Σήμερα Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2018, η εβδομάδα μας ξεκινά αισιόδοξα, με το Εξάγωνο του Ερμή στον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς!

Η όψη αυτή, θα ξυπνήσει συναισθήματα και επιθυμίες της καρδιάς, που πρέπει να εκφραστούν με κάθε τρόπο!

Οι επαφές μας, τα λόγια που θα ανταλλάξουμε, οι σκέψεις και οι μετακινήσεις μας, χαρακτηρίζονται από συναισθηματική ικανοποίηση, ευαισθησία, ρομαντισμό, συναίσθημα, τρυφερότητα και γλυκύτητα!

Θα καταφέρουμε να εκπληρώσουμε τα όνειρα μας και άλλοι να πετύχουμε σε καλλιτεχνικές ή δημιουργικές δραστηριότητες!
Η ισχυρή διαίσθηση μας, θα μας οδηγήσει σε σωστές αποφάσεις και συμπεριφορές!

Προσοχή μόνο στις υπερβολές, ώστε να μην εξιδανικεύσουμε καταστάσεις, πρόσωπα και γεγονότα!

Οι πιο ευνοημένοι είναι σαφώς, τα Ζώδια του Νερού και της Γης, ιδίως του 2ου δεκαήμερο!

ΚΡΙΟΣ: Εκπληρώνεις αρκετές επιθυμίες τώρα, στον τομέα της καριέρας, αρκεί να μην παρασυρθείς από αυταπάτες και εξιδανικεύσεις! Εκμεταλλεύσου την βελτιωμένη σου κοινωνική εικόνα!

ΤΑΥΡΟΣ: Η ιδανική περίοδος για εξόδους, γνωριμίες, επαφές και ταξίδια, είναι εδώ! Πέρασε όσο πιο όμορφα μπορείς και νιώσε ξανά αισιόδοξος!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Μπορείς τώρα, να πραγματοποιήσεις όλες τις οικονομικές και ερωτικές επιθυμίες, αρκεί να χρησιμοποιήσεις την διαίσθηση σου και το ισχυρό γοητευτικό σου χαμόγελο!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η συντροφική ζωή, εμπλουτίζεται με ρομαντισμό, εξομολογήσεις και τρυφερές στιγμές! Πρόσεξε μόνο να μην πέσεις σε αυταπάτες και ψευδαισθήσεις!

ΛΕΩΝ: Η δημιουργικότητα σου και οι καλοί σου τρόποι, βελτιώνουν την επίδοση σου σε εργασία και διορθώνουν συναδελφικές σχέσεις. Ανανεώνεσαι ψυχικά, αλλά και εμφανισιακά!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μπορείς να περιμένεις στην ερωτική ζωή, ρομαντικές ερωτικές στιγμές, ερωτικές εξομολογήσεις, κατακτήσεις και γενικά ερωτική επιτυχία!

ΖΥΓΟΣ: Οικογενειακές σχέσεις διορθώνονται τώρα μέσω της επικοινωνιακής οδού! Ένα ερωτικό μήνυμα έρχεται, από πρόσωπο του παρελθόντος!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Επαφές, μηνύματα, τηλεφωνήματα, συναντήσεις και μετακινήσεις ευνοούνται! Εκμεταλλεύσου την πειθώ και την διαίσθηση σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Καταφέρνεις και βελτιώσεις τα οικονομικά σου, όπως και να σταθεροποιήσεις την ερωτική σου ζωή! Απόλαυσε αισθησιακές στιγμές, τώρα που θα έρθει η ευκαιρία!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ισχυρή διαίσθηση, γλυκύτητα, δημιουργικότητα, έμπνευση και πειθώ, σε χαρακτηρίζουν αυτήν την περίοδο! Ένα μεγάλο όνειρο πραγματοποιείται και ίσως είναι… εξομολόγηση συναισθημάτων!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Άκου χωρίς δισταγμό την διαίσθηση και τα συναισθήματα σου! Εκεί βρίσκονται οι απαντήσεις για την επιτυχία! Ένας κρυφός έρωτας, σε συναρπάζει τώρα!

ΙΧΘΥΣ: Βελτιώνεις φιλικές σχέσεις, τις ενδυναμώνεις και επιπλέον καταφέρνεις και κατακτάς κάποια μεγάλα όνειρα!