Εσείς οι Κριοί θα έχετε μία πολύ καλή εβδομάδα, αρκεί να μην βουλιάξετε στις στις αναμνήσεις του παρελθόντος.

Η ζωή σας μέρα με την ημέρα αρχίζει και κατευθύνεται ολοένα και περισσότερο προς την σωστή κατεύθυνση. Κάθε μέρα βλέπετε πως ένα ακόμη λιθαράκι έχει μπει, προκειμένου να βρείτε και πάλι στόχους να πιάσετε, να δείτε ότι υπάρχει ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο, ότι μπορείτε να αποστασιοποιηθείτε από ό,τι σας έχει κρατήσει πίσω. Σε αυτό βοηθά και το γεγονός ότι λαμβάνετε την αναγνώριση που χρειάζεστε, από τους συντρόφους σας ή από τους συνεργάτες σας. Όλα αυτά είναι που κάνουν το κλίμα θετικό. Αλλά, διότι πάντα υπάρχει ένα μεγάλο αλλά, τώρα που τα πράγματα έχουν την σωστή πορεία, θα γεμίσετε το κεφάλι σας με σκέψεις και αναμνήσεις από το παρελθόν, το οποίο είναι ό,τι χειρότερο. Το να σκέφτεστε το τι θα γινόταν εάν είχατε κάνει κάτι άλλο σε κάποια φάση της ζωής σας, δεν είναι κακό, όλοι το κάνουν. Το να πέσετε σε μελαγχολία γιατί δεν κάνατε κάτι διαφορετικό τότε που είχατε την ευκαιρία, είναι μία παγίδα που πρέπει να αποφύγετε, διότι θα διασκορπίζετε την ενέργειά σας με το να κάνετε συνέχεια βήματα εμπρός-πίσω.

Εσείς οι Ταύροι, το επόμενο διάστημα θα ασχοληθείτε με το πως θα γυρίσετε σε μία παρελθοντική κατάσταση.

Η έλλειψη ισορροπίας στις ζωές σας καλά κρατεί, και αυτό επειδή δεν θέλετε να ξεφύγετε από καταστάσεις που σας πλήγωσαν ή σας υποτίμησαν. Το βασικό κίνητρο για αυτήν την κατάσταση είναι η αδυναμία να ζήσετε χωρίς αγάπη, ή διότι θέλετε να εκδικηθείτε όλους εκείνους που σας έβλαψαν με τις ενέργειές τους. Όπως και να έχει, αυτή η κατάσταση σας εγκλωβίζει σε καταστάσεις και ανθρώπους που δεν αξίζουν άλλο την προσοχή σας. Για αυτό οδεύετε με μαθηματική ακρίβεια σε μία παγίδα, καθώς ούτε προφυλάξεις παίρνετε ούτε νοιάζεστε για τις συνέπειες. Με αυτόν τον τρόπο κακό θα κάνετε στην δημόσια εικόνα σας, στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία, μπορεί ακόμη και να επισημοποιήσετε μία σχέση για εντελώς λάθος λόγους. Ακόμη κι αν βρεθούν άτομα που σας αγαπάνε (φίλοι, οικογένεια) και θέλουν να σας προστατεύσουν από τον δρόμο που έχετε επιλέξει, εσείς θα τα παραμερίσετε, και μάλιστα με άσχημο τρόπο. Αν θέλετε ντε και καλά να κάνετε σχέση με άτομο από το παρελθόν ή να κάνετε επανασύνδεση, περιμένετε τουλάχιστον μέχρι την επόμενη εβδομάδα.

Εσείς οι Δίδυμοι θα έχετε μία εβδομάδα γεμάτη αντιφάσεις.

Το διάστημα αυτό, το μυαλό σας είναι ακόμα στο πως να περάσετε καλά, να κάνετε καινούρια πράγματα, να ερωτευθείτε, να κάνετε έρωτα. Όμως, σύντομα θα πρέπει να ασχοληθείτε σοβαρά με τα θέματα της καθημερινότητας, κάτι που σαφώς και δεν θέλετε να κάνετε. Εξ’ ου και η αντιφατικότητα. Από την μία θα θέλετε να περάσετε όμορφα και ξέγνοιαστα, και από την άλλη να ασχοληθείτε με την πεζή πραγματικότητα. Θέλετε να ερωτευθείτε σαν να μην υπάρχει αύριο αλλά να σκέφτεστε αν κάτι τέτοιο είναι σωστό. Αναρωτιέστε αν πρέπει να παραιτηθείτε από την εργασία σας προκειμένου να κάνετε κάτι καινούριο ή να αποφύγετε να πάρετε μία θέση ευθύνης επειδή δεν έχετε φιλοδοξίες. Όλα αυτά θα κάνουν την ζωή σας ελαφρά αγχωτική, αλλά είναι στο αίμα σας να είστε χωρισμένοι πάντα στα δύο. Από την Πέμπτη και μετά τα ψέμματα τελειώνουν. Η πραγματικότητα, δυστυχώς για εσάς, θα επιβάλει εκείνη τους δικούς της όρους, οπότε αναγκαστικά θα πρέπει να προσαρμοστείτε.

Για εσάς του πρώτου δεκαημέρου, είναι πολύ πιθανή μία ερωτική επανασύνδεση.

Μεικτή σε συναισθήματα θα είναι η καινούρια εβδομάδα για εσάς τους Καρκίνους. Δύσκολες καταστάσεις σας περιμένουν με τους συντρόφους ή τους συνεργάτες, ενώ μάλλον θα έχετε ευχάριστα νέα στα επαγγελματικά σας.

Τις επόμενες ημέρες επαγγελματικά, θα έχετε την ευκαιρία να επιστρέψετε σε μία προηγούμενη εργασία, την οποία θέλετε αλλά για πολλούς και διαφορετικούς λόγους είχατε αποχωρήσει. Τώρα όμως τα προβλήματα σχεδόν έχουν λυθεί, οπότε η πόρτα της επιστροφής είναι ανοικτή. Μπορεί επίσης να συμβεί η ευνοϊκή λύση μίας συνεργασίας και να πάρετε τα χρήματα που σας οφείλονται.

Στις σχέσεις με τους ανθρώπους θα έχετε κάποια προβλήματα, ευτυχώς όμως θα είναι μικρής διάρκειας. Αυτό που συμβαίνει, είναι πως εσείς είστε σε πολύ καλή διάθεση και θέλετε να μεταφέρετε τον ενθουσιασμό σας στα άλλα άτομα. Όμως, ο παρορμητικός χαρακτήρας σας θα πέσει πάνω σε άτομα που μόλις τώρα άρχισαν να βλέπουν τα πράγματα κανονικά, και που δεν έχουν ακόμη όρεξη να σαχλαμαρίσουν. Ακριβώς επειδή θα σας βάζουν εμπόδια εσείς θα εκνευριστείτε, ίσως και να ζητήσετε τον λόγο γιατί δεν κάνουν αυτό που τους λέτε εσείς. Καλό θα ήταν να κάνετε λίγο πίσω και να τους δώσετε τον χώρο τους. Άλλωστε μην ξεχνάτε πως μετά από ένα μεγάλο διάστημα παθητικότητας έχουν αρχίσει να κάνουν κινήσεις προς τα εμπρός.

Εσείς οι Λέοντες, αν μη τι άλλω, θα έχετε μία εβδομάδα με προκλήσεις.

Ως άνθρωποι είστε φιλόδοξοι και έτοιμοι για κάθε είδους πρόκληση. Επειδή πολλά έχουν συμβεί, θέλετε να βρείτε τον παλιό καλό εαυτό σας, κάτι το οποίο δεν είναι εύκολο και το οποίο από μόνο του είναι μία πρόκληση. Όμως, αυτή την φορά είστε έτοιμοι, και για αυτό δεν θα υπολογίσετε τίποτα και κανέναν. Ακόμη και το σώμα σας, έστω κι αν έχει υποστεί ταλαιπωρίες ή έχετε καιρό να το φροντίσετε, θα υποταχθεί στην δύναμη της θελήσεώς σας, και θα σας κάνει την χάρη να συνεργαστεί.

Από εκεί και πέρα ξεκινούν οι δυσκολίες. Αν έχετε περάσει σοβαρές δυσκολίες σε θέματα υγείας, θα πρέπει να κινηθείτε επi τέλους προκειμένου να βρείτε και πάλι την φόρμα σας, θα πρέπει όμως να μην φθάσετε στο επίπεδο της εξάντλησης. Λίγο μέτρο δεν βλάπτει. Αν χρειαστεί να χωρίσετε ή να διαλύσετε μία συνεργασία, να το κάνετε. Αρκετά μείνατε πίσω. Σύντομα θα διαπιστώσετε ότι χωρίς βάρη θα μπορέσετε να κάνετε αυτά που θέλατε αλλά οι υπόλοιποι δεν σας άφηναν. Αν είστε μέλος μίας ομάδας, αυτή θα διαλυθεί, οπότε ό,τι κάνετε να το κάνετε μόνοι σας. Ίσως έτσι, με εσάς επi κεφαλής, να γίνουν τα πράγματα όπως πρέπει.

Εσείς οι Παρθένοι θα έχετε μία δύσκολη εβδομάδα επειδή θα υπάρξουν αρκετές αντιφάσεις, κάτι που στο οργανωτικό μυαλό σας είναι ό,τι χειρότερο.

Το πρόβλημα είναι ότι με όλα όσα σας έχουν συμβεί έχετε παραιτηθεί. Με αυτό στο μυαλό θα προσπαθήσετε να κρατήσετε την αξιοπρέπειά σας την ώρα που ρίχνετε τους εαυτούς σας προκειμένου να νιώθετε ότι αξίζετε. Μπορεί κάλλιστα να χάσατε την εργασία σας και να αναζητάτε χρήματα, αλλά, δεν είστε διατεθειμένοι να εργασθείτε σε εργασίες «κατώτερες» των προσδοκιών σας. Μπορεί επίσης να έχετε χάσει την πίστη στον εαυτό σας, και να μην έχετε φιλοδοξίες. Οι βλέψεις σας να περιορίζονται μόνο στο άμεσο κέρδος που υπάρχει, δηλαδή να υπάρχει δουλίτσα, να βγαίνει ο μισθουλάκος και όλα καλά. Ακόμη και να σας προτείνουν κάτι καλύτερο, εσείς θα αρνηθείτε. Τουλάχιστον από την Πέμπτη και μετά, θα αποδεχθείτε την πραγματικότητα και θα αρχίσετε να σκέφτεστε πώς μπορείτε να την αλλάξετε.


Ερωτικά, έστω κι αν εσείς νιώθετε κάπως καλύτερα, δεν είστε ακόμη για ανοίγματα. Για κάποιο χρονικό διάστημα θα πρέπει να μείνετε μόνοι προκειμένου να συνέλθετε.

Εσείς οι Ζυγοί θα βιώσετε διαφορετικές καταστάσεις και γεγονότα ανάλογα με το δεκαήμερο στο οποίο είστε γεννημένοι.

Εσείς που είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο, φαίνεται πως έχετε διάθεση είτε για επανασύνδεση με ένα άτομο από το παρελθόν, είτε οι ερωτικές σας ανάγκες είναι τόσο ανεβασμένες που θα ψάξετε με κάποιον τρόπο να τις ικανοποιήσετε. Για λίγες ημέρες λοιπόν, θα ξεχάσετε τι σημαίνει μέτρο, οπότε χαρείτε το!

Εσείς που είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο, θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας. Αρκετά μείνατε παθητικοί. Είναι καιρός να διεκδικήσετε το καλύτερο για εσάς, όσα εμπόδια κι αν έχετε ή σας βάζουν. Η δύναμη της θελήσεως σε συνδυασμό με την τρομερή σας φαντασία, θα σας ανοίξουν δρόμους που δεν φανταζόσασταν ότι υπήρχαν.

Εσείς που είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο, θα έχετε πολλές μεταπτώσεις στην ψυχολογία σας και αυτό επειδή η αναποφασιστικότητά σας τσακίζει κόκκαλα. Δεν μπορείτε να τα έχετε όλα, για αυτό σκεφτείτε τι είναι αυτό που μπορεί να σας βοηθήσει, και κάντε κινήσεις προκειμένου να πραγματοποιηθεί. Μην αφήνετε άλλο την μιζέρια να αποφασίζει για εσάς.

Κι εσείς οι Σκορπιοί θα βιώσετε διαφορετικές καταστάσεις και γεγονότα ανάλογα με το δεκαήμερο στο οποίο είστε γεννημένοι.

Εσείς που είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο, θα έρθετε αντιμέτωποι με άτομα που θέλουν να περάσουν το δικό τους, και είτε με την παρορμητική τους φύση, είτε επειδή δεν υπολογίζουν τίποτα, θα σας προκαλέσουν αρκετά προβλήματα. Ευτυχώς που εσείς έχετε την δύναμη να τους αντιμετωπίσετε αλλά θα χρειαστεί σταθερότητα και αποφασιστικότητα.

Εσείς που είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο, ένα άτομο ασταθές, χωρίς ντροπή, ζηλιάρικο, έρχεται να αναστατώσει τις ζωές σας, προξενώντας αρκετά προβλήματα στον προσωπικό σας χώρο, στην προσωπική σας ζωή, στην οικογένειά σας. Ειδικά εάν είναι πρώην εραστής ή ερωμένη, έχετε πραγματικό πρόβλημα μαζί του, καθώς δεν θα φύγει εύκολα, όσο και να τον ή την διώχνετε.

Εσείς που είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο, θα αναζητήσετε την ησυχία σας. Για εσάς αυτό το διάστημα έχουν προτεραιότητα η εργασία, τα καθημερινά πράγματα, και η οικονομία. Μπορεί να μην θέλετε να βγείτε έξω αλλά αν βγείτε, όπου κι αν πάτε, θα σας υποδεχθούν με χαρά, καθώς έχετε την εκτίμηση αρκετού κόσμου.

Τις επόμενες ημέρες εσείς οι Τοξότες θα βιώσετε μία χαλαρότητα, καθώς οι πολλές πιέσεις σε προσωπικό επίπεδο έχουν μείνει πίσω. Θα επιλέξετε την ησυχία και την ηρεμία του σπιτιού σας, τις χαλαρές στιγμές με την οικογένειά σας, θα αποφύγετε τις εντάσεις και τους τσακωμούς, θα δείξετε τρομερή αυτοκυριαρχία στις προκλήσεις. Γενικά θα προσπαθήσετε να δώσετε έμφαση στην εργασία σας και να κάνετε το καθήκον σας ως γονείς και ως σύντροφοι. Παράλληλα, θα νιώσετε την ανάγκη να κάνετε οικονομία, κάτι το οποίο για εσάς ως συναίσθημα είναι σπάνιο. Πάντως, ακόμη κι αν ζορίζεστε οικονομικά, κάτι θα γίνει και θα ανταπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας.

Στον έρωτα, τα πράγματα είναι λίγο πιο σύνθετα. Αυτό συμβαίνει επειδή είστε σε φάση που θέλετε να ξεφύγετε από το παρελθόν αλλά εκείνο δεν λέει να σας εγκαταλείψει. Ειδικά εάν χωρίσατε σχετικά πρόσφατα, οι πρώην θα θελήσουν να σας διεκδικήσουν ξανά, αλλά όχι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η ζήλια και η κτητικότητα είναι απωθητικές για εσάς, και δεν θα σας αρέσει καθόλου που θα τις δείτε στο πρόσωπο εκείνου ή εκείνης.

Εσείς οι Αιγόκεροι, ανάλογα με το δεκαήμερο στο οποίο είστε γεννημένοι, θα επηρεαστείτε αντιστοίχως.

Εσείς που είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο, θα έχετε μία δύσκολη εβδομάδα, όχι τόσο από γεγονότα, όσο από τους ανθρώπους που έχετε γύρω σας, κυρίως από τον ή την σύντροφό σας. Όλος ο κόσμος θα είναι μέσα στην τρελή χαρά και θα θέλουν από εσάς να κάνετε το ίδιο. Το κακό είναι ότι αυτό το διάστημα συνέρχεστε από αρκετές δυσκολίες, και σαφώς δεν θα έχετε την όρεξή τους.

Εσείς που είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο, θα δεχθείτε προκλήσεις μέσα από τον επαγγελματικό σας χώρο ή οχλήσεις από τράπεζες, για χρέη σας προς αυτές. Εσείς θα πρέπει να είστε τέρατα ψυχραιμίας και να αποφύγετε να μιλήσετε ή να κάνετε παρορμητικές ενέργειες. Κάντε λίγη υπομονή και θα σταματήσουν.

Εσείς που είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο, θα περάσετε μία εβδομάδα με πολλές αντιφάσεις. Επειδή έχουν συμβεί αρκετά στις ζωές σας, σας έχει πιάσει τάση παραίτησης. Σταματήστε! Αν μπείτε σε αυτήν την διαδικασία, τότε δύσκολα θα μπορέσετε να βγείτε. Υπομονή, την επόμενη εβδομάδα τα πράγματα θα είναι κάπως καλύτερα.

Κι εσείς οι Υδροχόοι, ανάλογα με το δεκαήμερο στο οποίο είστε γεννημένοι, θα επηρεαστείτε αντιστοίχως.

Εσείς που είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο, θα έχετε μία μεικτή σε συναισθήματα εβδομάδα. Από την μία θα αντιμετωπίσετε κακής ποιότητας πρώην συντρόφους και συνεργάτες, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να κάνουν κακό στην δημόσια εικόνα σας. Θα χρειαστεί πολύ ψυχραιμία από το μέρος σας, διότι θα επιδιώξουν να σας εκνευρίσουν. Από την άλλη είναι πολύ καλή περίοδος για επανασύνδεση με το άτομο που επιθυμείτε!

Εσείς που είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο, προσέξτε διότι έχετε παραιτηθεί από τα όνειρά σας για αυτό και βρίσκεστε σε μία περίεργη φάση. Σύντομα όμως θα φάτε ένα γερό χαστούκι που θα σας κάνει να ξυπνήσετε. Μέχρι τότε θα σπάτε τα νεύρα των άλλων.

Εσείς που είστε γεννημένοι στον τρίτο δεκαήμερο, θέλετε να επιστρέψετε κάπου χωρίς να υπολογίζετε τις συνέπειες. Το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι να γυρίσετε πίσω. Όμως το μόνο που θα καταφέρετε είναι να συνειδητοποιήσετε ότι όλα κάποια στιγμή τελειώνουν, απλά εσείς δεν θέλετε να το δεχθείτε, ακόμη.

Και για εσάς τους Ιχθύες, η εβδομάδα θα είναι εντελώς διαφορετική ανάλογα με το δεκαήμερο στο οποίο είστε γεννημένοι.

Εσείς που είστε στο πρώτο δεκαήμερο, θα έχετε μία αρκετά ήρεμη εβδομάδα. Για εσάς αυτό που θα έχει σημασία θα είναι το τρίπτυχο εργασία-οικογένεια-σπίτι. Η ηρεμία που θα επικρατήσει θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε αρκετά και να ασχοληθείτε κάποια στιγμή είτε με τα δικά σας θέματα είτε να δείτε τι θέλετε να κάνετε στο μέλλον.

Εσείς που είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο, θα έχετε μία αρκετά δύσκολη εβδομάδα. Επειδή αυτό το διάστημα η λογική δεν θα δουλεύει, θα πέσετε θύματα των ιδίων σας των φαντασιώσεων. Είναι πολύ πιθανό να αρχίστε να κυνηγάτε ερωτικές χίμαιρες, είτε με την μορφή των πρώην συντρόφων είτε με άτομα που δεν σας θέλουν αλλά εσείς λιώνετε για εκείνα.

Εσείς οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο, θα έχετε με την σειρά σας μία δύσκολη εβδομάδα. Το στοίχημα που πρέπει να κερδίσετε, είναι να μην μιλήσετε ή κάνετε κινήσεις πριν της ώρας τους. Πρέπει να δείτε τα γεγονότα προς τα πού σας πηγαίνουν. Αν δείτε ότι είναι προς όφελός σας, θα πρέπει να δείξετε έναντι όλων ότι έχετε την αυτοπεποίθηση και την θέληση να γίνει το δικό σας. Αν δείτε όμως ότι πάτε αντίθετα με γεγονότα, τότε θα πρέπει να αντισταθείτε, όχι όμως με πείσμα, γιατί έτσι, στο τέλος θα έχετε μία πύρρειο νίκη.

periastrologias.gr