Σαββατοκύριακο 15 ως 16 12 2018, για δεσμευμένους και ελεύθερους!
Από την Όλγα Αγγέλου
Αγαπημένα ζωδιάκια, καλό Σαββατοκύριακο σε όλους!! Αυτό το διήμερο αρχικά η Σελήνη το Σάββατο βρίσκεται στους Ιχθύς και σηματοδοτεί με το πέρασμα της στο συγκεκριμένο ζώδια το έντονο συναίσθημα, την απίστευτη φαντασία, τον ρομαντισμό, την τρυφερότητα αλλά και μνήμες που μπορεί να μας πληγώνουν και να μας ταλαιπωρούν ακόμα και σήμερα. Είναι πιθανό να έρθουμε αντιμέτωποι με συναισθήματα και φόβους, απωθημένα και ανασφάλειες που θα πρέπει να διαχειριστούμε με ψυχραιμία.

Το τετράγωνο της με τον Ήλιο στον Τοξότη εντείνει τη νευρικότητα, μία εσωτερική σύγκρουση που μας διέπει, καθώς η ανάγκη για εσωστρέφεια που προκαλείται από την έντονη ευαισθησία έρχεται ,σε αντιπαράθεση με την ανάγκη για ξεφάντωμα και αισιοδοξία και αυτό μας ταλανίζει και μπορεί να μας οδηγήσει σε εριστική διάθεση απέναντι στο ταίρι μας ή σε πιθανή νέα γνωριμία που θα προκύψει.

Την Κυριακή η Σελήνη περνάει στον Κριό και μας δίνει έξτρα ενεργητικότητα, έξτρα δυναμισμό, έντονη επιθυμία για δράση και για να έχουμε τον πρωταγωνιστικό ρόλο όπου κι αν βρεθούμε. Παράλληλα, υπάρχει έντονη η τάση για να παρεξηγούμε ότι ακούμε, να τα προσωποποιούμε και έτσι να μπαίνουμε σε μία διαδικασία αντιπαράθεσης με τους γύρω μας. Καλό είναι ο εγωισμός και ο υποκειμενισμός να μένουν στην άκρη, γιατί διαφορετικά θα υπάρξουν προβλήματα και δυσαρέσκεια.

Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Δία στον Τοξότη απογειώνει τη διάθεση, μας γεμίζει χαρά,αισιοδοξία και δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις στην προσωπική ζωή, ιδιαίτερα σε περίπτωση που δεν έχουμε ταίρι. Το βέβαιο είναι ότι αντιμετωπίζουμε τη ζωή με άλλη ματιά και θα επιδιώξουμε να περάσουμε μοναδικά, είτε με το σύντροφο είτε με πιθανή νέα γνωριμία, καθώς νιώθουμε απελευθερωμένοι από πιθανά συναισθηματικά και ψυχολογικά βάρη που μπορεί να υπήρχαν. Προσοχή μόνο στις υπερβολές, ιδιαίτερα στο φαγητό και στο ποτό, καθώς δεν θα είναι δύσκολο να ξεφύγουμε και να χάσουμε το μετρό.

ΚΡΙΟΣ

Έχω σχέση: Το τετράγωνο Σελήνης - Ήλιου το Σάββατο δημιουργεί έντονες συνθήκες σύγκρουσης,καθώς η ανάγκη για εξωστρέφεια έρχεται σε αντιδιαστολή με την ανάγκη για να περάσεις όμορφα και δεν αποκλείεται να μπεις σε μία σε αντιπαράθεση με το σύντροφό σου που δεν θα ευνοήσει τη σχέση σας. Εκμεταλλεύσου τις αστρολογικές συνθήκες της Κυριακής, καθώς το τρίγωνο Σελήνης - Δία απογειώνει το κέφι, τη διάθεση για διασκέδαση, τον έντονο ερωτισμό δίνοντάς σου την ευκαιρία να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου και να κλείσεις υπέροχα το διήμερο αυτό.

Είμαι ελεύθερο πουλί:Το τετράγωνο Σελήνης - Ήλιουείναι γεγονός ότι δεν σου επιτρέπει να ανοίξεις τα φτερά σου στην κοινωνική σου ζωή,ενώ το επιζητάς καθώς τραύματα του παρελθόντος έρχονται και πιθανά να σου χαλάσουν τη διάθεση, κάτι που θα είναι εμφανές σε πιθανή νέα γνωριμία. Την Κυριακή απογειώνεται με το τρίγωνο Σελήνης - Δία να δημιουργεί έντονο κλίμα αισιοδοξίας και χαράς και να εντυπωσιάζεις με το χιούμορ και την και τον ερωτισμό που σε διέπει πρόσωπα που θα δείξουν το ενδιαφέρον τους. 

ΤΑΥΡΟΣ

Έχω σχέση: Το τετράγωνο Σελήνης - Ήλιουτο Σάββατο μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στη διάθεσή σου, καθώς συγκρούεσαι μέσα σου λόγω αντικρουόμενων αναγκών, της ανάγκης για να βρεθείς με τους φίλους σου και τις γενικότερες διάθεσης για εσωστρέφεια λόγω φόβων και ανασφαλειών. Προσοχή τις αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου. Την Κυριακή το τρίγωνο Σελήνης - Δίασε βοηθά να ορθοποδήσεις συναισθηματικά, να βρεις ισορροπία μέσα σου και να εκφράσεις με τον δυνατότερο τρόπο τα βαθύτερα συναισθήματά σου στο σύντροφό σου.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Το Σάββατο με τετράγωνο Σελήνης - Ήλιουείναι γεγονός ότι ενώ θέλεις να κοινωνικοποιηθείς, να συζητήσεις, να βρεθείς με τα φιλικά του πρόσωπα ανασφάλειες και απωθημένα έρχονται στην επιφάνεια και σου δημιουργούν έντονη νευρικότητα που δεν σε αφήνουν να δραστηριοποιηθείς και σε επηρεάζουν στην κοινωνική σου ζωή. Την Κυριακή το τρίγωνο Σελήνης - Δίαείναι πιθανό να φέρει στο προσκήνιο πρόσωπα από το παρελθόν που να αναζωπυρώσουν το πάθος και οι ερωτικές εξομολογήσεις δεν θα λείψουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχω σχέση: Το τετράγωνο Σελήνης - Ήλιουτο Σάββατο δημιουργεί έντονο προβληματισμό, πιθανά λόγω της έντασης που βιώνεις και αυτό θα πρέπει να το χαλιναγωγήσεις γιατί δεν αποκλείεται να εκδηλωθεί στο σύντροφό σου με ορμή. Την Κυριακή η διάθεση ανεβαίνει και το τρίγωνο Σελήνης - Δίααπογειώνει τη χαρά, τη διάθεση να βρεθείς με φιλικά του πρόσωπα και το σύντροφό σου και να περάσετε μοναδικές στιγμές που θα κλείσεις έτσι ευχάριστα το διήμερο.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Το τετράγωνο Σελήνης - Ήλιουείναι πιθανό να μην σου επιτρέπει να αφεθείς σε πιθανή νέα γνωριμία γιατί η έντονη νευρικότητα που νιώθεις προέρχεται από μία εσωτερική σύγκρουση που δεν θα είναι εύκολο να την ισορροπήσεις. Την Κυριακή όμως έχεις την ευκαιρία με το τρίγωνο της Σελήνης - Δίανα περάσεις μοναδικά με τα δικά σου πρόσωπα και να υπάρξουν σημαντικές νέες γνωριμίες που πιθανά να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην πορεία της προσωπικής σου ζωής. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχω σχέση: Το Σάββατο το τετράγωνο της Σελήνης - Ήλιουμπορεί να φέρει προβλήματα στην επικοινωνία με τον σύντροφό σου, καθώς εσωτερικά μέσα σου υπάρχει μία έντονη κόντρα μεταξύ της διάθεσης για διασκέδαση και έρωτα και των καθημερινών υποχρεώσεων που σε ταλανίζουν. Την Κυριακή με το τρίγωνο Σελήνης - Δίαέχεις την ευκαιρία να λύσεις ζητήματα που μπορεί να προβληματίζουν τη σχέση σου και να αποκατασταθεί πλήρως το κλίμα με το σύντροφό σου, αφήνοντας πίσω σου γκρίνιες και άγχη.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Το τετράγωνο Σελήνης - Ήλιουτο Σάββατο σε παρεμποδίζει στον εκφραστείς όπως θέλεις στην κοινωνική σου ζωή, καθώς κατά βάθος νιώθεις έντονο άγχος και μπορεί να γίνεις εξαιρετικά επικριτικός σε πιθανή νέα γνωριμία, κάτι που θα δημιουργήσει δυσαρέσκεια. Την Κυριακή το τρίγωνο Σελήνης - Δίασου δίνει τη δυνατότητα να περάσεις όμορφα με πρόσωπα μέσα από το οικείο φιλικό σου περιβάλλον και γιατί όχι να γνωρίσεις νέα πρόσωπα που μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο στη συνέχεια. Η αισιοδοξία και η ανάγκη για ερωτικό παιχνίδι γίνεται εντονότερη. 

ΛΕΩΝ

Έχω σχέση: Μην αφήνεις τη νευρικότητα να σε κυριεύσει, τους φόβους να εκδηλωθούν με ορμή και προσπάθησε να αφεθείς στον έρωτα χωρίς αναστολές και απωθημένα,διαφορετικά η σύγκρουση με το ταίρι σου θα είναι έντονη το Σάββατο λόγω του τετραγώνου Σελήνης - Ήλιου. Την Κυριακή το τρίγωνο Σελήνης - Δίασε απογειώνει και σου δίνει τη δυνατότητα να περάσεις υπέροχες στιγμές με το σύντροφό σου, άκρως χαρούμενες αισιόδοξες και κεφάτες γεμάτες ερωτισμό.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Το Σάββατο το τετράγωνο Σελήνης - Ήλιουείναι γεγονός ότι δημιουργεί ένα μπλοκάρισμα στην ψυχολογία σου, καθώς η καχυποψία έρχεται σε αντιπαράθεση με την αισιοδοξία και τη διάθεση για διασκέδαση,αυτό όμως δεν σε αφήνει να αφεθείς σε πιθανή νέα γνωριμία. Η διάθεση σου την Κυριακή αλλάζει και το τρίγωνο Σελήνης - Δίασου δίνει την ευκαιρία να περάσεις μοναδικά, να διασκεδάσεις με την ψυχή σου και γιατί όχι να κατακτήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, καθώς κανείς δεν μπορεί να σου αντισταθεί. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχω σχέση: Το τετράγωνο Σελήνης - Ήλιουτο Σάββατο μπορεί να δημιουργήσει έντονες αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου, καθώς η προσωπική σου σύγκρουση βγαίνει στην επιφάνεια και αυτό πιθανά να δημιουργήσει έντονα προβλήματα της σχέσης σου και καλά θα κάνεις να κρατήσει την ψυχραιμία σου. Το τρίγωνο Σελήνης - Δίατην Κυριακή είναι γεγονός ότι αλλάζει τη διάθεση σου, βρίσκεις την ισορροπία μέσα σου και μπαίνεις στη διαδικασία να εκφράσεις τα πιο έντονα συναισθήματα σας με το ταίρι σου, δημιουργώντας άκρως ρομαντικό σκηνικό.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Προσοχή ιδιαίτερα το Σάββατο το τετράγωνο Σελήνης - Ήλιουνα σου δημιουργεί εκνευρισμό και ανασφάλειες και αυτό να βγαίνεις στην επιφάνεια και να γίνεται εμφανές σε πιθανή νέα γνωριμία και δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν αποστάσεις οι παρεξηγήσεις. Την Κυριακή το τρίγωνο Σελήνης - Δίαδημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για μία άκρως ερωτική νέα γνωριμία που θα απογειώσει τη διάθεσή σου, την αισιοδοξία σου και θα δημιουργήσει νέες συνθήκες για την πορεία της προσωπικής του ζωής. 

ΖΥΓΟΣ

Έχω σχέση: Σημαντικό είναι το Σάββατο να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου για να μην υπάρξουν αντιπαραθέσεις με το σύντροφό σου, καθώς το τετράγωνο Σελήνης – Ήλιου σου προκαλεί έντονη νευρικότητα, άγχος και επιθετικότητα και αυτό μόνο προβλήματα μπορεί να φέρει. Την Κυριακή έχεις τη δυνατότητα να κοινωνικοποιηθείς και να περάσεις μοναδικά με το σύντροφό σου, καθώς το τρίγωνο Σελήνης – Δία σου φτιάχνει την ψυχολογία, βρίσκεις την αισιοδοξία σου και έχεις την δυνατότητα να κλείσεις υπέροχα αυτό το διήμερο.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Με το τετράγωνο Σελήνης – Ήλιου το Σάββατο δεν θα σου είναι εύκολο να εκδηλώσεις τα πραγματικά σου συναισθήματα και διαθέσεις, καθώς μπορεί να γίνεις έντονα επικριτικός και αυτό θα δημιουργήσει ζητήματα σε πιθανή νέα γνωριμία. Ευτυχώς την Κυριακή η διάθεσή σου αλλάζει και το τρίγωνο Σελήνης – Δία σε γεμίζει κέφι, χαρά για τη ζωή και έντονη διάθεση για φλερτ, κάτι που θα δημιουργήσει ιδανικές προϋποθέσεις για νέες γνωριμίες σημαντικές για την προσωπική σου ζωή. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχω σχέση: Με το τετράγωνο Σελήνης – Ήλιου το Σάββατο η διάθεσή σου διέπεται από ένταση και αυτό δεν θα είναι δύσκολο να δυναμιτίζει το κλίμα στις σχέσεις σου, γι’ αυτό καλά θα κάνει να προσπαθήσεις να φέρεις σε ισορροπία μέσα σου τα αντικρουόμενα συναισθήματα και επιθυμίες που μπορεί να έχεις. Την Κυριακή το τρίγωνο Σελήνης – Δία ισορροπεί το κλίμα και δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για ρομαντικά δείπνα υπό το φως των κεριών και σημαντικές στιγμές πάθους με το σύντροφό σου.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις το Σάββατο, καθώς τετράγωνο Σελήνης – Ήλιου δεν δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για νέες γνωριμίες που θα εξελιχθούν ομαλά, καθώς μέσα σου υπάρχουν αντικρουόμενα συναισθήματα και καλό είναι να τα χαλιναγωγήσεις. Την Κυριακή το τρίγωνο Σελήνης – Δία σου δίνει την ευκαιρία για νέες γνωριμίες μέσα από το εργασιακό περιβάλλον που θα σου παρέχουν την ασφάλεια, τη σταθερότητα και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεσαι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχω σχέση: Το τετράγωνο Σελήνης – Ήλιου μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στην ψυχολογία σου αλλά και στην προσωπική σου ζωή, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να προσπαθήσεις να ισορροπήσεις την ανάγκη για προβολή και την διάθεση για εσωστρέφεια που μπορεί να έχεις, μόνο έτσι θα αποφύγεις τις συγκρούσεις με το σύντροφο σου. Την Κυριακή το τρίγωνο Σελήνης – Δία σου δίνει νέα ώθηση, έντονη αισιοδοξία και χαρά, διάθεση για επικοινωνία και διασκέδαση ανανεώνοντας σημαντικά την ερωτική σου ζωή.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Με το τετράγωνο Σελήνης – Ήλιου το Σάββατο δείχνεις μπερδεμένος με αυτά που θέλεις στην προσωπική σου ζωή και αυτό μπορεί να εκδηλωθεί σε πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να συγκρατήσεις τη νευρικότητα και να σκεφτείς πολύ καλά πριν προχωρήσεις. Την Κυριακή το τρίγωνο Σελήνης – Δία δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για νέα γνωριμία που θα καταστεί σημαντική στη ζωή σου και θα σε γεμίσει χαρά και πάθος. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχω σχέση: Σημαντικό είναι να μην μπεις σε διαδικασία αντιπαράθεσης με το σύντροφό σου το Σάββατο, καθώς το τετράγωνο Σελήνης – Ήλιου μπορεί να σε οδηγήσει σε συγκρούσεις, ενώ η πραγματική αιτία βρίσκεται μέσα σου. Μη μεταφέρεις στη διάθεσή σου στη σχέση σου. Την Κυριακή το τρίγωνο Σελήνης – Δία σε γεμίζει αισιοδοξία και γαλήνη και αυτό αντικατοπτρίζεται άμεσα το ταίρι σου και δημιούργησε ιδανικές προϋποθέσεις για άκρως ρομαντική βραδιά που θα απογειώσει τη φαντασία.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Η εσωστρέφεια και η μοναχικότητα που νιώθεις έρχονται σε σύγκρουση με την ανάγκη για επικοινωνία και διασκέδαση και αυτό μπορεί να φέρει έντονες αντιπαραθέσεις και προστριβές με το σύντροφό σου, λόγω του τετραγώνου Σελήνης – Ήλιου το Σάββατο. Η διάθεσή σου αλλάζει σημαντικά την Κυριακή, καθώς το τρίγωνο Σελήνης – Δία σε γεμίζει χαρά, κέφι και ζωντάνια και διαμορφώνουν τις απαιτούμενες προϋποθέσεις για μία σημαντική νέα γνωριμία που θα αποβεί καθοριστική για σένα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχω σχέση: Μην αφήνεις ανασφάλειες και φόβους να έρχονται στην επιφάνεια που μπορεί να δυναμιτίσουν τη σχέση σου, καθώς το τετράγωνο Σελήνης – Ήλιου το Σάββατο σου δημιουργεί έντονη νευρικότητα και δεν σε βοηθάει να κρατήσεις ισορροπίες με το σύντροφό σου. Την Κυριακή το τρίγωνο Σελήνης – Δία απογειώνει το κέφι και διάθεση να συναναστραφείς την παρέα σου, να συμμετέχεις σε κοινούς στόχους και κοινές δράσεις με τον σύντροφό σου και αυτό είναι κάτι που σας φέρνει πιο κοντά.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Το τετράγωνο Σελήνης – Ήλιου το Σάββατο δημιουργεί έντονη νευρικότητα και απωθημένα έρχονται στην επιφάνεια, κάτι που μπορεί να γίνει άκρως εμφανές σε πιθανή νέα γνωριμία και να δημιουργήσει δυσαρέσκεια. Την Κυριακή η διάθεσή σου αλλάζει, η ανάγκη για επικοινωνία είναι εμφανής, η διάθεση για ερωτικό παιχνίδι επίσης και το τρίγωνο Σελήνης – Δία σου δίνει τη δυνατότητα να απογειωθείς και να υπάρξουν πιθανά νέες γνωριμίες που να κεντρίσουν το ενδιαφέρον σου για να παίξουν μετέπειτα καθοριστικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή. 

ΙΧΘΥΣ

Έχω σχέση: Σημαντικό είναι να κρατήσεις την ψυχραιμία σου το Σάββατο, καθώς το τετράγωνο Σελήνης – Ήλιου μπορεί να δημιουργήσει ένταση και να φέρει στην επιφάνεια ζητήματα προσωπικά που να εκτονωθούν στο σύντροφό σου, γι’ αυτό καλό είναι να είσαι προσεκτικός. Την Κυριακή το τρίγωνο Σελήνης – Δία αποτελεί σημαντικό όπλο για σένα στο να ισορροπήσεις τη σχέση σου, να δείξεις το σύντροφό σου τα έντονα συναισθήματά σου και να περάσετε μοναδικά σε πιθανές κοινωνικές εκδηλώσεις που πρέπει να πας.

Είμαι ελεύθερο πουλί: Προσοχή ιδιαίτερα το Σάββατο καθώς το τετράγωνο Σελήνης – Ήλιου δεν δημιουργεί την καλύτερη προϋπόθεση για νέες γνωριμίες, καθώς ο έντονος εκνευρισμός που σε διέπει, πιθανός εγωισμός και υποκειμενισμός δεν σε αφήνουν να αφεθείς σε νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει. Την Κυριακή μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον ή τον κοινωνικό περίγυρο σου δίνεται η ευκαιρία να γνωρίσεις νέα πρόσωπα που θα σε γεμίζουν αισιοδοξία, καθώς το τρίγωνο Σελήνης – Δία λειτουργεί άκρως ευνοϊκά για τη συγκεκριμένη περίσταση