Το θέμα που θα κυριαρχήσει στην επιστροφή του Ουρανού στον Κριό είναι η ανεύρεση του ιδανικού εραστή και της ιδανικής ερωμένης!

Εσείς οι Κριοί θα νιώσετε ότι πρέπει να πείτε σε όλον τον κόσμο πόσους εραστές ή ερωμένες είχατε κατά καιρούς, και τα οποία άτομα με κάποιον μαγικό τρόπο μόλις ερχόσασταν πιο κοντά έφευγαν. Αν λοιπόν αναρωτιέστε γιατί συνέβαινε αυτό, θα πρέπει να γυρίσετε λίγο πίσω στον χρόνο. Θα διαπιστώσετε ότι ο λόγος που έφευγαν ήταν επειδή ήσασταν υπερβολικά κτητικοί. Για αυτό, αν ψάχνετε να βρείτε ταίρι θα πρέπει να το αναζητήσετε σε άτομα που είναι αρκετά ανταγωνιστικά αλλά όχι τόσο που να καεί η γνωριμία σας στον πρώτο κιόλας μήνα. Κι εσείς θα πρέπει να μην δείτε την όλη ιστορία με την ιδέα ότι πρέπει να κυριαρχήσετε!

Εσείς οι Ταύροι, αντιμετωπίσατε προσφάτως χωρισμούς, και οι οποίοι τώρα σας βάζουν σε σκέψεις γιατί συνέβη σε εσάς και γιατί συμβαίνει αρκετά συχνά. Πολύ απλά, αυτό που συμβαίνει είναι ότι οι επιλογές σας, αφορούν άτομα τα οποία δεν είναι αξιόπιστα και δεν μπορούν να βρεθούν σε συμβατική σχέση όπως την ορίζετε εσείς. Επί της ουσίας, το μοτίβο αυτό το επαναλαμβάνετε επειδή θέλετε δυναμικούς συντρόφους αλλά δυστυχώς δεν μπορούν να είναι στάσιμοι όπως εσείς. Είναι καιρός να καταλάβετε ότι το ιδανικό ταίρι για εσάς δεν υπάρχει, οπότε ψάξτε να βρείτε κάτι ήπιο και το οποίο να είναι πιστό και σταθερό απέναντί σας.

Εσείς οι Δίδυμοι, επιτέλους πρέπει να καταλάβετε ότι οι καλύτεροι σύντροφοι για εσάς είναι άτομα κινητικά, ενεργητικά, ενθουσιώδη, σεξουαλικά, ακόμη και άπιστα. Οι συμβατικές σχέσεις δεν είναι για την ιδιοσυγκρασία σας, ούτε τα κολλήματα σε προηγούμενες καταστάσεις. Είναι καιρός να βγείτε έξω, να κοινωνικοποιηθείτε, να διασκεδάσετε, να ερωτοτροπήσετε, και αν είναι να συμβεί, θα συμβεί. Σημασία έχει να νιώθετε την ένταση κάθε στιγμή, ειδάλλως απλά θα αποκτήσετε ακόμη έναν ή μία πρώην.

Εσείς οι Καρκίνοι, είναι καιρός να βρείτε εκείνο το άτομο το οποίο καλύπτει τις ανάγκες σας. Όμως για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να κοιτάξετε εντελώς διαφορετικό τύπο άνδρα ή γυναίκας από ό,τι επιλέγετε μέχρι στιγμής. Θα πρέπει να έχετε στο μυαλό σας ότι καλά τα συναισθήματα και το πάθος αλλά, τι γίνεται όταν περνάει ο καιρός και μένετε στάσιμοι; Τότε αρχίζετε να γκρινιάζετε και ο ή η σύντροφός σας, θέλει να φύγει τρέχοντας από κοντά σας. Για αυτό, επιλέξτε άτομα τα οποία είναι δυναμικά, έχουν εγωισμό και που ξέρουν να ρουφούν το μεδούλι της ζωής. Ακολουθήστε τα και δεν θα χάσετε!

Εσείς οι Λέοντες θα πρέπει να ξεφύγετε από το εγωιστικό «θέλω, θέλω, θέλω», διότι το μόνο που καταφέρνετε είναι να κάνετε μία νοητή παρέλαση όλων εκείνων που πέρασαν από την ζωή σας και τελικά δεν έμειναν. Το λάθος σας είναι ότι αποφασίσατε να αλλάξετε το ένα λάθος με ένα άλλο. Επιλέξατε να έχετε για σύντροφο άτομο σταθερό και ήπιων τόνων προκειμένου να ζήσετε μία ήρεμη και γαλήνια σχέση. Εννοείται ότι αυτό το μοτίβο δεν άντεξε. Πρέπει να καταλάβετε ότι το ιδανικό ταίρι για εσάς είναι άτομα που μονίμως σας προκαλούν εγρήγορση και τα οποία είναι ελεύθερα πνεύματα, όπως άλλωστε είστε κι εσείς.

Εσείς οι Παρθένοι, αρκετά επιλέξατε σχέσεις με βάση την ανασφάλειά σας, και το να κάνετε σχέση για την σχέση. Αυτός ήταν ο λόγος που όλες σας οι επιλογές δεν σας βγήκαν. Το ιδανικό άτομο για εσάς, είναι εκείνος ή εκείνη που παίρνει πρωτοβουλίες και σας καθοδηγεί να ζήσετε την ζωή σας χωρίς περιορισμούς, αλλά κι εκείνο με την σειρά του δεν σκέφτεται εγωιστικά. Το επόμενο διάστημα θα έχετε την ευκαιρία να σπάσετε το μοτίβο που σας κρατούσε δέσμιους σε σχέσεις και καταστάσεις που σας καταπίεζαν, και να κάνετε την ιδανική σχέση, ακόμη και να κάνετε οικογένεια, αν αυτό βεβαίως είναι η επιθυμία σας.

Εσείς οι Ζυγοί, με τον Ουρανό απέναντί σας, δύσκολα θα μπορέσετε να ακούσετε τα κελεύσματά του που σας λέει ότι δεν μπορείτε άλλο να κάνετε σχέσεις για τις σχέσεις και να κυνηγάτε πρώην για επανασύνδεση. Αντί λοιπόν να επιλέξετε έναν άτομο που να αναστατώσει τις ζωές σας, θα επιλέξετε είτε την δοκιμασμένη οδό των πρώην, είτε απλά θα επιλέξετε άτομα που είναι φιλικά μαζί σας, ψυχρά και όχι τόσο δοτικά. Η ανασφάλειά σας τελικά θα είναι πιο ισχυρή από την διάθεσή σας για το κάτι εντελώς καινούριο.

Εσείς οι Σκορπιοί, μπορείτε τώρα να έχετε την σχέση που τόσο επιθυμείτε αλλά δεν είχατε, εξαιτίας του τρόπου συμπεριφοράς σας. Αντί να να επιλέξετε θετικά άτομα που ξέρουν να ζουν την κάθε ημέρα της ζωής τους, επιλέξατε άτομα που ήθελαν την σταθερότητα αλλά τελικά κατέληξαν να είναι νωθροί, ενώ εσείς από την άλλη θέλατε το πάθος και την ένταση. Οπότε, μοιραίο ήταν ό,τι είχατε αυτό το διάστημα να μην ευδοκιμήσει. Βρείτε λοιπόν άτομα τα οποία δεν τα βλέπετε ανταγωνιστικά και να μην θέλετε την πλήρη παράδοσή τους σε εσάς. Φροντίστε να είναι μία περίοδος όπου η ζωντάνια είναι πιο σημαντική από τα παιχνίδια εξουσίας που παίζετε.

Εσείς οι Τοξότες, είναι καιρός να ξεφορτωθείτε εκείνα τα άτομα που σας κρατούσαν στην μαύρη μελαγχολία, και που σας έκαναν να πονάτε, ειδικά oi πρώην αν χωρίσατε πρόσφατα. Είναι καιρός να ζήσετε και πάλι κάτι έντονο, ελεύθερο, ερωτικό, σεξουαλικό, να νιώσετε ότι και πάλι ζείτε! Αποδεχθείτε κι εσείς με την σειρά σας αυτό που είστε, ότι θέλετε ελεύθερες σχέσεις, χωρίς καταπίεση, με διάθεση να ζήσετε τον έρωτα κάθε στιγμή της ημέρας, και απλά κυνηγήσετε τα άτομα που σας προσφέρουν αυτά που θέλετε.

Εσείς οι Αιγόκεροι, δύσκολα θα μπορέσετε να ξεφύγετε από το μοτίβο των σχέσεων που μέχρι στιγμής ακολουθείτε. Παρότι ο Ουρανός θέλει από εσάς να ξεφύγετε από το μουχλιασμένο τοπίο σχέσεων που έχετε φτιάξει, και το οποίο ανακυκλώνετε κάθε φορά με παρεμφερείς εραστές ή ερωμένες, εσείς θα επιλέξετε να συνεχίσετε στο ίδιο μοτίβο. Τουλάχιστον αναζητήσετε άτομα που σας καλύπτουν σεξουαλικά.

Εσείς οι Υδροχόοι είναι καιρός να εγκαταλείψετε το συγκεκριμένο μοτίβο επιλογής συντρόφων που βασιζόταν κυρίως στο σεξ και στην έλλειψη συναισθήματος. Ο κυβερνήτης σας Ουρανός, θέλει από εσάς να βγείτε έξω και να βρείτε άτομα που είναι θετικά, ερωτικά, με τα οποία θα μπορέσετε να μοιραστείτε τους φόβους και τις ελπίδες σας. Το σημαντικό είναι ότι θα μπορείτε να βγάλετε το συναίσθημά σας, διότι οι νέοι σύντροφοι θα θέλουν από εσάς να γευθείτε την ζωή χωρίς να υπάρχει η πρόταση «μου ανήκεις».

Εσείς οι Ιχθύες θα νιώσετε ότι είναι καιρός να αφήσετε πίσω σας τα πάντα και να δοκιμάσετε τον έρωτα στην πλήρη μορφή του μαζί με άτομα ζωντανά, δραστήρια, με έντονη προσωπικότητα, σεξουαλικά, και πάνω από όλα να σας κάνουν να νιώθετε όμορφα. Αρκετά μείνατε σε ανέραστες καταστάσεις καθωσπρεπισμού, οι οποίες το μόνο που σας προσέφεραν ήταν απλά πλήξη και ανία. Για αυτό, αφεθείτε στο κύμα και όπου σας πάει!

periastrologias.gr