Ο Ήλιος θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Υδροχόου 20/01 στις 10:53 το πρωί και θα παραμείνει μέχρι τις 19/02 στις 01:14 τα ξημερώματα όπου θα μπει στο ζώδιο των Ιχθύων. Ο Υδροχόος είναι ζώδιο του Αέρα, και ανήκει στον Σταθερό Σταυρό. Τα άτομα που ανήκουν στο ζώδιο του Υδροχόου είναι ανθρωπιστές και ιδεαλιστές, μπορούν να γίνουν επαναστάτες χωρίς αιτία, πρωτοπόροι, λάτρεις της νέας τεχνολογίας, ερευνητές, εφευρέτες, ενώ έχουν ιδιαίτερη έφεση σε ότι είναι καινούργιο και διαφορετικό.

Η ζωδιακή περιοχή του Υδροχόου συνδέεται με τα κοινωνικά οράματα, τις κοινωνικές ομάδες όπου όσοι συμμετέχουν έχουν κοινούς στόχους και σκοπούς, με τις μη κερδοσκοπικές οργανώσεις τον ακτιβισμό, την πολιτική αλλά ως συμμετοχή σε ομαδική δράση και γενικά με ότι τελειώνει σε “-ισμός”.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου οι όψεις που θα σχηματίσει θα είναι:

Στις 21/1 θα έχουμε την Πανσέληνο – Έκλειψη Σελήνης (0ο 51’), θα δημιουργήσει ένταση και διασπαστικές τάσεις στις προσωπικές σχέσεις των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 1ου δεκαημέρου καθώς όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Στις 30/1 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη συνόδου με τον Ερμή (9ο 55’), θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές μας δεξιότητες, ενώ παράλληλα θα ενισχύσει και τις ικανότητες αντίληψης. Η όψη αυτή θα επηρεάσει του εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου καθώς όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Στις 5/2 θα έχουμε Νέα Σελήνη (15ο 45’), ευνοεί τα νέα ξεκινήματα τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική ζωή των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 2ου δεκαημέρου καθώς όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Στις 7/2 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη εξαγώνου με τον Δία (18ο 57’), είναι μια πολύ τυχερή όψη καθώς δίνει εύνοια στον έρωτα, στα οικονομικά στις κοινωνικές σχέσεις αλλά και στις συνεργασίες. Η όψη αύτη θα επηρεάσει θετικά τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) και Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθείς)του 2ου δεκαημέρου καθώς όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα

Στις 18/2 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη εξαγώνου με τον Ουρανό (29ο 22’), η όψη αυτή μας δίνει πρωτότυπες και εκκεντρικές ιδέες οι οποίες γίνονται εύκολα αποδεκτές. Η όψη αύτη θα επηρεάσει θετικά τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) και Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους , Ζυγούς, Αιγόκερους)του 3ου δεκαημέρου καθώς όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα
Το ταξίδι του Ήλου στο ζώδιο του Υδροχόου θα φέρει για τους :

ΚΡΙΟΣ

Μετά από μια ιδιαίτερα έντονη και απαιτητική περίοδο, η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, έρχεται να δώσει νέα πνοή στην κοινωνική σας ζωή. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του, θα έχετε την ευκαιρία να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, ενώ θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους προσωπικούς σας στόχους.

ΤΑΥΡΟΥΣ

Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα στρέψει την προσοχή σας την εξέλιξη της καριέρας σας αλλά και στην δημόσια εικόνα σας. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του, θα μπείτε στην διαδικασία να γίνετε πιο ευέλικτοι και ευπροσάρμοστοι στα νέα δεδομένα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια από τις πιο ευχάριστες περιόδους της χρονιάς θα εγκαινιάσει η είσοδος του Ήλιου στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, για εσάς τους Διδύμους. Κατά τη διάρκεια της ,ευνοείστε να προχωρήσετε στην οργάνωση ενός επαγγελματικού ταξιδιού ή να κάνετε ένα ταξίδι για αναψυχή στο εξωτερικό. Επίσης αυτή η χρονική περίοδος είναι κατάλληλη για να τακτοποιήσετε Νομικές υποθέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το βλέμμα σας στραμμένο στις οικονομικές σας υποθέσεις θα έχετε εσείς οι Καρκίνοι.
Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας υποθέσεις που αφορούν Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία, Τράπεζες. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι κατάλληλη για να κάνετε την ενδοσκόπηση σας. Μόλις ολοκληρώσετε αυτή τη διαδικασία θα νιώσετε ότι γεννιέστε μέσα από τις στάχτες σας.

ΛΕΩΝ

Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους Λέοντες.
Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα στρέψει την προσοχής σας τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα ασχοληθείτε ουσιαστικά με τους φίλους και τους συνεργάτες σας, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να πάρετε την απόφαση να απομακρύνετε από κοντά σας τοξικούς ανθρώπους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και την καθημερινότητα σας. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα ασχοληθείτε ουσιαστικά με την διατροφή σας, αλλάζοντας κάποιες διατροφικές σας συνήθειες, και την φυσική σας κατάσταση, ενώ θα γίνετε πιο πρακτικοί και αποτελεσματικοί στην καθημερινή σας ζωή.

ΖΥΓΟΣ

Μια από τις πιο ευχάριστες και δημιουργικές περιόδους της χρονιάς θα εγκαινιάσει η είσοδος του Ήλιου στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου στον 5ο Ηλιακό σας οίκο. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του η δημιουργικότητα σας θα είναι ιδιαίτερα τονισμένη, ενώ δεν θα διστάσετε να αφήσετε πίσω σας τις έγνοιες και να διασκεδάσετε, δίνοντας την ευκαιρία στον εαυτό σας να απολαύσει όμορφες στιγμές μαζί με τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ενώ για τους αδέσμευτους, αυτή η χρονική περίοδος είναι κατάλληλη για να φλερτάρετε και να ερωτευτείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια ιδιαίτερα απαιτητική περίοδος ξεκινά για εσάς τους Σκορπιούς. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα φέρει στο επίκεντρο της προσοχή σας τις οικογενειακές σας υποθέσεις. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα βρείτε λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν τα οικεία σας πρόσωπα, ενώ θα έχετε την ευκαιρία να τακτοποιήσετε και τα θέματα που αφορούν την ακίνητη σας περιουσία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια ιδιαίτερα ευχάριστη περίοδος ξεκινά για εσάς τους Τοξότες. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου στον 3ο Ηλιακό σας οίκο θα τονίσει τα επικοινωνιακά σας ταλέντα. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του ο πειστικός σας λόγος και η άνεση στην επικοινωνία, θα σας βοηθήσει να πάρετε τον πρωταγωνιστικό ρόλο τόσο στις φιλικές όσο και στις επαγγελματικές συζητήσεις. Επίσης αυτή η χρονική περίοδος είναι κατάλληλη για ολιγοήμερες διακοπές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου στον 2ο Ηλιακό σας, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια νέα οικονομική συνεργασία ή οποία θα δώσει νέα πνοή στα οικονομικά σας. Επίσης αρκετοί από εσάς, θα μπείτε στην διαδικασία να εξετάσετε τον τρόπο με τον οποίο έχετε δομήσει τις αξίες σας, και γιατί όχι να τον αλλάξετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια πολύ όμορφη περίοδος ξεκινά για εσάς τους Υδροχόους, αφού η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο σας, σημαίνει ότι ξεκινά η νέα γενέθλια χρονιά σας, η οποία μάλιστα θα ξεκινήσει με πολύ εντυπωσιακό τρόπο, μιας και στο ξεκίνημα της θα έχουμε και την Έκλειψη Σελήνης, η οποία θα σας ωθήσει να προχωρήσετε σε αλλαγές και νέα ξεκινήματα τόσο στην προσωπική σας ζωή όσο και στην καριέρα σας. ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!!

ΙΧΘΥΣ

Μια περίοδος έντονης εσωστρέφειας ξεκινά για εσάς τους Ιχθύες. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας κάνει να νιώθετε ότι τα αποθέματα ενέργειας σας έχουν εξαντληθεί. Γι’ αυτό προσπαθήστε να μην φορτώνετε τον εαυτό σας με πολλές υποχρεώσεις και δώστε του την ευκαιρία να ξεκουραστεί και να ονειρευτεί.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

oroskopos.tv