Ήλιος Τετράγωνο με Άρη 3/12: Νεύρα και Εγωισμός
Την Δευτέρα 3/12, το Τετράγωνο Ήλιου-Άρη συνοδεύεται από καυγάδες, εντάσεις και λάθη. Δες τις προβλέψεις σου…

Ο Ήλιος στον Τοξότη και ο Άρης στο ζώδιο του Ιχθύ, ανάβουν τα… λαμπάκια μας και όχι τα… Χριστουγεννιάτικα!

Η όψη Τετραγώνου που σχηματίζουν, την Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018, θα φέρει εντάσεις, καυγάδες, υπερβολές, εκρήξεις, οξυθυμία και σκληρότητα λόγω εγωισμού, ιδιοτέλειας και απαιτητικότητας! Πρέπει να είμαστε απόλυτα προσεκτικοί και ψύχραιμοι, για να αποφύγουμε ρήξεις!

Εκείνοι που πρέπει να προσέχουν περισσότερο είναι τα Ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού, Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς και κυρίως εκείνοι που ανήκουν στο 2ο δεκαήμερο.

Προβλέψεις Ζωδίων

ΚΡΙΟΣ
Μην παρασύρεσαι σε λάθη λόγω της έκρυθμης συμπεριφοράς σου, σε επαφές αλλά και σε μετακινήσεις! Όχι στα νεύρα και στην βιασύνη σε μηνύματα, επικοινωνίες και οδήγηση.

ΤΑΥΡΟΣ
Η αισθηματική σου ζωή κλονίζεται λόγω της τάσης σου να εξουσιάζεις και να ελέγχεις τα πάντα στις σχέσεις σου! Όχι στις λάθος οικονομικές κινήσεις και στην ερωτική ζήλια!

ΔΙΔΥΜΟΣ
Μην προκαλείς εντάσεις, τσακωμούς και καυγάδες με το παραμικρό, στην συντροφική ζωή! Θα υπάρξουν πολύ αρνητικές συνέπειες και σοβαρές ρήξεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μην είσαι εκρηκτικός, βιαστικός και επιθετικός στην καθημερινότητα σου και ιδιαίτερα στην δουλειά, πράγμα που θα σου φέρει απώλειες και αρνητικές συνέπειες! Μην υπερεκτιμάς τις δυνάμεις σου!

ΛΕΩΝ
Είσαι αρκετά εγωιστής, παρορμητικός, απαιτητικός και εκρηκτικός στην ερωτική ζωή και πολύ πιθανό να χάσεις ευκαιρίες λόγω της συμπεριφοράς σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι αναμνήσεις από το παρελθόν σε γυρνούν σε ένα πρόσωπο από τα παλιά, αλλά δεν θα έχεις την ανταπόκριση που θες. Επίσης κράτα την ψυχραιμία σου σε οικογενειακούς καυγάδες!

ΖΥΓΟΣ
Κοινωνικές σχέσεις και σχέσεις με αδέρφια, αλλά και γείτονες κλονίζονται λόγω της τάσης σου για καυγάδες. Προσοχή στα κουτσομπολιά, στην οδήγηση και γενικά στις μετακινήσεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Όχι στις σπατάλες γιατί θα έχεις καταστροφικά αποτελέσματα! Προστάτεψε την αισθηματική σου ζωή από εντάσεις και καυγάδες, λόγω της κτητικότητας σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ρήξεις και εντάσεις θα υπάρχουν σε όλες σου τις διαπροσωπικές σχέσεις, αν δεν προσέξεις! Όχι στα νεύρα, τα ξεσπάσματα, τον εγωισμό και την απληστία σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Νιώθεις κουρασμένος ψυχικά και σωματικά! Προστάτεψε τα μυστικά σου, κυρίως αυτά που έχουν να κάνουν με απαγορευμένους έρωτες!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι φιλικές σου σχέσεις θα κλονιστούν από κόντρες και καυγάδες, γι’ αυτό κράτα την ψυχραιμία σου!

ΙΧΘΥΣ
Η λάθος συμπεριφορά σου, η νευρικότητα και η έπαρση θα προκαλέσει προβλήματα στο τομέα της καριέρας αλλά και της οικογένειας! Μην χαλάς την καλή κοινωνική σου εικόνα!