και αυτό θα βοηθήσει πάρα πολύ να κατασταλάξετε σε μία αισθηματική επιλογή. 

ΙΧΘΥΣ

Το φθινόπωρο θα έχει έντονο το ερωτικό στοιχείο για εσάς μιας και η Αφροδίτη που βρίσκεται στο μυστηριώδες ζώδιο του Σκορπιού γυρίζει σε ανάδρομη πορεία στις 5/10. Η αναδρομή της Αφροδίτης θα σας φέρει σκέψεις και συναντήσεις με πρόσωπα του παρελθόντος, και μέσα από αυτές μπορεί να αναθερμάνει ξανά και ένα παλιό ειδύλλιο. Βέβαια θα πρέπει να είστε προσεκτικοί καθώς έως και τα μέσα Οκτωβρίου το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Υδροχόο υποδηλώνει πως μπορεί να υπάρχει παρασκήνιο στα αισθηματικά σας ζητήματα το οποίο θα σας μπερδέψει και το γεγονός πως δεν θα γνωρίζεται όλη την αλήθεια δεν θα είναι υπέρ σας. Προσπαθήστε να είστε σίγουροι για τις κινήσεις σας και μην πάρετε αισθηματικά ρίσκο γιατί το πιο πιθανό είναι να μη σας βγουν.

Την 1η Νοεμβρίου η Αφροδίτη συνεχίζοντας την ανάδρομη πορεία της περνά στο ζώδιο του Ζυγού. Από αυτή τη θέση θα τονίσει πάρα πολύ τον ερωτισμό σας και θα φέρει νέες ερωτικές περιπέτειες και μάλιστα αρκετές. Θα πρέπει να το σκεφτείτε όμως πριν επενδύσετε σε κάποια από αυτές καθώς είναι πιθανόν η διάρκειά τους να είναι περιορισμένη. Από τις 8 έως και τις 12/11 το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη από τον Υδροχόο θα φέρει ένα διάλλειμα στην ένταση του προηγούμενου διαστήματος και αν βρίσκεστε ήδη σε μία σχέση θα καταλάβετε αμέσως τη θετική του επίδραση.

Ο Δίας περνά στο ζώδιο του Τοξότη στις 8/11 και στις 16 συναντά τον Άρη κατά την είσοδό του στο ζώδιό σας. Αυτό υποδηλώνει πως οι αισθηματικές υπερβολές στα λόγια δεν θα λείψουν και μπορεί να σας εκθέσουν.

Στις 17/11 η ορθή πορεία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού θα κάνει τα πράγματα στον αισθηματικό σας τομέα πιο ξεκάθαρα βοηθώντας σας να πάρετε αποφάσεις.

zwdiasimera.gr/