Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία (επιρροή ως 21 Ιουνίου 2019)

Αυτή είναι μια χρονική περίοδος ρομαντισμού, ανταλλαγής συναισθημάτων και συμπόνιας του ενός προς τον άλλον. Η ψευδαίσθηση διαλύεται ώστε να μπορέσουμε να γνωρίσουμε τα πραγματικά κίνητρα των ατόμων γύρω μας και να αναγνωρίσουμε αν τους αγαπάμε ή όχι. Υπάρχει ανάγκη να βρούμε μια ισορροπία ανάμεσα στην αγάπη και τις εγωιστικές απόψεις και τις ανασφάλειές μας αλλά και μια επιθυμία για πνευματική ανάπτυξη. Αυτή είναι μια στιγμή που απομακρυνόμαστε από τον υλισμό και στρεφόμαστε προς την πνευματικότητα, διαλύοντας τον εγωισμό μας και κατανοώντας ότι όλοι είμαστε συνδεδεμένοι με το ίδιο σύμπαν. Οι άνθρωποι θα δείχνουν περισσότερη καλοσύνη και αλτρουισμό και θα αναζητούν την ησυχία και την απομόνωση.

Η Σελήνη εισέρχεται στον Καρκίνο (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι κατάλληλη χρονική περίοδος για να επικεντρωθούμε στο σπίτι και την οικογένειά μας. Μπορούμε να αναλάβουμε δραστηριότητες που ευχαριστούν τον εαυτό μας και τους αγαπημένους μας. Διακατεχόμαστε από μια ενστικτώδη ανάγκη για ηρεμία και γαλήνη. Επιδιώκουμε να «ανήκουμε» κάπου και αναζητούμε την ασφάλεια. Η Σελήνη αυτή μπορεί να εκφραστεί άνετα καθώς είναι κυβερνήτης του Καρκίνου και ως εκ τούτου έχει θετικές δυνατότητες. Τα συναισθήματά μας είναι βαθιά και έτσι είναι μια ιδανική στιγμή για να έρθουμε σε επαφή με τον εσώτερο εαυτό μας και να τον κατανοήσουμε καλύτερα. Ευνοούνται οι δραστηριότητες που συσχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια καθώς και εκείνες που αφορούν την ευαισθητοποίηση των προσωπικών μας αναγκών. Επίσης είναι μια καλή χρονική περίοδος για να ασχοληθούμε με την διακόσμηση ή την ανακαίνιση του σπιτιού μας καθώς επίσης και να οργανώσουμε οικογενειακές συγκεντρώσεις.

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο! ❤

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύς και κατά δεύτερο λόγο, Ταύροι και Παρθένοι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να ονειροπολήσετε, να κάνετε το χώρο σας πιο οικογενειακό, να συνδεθείτε βαθύτερα με τον αγαπημένο σας, να μιλήσετε με τη μητέρα σας, να φροντίσετε τα παιδιά, τα ζώα, τους ηλικιωμένους ή οποιοδήποτε άτομο νιώθει συναισθηματικά ευάλωτο, να ασχοληθείτε με τον κήπο σας, να βάλετε ένα σύστημα συναγερμού ασφαλείας ή κλειδαριές, να περάσετε το χρόνο σας με τις γυναίκες, να κεράσετε τους συναδέλφους σας, να πάτε νωρίς για ύπνο, να βρεθείτε κοντά στη θάλασσα ή οπουδήποτε κοντά σε νερό, να τραγουδήσετε, να παίξετε θέατρο ή να γράψετε.

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη και τον Άρη και εξάγωνο με τον Ουρανό υπάρχουν αρμονία, τρυφερά αισθήματα και εκτίμηση για την ομορφιά και ικανοποιούνται οι συναισθηματικές και ερωτικές μας επιθυμίες. Η Σελήνη σε αντίθεση με τον Κρόνο δημιουργεί απογοήτευση, συναισθηματική δυσφορία και θλίψη

e-zwdia.gr