Στις 18/01 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Άρη αιώνιο εραστή της από το ζώδιο που κυβερνά τον Κριό (11ο 53’). Η θετική όψη τριγώνου Αφροδίτης – Άρη μας βοηθάει να εκφράσουμε τα συναισθήματα μας με αρμονικό τρόπο απαλλαγμένα από εμμονές, να έχουμε επιτυχίες με τα άτομα του αντίθετου φύλου, ενισχύει την ερωτική μας διάθεση, να είμαστε ιδιαίτερα αγαπητοί στις προσωπικές και επαγγελματικές μας σχέσεις και συνεργασίες, ενώ είναι ιδιαίτερα θετική για τα οικονομικά μας.

Η όψη τριγώνου των δύο παθιασμένων εραστών θα επηρεάσουν θετικά τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) και τους Λέοντες του 2ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ας δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η τυχερή όψη και τα 12 ζώδια. Η θετική επιρροή της όψης ισχύει για 6 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Την τύχη με το μέρος σας έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Άρη ο οποίος από το ξεκίνημα του μήνα βρίσκεται στο ζώδιο σας, ευνοεί την επικοινωνία σας με το εξωτερικό. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, για τους δεσμευμένους αυτές οι μέρες είναι ιδανικές για να κάνετε ένα ταξίδι αναψυχής στο οποίο θα έχετε την ευκαιρία να αναθερμάνετε την σχέση σας με τον/την σύντροφο σας, ενώ οι αδέσμευτοι μπορεί να γνωρίσουν το έρωτα στο πρόσωπο ενός ατόμου από άλλη χώρα ή κουλτούρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Χαρούμενοι και ευδιάθετοι θα είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη με τον αιώνιο εραστή της τον Άρη, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τις οικονομικές σας υποθέσεις, ενώ σε συναισθηματικό επίπεδο θα είστε πιο ήρεμοι και χαλαροί.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ιδιαίτερα δυναμικοί είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Το ευνοϊκό τρίγωνο που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη με τον Άρη από το ζώδιο του Κριού, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή τόσο για τις προσωπικές σας σχέσεις όσο και για τις συνεργασίες σας. Ιδιαίτερα σε προσωπικό επίπεδο είναι πιθανό να έρθετε πολύ κοντά με ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με το βλέμμα σας στραμμένο στην εξέλιξη της καριέρας σας είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη με τον Άρη από το ζώδιο του Κριού, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια σημαντική επαγγελματική συμφωνία. Επίσης, η όψη αυτή είναι ιδανική για να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, την φυσική σας κατάσταση, αλλά και την εμφάνιση σας.

ΛΕΩΝ

Χαρούμενοι, ευδιάθετοι και γεμάτοι ενέργεια είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη με τον Άρη από το επίσης φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού, σας ευνοεί να πάρετε πρωτοβουλίες τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Επίσης, αυτή τη χρονική περίοδο θα έχετε μεγάλες επιτυχίες στο αντίθετο φύλο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το χαμόγελο επιστρέφει και πάλι στα χείλη σας. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη με τον Άρη από το ζώδιο του Κριού, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για να τακτοποιήσετε τα θέματα που αφορούν την ακίνητη σας περιουσία, ενώ παράλληλα θα έχετε την ευκαιρία να ρυθμίσετε και τις οικονομικές σας υποθέσεις απέναντι σε τρίτους.

ΖΥΓΟΣ

Με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί.
Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη με τον Άρη που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Κριού, ευνοεί τις συζητήσεις τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Επίσης, αυτή η όψη είναι ιδανική για να λύσετε τις παρεξηγήσεις που μπορεί να είχαν δημιουργηθεί με τον / την σύντροφο σας και να έρθετε πιο κοντά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ιδιαίτερα ευνοϊκή είναι αυτή η χρονική περίοδος για εσάς τους Σκορπιούς. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη με τον συγκυβερνήτη του ζωδίου σας Άρη ο οποίος συνεχίζει το ταξίδι του στο ζώδιο του Κριού, ευνοεί τις νέες οικονομικές συνεργασίες. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, αυτή η όψη είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για να ασχοληθείτε με την διατροφή, την φυσική σας κατάσταση, και να απαλλαγείτε από κακές συνήθειες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Όλα τα φώτα του πλανητικού σκηνικού αυτή τη χρονική περίοδο είναι στραμμένα επάνω σας. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο σας με τον Άρη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού, θα ενισχύσει την γοητεία σας και θα σας κάνει ιδιαίτερα αγαπητούς στο φιλικό και κοινωνικό σας περιβάλλον. Επίσης, αυτή η όψη είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή και για τις ερωτικές σας υποθέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τις οικογενειακές σας υποθέσεις ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη με τον Άρη από το ζώδιο του Κριού, θα σας βοηθήσει να βρείτε λύση στα θέματα που αφορούν την ακίνητη σας περιουσία. Επίσης, αρκετοί από εσάς θα τολμήσετε να οραματιστείτε το μέλλον της οικογένειας σας

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εξωστρεφείς και χαρούμενοι είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη με τον Άρη από το ζώδιο του Κριού, θα κάνει πολύ όμορφη την καθημερινότητα σας, αρχικά θα σας βοηθήσει να επικοινωνήσετε τις θέσεις σας, ενώ παράλληλα θα σας κάνει ιδιαίτερα αγαπητούς στο φιλικό και κοινωνικό σας περιβάλλον.

ΙΧΘΥΣ

Η προσοχή των περισσότερων εκπροσώπων του ζωδίου σας αυτή τη χρονική περίοδο και για όλη τη χρονιά θα είναι στραμμένη στην εξέλιξη της καριέρας σας . Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη με τον Άρη από το ζώδιο του Κριού, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια νέα οικονομική συνεργασία η οποία θα δώσει νέα ώθηση στην καριέρα σας. Ενώ παράλληλα, θα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε και την δημόσια εικόνα σας.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

oroskopos.tv