Από την Αλεξάνδρα Βενέτη
Εμφανίζεται η επιθυμία σας για σταθερότητα και ασφάλεια στις 24 Οκτωβρίου 2018, καθώς η Πανσέληνος γίνεται στο σταθερό και επίμονο ζώδιο τον Ταύρο. Τώρα αφήνεστε στις πολυτέλειες και τις αισθησιακές απολαύσεις, θέλετε να είστε κοντά σε άτομα που σας κάνουν να αισθάνεστε ηρεμία και χαλάρωση. Αγωνίζεστε για να οικοδομήσετε συναισθηματική και οικονομική σταθερότητα, βρίσκοντας τρόπους να ξοδεύετε λιγότερα και ανακαλύπτετε νέες πηγές εισοδήματος που οδηγούν στην οικονομική αφθονία. Τώρα επιθυμείτε να είστε με ανθρώπους με τους οποίους εναρμονίζονται οι αξίες σας.

Αυτή η Πανσέληνος στον Ταύρο επηρεάζει τα Σταθερά ζώδια του τρίτου δεκαημέρου, δηλαδή τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους και όσους έχετε τον Ωροσκόπο ή πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.


ΚΡΙΟΣ

Ανοίγουν νέες πόρτες για σας όσον αφορά την οικονομική σας κατάσταση, χάρη στην Πανσέληνο στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων. Τώρα είναι επιτακτική ανάγκη για σας να νιώσετε συναισθηματική και οικονομική ασφάλεια, έχετε υψηλούς στόχους για το πώς θα κερδίσετε περισσότερα. Ίσως έχετε μια νέα ευκαιρία που σας παρέχει τη δυνατότητα να αποκτήσετε περισσότερα χρήματα ή διευθετείτε τα χρέη σας. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας σάς χαρίζει αυτοπεποίθηση και πίστη στον εαυτό σας, απολαμβάνετε τους καρπούς των σπόρων που φυτεύτηκαν πριν έξι μήνες. Ίσως βρείτε μια νέα εργασία ή ερωτική σχέση, σκοπός σας είναι τώρα να αισθάνεστε συναισθηματική και οικονομική ασφάλεια. Έχετε τη δύναμη να τα καταφέρετε και απομακρύνετε άτομα που εναντιώνονται στις αξίες σας και τα μεγάλα όνειρά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν αναζητάτε καθοδήγηση για ένα πρόβλημά σας, απευθυνθείτε στο σύμπαν, μέσα από τα όνειρα ή τυχαίες συμπτώσεις σας δείχνει τα σημάδια. Η Πανσέληνος στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας, φέρνει μια αποκάλυψη που σας δείχνει τον τρόπο για να απομακρύνετε μια αρνητική κατάσταση ή ένα «τοξικό» πρόσωπο από τη ζωή σας. Αφήστε το σύμπαν να κάνει την εκκαθάριση που πρέπει να γίνει. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Πανσέληνος στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας και των ομαδικών δραστηριοτήτων, σας καλεί να σμίξετε, να ενωθείτε με τους άλλους. Ίσως παρουσιαστεί κάποιο πρόσωπο, το οποίο είναι διατεθειμένο να σας βοηθήσει οικονομικά σε ένα νέο εγχείρημα ή να συζητήσετε για μια κοινή επιχείρηση. Τώρα θέτετε γερές και σταθερές βάσεις, είτε ξεκινήσετε μια νέα φιλία ή συνεργασία. 

ΛΕΩΝ

Ανεβαίνετε ψηλά στην καριέρα σας, χάρη στην Πανσέληνο που φωτίζει το δέκατο οίκο σας, της καριέρας. Απολαμβάνετε τους καρπούς των προσπαθειών σας, θέτετε μακροπρόθεσμους νέους στόχους. Εάν έχετε μοχθήσει αρκετά για ένα έργο σας ή προσπαθούσατε να τραβήξετε την προσοχή ενός ευρύ κοινού, το φεγγάρι σάς βοηθά να έχετε οφέλη. Ίσως λάβετε μια ηγετική θέση που αμείβεται αδρά. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Πανσέληνος στον ένατο οίκο σας, του ταξιδιού και της επέκτασης, εμποτίζει την ψυχή σας με το πνεύμα της εξερεύνησης και της περιπέτειας, τώρα έχετε τη διάθεση να κάνετε κάτι διαφορετικό από τη συνηθισμένη σας ρουτίνα. Ίσως κάνετε μια ταξιδιωτική εξόρμηση κάπου μακριά από την πόλη σας ή ακόμα και στο εξωτερικό ή μια νέα γνώση αλλάζει τη διάθεσή σας, και νιώθετε χαρά και ενθουσιασμό. 

ΖΥΓΟΣ

Τα συναισθήματά σας είναι έντονα, καθώς η Πανσέληνος φωτίζει τον όγδοο οίκο σας, της οικειότητας και της ψυχικής σύνδεσης. Αλλάζει η συναισθηματική σας διάθεση, αναζητάτε περισσότερη οικειότητα με τον αγαπημένο σας, ίσως ακόμη έχετε ξαφνικές εκρήξεις οργής, ζήλειας και κτητικότητας. Ή ίσως μια συνεργασία έρχεται να αποδώσει καρπούς ή κάνετε μια νέα συμφωνία όπου επωφελείστε αμφότεροι οικονομικά. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Πανσέληνος στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, φέρνει στο φως τους καρπούς των προσπαθειών σας στη σχέση σας ή μια συνεργασία σας. Εάν υπάρχει ισορροπία και αρμονία στη σχέση σας, ίσως αποφασίσετε για δέσμευση, διαφορετικά εάν ήδη ανταγωνίζεστε με τον αγαπημένο σας, μπορεί να αποφασίσετε να δώσετε τέλος. Ίσως κάνετε μια νέα σχέση που σας παρέχει σταθερότητα και ασφάλεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Πανσέληνος στον έκτο οίκο σας, της υγείας και της ευεξίας, σας ζητά να αξιολογήσετε τις καθημερινές σας συνήθειες και την υγεία σας. Ίσως πάτε σε ένα γυμναστήριο ή απλά αλλάξετε το πρόγραμμά σας για να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας φέρνουν χαρά και ευεξία. Μπορεί να κάνετε ένα check-up με τους γιατρούς σας ή προσλάβετε έναν υπάλληλο στην εργασία σας. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν μπορείτε να κρατήσετε κρυφά τα συναισθήματά σας, καθώς η Πανσέληνος ρίχνει το φως της στο γεμάτο πάθος πέμπτο οίκο σας. Αναζητάτε μια σταθερή, αληθινή αγάπη και την βρίσκετε σε κάποιον/α που σας παρέχει συναισθηματική ασφάλεια και σταθερότητα. Αν είστε σε σχέση, έχετε την ευκαιρία να μοιραστείτε τα πάθη σας με τον αγαπημένο σας, ίσως ακόμη έχετε μια εγκυμοσύνη. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ανοίγουν οι πόρτες της ευτυχίας και της σταθερότητας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, καθώς η Πανσέληνος φωτίζει τον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Αφήνετε τις υποχρεώσεις σας για να συνδεθείτε βαθύτερα με τους αγαπημένους σας ή να μείνετε μόνοι με τον εαυτό σας. Θα μπορούσατε επίσης να αποφασίσετε να μετακινηθείτε ή απλά να ανακαινίσετε το χώρο σας. 

ΙΧΘΥΣ

Συναρπαστικές πληροφορίες και ειδήσεις που περιμένατε καιρό, έρχονται ξαφνικά χάρη στην Πανσέληνο στον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας. Το μυαλό σας είναι ανοικτό και σταθερό, γοητεύετε με τα λόγια σας και τις ιδέες σας. Θα μπορούσατε να κάνετε μια νέα συνεργασία, από την οποία μπορείτε να αποκομίσετε μακροπρόθεσμα οικονομικά οφέλη, ή έχετε μια σημαντική συνομιλία ή μια οικονομική συμφωνία.