Η καινούρια εβδομάδα κρύβει για εσάς τους Κριούς διαφορετικές καταστάσεις και γεγονότα, ανάλογα με το δεκαήμερο στο οποίο έχετε γεννηθεί.

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, θα έχετε είτε επισκέψεις από την οικογένειά σας, είτε θα ξεκινήσετε μία καινούρια δραστηριότητα, είτε θα βρείτε έναν καινούριο έρωτα. Αν είναι μέλος της οικογενείας σας, θα χαρείτε πολύ με την επίσκεψή του. Αν ξεκινήσετε δραστηριότητα, θα νιώσετε υπέροχα, επειδή και θα διασκεδάσετε αλλά και επειδή θα βγείτε έξω από το σπίτι. Αν είστε ελεύθεροι, ένας νέος έρωτας που άνετα μπορεί να γίνει σχέση, σας περιμένει εντός των ημερών αυτών!

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα κάνετε τα πάντα προκειμένου να έχετε την ησυχία σας. Το γεγονός αυτό έχει δύο ερμηνείες. Η μία είναι ότι απλά έχετε κουραστεί και θέλετε να σας αφήσουν ήσυχους. Για αυτό άλλωστε θα είστε τις επόμενες ημέρες από οκνηροί έως τεμπέληδες. Η άλλη είναι να έχετε δεχτεί τόση πίεση, που προκειμένου να ησυχάσει το κεφάλι σας, θα ρίξετε τόσο πολύ τα μούτρα σας, που η αυτοεκτίμησή σας θα εξαφανιστεί.

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα νιώσετε ότι είναι καιρός να παλέψετε με όλα εκείνα που σας φοβίζουν. Ευτυχώς για εσάς, το Σύμπαν σας δίνει όλα τα εφόδια προκειμένου όλα όσα πρέπει να γίνουν, να πραγματοποιηθούν με το ελάχιστο δυνατό κόστος σε ψυχική κούραση.

Και για εσάς τους Ταύρους, η καινούρια εβδομάδα κρύβει διαφορετικές καταστάσεις και γεγονότα ανάλογα με το δεκαήμερο στο οποίο έχετε γεννηθεί.

Εσείς που είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο, είστε εγκλωβισμένοι σε έναν χωρισμό ή σε μία προβληματική σχέση ή σε μία πολύ κακή συνεργασία. Η ψυχολογική σας κατάσταση δεν θα είναι και η καλύτερη, αλλά, αν καταφέρετε να δείτε τα πράγματα όπως είναι και όχι όπως θα θέλατε να είναι, τότε θα καταλάβετε ότι βρίσκεστε σε αδιέξοδο, από το οποίο μόνο εσείς μπορείτε να βγείτε. Ειδάλλως, για άλλη μία εβδομάδα θα ταλαιπωρηθείτε.

Εσείς που είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο, θα είστε προσεκτικοί κι επιφυλακτικοί τις επόμενες ημέρες. Μπροστά στις δυσκολίες θα δείξετε επιφανειακή επιθετικότητα, στην πραγματικότητα όμως, θα σας λείπει το θάρρος για να διεκδικήσετε κάτι από τον υπόλοιπο κόσμο. Για αυτό είναι πολύ πιθανό να χρησιμοποιήσετε πλάγιες μεθόδους.

Εσείς που είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο, θα έχετε την δύναμη και την διάθεση να λύσετε κάθε είδους παρεξήγηση, είτε είναι προσωπική είτε είναι, κυρίως, οικονομική. Όλα όμως θα γίνουν μέσα σε ένα πλαίσιο ηρεμίας και συνεννόησης από όλες τις πλευρές.

Εσείς οι Δίδυμοι έχετε την τάση να δράτε πρόωρα, απερίσκεπτα, να κάνετε λανθασμένες σκέψεις, να παίρνετε βιαστικές αποφάσεις, να υπερβάλετε ή να μεγαλοποιείτε καταστάσεις. Το αποτέλεσμα είναι, να είστε οξύθυμοι, νευρικοί, ισχυρογνώμονες, ξεροκέφαλοι, να αναζητάτε καυγάδες, να γκρινιάζετε και να μουρμουράτε. Μπορεί επίσης να καπηλευτήκατε ιδέες άλλων προς όφελος σας. Μπορεί επίσης το νευρικό σας σύστημα να ζορίστηκε από την ενασχόλησή σας με πολλά πράγματα. Για αυτό είναι αναγκαίο να χαλαρώσετε. Μπορείτε άνετα να απομακρύνετε όλα εκείνα που σας στεναχωρούν, και να προχωρήσετε στην ζωή σας βασιζόμενοι μόνο σε νέες ιδέες, και κυρίως στις δικές σας. Παράλληλα, τις επόμενες ημέρες θα έχετε πολύ καλή και γρήγορη αντίληψη. Επίσης, θα έχετε παρατηρητικότητα και θα δώσετε έμφαση στις λεπτομέρειες. Μπορεί κάποιοι να σας χαρακτηρίσουν πονηρούς και πανούργους, αλλά τι να κάνετε κι εσείς, αφού έχετε την ικανότητα να καταλαβαίνετε τους άλλους, ακόμη και να τους χειρίζεστε.

Στον έρωτα, αυτό το διάστημα θα επιδείξετε τον πλέον αδύναμο εαυτό σας. Ενώ θα θέλετε να κρατηθείτε σε απόσταση από τους πειρασμούς, εκείνοι θα έρχονται πολύ δυναμικά. Για αυτό και θα παρουσιαστεί το εξής οξύμωρο φαινόμενο, να λέτε ναι προκειμένου να έχετε την ησυχία σας.

Εσείς οι Καρκίνοι θα έχετε μία έντονη εργασιακά και επαγγελματικά εβδομάδα, η οποία ανάλογα με το πως θα διαχειριστείτε τις προκλήσεις, θα δείξει εάν θα αρπάξετε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν ή όχι.

Το Σύμπαν θέλει από εσάς να δείτε την ζωή σας ως μία πρόκληση. Η σταθερότητα και η οργανωτικότητα που σας διακρίνουν, θα πρέπει να γίνουν ο οδηγός σας στο να πετύχετε. Οι ευκαιρίες που θα σας δοθούν τις επόμενες ημέρες, θα είναι ευκαιρίες ζωής, για αυτό και θα πρέπει να είστε έτοιμοι να τις αρπάξετε. Για να τις αρπάξετε όμως, θα πρέπει να έχετε πίστη στις δυνατότητές σας. Αυτές είναι που θα σας οδηγήσουν σε μία καινούρια εργασία, στην οικονομική επιτυχία, στην αναγνώριση της αξίας σας, ακόμη και σε μία πολύ συμφέρουσα οικονομική συνεργασία-συμφωνία. Η μόνη παρενέργεια που θα έχει το επόμενο διάστημα, θα είναι η ανάγκη σας να μείνετε για λίγο μόνοι.

Ερωτικά θα είστε ή του ύψους ή του βάθους. Κάποιοι από εσάς θα μπλέξετε με πρώην από τους οποίους δεν μπορείτε να ξεκολλήσετε. Κάποιοι άλλοι θα μπλέξετε σε έντονες ερωτικές συζητήσεις, ίσως και με νεαρά σε ηλικία άτομα. Βέβαια, θα υπάρξει και η μερίδα εκείνη που θα χαλαρώσει και που θα απολαύσει ό,τι έχει!

Εσείς οι Λέοντες θα δοκιμαστείτε κυρίως στις ηθικές σας αρχές, καθώς από τα μέσα της εβδομάδος θα βιώσετε αρκετούς πειρασμούς στην προσωπική σας ζωή.

Αυτό που νιώθετε είναι η έντονη ανάγκη να βυθιστείτε στην αμαρτία που προκαλεί η ερωτική πράξη, και ιδιαιτέρως οι φαντασιώσεις που υπάρχουν γύρω από αυτήν. Όλα όμως ξεκινούν από το γεγονός ότι έχετε κουραστεί, και ότι θέλετε κάτι να γίνει. Η κούραση επέρχεται επειδή θέλετε να σας αφήσουν ήσυχους, και για αυτήν την ησυχία είστε διατεθειμένοι να παραδώσετε ακόμη και τις αξίες σας. Αυτού του είδους η παραίτηση, θα φανεί στην συμπεριφορά των τρίτων προς εσάς, στο γεγονός ότι θα είστε νωχελικοί και ότι θα ονειροπολείτε αντί να ασχοληθείτε με την εργασία σας. Μάλιστα, επαγγελματικά, θα ψάξετε να βρείτε μία θέση στο Δημόσιο, προκειμένου να γλιτώσετε από τον κόπο να αποδείξετε ποίοι είστε, και από το γεγονός ότι πλέον έχετε στερέψει από φιλοδοξίες. Για αυτό άλλωστε θα επιστρέψετε σε αυτό που ξέρετε πολύ καλά να κάνετε, το φλερτ. Αυτό το φλερτ θα σας οδηγήσει σε αρκετά έντονες καταστάσεις, οι οποίες δεν θα είναι εντελώς νόμιμες. Ειδικά εσείς του πρώτου δεκαημέρου, μπορείτε με αυτόν τον τρόπο να κάνετε ζημιά στην δημόσια εικόνα σας.

Εσείς οι Παρθένοι θα πρέπει να προσέξετε ιδιαιτέρως το τί θα κάνετε και το τί θα πείτε μέσα στις επόμενες ημέρες.

Αυτό το διάστημα κάνετε λανθασμένες σκέψεις, παίρνετε βιαστικές αποφάσεις, υπερβάλετε ή μεγαλοποιείτε καταστάσεις, για αυτό άλλωστε γκρινιάζετε και μουρμουράτε περισσότερο από ό,τι συνήθως. Όσο θα περνούν οι ημέρες, τόσο εσείς θα χαλαρώνετε, οπότε μπορείτε άνετα να απομακρύνετε όλα εκείνα που σας στεναχωρούν και να προχωρήσετε στην ζωή σας. Παράλληλα, η παρατηρητικότητα και η έμφαση στις λεπτομέρειες, θα σας λύσουν αρκετά προβλήματα ή θα αρχίσετε να αντιλαμβάνεστε την δομή των προβλημάτων, οπότε θα αρχίσετε να τα λύνετε, βάζοντας σε τάξη την σκέψη σας. Ειδικά αυτό το διάστημα, κανείς δεν θα μπορεί να σας κοροϊδέψει, επειδή θα έχετε την ικανότητα να καταλαβαίνετε τους άλλους, ακόμη και να τους χειρίζεστε.

Στον έρωτα αυτό το διάστημα, θα έχετε αρκετές εντάσεις, επειδή κανείς δεν θα μπορεί να σας κρυφτεί. Αν σας λένε ψέμματα οι σύντροφοί σας, θα τους διώξετε. Αν επιθυμείτε ένα άτομο, τώρα είναι η κατάλληλη εποχή να το πολιορκήσετε σθεναρά. Η περίοδος αυτή ευνοεί τα ερωτικά μηνύματα και τα ερωτικά παιγνίδια εξ’ αποστάσεως.

Εσείς οι Ζυγοί, ανάλογα με το δεκαήμερο που είστε γεννημένοι, θα περιμένετε διαφορετικά πράγματα και καταστάσεις.

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, αυτό το διάστημα έχετε σε πολύ χαμηλή εκτίμηση τον εαυτό σας. Ίσως διότι έχετε προβλήματα με τις σχέσεις σας, ίσως επειδή θέλετε να κρατήσετε με κάθε τρόπο την θέση σας, είτε ακόμη επειδή δεν μπορείτε να ανταπεξέλθετε στα αυξημένα έξοδα αυτής της περιόδου. Αυτό που θα σας ενοχλεί όσο τίποτα άλλο, είναι το γεγονός ότι εσείς κάνετε αυτό που πρέπει και με το παραπάνω, αλλά οι καταστάσεις είναι αυτές που δεν μπορούν με τίποτα να χαλιναγωγηθούν.

Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, πρέπει να είστε πάντα έτοιμοι να δεχθείτε επιθέσεις από άτομα που δεν θέλουν το καλό σας. Εσείς μπορεί να βγείτε αλώβητοι από τις δοκιμασίες, ίσως και πιο δυνατοί, αλλά η ψυχολογική κούραση θα είναι έντονη. Προσέξτε λοιπόν τους εαυτούς σας, όσο αυτό είναι δυνατόν. Επίσης ένας παλιός έρωτας πρόκειται να σας ταλαιπωρήσει αρκετά.

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί, επειδή κάτι η καθημερινότητα, κάτι τα λάθη και η ρουτίνα, σας έχουν οδηγήσει στην παραίτηση. Η αυτοεκτίμησή σας θα βρεθεί στο κατώτατο σημείο, το μυαλό σας θα είναι κενό, η θέλησή σας θα χωλαίνει, και οι ιδέες σας θα μένουν ανεφάρμοστες, έστω κι αν τις έχετε σωστά δομημένες. Τουλάχιστον θα χαλαρώσετε από τα μέσα της εβδομάδος και μετά.

Κι εσείς οι Σκορπιοί, ανάλογα με το δεκαήμερο που είστε γεννημένοι, θα περιμένετε διαφορετικά πράγματα και καταστάσεις.

Εσείς που είστε το πρώτου δεκαημέρου, αντιμετωπίζετε μία κατάσταση ή ένα άτομο εκτός ελέγχου. Αν είναι κατάσταση, το πρόβλημα είναι πως παρότι κάνετε σωστά το καθήκον σας, οι καταστάσεις είναι εκτός ελέγχου κι εσείς νιώθετε εντελώς ανίκανοι. Αν είναι άτομο, αυτό το άτομο επιφανειακά δείχνει συγκροτημένο αλλά με τον τρόπο του προσπαθεί να σας κάνει κακό, κυρίως κουτσομπολεύοντάς σας.

Εσείς που είστε του δευτέρου δεκαημέρου, προσπαθήστε να ηρεμήσετε, διότι με το να εκνευρίζεστε, κάνετε λάθος κινήσεις ή ανοίγματα, ή λέτε πράγματα που αργότερα τα μετανιώνετε. Αν όμως ηρεμήσετε, και τις καταστάσεις θα ελέγξετε αλλά και τους ανθρώπους θα μπορέσετε να χειραγωγήσετε.

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα παγιώσετε την εξουσία σας πάνω στον προσωπικό σας χώρο ή στα άτομα που βρίσκονται εγγύτερα σε εσάς. Με την γαλήνη και την σιγουριά που σας διακρίνουν αυτήν την περίοδο, θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε κινήσεις ή συζητήσεις που σας αφορούν όλους. Ακριβώς επειδή θα νιώθετε και θα δείχνετε δυνατοί, όλοι θα κάνουν αυτό που τους ζητάτε χωρίς δεύτερη κουβέντα.

Εσείς οι Τοξότες θα έχετε μία αρκετά καλή εβδομάδα καθώς θα μπορέσετε σταδιακά να λύνετε τον γόρδιο δεσμό αρκετών προβλημάτων που σας ταλανίζουν.

Το επόμενο διάστημα, θα σας χαρακτηρίσει το μεγάλο κουράγιο που έχετε, όταν αντιμετωπίζετε ακόμη και τις πιο δύσκολες καταστάσεις. Το καλό είναι πως πλέον έχετε μπει στην διαδικασία να λύσετε τα προβλήματα, ιδιαίτερα αυτό που σας προκαλούσαν τον μεγαλύτερο φόβο, κυρίως τα επαγγελματικά. Μόλις βρείτε την άκρη του νήματος και αρχίσετε να λύνετε το κουβάρι, θα διαπιστώσετε τελικά ότι όλα μπορούν να γίνουν! Και βέβαια, έχοντας βρει την λύση θα νιώσετε πιο ήρεμα, πιο γαλήνια, κάτι που θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε ορθά την διαδικασία. Παράλληλα, και τα άτομα που έχετε δίπλα σας θα σας βοηθήσουν, επειδή κι εσείς πλέον δεν θα είστε τόσο χαοτικοί όσο τον προηγούμενο χρόνο. Κι εσείς από το δικό σας μέρος, θα νιώσετε ότι ήλθε ο καιρός να δείξετε ότι είστε φιλόδοξοι. Τουλάχιστον, ο προηγούμενος χρόνος σας δίδαξε ότι όλα μπορείτε να τα αποκτήσετε, αρκεί να δείξετε σταθερότητα και πείσμα.

Ερωτικά, θα θελήσετε να εκφράσετε με κάθε τρόπο την απίστευτη και έντονη φαντασία σας, μόνο που αυτό μπορεί να γίνει με άτομα που κινούνται σε παράνομο επίπεδο. Είναι πολύ πιθανό να σας ενοχλήσουν χυδαίοι άνθρωποι, οι οποίοι δεν μπορούν να καταλάβουν αυτό που έχετε μέσα σας.

Για εσάς τους Αιγόκερους, η καινούρια εβδομάδα κρύβει διαφορετικές καταστάσεις και γεγονότα ανάλογα με το δεκαήμερο στο οποίο έχετε γεννηθεί.

Εσείς οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο, θα έχετε μία πολύ περίεργη εβδομάδα. Από την μία θα έχετε όλη την καλή διάθεση να δώσετε την φροντίδα και την φιλοξενία σας σε όποιον την χρειάζεται. Όμως, οι έρωτες του παρελθόντος σας στοιχειώνουν, και θέλουν από εσάς όλα αυτά που προσφέρετε. Το θέμα είναι να προσέξετε τις κινήσεις και τα λόγια σας, γιατί η παρερμηνεία τους θα σας οδηγήσει σε κάτι που θα σας ταλαιπωρήσει για καιρό.

Εσείς οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο, θα έχετε γενικά μία καλή εβδομάδα. Το γεγονός ότι θα μπορέσετε να λυσετε εκκρεμείς υποθέσεις που χρόνιζαν, είτε σε θέματα υγείας, είτε σε προσωπικές φιλοδοξίες, θα σας βοηθήσουν να δείτε τις ημέρες αυτές με θετική ματιά, κάτι που το έχετε μεγάλη ανάγκη.

Εσείς οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο, το μυαλό σας με την παρατηρητικότητα και την οξυδέρκεια που θα σας διακρίνει, θα μπορέσει να λύσει και τα πιο πολύπλοκα θέματα. Για αυτό, αυτές τις ημέρες, φίλοι, γνωστοί, συνεργάτες, όλοι θα πέσουν επάνω σας, διότι για όλους έχετε κάτι να πείτε, και το οποίο θα είναι το σωστό.

Και για εσάς τους Υδροχόους, η καινούρια εβδομάδα κρύβει διαφορετικές καταστάσεις και γεγονότα ανάλογα με το δεκαήμερο στο οποίο έχετε γεννηθεί.

Εσείς που είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο, θα νιώσετε την ανάγκη να ξεφύγετε από καταστάσεις που σας κρατούν πίσω, είτε οικονομικές, είτε ερωτικές, είτε οικογενειακές, είτε συνεργασιών. Για αυτό, θα βγάλετε από μέσα σας την απαραίτητη ένταση προκειμένου να βάλετε τάξη στην επικρατούσα αταξία.

Εσείς που είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο, προσέξτε διότι ο εκρηκτικός χαρακτήρας σας θα βγει στην επιφάνεια, κυρίως λόγω επαγγελματικών προκλήσεων. Από την μία, μπορεί να νιώσετε ότι η σταδιοδρομία που ακολουθείτε δεν συμβαδίζει με τα ιδανικά σας ή με την δημιουργική δύναμη του μυαλού σας. Από την άλλη, μπορεί η πυροδότηση θα προέλθει από τον ζήλο που δείχνετε όταν θέλετε κάτι πάρα πολύ. Ενδέχεται όμως η άνευ ορίων φαντασία και ο ενθουσιασμός σας, να πέσουν επάνω σε άτομα που δεν εκτιμούν αυτό που τους παρέχετε,

Εσείς που είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο, καλώς ή κακώς πρέπει να επιβάλετε την άποψή σας σε άτομα που που σας παρενοχλούν ή να βάλετε ουσιαστικό φραγμό ανάμεσα στην προσωπική σας ζωή και την δημόσια. Όπως και να έχει, έχετε μπροστά σας δύσκολες ημέρες αλλά, πρέπει να κάνετε το καθήκον σας, όσο κι αν αυτό σας ενοχλεί.

Και εσείς οι Ιχθύες θα έχετε να περιμένετε διαφορετικές καταστάσεις ανάλογα με το δεκαήμερο στο οποίο έχετε γεννηθεί.

Εσείς που είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο, θα πρέπει να διαχειριστείτε έναν χωρισμό ή μία συνεργασία που έφτασε στο τέλος της και διαλύεται. Στην πιο απλή περίπτωση, θα χρειαστείτε την βοήθεια ενός ειδικού προκειμένου να διαχειριστείτε το άγχος σας. Στις πιο σύνθετες περιπτώσεις, θα χρειαστείτε οπωσδήποτε νομική βοήθεια ή θα πρέπει να αποταθείτε στα δικαστήρια. Μόνοι σας δεν πρόκειται να καταφέρετε κάτι ουσιαστικό.

Εσείς που είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο, θα έχετε μία πολύ καλή εβδομάδα διότι θα έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε με ανθρώπους που θα καλύψουν τις πνευματικές σας αναζητήσεις ή θα σας προσφέρουν καλές υπηρεσίες. Μπορεί ακόμα να μπείτε στην διαδικασία να μάθετε κάτι που αφήσατε στην μέση, (πχ το σχολείο) ή κάνετε ένα σύντομο ταξίδι αναψυχής.

Εσείς που είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο, είναι καιρός να πετάξετε από επάνω σας την μουντίλα που έχει καλύψει τον νου σας, και να αρχίσετε να ασχολείστε σοβαρά με το να εφαρμόζετε τα σχέδια που φοβόσασταν να κάνετε πράξη. Ευτυχώς που όλα όσα πρόκειται να γίνουν, θα γίνουν ήρεμα και γαλήνια, όπως ακριβώς το επιθυμείτε!

periastrologias.gr